- Komentari -
  1. Ti si mlad dečko! zvezda postoji decenijama, a samim tim je i bilo timova mnogo, mnogo i dokazano boljih od ovog sada!
    (vladad, 25. septembar 2023 17:58)

    # Link komentara

  2. Spisak mvp pojedinaca ne čini tim. Tim tek treba napraviti, a za to treba vreme. Može da bude odličan, a može i da podbaci. Armani iz prošle sezone je imao mnogo bolje pojedince od većine Eligaša, i naravno bolje i od sadašnje Zvezde. Bili su po rosteru u top 3, a proigrali tek u martu. Prekasno.
    (SrbEUin, 25. septembar 2023 08:43)

    # Link komentara

  3. Nemoj mi o tim vremenima kad se kosarka igrala u 4 evropske zemlje a poskakivalo dok se driblala lopta. Kosarka od '90-tih, a posebno 2000-tih nadalje je fizicki dosta zahtevnija i teza. Igra se na svim svetskim meridijanima, razvijaju se igraci sa svih krajeva sveta. To vreme 70-tih i 80-tih je iz danasnje perspektive amaterska kosarka.
    (Antimitoman

    Jel to vreme obuhvata Praju i Kicu?
    (Urke, 24. septembar 2023 18:04)

    # Link komentara

  4. Ovaj tim izgleda kao jedan od najjacih ali to cemo tek videti.Oni nasi slavni igraci iz 70 i 80 god jesu imali u ono vreme veliki kvalitet ali nisu imali konkurenciju u Evropi kao sada. Gde je onda bila recimo Turska, Nemacka, Francuska....u kosarci, setimo se tada davno da je Zvezda najvece protivnike imala u Italijanskom Injisu, ili Ruskom CSKA, sa kojima smo uvek imali problema. Danas, to svi vidimo Evropa je preplavljena sa mahom Amerikancima, nema tima koji ih nema u svojim redovima, ruku na srce moramo priznati da i kod nas kolo vode jer mi u ovom trenutku bez stranaca ne mozemo nikako parirati ostalim timovima u Evropi! Rezultati su merilo a koji tim je najjaci videcemo na kraju.
    (CZ, 24. septembar 2023 11:32)

    # Link komentara

  5. По мом сећању,ово није најбољи тим Црвене Звезде.Реално и релативно јесте најскупљи тим Звезде.И нажалост са највећим бројем странаца и највећом просеком старости.Овај тим. још ништа није освојио,а шта ће освојити видећемо,још није почела сезона.Очигледно овој Звезди треба врсни бек шутер са прилично константним учинком.Симоновић је још увек само таленат,у одбрани промаја.Митровић одличан,али низак за центра.Боломбој низак за центра,непознаница.Лазић изгубио експлозивност,скочност и ослабио ионако слаб шут.Ханга је за сада највише од новајлија показао.Ивановића чека тежак,дуготрајан и иновативан рад на уклапању нових играча.
    (Jojić, 24. septembar 2023 11:22)

    # Link komentara

  6. Pre 5 godina postava je bila Lorenco Braun, Beron, Panter, Davidovac i Stimac (ili Mitrovic) ali se igralo neozbiljno. Tu su bili i Gist, Dobric, Lazic, Kuridza. Dakle, tim je vise od skupa kvalitetnih pojedinacam
    (Ognjen, 24. septembar 2023 11:22)

    # Link komentara

  7. По мом сећању,ово није најбољи тим Црвене Звезде.Реално и релативно јесте најскупљи тим Звезде.И нажалост са највећим бројем странаца и највећом просеком старости.Овај ти. још ништа није освојио,а шта ће освојити видећемо,још није почела сезона.Очигледно овој Звезди треба врсни бек шутер са прилично кондтантним учинком.Симоновић је још увек само таленат,у одбрани промаја.Митровић одличан,али низак за центра.Боломбој низак за центра,непознаница.Лазић изгубио експлозивност,скочност и ослабио ионако слаб шут.Ханга је за сада навише од новајлија показсо.Ивановића чека тежак,дуготрајан и иновативан рад на уклапању нових играча.
    (Jojić, 24. septembar 2023 09:55)

    # Link komentara

  8. Pogledajte imena koja su otisla pa duplo su jaci od ovih sto su ostali sa Nedovicem tu je doslo mozda 2/3 igraca koja nesto vrede ostali ce igrati po obicaju lose kad sam video kako nas svi nadskacu nije mi bilo prijatno.
    (slavisa, 24. septembar 2023 08:58)

    # Link komentara

  9. Moka, Duci, Kapicic, Sarijanovic Marovic, Rakocevic, Vucinic... Polovivlna 70-tih, ko se seca...
    pa Radovic, Jankovic, Nikolic,Zizic, Ilic, Jovanovic 80-tih i duela sa Cibonom...
    Ovi tek treba da pokazu...
    (Xxx, 23. septembar 2023 15:19)

