- Komentari -
  1. svako ko pomene stranca u sukobu sa reprezentativcem treba da snosi posledice sirenja medjunacionalne mrznje...medjuklupsku mrznju smo vec doveli do savrsenstva.Lesor je reagovao kako je reagovao i postoji neko ko je nadlezan da to sankcionise, u slucaju da postoji neko ko nije zadovoljan sankcijama moze da se zali...i sad kakve veze ima taj postupak lesora (po meni jako los)sa bilo kim iz partizana...
    jel neko brojao koliko je saopstenja napisano sto zvezdaskoj javnosti (ako takva grupa idiota postoji uopste) sto srpskom narodu (kome se uglavnom ne obraca)
    (maricic aleksandar, 16. mart 2023 23:30)

    # Link komentara

  2. Apsolutno je čovek u pravu.
    (Sta uradi to Matijase Lesoru, 16. mart 2023 20:59)

    # Link komentara

  3. ...meni se čini da je sve to bilo posle završetka utakmice i ne u žaru borbe.Prilično sa predumišljajem i ni malo junački.Intenziteti ta dva kontakta ne treba da su presudni u dodeljivanju bilo kakve kazne.Koja bi bila kazna da se to desilo za vreme utakmice i u žaru borbe?
    (A..., 16. mart 2023 20:57)

    # Link komentara

  4. Kad je onomad Jokić gurno onoga s ledja svi su skočili kako je to i zaslužio i sl…Jokić dobio jednu (ili dve?) utakmice, a onaj drugi bio 2 meseca van terena, zbog povrede vrata.

    Petrušev nije gurnut s ledja, ne fali mu dlaka s glave, ali traži se krivično gonjenje.

    Ceo košarkaški svet vam se smeje!!!
    (baki, 16. mart 2023 20:37)

    # Link komentara

  5. Ne pratim domacu kosarku vec vise od 15 god, samo procitam poneki naslov i sad kad vidim ovo... pa blagi Boze sta nam se desava sa kosarkom. Skoro pa da bar prosecnih domacih igraca u ova dva kancera od klubova nema. Drzava pomogla oba kluba sa narodnim parama i oprasta silne milione samo da kako tako drze kosarku zivom. U oba tabora sve sami mesetari u foteljama, derbiji se igraju u previse negativnoj atmosferi gde su naravno bitnija saopstenja nego kosarka i njena analiza. Klubovi sami kreiraju probleme medju navijacima. Ta dva kluba su danas zapravo ista pojava, preslikani su. Kada izbacis emocije, udaljis se iz tog horora, lako vidis da je sve to zapravo apsolutno ista gomila, samo su jedni obojeni u crno, a drugi u crveno, nema pobednika, nema gubitnika. Zacaran krug. Udaljite se od istog, pratite NBA kao kosarku, posle dve-tri godine se vratite na ovo smece od nase lige i videcete koliko je sve to jadno, bedno, nemoralno, praznoglavo, sitnicavo, nedostojanstveno, omrazeno, zivo blato. Oba tabora. i dok se vi svadjate i prepucavate po forumima, ti isti koji vas zavade saopstenjima zgrcu pare koje vi za zivota necete ni videti, a kamoli posedovati, a to je zapravo glavni pokretac svega ovoga.
    (Skid, 16. mart 2023 20:36)

    # Link komentara

  6. A bre ljudi. kada je bio onaj flopi Lesora i kada su ga nekako odveli do klupe ,bez tehničke, onda mu je rečeno da čeka kraj utakmice i da onda navali . Očigledno je to jer je smiren ušao u igru da bi se posle završetka utakmice zaleteo na Petruševa . Sudija je pobegao od njega . Sudije treba skinuti sa liste jer oni treba da isprati igrače sa terena a ne da beže.Ako beže neka napišu zašto beže. Ova divljak treba u zatvor za uličarski napad ako je ovo neka država . Od čačanskih grebića se i ne očekuju drugačije izjave...
    (zvezdaš, Ub, 16. mart 2023 19:43)

    # Link komentara

  7. Porije,još jedan odrastao na ulici kao i Lesor gde važi zakon pesnice
    (aaauuu bree, 16. mart 2023 19:07)

    # Link komentara

  8. Kao Zvezdašu mi nije lako da priznam da mom klubu najviše smeta taj Lesor. Dečko razija ove sezone. I prošle je bio odličan. Nema ko da ga čuva kada na pravom mestu primi loptu. Kada je odlazio iz Makabija čekao je Zvezdu da ga vrati i odugovlačio zbog EL. Nije baš sa oduševljenjen otišao u Partizan. Nismo ga hteli, jer je bilo da nas je upropastio kada je bilo najvažnije, a i tada nije bio najzreliji. Promenio se drastično. Puno smo se prevarili, ali dešava se. Ne treba ga zbo incidenta sputavati kao ni Partizan. na kraju krajeva, neka obe ekipe igraju u punom sastavu u finali i da vidimo ko je bolji, pa makar Partizan bez poraza osvojio ABA ligu.
    (sike, 16. mart 2023 18:36)

    # Link komentara

  9. Al će da pršti sledeći derbi. Ko izađe živ pričaće.
    (Uh, 16. mart 2023 18:18)

    # Link komentara

  10. Francuz brani Lesora samo Srbi nece Srbe,mislite o tome...
    (globalizacija, 16. mart 2023 18:18)

    # Link komentara

  11. KK crvena zvezda Beograd, desetogodišnji projekat, dolazi do svog kraja.
    Nikada više glavu nećete dići.

    Naravno, verovatnoća za to je vrlo velika u zemlji gde 2/3 populacije navija za taj klub......
    (O kako je lepo biti........, 16. mart 2023 18:09)

    # Link komentara

  12. Čuveno Francusko kolonijalno junaštvo.
    (Mare, 16. mart 2023 18:04)

    # Link komentara

  13. Mislim da je vise ljude razbesnelo, bar mene, sto je Zeljko Obradovic na konferenciji navodno osudio Lesora i rekao da ovaj nije trebalo da "gurne 2 puta" Petruseva, pa druze ne gura se neko sakom u glavu, zna se kako se neko gura, kao i recenica da je sudjenje bilo nikad bolje a upravo je tolerisanje Lesorovog divljanja od strane sudija, bez obzira na vracanje snimka, i dovelo do ovog incidenta... I jos jedna stvar, nije samo to sta je Lesor uradio nego njegova gestikulacija i stepen ludila koji on pokazuje, kao da mu je Petrusev pobio pola porodice bukvalno, pa njega da nisu rastavili ili da je imao neku palicu u ruci, pitanje kako bi se ovo zavrsilo, covek je ocigledno totalno neuracunjljiv...
    (Srbin, 16. mart 2023 17:55)

