- Komentari -
  1. Ima i tih fazana kod lipovičke
    (Fazan, 12. mart 2023 13:32)

    # Link komentara

  2. vidim imamo ovde jednu nervno rasrafljenu crvenkapu
    kmeci i pljuje za sve pare, kuca citave romane,
    menja nikove, to mu dodje kao neka terapija,
    al je dijagnoza takva da prognoze nisu bad dobre..
    vidi se da iskreno pati, ne bi joj bio u kozi :)
    (wer, 11. mart 2023 22:41)

    # Link komentara

  3. Rusi se nece vratiti jer ce biti pod sankcijama jos dugo posto se rat zavrsi, dok ne vrate i poslednji pedalj zemlje koji su okupirali.
    (Daks, 11. mart 2023 17:43)

    Nista oni nisu okupirali sto vec nije bilo njihovo.
    (Dezurni smarac, 11. mart 2023 19:21)

    # Link komentara

  4. Al ste grobari dosadni sa ovim.Mi smo igrom zasluzili da udjete u f8.Ovi drugi nisu zasluzili.Pa vi ste izgubili 2 od Valensije koja je ispod vas to znaci da su i oni zasluzili.Vidi se i sada na tabeli ovi sto su do 5 mesta su mnogo bolji od ostalih.
    (G, 11. mart 2023 17:51)

    Mi smo zasluzili da udjete Hahaha
    (Klasicna panteroidna limenka, 11. mart 2023 18:57)

    # Link komentara

  5. Al ste grobari dosadni sa ovim.Mi smo igrom zasluzili da udjete u f8.Ovi drugi nisu zasluzili.Pa vi ste izgubili 2 od Valensije koja je ispod vas to znaci da su i oni zasluzili.Vidi se i sada na tabeli ovi sto su do 5 mesta su mnogo bolji od ostalih.
    (G, 11. mart 2023 17:51)

    Mi smo zasluzili da udjete Hahaha
    (Klasicna panteroidna limenka, 11. mart 2023 18:56)

    # Link komentara

  6. Pa šta ako je A licenca 10 miliona evra? Prodaće se još neka njiva, a porez ne mora da se plati. Plaćene licence za ovu i prošlu godinu se i ne računaju. Nemate obraza!
    (nemesis, 11. mart 2023 18:32)

    # Link komentara

  7. Al ste grobari dosadni sa ovim.Mi smo igrom zasluzili da udjete u f8.Ovi drugi nisu zasluzili.Pa vi ste izgubili 2 od Valensije koja je ispod vas to znaci da su i oni zasluzili.Vidi se i sada na tabeli ovi sto su do 5 mesta su mnogo bolji od ostalih.
    (G, 11. mart 2023 17:51)

    Imas tri grupe ekipa. Prvih pet su prica za sebe. Ekipe od 6-10 mesta plus Armani i trecu u kojoj su ostale koje su dosta slabije. Naravno i te losije ekipe su pobedjivale neke od jacih. Duga sezona, povrede, umor, ali to je to. Mislim da Partizan nece u 8, razlog je kratka klupa. Da ima bar 11 igraca u rotaciji bio bi legitiman kandidat za F4. To treba ocekivato sledece godine.
    (Dalibor, 11. mart 2023 18:24)

    # Link komentara

  8. Bice ludnica do kraja.

    Mislim da ce Valensija, Baskonija i Makabi ispasti iz trke za Top8...previše su domaćinske ekipe.

    Partizan, Zalgiris i Efes su ekipe koje za sada igraju ok i kuci i na strani...I po meni oni imaju najveće šansi da završe u Top8.

    Ne bih nikako otpisao Olimpiju, jesu malo dalje od top8...ali imaju brutalne igrace i trenera ...vezali 6 pobeda a mogu još toliko.

    Ostale ekipe su po meni bez šansi.
    (zzbz, 11. mart 2023 17:57)

    # Link komentara

  9. Al ste grobari dosadni sa ovim.Mi smo igrom zasluzili da udjete u f8.Ovi drugi nisu zasluzili.Pa vi ste izgubili 2 od Valensije koja je ispod vas to znaci da su i oni zasluzili.Vidi se i sada na tabeli ovi sto su do 5 mesta su mnogo bolji od ostalih.
    (G, 11. mart 2023 17:51)

    # Link komentara

  10. Rat u Ukraini i dalje traje. Vise od godinu dana. Mislite da ce da se zavrsi? Nece jer nema ni nagovestaja. Ni jedan cilj obe zemlje ovim ratom nije ostvaren. Kako da se onda zavrsi? Jos Zelenski guranjem Amera nece da pregovara. Ni jednom nije doslo do pregovora a i ako dodje , to ce da traje. Prema tome o povratku Ruskih timova u EL nema nista. Zapamtite.
    (cccccc, 11. mart 2023 17:17)

    Rusi se nece vratiti jer ce biti pod sankcijama jos dugo posto se rat zavrsi, dok ne vrate i poslednji pedalj zemlje koji su okupirali.
    (Daks, 11. mart 2023 17:43)

