- Komentari -
  1. Lesor nigde više neće igrati na nivou na kom je igrao u Partizanu . Mislim da ni u Patrizanu ne bi ponovio prethodnu sezonu . Trazice on da se vrati pre nove godine . PJ je odličan igrač i biće zver kada se privikne . Kaminski je lutrija .
    (Sasa, 4. oktobar 2023 18:31)

    # Link komentara

  2. @Boki
    Odlicne su tvoje opservacije, bravo, poentirao si!
    (Demar Derozan, 4. oktobar 2023 14:36)

    # Link komentara

  3. Centar treba pod hitno,atletski tip kalibra Lesora i čist plej. Od ovih 13 je realno sa 8-9 mogu da se rotiraju a to je malo. Partizane reaguj više i uzmi pojacanja da možemo da igramo lepo i da imamo normalnu rotaciju
    (Simo, 4. oktobar 2023 12:44)

    # Link komentara

  4. sa ovim se svako, ko iole realno posmatra stvari, mora sloziti.
    madar je bolji od jaramaza (ova zamjena se nije smjela desiti)

    exum - takvg igraca nema u evropi i ne moze ga zamjeniti niko.
    lesor na vrhuncu forme je bio u top 5 igraca evrolige - kaminski ce imati jedno 3 mjeseca prilagodjavanja

    papapetru samo statisticki djeluje da nije imao doprinos ali imao je izuzetnu ulogu prosle sezone, ali mislim da ponitka moze biti slican.

    nevezano za ovaj tim, uvijek me uhvati nostalgija za onim partizanom koji je on vodio.
    stvarno smo imali sve tada
    (boki, 4. oktobar 2023 11:32)

    # Link komentara

  5. slabiji a skuplji.
    (ignjatkg, 4. oktobar 2023 11:15)

    # Link komentara

  6. U pravu je, ali vise zbog Egzuma nego zbog Lesora. Jer ljudi vec zaboravili kako je Lesor igrao poslednja 2,3 meseca kad je bilo najbitnije.
    (Sonsi Get, 4. oktobar 2023 09:18)

    # Link komentara

  7. Problem sa PJ i Kaminskim, osim što su prosečni igrači odnosi se na činjenicu što su obojica u nba ligi igrali u timovima daleko od plej ofa, daleko od ozbiljne takmicarske košarke. Kao igrači sa klupe. Takmičarski karakter im je nula bodova a u Euroligi se svaka utakmica igra na nož. Oni to ne mogu da prate niti će ikada moći. Lepo je što Kaminski širi ali on pod košem jednostavno ne postoji, premekan je i spor. PJ je sa druge strane igrač opšte prakse, od svega po malo, sveukupno skoro pa ništa. Kao što smo prošle godine pogodili sa Danteom i Lesorom, mislim da smo ove totalno promašili sa ovom dvojicom Amera. Po meni su Luka Božić i Kenan Kamenjaš o kojima je bilo reči znatno bolji igrači od ove dvojice. Uz to duplo ako ne troduplo jeftiniji. Nadam se da Željko zna šta radi. Videćemo već sutra u Tel Avivu.
    (Goks, 4. oktobar 2023 08:43)

    # Link komentara

  8. Uz standardno sjajne Pantera i Ledeja, ja ocekujem eksploziju Alekse, Smajlija i Ponitke ove sezone. Uz dobre doprinose Nanelija, Jaramaza, Andjusica i Kaminskog, to ce biti dobro. Plus uvek moze da iznenadi Balsa, Tristan
    (zilijen, 03. oktobar 2023 23:27)

    Kako da iznenade kada oni neće ni igrati? Ne budi smešan, Željko je genije, ali je uprava bila lenja ovog prelaznog roka. Odličan posao je što su zadržali Pantera i Zeka, pa čak i Nanelija, to je bolje od svakog pojačanja, ali bilo je potrebno da dovedu pleja i snažnog centra. Ne znam zašto su toliko oklevali. Mislim da ih je Mirotić dosta usporio, sve su izgubili dok su njega čekali.
    (Masariko, 4. oktobar 2023 08:10)

    # Link komentara

  9. Polako,oćekujem na poćetku par poraza,kasnije će biti bolje kao svake sezone.Sutra gubimo protiv Maccabija sigurno.To je jedno od najtežih gostovanja za nas.
    (Rade74, 4. oktobar 2023 08:09)