    # Link komentara

  14. Zvezda je digla prašinu kao da im je igrač patosiran. Dva puta je odgurnut, a ne udaren. Da se razumemo, Lesora treba kazniti po pravilniku. Medjutim, nije on kriv što je država toliko uložila u Zvezdu, a nema rezultata. I da, Zvezda i košarka, ne ide jedno sa drugim. U fudbalu je obrnuto.
    (Deki, 16. mart 2023 17:47)

    # Link komentara

  15. Daleko od toga da podrzavam gest Lesora koji je bio potpuno nepotreban i primitivan,ali bidimo realno da je hteo da ga stvarno udari pesnicom mislite li zaista da bi Petrusev ostao na nogama!?
    (veoma zanimljivo, 16. mart 2023 17:47)

    # Link komentara

  16. Strah u njima izmiče kontroli .
    (Slavko Vrekic, 16. mart 2023 17:45)

    # Link komentara

  17. Zvezdo opet ti se Evropa smeje. Pa nigde na svetu nema da se krivicne prijave podizu zbog guranja na utakmici. Jesmo li muskarci il nismo jesmo li u muskom sportu ili nismo? Niko se na basketu nikad nije sukobio sa protivnikom? Kakvi kraljevi drame.
    (Kralj Rone, 16. mart 2023 15:31),

    znaci sad smo u "muskom" sportu i "muskarci" kada neartikulisani divljak, posle zavrsetka utakmice(ovo podvlacim) udara protivnika, a kada se igra prava, ali prava muska kontaktna kosarka, onda smo kasapi, pogibeljni, igramo rukomet,...
    Stvarno SRAMA NEMATE!
    (McLaren Honda, 16. mart 2023 17:43)

    # Link komentara

  18. Kada je Jokic udario zaboravio sam vec koga...nije se digla kuka i motika da osudjuje taj potez...i da prica kako je on stranac tamo i da ga oni hlebom hrane...ovo se odnosi na onog kvazi trenera Jakovljevica koji je sebi dao veliko pravo da privatizuje emisiju na Areni...i da prica sta mu padne napamet kao da je u kafani...sav fokus je dat na incident da bi se pokrila sramna igra Zvezde u drugom poluvremenu...iako je u prvom bila bolja ne za 20 nego za 30 poena..samo nastavite tako gospodo sa Arene savrseno se uklapate u milje.
    (Natocimo sampanj pice!, 16. mart 2023 17:39)

    # Link komentara

  19. Otkad su navijaci zvezde postali takve seka perse, mislim da vam je ispran mozak od najveceg zla u istoriji sporta, milion tuca, milion guranja, milion unosenja u facu se desilo i desavace se na kosarkaskim utakmicama, nit je lesor slomio vilicu petrusevu, niti ga je onesposobio da se bavi kosarkom kao npr jokic morisa. Bivsi igraci zvezde su 100 puta gore ulazili u sukob sa protivnicima pa niko nije podnosio krivcne prijave. Sramotite se i svi vam se smeju, pudlica je jos malo pa zavrsio svoje ovo mu je poslednji trzaj, stvorio je blato i mulj jer se tu najbolje snalazi, partizan ne treba uopste da ulazi u raspravu sa pudlom. I bas da vidim da neko pipne lesora od navijaca, jer batina ima dva kraja
    (pera, 16. mart 2023 17:34)

    # Link komentara

  20. Auuuu koliko ste zadrti ljudi. Ovde niko nikad nije igrao sport od svih koji komentarišu. Da vam pojasnim,kosarka ili bilo koji sport su vrsta takmicenja u kojoj vlada tenzija,želja i strast. Kad volis klub za koji igras i volis da pobedjujes takvi ispadi se dese ponekad. Činjenica je da je Lesor pogrešio ali to se može desiti svakome pogotovo kad imaš navijače kao sto su naši i ponese te atmosfera. Da se razumemo nije ni Petrusev cvecka i on bije i provocira,ali to nije opravdanje za Lesora ali da se Kažnjava Lesor više od 1-2 utakmice nije realno. Čovek je na utakmici eurokupa iz Turk Telekoma javno nabo direktno u glavu protivničkog igrača i dobio je 1 ili 2 utakmice ne igranja. Ako se po tome gleda i Vildoza bi trebao dobiti kaznu neigranja od par utakmica za nabadanje Ciboninog igrača sa ledja. Zato se ne bavite previše tim stvarima već uživajte u čarima sporta a pustite ljude koji su nadležni za ovakve stvari da oni rese ovaj problem. Znam da ciganima nije lako da se pomire sa porazom i da im je ugroženo prvo mesto ali to je realnost da igramo bolje u ovom momentu. Nek pobedi bolji na terenu a ne van njega. Pozdrav svima i napred Partizane??
    (sima, 16. mart 2023 17:24)

    # Link komentara

  21. U prevodu, podržava se u sportu ono što je Lesor radio... i radi.

    Niko ne podržava ono što je Lesor uradio ali priče o krivičnoj prijavi su presmešne.

    U istoriji sporta nije se podnosila krivična prijava zbog tuče na utakmici. Kazne su novčane izrečene od košarkaškog saveze i suspenzija. Ljudi su jedni drugima lomili noge i ruke pa niko nije to prijavljivao policiji.

