- Komentari -
  1. Ma ne treba pojacanja
    (B, 07. decembar 2023 17:01)

    Kakva sad pojačanja?
    Pa sami ste pričali da je ovo najbolji tim u vašoj istoriji. Sta ima da se pojačava najbolji. Zamisli jos kad Nedovic na ovu igru nabaci sut koji će to da bude pakao..
    Dakle.. jos Neda da se probudi i pali se mašina
    hehe :)
    (Radijator, 8. decembar 2023 08:27)

    # Link komentara

  2. sreca oni imaju puno vremena ?
    (bl, 7. decembar 2023 22:50)

    # Link komentara

  3. Mislim da je sve ovo neodrzivo. Lepo je sto imamo 2 tima u EL, ali nije realno s obzirom na finansijsko stanje u Srbiji. Ne razumem zasto se gura Crvena Zvezda. Probali su 10 godina, imali dominaciju u regionu usled nedostatka konkurencije, u EL nista znacajno nisu uradili, nijednog kodarkasa nisu izbacili (Jovic i Kalinic dosli kao reprezentativci i osvajaci srebra na SP), nemaju ni tu kodarkasku kulturu. Zvezdu po meni treba gurati u fudbalu, da se napravi zdrav evropski klub koji igra LS ili LE svake godine. U kosarci gurati Partizan da bude nacionalni simbol kao Zalgiris, jer Partizan to ima, u kosarci je brend, dao je toliko igraca NBA ligi… i svi zadovoljni. Pa ne moze mala Srbija sve da ima. Ako se daju drzavne pare treba ih davati gde ima smisla. Ko je odgovoran za neuspehe Zvezde poslednjih 4-5 godina u EL, uz ogromna ulaganja? Jednostavno, moraju da se imaju rezultati. U Partizan se ulagalo 2005-2011 (doduse ni priblizno kao sada u oba tima, budzeti bili 2-3mil), ali igrali 3 puta top 8, 1 final four, izasli odatle Tepic, Tripkovic, Velickovic, Krstic, Perovic, Pekovic, Bogdanovic, Lucic, Milutinov… ne ide ovo vise ovako.
    (zilijen, 07. decembar


    Da ti ne bih odgovarao stavku po stavku jedino pitanje Kog igrača je unazad 30 godina Partizan iz mladjih kategorija doveo do prvog tima i od njega napravila igrača.Znaš li opšte koliko je para u poslednjih tri godine para ugurano.Zvezda je uvek na začelju EL po budžetu
    (xyz, 7. decembar 2023 19:50)

    # Link komentara

  4. Meres: nije on loš trener, on igrače nije selektovao!
    (SAŠA FRANKFURT, 7. decembar 2023 18:47)

    # Link komentara

  5. Ništa pametnije nisam uradio zadnjih 5 godina od toga što sam prestao da pratim KK "LUZERI"... nekad Crvena Zvezda. Sačuvao sam svoje zdravlje...
    (Nebojša R., 7. decembar 2023 17:58)

    # Link komentara

  6. (zilijen, 7. decembar 2023 15:36)

    Zvezda ništa nije uradila u EL jer je uvek imala najmanji budžet i za svih tih 10 godina je potrošila ukupno koliko Partizan u zadnje dve godine u kojima je uspeo da osvoji jedan trofej.
    (Lajavi krelac, 7. decembar 2023 17:38)

    # Link komentara

  7. Ne vidim poentu smene Ivanovića kad ekipa nije napravila nikakav iskorak. Ovaj trener mi baš ne uliva nikakvu nadu... Odbrana od pick-a ne postoji. Previše se daje otvorenih šuteva pri pogrešnim procenama za pomaganje. I što je najgore pogrešne odluke u napadu i "silovanje" od strane organizatora igre dovele su do toga da pojedini igrači (između ostalih Gedraitis) uzimaju i narvno promašuju teške šuteve, a posle toga više nisu u stanju da pogode ni zicere, jer se samopouzdanje polako gubi. Za sve to je najveći krivac trener, uz opasku da većina trenutnog igračkog kadra nije nivo koji treba Zvezdi.
    (Stefan, 7. decembar 2023 17:35)