    # Link komentara

  11. Samo da uporedim komentar koji potpisuje Vlada i komentar koji potpisuje Julio. Ocigledno je da je najezda navijaca Partizana koji dadose potpisniku Vladi gomilu lajkova a potpisniku Julio gomilu dislajkova. Komentar potpisnika Julio je tacan.EL se ne rukovodi brojem gledalaca vec budzetom ekipa. EL je privatna profesionalna liga. Godinama jure neki tim iz Engleske. Sada su pregovorima i sa Emiratima. A licenca kosta 10 miliona evra a uslovna B licenca upola manje. Jedno su zelje a drugo je stvarnost.Svi timovi osim nasa dva su u vlasnistvu privatnika,velikih sistema ili fudbalskih klubova. Zalgiris iz Litvanije koja je mala zemlja je u vlasnistvu sabonisa. Partizan i Valencia su jedini podneli zahtev za EL posle izbaivanja rusa sto ne znaci da su za navek kupili mesto. ABA liga daje ucesnika. Ukoliko se vrate rusi a na primer Huventud osvoji EC iz EL ispada Valencija. Ukoliko Neko drugi osvoji ABA a EL napravi dogovor sa englezima na primer ispada Partizan.Gotovo svi ispod Zvezde imaju A licencu ili uslovljenu B licencu Tako pise u pravilniku
    (Uporedjenje, 11. mart 2023 17:06)

    Jesi ti sve u pravu, samo i dalje nisi svestan da Partizan dobija licencu. Za pare ne brini, dosle su odakle treba i mogu da dodju. I za licencu i za zadrzavanje igraca i dovodjenja novih.
    (Ceda, 11. mart 2023 17:33)

    # Link komentara

  12. Inače, da znaš gde radim i čime se bavim onda bi razumeo šta pričam, ili možda ne bi.
    (Vlada, 11. mart 2023 16:11)

    Burazeru, ti si klasičan lik koji visi u kladionicama, živi sa matorcima i misli da sve zna, inače ne bi pisao onakve budalaštine o "biranju" tima iz ABA. Kako to da vas do sada nisu "birali" iz ABA nego je uvek u EL išao pobednik, to jest, Zvezda i Budućnost. Bio je Žoc i prošle godine tu, pa ste bauljali po Evrokupu umesto da VAS pozovu kao avangardu Evropske košarke sa sve publikom koje tada nije bilo ni za Pionir, a kamoli Arenu. Pa, kad vam je onaj kojeg prozivate omogućio da se bahatite sa F4/NBA igračima, ne plaćate porez, dobili Arenu na besplatno korišćenje, očekujete da će i Evroliga da se smrzne pred vama i da vas moli da igrate??? I da se zahvalite Putinu i onom što ga prozivate što ste tu gde jeste.

    U kakvim ste vi deluzijama to postaje dijagnoza, a ne navijačko opredeljenje.
    (Lajavi krelac, 11. mart 2023 17:20)

    # Link komentara

  13. Ja ne vidim ni Zvezdi ni Partizanu više od 1-2 pobede do kraja
    (điu,liu i sadriu, 11. mart 2023 17:18)

    # Link komentara

  14. Rat u Ukraini i dalje traje. Vise od godinu dana. Mislite da ce da se zavrsi? Nece jer nema ni nagovestaja. Ni jedan cilj obe zemlje ovim ratom nije ostvaren. Kako da se onda zavrsi? Jos Zelenski guranjem Amera nece da pregovara. Ni jednom nije doslo do pregovora a i ako dodje , to ce da traje. Prema tome o povratku Ruskih timova u EL nema nista. Zapamtite.
    (cccccc, 11. mart 2023 17:17)

    # Link komentara

  15. Da bih izbegao "prepucavanje" botova,evo jedno tumačenje za ozbiljniju polemiku. Zvezda ima odličan tim koji svojim načinom igre nikako ne odgovara Partizanu i ako budu hteli da igraju kako znaju, ne vidim kako Partizan može da ih dobije u derbiju, bez obzira što će biti igran u Areni pred njihovim navijačima, uzgred fantastičnim. Voleo bih da mi neko, ali zaista tačno, navede kolike su kvote bile za Zvezdine poraze (čudne svakako) u susretima sa Cibonom, Žalgirisom, Albom, Bajernom i ovim sa Panatinaikosom, kada je prednost "crveno-belih",u jednom delu utakmice izgledala kao nedostižna za rivale? Da li je zaista to u kladionicama bilo tako kao što neki tvrde da je bilo? Nekako mi ne ide priča o neznaju Duška Ivanovića i najednom padu u igri zaista odličnih igrača koje Zvezda ima.
    (slobodan, 11. mart 2023 15:40)

    Partizan ima za klasu bolji tim od Zvezde, a jedini problem je kratka klupa. Da ima 13 igraca za rotaciju, svaka utakmica bi isla na +15. Za Zvezdu je bolje da se ne petlja sa kladionicama, jer to znaci zaucek izbacivanje uz ozbiljnih takmicenja.
    (Forum, 11. mart 2023 17:16)

    # Link komentara

  16. Upućen si u situaciju kao Marica u onu stvar.
    Mogu da zamislim kakvo će kmečanje biti kada ne osvojite ABA, a sledeće godine Wild Cards odoše u London i Pariz, što je već sada potajno najavljeno. A to da EL "bira" koga će da pozove iz ABA je budalaština epskih razmera. Pa, pre bi izabrali Cedevita-Olimpiju kao tima iz zemlje EU nego bilo koga drugog da mogu da biraju.
    Znam da ste navikli da se pravila i zakoni menjaju kako vama odgovara, ali to tako ne ide u Evropi, rođaci. Možete i Bodirogu i Glikmana da ćubite tamo gde sunce ne sija koliki hoćete, ali ako ne osvojite ABA opet ćete u Evrokup. A da znate koliko košta A licenca koja se ne poklanja, samo bi odmahnuli, jer šta je 10 miliona za vas, 10 za porez i daj jedno 30 za tim i onda ima Žoc da pokaže kako se osvaja kup Srbije!