    Marovic!??? Ako mislis na Miluna Marovica, on je legenda Radnickog i mislim da ga ni puskom ne bi mogao naterati u Zvezdu. Neverovatno kako otimate i mrtve velikane! A Milun Marovic je bio istinski velikan i u kosarci i u nauci. Na svim Wikipedijama on se prvo predstavlja kao geolog, redovni profesor fakulteta, pa tek onda kao bivsi kosarkaski reprezentativac. A istina... da je, kojom nesrecom, igrao za Zvezdu, on bi vam zaista bio veca legenda i o Moke i od Ducija, ostale ne vredi ni pominjati. Onaj drugi tim koji si izlistao... jednom recju - loosers. Jedan kom je najvaci domet bio uloga 12-te rupe u reprezentativnoj svirali, jedan kom je karijera posla nanize kad se prodao u Zvezdu, dotle je bio veliki potencijal, a onda je postao balvan, jedan o kom ne treba reci nista iz pijeteta prema sudbini koju je kasnije imao i ostali... WTF.
    (X=iks, 24. septembar 2023 08:34)

    # Link komentara

  10. Nije se lepo izrazio, ovo je najskuplji tim u istoriji Zvezde, a po kvalitetu, nije najbolji po meni. Tim je izbor Duska Ivanovica, i otuda je njegova odgovornost za rezultate koje bude pravio.
    (Demar Derozan, 23. septembar 2023 23:01)

    # Link komentara

  11. Nemoj mi o tim vremenima kad se kosarka igrala u 4 evropske zemlje a poskakivalo dok se driblala lopta. Kosarka od '90-tih, a posebno 2000-tih nadalje je fizicki dosta zahtevnija i teza. Igra se na svim svetskim meridijanima, razvijaju se igraci sa svih krajeva sveta. To vreme 70-tih i 80-tih je iz danasnje perspektive amaterska kosarka.
    (Antimitoman

    Jedna od najidijotskijih konstatacija vas grobara u moru gluposti je ovo. Shvatite već jednom da se vremena NE UPOREDJUJU, već jedino što se gleda i vrednuje je to ko je bio šampion!!!!! Što ne javite FIBA da jednostavno izbrišu sve prvake Sveta ili Evrope bilo klupski bilo reprezentativno jer se eto tada "poskakivalo" dok se driblalo, i da zbog toga ne treba da im se "pišu" titule!!!!!
    Bože, koliko ste vi bolesni u svom samoljublju!!!!!
    (Aster Blistok, 23. septembar 2023 22:30)

    # Link komentara

  12. Po meni, najbolji je bio onaj tim sa Mokom, Ducijem, Kaponjom, Vučkom i solidnim drugopozivcima, Rakočevićem, Sarjanovićem, Lazarevićem i ostalima. Međutim, velika nesloga u ekipi ih je sprečila da urade više.
    (Bocko, 23. septembar 2023 20:02)

    # Link komentara

  13. Slavnic, Kapicic, Simonovic... najjaca CZ ekipa svih vremena nesumnjivo
    (Lord of the Flies, 23. septembar 2023 19:29)

    # Link komentara

  14. Najbolji Zvezdin tim u istoriji je onaj s pocetka 70tih- Slavnic,Simonovic,Kapicic,Cvetkovic,Vucinic. Ovaj tim je penzionerski i nije najbolji cak ni u proteklih 25g
    (Mladen, 23. septembar 2023 18:58)

    # Link komentara

  15. Skroz je u pravu. Mada, ni istorija ovog KK i nije baš dugačka, od 2010-ih, pošto im je prethodni završio u stečaju.
    (NumeroDuo, 23. septembar 2023 18:48)

    # Link komentara

  16. Tuga
    (NR, 23. septembar 2023 18:38)

    # Link komentara

  17. “Mislim da ove godine imamo najbolju ekipu u istoriji Crvene zvezde, što dosta govori o našim ambicijama u Evropi, a o domaćim takmičenjima ne želim ni da komentarišem”... Pa sad vi vidite kad na ovu nabedjenost dodate i nizak IQ. To je pakao za svakoga da slusa.
    (Keynes, 23. septembar 2023 18:30)

    # Link komentara

  18. Звезда има највећи буџет у историји и у фудбалу и у кошарци ове сезоне, то је факат, али то не значи да су то најбољи тимови у историји. Не треба мешати те две ствари.
    (Алуге, 23. septembar 2023 18:29)

    # Link komentara

  19. Još samo da pobedite neku utakmicu.

    Šalu na stranu, mislim da je i bolje sto smo skore sve tekme pukli, da ne polete. Ovako će malo da se zapitaju i da suzbiju redove i kada krene sezona da bude to to. Uzdravlje.
    (Zohan, 23. septembar 2023 18:15)

    # Link komentara

  20. Sine, daleko ste viod Moke, Ducija, Kaponje, Cveleta i ostalih. Kao FK u odnosu na onaj iz 1991.
    (Miroslav, 23. septembar 2023 16:36)

