- Komentari -

Nije za sve uvek trener kriv

Košarkaši Partizana ponovo su neprijatno iznenadili svoje navijače tako što su na svom parketu doživeli treći poraz u nizu, a 14. ukupno u ovoj sezoni Evrolige.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Jok, kriva je moja baba. Ako trener traži da se pravi faul a igrač to ne uradi onda trener nema autoritet pa makar se on zvao Željko Obradović. Poenta je da ovo nije prvi put da ga igrači ne poslušaju. Razlog? Neadekvatna reakcija na neposlušnost kad se prvi put desilo. Da meni igrač odbije naređenje da uradi nešto sledećih 5 utakmica ne bi bio na klupi za rezerve i bio bi mu zabranjen trening. Halu bi video posle utakmice kad bi je sa džogerom u ruci čistio. Taman to koštalo klub pet poraza.
    (mora da se zna čija je poslednja, 9. februar 2024 18:01)

    # Link komentara

  2. Zasto niko ne angazuje tog VD,ako je vec takva velicina? Savetnik u kluzu i buducnosti 2
    (eto, 9. februar 2024 16:47)

    # Link komentara

  3. @Da je Partizan postigao koš u poslednjim sekundama, priča bi bila ekstremno drugačija, hvalospevi, pohvale,.... Pa Oly je izgubio titulu EL na ovakav način. To je košarka i tako će uvek biti, delići sekunde te dele od pobede ili poraza.
    (View, 9. februar 2024 11:12)

    Bilo bi zadovoljstvo zbog pobjede, ali bismo i dalje bili svjesni da je faktor sreće jako uticao
    (sasa pg, 09. februar 2024 14:02)

    Naravno, to pitanje je postavila sasvim legitimno čak i Rada novinarka pre par nedelja na konferenciji za novinare, pa je dobila nepravedno oštar odgovor od Željka. Ne treba biti mnogo pametan pa videti da igra ekipe nije dobra i da zavisi samo od sreće a ne od dobre igre. Ove sezone u EL jedna utakmica je samo odigrana za pohvalu, i to ona protiv Valensije. Ostale su sva na sreću, lošiji igru protivnika i na guranje publike. A Željko može da maže oči gluperdama koji se ne razumeju dovoljno u košarku, nama koji znamo o košarci malo više ipak teže maže oči...
    (društvance iz predgrađa, 9. februar 2024 14:46)

    # Link komentara

  4. Čist poraz trenera, MORAO je da se pravi faul u poslednjem napadu. Em su oba tima bila loša u izvođenju slobodbih bacanja na oko 65%, em je produžetak zagarantovan čak i ako se oba bacanja pogode. Još se ima i napad za pobedu posle toga..

    I nije ovo naknadna pamet, ovo je čista logika.
    (MilosNS, 9. februar 2024 14:38)

    # Link komentara

  5. Čist poraz trenera, MORAO je da se pravi faul u poslednjem napadu. Em su oba tima bila loša u izvođenju slobodbih bacanja na oko 65%, em je produžetak zagarantovan čak i ako se oba bacanja pogode. Još se ima i napad za pobedu posle toga..

    I nije ovo naknadna pamet, ovo je čista logika.
    (MilosNS, 9. februar 2024 14:23)

    # Link komentara

  6. Ceo tim 13 asistencija za 40 minuta, sam Miler Mekintajer 20 asistencija za 35 minuta. Kaminski, Kaboklo vise na liniji 6.75 u napadu , u odbrani cuvaju protivnicke plejmejkere dok su za to vreme Jaramaz, Panter, Ponitka na centrima od 2.10. Kakva je bre ovo kosarka??? Nekada su zadacima preuzimanjima mogli da odgovore samo jaki bekovi i krila (200-205cm), ovo sada je rasulo sta mi igramo.
    (jednoruki Krstivoje, 9. februar 2024 14:19)

    # Link komentara

  7. А разлика је у чему?
    (Алекса, 09. februar 2024 10:23)

    Razlika.... pa evo prvo u tebi, jer ovako pitanje postavljaju samo ovi komsinicini ili navijaci rezultata..a ti se pronadji.. kako hoces...

    I tako...
    (komsija, 9. februar 2024 14:11)

    # Link komentara

  8. @Da je Partizan postigao koš u poslednjim sekundama, priča bi bila ekstremno drugačija, hvalospevi, pohvale,.... Pa Oly je izgubio titulu EL na ovakav način. To je košarka i tako će uvek biti, delići sekunde te dele od pobede ili poraza.
    (View, 9. februar 2024 11:12)

    Bilo bi zadovoljstvo zbog pobjede, ali bismo i dalje bili svjesni da je faktor sreće jako uticao
    (sasa pg, 9. februar 2024 14:02)

    # Link komentara

  9. Samo iz radoznalosti pitam ove strucnjake sto komentarisu igru Partizana.Ja mislip da Partizan nema narocitu igru,dodavanje proigravanje saigraca podvaljivanje brzi prenos i proigravanje slobodno za sut za tri.Zatim mislim da za svakog protivnika treba posebna taktika.Poslednje Zoc koristi Pantera za komunikaciju sa drugim igracima,zasto nije trazi izmenu ili TimeAut pre trojke?jer vikati Panteru faul faul alopta je na drugoj strani:?
    (Max von Laberg, 9. februar 2024 14:00)

    # Link komentara

  10. Нисте ни близу замене за Егзума и пустили сте доминантног центра да би сте довели Миротића који није дошао, тако да је од старта погрешна поставка да се овај тим пореди са прошлогодишњим.
    Какав год тренер био, успешан или неуспешан, сваки има своје методе и принципе, а вашем се његови обијају о главу, плус ледеј није ни близу, односно не пружа ни близу прошле године и ето ти....
    (Nije el neko takmicenje, 9. februar 2024 12:03)

    # Link komentara

  11. Aman ljudi,vidim da konstantno patite za Duletom,Druga vremena,neuporedivo.Igracima je bio vazan basket,spremni da uce,pametniji,ovo danas je nesto potpuno drugacije gde su igraci zasticeni i mogu da rade sta god pozele.Nijednu sankciju ne mozes da primenis.
    (WalterNBGD, 9. februar 2024 11:58)

    # Link komentara

  12. (iskreno, 9. februar 2024 10:30
    Да врло је паметно било "дриловати" Џеј Ар Холдена, Папалукаса, Воронцевича. ои сотале. Играчи буквално били на заласку каријере.
    Холден отишао код тадашњег спортског директора и рекао "ја одох, кад оде овај смешни лик, позовите ме".
    Његов менаџер никада није причао шта му се десило када је отишао код Ватутина и тражио лову за све 3 године.
    (алекса, 9. februar 2024 11:51)

    # Link komentara

  13. Odlican tekst. Precizan i objektivan. Autor je prepoznao sve bitne detalje. I tacno je da nije trener kriv kada igrac odluci nesto drugo na terenu. Mozda je samo kriv sto ima previse poverenja u igraca i sto mu daje previse slobode u igri. Ono sto nije moglo da se napise je da je igracka inteligencija pomalo upitna. Neke situacije su bile ocigledne. Ako stvoris neku prednost u napadu i ne pokusas da je iskoristis vec izmisljas toplu vodu i glumis heroja, zasto onda uopste igras te akcije? Ne mislim samo na Pantera. Ali stoji da smo par utakmica dobili bez njega u zavrsnici.
    (Cenzurisan bez razloga, 9. februar 2024 11:47)

    # Link komentara

  14. "Нанулица" и Ледеј, озбиљна "штрока".
    Играо сам нешто кошарку.
    Капирма жељу за победом али....
    Знам шта је НАМЕРАН лакат у зубе.
    (алекса, 9. februar 2024 11:42)