    # Link komentara

  10. Uvek će ostati žal što je ona sezona prekinuta zbog korone. Mislim sa bi Partizan sigurno osvojio Evrokup te godine, Trinki je bio napravio paklen tim za taj nivo evropske košarke.
    (Masariko, 4. oktobar 2023 08:07)

    # Link komentara

  11. Znači plej ili petica.
    (Mondragon, 03. oktobar 2023 22:45)

    Pa ne moze da se gomila bas bez granica... roster Partizana je pun, samo je pitanje da li se sa Kaminskom pogodilo zbog karaktera i cvrstine (tehnika, fizikalije i iskustvo su tu), a igrac poput Exuma se ne vidja i ne nadomescuje tako lako.
    (Lord of the Flies, 4. oktobar 2023 07:54)

    # Link komentara

  12. Izgledao je i prosle godine pa su osvojili ABA i umalo dosli do top4
    (kibo, 4. oktobar 2023 07:47)

    # Link komentara

  13. niko nije primetio da je jedan fantastičan tandem u povoju. tristan i balša imaće šta da pokazu ove godine.jako kratko su igrali a pokazali su raskoš.
    (nebitan srbin, 4. oktobar 2023 07:43)

    # Link komentara

  14. Zato ti i ne treniras:)
    (Banjaluka, 4. oktobar 2023 07:16)

    # Link komentara

  15. Exum je na pocetku prosle sezone izgleda ozasno, ocajno... Secam se utakmice protiv Armanija u Areni, koju smo izgubili kada mi je ortak rekao "kakva prevara od igraca je onaj Exum". Tako mi sada izgleda PJ
    (Milan, 4. oktobar 2023 06:48)

    # Link komentara

  16. Uff… ajde malo cool… sezona je duga i svaka ekipa neminovno ima neku krizu… neki na pocetku, neki u sredini, neki na kraju… isto tako svaki igrac… a potrebno je vreme da se ekipe sa novajlijama uigraju …
    (ejs, 4. oktobar 2023 06:09)

    # Link komentara

  17. Loši potezi Partizana ove sezone. Dok su svi klubovi u prelaznom roku grabili najbolje igrače, Partizan je gradio tim na Miroticu bez da je potpisao.
    Lako se Partizan odrekao Lesora i Papapetrua kada je prosledio njihove plate Panteru misleći da jedan igrač može sve sam.
    NBA pojačanja su smešna, Jaramaz je smešan. Partizan jeste gori dok su drugi klubovi u Evroligi jači ove godine.
    (Maja, 4. oktobar 2023 05:49)

    # Link komentara

  18. Gde losiji pobogu, pogledaj kakve proverene dobre igrace su doveli a odlicne zadrzali...
    (Lupus lupa, 4. oktobar 2023 01:21)

    # Link komentara

  19. zamena za Lesora mogao je biti Milutinov..ne znam sto se to preskocilo….al za Exuma ne vidim zamenu na trzistu..al opet mislim da ce ovo sve biti ok..
    (RoD, 4. oktobar 2023 01:20)

    # Link komentara

  20. Konacno skoro realno stanje, s tim da je Exum bolji od Dozera bez dileme. Za Lesora je u pravu, ali opet sve zavisi od Pantera.
    (Stole, 03. oktobar 2023 22:57)

    Polako,rano je jos izjaviti da je Exum bolji od Douzera,ni za Exuma niko nije verovao da ce imati onakvu sezonu posle Barselone,vidicemo kakvu ce zver od Douzera Zeljko da naprav,tek je pocetak sezone
    (samo jako, 4. oktobar 2023 01:16)

    # Link komentara

  21. Ne brini Trinki, stiže uskoro atleta, ubica, visoki igrač. KKP osvaja EL ove godine! Vidimo se u Berlinu :)
    (basketaš, 4. oktobar 2023 00:22)

    # Link komentara

  22. Uz standardno sjajne Pantera i Ledeja, ja ocekujem eksploziju Alekse, Smajlija i Ponitke ove sezone. Uz dobre doprinose Nanelija, Jaramaza, Andjusica i Kaminskog, to ce biti dobro. Plus uvek moze da iznenadi Balsa, Tristan
    (zilijen, 03. oktobar 2023 23:27)

