- Komentari -
  1. ona atmosfera sinoć, svi navijači i igrači u hali će je zauvek pamtiti...ja pratim partizan još od hale sportova, sećam se finala kupa kupova tamo protiv kantua ili ko vec beše, tad sam mislio da će se srušiti hala. pa evroliga u pioniru, mislio sam da u areni nikad ni približno ne može da bude atmosfera kao tamo. ali kao sto je tim napredovao od početka sezone, tako su i navijači napredovali, navikli se na arenu, ujedinili se, sinoć je navijala bukvalno cela hala, za razliku od utorka kada je sve bilo nekako kilavo. neverovatno je koliko navijaci partizana vole svoj tim i koliko vole kosarku. a još kad vidim nase "strance" kako ginu na terenu, kako uživaju, puno mi je srce. stvarno sam presrećan što sam sve ovo doživeo, neponovljivo.
    (daleke jecaju zvezde, 1. april 2023 09:08)

    Nije Kupa pobednika kupova nego Kupa Radivoja Koraca.
    (Pirotehnicar, 1. april 2023 10:02)

    # Link komentara

  2. ona atmosfera sinoć, svi navijači i igrači u hali će je zauvek pamtiti...ja pratim partizan još od hale sportova, sećam se finala kupa kupova tamo protiv kantua ili ko vec beše, tad sam mislio da će se srušiti hala. pa evroliga u pioniru, mislio sam da u areni nikad ni približno ne može da bude atmosfera kao tamo. ali kao sto je tim napredovao od početka sezone, tako su i navijači napredovali, navikli se na arenu, ujedinili se, sinoć je navijala bukvalno cela hala, za razliku od utorka kada je sve bilo nekako kilavo. neverovatno je koliko navijaci partizana vole svoj tim i koliko vole kosarku. a još kad vidim nase "strance" kako ginu na terenu, kako uživaju, puno mi je srce. stvarno sam presrećan što sam sve ovo doživeo, neponovljivo.
    (daleke jecaju zvezde, 1. april 2023 09:08)

    # Link komentara

  3. Hvala Vam moji Kamerunci . Jedva čekam da u Areni padne i PAO .
    (Perverzni traktorista, 1. april 2023 08:49)

    # Link komentara

  4. Jer to vas Adjusic probudio sa ono trojkom pocetkom 3/4 jad je sudija sudio 3 bacanja sa pola terena.Ili onaj napad na sudije zbo tehnicke ali mozda vas i onaj covek probudio sto je psovao sudiju.
    (AV, 1. april 2023 07:34)

    # Link komentara

  5. Hvala ti Zeljko.
    (Slavko Vrekic, 1. april 2023 01:05)

    # Link komentara

  6. Izlaze miševi iz rupa, bude se posle 10 godina ha ha ha
    (Dare., 1. april 2023 00:35)

    # Link komentara

  7. Nemam reci stvarno.Savrsenstvo je tesko dostizno,ali ako je nesto blizu savrsenstva to je onda ovaj mec.Odakle krenuti?Svi su dali svoj doprinos,nekako sam se nadao da ce Papapetru imati dobru rolu,nije imao dobru,imao je odlicnu.Lesor,Naneli,Egzum,Panter,Andjusic..Svi momci koju su igrali su dali svoj doprinos.Pokusavam biti objektivan,realan,iako emocije kao i svim navijacima Partizana rade 100 na sat.Atmosfera najbolja do sada,bez vredjanja bilo koga,samo podrska i ljubav prema klubu.
    Idemo mec po mec,najgore sto moze da se desi sada je da poletimo,ali zna Zeljko kako da postavi tim.Neverovatno kako se i koliko vec decenija prilagodjava promenama u kosarci.Od kada je osvojio prvu EL evo do sada.
    (j, 1. april 2023 00:27)

    # Link komentara

  8. Ovaj zeljko, kakva je to gromada od coveka. Sta je sve zeljko postigao i dalje ima zelju za novim uspesima, treba uciti od njega.

    Najveci trener svih vremena na ovom kontinentu a mozda i u svetu.
    (aca, 31. mart 2023 23:49)

    # Link komentara

  9. KOŠARKA, TO JE PARTIZAN!!!
    (Mahatma Pandi, 31. mart 2023 23:36)

    # Link komentara