- Komentari -
  1. Presudili su neverovatno glupi porazi od PAO (2x), Bayerna, pa i Albe. U svim tim mečevima Zvezda je ubedljivo vodila do poslednje 4/4.
    Uvek katastrofalnih poslednjih 5 minuta. U sve neizvesne završnice Zvezda je došla posle svog ubedljivog vođstva (osim protiv KKP). Izgubila je 5 od tih, a dobila je one u kojima je trebalo pobedu sačuvati mnogo ranije i mnogo sigurnije.
    Vrlo nisko samopuzdanje i velika nesigrnost pri šutu u završnicama.
    (SrbEUin, 2. april 2023 09:18)

    # Link komentara

  2. Bruka i sramota , koliko para poreznih obaveznika su otisli u dva komunisticka blizanca koji se takmiče u nikad smešnijoj evroligi koja ne moze ni da prosmrdi nba razvojnoj ligi ,.. ej markus howard unistava sve .

    Razvijaju se reprezentativci drugih drzava, falsifikuju se računi i onda se kuka kako su svi protiv “nas”...

    Da nije žalosno bilo bi smesno
    (mrx, 1. april 2023 18:51)

    # Link komentara

  3. Posle ocanojog starta, da stignemo na 17/17 bi bio sjajan rezultat i treba ga juriti. Da zadrzimo Ivanoivca i kostur ekipe, uz par pojacanja, sledece sezone da napdnemo Top8. Posle startnih 1/6 realno svi smo znali da ce to tesko ici do Top8.
    (beogradski, 31. mart 2023 22:40)

    Partizan je imao 4:9, a vi ste tad imali 7:6. Tako da ti ovo ne pije vodu
    Covek ti pise kako je Zvezda startovala a ne kako je izgledala u decembru, jel citas ili pausalno odgovaras?
    Imao sam i ja nekada 17 godina, sada 40+..
    Ne razumem sta si hteo da kazes svojim komentarom?
    (urke, 1. april 2023 16:11)

    # Link komentara

  4. Razumem navijače KKP, deset godina ne mogu ništa značajno da osvoje, bez važnog trofeja celu deceniju, ali majstori spina su taj svoj neuspeh pretvorili u sadašnje lažno zadovoljstvo.
    (Srbija, 31. mart 2023 21:22)

    Krivo ti je, priznaj. Ne mozes da prihvalis trenutno stanje, pa se hvatas za proslost. Meni je zao takvih ljudi. Ne zivite u proslosti. Bitan je svaki sadasnji trenutak, sleseci jos bitniji i tako redom, da ne bi zivot prosao uzalud.
    (PRSKAJ POLIVAJ !!!, 1. april 2023 07:03) # Link komentara

    Sta znaci trenutno stanje??
    Jel kraj, koliko ste trofeja uzeli ove godine??
    Vise ne znate ni sta pisete.
    (urke, 1. april 2023 16:06)

    # Link komentara

  5. Ništa vam drugo ne preostaje, nego da dokupite Laprovitolu i Deka a možda i da reanimirate omladinca Skolu, koji vas stalno hvali, pa juriš na Evroligu iduće godine. Samo treba da promenite boju dresova u plavo bele. To bi vam bio najmanji problem. Navikli ste.
    (Tango Argentino, 1. april 2023 11:53)

    # Link komentara

  6. Sta su ti kompleksi, B92 je u poslednjih 12 sati objavio skoro 20 tekstova o KKP i oni se sjate na ove 2 3 vesti o Zvezdi da komentarisu i podsmevaju se. Sinoc u pola utakmice sa Realom gomila njih komentarise poteze Petruseva i igru dva tima. Jako tuzno.
    (bvb, 1. april 2023 11:48)

    # Link komentara

  7. Kao sto sam vec jednom napisao, posle "nebitnih" poraza slede nebitne pobede. I tako iz sezone u sezonu. Nebitni ste.
    (Gazda, 1. april 2023 11:33)

    # Link komentara

  8. Igraju odlucujucu utakmicu sa Realom, a oni prate sta radi Petrusev I zvezdinu utakmicu, nevidjeni ali nevidjeni kompleksi...
    (komedija..., 31. mart 2023 22:23)

    Poluvreme druze. Nije zabranjeno promeniti kanal i baciti pogled na vas mec. Vi od muke to ne radite kada je nasa utakmicu u pitanju jer vam je tesko da gledate kako dominiramo.
    (Djurisilo, 1. april 2023 09:08)

    # Link komentara

  9. Više sreće sledeće sezone, mislim da imamo svakako jači tim od Partizana, i ukoliko se Bodiroga i ekipa ne umešaju, mislim da ćemo igrati Evroligu i narednih godina.
    (Nebojša, 1. april 2023 00:49) # Link komentara

    Skuplji tim od Partizana jeste, a da li ste jaci, to vam govore tabele. Kada naredne sezone budete kukali dok budete igrali evrokup, sjetite se da ste vi dozvolili da vam grb i ime budu oteti, da se FMP sada zove Zvezda, da se i dalje poput toga stvari rade isto, ali da sa druge strane nije savez vec evroliga. Kada to shvatite, onda saberite 2 i 2 i javite sa tribina sta mislite o falsifikovanim papirima i ostalim radnjama kojim uprava FMP-a predstavlja Zvezdu Evropi.
    (jugguja, 1. april 2023 08:55)

    # Link komentara

  10. Jake mi trofeje osvajate, Korace i Zeravice neke tamo ahahaha
    (Paradox, 1. april 2023 08:32)

    # Link komentara

  11. Da slucajno vas Alimpije nije od.ebo sa ovim rosterom bi imao 30/4...al' izabrao raspalu Bursu pre vas.
    (Prolom, 01. april 2023 00:25)