    Nemoj mi o tim vremenima kad se kosarka igrala u 4 evropske zemlje a poskakivalo dok se driblala lopta. Kosarka od '90-tih, a posebno 2000-tih nadalje je fizicki dosta zahtevnija i teza. Igra se na svim svetskim meridijanima, razvijaju se igraci sa svih krajeva sveta. To vreme 70-tih i 80-tih je iz danasnje perspektive amaterska kosarka.
    (Antimitoman, 23. septembar 2023 18:13)

    # Link komentara

  21. Reci ovo je najjači tim u istoriji u pripremnom periodu je smesno. Mozda je po imenima najzvučniji, ali najbolji to tek treba da se na terenu dokaze.
    (Logs, 23. septembar 2023 18:08)

    # Link komentara

  22. Nepier je sjajan igrac, NBA kalibar, kao sto je i Dozijer NBA kalibar. Dovodjenjem takvih igraca evropska kosarka se dize na visi nivo.
    (bskfan, 23. septembar 2023 18:00)

    # Link komentara

  23. Objektivno jeste i nema izgovora.
    (qq, 23. septembar 2023 17:56)

    # Link komentara

  24. Ovo može da izjavi samo neko ko ne zna mnogo mnogo o raznim generacijama Zvezdinih igrača, na primer 80-ih godina Radović, Žižić, Nikolić, Branko Kovačević, Bogosavljev... pokojni Žeravica trener, mnogo jaka ekipa borila se sa evropski jakim Cibonom, Partizanom, Jugoplastikom, Zadrom, ovi klinci nisu svesni koliko je to bila jaka liga.
    (Čokolino, 23. septembar 2023 17:52)

    # Link komentara

  25. Ma, mi svake sezone pred početak imamo "najbolji tim ikada"... I posle ćorak! Ćutite i igrahte košarku pa kako bude!
    (Zrenjanin, 23. septembar 2023 17:51)

    # Link komentara

  26. Zanimljivo je da vecina po forumima smatra isto, da je tim star, sklon povredama, da dosta igraca nema bitnu ulogu, da ce tesko biti napraviti hirarhiju i tim, i da ovaj tim ne moze mnogo, slicno vidim i ja, e sad ne znam koga oni ubedjuju da je ovo najbolji tim ikada, da li je to prica kao u fudbalu.....licno sam ocekivao da ce Ivanovic napraviti sasvim drugaciji tim u kome Teo, Bjelica, Nejpir nikada ne bi mogli da igraju ali.....ostaje da se nadamo....
    (HM, 23. septembar 2023 17:42)

    # Link komentara

  27. Najbolja ekipa u istoriji Zvezde, pa kako Boze moj, da li su svi poludeli? Po cemu? Teo i Bjelica samo imena, oni kao i Nedovic ce vise vremena provoditi van terena, Nejpir skoro dve godine nije igrao, Simonovic i Jago mozda jednog dana....., Bolomboj, Tobi i Hanga trece opcije u svojim klubovima, mada Hanga ce biti veliko pojacanje, kao i Gedraitis, Davidovac je solidan klubski igrac i nista vise.....jako bih voleo da gresim, ali po mom misljenju tim od prosle sezone bi dobio ovaj....
    (E, 23. septembar 2023 17:36)

    # Link komentara

  28. E sad zamislite vi na ovu moju igru dodate sut za tri poena, pa to ce biti pakao za protivnike... Najsmesnija izjava ikada u svetu sporta... ???
    (Dzoni-1970-, 23. septembar 2023 17:25)

    # Link komentara

  29. Kako da ne ovi nebi dobili ni proslogodisnju C.Zvezdu bez skoka sa sramnim divlanjem pojedinih igraca nula igra u odbrani ni blizu mozda ispred blokovskog naselja sda sve skupa raznim Simonovicima i slicnim tehnicarima koji neznaju 2.puta da utapkaju loptu o parket ili Ilicem koji se skameni ako treba da doda loptu nekome ioz aut linije Lazic je deda ali za ovakve kilavce je doktor.
    (slavisa, 23. septembar 2023 17:15)

    # Link komentara

  30. Ove "Zvezde" jeste, posebno od kada im se vratio Teo?
    (@aaaa, 23. septembar 2023 17:12)

    # Link komentara

  31. Toliko o poznavanju košarke, istorije igre, i istorije ubedljivo najtrofejnijeg kluba KK CZV. od 50 do 70tih , 14 titula , niz od mislim 10 ili 11 najveći niz ikada, i to momentu radjanja svetske kosarkaske sile, You kosarke, od generacija Gec, Popović, Nikolić Sokolović..itd pa Moka, Duci , Kaponja, pa 80, Prelević,Karadžic, Bogi, do čuvene ćelave petorke, i 2x vezanih sampioni 93,94 Ilić, Tifunović, Obradovic, Miličevic, Jovanović...
    Tvrditi bez i jedne sezone i učešca u 4 takmičenja, bez i jedne utakmice, da su najbolji svih vremena... "pa sine dodji po ispisnicu iz košarke uopste, i to sutra ujutru" CVZ -ULTRAS
    (VO., 23. septembar 2023 17:07)