    Zvezdina uprava se obrukala.
    (os, 16. mart 2023 17:20)

    # Link komentara

  22. Vidi se da je intelektualac!
    (Željko, 16. mart 2023 17:19)

    # Link komentara

  23. ovo su skakaci za loptom a ne akademici. glupa reakcija Lesora, nepotrebna. na kraju, nista se posebno nije ni desilo, da ga je udario pesnicom ovoga bi skupljali po hali.
    (werod, 16. mart 2023 17:19)

    # Link komentara

  24. Ako Lesor ne bude adekvatno kažnjen bojim se pašće krv negde...mislim da je i za njega adekvatna kazna najbolje rešenje, ludaka je u izobilju, bolje da se ovo završi na sudu nego na ulici !
    (Gavrilo Princip, 16. mart 2023 17:09)

    # Link komentara

  25. KK crvena zvezda Beograd, desetogodišnji projekat, dolazi do svog kraja.
    Nikada više glavu nećete dići.
    (samokažem, 16. mart 2023 17:08)

    # Link komentara

  26. Sličan se sličnom raduje!
    (naše će sene ..., 16. mart 2023 17:06)

    # Link komentara

  27. U prevodu, podržava se u sportu ono što je Lesor radio... i radi.

    Od sutiranja Kampaca, do udaranja Petruseva. Sve je to normalno, sve je to ok jel?
    U poslednja dva meča. A ima istoriju i pre toga.

    Svaka čast. Pravi nacin gledanja sporta.
    Da se njemu desi nesto isto ce biti normalno. Super.
    (ГМ, 16. mart 2023 17:04)

    # Link komentara

  28. Krivični zakon RS ne poznaje krivicno delo mučko udaranje
    Od običnog koškanja kakvog ima na svakoj utakmici gde su tenzije podignute širom zemaljske kugle pravi se slućaj kao da je pokušao da ga ubije
    Kakva prijava kakva policija cirkuska predtstva meč dva suspenzija kazna po džepu za Francuza i dovidjenja prijatno
    (Brko Radoje, 16. mart 2023 17:03)

    # Link komentara

  29. Ja bi namestio da proces protiv Lesora traje 20 godina kao protiv onog koji ga tuži.
    (Liga šampiona, 16. mart 2023 17:03)

    # Link komentara

  30. Ljudi, ostrasceni navijaci, da li shvatate da je ovde rec o divljastvu jednog kosarkasa a ne o tome koji tim je bolji? Ajde da se urazumimo. Da li shvatate da je strani igrac koji igra za nas klub fizicki nasrnuo na naseg, srpskog igraca?
    (kimi, 16. mart 2023 17:02)

    # Link komentara

  31. Dupli autogol kkczv. Prvo, percepcija ljudi van ova dva tabora je baš ovakva -- podsmevanje Zvezde.
    Drugo, otvaraju vrata da za svaku sledeću čarku i Partizan krene sa raznoraznim tužbama. A računam da je Zvezda nepresušni izvor konflikta, tako da će imati šta da se iskopa i protiv njih na sledećim susretima. Mislim da su sami sebi napravili problem za ubuduće. Videćemo.
    (Libero Boškan, 16. mart 2023 16:58)

    # Link komentara

  32. Eee moj brate Vensane,ti ne znaš da postoji Severna Koreja na tlu Evrope?
    (statuskan, 16. mart 2023 16:56)

    # Link komentara

  33. Čoveka treba staviti u zoološki vrt, da deca vide kako se ponašaju majmuni, a ne da ga puštaju na teren
    (1234, 16. mart 2023 15:30)
    Vidiš druže u normalnoj pravnoj državi bi za ovaj komentar odgovarao krivično i popio kaznu žestoku zbog rasizma. Vaše pravo da tužite Lesora, napravio je žestoku glupost, biće kažnjen novčano, verovatno, možda ga i suspenduju meč Ili dva i to je to. Sve to bi bilo i bez tog cirkusa sa vaše strane. Ali sve ovo vodi u drugom pravcu i videće se već u prvom narednom derbiju.
    (Nenad, 16. mart 2023 16:56)

    # Link komentara

  34. Ili će da ga kazne kako je zaslužio ili da ne dolazi u Pionir.
    (vladimir, 16. mart 2023 16:54)

    # Link komentara

  35. Ovi silni minusi na komentare koji kritikuju i osudjuju divljanje Francuza africkog porekla samo govori kakvo smo drustvo. Prosto je neverovatno da neki, rekao bi ostrasceni i nerealni mogu da podrzavaju ovakvo ponasanje jednog, nazovimo ga, sportiste.
    (kimi, 16. mart 2023 16:53)

    # Link komentara

  36. jel iko zna da je igde ikada neki igrac krivicno odgovaraovza tucu kojabse desila za vreme utakmice, ili na kraju, na sportskom terenu ?!?!
    jel ikad iko cuo da je bila neka tuca u NBA recimo i da je igrac krivicno gonjen ?!?!?
    (Razocarani Srbin, 16. mart 2023 16:53)

    # Link komentara

  37. Ko se zadnji smeje NAJSLADJE se smeje.

    Samo polako...
    (Dusanovo carstvo!, 16. mart 2023 16:51)

    # Link komentara

  38. Zemljak ga brani...sta se cudite?
    (urke, 16. mart 2023 16:49)

    # Link komentara

  39. Kreni i ti da lemaš ako je dozvoljeno u Španiji.
    (kako da ne, 16. mart 2023 16:49)

    # Link komentara

  40. Svi vam se smeju.
    (magija, 16. mart 2023 16:48)

    # Link komentara

  41. Francuz, africkog porekla podrzava istog takvog koji na radu u inostranstvu pravi ekscese skoro na svakoj utakmici ABA lige. Nije Srbija zemlja gde moze nekaznjeno da pravi skandale na sportskom terenu. Nadamo se sa ce biti adekvatno kaznjen!
    (kimi, 16. mart 2023 16:48)

    # Link komentara

  42. ljudi bre,aman vise... pa u NBA se svako vece neko pokaci i redovno izbijaju tuce, i ne vidim da je neko hapsen i sta ti ja znam. Lesor treba da dobije neku kaznu tipa novcanu,i utakmicu dve suspenzije i cao.
    Zvezda tj.njen gazda ne da preterujr nego pravi cirkus iz samo njemu znanih razloga. Ljudi izbacuju saopstenja kao na traci, kako ih ne mrzi vise.
    Pokusavaju da poremete Partizan da i oni izvise za top 8, posto je Zvezdi vec propala sezona u EL.
    Sve u svemu, sramotno. Kao i za vas, sto ne dozvoljavate komentare na zvezdine vesti. Zbog cega, cega se plasite,koga stitite,zasto?
    Sportski pozdrav za sve normalne ljubitelje sporta kojima je muka vise od ovakvih prepucavanja.
    (xxx7, 16. mart 2023 16:45)