    # Link komentara

  15. Lako je biti Srbin u Istanbulu, budi ti Srbin u Beogradu!
    (ŽD, 9. februar 2024 11:35)

    # Link komentara

  16. Svaka cast za text tacno opisana situacija i forma u KKP
    (Ludilo, 9. februar 2024 11:30)

    # Link komentara

  17. Ta zadnja trica Bayernovog igrača je remek delo.
    (Zoran, 9. februar 2024 11:28)

    # Link komentara

  18. kako je Svajni jel' se radovao posle utakmice.
    (Papilon, 9. februar 2024 11:22)

    # Link komentara

  19. Vi nemate igru mi nemamo pobednicki mentalitet.Kratak rezime Partizana i Zvezde ove sezone...Kesa ne fali ni jednim ni drugima,naprotiv, a Top 10 trenutno miljama daleko za oba tima,narocito Zvezdi.Sad me hvata nostalgija za onim vremenima kada smo bili sirotinja ali bez ovoliko stranaca kao sada i kada su igraci ginuli za svaku loptu...
    (Antanarivo, 9. februar 2024 11:22)

    # Link komentara

  20. (iskreno, 09. februar 2024 10:30)
    mogao je bukvalno da bira sa domace scene koga pozeli (krao direktno i od uboge zvezde)... nije imao nikakvu konkurenciju u domacem prvenstvu i samim tim je imao zagarantovanu EL...

    gubio od nekih prokoma i kod kuce i na strani... gledao u ledja olimpiji (slovenackoj) i ciboni... igrao "rekreativno" u mnogo povoljnijem formatu za iznenadjenje...

    zeljkov "neuspeh" prosle sezone je teze za ostvariti od plasmana dv na final four. sa velikim budzetom dobijas igrace nad kojima ne mozes da se izivljavas i da ih davis... ili mislis da mozes imati kljuceve panterove gajbe, da proveris da li spava u 22h?
    (lal, 9. februar 2024 11:15)

    # Link komentara

  21. Andrea Trinkijeri.
    (Zoća, 9. februar 2024 11:13)

    # Link komentara

  22. Da je Partizan postigao koš u poslednjim sekundama, priča bi bila ekstremno drugačija, hvalospevi, pohvale,.... Pa Oly je izgubio titulu EL na ovakav način. To je košarka i tako će uvek biti, delići sekunde te dele od pobede ili poraza.
    (View, 9. februar 2024 11:12)

    # Link komentara

  23. Cigani sladite se do veceras.
    Večeras Zalgiris dobija lako.
    (isto, 9. februar 2024 11:12)

    # Link komentara

  24. Statistika sve pokaže pa i razlog poraza.
    Kaminski 12 poena iz trojki a samo 2 poena ispod koša.
    Kaboklo 2 poena.
    Centri ne rade posao.
    Kada stane šut mora se igrati na centre i tražiti poene pod košem.
    Kaboklo nema rad nogu,ne zna da igra leđima.
    Kaminski spore noge i lako ga čuvar blokira.
    Prvo poluvreme 10 asistencija a drugo samo 3.
    E to su razlozi poraza.
    (isto, 9. februar 2024 11:11)

    # Link komentara

  25. Duško Ivanović je kriv zbog Mirotićeve trojke, Obradović je kriv zbog Franciskove
    (g, 9. februar 2024 11:10)

    # Link komentara

  26. Проблем КК Партизана је концепт "инстант резултата". А за неашу економију и број становника једини применљив концепт је онај који спроводи КК Мега. Проблем Жељка Обрадовића је што он само јури евротитулу. И у тој јурњави темељ му је Кевин Пантер, играч који не уме да дода лопту нити да организује напад. Да ли га је неко некад видео да је спустио лопту према центру? Прошлогодишњи резултата и игра на карају сезоне били су плод тога што је Лесор играо комплементарно са Пантером (није тражио лопту већ се трудио да или остане сам или да ухвати лопту) и што је Данте Егзум у неорганизованој игри умео да јури у напад или користи висину против противничких плејева. Ове године Партизан има јачи тим али нема игру зато што играчи нису комплементарни. У тиму постоје само 3 играча која умеју да додају лопту: Доужер, Нанаели и Камински. Велики проблем и одговорност тренера је то што у најбољим годинама Смајлагић, Вукчевић и Копривица нису напредовали ни за јоту.
    (Раде, 9. februar 2024 11:07)

    # Link komentara

  27. Ajmo pošteno a ne navijački. Kao što su ove zadnje utakmice izgubljene tako su mnoge kući i dobijene. Setite se pobeda u Areni protiv Monaka, Fenera, Panatenaikosa pa i Zvezde. Te utakmice je dobila publika i domaćinsko suđenje. Sinoć su isto imali i jedno i drugo ali neke dobiješ neke izgubiš. Postavlja se pitanje zašto se utakmice ne reše ranije? Nešto ne štima u komunikacija trener-igrači. I neki igrači mogu da rade sta hoće a neki ne smeju da pisnu. Nešto mora da se menja.
    (POPE, 9. februar 2024 11:05)

    # Link komentara

  28. Sva gospoda koja ovde tera Željka iz Partizana: Pravac Železnik, tamo je Vaša samoproklamovana legenda,koja 15g odlazi na F4,i šta=ništa!!! Kada ćete da ga zamenite?
    Mi našu istinsku legendu nećemo i nemamo pravo mi da menjamo!!!
    Partizan je trenutno 50% Željko,35% navijači,15% igrači!!!!
    Bez Željka mi ne bi igrali EL dok je ova vlast +5g.
    (MJS, 9. februar 2024 10:27)

    Poslednja rečenica ti je potpuno lazna. Upravo je kontra. Vi igrate EL isključivo zbog ove vlasti. Da ti nije ove vlasti prvi koji ne bi bio u partizanu je Zeljko.
    (Hahahahahaha, 9. februar 2024 11:03)

    # Link komentara

  29. Joj komicnog li naslova, pa kod Zeljka trener nikad nije kriv koliko znam..
    (milos, 9. februar 2024 11:02)

    # Link komentara

  30. ovde se vidi da igraci nerazumeju trenera.dali je moguce da posle svakog napada ili odbrane se zeljko sa pravom ljuti.kako je moguce da posle tolikih treninga i prica igraci i dalje nerazumeju.deluje kao da ga igraci bojkutuju.sve strance osim nanelija i douzera oterati.koprivica svake godine isti.bez ikakvog napretka u igri.

    Avramovic
    Jaramaz
    Douzer
    Naneli
    Smajli
    Trifunovic sve ostalo nazalost napolje.
    (joca, 9. februar 2024 09:51)

    Има истине у томе али ја сам се сетио Кабоклових речи, где је једном приликом рекао да му је Жељко пуштао снимке из прошле године те да је тражио од њега да копира Лесорово кретање и постављања и сл, што је мени као лаику врло чудно. Вероватно, сем самог Лесора, да у Европи нема другог центра са таквим карактеристикама, превасходно мислим на брзи рад ногу где му никада није био проблем да испрати противничког бека. Сигуран сам да и од осталих наших играча тражи сличне неке ствари али се поставља питање како да у 26-том колу текуће сезоне, неко тамо, није укапирао да Кабокло, а још мање Камински, не може да ради ствари које је радио Лесор?
    (па да, 9. februar 2024 11:02)

    # Link komentara

  31. Kaminski dobio bitku ispod kosa sa 14 poena (od toga 12 trojke) toliko o bitci ispod koseva...
    (milos, 9. februar 2024 11:00)

    # Link komentara

  32. Naravno da nije uvek trener kriv ali ponekad jeste. Problem je u tome sto Obradovica nikada necete cuti da kaze " ja sam pogresio" ili " ja sam kriv".
    (Mile, 9. februar 2024 10:27)

    Problem je u tebi Mile jer ti to ne zelis da cujes. Posle svake izgubljene Zeljko je rekao da on preuzima odgovornost za poraz , a ti to nikad nisi cuo.
    (Sasa, 9. februar 2024 10:58)