    Koliko ste vi odlepili to je čudesno!!
    (Lajavi krelac, 11. mart 2023 15:36)

    Prosle sezone je istegao ugovor ABA sa EL, ali su se dogovorili da jedna pozivnica ide u ABA. Informisi se malo, nije tesko. Ne moze Olimpija nikad pre Partizana da dobije, malo trziste, malo navijaca, prazna dvorana. Ove godine ide Partizan i to je to.
    (Forum, 11. mart 2023 17:10)

    # Link komentara

  17. Samo da uporedim komentar koji potpisuje Vlada i komentar koji potpisuje Julio. Ocigledno je da je najezda navijaca Partizana koji dadose potpisniku Vladi gomilu lajkova a potpisniku Julio gomilu dislajkova. Komentar potpisnika Julio je tacan.EL se ne rukovodi brojem gledalaca vec budzetom ekipa. EL je privatna profesionalna liga. Godinama jure neki tim iz Engleske. Sada su pregovorima i sa Emiratima. A licenca kosta 10 miliona evra a uslovna B licenca upola manje. Jedno su zelje a drugo je stvarnost.Svi timovi osim nasa dva su u vlasnistvu privatnika,velikih sistema ili fudbalskih klubova. Zalgiris iz Litvanije koja je mala zemlja je u vlasnistvu sabonisa. Partizan i Valencia su jedini podneli zahtev za EL posle izbaivanja rusa sto ne znaci da su za navek kupili mesto. ABA liga daje ucesnika. Ukoliko se vrate rusi a na primer Huventud osvoji EC iz EL ispada Valencija. Ukoliko Neko drugi osvoji ABA a EL napravi dogovor sa englezima na primer ispada Partizan.Gotovo svi ispod Zvezde imaju A licencu ili uslovljenu B licencu Tako pise u pravilniku
    (Uporedjenje, 11. mart 2023 17:06)

    # Link komentara

  18. Nick ti apsolutno odgovara, ali te razumem. Još si osnovac, nisi se dovoljno opismenio a pričaš o stvarima o kojima nemaš blage veze. Prihvatam samo da sam budala što sam i pokušao da objasnim situaciju tebi i sličnima tebi. Inače, da znaš gde radim i čime se bavim onda bi razumeo šta pričam, ili možda ne bi.
    (Vlada, 11. mart 2023 16:11)

    Amigo, ja znam ko si, gde i sta radis i stvarno mi nije jasno sta ti treba da bilo sta objasnjavas tupavim navijacima. Kome treba si sve objasnio jos pre mesec dana. Kiss za tebe i ceo office.
    (Andjela, 11. mart 2023 17:01)

    # Link komentara

  19. @slobodan

    Nije sporno da Zvezda itekako ima svoje sanse u ponedeljak i da moze da pobedi Partizan. Sporna je mrznja medju nama. Kad se samo setim kosarkaskih derbija krajem 90-ih, pa onda i tokom 90-ih kada nama je Trifin otac preko celog terena zavalio trojku. Ali niko nikoga posle te serije nije mrzeo, svi smo se zezali, kvalitetno prozivali. A sta je ovo sad? Borba na zivot i smrt? Nenormalna mrznja. Evo ovaj mali sto sebe potpisuje lajavi krelac bi dao sve sto ima u zivotu da se Partizan tokom leta ugasi, a ja bih recimo voleo da igramo protiv Zvezde u Kaunasu u polufinalu fajnal fora. Niko nikad nije rekao tokom 90-ih da bi zeleo da nema Partizana odnosno Zvezde. Cak naprotiv. Zivelo se za derbi, jedva smo cekali da dodje dan utakmice.
    Usput, prednost domaceg terena ove godine nece znaciti ni jednima ni drugima u ABA ligi. Cak mi se cini da bi Partizan vece sanse imao da udje kao losije plasirani u finalnu seriju, jer smo dosli do ozbiljnog nivoa igre i na gostovanjima.
    (pejton, 11. mart 2023 16:56)

    # Link komentara

  20. Davim se u suzama predgradja..
    (top15, 11. mart 2023 16:36)

    # Link komentara

  21. Upućen si u situaciju kao Marica u onu stvar.
    Mogu da zamislim kakvo će kmečanje biti kada ne osvojite ABA, a sledeće godine Wild Cards odoše u London i Pariz, što je već sada potajno najavljeno. A to da EL "bira" koga će da pozove iz ABA je budalaština epskih razmera. Pa, pre bi izabrali Cedevita-Olimpiju kao tima iz zemlje EU nego bilo koga drugog da mogu da biraju.
    Znam da ste navikli da se pravila i zakoni menjaju kako vama odgovara, ali to tako ne ide u Evropi, rođaci. Možete i Bodirogu i Glikmana da ćubite tamo gde sunce ne sija koliki hoćete, ali ako ne osvojite ABA opet ćete u Evrokup. A da znate koliko košta A licenca koja se ne poklanja, samo bi odmahnuli, jer šta je 10 miliona za vas, 10 za porez i daj jedno 30 za tim i onda ima Žoc da pokaže kako se osvaja kup Srbije!