    # Link komentara

  8. Ne daj Boze da neko pozove upravu kluba da preuzme odgovornost
    (Marko, 7. decembar 2023 17:13)

    # Link komentara

  9. Mislim da je sve ovo neodrzivo. Lepo je sto imamo 2 tima u EL, ali nije realno s obzirom na finansijsko stanje u Srbiji. Ne razumem zasto se gura Crvena Zvezda. Probali su 10 godina, imali dominaciju u regionu usled nedostatka konkurencije, u EL nista znacajno nisu uradili, nijednog kodarkasa nisu izbacili (Jovic i Kalinic dosli kao reprezentativci i osvajaci srebra na SP), nemaju ni tu kodarkasku kulturu. Zvezdu po meni treba gurati u fudbalu, da se napravi zdrav evropski klub koji igra LS ili LE svake godine. U kosarci gurati Partizan da bude nacionalni simbol kao Zalgiris, jer Partizan to ima, u kosarci je brend, dao je toliko igraca NBA ligi… i svi zadovoljni. Pa ne moze mala Srbija sve da ima. Ako se daju drzavne pare treba ih davati gde ima smisla. Ko je odgovoran za neuspehe Zvezde poslednjih 4-5 godina u EL, uz ogromna ulaganja? Jednostavno, moraju da se imaju rezultati. U Partizan se ulagalo 2005-2011 (doduse ni priblizno kao sada u oba tima, budzeti bili 2-3mil), ali igrali 3 puta top 8, 1 final four, izasli odatle Tepic, Tripkovic, Velickovic, Krstic, Perovic, Pekovic, Bogdanovic, Lucic, Milutinov… ne ide ovo vise ovako.
    (zilijen, 07. decembar

    Nije baš tako.Raslojiti na taj način dva kluba sta bi se dobilo...Derbi više ne bi postojao...Na šta bi ličile utakmice,u fudbalu bi gledali utakmicu Zvezde i Sindjelića na to bi spao derbi a u košarci meč izmedju Partizana i Zlatibora...Pod dva,uloziti novac u fk da bi bio konkurentan u Evropi to je nemoguća misija...znaš li koliko bi tu trebalo novca ugruvati.Pa za te pare mogao bi u dva kk da dovedeš sve što valja u Evropi i da igraju finale EL...Pogledaj koliko velikih fudbalskih klubova ne mogu da budu konkurentni u Evropi sa budzetom koji moze da se poredi sa drzavom a ne sportskim klubovima.
    Ne pije vodu komentar.
    Takodje su i nerealna očekivanja navijačka da od koš. klubova hoćeš da učiniš da osim plasmana u f4 sve drugo ne dolazi u obzir i da treba ugasiti klub ako ne ostvare taj cilj.Samo učešće u EL je velika stvar,biti konkurentan makar u utakmici sa najvecim klubovima i pobedjivati ih je dovoljna lepota igre a ako se vremenom namesti situacija i za veći domet i ulazak u neki plej off je zelja koja nije neostvariva.Igrala ga je Zvezda sa CSKA igrao ga je i Partizan sa Realom,i u košarci su ti dometi mogući.U fudbalu je to nemoguće kada se pogleda kuda je sve to finansijski otišlo.
    (Dejan CZ, 7. decembar 2023 17:10)

    # Link komentara

  10. Sve to znamo i bez tebe .Zašto ti i dalje igra i igraju Nejpir/Teodosić poslednja 5 minuta? Zašto ne probaš sa Kuzmićem,ne može biti gori od Simonovića?.Šta radiš na treninzima po pitanju odbrane od pikenrola? Kako si majke ti uspeo da vodiš timove 2 puta u finalu F4.?Mnogo pitanja a ni na jedno još uvek izgleda da ne znaš odgovor.
    (Kanidja, 07. decembar 2023 15:46)

    Sadasnji trener nije adresa.Radi sa onim sto je zatekao.Onaj ko je adresa kao i uvek mučki ćuti i smenjuje trenere.Da trener mora nesto da sece to je očigledno.Koga?Nejpira?Ligično jer je ubedljivo najskuplji.Stavi ga na klupu.Ko će da ga menja?Teodosic je vec polumrtav i ne moze da dise.Jago krajnje limitiran igrač.Ko???Ko će kos da pogodi posto Gedraitis ne moze ni tablu da pogodi.Mnogo pitanja,nema ko da odgovori,sezona u evroligi je skoro pa vec izgubljena iako je tek počela,a resenje se ne vidi ni u naznakama…
    (Pedja, 7. decembar 2023 17:05)