    # Link komentara

  32. Mozda bi bio ovaj tim najaci ali recimo da se okupio pre 10 godina.
    (JAO, 23. septembar 2023 16:56)

    # Link komentara

  33. Nedoviću! Tvoji roditelji su bili bebe, kad du već postojali najbolji timovi Zvezde i to više sezona, kako su se menjali igrači!
    (Superman, 23. septembar 2023 16:52)

    # Link komentara

  34. Prvo vi napravite rezultat da ne bude posle kako su slabiji timovi imali bolje rezultate
    (Markonjero, 23. septembar 2023 16:50)

    # Link komentara

  35. Čim to kaže Nedović onda je to zakon.
    (Mancini, 23. septembar 2023 16:49)

    # Link komentara

  36. Nedovicu mozda po parama koje dobijaju za nikakvu igru, ali najaci po igri sigurno nije.
    (rade, 23. septembar 2023 16:36)

    # Link komentara

  37. Sine, daleko ste viod Moke, Ducija, Kaponje, Cveleta i ostalih. Kao FK u odnosu na onaj iz 1991.
    (Miroslav, 23. septembar 2023 16:36)

    # Link komentara

  38. Jaca istorija, 12 godina...
    (Milos, 23. septembar 2023 16:28)

    # Link komentara

  39. Ни приближно.
    (Txe Prez, 23. septembar 2023 16:22)

    # Link komentara

  40. Aster Blistok, 23. septembar 2023 14:31)
    I? Šta su ti tvoji uradili u reprezentaciji? Nemanja ništa, večito povređen, Rakoč ima evropsko i svetsko zlato, ali nikad nije bio vodeći igrač. Tačnije, šlepao se uz ostale zvezde tadašnje SCG. Kada je trebao da bude nosilac, truba, 2006,u Japanu. Dobar protiv Venecuele, ostalo ni za pominjati. Na kraju 11-i. Ostale legende Zvezde nisu vredne pominjanja.
    Svi ti koji su došli u Partizan, došli su svojom voljom, da napreduju. I to su uspeli. A te laži o otimanju i nipodoštavanje Partizanovih igrača možeš maloj deci ispred ulaza zgrade da kenjaš.
    (čikavelja, 23. septembar 2023 15:05) # Link komentara
    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

    Marko Ivanović, nekadašnji košarkaš Borca iz Čačka, a kasnije i Partizana, igrao je zajedno sa Željkom Obradovićem, a u jednom intervjuu je potvrdio da su on i Željko Zvezdaši, iako brane boje crno-belih.

    "Malo ko zna da je u Čačku daleko više navijača Crvene zvezde nego Partizana, i u fudbalu i košarci. Na primer, Dragan Kićanović je veliki simpatizer crveno-belih.

    Željko Obradović i ja smo takođe veliki zvezdaši, samo što igrom slučaja branimo boje Partizana!", rekao je Marko Ivanović Badža dok je igrao u crno-belom dresu.

    Svi akteri zivi...

    Otimali ste, nego sta...to vam je u krvi.
    (Urke, 23. septembar 2023 15:57)

    # Link komentara

  41. Јел то онај што се повукао из репрезентација зато што му се није допала улога коју му је селектор одредио?
    Србија изнад свега.
    (Стрелац, 23. septembar 2023 15:52)

    # Link komentara

  42. Gledao sam taj najbolji tim u Minhenu na Magenta kupu, i sve sem borbe od 12-16 mesta u Euroligi mislim da nije realno. Bjelica je rekreativac, kod Tea ima magije, ali ta magija moze da traje 10min, Nejpir je ozbiljan Euroliga plej, ali nije strelac, Brazilac je malo jaci Filip Covic, Simonovic za klasu losiji igrac od Petruseva, Bolomboj na nivou Martina, Dalibor Ilic Aba liga igrac, Hanga solidan Euroligaski igrac, timski igrac, ali nije neko ko nosi tim. Moj neki utisak da Zvezda ove sezone nema igraca kao sto je bio, Beron, Braun, Lojd i Vildosa, koji su pravili ozbiljnu razliku. Toga ove sezone nema.
    (Pera, 23. septembar 2023 15:33)

    # Link komentara

  43. Bio bi najaci kad bi tebe izbacili kao sto te Pesic sutnuo i pokazao ti gde ti je mesto
    (Danilo Perovic, 23. septembar 2023 15:33)

    # Link komentara

  44. Tim i kojem igraju Kuzmic, Ilic, Lazarevic Bolomboj, Davidovac, Bjelica nikako ne moze biti najjaci u istoriji...nije ni medju 5.
    (Fenomen, 23. septembar 2023 15:29)

    # Link komentara

  45. Opet ce vas oprati Žoc !!!
    (miki, 23. septembar 2023 15:29)

    # Link komentara

  46. Pazi sta pricas hahahahah
    (SrbiCg88, 23. septembar 2023 15:27)

    # Link komentara

  47. Kad bi umesto Kuzmića doveli dobrog centra i šutera tipa Beron možda bi mogli da se nose sa Partizanom, ovako teško
    (g, 23. septembar 2023 15:23)