    # Link komentara

  33. Lako je biti navijač kada se pobe?uje, biti navijač i kada se gubi
    (Dr, 9. februar 2024 10:58)

    # Link komentara

  34. realno...nemamo pravog pleja..trebali su dovesti nekog umesto Smita ko igra odbranu i razigrava ekipu..to fali cele sezone...
    (navi, 9. februar 2024 10:55)

    # Link komentara

  35. stalno kaminski i smailagić ostaju da čuvaju šutere u ključnim napadima. ne znam kakva je to željkova taktika
    ([], 9. februar 2024 10:54)

    # Link komentara

  36. Алекса,daj ne budali.Već smo ga smenili.
    (1Djokovic, 9. februar 2024 10:54)

    # Link komentara

  37. Jel dao otkaz žoc ?
    (Lepi, 9. februar 2024 10:53)

    # Link komentara

  38. Nije trener uvek kriv ali on treba da snosi najveću odgovornost za rezultate ekipe jer on trenira igrače a oni na terenu samo rade ono što su naučeni i što trener zahteva od njih. Ne znam kako je sada ali pre bi svaki igrač koji ne posluša trenera bio osuđen na neigranje dokle god ne povrati poverenje trenera bez obzira kako se zvao taj igrač. Ako je danas moguće da igrač ne posluša trenera i da radi na svoju ruku onda je besmisleno imati trenere. U tom slučaju igrači bi morali da snose odgovornost i da budu otpušteni umesto trenera. Čisto sumnjam da je ovo moguće čak i kod igrača nivoa Jokiča, Dončića, Embida, Dejvisa, Antetokumba i drugih superzvezda. Mogu zamisliti na šta bi ta košarka izgledala da igrače rade šta oni žele a ne šta im trener kaže.
    (Malo smeha nije na odmet, 9. februar 2024 10:52)

    # Link komentara

  39. Nije uvek,samo posle poraza.
    (Pragmatik, 9. februar 2024 10:48)

    # Link komentara

  40. Зашто мора Пантер увек да изведе тај шут у последњим секундама, поред живог и здравог Нанелија, једног од најбољих шутера у историји ЕЛ? Пантера поветарац избаци из равнотеже а камоли чувар који је 10 кг тежи, са друге стране Нанели ем је за 10-ак цм виши од Пантера, ем стабилнији, ем сигурнији?!?
    Стварно се не сећам кад су наши центри правили блокове за шутере, имамо их неколико врхунских у тиму а све се своди на то да ти шутери сами себи искреирају позицију и на то троше доста снаге, јер ево ни трећу годину немамо плеја а изгледа ни центра који уме да направи блокаду а да не направи фаул у нападу.
    (па да, 9. februar 2024 10:48)

    # Link komentara

  41. Recite jednu ekipu koja ne bi smenila trenera nakon pet uzastopnih poraza! I to porazi kod kuce od Splita i Bajerna i poraz u derbiju koji svi znamo sta znaci. Pa njihovi navijaci im zvizde drugu utakmicu u nizu, juce smo videli da su ih i gadjali i postrojavali.
    (bvb, 9. februar 2024 10:47)

    # Link komentara

  42. Kad igra nolo
    (Milos, 9. februar 2024 10:37)

    # Link komentara

  43. Hmmm, kako se ljudi osile u svoj svojoj gluposti to je neverovatno. Ko ste vi da pričate da li on nešto zna ili ne. Šta su pričali za Pešića, pa je odveo onakav tim do finala. Nije uvek sve kako izgleda, kao i svaki kolektiv ima svoje uspone, padove, probleme itd.
    (zi, 9. februar 2024 10:37)

    # Link komentara

  44. Dabogda vam svaki poraz ovakav bio.
    @opusteno

    Mislis na zlo i prizivas Boga?
    Bog je veliki i pravedan, mozda vrati zlo onom ko cini zlo?
    Drzi se.
    (Duka, 9. februar 2024 10:37)

    # Link komentara

  45. Koliko Jos narodnih para treba na ovih 30 miliona da bi Željko bi zadovoljan?
    (exe, 9. februar 2024 10:36)

    # Link komentara

  46. Лепо је један написао, доле у коментару... Никада Партизан није играо овако, последња два минута, као ових пар сезона... То је дефиниција свега, зато изгубимо скоро сваку утакмицу... Више се не иде на улаз, да се изнуде бацања, то је сада научна фантастика...
    (Миша, 9. februar 2024 10:35)

    # Link komentara

  47. Partizan je na početku mnoge izgubljene utakmice dobio! To ne moze večno da traje i sve se to do kraja lige manje više izjednači i vrati. Isto vazi i za sudijske greške. Tako da je ovo realno stanje. E sada što smo mi zaslepljeni euforijom podgrevanom i u medijima i navijačkom obojenošću i ne vidimo realnost zato smo sami krivi. Sledi veliko otreznjenje i razočaranje kao i svaki put do sada. Odlazak na F4 je moguć jednom u 20-30 godina a ne u kontinuitetu kao što je to većina nerealno očekivala. Zbog Pantera je propuštena šansa prošle godine i sada na sledeću treba čekati bar 20 godina da se sve onako ponovo poklopi!
    (Dragan - Sava, 9. februar 2024 10:34)

    # Link komentara

  48. Dobijene izgubili, izgubljene dobili.
    Mnogo veci problem je sto nemamo resenja u napadu, kada je bitno.
    A i sto se odbrane tice, sada bi vec trebalo da bude jasno da ovo preuzimanje ne funkcionise.
    (Volim i ja vas, 9. februar 2024 10:33)

    # Link komentara

  49. Bravo
    (Milos, 9. februar 2024 10:33)

    # Link komentara

  50. Imao je tvoj Dule i veci budzet, ako se secas, vodio je CSKA. I sta je uradio sa njima? Nista, zvanicno najgori trener CSKA ikada. Sta je uradio kad je vodio reprezentaciju? To sto je u to vreme Partizan bio dominantan nema bas mnogo veze sa njim, ali ti to ne kapiras...
    (Vuk, 09. februar 2024 09:38)

    Jeste, samo što je on birao igrače i dovodio samo one koji mogu da se uklope u njegov sistem. To su svi znali i to nije nikakva tajna. A za to je potrebno vreme da se napravi ekipa. Njegovi treninzi su pakao i to zvezdama iz cska nije odgovaralo. To je jedini razlog zašto on tamo nije mogao da napravi nešto, a ne zato što nije sposoban. Reprezentaciju je vodio jedne godine i imao je problem sa odzivom igrača i povredama. Bez Divca, Bodiroge, Tomaševića, Milojevića, sa povređenim Stojakovićem i Jarićem, ako ti misliš da bi bilo koji drugi trener napravio bolji rezultat od tada šestog mesta, onda si ti dečko stvarno glup.
    (iskreno, 9. februar 2024 10:30)

    # Link komentara

  51. Излог се ускоро затвара, ко је у том ЕЛ излогу виђен за бољи уговор виђен је и мора да се чува од повреде, ко није, мора да се чува од повреде...

    Завршни део АБА никог не занима превише, за КЛС нема ни довољно играча...