    # Link komentara

  43. Nije ovde stvar ko se koga plaši, već da ovo ne ostane nekažnjeno, jer će na sl. Derbiju lazić da zavrne uši lesoru ili da ga udari, a to ne treba nikome
    (zex, 16. mart 2023 16:44)

    # Link komentara

  44. E,prijatelju da znaš kakva je ovde kaljuga...
    (Bizon, 16. mart 2023 16:44)

    # Link komentara

  45. A da li se neko seća Obine Ekezia?
    (obavesten, 16. mart 2023 16:44)

    # Link komentara

  46. Ne razumem šta je hteo da kaže sa "plaše se od tebe"? Da podstakne Lesora na još veću upotrebu sile? Da napravi još neki nesportski potez? Logika mu nije jača strana, verovatno samo daje podršku sunarodniku! Nasilniku šalješ poruku u stilu "kralju, najjači si" a baviš se sportom? Lesor je morao da dobije prijavu da bi se smirio i da ukapira da ne može više to da radi! Bolje sada nego kasnije, mlad je igrač!
    (Komentator, 16. mart 2023 16:40)

    # Link komentara

  47. Petrušev je postigao takav autogol...ne znam da li će moći da se oporavi. Ako bude menjao sredinu, svi će znati da u njihov novi klub dolazi tužibaba a ljudi ih baš i ne vole. Obeležio sebe za ceo život.
    (Lord Vader, 16. mart 2023 16:39)

    # Link komentara

  48. Za one koji se u startu smeju, a kako drugacije nego putem saopstenja?
    Pogledajte danasnje i uverite se u sve. KK CZ izneo sve taksativno i sa argumentima.
    Ako ne zelite da verujete, niko vas na to ne moze naterati.
    Ovde nije problem Lesor i konkretan slucaj.
    Potrebno je podici vise buke kako bi sve crno isplivalo...
    (Izdah, 16. mart 2023 16:37)

    # Link komentara

  49. Sramote nas Zvezdaši, bruka.
    (Živojin, 16. mart 2023 16:37)

    # Link komentara

  50. Kako smo krenuli uskoro će još jedna, ovog puta protiv "NN lica"!
    (Kaniđa, 16. mart 2023 16:36)

    # Link komentara

  51. Aj što se smeje cela Srbija nego je i Evropa saznala.. Sramota!
    (Pop, 16. mart 2023 16:00)

    Francuz podržava Francuza, a kad Srbin podržava Francuza protiv mladog srpskog igrača, e to je sramota
    (g, 16. mart 2023 16:36)

    # Link komentara

  52. За ове историчаре из ЦЗ ..
    Рејес је ударио главом Перу Антића и колико је утакмица добио.
    (kiza D., 16. mart 2023 16:35)

    # Link komentara

  53. Treci osnovne, mnogo sam opasan.
    (duplogolo, 16. mart 2023 16:35)

    # Link komentara

  54. I ja podržavam Lesora. Pa čovek je svojim nabadanjem Petruševa dva puta u glavu stvorio novi standard ponašanja u sportu. Neće biti kažnjen,što samo govori tome u prilog. Dakle, sportisti svih zemalja,od sada,slobodno rukama, nogama,zubima, napadajte sportske rivale,povređujte ih, ugrožavajte im zdravlje i život, i biće sve po propisima. A svi oni koji misle da nisam u pravu,i koji su protiv Lesora i njegovog ponašanja, neka mi udare minus na moju "podršku" Lesoru.
    (Gibanitza, 16. mart 2023 16:34)

    # Link komentara

  55. Ma znaju oni da nema nista od krivicne prijave vec hajde da napravimo dobar pritisak na Partizan i na Lesora pa da u naredne 3 utakmice kiksnu u EL i potonu zajedno sa nama. Ako se izborimo da Lesor ne igra par utakmica, jos bolje.... mozda i u ABA ligi kiksnu pa da i mi imamo prednoat domaceg terena. Sve je na medijskom pritisku i Partizan treba na ovo da kulira, a ne ko Ostija da prica budalastine i samo pravi veci pritisak. Treba da se izoluju i pripremaju za utakmice, a o kazni ce odlucivati onaj ko treba da odlucuje. Realno, ovo nije za nikakav zatvor i ostala sranja, po tome bi pola Srbije trebalo pohapsiti posto je na ulicama anarhija.
    (Xxx, 16. mart 2023 16:34)

    # Link komentara

  56. Prvi utisak kada vidiš ovog tipa jeste da uveče stoji ispred nekog splava i obezbeđuje a drugi da je prošle nedelje izašao iz CZ-a i da pokušava da se resocijalizuje glupavim komentarima na društvenim mrežama!
    (Kaniđa, 16. mart 2023 16:34)

    # Link komentara

  57. mene kao zvezdasa ne zanimaju sapostenja i krivicne prijave koje imaju za cilj da spinuju jednu vrlo vidljivu stvar: da nam Kampaco ne koristi uopste, da je Vidosa van igre, da trener nije u stanju da kontrolise igrace niti tok utakmice I DA U POSLEDNJIH SEST UTAKMICA GUBIMO DOBIJENE UTAKMICE U POSLEDNJOJ CETVRTINI KADA SE VUCEMO BEZVOLJNI I ZBUNJENI PO TERENU A DA TRENER, IGRACI, TIM MENADZER, KLUB, PREDSEDNIK KLUBA NE REAGUJU!!!
    (moka, 16. mart 2023 16:34)

    # Link komentara

  58. A Partizan pametno ćuti dok se zvezdaši uspalili....male bebice.
    (Idi begaj, 16. mart 2023 16:33)

    # Link komentara

  59. Plase se da ga pogledaju, dobice slobodno bacanje...
    (duledudule, 16. mart 2023 16:32)

    # Link komentara

  60. Zamislite da jedan Rus igra u Zvezdi i da napravi ovakve stvari, pa nas bi bombardovali …
    Jadno je da jedan Francuz udara reprezentativca Srbije u sred Beograda, posle toga trci na tribinu gde vodi navijanje pesmom ubi cigana …
    Pa rodjace ubijali ste nas dovoljno, tone uranijuma ste srucili na nas a sad ces da predvodis navijanje sa pesmom ubi cigana, naravno svi ga prate u delirijumu …
    Ok, mi smo cigani a sta si ti takav u Francuskoj, da ti ne kazem sta si ovde u Srbiji …
    Nadam se da ce ova zemlja smoci dovoljno snage da zastiti ovaj narod od ovakvih osoba, da je jedan Srbin napravio nesto ovako u Francuskoj zavrsio bi u zatvoru …
    A vi grobari, nemam reci da vas kinjim i stvarno da kazem sta mislim o vama kada ste spali na takve grane da vam ovakva spodoba diriguje sta da pevate a vi u delirijumu skacete … te cigane koje on zeli da ubije su vasi rodjaci, komsije, prijatelji itd.
    Stvarno ste nisko pali …
    (Mile, 16. mart 2023 16:32)