    Jel jos uvek u Bursi pitam za druga? Raspali ste se, a tek sledi ono najbolje.
    (ja, 1. april 2023 08:08)

    # Link komentara

  12. @Nebojša, po čemu imate jači tim od Partizana? Po platama? To je zaista sramota a vi se time još i hvalite? Čega se pametan stidi....
    (matori, 1. april 2023 07:59)

    # Link komentara

  13. Razumem navijače KKP, deset godina ne mogu ništa značajno da osvoje, bez važnog trofeja celu deceniju, ali majstori spina su taj svoj neuspeh pretvorili u sadašnje lažno zadovoljstvo.
    (Srbija, 31. mart 2023 21:22)

    Krivo ti je, priznaj. Ne mozes da prihvalis trenutno stanje, pa se hvatas za proslost. Meni je zao takvih ljudi. Ne zivite u proslosti. Bitan je svaki sadasnji trenutak, sleseci jos bitniji i tako redom, da ne bi zivot prosao uzalud.
    (PRSKAJ POLIVAJ !!!, 1. april 2023 07:03)

    # Link komentara

  14. Dal je moguce da citam u komentarima da vas Bodiroga minira?? Sta je s mozgom milenijalci? Bodiroga je jedan od najvecih patriota koje je ova zemlja imala...i auu svasta bih rekao ali nece proci admin.
    (montoya, 1. april 2023 06:14)

    # Link komentara

  15. Mašinskom inženjeru sjajne rezultate u EL čestita DV uz pesmu" Majko kadinjače"!
    (Kablovi Svetozarevo, 1. april 2023 04:06)

    # Link komentara

  16. Ko o čemu ovaj samo priča o odbrani… vrti mantru tonje neverovatno.
    (JPR, 1. april 2023 03:07)

    # Link komentara

  17. Iako je Zvezda ispala, treba im čestitati na fer borbi. Sa gotovo teoretskim šansama za top 8, dobili su Valensiju, Baskoniju, Asvel. Odlično navijali u BG (posebno prošlu, za sve pohvale), dali prostora Petruševu,, pa i Lazareviću, uz starijeg Dobrića itd...ja im čestitam na fer borbi i dobrom predstavljanju srpske košarke. Na kraju, nije isto biti 16 ili 10, a Zvezda je za sobom ostavila jake timove poput Virtusa, Valensije...čestitke, komšije, a mom Partizanu iskrene želje da se domognemo top 8. Živela Srbija!
    (PAR, 1. april 2023 01:48)

    # Link komentara

  18. Grobari zaboravljaju da smo sa pobedom proti baskonije produzili njihovu nadu za top 8
    (sportdetective, 31. mart 2023 23:04)

    Koliko vidim Baskonija ima pobedu manje od nas, a sve i da nema, da niste kako kazes produzili opet bi bila iza nas jer imamo bolji medjusobni skor.
    (Bosko, 1. april 2023 01:41)

    # Link komentara

  19. Čestitam momcima na ostvarenoj pobedi i pristupu u drugom poluvremenu.Pored toga koristim priliku da čestitam i Partizanu na najboljem izdanju ove sezone.
    Vidim ima dosta gostujućih navijača koji nas prate,što je i razumljivo jer je Zvezda ozbiljan i trofejni klub.Ono što je nepojmljivo jeste da jedan deo navijača samoprozvane "institucije" dolazi na vesti rivalskog kluba sa jasnom namerom da pokaže nekakvu nadmoć.Ovde se ne radi o uobičajenom peckanju i navijačkom prepucavanju,već se na neskriven način pokazuje mržnja i frustracija prema Zvezdi i onima koji za nju navijaju.Narodski rečeno,neki od navijača Partizana su (bez ikakvog preterivanja) "zreli za posmatranje".To im ne služi na čast,ali tako je kako je.
    Kao navijač Zvezde smatram da je Partizan u ovu sezonu ušao spremniji i značajno jači od Zvezde,koja se vremenom pojačavala.Bolje odrađen prelazni rok doprineo je da se od samog početka Žoc može osloniti na proverene igrače koji mogu da ispune njegove taktičke zamisli.Dakle,uprava Partizana pokazala je upravi Zvezde kako treba da se potroši novac namenjen za formiranje ekipe.Bolje su odradili letnji prelazni rok i to se odrazilo na timske rezultate koje sada imaju u EL.Dobro su radili i potpuno zasluženo zauzimaju bolje mesto na tabeli.
    Zvezda sezonu u EL završava utakmicama kod kuće,što daje priliku da se popravi skor na domaćem terenu.Nadam se da će u tome uspeti.
    (Baja, 1. april 2023 01:36)

    # Link komentara

  20. Jel Zvezda ispala? Kada se igra za top 8 hahahahaha????
    Raspali Asvel dobili i misle da je to Partizan koji napada Evro titulu.
    (Zoki Kostolac, 31. mart 2023)

    Vidi ložanu al se primio. Deset godina ne postoje u basketu, država pukne fudbalski budžet plus im plati ulaznicu, Zvezda im pobedi ključne rivale, da li kaže makar hvala ili se odmah uzdiže i spušta? Raduj se dok možeš, nećete još dugo..
    (Sabre, 1. april 2023 01:12)