    Бодирога следеће године даје А лиценцу Партизану, а Партизан се пита шта са лиценцом да ради...
    (Алекса, 9. februar 2024 10:29)

    # Link komentara

  52. Naravno da nije uvek trener kriv ali ponekad jeste. Problem je u tome sto Obradovica nikada necete cuti da kaze " ja sam pogresio" ili " ja sam kriv".
    (Mile, 9. februar 2024 10:27)

    # Link komentara

  53. čitam samo naslov, 09. februar 2024 09:02)

    I očigledno ne gledaš utakmice a komentarišeš!!! Svi normalni su videli da je Željko prišao aut liniji,blizu Pantera,drao se i rukom pokazivao da prave faul,i to od 18-e sekunde. Ti i slični ne ponašajte se ko poslednji sm*ad**i!!! Ili se prebacite u Železnik i tamo ćete biti zadovoljniji!!!
    (MJS, 09. februar 2024 09:20)


    Prišao aut liniji i pokazao Panteru da priđe igraču, ono nikako nije izgledalo da je pokazivao da se pravi faul.
    Da je hteo faul bio bi još aktivniji u tom pokazivanju
    (lupa, 9. februar 2024 10:27)

    # Link komentara

  54. Sva gospoda koja ovde tera Željka iz Partizana: Pravac Železnik, tamo je Vaša samoproklamovana legenda,koja 15g odlazi na F4,i šta=ništa!!! Kada ćete da ga zamenite?
    Mi našu istinsku legendu nećemo i nemamo pravo mi da menjamo!!!
    Partizan je trenutno 50% Željko,35% navijači,15% igrači!!!!
    Bez Željka mi ne bi igrali EL dok je ova vlast +5g.
    (MJS, 9. februar 2024 10:27)

    # Link komentara

  55. Medjusobno se tuku i pominju Zvezdu, a zatim postrojavaju igrace i gadjaju ih.
    (nista o nicemu, 9. februar 2024 09:11)

    Upravo si opisao najmanje 80% navijača Partizana. Više mrze Zvezdu nego što vole Partizan. I da im ponudiš pet uzastopnih naslova prvaka Evrolige ili da se KK Zvezda ugasi šta misliš da bi bio odgovor ???
    (ZaphodBeeblebrox, 9. februar 2024 10:25)

    # Link komentara

  56. Bogdan Karaičić koji skautira protivnike, priprema tim i savetuje je podjednako kriv kao Obradović !!!
    (Sportski pozdrav, 9. februar 2024 10:24)

    # Link komentara

  57. "Prosto je neverovatno da se to opet dešava košarkašima Partizana, da opet nisu u stanju da utakmicu u kojoj su gotovo imali kontrolu tokom celog meča i gde su samo trebali da svojim odlukama privedu lepo utakmicu kraju, ali se to nije desilo."

    Pa sve je jasno tu. Tim igra, stize rezultat, povede, igraci daju doprinos...i onda kada treba da se utakmica privede kraju, Panter stupa na scenui. To je ono sto sam ja poceo da poisem jos pre dva meseca kada je malo ljudi primecivalo kako je taj covek unistio Partizan. Sta vam nije jasno? Jedino mi je drago da sada to vecina primecuje. Osim Obradovica.
    (dragaN, 9. februar 2024 10:24)

    # Link komentara

  58. ..ali ako jesi, to znaci da si navijac rezultata a ne KK Partizan...

    I tako...
    (komsija, 9. februar 2024 09:53)

    А разлика је у чему?
    (Алекса, 9. februar 2024 10:23)

    # Link komentara

  59. Ja to stalno pričam za Đokovića pa se ljutite. Džaba trofeji kad po kvalitetu igre realno nije ni u top 10 svih vremena.
    (mg, 9. februar 2024 09:31)

    Čovek osvojio tri od četiri grend slema u 2023. Najveći broj slemova, nedelja na listi kao prvi, najveći broj mastersa, međusobnih pobeda sa 10 najboljih igrača. nema koji rekord ne drži i reći da nije ni u top 10 je samo odraz kompleksa i mržnje, ne i činjenica i stvarnosti.
    (Lajavi krelac, 9. februar 2024 10:18)

    # Link komentara

  60. Prosle godine harali Evropom!?!? I sta se desilo!?!
    Malo se javnost zalaufala u preteranim ocekivanjima od ovog tima! Zasluzuju beogradski klubovi da igraju u evroligi, ali ne pripadaju jos uvek prvoj ligi od 8 klubova!
    (Bojsa, 9. februar 2024 10:15)

    # Link komentara

  61. Nije uvek trener kriv, ovaj put jeste. Lasova ekipa svaki napad napravi visak, Zeljkova 1 na 1 igra i to je to. Jedino logicno sto su napali je pick&pop igra sa Kaminskim
    (Zdravce, 9. februar 2024 10:14)

    # Link komentara

  62. Neverovatno je kada izgube u triler završnici. A normalno kada oni tako okrenu protiv PAO, Monaka, Makabija,…
    Pa rođaci, ne može uvek da vas kenja. Ima nešto što se zove karma ili kosmička pravda. Razmislite o tome kada branite poteze Lesora, Ledeja, Nanelija i slično
    (dr Srbin, 9. februar 2024 10:13)

    # Link komentara

  63. Zašto uvek Panter i šta je sa organizacijom igre. Dosta je Partizan solirao na ovom meču, tražio je individualna rešenja, a to se pogotovo moglo videti u poslednjoj četvrtini...

    Pa ja to govorim već tri godine!
    Upravo to! Ko je Panteru dao svu slobodu ovog sveta, pa nas on više ukopava nego što donosi pozitivnog - trener!
    Ko treću sezonu igra bez pravog plejmekera, igrača sa vizijom, sa smislom za asistenciju - trener!
    Ne može igrač koji nema sve to da organizuje igru. Dakle Jaramaz, Aleksa, Doužer. Ne, to treba da bude pravi plejmeker! Juče kontra, Aleksa umesto da baci loptu igraču u kontri, on se zaustavlja i okreće leđa i čeka ostale?! Ja tri godine govorim da to nije plejmeker, ne mogu da objasnim ljudima.
    Jaramaz pređe preko pola i baci loptu Panteru koji gnjavi ostatak vremena i šutne nerezonskim. To je igra? Može da priča ko šta hoće, za mene je trener najveći krivac. Ako nisi u stanju prvo da sastaviš ekipu tri sezone, a potom da je uigraš, onda si ti i samo ti krivac, a ne igrači. Kraj priče.
    (iskreno, 9. februar 2024 10:10)

    # Link komentara

  64. A bilo je lepo i mastao se F4 kada su na volosebne nacine preokretali Zvezdu, Fener i PAO.

    Sad se samo vraca.
    (Stark, 9. februar 2024 09:46) # Link komentara …pljacka Obradovica iz Monaka smo zaboravili?
    (As, 9. februar 2024 10:09)

    # Link komentara

  65. Kaze u tekstu “jos jedan trofej u vitrinama…” poenta i jeste da od drveta nw vidite sumu! Jedan trofej od mogucih devet od kada se Obradovic vratio.
    (koji trofej, 9. februar 2024 10:03)

    # Link komentara

  66. Ja ne znam zasto ovde ide prica da neko ko je veliki trener ali je te stvari radio pre 10-15-20 godina, mora sa bude uspesan i danas? Ali ovde je napravljena sumanuta prica “stigao Zoc” i sada moraju i uspesi? Seca li se neko njehove poslednje sezone u Istanbulu?
    (phil Jaclson, 9. februar 2024 10:01)

    # Link komentara

  67. Isto ovako je i Zvezda poklekla u prvom EL derbiju ove sezone kada je izgubila trojkom Avramovića u zadnjim sekundama, a vodila i 15+ razlike u gostima... vratilo se i partizanima, suviše su lakih pobeda imali u završnicama... sada se kolo sreće okreće.
    (Start, 9. februar 2024 10:01)

    # Link komentara

  68. Partizan je odavno predvidljiv u zavrsnicama, ja kao kosarkaski laik to kazem. Panter je za ove 3 god uzeo suteve u 30 neizvesnih utakmica resio dve a prodao 28, jer pripaljuje trojke preko ruke.
    Protiv virtusa ovde se odigrala akciaja za Kaminskog da sutne za pobedu, covek ostao sam kao duh. Mora nesto da se menja u tim situacijama jer je i vrapcima postalo jasno da ce Panter sutnuti trojku preko ruke a ti isti vrapci tacno znaju u kojim procentima ovaj to pogadja(citaj 6%).
    (beack, 9. februar 2024 10:01)