    # Link komentara

  61. daj, Vincent, cuti, 'leba ti...
    (i tako..., 16. mart 2023 16:32)

    # Link komentara

  62. Ovo je vreme siledžija
    (g, 16. mart 2023 16:31)

    # Link komentara

  63. Ovo guranje samo po sebi nije udarac, zapravo je gore, zamislite da ga je gurnu tako a ovaj stajao na stepenicama, mogao bi da padne, ozbiljno se povredi, možda ostanu trajne posledice ili nastane smrt. Ako ćemo realno, ovo je pokušaj ubistva. Gurnuti nekog je veliki prekršaj. Sreća pa je ovo prošlo bezazleno, a moglo je preseći nečiji život u korenu. Sve sem dugogodišnje robije ili zabrane prilaska i igranja protiv ostecenog je blaga kazna.
    (herbert, 16. mart 2023 16:31)

    # Link komentara

  64. a kukamo na huligane
    (Ljubazan, 16. mart 2023 16:29)

    # Link komentara

  65. E, ovako. Lesor nije stranac koji je pesnicio ili udario reprezentativca Srbije Petruseva, vec je kosarkas jednog tima (Lesor) pod naletom adrenalina na utakmici potpuno nedopustivo i nepromisljeno nasrnuo i udario igraca suparnickog tima (Petrusev). Sticajem okolnosti su u incident bili ukljuceni igrac sa inostranim pasosem i igrac koji je reprezentativac Srbije, ali ta okolnost je nebitna za sam incident. Za taj incident je nadlezna disciplinska komisija takmicenja koja ce, kao i mnogo puta ranije, sankcionisati vinovnike u skladu sa ucescem u incidentu. Konkretno, ocekujem da Lesor dobije zabranu igranja na 2 ili 3 utakmice i odredjenu novcanu kaznu, kao i mnogi igraci pre njega koji su bili vinovnici slicnih incidenata. Ne ocekujem da Petrusev dobije bilo kakvu kaznu jer momak nije nista kriv, s obzirom da nije inicirao incident niti je produbio incident, bez obzira na eventualni i nepotvrdjeni "trash-talk" ili bilo kakvu provokaciju. Trener Partizana je, na konferenciji za medije nakon utakmice, osudio incident, izvinio se Petrusevu i iskritikovao svog igraca Lesora. Lesor se oglasio i nevesto uputio izvinjenje za incident. Ovo je jedina istina. Sve osim ovoga je medijska kampanja koja ima za cilj podizanje tenzija.
    (modernizam i renesansa, 16. mart 2023 16:29)

    # Link komentara

  66. mislim da i iskreni ljubitelji cz treba sa uživanjem da prate kako tone NČ lice, zaslužili ste svoj klub nazad posle toliko godina okupacije.
    (UnrealEngine, 16. mart 2023 16:26)

    # Link komentara

  67. veliki,
    Zasto niste zastitili Vladimira Stojkovica,golmana fudbalske reprezentacije Srbije koji je napadnut u Djenovi?
    A,da on je golman Partizana,pa to za vas nema nikakve veze.
    Vecih licemera od vas nema na kugli zemaljskoj.
    (Milos, 16. mart 2023 16:26)

    # Link komentara

  68. Nece biti, druze. Tako samo pokazujes da si slabic i nasilnik, Lesor je jedino to pokazao i nista vise!
    (Miroslav, 16. mart 2023 16:25)

    # Link komentara

  69. Смешни сте, јавио се земљак да га брани а ви се примили. Партизану укинути следеће године све финансијске бенефиције, наредити да плати порез и свести га на реално- мали локални клуб. Играте Евролигу само још ове сезоне.
    (Јоца, 16. mart 2023 16:25)

    # Link komentara

  70. zvezda u LŠ
    25 miliona eura
    I da kk cz ne igra evroligu
    pa presmesno
    (kali the greek, 16. mart 2023 16:23)

    # Link komentara

  71. Ja licno nisam za ove stvari da se podnose neke prijave al ni Lesorovo ponasanje nije normalno,ovo mu je vec peti incident, glupost koju pravi.Sto niko ne spiminje Exzuma ili Madara?Sto niko ne pise prijave protiv njih.
    (Dragan, 16. mart 2023 16:22)

    # Link komentara

  72. Ma samo zloupotrebljavaju dečka(Petruseva) da rešavaju račune između sebe.
    (Dušan, 16. mart 2023 16:22)

    # Link komentara

  73. Ja sam partizanovac ali me je sramota koliko incidenata je napravio lesor.
    svaku utakmicu nekog juri hoce tucu a u evro ligi manji od makovog zrna.
    (prof.dr.mr PSIHIJATAR, 16. mart 2023 16:21)

    # Link komentara

  74. Jeste možda malo bezveze ta krivična prijava, šta znam. Ali sa druge strane možda to i nije tako loše. Ovde sad uopšte nije bitno Zvezda-Partizan, bitan je odnos tih momaka izmedju sebe, kad već navijači ne mogu da se poštuju. Taj Lesor stvarno stalno pravi probleme i izgleda jedino ovako može da se smiri. Verujem da pravi navijači se ne diče njegovim ponašabjem, kao ni trener i rukovodioci kluba. Stvarno nema potrebe za takvim divljačkim ispadima, nije to neki geto, ulica. Mladi se ugledaju na njih, to su sportisti, moraju vitrski da se ponasaju. Prozjvje tokom utakmice, sitne čarke su relativno ok, ali ovome nije mesto na terenu. A ovaj igrač non stop pravi probleme hoće da se bije, i sta znam. Tako da mižda ovo i nije lose, čisto da razmisli kada nekog bude hteo sledeci put da bije. Da me niko pogresno ne shvati, ovo bi isto pisao da je u pitanju Zvezdin igrač. Inače ostali igrači Partizana su skroz ok momci.
    (Beli_Vuk, 16. mart 2023 16:20)