    Sto se Alekse tice bas naprotiv, mislim da ce razocarati, nakon svetskog deluje da je previse poleteo, nema vise onaj zar u ocima, onu agresivnost koja ga krasi a i imace drugu ulogu, morace da bude nosilac na kecu a prosle sezone je bio covek momenta, da eksplodira na par minuta i digne ekipu. Balsa i Tristan mogu da eksplodiraju ali u Kls i prtiv Mornara ili Splita a u EL ce biti katastrofa klasicna. Jaramaz takodje. Kaminski i Dozer dok se naviknu na cvrstinu u EL bojim se da ne bude kasno. Ostaje nam standardna trojka Panter, Ledej, Naneli, uz Smajlija i odlicnog Ponitku. E sad to sigurno nece biti dovoljno za nesto ozbiljno u EL.
    (Admiral, 4. oktobar 2023 00:21)

    # Link komentara

  23. Konacno neko to naglas da kaze..
    (navijac, 03. oktobar 2023 22:35)

    Ovde nisu novi igrači ključni. Kao i lani, kad su eksplodirali "stari" igrači, Panter, Ledej i Lesor, a posle povreda Smajli i donekle Aleksa, sada ako to urade Naneli, Aleksa kao u reprezentaciji, Anđuša, Kopriva i Tristan, to će biti presudno. Ponitka i Doužer će sigurno dati dobar doprinos, verujem da će se i Kaminski popraviti. Tako da bi zapravo najveća snaga trebala biti veći doprinos domaćih igrača. Već na početku sezone imamo praktično 13 igrača gde svi mogu da igraju bez problema, a ne ko lani da guramo 7-8, maksimalno deset u EL i umaramo nosioce i u Aba ligi sa autsajderima. Na papiru možda nismo jači, ali kao ekipa da. I lani smo po sastavu bili oko 10 mesta na papiru, ali ne čini skup zvučnih i skupih imena ekipu. Videli smo to lani sa Fenerom, Armanijem, Barsom, Pao.
    (sve je relativno, 4. oktobar 2023 00:01)

    # Link komentara

  24. Trinki se malo ubucio? ;)
    (Blek - Chicago, 3. oktobar 2023 23:55)

    # Link komentara

  25. Zato Željko ima 9 titula evrolige a ti nijednu. Ne vidiš nešto što on vidi.
    (ja, 03. oktobar 2023 23:12)

    Zato cviliš na svaku izjavu koja ne hvali kkp....taman posla da neko ima različito mišljenje ;-)
    (MJ23, 3. oktobar 2023 23:40)

    # Link komentara

  26. Uz standardno sjajne Pantera i Ledeja, ja ocekujem eksploziju Alekse, Smajlija i Ponitke ove sezone. Uz dobre doprinose Nanelija, Jaramaza, Andjusica i Kaminskog, to ce biti dobro. Plus uvek moze da iznenadi Balsa, Tristan
    (zilijen, 3. oktobar 2023 23:27)

    # Link komentara

  27. U pravu je Trinki, i sigurno ne kaže ovo iz zlobe.
    Nije on kriv što se ona sezona završila kao jeste. Dominirao je i hvala mu.

    Partizan je dosta slabiji. Egzum i Lesor su nezamenljivi, Jare svakako lošiji igrač od Madara, a Papapetru doprinos je očigledno bio izuzetno potcenjen.

    Da su makar Lesor i Egzum ostali, uz dva tri pojačanja mogla se napasti Evroliga. Ovako nema od nas ništa, nažalost.
    Videće se to u prvih 10-ak mečeva.
    (Berke, 3. oktobar 2023 23:22)

    # Link komentara

  28. Brate Trinki kako smo izgledali na pocetku prosle sezone kad nas je ALBA odvalila?
    (Cole, 3. oktobar 2023 23:17)

    # Link komentara

  29. Zato Željko ima 9 titula evrolige a ti nijednu. Ne vidiš nešto što on vidi.
    (ja, 3. oktobar 2023 23:12)

    # Link komentara

  30. je u pravu , da li su svesni da mozemo nista pod košemm , da nemamo skok !!??
    (Čovek, 3. oktobar 2023 23:08)

    # Link komentara

  31. @Тако да сума сумару. Мора центар
    (није Слоба крив..., 03. oktobar 2023 22:18)
    “Suma sumaru” - joj Ziko kolektore!
    Bahahaahaaaa
    Pa jel dolazi Mirota možda ako je dao reč?
    Pahahahababaaha
    (Mirota, 3. oktobar 2023 23:06)