    # Link komentara

  69. Pa žoc nije nikad kriv..
    (istina, 9. februar 2024 09:59)

    # Link komentara

  70. za ovo jeste
    trebao je faul dva bacanja nerešeno i zadnji napad da ima Partizan ceo i tada bi sve bilo ok ovako rizik i bum ćao trojka
    (janko, 9. februar 2024 09:58)

    # Link komentara

  71. Koje idolopoklonstvo! Svuda u svetu je trener kriv ako tim udje u ovako negativnu seriju! Heej ti gubis od Splita, Zadra, Igokee, Mege, Cedevite, dva derbija! Gubiš znači i od klubova koji imaju 10 puta manji budzet i onda vam nije trener kriv. Niko Zeljku ne osporava titule i uspehe od ranije ali od stare slave se ne zivi. Te Zeljkove metode su prevazidjene. On je urlanjem i dranjem uneo nervozu i nesigurnost u sve domaće igrače i u pojedine strance. Ugasio je i Avramovića i Smajlija koji su ranije imali dobar doprinos. Kod Zeljka samo Panter i ukupno tri stranca imaju bezuslovnu podršku i mogu da rade šta hoće a svi ostali igraju u grču i strahu od Zeljka. E zato je on kriv i na njemu je odgovornost. A navijači nek zive i dalje u prošlosti. I Pamela Anderson je nekad bila najbolja riba ali danas to više nije!
    (Dragan - Sava, 9. februar 2024 09:58)

    # Link komentara

  72. Sve super kada se prica sta je “ispusteno” ali hajde da ne zaboravimo i sta je volsebno vraceno, malo na tribine i Obradovica kome se sudije “izvinjavaju” … Fenerbahce, Pao, Monaco (kao vrhunac u toj seriji) zna se i kako. I Makabi koji je sam sebe dobio u Areni… dakle mozemo da gledamo i tako - klasicna domacica, skup stranaca sa filozofijom “ide sledeca utakmica” i Obradovic kome je vreme proslo.
    (da se podsetimo…, 9. februar 2024 09:57)

    # Link komentara

  73. Nije kriv trener a nije ni u redu da se krivi Panter. Ovoga puta je kriv Dozier (koga inače obožavam), on je vruć krompir predao Panteru 5sek pre kraja napada, koji pritom nije ni očekivao loptu.
    Igrao je Dozier 2 na 2 i ostao je Frenk sa najnižim igračem na terenu a on prenosi loptu na drugi kraj terena i uvaljuje Panteru loptu umesto da se igra za 2p. Panter je u toj situaciji uradio šta je mogao napravio poziciju i šutnuo za 3p. Da je dobio loptu Frenk bi barem bacanja dobio. Onda ide tajmaut ili barem izmene gde se naglasi da se pravi faul. Doduše ono i bez trenera svako ko je igrao košararku mogao je da zaključi da se treba praviti faul, jedino naši igrači nisu to uvideli.
    Mislim da je na ovoj utakmici bilo malo previše izviždati igrače, jeste za neka prethodna izdanja ali mislim da su se trudili kontrolisali utakmicu ali je samopouzdanje jako nisko i to je ključ problema. Mislim da igrači osećaju dodatan pritisak a nema Exuma pa ni Lesora da zakucaju i razgale igrače i navijače...Tako se pritisak pretvara u privilegiju i zadovoljstvo...ovako samo polako ubija igrače.
    Jedino što ne znam zašto nikada Naneli ne šutira te poslednje šuteve a dokazao se kao clutch igrač.
    (Grobar, 9. februar 2024 09:57)

    # Link komentara

  74. Kraj je Zeljko odgovoran , imao je dva tajmauta i nista .E sad ovo sto Panter radi jednoatavno mu je Zeljko dao tu slobodu .Mada sad je ozbiljno preterao da onako sutiras trojku na 2 razlike na 20 s do kraja .Ekipa igra losd mnogi igraci su daleko od forme .Al sam kraj je jednostavno Zeljkova utakmica ispustena ili prevelika vera u same igrace .
    (Za sam, 9. februar 2024 09:56)

    # Link komentara

  75. ... ova loša igra i loša taktika se ustalila i Partizan nema mnogo šanse u daljem takmičenju pogotovo što slede teži dueli. Neka tera do kraja a onda ...
    (Bukač, 9. februar 2024 09:53)

    # Link komentara

  76. Ali Panter da bude reprezentativac? Još se ovde vodila rasprava i anketa? Još se smejem. Obradović je najgori trener KK Partizan u 21 veku. To su činjenice…
    (Goran Loznica, 09. februar 2024 09:00)

    I naravno cinjenica da si ti tu da trolujes..ako nisi Grobar, razumem sta radis..ali ako jesi, to znaci da si navijac rezultata a ne KK Partizan...

    I tako...
    (komsija, 9. februar 2024 09:53)

    # Link komentara

  77. Evroliga je gotova za Partizan, sad neka svu energiju usmere na Aba ligu da je osvoje kako bi sledeće godine išli u EL ponovo.
    (kibo, 9. februar 2024 09:52)

    # Link komentara

  78. Nema hladnokrvnog igrača u tim momentima. Svi su paljevina, što nije loše kad se stisne odbrana i u trećoj četvrtini i početkom četvrte stiže rezultat ili pravi razlika. U poslednjih par minuta tim igračima treba jedan hladan kao špricer da urađeno sačuva i utakmicu na kraju i dobije. Uvek smo imali takvu vrstu igrača. Sada ili ne poznamo strance ili naši u njihovom prisustvu ne razvijaju tu osobinu
    (blabla, 9. februar 2024 09:52)

    # Link komentara

  79. ovde se vidi da igraci nerazumeju trenera.dali je moguce da posle svakog napada ili odbrane se zeljko sa pravom ljuti.kako je moguce da posle tolikih treninga i prica igraci i dalje nerazumeju.deluje kao da ga igraci bojkutuju.sve strance osim nanelija i douzera oterati.koprivica svake godine isti.bez ikakvog napretka u igri.

    Avramovic
    Jaramaz
    Douzer
    Naneli
    Smajli
    Trifunovic sve ostalo nazalost napolje.
    (joca, 9. februar 2024 09:51)

    # Link komentara

  80. Kevin Panter, čovek koji godinu dana nema asistenciju.
    (Jovan Kursula, 9. februar 2024 09:50)

    # Link komentara

  81. Ljudi, Partizan je tim sa najvecim procentom za 2p u EL i ne znam tacno podatak, ali sam ubjedjen da smo u najgorih 5 po broju ubacenih trojki po mecu.
    Dakle, Partizan se ne ispucava tek tako.
    Odbrana, problem broj 1.
    Nekada mozemo da stanemo i u zonu.
    Ako to nije problem jednom RM, koji zbog takve odbrane uze EL, sta je onda nama problem?!
    (Lord, 9. februar 2024 09:49)

    # Link komentara

  82. Nismo mi Zvezda da vlasnik daje po 2-3 otkaza trenerima po sezoni.Mi smo Partizan!Željko će naravno ostati,a to vas najviše boli,jer Partizan nije prekidač klub,sad radi-sad ne radi,pa opet radi…
    (Pedja, 9. februar 2024 09:48)

    # Link komentara

  83. Prvo KKP nije dobio bitku ispod koša jer je Kaminski od 14 ubacio 12 poena na šutu za 3...kad vam je najbolji trojkaš na meču centar i najviši igrač ne piše vam se dobro.
    Kaboklo i Alen nestaju i nešto tu ozbiljno ne štima...