    # Link komentara

  21. Kad pogledam na tabelu ne mogu da se otmem utisku da je Zvezda ispala mnogo pre ovog kola. I to ne mislim na utakmice sa nemcima i italijanima ili nešto ranije, konkretno na kraj utakmice sa Barselonom i pre svega protiv Panatinaikosa. Utakmica koju je Panatinaikos predao još na startu, i pogotovo posle prvog poluvremena, Zvezda je uspela nekako da izgubi. Više sreće sledeće sezone, mislim da imamo svakako jači tim od Partizana, i ukoliko se Bodiroga i ekipa ne umešaju, mislim da ćemo igrati Evroligu i narednih godina.
    (Nebojša, 1. april 2023 00:49)

    # Link komentara

  22. Razbiti odvratni Olimpijakos i izbaciti ih sa prvog mesta,došli protiv Partizana da se zezaju,ubacili 3 trojke!
    (Dušan, 1. april 2023 00:32)

    # Link komentara

  23. Komsije, cestitam, lepa pobeda. Imacete 16:18 na kraju, to sam vam napisao pre tri meseca, a vi ste me u cudu gledali. Takodje sam napisao da cemo mi ostvariti 20:14, na sta se smejali i proglasavali me ludim. Evo ekskluziva za vas: sl. sezone oba Bg tima idu u top8.
    (Sensei, 31. mart 2023 23:21)
    Mi cemo imati 17 17 a vi 19 15, necete dobiti vi u Monaku. A za f4 imate sanse jedino ako budete igrali peotiv Reala. Oli Barsa, tesko.
    (duledudule, 1. april 2023 00:27)

    # Link komentara

  24. Da slucajno Zeljko Obradovic ima Zvwzdin tim igraca uz Partianovu neverovatnu publiku, sigurno bi osvojio ili igrao u polufinalu EL.
    (jjj, 31. mart 2023 22:07)

    Da slučajno Alimpije ima Partizanov tim igrača sigurno bi osvojio NBA ligu ili igrao u finalu konferencije.
    (Diogenis iz bureta, 31. mart 2023 22:45)

    Da slucajno vas Alimpije nije od.ebo sa ovim rosterom bi imao 30/4...al' izabrao raspalu Bursu pre vas.
    (Prolom, 1. april 2023 00:25)

    # Link komentara

  25. Jel moguce da iznova i iznova citamo toliko malicioznih komentara jedni o drugima. Dakle, draze je nekome, i to ne malom broju ljudi, da ispadne nas klub nego da se oba bore za promociju sporta ove jadne drzave u kojoj je malo sta ostalo normalno. Iz ovoga sto citam ponovo i opet ne zasluzujemo nista vise od ovoga gde smo sada. Iskreno mi je zao zbog toga, a ne mogu da kazem da sam iznenadjen. Ne stoji bez veze negde ona cetiri S,jer to se izgleda nikad nece desiti...
    (posmatrac, 1. april 2023 00:17)

    # Link komentara

  26. Ивановић дошао у 8 колу . Кампоцо тек марта кренуо да игра . Победили Олимпијакос и Макаби у гостима а изгубили од Пан. Албе , покрадени против Барсе . Много грешака и пропуштених прилика . Остаје само жал . А прилика је била тако добра ...
    (Трша, 1. april 2023 00:14)

    # Link komentara

  27. Posle ocanojog starta, da stignemo na 17/17 bi bio sjajan rezultat i treba ga juriti. Da zadrzimo Ivanoivca i kostur ekipe, uz par pojacanja, sledece sezone da napdnemo Top8. Posle startnih 1/6 realno svi smo znali da ce to tesko ici do Top8.
    (beogradski, 31. mart 2023 22:40)

    Partizan je imao 4:9, a vi ste tad imali 7:6. Tako da ti ovo ne pije vodu
    (Sonsi Get, 1. april 2023 00:13)

    # Link komentara

  28. Bravo za Zvezdu.
    Pobjeda je uvijek bitna.
    Igramo dobro.
    (Krajišnik, 1. april 2023 00:10)

    # Link komentara

  29. A sta si ti pricao kad ste izgubili od Reala? Obe utakmice?
    (321, 31. mart 2023 23:21)
    a vi od Valensije obe a mi ih dobili i tamo a ovde odvalili...
    (super, 1. april 2023 00:07)

    # Link komentara

  30. Jedino bitno je da su klub i navijači zadovoljni, sve drugo je irelevantno.
    (Dragan Lo, 1. april 2023 00:01)

    # Link komentara

  31. Sanse nisu vise realne?
    (CB Recreativo de Belgrado, 1. april 2023 00:00)

    # Link komentara

  32. Jel Zvezda ispala? Kada se igra za top 8 hahahahaha????
    Raspali Asvel dobili i misle da je to Partizan koji napada Evro titulu.
    (Zoki Kostolac, 31. mart 2023 23:57)

    # Link komentara

  33. Ala mi je drago što Zvezda nije prošla u top 8 i što smo mi prošli.
    Mi igramo za njih svemirsku košarku.
    (Miki Voždovac, 31. mart 2023 23:51)

    # Link komentara

  34. Djordje, zasto bi Zvezdino dete koje ove sezone ima podrsku svih navijaca Zvezde, decko koji voli svoj klub uopste igrao u Partizanu? Kalina, Nedovic i ostlali momci koji vole Zvezdu ni ne pomisljaju na takve stvari.
    (Gossa placa Zeljko 89, 31. mart 2023 23:31)

    Nikako da shvatiš jednu stvar. Za druge se navija, Partizan se jednostavno voli. Kalina i stakleni nam nisu ni potrebni, ne zanosi se bez potrebe. A čisto da ti navedem jedan primer - i Avramović navijao za zvezdu pre dolaska u Partizan...
    (društvance iz predgrađa, 31. mart 2023 23:50)