    # Link komentara

  75. Ma jako ga se plasimo! Ne smemo da izadjemo napolje koliko se plasimo Lesora!
    Pa logicno da ce drug da podrzi druga, Petrusev prijatelj misli drugacije od Lesorovog,sto je logicno!
    (titoror, 16. mart 2023 16:19)

    # Link komentara

  76. Vala ko se nije pobio na košarci, nije je nikad mnogo ni igrao.
    (Ogi, 16. mart 2023 16:13)

    # Link komentara

  77. Meni je apsolutno super kako smo kao drustvo dosli dotle da ne samo jadne male iskompleksirane zebrice koje su malo radosti dobile od drzave posle godina terorisanja ovo podrzavaju, nego sada i Zvezdasi? Znaci, rodjaci, prijatelji, drugari, vama svima kolektivno vise smeta sto se Covic tuzaka kako vi to vidite nego sto lik moze da prodje nekaznjeno za vec peti sesti ozbiljan incident, sem sto je ovog puta PESNICIO POSLE UTAKMICE jednog reprezentativca Srbije?

    Ko je napao golmana reprezentacije Srbije Stojkovica?I to napadnut dok je bio sa nacionalnim timom.Toliko o ljubavi prema Srbiji.
    (PAOK, 16. mart 2023 16:10)

    # Link komentara

  78. Mislim da Zvezda treba da izda saopštenje povodom ovog tvita
    (Zacvo, 16. mart 2023 16:10)

    # Link komentara

  79. meni kao ganciju je ovo smesno,kakve bre prijave i gluposti...izadjite sledeci put na teren i odvalite ih sa 30 poena
    (mandrak, 16. mart 2023 16:04)

    # Link komentara

  80. Циркус али из њиховог угла сасвим оправдан, боље да на дневном реду буде пријава него да објашњавају како име се догодило, по ко зна који пут, да испусте двоцифрену предност. Мислим да не би умели ни да објасне шта им ради ако не најбоља онда можда и једна од најскупљих бековских линија у Европи. Са друге стране, да им је стало до добробити Петрушева, никада му ово не би урадили.
    (не знам ни сам, 16. mart 2023 16:04)

    # Link komentara

  81. nadam se da ce se umesati fiba ili ko vec, i zabraniti zvezdi i partizanu, igranje kosarke usopste...jedkom recju uvedite nam sankcije....koji je bra kriminal u sportu, ne daj boze...
    (seljak iz sumadije, 16. mart 2023 16:03)

    # Link komentara

  82. Zakucavanje za krivicnu!
    (KingOfJump, 16. mart 2023 16:01)

    # Link komentara

  83. Aj što se smeje cela Srbija nego je i Evropa saznala.. Sramota!
    (Pop, 16. mart 2023 16:00)

    # Link komentara

  84. Ovo nije tuzba protiv Lesora , ovo je jos vece ponizavanje Zvezde. Taman kad sam pomislio da je Zvezda toliko nisko pala da ne može dalje ona to nekako uspije. Poslije ovoga moga samo da sanjaju pozivnicu u Evro ligu dogodine. Sve ovo ide na ruku Partizana, vise osvajanje ABA lige uopste nije neophodno.
    (mio, 16. mart 2023 16:00)

    # Link komentara

  85. Meni je apsolutno super kako smo kao drustvo dosli dotle da ne samo jadne male iskompleksirane zebrice koje su malo radosti dobile od drzave posle godina terorisanja ovo podrzavaju, nego sada i Zvezdasi? Znaci, rodjaci, prijatelji, drugari, vama svima kolektivno vise smeta sto se Covic tuzaka kako vi to vidite nego sto lik moze da prodje nekaznjeno za vec peti sesti ozbiljan incident, sem sto je ovog puta PESNICIO POSLE UTAKMICE jednog reprezentativca Srbije?

    I to je sad sve smesno, hehe, jelte, zato sto je ova somina, koja ni ne zna sta se sve desavalo, napravio foru? A da isto to pokusa on da uradi nekome, ne bi teren u Spaniji video godinu dana.

    Zapitajte se ljudi. Ali stvarno.
    (Sabre, 16. mart 2023 15:46)

    # Link komentara

  86. (Ko je osnovao Crvenu zvezdu?, 16. mart 2023 15:21)

    Sve sto se desi za vreme utakmice je u zaru borbe i sankcionise sudija.U fudbalu ako udaris protvnickog igraca posle utakmice a sudija to vidi dobijas crveni karton.Lesor je napao Petruseva POSLE utakmice.Za to ce da da izjavu u policiji...
    (pera, 16. mart 2023 15:45)

    # Link komentara

  87. Hapsi Poarijea, ne мože to tako!
    (Dred, 16. mart 2023 15:15)

    Ceo svet ce da se smeje delirijumu u koji je upada klika oko Zvezde.
    Hej, bre, u NBA svako vece mnogo veci incidenti.
    Morant izvukao pistolj i dobio 8 utakmica.
    A to je liga koja ima vrlo striktna pravila.
    U Srbiji gde lete baklje, otimaju se pehari, prekidaju se utakmice, podneli krivicnu prijavu protiv igraca koji je odgurnuo drugog na kraju utakmice.
    Bice da se izvlaci tepih ispod nogu... a rekao bih da je na njemu stajao i najveci stetocina (jer se oglasio), onaj sa cijom pojavom su poceli nasi reprezentativni problemi.
    (wow, wow, 16. mart 2023 15:43)

    # Link komentara

  88. E moja zvezdo. Verovatno je ovo nasa poslednja sezona u EL, a i zbog svih ovih brukanja, fingiranih papira za Campazza, visemilijonskih pojacanja (citaj Nedovic, Vildoza, Kampazzo pa i trener srbomrzac Ivanovic..), derbija mozda je i ne zasluzujemo. Gazda nas spinuje vec godinama a nama rastu usi kao pravim magarcima. Nji ooo
    (stiven, 16. mart 2023 15:28)

    Samo sanjaj, osvajamo mi aba ligu lagano. Cuj Ivanovic mrzi Srbe,Ivanovic je klasa, nagirani ste u svakom duelu do sad :)
    (Pravda, 16. mart 2023 15:43)