    Mnogo se uzdaju u šut za 3p a to je kvarljiva roba- promašaji Pantera i trojka Franciska su dokaz za to.
    Inače KKP ubacuje ove sezone samo 8 trojki po meču i tu su 16i u EL.

    A najveći problem je što su u asistencijama i skokovima najlošiji tj 18i u EL.

    KKP nema nikakvu igru - samo šut tj 1 : 1 ili pik. I to je sve.

    Tako ne sme da igra tim sa ovoliko skupih i iskusnih igrača. Tim sa najtrofejnijim trenerom EL ! Tim sa 20K navijača na svakom meču u BG i sa par stotina njih na svakom gostovanju.

    Ovo je po meni jako loše. Trenerski pečat se vidi u neizvesnim završnicama...imate igrače,trenera i publiku za to i opet ništa !
    Željko nije svetac i čudotvorac on je legenda koja bledi i gubi kad ne bi smeo...valjda je to sad svima jasno !
    (Dule Popović, 9. februar 2024 09:47)

    # Link komentara

  84. A bilo je lepo i mastao se F4 kada su na volosebne nacine preokretali Zvezdu, Fener i PAO.

    Sad se samo vraca.
    (Stark, 9. februar 2024 09:46)

    # Link komentara

  85. Kada ide dobro,pa sve te neizvezne dobijene zavrsnice u seriji,tada je Zeljko bio neprikosnoven...kada ne ide onda ga prosecni grobari teraju u penziju...oni koji pod kosarkom podrazumevaju ubacivanje lopte u kos,neki su naucili sta je pick and roll igra i to je to...vecina navijaca Partizana je izgleda takva,a to je olicenje malih klubova...da odmah pljuju po svom treneru...da nije njega,vise od pola igraca ne bi doslo u Partizan,ne biste imali toliki budzet i ne biste ni igrali Evroligu...ako kojim slucajem uspe Partizan da ode u top 8,opet cete ga dizati u nebesa...i to najvise ti sto ga sada vredjaju.
    (macconi, 9. februar 2024 09:44)

    # Link komentara

  86. Panter je James iz Monaka za sirotinju s tim što ne igra odbranu i nije clutch kao Majk. Dao si mu najveći ugovor, kapitensku traku, hraniš mu ego tako što mu daješ da završava svaku utakmicu i tako ti je samo ove sezone prodao 5 utakmice.Tretiraš ga drugačije od ostalih i igrači to vde i tako izgubiš svlačionicu.Sve dok mu Željko ne kaže sad će neko drugi da završava ili ga ne zakuca za klupu kao u drugoj četvrtini ovo će da se dešava.
    (panter i Željko 50/50, 9. februar 2024 09:42)

    # Link komentara

  87. Dozier je za Pantera genije košarke.
    A Željka da pozdravim, dobro pamtim i njega i sns smrada Grbovića, ja završtavam trening srpske SFRJ lige a on i nesposobni bek Žoc posle njihove utakmice ili treninga pravac na šankić na vinjake u hali sportova!
    Kako je taj uzeo 9 titula sa turcima i grcima nikome notmalnom nije jasno.
    Panter je tuga od igrača!
    (heavy, 9. februar 2024 09:41)

    # Link komentara

  88. Dabogda vam svaki ovakav poraz bio
    (opušteno, 09. februar 2024 08:32)

    I opet necemo biti isti. Uvek cete biti mali i jos manji uz ovakve kao ti.
    (realno/sarkazam, 9. februar 2024 09:40)

    # Link komentara

  89. Ove ispuštene pobede će se vratiti i sve će opet biti u egalu.
    (View, 9. februar 2024 09:40)

    # Link komentara

  90. апсолутно је крив жељко. три године је овде, не три недеље или три месеца. шта је урадио за три године? какав пројекат је направио? какав пројекат је започео? нула. има чудовишта од играча. дожир - пунокрвни нба играч и универзалац. аврамовић, како је играо код пешића, а како игра код жељка. понитка, сам са распалом пољском дошао до 1/4 финала, играч који има сваку утакмицу по 20 поена и 10 асистенција у рукама а код жељка не сме да пипне лопту, глуми бранка лажића. кабокло који је играо добро само док је играо на свежину и инстинкт првих пар утакмица. како је ушао у жељков "систем" нестао. желимир је највећи проблем партизана. боље да са места тренера пређе на неко место спортског директора, ако се партизан ичему нада у будућности.
    (живац, 9. februar 2024 09:40)

    # Link komentara

  91. O igri Obradovićevog Partizana dovoljno govori podatak da je Partizan ubedljivo poslednji tim u Evroligi po asistencijama. Njihova igra se isključivo zasniva na individualnim akcijama Pantera, Dožera, Nanelija i Ledeja. Vrlo tanko trenerski vođeno, to što je ovaj osvajao titule sa Bodirogom, Spanulisom, Jaskevičijusom, Dijamantidisom,Rebračom, Batistom, Alvertisom, Tomaševićem, to je davno prošlo vreme.
    (ŽD, 9. februar 2024 09:39)

    # Link komentara

  92. Sa ovakvim budžetom kakav sada Partizan ima,Dule Vujošević bi pometlio celu Evroligu.Kad njega je postojala neka koncepcija u igri,neki sistem ili stil a ovo danas je sve na silu.Uvek se sećam onog plesa partizanova tri beka u Fajnal foru,kada su se međusobno ,na takav način dodavali da je uvek,u jednom momentu jedan od njih bio na sredini iza linije za tri ( ne na bokove ) i u najčešćem slučaju ubacio tricu.
    (Uča, 09. februar 2024 09:18)


    Imao je tvoj Dule i veci budzet, ako se secas, vodio je CSKA. I sta je uradio sa njima? Nista, zvanicno najgori trener CSKA ikada. Sta je uradio kad je vodio reprezentaciju? To sto je u to vreme Partizan bio dominantan nema bas mnogo veze sa njim, ali ti to ne kapiras...
    (Vuk, 9. februar 2024 09:38)

    # Link komentara

  93. samo da kaminski ne siri ruke kao da je osvojio evroligu kad da kos
    (ojha, 09. februar 2024 09:13)

    Ako te to nervira onda nemoj da gledaš utakmicu.
    (Grr, 9. februar 2024 09:38)

    # Link komentara

  94. Kao Valentino Rosi,najveći u svojoj branši ali neće uspeti da dođe do jubilarne,10.titule prvaka
    (Draško, 9. februar 2024 09:37)

    # Link komentara

  95. Ni zvezda ni partizan ne ulaze medju deset, još jedno mesto je upražnjeno, realno je da se do kraja za njega bore armani i valensija, po mom mišljenju armani će do kraja većinu utakmica dobiti i upada na to deseto mesto..vrlo, vrlo loša sezona i zvezde i partizana, videćemo na kraju sezone da li će neko da snosi odgovornost za ovo, na početku sezone planovi su bili da oba tima budu u top osam, budžeti za naše uslove nerealni i ogromni, nešto se mora desiti a videćemo šta
    (Loko, 9. februar 2024 09:36)

    # Link komentara

  96. Jasno je da nešto škripi u igri,takodje je jasno da partizan ne sme da dozvoli sebi da otpusti Željka,ali uprava je kriva što je kreirala čitavu atmosferu da se ide na top 4,pa ona blamaža sa Mirotićem,pa pogrešno dovođenje igrača od centra preko pleja itd..a zašto ekipa nema igru,nema skokova,kontri i sve se svodi na individualne šuteve to je isključivo kriv trener.Da li ovakva ekipa može više do kraja sezone teško,jer energija i igra ne postoje,nego ako je Punter raspoložen možda se i pobedi.Onakva Zvezda za vas deluje kao tim,i da ih na sreću,viku i halabuku,sudije ne dobiste bili bi izjednačeni.Poenta,ne trućajte o f4 unapred,prizemljite se pa možda i uradite nešto...
    (Pera, 9. februar 2024 09:33)

    # Link komentara

  97. Obradović pogubio konce
    (soll, 9. februar 2024 09:33)

    # Link komentara

  98. Žoc uopšte nije tražio da se pravi faul kad je Kaminski preuzeo, on je tražio faul ranije dok je Bajern tek kretao u napad. Kasnije je odustao od tog i dobrih deset sekundi samo gledao i nadao se da će Francisko da promaši.Tako da to ide njemu na račun, ali on se pravi blesav jer nikad on nije kriv. Pa prijatelju valjda radiš na treningu da kad vodiš dva razlike praviš faul jer ovo ti nije prvi put.
    (ŽD, 9. februar 2024 09:33)

    # Link komentara

  99. I da, zapamtite najtrofejniji trener ili igrac ne mora da znaci i da je najbolji...Sergi Ramos je uzeo 5 liga sampiona, ali trenutno nije ni blizu najboljeg stopera...