    # Link komentara

  35. Igraju rekreativne utakmice. Pobeđuje se kada nema šanse za prolaz.
    (Goksi, 31. mart 2023 23:49)

    # Link komentara

  36. Veliki brat, komentar godine.Bravo.
    (Gaziiii Zvezdoooo mojaaaa, 31. mart 2023 23:46)

    # Link komentara

  37. Glavu gore, sami sebe smo izbacili čudnim porazima protiv Žalgirisa i Pao! Još kad se doda ona krađa protiv Barse, imali bi skor 18/14! Treba hrabro da se igra u zadnja 2 kola na svom parketu, očekujem i veliku podršku navijača da se dostojanstveno oprostimo od ove EL sezone! Samo opušteno, na takvim utakmicama se podiže samopouzdanje za finiš sezone i trofeje! Napred Zvezda, u inat dušmanima!
    (Evropejac, 31. mart 2023 23:44)

    # Link komentara

  38. Čestitam komšijama prolazak u Top 8. Nama želim još koje pojačanje sledeće godine i možda dogodine i mi odemo! Pozdrav iz Trebinja!
    (Danijel Dado Luković, 31. mart 2023 23:42)

    # Link komentara

  39. Volim zvezdu. Bravo momci
    (DCHH, 31. mart 2023 23:41)

    # Link komentara

  40. Kako to zvezdica ispala? Pa oni NIKAD nisu ni hteli u top 8!!!
    (SASA, 31. mart 2023 23:37)

    # Link komentara

  41. Igraju odlucujucu utakmicu sa Realom, a oni prate sta radi Petrusev I zvezdinu utakmicu, nevidjeni ali nevidjeni kompleksi...
    (komedija..., 31. mart 2023 22:23)

    Svašta kakvi kompleksi to govorite iz svog ugla. Prati se Evroliga i svaka njena utakmica, nikakve veze nema Zvezda sa tim.
    (basketball fan, 31. mart 2023 23:34)

    # Link komentara

  42. steta za zvezdu jer je opet vezala par lepih pobeda ali sta ces kad ova baskonija i zalgiris igraju ko sumanuti zadnjih kola,eto i partizan dobio-efes,olimpijakos,real...i opet fali ta jedna pobeda za top 8,neverovatno,retko ce se ovako ponoviti,treba tu da ide 10 ekipa dalje ovako nije fer
    (nesa80, 31. mart 2023 23:31)

    # Link komentara

  43. Djordje, zasto bi Zvezdino dete koje ove sezone ima podrsku svih navijaca Zvezde, decko koji voli svoj klub uopste igrao u Partizanu? Kalina, Nedovic i ostlali momci koji vole Zvezdu ni ne pomisljaju na takve stvari.
    (Gossa placa Zeljko 89, 31. mart 2023 23:31)

    # Link komentara

  44. Prati li ove rekreativce iko?
    (Slavko Vrekic, 31. mart 2023 21:28)

    Sine prošle godine ste od Burse ispali... Lagano I ove godine uzima Zvezda Aba ligu 😎
    (Andjus, 31. mart 2023 23:31)

    # Link komentara

  45. mnogo ranije smo sami sebe izbacili,malo sami,a malo i sudjenjem,no sad je navaznija opsta mobilizacija i nastaviti u dobrom ritmu,partizan ce uzleteti ovim plasmanom,a
    mi ce mo mu pomoci da bolno sleti.Napred ZVEZDA.
    (peca, 31. mart 2023 23:29)

    # Link komentara

  46. Bravo Zvezdo! Najbolja srpska kosarka.
    (Scols, 31. mart 2023 23:27)

    # Link komentara

  47. nikad jači asvel?
    (hehe, 31. mart 2023 20:14)
    ниси тако причао кад сте изгубили од њих
    (DžejAr65, 31. mart 2023 23:01)

    A sta si ti pricao kad ste izgubili od Reala? Obe utakmice?
    (321, 31. mart 2023 23:21)

    # Link komentara

  48. Komsije, cestitam, lepa pobeda. Imacete 16:18 na kraju, to sam vam napisao pre tri meseca, a vi ste me u cudu gledali. Takodje sam napisao da cemo mi ostvariti 20:14, na sta se smejali i proglasavali me ludim. Evo ekskluziva za vas: sl. sezone oba Bg tima idu u top8.
    (Sensei, 31. mart 2023 23:21)

    # Link komentara

  49. Top, ali ne 8. ?
    (Japanac, 31. mart 2023 23:18)

    # Link komentara

  50. Neko u top 8 a neko revijalne utakmice igra!

    Samlecemo vas u ABA finalu!
    (Grobar, 31. mart 2023 22:33)

    Koje to trofeje I uspehe imate zadnjih 9 godina?
    (komedija..., 31. mart 2023 22:49)

    Ne gledamo u prošlost samo budućnost... videćeš uskoro.
    Mada bi mi Partizanovci žrtvovali sve domaće trofeje za fina4
    (Jems 007, 31. mart 2023 23:15)

    # Link komentara

  51. Opusti se, vas svakako ne interesuje top 8: kompleksi drmaju!!
    (SAŠA FRANKFURT, 31. mart 2023 23:14)

    # Link komentara

  52. sta kazu ima li fk partizan sansi da bude drugi ?
    (era, 31. mart 2023 22:55)
    Ne znam ali Zvezda vise nece igrati EL i to je tako.
    (Napadaj, 31. mart 2023 23:12)