    # Link komentara

  48. Moka, Duci, Kapicic, Sarijanovic Marovic, Rakocevic, Vucinic... Polovivlna 70-tih, ko se seca...
    pa Radovic, Jankovic, Nikolic,Zizic, Ilic, Jovanovic 80-tih i duela sa Cibonom...
    Ovi tek treba da pokazu...
    (Xxx, 23. septembar 2023 15:19)

    # Link komentara

  49. Po meni Zvezda i Partizan, kako za sada stoje stvari, međusobno će se boriti za preptoslednje mesto u Evro ligi. I idealnom slučaju borba za 8. mesto.
    (zare, 23. septembar 2023 15:18)

    # Link komentara

  50. Sve me ovo podseca na fudbalski klub a ostace i jedni i drugi bez ijednog trofeja ove godine...
    (Covicu i Terzicu mrs iz Zvezde, 23. septembar 2023 15:16)

    # Link komentara

  51. Logična izjava s obzirom da se prodaju sezonske...pre nego što zaređaju sa porazima...
    (ja, 23. septembar 2023 15:15)

    # Link komentara

  52. Ali verovatno bez tebe!
    (Sloba, 23. septembar 2023 15:12)

    # Link komentara

  53. (Aster Blistok, 23. septembar 2023 14:31)
    I? Šta su ti tvoji uradili u reprezentaciji? Nemanja ništa, večito povređen, Rakoč ima evropsko i svetsko zlato, ali nikad nije bio vodeći igrač. Tačnije, šlepao se uz ostale zvezde tadašnje SCG. Kada je trebao da bude nosilac, truba, 2006,u Japanu. Dobar protiv Venecuele, ostalo ni za pominjati. Na kraju 11-i. Ostale legende Zvezde nisu vredne pominjanja.
    Svi ti koji su došli u Partizan, došli su svojom voljom, da napreduju. I to su uspeli. A te laži o otimanju i nipodoštavanje Partizanovih igrača možeš maloj deci ispred ulaza zgrade da kenjaš.
    (čikavelja, 23. septembar 2023 15:05)

    # Link komentara

  54. Bek šuter...
    (iskreno, 23. septembar 2023 15:05)

    # Link komentara

  55. Ni blizu najjaceg tima. Koliko god cudno zvucalo, zvezda je imala mnogo bolji tim prosle sezone, da su Kampaco i Vildoza dosli na vreme mogli su da imaju mnogo bolju sezonu
    (Ja sam ja, 23. septembar 2023 15:03)

    # Link komentara

  56. Tim je jako dobar, tu nema nikakve dileme. Skok ce doci, jos igraci nisu uigrani oko postavke na terenu i ko sta treba da radi. Ako cemo posteno i realno, tim imamo. Na jedan Nejpir, Teo, Jago. S tim sto Teo moze i dva da pokrije jako dobro, sto smo videli u Minhenu. Na dva Nedovic i Lazic plus to mogu Hanga i Teo da igraju. Na tri Rokas, Hanga, Deda, Lazarevic. Na 4 imamo Bolemboj, Simonovic u Beli. Na 5 Tobi, Mitar i Kuzmic. Bukvalno smo na svim pozicijama popunjeni. Mozemo mi da mozda dovedemo igraca jos na 2 ili 4 ali nema potrebe sad. Da vidimo kako ce ovo da izgleda pa ako treba ima vremena za dovodjenje kasnije.
    (Gossa placa Zeljko 89, 23. septembar 2023 15:03)

    # Link komentara

  57. Bjelica ima ozbiljan problem, a i dalje potrazuje veliku platu! Ne moze da se opasulji nikako barem da igra neku amatersku kosarku!
    (Bojsa, 23. septembar 2023 15:02)

    # Link komentara

  58. Прича се о најбољем тиму у историји клуба. Само да се подсетимо о играчима седамдесетих година: Љубодраг Симоновић, Сарјановић, Драгиша Вучинић, Зоран Славнић, Драган Капичић, Игор Ракочевић ...
    (Саша, 23. septembar 2023 15:02)

    # Link komentara

  59. Kad opet puknete i u Aba i u EL bice sladje nego ikad, upravo zbog ovakvih nadmenih izjava. Nije umeo nista sam da smisli nego ponavlja Coviceve reci. Bas me zanima kad puknete kao zvecke sa tim najjacim timom u istoriji sta ce vam biti izgovor, sudije sigurno, po obicaju.
    (Admiral, 23. septembar 2023 15:01)

    # Link komentara

  60. Da, čuveno vaše preuveličavanje. Pa vama su i razni Tepići, Tripkovići i Rašići bili nekakve legende kluba. Osim toga, jedan Rakočević je daleko bolji igrač od velike većine vaših najboljih igrača. Čak i ovaj Nedović je mnogo bolji igrač od većine vaših tzv. najboljih igrača. A osim svega toga, vi i NEMATE nekog SVOG igrača sa kojim bi ste mogli da se pohvalite. Sve vaše "legende" počevši od Kićanovića i Dalipagića, preko Djordjevića, Danilovića, Divca, Paspalja, pa sve do Veličkovića su bili TUDJI igrači koje ste OTELI od drugih klubova!!
    (Aster Blistok, 23. septembar 2023 14:31)
    Sad ispade da im je neko pistoljem pretio da predju u Partizan. Pa ako tako gledamo, u fudbalu svi Zvezdini igraci iz 91-ve su bili tudji koje ste vi oteli. Covece, ko sve komentarise
    (xxxx, 23. septembar 2023 15:00)