    Koliko ste vi odlepili to je čudesno!!
    (Lajavi krelac, 11. mart 2023 15:36)

    Izabrao si nik koji te odlicno opisuje.
    A kosarkci pojma nemas,svaki podatak koji si napisao je laz.
    Al sta ocekivati od krelca.
    (bombas, 11. mart 2023 16:12)

    # Link komentara

  22. (Lajavi krelac, 11. mart 2023 15:36)

    Nick ti apsolutno odgovara, ali te razumem. Još si osnovac, nisi se dovoljno opismenio a pričaš o stvarima o kojima nemaš blage veze. Prihvatam samo da sam budala što sam i pokušao da objasnim situaciju tebi i sličnima tebi. Inače, da znaš gde radim i čime se bavim onda bi razumeo šta pričam, ili možda ne bi.
    (Vlada, 11. mart 2023 16:11)

    # Link komentara

  23. I od Zvezde i od Partizana ostaće samo dug(mici) ovi
    (g, 11. mart 2023 16:09)

    # Link komentara

  24. slobodan@
    drži se ti čekića, mani se kosarke...odakle ničete tako zatucani za sport koji komentarisete...
    (građanin opasnih namera, 11. mart 2023 16:02)

    # Link komentara

  25. Limeni panteri, kako ste?
    (Makaveli, 11. mart 2023 15:44)

    # Link komentara

  26. Da bih izbegao "prepucavanje" botova,evo jedno tumačenje za ozbiljniju polemiku. Zvezda ima odličan tim koji svojim načinom igre nikako ne odgovara Partizanu i ako budu hteli da igraju kako znaju, ne vidim kako Partizan može da ih dobije u derbiju, bez obzira što će biti igran u Areni pred njihovim navijačima, uzgred fantastičnim. Voleo bih da mi neko, ali zaista tačno, navede kolike su kvote bile za Zvezdine poraze (čudne svakako) u susretima sa Cibonom, Žalgirisom, Albom, Bajernom i ovim sa Panatinaikosom, kada je prednost "crveno-belih",u jednom delu utakmice izgledala kao nedostižna za rivale? Da li je zaista to u kladionicama bilo tako kao što neki tvrde da je bilo? Nekako mi ne ide priča o neznaju Duška Ivanovića i najednom padu u igri zaista odličnih igrača koje Zvezda ima.
    (slobodan, 11. mart 2023 15:40)

    # Link komentara

  27. (Vlada, 11. mart 2023 14:29)

    Upućen si u situaciju kao Marica u onu stvar.
    Mogu da zamislim kakvo će kmečanje biti kada ne osvojite ABA, a sledeće godine Wild Cards odoše u London i Pariz, što je već sada potajno najavljeno. A to da EL "bira" koga će da pozove iz ABA je budalaština epskih razmera. Pa, pre bi izabrali Cedevita-Olimpiju kao tima iz zemlje EU nego bilo koga drugog da mogu da biraju.
    Znam da ste navikli da se pravila i zakoni menjaju kako vama odgovara, ali to tako ne ide u Evropi, rođaci. Možete i Bodirogu i Glikmana da ćubite tamo gde sunce ne sija koliki hoćete, ali ako ne osvojite ABA opet ćete u Evrokup. A da znate koliko košta A licenca koja se ne poklanja, samo bi odmahnuli, jer šta je 10 miliona za vas, 10 za porez i daj jedno 30 za tim i onda ima Žoc da pokaže kako se osvaja kup Srbije!

    Koliko ste vi odlepili to je čudesno!!
    (Lajavi krelac, 11. mart 2023 15:36)

    # Link komentara

  28. Baskonia ce da dogura do 19 pobeda.

    Makabi i Zalgiris do 18.

    Ovde ne racunam medjusobne duele.

    Jedina sansa jeste da Armani anstavi ovako jako do kraja da kida posto treba da igra sa 2 od 3 a mozda i sva tri navedena tima.

    Ako smo u trouglu Makabi, Zalgiris, Partizan medju dva onda 18 odgovara. Ako nismo onda ispod 19 pobeda znaci ispod 8. mesta.
    (Rounder, 11. mart 2023 15:23)

    # Link komentara

  29. (Vlada, 11. mart 2023 14:29)

    Zelje slusalaca lake muzike. Nista ti upucen nisi. Izmisljas i tvoja zelja. Procitas ceo ugovor EL. euroliga se ne vodi brojem gledalaca vec novcem jer je to akcionarsko drustvo.TV prava svi podjednako imaju, Nosilac TV prava je Euroliga preko Canal plus koji u Srbiji ne postoji. Drugo. Marketing Evrolige. Srbija je malo trziste. Trece.Prihod. Nije isto prodati 14 hiljada sezonskih karata po prosecnoj ceni 80 evra ili za svaku utakmicu prodati ulaznice po prosecnoj ceni 40 evra.i na kraju ono najvaznije je budzet kluba. Gotovo svi timovi EL su vlasnistvu pojedinaca, ili velikih sistema ili fudbalskih klubova. Samo se ti nadaj da Ruse nece vratiti. Ici ce na OI. CSKA je akcionar. Partizan i Valencija su privremeno jer su jedine dve ekipe aplicirale za EL. EL hoce da uvede ekipu iz Emirata, godinama jure neki engleski tim
    (Julio, 11. mart 2023 15:13)

    # Link komentara

  30. Da bih izbegao "prepucavanje" botova,evo jedno tumačenje za ozbiljniju polemiku. Zvezda ima odličan tim koji svojim načinom igre nikako ne odgovara Partizanu i ako budu hteli da igraju kako znaju, ne vidim kako Partizan može da ih dobije u derbiju, bez obzira što će biti igran u Areni pred njihovim navijačima, uzgred fantastičnim. Voleo bih da mi neko, ali zaista tačno, navede kolike su kvote bile za Zvezdine poraze (čudne svakako) u susretima sa Cibonom, Žalgirisom, Albom, Bajernom i ovim sa Panatinaikosom, kada je prednost "crveno-belih",u jednom delu utakmice izgledala kao nedostižna za rivale? Da li je zaista to u kladionicama bilo tako kao što neki tvrde da je bilo? Nekako mi ne ide priča o neznaju Duška Ivanovića i najednom padu u igri zaista odličnih igrača koje Zvezda ima.
    (slobodan, 11. mart 2023 15:12)