    --
    Ja to stalno pričam za Đokovića pa se ljutite. Džaba trofeji kad po kvalitetu igre realno nije ni u top 10 svih vremena.
    (mg, 9. februar 2024 09:31)

    # Link komentara

  100. Naravno da nije, ne može trener da ubacuje loptu u koš ili da dodaje loptu saigračima. Protiv virusa kakve greške prilikom ubacivanja lopte u igru, i sad isto bacate loptu protivničkim igračima u ruke kada se rezultat lomi.
    (357, 9. februar 2024 09:26)

    # Link komentara

  101. Ma, gde Žoc da bude kriv?! To je jedini trener koji nikad nije pogrešio (bar nije priznao da je kriv). On je kao Papa, i kad on greši, drugi su krivi.
    (Милош, 9. februar 2024 09:26)

    # Link komentara

  102. naravno da najskuplji trener nije ništa kriv
    (pa da, 09. februar 2024 09:05)

    Niko ne kaže ništa, već da nije kriv za sve… sto je i logično. Tako je i kod drugih bilo, ali prvi ispašta trener…
    (Karakondžula, 9. februar 2024 09:25)

    # Link komentara

  103. Ne znam šta Petrović stvarno misli ali znam da je u Srbiji jedan od glavnih poslova na javnoj sceni teranje Željka Obradovića iz Partizana. Cela medijska i huliganska scena u Srbiji čeka mig za organizovano laganje i napade na Obradovića. Oni jednostavno ne mogu da podnesu Partizanove dobre igre iz prošle sezone, gubitak titule u ABA i činjenicu da je ispred njih u EL. Srbija ne trpi pametne i uspešne zato i jeste tu gde se nalazi.
    (Lane, 9. februar 2024 09:25)

    # Link komentara

  104. čitam samo naslov, 09. februar 2024 09:02)
    I očigledno ne gledaš utakmice a komentarišeš!!! Svi normalni su videli da je Željko prišao aut liniji,blizu Pantera,drao se i rukom pokazivao da prave faul,i to od 18-e sekunde. Ti i slični ne ponašajte se ko poslednji sm*ad**i!!! Ili se prebacite u Železnik i tamo ćete biti zadovoljniji!!!
    (MJS, 9. februar 2024 09:20)

    # Link komentara

  105. Nije vise Zeljko bog. Godine ga gaze. Nije ono sto je bio. Dolaze mladji treneri koji nesto novo unose u kosarku. Ni Greg Popovic nije ono sto je bio.Drugo. Partizan nema tim za velika dela. Trecu sezonu je Zeljko u timu i sta je postigao? Nista. samo jednu ABA titulu. Da li je Zoran Savic dobar sportski direktor? najurili ga iz Barcelone jer nisu imali uspeha. Partizan ima tezak raspored do kraja.
    (Fica, 9. februar 2024 09:19)

    # Link komentara

  106. Pocelo je protiv Studentskog Centra koji je pobedio Partizan,Zoc je uzeo igrace u zastitu,oni su to iskoristili i dosla je Igoke,pa Zadar,Cedevita, Mega,Split.Jednostavno sto je vise stitio igrace oni su to pokvareno koristili.Sad se govori Kaminski igra dobro pa normalno blizi se kraj sezone treba se unovciti Prodati.Panter ima ugovor na dve sezone i on ce poceti krajem iduce godine da terorise protivnicki obruc.Jaramaz i Andjusic oni se bave vise medijima nego igrom Jaramaz rece sa Partizanom da osvoji sve iduce godine,ja ne znam na sta je momak mislio.Na kosarku sigurno ne.
    (Max von Laberg, 9. februar 2024 09:19)

    # Link komentara

  107. Sa ovakvim budžetom kakav sada Partizan ima,Dule Vujošević bi pometlio celu Evroligu.Kad njega je postojala neka koncepcija u igri,neki sistem ili stil a ovo danas je sve na silu.Uvek se sećam onog plesa partizanova tri beka u Fajnal foru,kada su se međusobno ,na takav način dodavali da je uvek,u jednom momentu jedan od njih bio na sredini iza linije za tri ( ne na bokove ) i u najčešćem slučaju ubacio tricu.
    (Uča, 9. februar 2024 09:18)

    # Link komentara

  108. Partizan je mnogo bolje igrao, kada je imao 12 igraca. Bila je bolje hemija, nekako veca zelja, agresivnost. Od kada Zeljko ima 15 zdravih igraca na raspolaganju, ne mogu nikog da pobede. Nezadovoljni su igraci koji ne igraju, pitanje je kako treniraju, to se prenosi na druge i evo ishoda. To je moje misljenje, ali ne znam kako bi se resila ta situacija? Kada neke druge igrace ne bi skidao, bilo bi vise nezadovoljnih, a da imas mali roster, rizikujes da neces imati igrace kada dodju povrede, ali ce svakako biti bolja hemija...
    (Somi, 9. februar 2024 09:14)

    # Link komentara

  109. samo da kaminski ne siri ruke kao da je osvojio evroligu kad da kos
    (ojha, 9. februar 2024 09:13)

    # Link komentara

  110. Tim u krizi, i dalje ziv za top 10 i igra kuci 5/8 utakmica.

    Sta radi ova pozorisna publika koja se busa u grupi da poznaje kosarku u dusu?

    Medjusobno se tuku i pominju Zvezdu, a zatim postrojavaju igrace i gadjaju ih.

    Bukvalno vladajuca koalicija na delu :)
    (nista o nicemu, 9. februar 2024 09:11)

    # Link komentara

  111. Tacno nije, covek je spremio 300 akcija za sut trojkom i dve akcije u kojom se vidi uigranost ekipe, tu trenersku uigranost jasno dokazuje broj asistencija po utakmici, gde smo ubedljivo na prvom mestu, normalno otpozadi. Da nema energije navijaca, tenzije prema sudijama i Bodiroge ovo je objektivno igra za poslednja tri mesta EL.
    (Kron, 9. februar 2024 09:11)

    # Link komentara

  112. naravno da najskuplji trener nije ništa kriv
    (pa da, 9. februar 2024 09:05)

    # Link komentara

  113. nesto mi smrdi u partizanu... svaka cast kaminskom za 4 trojke, ali ja ipak mislim da je centrima mesto pod kosem. zato gobimo po 20 lopti u skoku po utakmici. 20 odbrana i 20 napada nije malo.
    (pera, 9. februar 2024 09:04)

    # Link komentara

  114. Kriv je Željko. Nije prvi put da igrači Partizana ne prave faul što im se posle obilo o glavu.. Svaki put je Željko pričao kako im je rekao da ga prave ali ga oni nisu poslušali. Stvari su jasne. Ako im je rekao da prave faul a oni to ne urade onda Željko nema autoritet. Verujete li u to? Pre će biti da Željko laže da im je to rekao. Da smo izgubili 20 razlike ne bi mi bio problem ali izgubiti utakmicu zato što trener uporno izbegava da pravi faul nije tvrdoglavost nego bezobrazluk. Voleo bih da Željko osvoji desetu titulu u EL. Voleo bih i da to bude s Partizanom ali će to biti bez mene na tribinama. Dokle god je on trener.
    (čitam samo naslov, 9. februar 2024 09:02)