    # Link komentara

  11. Ma ne treba pojacanja
    (B, 7. decembar 2023 17:01)

    # Link komentara

  12. E moj giros
    Prevara si ti
    (Kali the greek, 7. decembar 2023 16:57)

    # Link komentara

  13. Sve to znamo i bez tebe .Zašto ti i dalje igra i igraju Nejpir/Teodosić poslednja 5 minuta? Zašto ne probaš sa Kuzmićem,ne može biti gori od Simonovića?.Šta radiš na treninzima po pitanju odbrane od pikenrola? Kako si majke ti uspeo da vodiš timove 2 puta u finalu F4.?Mnogo pitanja a ni na jedno još uvek izgleda da ne znaš odgovor.
    (Kanidja, 7. decembar 2023 15:46)

    jeste, ti si rodio mnogo pametan pa sve znas...
    tip je sasvim dobar trener i nije slucajno bio na F4
    nije ni dusko bio los, iako je prilicno mahnit..

    problemi su sasvim drugaciji:
    losa hemija u timu,
    selekcija matorih igraca bez mnogo motivacije,
    a jedan ostrasceni ego manijak odlucuje o svemu..

    ne vidim ni da bi vam gred popovich ista pomogao
    (wer, 7. decembar 2023 16:53)

    # Link komentara

  14. Ako moramo da igramo čvrsto, onda pišite još jedan poraz komotno.
    (Mr.No, 7. decembar 2023 16:44)

    # Link komentara

  15. Loš trener!
    (Meres, 7. decembar 2023 16:36)

    # Link komentara

  16. Mi, ako budemo imali još jednu pobedu do kraja Decembra, da budemo srećni!!
    NEMAMO UOPŠTE dobru ekipu!!!
    Ovogodišnja ekipa je SVETLOSNIM GODINAMA daleko od one etikete "najbolji Zvezdin tim svih vremena"!!!!
    (Aster Blistok, 7. decembar 2023 16:28)

    # Link komentara

  17. Sve to znamo i bez tebe .Zašto ti i dalje igra i igraju Nejpir/Teodosić poslednja 5 minuta? Zašto ne probaš sa Kuzmićem,ne može biti gori od Simonovića?.Šta radiš na treninzima po pitanju odbrane od pikenrola? Kako si majke ti uspeo da vodiš timove 2 puta u finalu F4.?Mnogo pitanja a ni na jedno još uvek izgleda da ne znaš odgovor.
    (Kanidja, 7. decembar 2023 15:46)

    # Link komentara

  18. njemu ne trebaju pojacanja, eto sad neka uziva u porazima
    (lokos, 7. decembar 2023 15:38)

    # Link komentara

  19. Au šta će Duško da vam radi, biće mučno za gledanje kao i ono sinoć što je bilo.
    (metalstorm, 7. decembar 2023 15:38)

    # Link komentara

  20. Mislim da je sve ovo neodrzivo. Lepo je sto imamo 2 tima u EL, ali nije realno s obzirom na finansijsko stanje u Srbiji. Ne razumem zasto se gura Crvena Zvezda. Probali su 10 godina, imali dominaciju u regionu usled nedostatka konkurencije, u EL nista znacajno nisu uradili, nijednog kodarkasa nisu izbacili (Jovic i Kalinic dosli kao reprezentativci i osvajaci srebra na SP), nemaju ni tu kodarkasku kulturu. Zvezdu po meni treba gurati u fudbalu, da se napravi zdrav evropski klub koji igra LS ili LE svake godine. U kosarci gurati Partizan da bude nacionalni simbol kao Zalgiris, jer Partizan to ima, u kosarci je brend, dao je toliko igraca NBA ligi… i svi zadovoljni. Pa ne moze mala Srbija sve da ima. Ako se daju drzavne pare treba ih davati gde ima smisla. Ko je odgovoran za neuspehe Zvezde poslednjih 4-5 godina u EL, uz ogromna ulaganja? Jednostavno, moraju da se imaju rezultati. U Partizan se ulagalo 2005-2011 (doduse ni priblizno kao sada u oba tima, budzeti bili 2-3mil), ali igrali 3 puta top 8, 1 final four, izasli odatle Tepic, Tripkovic, Velickovic, Krstic, Perovic, Pekovic, Bogdanovic, Lucic, Milutinov… ne ide ovo vise ovako.
    (zilijen, 7. decembar 2023 15:36)

    # Link komentara

  21. CZ je najslabiji tim u ligi. Mnogo to sve jadno deluje . Jadno i slabo.
    (VUK, 7. decembar 2023 15:36)

    # Link komentara