    # Link komentara

  31. Ali ganci hahahaha 100%
    90% da ce da idu na more ,a 100% da nece
    (Karkadzu, 11. mart 2023 14:45)

    # Link komentara

  32. #FreeRadulja, #lockFakundo
    (Lord, 11. mart 2023 14:35)

    # Link komentara

  33. Bitno da je Kampaco doveden zbog EL a sinoc 0 koseva... Tuga.
    (Bacene pare, 11. mart 2023 14:34)

    # Link komentara

  34. Kao neko ko je upućen u situaciju, nalazim za shodno da napišem stanje stvari. Partizan je već završio sebi učešće u EL sledeće sezone a vrlo moguće i ugovor na 3 godine. Poseta u Areni, pune hale na gostovanjima, interes TV operatera za prenose njegovih utakmica, dobar rezultat ove godine, dobri odnosi sa EL... sve je to uticalo na ovaj ishod. Interesovanja za osvajanje ABA lige su čisto takmičarske prirode, bez preterane presije, i donekle sa željom da se Zvezda izbaci iz EL na elegantan način. Zvezda je svojim katastrofalnim menadžment rešenjima navukla na sebe gnev EL i jedva čekaju da joj vide leđa, samo se traži elegantan način. Što se tiče Rusa, pre će igrati tim sa Jupitera nego iz Rusije, s tim da ipak postoji šansa da CSKA u nekoj formi vrate u EL ali za to imaju ozbiljne političke kočnice. Valensiju bi lako mogao da zameni Huventud ako uzme EK a priča se i o tome da uđe neka ekipa iz Ukrajine ali da igra negde drugo. Sve u svemu, Partizan je sledeće godine u EL 100% a Zvezda nekih 20-30%.
    (Vlada, 11. mart 2023 14:29)

    # Link komentara

  35. Са три победе у последњих шест кола Партизан је вероватно у Топ 8. Гадно је то што мора играти у пет од шест последњих кола са актуеним прваком Европе у гостима (Ефесом - који се такође бори за Топ 8) и са прва четири тима на табели (Олимпијакосом, Реалом, Барсом и Монаком). Чак ни са Панатинаикосом у последњем колу кући неће бити лако, показали су Атињани зубе синоћ против Звезде.
    (Kralj mača, 11. mart 2023 14:17)

    # Link komentara

  36. Nama je spas sezone sazet u jednoj utakmici,u ponedeljak.
    Ako izgubimo prednost domaceg terena,brana puca i ode sve u neprovat.
    Ako ilkako moze ovaj muceni Ivanovic da usmeri sve snage u ABA ligu,da je osvojimo,bio bi to jedini nacin za spas.
    (Hrundi Bakshi, 11. mart 2023 14:16)

    # Link komentara

  37. Niko ne može da me ubedi da je Monako bolja ekipa od Partizana. To je dokazala i utakmica u Beogradu, gde je Partizan opušteno slavio sa 20 razlike. Jedina razlika između ova dva tima su ta što Monako nije dozvoljavao sebi luksuz da gubi dobijene mečeve kao Partizan. Da Partizan nije ispuštao sigurne pobede, sada bi već imao minimum 18 pobeda.
    Samo da nas to na kraju ne košta plej ofa...
    (iskreno, 11. mart 2023 14:04)

    # Link komentara

  38. Partizan nema sta da trazi u top8 ako ne moze da pobedi kod kuce na 3 od sledece 4 utakmice. Cak ne bih voleo da recimo pobedimo Efes, Pao i nekim cudom Monako u gostima, a da nas u Areni pobede i Barsa i Real i Olimpijakos, i da onda na taj nacin udjemo u razigravanje. Moramo dobiti barem nekoga od prva tri tima kako znamo i umemo. Bitno je to i zbog morala ekipe i zbog sticanja samopouzdanja. Bas bi bilo lose da nas neko u slucaju da prodjemo dalje pocisti u tri utakmice ubedljivo. Treba da im svima sam pomen gostovanja u Areni bude znak za borbu do poslednjeg atoma snage.
    (pejton, 11. mart 2023 14:04)

    # Link komentara

  39. ABA liga je Partizanu mnogo manji prioritet nego Euroliga.
    Euroliga odlučuje kome šalju pozivnicu iz ABA lige.
    Tako je bilo i sa Cibonom, Igokea sada recimo Partizanom...
    Shvatite da prvo mesto u Aba ligi nije garant za Euroligu nego "jedno mesto" iz Aba lige je sigurno.
    Naravno da to nije sportski, ako hoćemo tako ali ni u Ligi Šampiona nema logike da recimo Liverpul pobedi Ligu Šampiona a City premijer ligu.
    Kako možeš biti šampion Evrope a nisi ni u tvojoj ligi najbolji.
    Znači, Partizan mora da balansira ekipu i igrače i odmara važne igrače za sledeću EL utakmicu, koja je mnogo važnija nego Aba...

