- Komentari -
  1. ... и само да додам, Дантеова "бруталност" у закуцавању је чин захвалности Жоцу и публици у Арени. Ово су врло ризични потези у којима је играч тик до повреде. Ово нису само два поена у кошарци. Данте је послао поруку, захвалио се свима! Београд је сада део његове среће и некада, касније, ће причати о овоме и сећати се, идилично, ове Арене! Хвала ти момче и срећно велики човече!
    (обс, 25. mart 2023 23:09)

    # Link komentara

  2. Данте Егзум је увелико напредовао код Жоца. Жоц је умео да квалификује кошаркаше по ранговима и капацитетима. Тако да ће један Дијамантидис, касније Слукас постати избрушени дијаманти. То брушење неко прими неко не у складу с личном потенцијом за разумевање суштине кошарке. Богдан је то примио, Гудурић тешко и још је у репетицији оног градива у раду са Жоцом. Интелигенција је део тога. Јам Мадар је на путу да буде прави Жоцов производ, врло је дисциплинован, захвално понизан као ученик и пред њим је будућност. Пут Егзума је отворен зато што је уз Жоца добио, препознао формулу мислећег. Интрига је да би сви код Жоца на дообуку и уз минимални уговор. "Жоц Академија". Та дообука је у цени уговора. Дакле, није поента у томе куповати скупоцене, квалитетне играче с фалинком ( недостаје им Жоцов, тест, испит!).
    Жоц је, осим што је "цепач", најбољи читач. Жоц значи интелигентну посвећеност. Неки су плиткоумни и цео живот су тренери с просечним резулататима. Жоц је наука! Мислим да играчи Партизана, поготово странци, упијају владање кошаркашком материјом од Жоца. Наравно да ће отићи својим путем што је поштено али ову Арену ће увек имати у свом телефону кад им буде потребно пуњење батерије негде тамо. Партизан ће увек за мале новце добијати капацитативне играче јер они у Партизан долазе ради обуке код академика Жоца а не ради зараде. Зарада следи негде другде! Касније и обимна буде.
    (обс, 25. mart 2023 22:57)

    # Link komentara

  3. јако и до самог краја ,може за два а богами и за три :)))
    (Мишо, 24. mart 2023 23:50)

    Kakva brend recenica ,one and only Denda.
    (Luke Babbit gravedigger, 25. mart 2023 09:21)

    # Link komentara

  4. Fantastičan igrač i deluje mi još bolji čovek .
    (Perverzni traktorista, 25. mart 2023 08:40)

    # Link komentara

  5. Kakav lik je ovaj dečko! Kakva snaga i brzina? Verovatno najveći fizički potencijal među igračima u Evropi. Šteta za povrede i otpadanje od NBA ali bar da se sada mi radujemo!
    (matori, 25. mart 2023 08:17)

    # Link komentara

  6. Exum po meni najzvucnije ime koje je kao stranac doslo u partizan s obzirom na dugogodisnju NBA karijeru i proslu sezonu u Barseloni.

    Igrac koji pravi razliku i ofanzivno i defanzivno, atipican plejmejker koji moze da brani gotovo sve pozicije, apsolutno dominantan u prodoru, korektan suter i kljuc switch odbrane Zeljkove uz Lesora

    Vrhunski igrac i na sve definitivno se vidi sjajan momak. Nadam se da ce ostati i posle ove sezone kod nas
    (Rade, 25. mart 2023 02:20)

    # Link komentara

  7. brate Exume, ko na ovo ostane ravnodušan nema pojma o košarci...pa sto puta bio navijač iz predgrađa...
    (mile, 25. mart 2023 01:52)

    # Link komentara

  8. Kakav igrac, golden boy!
    (Nemanja, 25. mart 2023 01:43)

    # Link komentara

  9. Dante je najbolji stranac ikad koji je igrao kod nas bez dileme.
    (polusvet, 25. mart 2023 00:14)

    # Link komentara

  10. Za Dantea nas je samo Bog pogledao. Top 3 pleja u Evroligi, ako ne i najbolji!
    (*Ideaisbulletproof, 25. mart 2023 00:10)

    # Link komentara

  11. Nisi isao samo jako Dante, isao si i do samog kraja.
    (Zhol, 25. mart 2023 00:05)

    # Link komentara

  12. јако и до самог краја ,може за два а богами и за три :)))
    (Мишо, 24. mart 2023 23:50)

    # Link komentara