    # Link komentara

  53. Njih svakako ne interesuje top 8 ???
    (Nikola, 31. mart 2023 23:10)

    # Link komentara

  54. Glavu gore, momci! Sve čestitke za pobedu, svaka znači zbog energije i nastavka sezone. Pobedili smo, a teško je oteti se utisku kao da je izgubljeno. A izgubljeno je mnogo ranije. Nekim neshvatljivim padovima u završnicama, uz par krađa na visokom nivou. Ali, i to je sport. Uz vas uvek! Zvezda zauvek!
    (Toto-ko-tunjo, 31. mart 2023 23:08)

    # Link komentara

  55. Svaka cast cigani na pobedi. Lepo odradjeno. Sve najbolje braco!
    (feanor grobar, 31. mart 2023 23:06)

    # Link komentara

  56. Ovo je tuga od igre. Kampaco nema sa kim da igra, ovi mase zicere covek siri ruke. Razbice nas Partizan.
    (Padaju mi kapci, 31. mart 2023 23:04)

    # Link komentara

  57. Grobari zaboravljaju da smo sa pobedom proti baskonije produzili njihovu nadu za top 8
    (sportdetective, 31. mart 2023 23:04)

    # Link komentara

  58. Meni nekako najzalije Nedovica u celoj ovoj Zvezdinoj tragikomediji sa Argentincima ,trenerima i skautingom uopste. Da je Partizanu na ovu postavu Nemanja u kombinaciji sa Panterom, Lesorom ,Exumom i Nanelijem potpisujem F4.
    (Djordje, 31. mart 2023 23:04)

    # Link komentara

  59. @macconi
    Kad je Petrusev udario onog igraca, na mecu Partizan-Real je bilo poluvreme. Pozdrav
    (laki, 31. mart 2023 23:02)

    # Link komentara

  60. nikad jači asvel?
    (hehe, 31. mart 2023 20:14)
    ниси тако причао кад сте изгубили од њих
    (DžejAr65, 31. mart 2023 23:01)

    # Link komentara

  61. Odlicna pre svega odbrana i agresivnost u drugom i timska igra. Potvrda da dizemo formu. Samo da nastavimo ovako. Bravo momci na igri i zalaganju veceras.
    (Gossa placa Zeljko 89, 31. mart 2023 23:00)

    # Link komentara

  62. bravo Zvezdo, bliži se podela trofeja, ulazimo sa niskog starta, sve isto kao proteklih deset godina..
    (Spale, 31. mart 2023 23:00)

    # Link komentara

  63. Prestiž je najvažniji a i filing!
    (matori, 31. mart 2023 22:59)

    # Link komentara

  64. Eto sta znaci kad ti sudije ukradu jednu pobedu.
    (Sumadinac, 31. mart 2023 22:58)

    # Link komentara

  65. Neko u top 8 a neko revijalne utakmice igra!

    Samlecemo vas u ABA finalu!
    (Grobar, 31. mart 2023 22:33)

    Znaš kako se kaže: U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi!

    Ali, čudan smo mi narod, tuđi rezultat (bilo u sportu ili nečem drugom) prisvajamo sebi, pa jedni navijači misle da su bolji od drugih samo zato što je trenutno "naš klub bolji od njihovog".

    Aman narode, niste deoničari u tim klubovima, pa da se hvalite kako ćete po osnovu deonica dobiti veći profit, a niste ni u upravi pa da se hvalite kako je zahvaljujući vašim odlukama klub postigao bolji rezultat.

    Sve dok se lični neuspesi leče uspesima idola, u ovoj državi neće ništa biti bolje, samo može biti još gore.
    (Veliki brat, 31. mart 2023 22:58)

    # Link komentara

  66. sta kazu ima li fk partizan sansi da bude drugi ?
    (era, 31. mart 2023 22:55)

    # Link komentara

  67. Prati li ove rekreativce iko?
    (Slavko Vrekic, 31. mart 2023 21:28)

    Ti.
    (Lane, 31. mart 2023 22:53)

    # Link komentara

  68. Videh ono nevinašce Petruševa kako u prolazu udara ramenom igrača Liona......Interesantno " nevinašce"....
    (Petar, 31. mart 2023 22:53)

    # Link komentara

  69. Ovo mora biti najružnija utakmica koju sam u životu svom odgledao, prosto nestvarno koji raspad obe ekipe
    (Marko, 31. mart 2023 22:52)

    # Link komentara

  70. Zvezda razbila, ali toliko negledljiva košarka sa obe strane.
    (Marko, 31. mart 2023 22:52)

    # Link komentara

  71. Petrusev ponovo pokreće tuče i udara iz čista mira .
    (Slavko Vrekic, 31. mart 2023 22:52)

    # Link komentara

  72. Vildosa šut 3/15
    Angažovanje u odbrani bolje da ne komentarišemo
    (krtac, 31. mart 2023 22:51)

    # Link komentara

  73. Daj rjesavajte se vise ovog Vildoze ,covjek je komedija od igraca,dajte ga u Pao ako ga trazi kolko sutra.Ne znam stvarno cemu on sluzi!Napolje!
    (pedja, 31. mart 2023 22:51)

    # Link komentara

  74. Za ove što pitaju zašto smo gledali Petruseva pa zato što je bilo poluvreme na utakmici sa Partizanom .
    (Slavko Vrekic, 31. mart 2023 22:51)

    # Link komentara

  75. Neko u top 8 a neko revijalne utakmice igra!

    Samlecemo vas u ABA finalu!
    (Grobar, 31. mart 2023 22:33)
    Tesko brate... U EL gde igra krem evropske kosarke, prosek nam je preko 88 poena. U duelima za njima ne mozemo 70 da prebacimo... Oni ce reci da igraju brutalnu odbranu, mi cemo reci da sudije pustaju ragbi. A realnost je da plej of aba lige treba da sude stranci... Naravno da je nelogicno da najjacim timovima punis kos, a boraniji ne mozes 70 da strpas...
    (Nenad, 31. mart 2023 22:50)