    Lupi covek i ostane ziv. samo je ova sezona bila izuzetna jer su izbaceni ruski klubovi a jedine dve ekipe koje su poslale zahtev za ucesce su Valencija i Partizan. Nikakva pozivnica ne vazi. Citaj pravilnik. Ulazi pobednik EC pod uslovom da nije spanski tim. Ispada poslednjeplasirani iz EL pod uslovom da nema A i uslovnu B licencu. Ako Zvezda osvoji ABA igra i sledece sezone EL
    (Paja moler, 11. mart 2023 13:12)
    Posto Rusi nece videti EL jos sledece sezone najmanje, opusteno oba kluba opet igraju EL. Suludo bi bilo da EL jedan klub otpise.
    (Pavle, 11. mart 2023 13:52)

    # Link komentara

  40. U nogu? A ono je hitac kroz mozak i kicmenu mozdinu.
    (kaokakao, 11. mart 2023 13:52)

    # Link komentara

  41. Lupi covek i ostane ziv. samo je ova sezona bila izuzetna jer su izbaceni ruski klubovi a jedine dve ekipe koje su poslale zahtev za ucesce su Valencija i Partizan. Nikakva pozivnica ne vazi. Citaj pravilnik. Ulazi pobednik EC pod uslovom da nije spanski tim. Ispada poslednjeplasirani iz EL pod uslovom da nema A i uslovnu B licencu. Ako Zvezda osvoji ABA igra i sledece sezone EL
    (Paja moler, 11. mart 2023 13:12)

    Druze, ovo apsolutno nije tacno, vec par sezona EL nije ni u kakvoj obavezi da prihvati sampiona ABA lige. Jednu pozivnicu odluce svake godine da daju nekom timu iz ABA (dakle odluka pada svake godine, mogu sledece odluciti da ne daju nikome iz ABA, nego da ukljuce neke London Tauerse ili koga god). Ako odluce da daju nekome iz ABA, to moze ali i ne mora biti sampion.
    (Zhol, 11. mart 2023 13:50)

    # Link komentara

  42. Sve će Rumeni izgubiti.....
    (Istina, 11. mart 2023 11:53)

    Ostaje ti jedino da ga vredjas.
    Uzivaj.
    (Karaburac, 11. mart 2023 13:48)

    # Link komentara

  43. Lupi covek i ostane ziv. samo je ova sezona bila izuzetna jer su izbaceni ruski klubovi a jedine dve ekipe koje su poslale zahtev za ucesce su Valencija i Partizan. Nikakva pozivnica ne vazi. Citaj pravilnik. Ulazi pobednik EC pod uslovom da nije spanski tim. Ispada poslednjeplasirani iz EL pod uslovom da nema A i uslovnu B licencu. Ako Zvezda osvoji ABA igra i sledece sezone EL
    (Paja moler, 11. mart 2023 13:12)
    Hvala vam na glasu.
    To te neko slagao ili nisi informisan.Za ABA se ništa sigurno ne zna za sledecu sezonu.Jedino što je 100% sigurno je da rusa nema u planu godinama tako da se Zvezdi i Partizanu najverovatnije smeši učešce kako god ABA zavrsila..
    (tatko na Batko, 11. mart 2023 13:48)

    # Link komentara

  44. Hvala bogu da se ovo desilo u Atini..da vise ne slusamo mantre o poenima domacih igraca...o dobrobiti za srpsku kosarku...otkucavanju sata do povratka Kampaca...eksel tabelama...o finalima...formatu EL...junackim ranama itd..ne mogu vise ni da se setim sta se sve tu izgovaralo i pricalo. Malo da se spusti ceo taj hajp koji je krajnje bljutav i dosadan.
    (Natocimo sampanj pice!, 11. mart 2023 13:45)

    # Link komentara

  45. Ako Turska napadne Spaniju , Francuska gadja atomskom bombom Italiju , Panteri su nadomak Top 8 .
    (LesorMatias, 11. mart 2023 10:19)
    A vi u tom slučaju dobijete vajld kard i učestvujete u takmičenju koje niste zasluzili sportskim putem.
    (zemljoradnik, 11. mart 2023 13:33)

    # Link komentara

  46. ABA liga je Partizanu mnogo manji prioritet nego Euroliga.
    Euroliga odlučuje kome šalju pozivnicu iz ABA lige.
    Tako je bilo i sa Cibonom, Igokea sada recimo Partizanom...
    Shvatite da prvo mesto u Aba ligi nije garant za Euroligu nego "jedno mesto" iz Aba lige je sigurno.
    Naravno da to nije sportski, ako hoćemo tako ali ni u Ligi Šampiona nema logike da recimo Liverpul pobedi Ligu Šampiona a City premijer ligu.
    Kako možeš biti šampion Evrope a nisi ni u tvojoj ligi najbolji.
    Znači, Partizan mora da balansira ekipu i igrače i odmara važne igrače za sledeću EL utakmicu, koja je mnogo važnija nego Aba...

    Lupi covek i ostane ziv. samo je ova sezona bila izuzetna jer su izbaceni ruski klubovi a jedine dve ekipe koje su poslale zahtev za ucesce su Valencija i Partizan. Nikakva pozivnica ne vazi. Citaj pravilnik. Ulazi pobednik EC pod uslovom da nije spanski tim. Ispada poslednjeplasirani iz EL pod uslovom da nema A i uslovnu B licencu. Ako Zvezda osvoji ABA igra i sledece sezone EL
    (Paja moler, 11. mart 2023 13:12)