    # Link komentara

  32. Jel osvojio nešto moja Familija bahahahaaa.
    (Mirota, 3. oktobar 2023 23:04)

    # Link komentara

  33. pp, 03. oktobar 2023 22:10)
    Sreća sto nema mnogo takvih sa takvim zeljama.
    (Molim da se objavi, 3. oktobar 2023 23:03)

    # Link komentara

  34. Za razliku od tebe,sigurno izgleda slabije
    (abc, 3. oktobar 2023 23:03)

    # Link komentara

  35. Zar se nista ne pita najbolji trener najskupljih timova u evropi
    (Joe, 3. oktobar 2023 23:02)

    # Link komentara

  36. Jedna utakmica u ABA odigrana (i to rutinski), Evroliga ni pocela nije, i on prica o tome da li ova ekipa izgleda bolje ili slabije od one iz prosle sezone??? Krajnje neozbiljno, nemoj da se ljutis.
    (Makaveli, 3. oktobar 2023 23:01)

    # Link komentara

  37. Zeljku mora se dovesti još 3 nba igraca valjda je to jasno
    (narode trpi, 3. oktobar 2023 22:59)

    # Link komentara

  38. Konacno skoro realno stanje, s tim da je Exum bolji od Dozera bez dileme. Za Lesora je u pravu, ali opet sve zavisi od Pantera.
    (Stole, 3. oktobar 2023 22:57)

    # Link komentara

  39. Treba nam centar ali igramo raznovrsnije..napredak se vidi kod Andjusica (na moje iznenadjenje) i smrsao je ..Naneli mnogo vise ucestvuje u igri..kvalitet nesporan..Jaramaz je dugo bio povredjen doci ce on na svoje.
    Verujem da sam jedini koji je hteo da vidi Madaru ,ledja. Sve u svemu dobri smo,Makabi ce biti prva prava provera.
    (kiza D, 3. oktobar 2023 22:47)

    # Link komentara

  40. nema ništa gore od kosarkaskih navijaca partizana
    (Randy Marsh, 3. oktobar 2023 22:46)

    # Link komentara

  41. Biće fino kad se posloži sve.Oko januara npr.
    Ono što ne štima je karaker Kaminskog(suviše mekan),i totalno nazadovanje Jaramaza od odlaska iz Partizana.
    Ne znam da li je to sam početak sezone kod njega,pa se može popraviti(kao i kod Kaminskog kada vidi 20.000 navijača),ali u ovom trenutku nije dobro.
    Balša i Kaminski su sličnog karaktera,Jaramaz sličan,i po meni potreban je igrač,uz Aleksu,koji će dizati publiku na noge.
    Znači plej ili petica.
    (Mondragon, 3. oktobar 2023 22:45)

    # Link komentara

  42. zar Ostoja opoziconar nije rekao nikad veći budzet?
    (oleee, 3. oktobar 2023 22:38)

    # Link komentara

  43. ma stize 30 miliona evra ds se popuni budzet mezimice partizanke
    (Lagano, 3. oktobar 2023 22:36)

    # Link komentara

  44. Konacno neko to naglas da kaze..
    (navijac, 3. oktobar 2023 22:35)

    # Link komentara

  45. drzavna mezimica partizanka nikad veći budzet a dosta slabija
    (ostoJA, 3. oktobar 2023 22:33)

    # Link komentara

  46. a potroseno 30 miliona evra
    (paradox, 3. oktobar 2023 22:33)

    # Link komentara

  47. "Ti misliš da sam ja ovde zbog pari?!"

    Posle 6 meseci bam BAT!
    (UjkaŽitko, 3. oktobar 2023 22:32)

    # Link komentara

  48. Пољак бољи од Грка
    Центри су различити типови играча (свакако фали тј мора да се доведе борац као Лесор)
    Мадар бољи од Јарета
    Егзум бољи од ДЏ
    Тако да сума сумару. Мора центар
    (није Слоба крив..., 3. oktobar 2023 22:18)

    # Link komentara

  49. Tačno! Jedini pravi trener koji se pali kao navijač i ima strast plus nesporno znanje. Kad ode Obradovic što jedva čekam jedino pravo i ispravno rešenje je Trinkijeri!!
    (pp, 3. oktobar 2023 22:10)

    # Link komentara