    # Link komentara

  76. Neko u top 8 a neko revijalne utakmice igra!

    Samlecemo vas u ABA finalu!
    (Grobar, 31. mart 2023 22:33)

    Koje to trofeje I uspehe imate zadnjih 9 godina?
    (komedija..., 31. mart 2023 22:49)

    # Link komentara

  77. Nije Pirova pobeda, jer sve iznad 12.mesta donosi značajnija sredstva od EL.
    Uostalom, svaka pobeda je dobrodošla.
    (Nikola, 31. mart 2023 22:47)

    # Link komentara

  78. Razumem navijače KKP, deset godina ne mogu ništa značajno da osvoje, bez važnog trofeja celu deceniju, ali majstori spina su taj svoj neuspeh pretvorili u sadašnje lažno zadovoljstvo.
    (Srbija, 31. mart 2023 21:22)

    Lazno se radujemo sto cemo u sezoni kada igramo zajedno EL mi uci u top8 a vi ne? Pomerate granice stvarno.
    (krojf, 31. mart 2023 22:47)

    # Link komentara

  79. Moze li neko da mi kaze koji sport trenira Lazarevic?
    (podvala, 31. mart 2023 21:29)

    Isti ko i Lazić.
    (spock, 31. mart 2023 22:47)

    # Link komentara

  80. Da slucajno Zeljko Obradovic ima Zvwzdin tim igraca uz Partianovu neverovatnu publiku, sigurno bi osvojio ili igrao u polufinalu EL.
    (jjj, 31. mart 2023 22:07)

    Da slučajno Alimpije ima Partizanov tim igrača sigurno bi osvojio NBA ligu ili igrao u finalu konferencije.
    (Diogenis iz bureta, 31. mart 2023 22:45)

    # Link komentara

  81. Igraju odlucujucu utakmicu sa Realom, a oni prate sta radi Petrusev I zvezdinu utakmicu, nevidjeni ali nevidjeni kompleksi...
    (komedija..., 31. mart 2023 22:23)

    Sprdamo se sa vama

    Cekamo da vidimo kako ce opet da vam racunaju sanse za prolaz dalje. Mnogo smesno kako pokusavaju zvezdu da uguraju u kombinacije za prolaz, samo da se ne pise o Partizanu
    (Opusti se, vas svakako ne interesuje top8, 31. mart 2023 22:44)

    # Link komentara

  82. Hahaha,pa koga briga što Zvezda vodi protiv poslednjeg tima na tabeli, i bori se za top 14.
    (Bumerang, 31. mart 2023 22:42)

    # Link komentara

  83. Lazarevic macka… Sta taj decko igra?
    (savke, 31. mart 2023 22:41)

    # Link komentara

  84. Posle ocanojog starta, da stignemo na 17/17 bi bio sjajan rezultat i treba ga juriti. Da zadrzimo Ivanoivca i kostur ekipe, uz par pojacanja, sledece sezone da napdnemo Top8. Posle startnih 1/6 realno svi smo znali da ce to tesko ici do Top8.
    (beogradski, 31. mart 2023 22:40)

    # Link komentara

  85. @No1e

    I pored atmosfere, SK1, i svega prvoklasnog ti gledaš Zvezdu na SK3. Žalosti.
    (Retrogradni Merkur, 31. mart 2023 22:39)

    # Link komentara

  86. je lma Zvezda šanse za top 8 ? :)
    (pop, 31. mart 2023 22:36)

    # Link komentara

  87. Šta trenira ovaj Dobrić da mi je znati.
    (Maki, 31. mart 2023 22:35)

    # Link komentara

  88. Neko u top 8 a neko revijalne utakmice igra!

    Samlecemo vas u ABA finalu!
    (Grobar, 31. mart 2023 22:33)

    # Link komentara

  89. Dobric je mozda los u odbrani, ali je zato ocajan u napadu.
    Umesto da makar po malo napreduje iz sezone u sezonu, on je sve gori i gori. Ne moze ni zicer da ubode. Jednostavno nije igrac za Evroligu.
    (Conan, 31. mart 2023 22:30)

    # Link komentara

  90. Kako je bolno gledati ovog Dobrica, decko je dostigo svoj maksimum pre 7 godina, od tada svake godine gori
    (sportdetective, 31. mart 2023 22:29)

    # Link komentara

  91. Igraju odlucujucu utakmicu sa Realom, a oni prate sta radi Petrusev I zvezdinu utakmicu, nevidjeni ali nevidjeni kompleksi...
    (komedija..., 31. mart 2023 22:23)

    # Link komentara

  92. Ovog Vildosu oterati već sutra
    (g, 31. mart 2023 22:23)

    # Link komentara

  93. petrusev opet pravi haos
    (Bojan, 31. mart 2023 22:08)

    # Link komentara

  94. Da slucajno Zeljko Obradovic ima Zvwzdin tim igraca uz Partianovu neverovatnu publiku, sigurno bi osvojio ili igrao u polufinalu EL.
    (jjj, 31. mart 2023 22:07)

    # Link komentara

  95. Jel' opet nevin Petrusev, jel' uredu ono da udara onako igrača iz čista mira ??
    Jel' ga o dalje podržavate u tome što radi ?
    (Slavko Vrekic, 31. mart 2023 21:37)

    Igrate sa Realom ,a ti gledas Zvezdu kao navijac Partizana...mislim,sta reci
    (macconi, 31. mart 2023 22:06)