    # Link komentara

  47. Што се тиче борбе за Плеј-оф ЕЛ, мислим да ако Партизан некако успе да дође до 3-3 од последњих 6 утакмица, готово сигурно ће бити у плеј оф-у. Партизан ће се грчевито борити за једно од места које воде у доигравање са : Жалгирисом, Ефесом и Басконијом. Макаби ће нити 6. јер имају најбољи распоред и првенство им је тренинг за њих. У Турској се првенство ускоро завршава и то је велики плус за Ефес, Жалгирис има солидан распоред ( бољи од Партизана) и њихово првенство је зајебанција, притом пут до Каунаса исто може бити њихов + јер су домаћини у 4 од последњих 6 утакмица. Басконија је у сличној ситуацији ко и Партизан можда и тежој, у првенству играју са Реалом, Валенсијом и још неколико јаких утакмица.
    Тако да Партизан мора да добије 3 од 6 ако жели плеј оф, што би било много изгледније ако би некако добио Ефес у гостима ( мислим да је то пресудна утакмица) и наравно АБА првенство да се испомера јер од 6 преосталих утакмица у АБА, 4 се поклапају са ЕЛ распоредом ( не разумем ко је правио тај распоред ?!) и то је то што се Партизана тиче , са 18-16 иде даље.
    Од осталих , Милано ( осим ако заиста не одиграју све до краја на врхунском нивоу) немај баш неке шансе , Валенсија и Виртус такође - мале шансе. Исто важи и за Звезду, веома тешко може до плеј оф-а. Требало би јој 18-16 за плеј оф , што значи све победе до краја или у неком чудном сценарију и 17-17 би било довољно што опет значи 5-1 у последњих 6, што је признаћете доста тешко .
    Поздрав за љубитеље Европске кошарке.
    (Какогод, 11. mart 2023 13:07)

    # Link komentara

  48. Hey gush’s have
    (Hgjdd, 11. mart 2023 13:03)

    # Link komentara

  49. Za Partizan je tesko proceniti, moze biti od 6. do 10. mesta, a Zvezda moze biti 14. ili 15. (borba sa Bajernom za to mesto).
    (piki, 11. mart 2023 12:58)

    # Link komentara

  50. Realno gledano Zvezda nema ispravno sklopljen tim.Prave petice su Kuzmić i Raduljica.Osrednji nivo ABA lige.Petrusev više četvorka,Mitrović isključivo,ali igra kao petica,za koju nema snage,dok za četvorku nema ni skocnost,ni brzinu,ni šut.Uloga Bentila i Martina potpuno nejasna i to najviše zamjeram Ivanoviću.Kad dodjemo do Kalinićeve pozicije,shvatimo da tu nemamo bukvalno nikoga,a siguran sam da je osjetno jeftiniji od Kampaca,uz to je igrač koji donosi trofeje.Bekovske linije prebukirane,s tim što trener obično drži u igri ili onu kombinaciju bekova kojima trebaju dvije,tri lopte,ili one koji su neupotrebljivi u napadu.Tako se počesto dešava da na parketu budi zajedno Marković, Lazić, Lazarević, Mitrović,pa ko tu može ubaciti loptu u obruč.O građenju kosa je izlisno pričati,protivnik nam redovno ima dva tri napada,ili dok konačno ne pogode.Previse problema koji su po meni nerjesivi,jedino nas ponekad iščupa kad barem dvojica polude i ulazi sve moguće.
    (kris, 11. mart 2023 12:56)

    # Link komentara

  51. Ako Turska napadne Spaniju , Francuska gadja atomskom bombom Italiju , Panteri su nadomak Top 8 .
    (LesorMatias, 11. mart 2023 10:19)

    A vi onda sigurno igrate evroligu.
    (Antimit, 11. mart 2023 12:26)

    # Link komentara

  52. Vrlo je prosto u suštini.Ako Partizan ne moze kuci da dobije Oli,Real i Barsu(Pao se podrazumeva) onda nema šta ni da traži u top8.Ako ih dobije,onda velikani držite gaće u eliminacijama jer moze svašta da bude..
    (tatko na Batko, 11. mart 2023 12:22)

    # Link komentara

  53. Partizan do kraja skor 3 pobede i tri poraza.Dovoljno za osmo mesto.
    (tatko na Batko, 11. mart 2023 12:16)

    # Link komentara

  54. Partizan takodje napravio puno grešaka u angažovanju igrača
    1. ima dobrih igrača i po Srbiji, mogli su angažovati bar trojicu.
    2. Nisu pogodili sa svim strancima
    3. Domaći igrači u timu
    ne pružaju mnogo
    4. Ne razumem , toliko trenera u stručnom štabu a ne vidim napredak kod igrača, osim kod Pantera , koji je postao igračina sa igrom u oba pravca
    5. Obradović " traži" mnogo od igrača a Partizan ima kratak roster...
    (Petar, 11. mart 2023 12:12)

    # Link komentara

  55. Nadam se da ni Partizan nece proci.Nisu zasluzili ako ni zbog cega drugog onda jer moj decko navija za njih i necu moci da zivim od njega ako udju u 8 ili ne daj Boze odu na final 4.
    (Spale, 11. mart 2023 12:11)

    # Link komentara

  56. Partizan ima cemu da se nada,bice borba do kraja,a Zvezdu je unistio ivanovic koji je ubio moral i samopouzdanje igraca svog tima,koji ne tolerise greske,a pri tome u poslednje vreme lose vodi utakmice
    (macconi, 11. mart 2023 12:10)

    # Link komentara

  57. Partizan mi je unistio detinjstvo a sad mi unistava i teenage godine
    (kali the freak, 11. mart 2023 12:08)

    # Link komentara

  58. Od ove Zvezde ne ocekujem nista osim poraza i mozda jos jedna ili dve pobede, ako ih sreca, koju ne zasluzuju, pogleda. Zvezda je neozbiljna ekipa.
    (Pera, 11. mart 2023 12:07)

    # Link komentara

  59. Piše Kampaco bio loš kao i ceo tim zvezde, ali piscu ovih redova treba da bude jasno da to ne sme biti " opravdanje", jer on igra za " neverovatnu " cifru, a domaći igrači igraju za " mrvice" u odnosu na njega.....
    Odgovor: Umesto Kampaca zvezda mogla angažovati tri ili dva vrh igrača do kraja sezone, na poziciji 1-2 najbolji igrač zvezde je ubedljivo najbolji Nedović, tu je bio i Vildosa, Ivanović, Marković i Topić a tanki na poziciji centra i šutera....Jednostavno zar ne.
    (Petar, 11. mart 2023 12:05)