    # Link komentara

  89. Novčana kazna za oba kluba ,ali tolika da se češu i gde ih ne svrbi!! Plus pojedinačne kazne za igrače!! Ima tu još opcija,samo oštro po oba kluba!!
    (Samegabri, 16. mart 2023 15:42)

    # Link komentara

  90. Ja sam zvezdaš, ali mi nije jasno zašto toliko galame oko Lesora. Čovek je reagovao svakako žešče, ali ne treba ga sada isključiti na 12 utakmica da se napakosti njemu i Partizanu. Treba ga po džepu i možda jedna utakmica neigranja. A Zvezdi savetujem da igra košarku proti Lesora koga nisu mogli da zaustave, na žalost. Treba da se pobedi na terenu.
    (sike, 16. mart 2023 15:40)

    # Link komentara

  91. Nista, kad te mucki gurne sa ledja pa ti zalepi pesnicu preko face ti mu se izvini.
    (i to vam je tako, 16. mart 2023 15:19)

    Ništa dođi da ja tebe gurnem mučki sa leđa pa ti zalepim pesnicu po faci da vidim da li bi ostao na nogama kao Filip ili bi se prosuo kao zimnica. Eto čisto da se uveriš koliko su te tvoje tvrdnje istinite
    (DB, 16. mart 2023 15:40)

    # Link komentara

  92. Slažem se da svako fizičko nasilje treba kažnjavati, ali ljudi, ovo je otišlo predaleko.
    Pogledajte šta radi čika Nebojša saopštenjima. Vrši pritisak na sve.
    Samo da vam jednim primerom pokažem koliko je sve ovo otišlo u nebesa... Uporedimo sa utakmicama fudbalskog derbija. Na svakom imamo isti ovakav incident. Ponekad i više njih.
    I? Da li se danima targetira onaj koji je gurnuo ili pesničio? Da li se odlazilo u policiju?
    (Dawkins, 16. mart 2023 15:39)

    # Link komentara

  93. Pa ovo ima samo da poveca kompleks Zvezdasa da je ceo svet u zaveri protiv njih, uskoro ce da traze hapsenje stranih igraca i sudija posle osvojenog 17 mesta u EL
    (Dzoni, 16. mart 2023 15:38)

    # Link komentara

  94. Probaj ti na igrača barse tako da nasrneš pa ćeš da vidiš šta će da bude
    (jeremija, 16. mart 2023 15:38)

    # Link komentara

  95. Mogu samo da nam se sagnu svi redom poput ovog. Šta je trebalo da ćutimo pred nasilnicima i divljacima? Ili možda da pustimo da mu navijači objasne neke stvari? Prijavom ga je Zvezda spasila jer ga je stavila pred lice zakona da mu zakon presudi, da nije tako presuđivali bi mu verovatno neki divljaci poput njega samog i tako bi neko stradao gadno. A koliko ga se plašimo pokazali smo kada smo ga "šutnuli" iz kluba!
    (Liberty, 16. mart 2023 15:37)

    # Link komentara

  96. Mislim da bi ovo EL i FIBA trebale da dobro isprate. Zvezda je opasno krenula putem isključenja iz evropskih takmičenja. Ova tužba je sve samo ne vezana za sport. Uvijek je bilo koškanja, pa i udaraca i sve se to završavalo, uvijek, sa disciplinskim mjerama u okviru sporta. Ovo sada je već neka druga dimenzija na koju bi barem trebalo da reaguje EL. Nadam se dugoooom izbacivanju zvezde iz svih evro-takmičenja. Njima odavno nije mjesto u sportu.
    Posebno potenciranje na boju kože Partizanovih igrača (valjda su ovi bijelci iz Argentine domaći i više nas vole) i potenciranje kako je tamo neki francuz udario srbina i reprezentativca. I to dolazi od kluba i njegovih navijača koji poslednjih godina oblatiše i Obradovića, Bodirogu, Đorđevića, Bogdanovića, Savića.... Igrača koji svaki pojedinačno vrijedi više nego klub koji ih blati i koji su Srpskoj košarci dali medalje.
    (nbc, 16. mart 2023 15:37)

    # Link komentara

  97. Zvezda je u ova dva dana postala predmet ismevanja u košarkaškom svetu.

    Šta su dozvolili i koliko su nisko pali...

    Tužno, tužno, tužno...
    (Mahatma Pandi, 16. mart 2023 15:24)

    Da te ispravim, nije samo u ova dva dana, već cele sezone su predmet sprdnje i podsmeha. Prosto idu iz haosa u haos, ali dobro. Obzirom ko ih vodi i ne čudi ništa. Zaratiše ljudi sa celom Evroligom. Užas...
    (iskreno, 16. mart 2023 15:36)

    # Link komentara

  98. Jbt, da li ima navijaca cz kome ovo smeta!? Brukaju vam klub, smeju vam se ljudi.
    (NeJornArne, 16. mart 2023 15:34)

    # Link komentara

  99. Umirem i ja od smeha, Lesor će u zatvor a u Zadurzi se svakog dana odigravaju tuče i niko ne zove policiju.
    (Miljana Kuljić, 16. mart 2023 15:34)

    # Link komentara

  100. Hapsi Poarijea, ne мože to tako!
    (Dred, 16. mart 2023 15:15). Човек је Француз и штити Француза! Срамота је што овде Срби не штите Србина него Француза! Колико смо лицемерни као народ, а само због клубашке острашћености. Добро, плашимо га се, а да је неки Звездаш ударио песницом Партизановг играча Остојини ботови би овде скочили да се обавезно хапси и процесуира! Па знамо се за толико! Као што сте нас олајавали по Европи око Кампаца и постигли сте циљ. Е сад вала нећете јер кад кажете да НБА озбиљна организација јер је суспендовала велику звезду Џа Морента, е па да видимо да ли је Србија озбиљна држава и АБА озбиљна лига јер треба само ДА ПРИМЕНЕ СВОЈЕ ПРОПИСЕ! Ништа више а ни мање!
    (veliki, 16. mart 2023 15:33)

    # Link komentara

  101. Objasnio!
    (Bata, 16. mart 2023 15:32)

    # Link komentara

  102. Poslednja godina da CZV igra Evroligu.
    (gg, 16. mart 2023 15:32)

    # Link komentara

  103. Zvezdo opet ti se Evropa smeje. Pa nigde na svetu nema da se krivicne prijave podizu zbog guranja na utakmici. Jesmo li muskarci il nismo jesmo li u muskom sportu ili nismo? Niko se na basketu nikad nije sukobio sa protivnikom? Kakvi kraljevi drame.
    (Kralj Rone, 16. mart 2023 15:31)