    # Link komentara

  96. Moja Zvezda se polako gasi, svako je može pobediti.
    (MileR, 31. mart 2023 22:03)

    # Link komentara

  97. Ajde, bre!!! Trgnite se malo!
    (beograd_92, 31. mart 2023 22:02)

    # Link komentara

  98. Kakva simbolika.
    Partizan na SK1: atmosfera, energija, kvalitet igre. Sve prvoklasno.
    Zvezda na SK3: ocajna atmosfera, bezidejna, mlaka i dosadna igra. Sve trecerazredno.
    E, moja Zvezdo. Bas si losa. Partizan zasluzeno ide u play-off, a grobari imaju cemu da se nadaju i mogu da budu ponosni i zadovoljni.
    (No1e, 31. mart 2023 21:55)

    # Link komentara

  99. Zvezda je kao lutrija....nikada ne znas kako ce biti...neozbiljna elipa....
    (Pera, 31. mart 2023 21:53)

    # Link komentara

  100. Prati li ove rekreativce iko?
    (Slavko Vrekic, 31. mart 2023 21:28)

    Mi pratimo,ali vi posle 10 godina nula trofeja se nalozili.
    (CZ, 31. mart 2023 21:50)

    # Link komentara

  101. Ivanoviću treba otkaz kolko večeras dati ako izgubi od raspalog Asvela. Ovo je bruka i sramota ko mu sve i kako igra. Raspali Kuzmić i Dobrić vječiti talenat koji veze nema. Nisu ovi igrači za Evrokupa a kamoli Evrolige...
    (Alex, 31. mart 2023 21:49)

    # Link komentara

  102. Kako igra majstor Kampaco, neverovatno !
    (JPR, 31. mart 2023 21:49)

    # Link komentara

  103. Kakvo je drvo kuzmić.
    (nemesis, 31. mart 2023 21:48)

    # Link komentara

  104. Dobrić večeras katastrofa, Vildosa i dalje nesiguran, ne znam šta Kuzmić traži na terenu! Lazarević neupotrebljiv u napadu, trener se pogubio totalno! Asvel, koji ima 10 uzastopnih poraza, prekida seriju protiv nas jer mi za to i služimo! Užasno izgledamo, raspad sistema!
    (Severnjača, 31. mart 2023 21:48)

    # Link komentara

  105. ako nekome nije jasno zašto nismo u TOP 8 evo odgovora ... zato što pogubismo nekoliko utakmica od ( u tom momentu ) poslednjeplasiranih ekipa ...
    (Bane, 31. mart 2023 21:47)

    # Link komentara

  106. Какво суђење.... Ха, ха!
    (Били Д Кид, 31. mart 2023 21:42)

    # Link komentara

  107. Prati li ove rekreativce iko?
    (Slavko Vrekic, 31. mart 2023 21:28)
    Na primer ti
    (Samo kažem, 31. mart 2023 21:40)

    # Link komentara

  108. Je l igra Kampaco, zna li se šta?!?
    (Sarkazam ulgy, 31. mart 2023 21:38)

    # Link komentara

  109. Jel' opet nevin Petrusev, jel' uredu ono da udara onako igrača iz čista mira ??
    Jel' ga o dalje podržavate u tome što radi ?
    (Slavko Vrekic, 31. mart 2023 21:37)

    # Link komentara

  110. Ima FMP šanse, otprilike slične kao kad bi Bocvana uzela svetsko prvenstvo u fudbalu.....
    (Sarkazam ulgy, 31. mart 2023 21:37)

    # Link komentara

  111. A Petrusev opet provocira…
    (Prava istina, 31. mart 2023 21:37)

    # Link komentara

  112. Blago navijačima Zvezde, opušteno gledaju utakmicu a mi se kidamo i strepimo.
    (Pera, 31. mart 2023 21:36)

    # Link komentara

  113. Prati li ove rekreativce iko?
    (Slavko Vrekic, 31. mart 2023 21:28)
    Da, rekreativci iz predgrađa....
    (Sarkazam ulgy, 31. mart 2023 21:36)

    # Link komentara

  114. Da li vam je sada, nakon novog odvratnog poteza Petruševa, jasno ko je kriv za haos u derbiju? Dobiće taj batina i batina do kraja karijere očigledno.
    (DJ, 31. mart 2023 21:35)

    # Link komentara

  115. Petrusev zakuca udari lika laktom namerno i nabije mu se u facu... Hvala Bogu pa ne igras u Partizanu!
    (visibaba, 31. mart 2023 21:34)

    # Link komentara

  116. Evo ga nevini Petruška opet izaziva incidente...
    (ja, 31. mart 2023 21:34)

    # Link komentara

  117. Čiča,dovoljno je tri za nove dve titule.
    (Suspicious minds, 31. mart 2023 21:12)

    U čemu druže, u boćanju?

    A ako si mislio i na KLS, to udruženje građana možete da igrate sa KK Tamiš i ŽKK Zaječar.