    # Link komentara

  61. Kampazzo i vildoza su za sve izmislili kosarku

    Real i Grk su budale
    A ovde pametuju
    Kada ja potkacim
    Trenera jagu
    Simonovic kao da je bio 2 godine kod babe na durmitor a ne u nba

    Ps. Najvrce pojacanje je Hanga
    (Kali the greek, 23. septembar 2023 15:00)

    # Link komentara

  62. Gledao sam juče Zvezdu, nisam ispratio svaki detalj jer sam radio nešto ali mi je bio uključen audio sve vreme. Zapravo i jeste najbolji tim u istoriji, popunjeni na svim pozicijama sa po nekoliko vrhunskih igrača, fali jedino još jedna dvojka ali kontam da je Duško zamislio Teodosića na 2 kako bi mogao zajedno sa Šabazom. Najveće pojačanje će(makar sam ja stekao utisak) da bude Geidraitis, neverovatno kako brz izbačaj ima.. a poteže je bez da je prethodno i spusti, sa glave doslovno. Ovakvu Zvezdu nikada nisam gledao, navikli smo svi na Radonjin hrkljuš. Luka Mitrović je prespreman, školovao je juče Niba, odlično se pripremio za sezonu, ako ostane zdrav imamo igrača za OI umesto Ristića. Marko Simonović u odbrani loš, Tobi promašuje zicere, što ne mora da znači da će tako da bude kada krene sezona. Bjelica na momente igra kao ranije ali trebaće mu dosta vremena da se vrati u trening, ne deluje spremno..
    (PredragDrobnjak, 23. septembar 2023 14:59)

    # Link komentara

  63. Po imenima je sigurno najbolji ali imena ne igraju.Nisam siguran koliko će fizički moći da isprate žestok tempo.
    (Mirnes šišić, 23. septembar 2023 14:59)

    # Link komentara

  64. Po imenima je sigurno najbolji ali imena ne igraju.Nisam siguran koliko će fizički moći.
    (Mirnes šišić, 23. septembar 2023 14:58)

    # Link komentara

  65. Kakava nadmenost i odsustvo osnovnog vaspitanja da kažeš za svoje soprtske suparnike da ne želiš ni da komentarišeš domaću ligu. Tipično ponašanje za klub i navijače tog kluba, seljačka posla.
    (Liga šampiona, 23. septembar 2023 14:55)

    # Link komentara

  66. Bio bi najjaci da su vecina ovih kosarkasa dosli pre 5-6 godina. Ovako vecina pred penziju da uzmu koliko jos moze. Dobili su sada mnogo manje ugovore nego pre 5-6 godina kada su igrali na vrhuncu svojih karijera. Dobra imena, ali prekasno dosli.
    (Black, 23. septembar 2023 14:53)

    # Link komentara

  67. Ili ovaj ili onaj sa Jovicem i Bobanom Marjanovicem, mladim Gudurom, kad je igrao i Quincy Miller i Svaba Cirbes na centru uz Bobana!
    (srpski seljaci, 23. septembar 2023 14:52)

    # Link komentara

  68. Jači je bio tim sa Cveletom, Kaponjom, Ducijem i Mokom, koji je osvojio Kup Kupova i igrao polufinale Kupa šampiona, sedamdesetih.
    (Klejzauskas, 23. septembar 2023 14:21) # Link komentara

    Slazem se, mada ovaj tim ima veliku sansu da ga nadmasi.
    Videcemo.
    (Urke, 23. septembar 2023 14:52)

    # Link komentara

  69. Nema sumnje da je Zvezda napravila dobru ekipu. Ali i drugi su se veoma pojačali. Videćemo kako će sve to leći na svoje mesto. Meni je omiljena postava Zvezde ona u kojoj su igrali Vilijams, Jović, Marjanović, Blažić, Mitrović...
    Ako gledamo u odnosu na trofeje i ostale ekipe u Evropi, najbolja ekipa Zvezde je ona koja je 1974. godine, osvojila Kup kupova sa Slavnićem, Kapičićem, Simonovićem (tri igrača svetskog nivoa u tom momentu) Vučinić, Živković, Rakočević-stariji...sa profesorom Acom Nikolićem kao trenerom.
    (objektivan, 23. septembar 2023 14:50)

    # Link komentara

  70. valjda kad se zavrsi sezona mozemo analizirati da li je najbolji ?
    (bodyroga, 23. septembar 2023 14:49)