    # Link komentara

  104. Krivicna za poarijea i zabrana 20 utakmica
    (zelot, 16. mart 2023 15:31)

    # Link komentara

  105. Čoveka treba staviti u zoološki vrt, da deca vide kako se ponašaju majmuni, a ne da ga puštaju na teren
    (1234, 16. mart 2023 15:30)

    # Link komentara

  106. Sipaj, ne pitaj!
    (KROJF, 16. mart 2023 15:30)

    # Link komentara

  107. Svako normalan će osuditi ponašanje Lesora, ali isto tako će se i svako normalan krstiti na onakva saopštenja od zna se već koga. Prosto ne mogu da verujem koliko je u stanju nisko da se sroza čovek smišljajući onakva saopštenja, a kao šlag na torti pokretanje krivične prijave protiv igrača suprotnog tabora. Takvih stvari na utakmicama ima skoro svakoga dana i to su sitnice koje se rešavaju najnormalnije. Ne znam šta je čovek umislio, ali definitivno po njegovom ponašanju i delovanjima, rekao bih da ga je ozbiljan strah stogao.
    Ponavljam, Lesora ne opravdavam uopšte, ali ovolika hajka zbog običnog koškanja je zaista van svake pameti.
    (davor, 16. mart 2023 15:30)

    # Link komentara

  108. Apsii milicijooo
    (Vasa, 16. mart 2023 15:29)

    # Link komentara

  109. Smeje im se čitava košarkaška Evropa.
    (Petar, 16. mart 2023 15:29)

    # Link komentara

  110. Nemojte ljudi...

    Nista limenke samo toceno.
    Malo mi ih je zao, sprdaju se svi sa nasim rivalom...
    (polusvet, 16. mart 2023 15:28)

    # Link komentara

  111. E moja zvezdo. Verovatno je ovo nasa poslednja sezona u EL, a i zbog svih ovih brukanja, fingiranih papira za Campazza, visemilijonskih pojacanja (citaj Nedovic, Vildoza, Kampazzo pa i trener srbomrzac Ivanovic..), derbija mozda je i ne zasluzujemo. Gazda nas spinuje vec godinama a nama rastu usi kao pravim magarcima. Nji ooo
    (stiven, 16. mart 2023 15:28)

    # Link komentara

  112. Brate kod nas su takvi na vlasti a kod vas kao kerovi vezani iza kuće, mani zajebanciju bolest je to i zlo koje podržava pola Srbije.
    (Liga šampiona, 16. mart 2023 15:27)

    # Link komentara

  113. Cela evropa vam se podsmeva, prvo kanpaco pa petrusev
    (zelot, 16. mart 2023 15:27)

    # Link komentara

  114. Na sve nacine pokusavaju da uzdrmaju Partizan. Kraj je blizu mandeee.
    (NR, 16. mart 2023 15:26)

    # Link komentara

  115. Nije podneo prijavu nego ga je policija pozvala da da izjavu. Objasnio je Miško Ražnatović.
    Svakako je partizan sebi zapečatio svoju sudbinu ove sezone s poslednjim derbijem. Onakvo ponašanje, karma kažnjava...jedva čekam.
    (Dule pacov, 16. mart 2023 15:26)

    # Link komentara

  116. Au brate šta nam je ovo trebalo. Kampaco, pa svadja sa novom upravom EL pa sad ovo. Al će da teraju sprdnju sa nama, groblje ne mora ni da pisne zakopasmo se sami domaćinski. I da uzmemo ABA i da igramo ponovo EL, koji će kršten igrač da nam dodje kad se tužakamo kao babe neke. Još se i Mišković uključio da vadi kestenje iz vatre, neće moći Petruševa Slogi Valjevo da uvali.
    (Lema, 16. mart 2023 15:26)

    # Link komentara

  117. Zvezda je u ova dva dana postala predmet ismevanja u košarkaškom svetu.

    Šta su dozvolili i koliko su nisko pali...

    Tužno, tužno, tužno...
    (Mahatma Pandi, 16. mart 2023 15:24)

    # Link komentara

  118. Burazeru, ti da si tako nasrnuo na nekog igrača Barselone ne bi video teren bar dve godine, a klub bi te odrapio da te uši bride mesecima. Ali, tako je to u normalnim državama, ovde za divljaštvo niko ne odgovara, pa je ovo jedini način da se ukaže da ovo ne sme da se radi.
    I nema šta ko da ga se plaši, košarkaši igraju košarku, a budalama koji bi da se pesniče i skaču sa navijačima nije mesto na terenu.
    (Lajavi krelac, 16. mart 2023 15:23)

    # Link komentara

  119. Pokusavaju da ga izbace iz ritma i udju mu u glavu na sve nacine...Nece mu biti lako da se odupre pritisku ali uz Zeljka i saigrace nadam se da ce uspeti...Naravno imace i losiji sudijski tretman
    (ekg, 16. mart 2023 15:23)

    # Link komentara

  120. Da li je Materaci tužio Zidana ili možda Milutinov Nelsona?
    (Ko je osnovao Crvenu zvezdu?, 16. mart 2023 15:21)

    # Link komentara

  121. Ja kao Zvezdaš kažem da je evo mene sramota umesto njih.
    Ej bre krivicna prijava za neko klasicno guranje pa to je parodija na kvadrat.
    Uprave u KK i FK nas blamiraju na svakom koraku.
    (...And Justice for All, 16. mart 2023 15:21)

    # Link komentara

  122. Takvih divljaka se i treba plašiti.
    (Spale, 16. mart 2023 15:20)

    # Link komentara

  123. Nista, kad te mucki gurne sa ledja pa ti zalepi pesnicu preko face ti mu se izvini.
    (i to vam je tako, 16. mart 2023 15:19)

    # Link komentara

  124. Oni koji opravdavaju Lesora su bolesni, oni koji podrzavaju ove naknadne radnje CZ su takodje bolesni…
    (Straight Outta München, 16. mart 2023 15:17)

    # Link komentara

  125. Hapsi Poarijea, ne мože to tako!
    (Dred, 16. mart 2023 15:15)

    # Link komentara