    # Link komentara

  115. Najvažnije je da su igrači motivisani.
    (zoro, 9. februar 2024 09:00)

    # Link komentara

  116. Ko sastavlja ekipu i ko pravi taktiku , sigurno ne Kevin Panter . Decko sutira non stop kako nema ko da mu kaze , smesti na klupu . Taj neko treba da je u penziji odavno kako od njega nema nista , ocigledno .
    (kladzom do bola, 9. februar 2024 09:00)

    # Link komentara

  117. Ne smije da se desi da igraci nece da poslusaju trenera za to-da li da se pravi faul ili ne.Ako trener kaze da se pravi faul sta ima da igraci odlucuju. Ko nece da slusa trenera ne treba ni da igra. Mislim Zoce da te ne slusaju.
    (acmilan, 9. februar 2024 09:00)

    # Link komentara

  118. Ali Panter da bude reprezentativac? Još se ovde vodila rasprava i anketa? Još se smejem. Obradović je najgori trener KK Partizan u 21 veku. To su činjenice…
    (Goran Loznica, 9. februar 2024 09:00)

    # Link komentara

  119. Nije uvek trener kriv. Nekad su igrači u pravu.
    (ranac, 9. februar 2024 08:59)

    # Link komentara

  120. Zasto Punter uveo mora on da sutira poslednji napad?
    (NR, 9. februar 2024 08:58)

    # Link komentara

  121. Dabogda vam svaki ovakav poraz bio
    (opušteno, 09. februar 2024 08:32)

    Hvala ti komšija :)
    (Marko, 9. februar 2024 08:56)

    # Link komentara

  122. Od mene samo u dalje bezrezervno podrška. Mi navijači samo to sada možemo.
    I ovo su trenuci kada se pokaže ko je kakav od navijača i ponekad je dobro da se malo tribina prečisti od onih koji dolaze da snimaju i budu viđeni.
    (Randy Marsh, 9. februar 2024 08:56)

    # Link komentara

  123. Mislim da je vreme da se preskupi igraci kazne novcano...Kao sto ih za pobede nagradjuju tako treba i da se za poraze (nedopustive) kazne...To je jezik koji ce najbolje razumeti jer od pocetka sezone nisu odigrali vise od tri dobra meca....U svakom imaju 15 minuta praznog hoda...
    (Sinkegrof, 9. februar 2024 08:56)

    # Link komentara

  124. Već sam pisao da Partizan ima najmanji broj timskih asistencija u celoj Evroligi, sinoć 13 tj.jedva više od 3 po četvrtini, što je zaista premalo.
    (Ra, 9. februar 2024 08:53)

    # Link komentara

  125. Nije uvek, al sad jeste.
    Svi prethodni uspesi to ne menjaju.
    (B, 9. februar 2024 08:51)

    # Link komentara

  126. Kriv je!
    Ako ga ne slušaju onda nema autoritet,ako ga ne slušaju šta traži onda lepi 50% od plate pa vidimo
    (Vazura veprina, 9. februar 2024 08:51)

    # Link komentara

  127. Ali na kraju utakmice nije bilo pesme igrača sa navijačima, nije bilo standardne patetike posle poraza, već je bilo zvižduka a bogami i psovki!
    (cukce, 9. februar 2024 08:50)

    # Link komentara

  128. Jok, moja baba je kriva sto je Partizan samo jednom u 27 kola imao vise asistencija od protivnika. Samo jednom, verovali ili ne. A upravo je to pecat trenera i timske igre. Partizan je samo skup odlicnih individualaca, sa dobrim trenerom koga novi kosarkaski trendovi polako gaze. A on tvrdoglavo odbija da nesto promeni.
    (Trifa, 9. februar 2024 08:44)

    # Link komentara

  129. Ako nije uvek kriv, da li je uvek zasluzan?
    (eto, 9. februar 2024 08:43)

    # Link komentara

  130. Citam i ne verujem sta ste napisali, da u Partizanu igraju prekaljeni igraci koji su "harali Evropom". Pa grobari uporno tvrde da su to jevtini i anonimni igraci od kojih je Obradovic napravio zveri.

    Komsije drage, od poraza protiv Zvezde nizete samo poraze...veliki je to bio za vas sok i otreznjenje...ko visoko poleti tesko pada...jesenas ste nas dobili u EL na jednu loptu i jos cak tri utakmice na produzetke...potrosili ste svu srecu ovog sveta, tako da sada gubite utakmice koje ste realno zasluzili pobediti...

    Trener je uvek odgovoran kada se izgubi, ali i igraci isto tako...ne moze on da pravi faul...

    I da, zapamtite najtrofejniji trener ili igrac ne mora da znaci i da je najbolji...Sergi Ramos je uzeo 5 liga sampiona, ali trenutno nije ni blizu najboljeg stopera...
    (zapad, 9. februar 2024 08:42)

    # Link komentara

  131. Ko da ga razume na terenu bez prevodioca,razumem ga ,greši čovek.
    (Jarić T Živadin, 9. februar 2024 08:42)

    # Link komentara

  132. Nije,nijeee...ali zato za svaku pobedu jeste....perite Zoca samo,na kraju ce te ga motkom terati!!!Ionako je kao beli medved!
    (Trajce, 9. februar 2024 08:41)

    # Link komentara

  133. najmanje 6 utakmica ste dobili na posed, u posljednjem napadu, na produžetak....napadate Željka, a sigurno je da trener i navijači u slučaju Partizana čine 80% uspeha...jer, u ekipi gde cela prva petorka jesu stranci, tu prvi motiv nije ljubav prema Partizanu, već pare...ovo je moralo da se dogodi, da počnete da gubite utakmice na koš, nemoguće je održati cele godine tempo "na žilet", jedino razumno objašnjenje je psihološka priprema igrača.
    (samo realno, 9. februar 2024 08:41)

    # Link komentara

  134. ribice su krive
    (ajde, 9. februar 2024 08:41)

    # Link komentara

  135. ovakav nivo amaterizma u zavrsnici utakmice pri vodjstvu nisam video ni u lokalnim semenka ligama
    (Volina legenda, 9. februar 2024 08:39)

    # Link komentara

  136. naravno da nije uvek. a da li je ikad kriv?
    (mihajlo, 9. februar 2024 08:38)

    # Link komentara

  137. Au brate roman.
    (Freak on a Leash, 9. februar 2024 08:37)

    # Link komentara

  138. Previše smo mi amerikanizovali našu košarku, da mi je muka da je gledam. Nikad Partizan nije igrao ovako da zadnja dva minuta dva igrača dave loptu i soliraju pa kako ispadne ispadne, nego timski od od početka do kraja. Sve dok budemo ishod bacali u ruke soliranju Dozera i Pantera imaćemo rezultate kao sinoć. Odbrana nam je takođe kriminalna, svaki drugi napad neko od protivničkih igrača sam na trojci. Užas.
    (Tribislav, 9. februar 2024 08:36)

    # Link komentara

  139. Naravno da jeste ,kada se ponavlja sve ovo deseti put iz utakmice u utakmicu i zo nepravljenje faula je prosto nedopustivo(skroz nažalost ga pregazilo vreme)..
    (Milan, 9. februar 2024 08:36)

    # Link komentara

  140. Kriv je, kraj.
    (ZOmbie, 9. februar 2024 08:35)

    # Link komentara

  141. Dabogda vam svaki ovakav poraz bio
    (opušteno, 9. februar 2024 08:32)

    # Link komentara