    # Link komentara

  71. Da, čuveno vaše preuveličavanje. Pa vama su i razni Tepići, Tripkovići i Rašići bili nekakve legende kluba. Osim toga, jedan Rakočević je daleko bolji igrač od velike većine vaših najboljih igrača. Čak i ovaj Nedović je mnogo bolji igrač od većine vaših tzv. najboljih igrača. A osim svega toga, vi i NEMATE nekog SVOG igrača sa kojim bi ste mogli da se pohvalite. Sve vaše "legende" počevši od Kićanovića i Dalipagića, preko Djordjevića, Danilovića, Divca, Paspalja, pa sve do Veličkovića su bili TUDJI igrači koje ste OTELI od drugih klubova!!
    (Aster Blistok, 23. septembar 2023 14:31)

    Buraz si dobro? Zvezda je srpskoj kosarci dala duplo vise od tebe i to je to. Budi spokojan i dobar.
    (Goken, 23. septembar 2023 14:48)

    # Link komentara

  72. Najjači je bio 2014-15
    Tripla kruna. Trener Radonjić, Vilijams, Dženkins, Cirbes, Marjanović, Kalinić, Blažič...
    (Darko, 23. septembar 2023 14:43)

    # Link komentara

  73. Kojim ocima ovaj decko posmatra kosarku to je strasno! Forma natempirana za pripremni period kada niko normalan to ne radi i lozi se na neku igru, a drugi se tek uigravaju!
    Ova njegova najbolja ekipa ce vec od novembra da bude prašena od timova koji su je napunili 20+
    (MMA, 23. septembar 2023 14:42)

    # Link komentara

  74. Grobari glasaju ne jer prpa batooo
    (bro, 23. septembar 2023 14:20)

    Немам обичај да коментаришем ЦЗ, али од кога прпа? Од овог тима ЦЗ?
    Двадесет, или колико већ, офанзивних скокова за противника, сваки тим са јачом центарском линијом а у ЕЛ је две трећине таквих тимова, има да вас дере.
    Као центар, да заштитиш обруча или знаш или не знаш, нема ту никаквог уигравања.
    ПС Нисам гласао :)
    (не знам ни сам, 23. septembar 2023 14:41)

    # Link komentara

  75. Najbolji tim CZ je bio dok je u njemu igrao Mileta Lisica.
    (Ron Đeremi, 23. septembar 2023 14:32)

    Fora je već izlizana... Pusti te čoveka nek pičiva u miru.
    (Gospodin Krtola, 23. septembar 2023 14:41)

    # Link komentara

  76. To je sigurno, evo 12-ta godina istorije, bolji niste imali! Samo da kažem još, džaba je duh ulupao preko 30 miliona za ovaj tim,nemate trenera, a i navijači su diskutabilni, više od polovine pravih navijača cz, zna da je ovo fmp2!!! RESPEKT za njih!
    (dure, 23. septembar 2023 14:40)

    # Link komentara

  77. Zahvaliti se Kuzmiću i Iliću na saradnji, a dovesti još jednog bek šutera, nekog "krštenog" centara i startnu četvorku, pa bi onda to bio najbolji
    tim Zvezde u poslednjih 30+ godina, ovako i ne baš.
    (KAZNA KRU, 23. septembar 2023 14:40)

    # Link komentara

  78. Jeste a ti si vodja tog tima. Aha.
    (basketaš, 23. septembar 2023 14:39)

    # Link komentara

  79. Igrali su produžetak sa Makabijem = najjaci tim zvezde u istoriji. Brate mili
    (Predgrađe, 23. septembar 2023 14:18)
    Makabi je kao slab?
    (Miki, 23. septembar 2023 14:36)

    # Link komentara

  80. teodosić je ssmo senka
    (šmrkenzi kikiriki everi najt, jes aj krk, 23. septembar 2023 14:36)

    # Link komentara

  81. Da su ovi igrači koji su sada došli u Zvezdu došli u Partizan, onda bi navijači Zvezde pisali da je to državni bankomat, najjači igrači Evrolige ali pošto su došli u Zvezdu onda su matori, najstariji tim i tako dalje a doveli su neke od najboljih igrača u Evroligi (Nejpir, Hanga)...
    (Veljko, 23. septembar 2023 14:35)

    # Link komentara

  82. Najbolji tim CZ je bio dok je u njemu igrao Mileta Lisica.
    (Ron Đeremi, 23. septembar 2023 14:32)

    # Link komentara

  83. Kakvi su ostali bili kad su ovi najbolji?!
    (ABC..., 23. septembar 2023 14:32)

    # Link komentara

  84. Ovo deluje kao dobar tim, ali cini mi se da nije ni u uzoj konkurenciji za najbolji tim u istoriji.
    (Gojko, 23. septembar 2023 14:32)

    # Link komentara

  85. Jaka istorija tog kluba pa da se prica o najjacem timu! Najboljih 5 igraca ovog kluba, ne bi bili medju 20 u Partizanu.
    Fun Fact!
    (Goken