    Nikada više nećete igrati Evroligu.
    (ČIČA, 31. mart 2023 21:33)

    # Link komentara

  118. Nije tesko uociti da jedan tim u svom rosteru ako zeli uspeh a pogotovo u Evroligi ne sme imati igrace kao sto su Nedovic ,Vildoza i Petrusev u isto vreme...moze imati jednog od njih sa takvim psihofizickim karakteristikama...kao sto Partizan ima samo Pantera...kad se on ugasi ostatak nosilaca igre ce to nadoknaditi..Exum,Naneli,Ledej drugaciji profili igraca
    (macconi, 31. mart 2023 21:32)

    # Link komentara

  119. Utakmica revijalnog karaktera!!!
    (Švrć Brajtner, 31. mart 2023 21:32)

    # Link komentara

  120. Moze li neko da mi kaze koji sport trenira Lazarevic?
    (podvala, 31. mart 2023 21:29)

    # Link komentara

  121. Prati li ove rekreativce iko?
    (Slavko Vrekic, 31. mart 2023 21:28)

    # Link komentara

  122. Razumem navijače KKP, deset godina ne mogu ništa značajno da osvoje, bez važnog trofeja celu deceniju, ali majstori spina su taj svoj neuspeh pretvorili u sadašnje lažno zadovoljstvo.
    (Srbija, 31. mart 2023 21:22)

    # Link komentara

  123. cuperak nikog ne.moze da.pobedi
    ni.poslednjeg
    (kali the greek, 31. mart 2023 21:19)

    # Link komentara

  124. Zvezda ponovo bez Nedovića, najboljeg igrača, Asvel kompletan, u Grčkoj pre dva dana sa 9 igrača, Nando de Kolo igra a pre dva dana neaktivan.
    (Sića, 31. mart 2023 21:07)

    Zvezda pre nedelju dana u "bolovima" a u utorak svi zdravi. Ugledali se ljudi na vas.
    (Bosko, 31. mart 2023 21:16)

    # Link komentara

  125. zalgiris i baskonia idu 17 pobeda i oboje imaju bolji medjusobni od zvezde
    a partizan ide na 18

    zvezda ne ide nigde
    (Kole, 31. mart 2023 20:25)

    A šta ako na kraju i Zvezda i Partizan budu imali po 17 pobeda?



    Da vidimo sta ce pre da gledaju kako Partizan prasi veliki Real ili kako ih mali Asvel prasi?!
    (Grobar, 31. mart 2023 20:29)

    Gledam obe, na 2 monitora, Partizan ide i na veliki TV koji sa monitorom deli signal, pošto će se pre završiti, pa kad se završi, onda Zvezda ide na taj drugi monitor i TV ;)
    (Veliki brat, 31. mart 2023 21:15)

    # Link komentara

  126. Čiča,dovoljno je tri za nove dve titule.
    (Suspicious minds, 31. mart 2023 21:12)

    # Link komentara

  127. Derbi zaceljaa ahahaha
    (Paradox, 31. mart 2023 21:11)

    # Link komentara

  128. Zvezda ponovo bez Nedovića, najboljeg igrača, Asvel kompletan, u Grčkoj pre dva dana sa 9 igrača, Nando de Kolo igra a pre dva dana neaktivan.
    (Sića, 31. mart 2023 21:07)

    # Link komentara

  129. Zvezda nema nikakve sanse za top 8, to govori I termin meca cedevita zvezda, znaci mediji vas loze da bi komentarisali.
    (Zvezda..., 31. mart 2023 21:05)

    # Link komentara

  130. Ako smo loši u basketu, odlični smo u matematici. Kad god Zvezda izgubi, nađe se neka teoretska kombinacija da se prođe dalje. I večeras ako izgubi, naći će se neka kombinacija, tipa ako izbace Partizan a Valensija bankrotira, u tom slučaju Zvezda ide dalje.
    (Ja, 31. mart 2023 21:04)

    # Link komentara

  131. Da vidimo sta ce pre da gledaju kako Partizan prasi veliki Real ili kako ih mali Asvel prasi?!
    (Grobar, 31. mart 2023 20:29)

    Sta ima da gledamo? Mi smo to vec radili. Tako cete i vi kad porastete.
    (Izdah, 31. mart 2023 20:54)

    # Link komentara

  132. Ja sam iskreno zadovoljan polovinom tabele u evropskim okvirima. Da nam je sve u državi tako, gde bi nam bio kraj
    (Marko, 31. mart 2023 20:49)

    # Link komentara

  133. ako dobiju svih pet do kraja, sve je moguće
    (ČIČA, 31. mart 2023 20:42)

    # Link komentara

  134. nikad jači asvel?
    (hehe, 31. mart 2023 20:14)

    Onaj što dobi laznu Inistituciju u Francuskoj?
    (Maxxx, 31. mart 2023 20:30)

    # Link komentara

  135. Hahhahahahaha pa ovi se jos nadaju!!!

    Da vidimo sta ce pre da gledaju kako Partizan prasi veliki Real ili kako ih mali Asvel prasi?!
    (Grobar, 31. mart 2023 20:29)

    # Link komentara

  136. Sve napisete sem termina odigravanja utakmice.
    (Popaj, 31. mart 2023 20:27)

    # Link komentara

  137. nema vise nade
    zalgiris vodi 15 razlike protiv valensije
    baskonija ce da dobije fener
    partizan ima zicer protiv panate, mada i ranije moze da resi

    tako da

    zalgiris i baskonia idu 17 pobeda i oboje imaju bolji medjusobni od zvezde
    a partizan ide na 18

    zvezda ne ide nigde
    (Kole, 31. mart 2023 20:25)

    # Link komentara

  138. Sta kaze matematika....
    (Gago, 31. mart 2023 20:23)

    # Link komentara

  139. Nade za?
    (TOP 10, 31. mart 2023 20:23)

    # Link komentara

  140. nikad jači asvel?
    (hehe, 31. mart 2023 20:14)

    # Link komentara

  141. Kakva nada ljudi moji, da bi zvezda prosla dalje, svi ostali moraju sve da izgube a ona da igra protiv sebe i igra nereseno i da joj se priznaju duple pobede, pa ne bi ni tada prosla dalje.
    (neko, 31. mart 2023 20:07)

    # Link komentara

  142. cirkus...
    (ende, 31. mart 2023 20:04)

    # Link komentara