    Da, čuveno vaše preuveličavanje. Pa vama su i razni Tepići, Tripkovići i Rašići bili nekakve legende kluba. Osim toga, jedan Rakočević je daleko bolji igrač od velike većine vaših najboljih igrača. Čak i ovaj Nedović je mnogo bolji igrač od većine vaših tzv. najboljih igrača. A osim svega toga, vi i NEMATE nekog SVOG igrača sa kojim bi ste mogli da se pohvalite. Sve vaše "legende" počevši od Kićanovića i Dalipagića, preko Djordjevića, Danilovića, Divca, Paspalja, pa sve do Veličkovića su bili TUDJI igrači koje ste OTELI od drugih klubova!!
    (Aster Blistok, 23. septembar 2023 14:31)

    # Link komentara

  86. Meni se najviše sviđala ekipa iz sezone 2014/15. Markus Vilijams, Stefan Jović, Jaka Blažič, Čarls Dženkins, Nikola Kalinić, Luka Mitrović, Boban Marjanović i Majk Cirbes
    (,,, 23. septembar 2023 14:28)

    # Link komentara

  87. Još kad neda digne trojke na 40%, to će biti pakao.
    (zzzz, 23. septembar 2023 14:28)

    # Link komentara

  88. Viču ljudi Teo penzioner već godinama, a on magijaaaa bajo moj
    (grm, 23. septembar 2023 14:25)

    # Link komentara

  89. Nedovicu 'leba ti...
    (Ne seri...., 23. septembar 2023 14:24)

    # Link komentara

  90. Ne znam kome trwba ovo da samog sebe ovako hvali. Dokažite rezultatima i sve ok
    (Realno, 23. septembar 2023 14:24)

    # Link komentara

  91. Biće to Najjači PROMAŠAJ u istoriji.

    Voleo bih da grešim ali smo opet tanki na petici.
    (Miroslav, 23. septembar 2023 14:23)

    # Link komentara

  92. Jači je bio tim sa Cveletom, Kaponjom, Ducijem i Mokom, koji je osvojio Kup Kupova i igrao polufinale Kupa šampiona, sedamdesetih.
    (Klejzauskas, 23. septembar 2023 14:21)

    # Link komentara

  93. Grobari glasaju ne jer prpa batooo
    (bro, 23. septembar 2023 14:20)

    # Link komentara

  94. Kupili par ispusenih mustikli i cini im se da su najbolji.Al ako. Pa odlaskom Dobrica ste oslabljeni na toj poziciji
    (neko, 23. septembar 2023 14:18)

    # Link komentara

  95. Izuzetan tim, savršen spoj iskustva i mlade snage. Hemija na zavidnom nivou. Mnogi u evroligi će potceniti ovaj tim i zažaliti. Biće uživanje gledati czv i partizan u evroligi ove sezone.
    (grm, 23. septembar 2023 14:18)

    # Link komentara

  96. Igrali su produžetak sa Makabijem = najjaci tim zvezde u istoriji. Brate mili
    (Predgrađe, 23. septembar 2023 14:18)

    # Link komentara

  97. Jaka istorija tog kluba pa da se prica o najjacem timu! Najboljih 5 igraca ovog kluba, ne bi bili medju 20 u Partizanu.
    Fun Fact!
    (Goken, 23. septembar 2023 14:17)

    # Link komentara

  98. Nista Vama ne pomoze protiv ,za Vas ne dostiznog , svemirzkog ,Partozana. Napadaj ,napadaj Partizane napadaj !!!!
    (Kiza, 23. septembar 2023 14:16)

    # Link komentara

  99. Vilijams, Dzenkins, Blazic, Kalinic, Marjanovic i dalje nekako omiljena sezona.
    (p, 23. septembar 2023 14:16)

    # Link komentara

  100. Kakvo mlačenje gluposti. Ovo jeste najjači tim Zvezde, ali gerijatrijski. Ovaj tim je sastavljen od tri vrste igrača: igrača straca, igrača sklonih povredama i igrača koji ničemu ne služe. Mi kao navijači treba da budemo srećni ako se ne obrukamo u Evroligi i ako uspemo da dodjemo do eventualnog finala ABA lige!!!
    (Aster Blistok, 23. septembar 2023 14:13)

    # Link komentara

  101. pre 5-6 godina bi bio, ovako je za donji deo tabele u EL
    (rot, 23. septembar 2023 14:12)

    # Link komentara

  102. Sa penzionerima teodosicem I bjelicom nije, teska nebuloza, bolje cutite i radite... obećano je 2 i 4 na kraju dosao samo penzioner Bjelica
    (bruka, 23. septembar 2023 14:11)

    # Link komentara

  103. Brate, prestanite sa tim. Bukvalno nije najjaci tim. Imamo par sjajnih igraca i jedno 4-5 POTPUNO BESKORISNIH, od kojih ste nekoliko i sada doveli, tipa Bolomboja. Grobari imaju dosta bolji tim, za neke druge u EL da i ne pricam.
    (Sabre, 23. septembar 2023 14:08)

    # Link komentara

  104. zasto to radimo sebi? kao I fudbalu, da bi naviajaci kupile sezonske a ne misli se o razocarenju navijaca u slucaju neuspeha
    (dzoni, 23. septembar 2023 14:08)

    # Link komentara

  105. Realno jeste.
    (., 23. septembar 2023 14:08)

    # Link komentara