    # Link komentara

  60. Ako pobedimo Efes a velika je sansa jer nisu u formi, imaju bitne igrace koji su izasli iz povreda , sve ce biti mnogo lakse. Tvrdim da dobijamo barem Barsu u Bgd, realnije nego Real. Na kraju i CZ je morala da dobije Barsu ali nije zbog onog gazenja linije Mirotica. Znaci imamo vecu sansu protiv njih nego Reala. Sa Monakom moze da se igra , vise nego sa Realom. A Panata je poslednji mec pred nasim navijacima i verujem da to dobijamo. Problemi krecu ako ne pobedimo Efes. Onda moramo da dobijeo Monako , Barsu kuci i Panatu..Sa te 3 pobede ulazimo u top 8. Ali prognoze su cudo...Bitno je da pruze svoj maksimum a vidimo da svasta moze da se desi u drugim utakmicama. Koliki je uticaj glavnog sponzora EL , videcemo u mecu Real-Efes..Ako Efes pobedi, sve je jasno..Kao i Zalgirisa..koji je domacin F4..
    (321, 11. mart 2023 12:02)

    # Link komentara

  61. Ako Partizan ne prodje dalje moze da krivi samo pocetak sezone kad je gubio meceve kao zvezda sad. Baskonija u gostima, olimpija u areni, asvel u gostima, zvezda u areni, bar tri meca da nije prosuo sad bi se vec pricalo o top 8
    (ja sam ja, 11. mart 2023 12:02)

    # Link komentara

  62. Paradoksalno je to sto se pozivamo na uznemirujuci raspored sastajuci se sa tri prvoplasirana tima (izmedju ostalog), a mastamo o Top 8 u kojem bismo se sastali upravo sa jednim od ova tri tima.

    Ja se nadam plasmanu u Top 8 ne da bismo statirali nego da bismo ako je ikako moguce eliminisali na primer Barselonu i otisli na F4. A da bi dosao u poziciju da je eliminises - moras da je sapletes za nekoliko kola u Beogradu.

    Na kraju krajeva - ako ne mozemo da dobijemo ove velikane u Beogradu - onda nema sta da trazimo u Top 8. Nema tu filozofije.

    Apropo Zvezde - zao mi je. Mozda ni sa jucerasnjom pobedom ne bi bila u Top 8 ali navijaci vole tu borbu, nadu.. Mozda necemo ni mi tamo ali ta pasija i "kljucanje" dok igras u Areni/Pioniru i verujes da je nesto ipak moguce su razlog zasto navijamo ma ko god da je rival.
    (H8, 11. mart 2023 11:59)

    # Link komentara

  63. Možda će za 8. mesto biti dovoljno i 17 pobeda. Veliki broj timova je u igri a neki igraju međusobne utakmice. Kraj je sezone, povrede, forma, gustina rasporeda,... sve će to uticati na krajnji redosled.
    (View, 11. mart 2023 11:58)

    # Link komentara

  64. Sve će Rumeni izgubiti.....
    (Istina, 11. mart 2023 11:53)

    # Link komentara

  65. A kad smo vec kod toga, pobedili smo i Panatinaikos. 9-4 u BG, 6-9 u gostima.
    (Zeljko Tomic, 11. mart 2023 11:52)

    # Link komentara

  66. a isto na primeru kako Virtusa, Zvezde, Bajerna, Fenera da Partizan ume da dobije u gostima tako da nikad ne otpisuj srce sampiona...
    (Petar, 11. mart 2023 11:28)

    I Zalgiris smo pobedili u gostima, pre Milana smo imali cetiri pobede u nizu na strani.
    (Zeljko Tomic, 11. mart 2023 11:52)

    # Link komentara

  67. Kako god da se završi, jedva čekam ovu nedelju i tri utakmice u Areni, biće ludnica, ajmo grobari!!!!
    (Sampion Evrope 92, 11. mart 2023 11:46)

    # Link komentara

  68. Samo si jednu stvar zaboravio, Partizan drzi sve u svojim rukama, ne zavisi ni od Makabija ni od Zalgirsa i njihovih rezultata, takodje isto ima dve utakmice na strani i cetiri kuci kao i Makabi, na primeru Zvezde se videlo da je Makabi ranjiv u Tel Avivu, pa sto ne bi neku izgubio, a isto na primeru kako Virtusa, Zvezde, Bajerna, Fenera da Partizan ume da dobije u gostima tako da nikad ne otpisuj srce sampiona...
    (Petar, 11. mart 2023 11:28)

    Hahahaha ne otpisuj srce šampiona?
    Pa nije ovo prva decenija 21 veka.
    Međutim, slažem se da Partizan ima i dalje šanse mada ne prevelike, baskonija makabi i efes od 6-8 mesta će biti na kraju...žalgiris i kkp 9/10, Zvezda 11.
    To je moja procena...
    (MJ23, 11. mart 2023 11:46)

    # Link komentara

  69. 4 2 ipak treba do kraja. tezak raspored, ali domaci teren je domaci teren. samo hrabro.
    (dt, 11. mart 2023 11:37)

    # Link komentara

  70. Ako Partizan ne osvoji Aba ligu ove godine, nece nikada verovatno.
    (NR, 11. mart 2023 10:53)

    ABA liga je Partizanu mnogo manji prioritet nego Euroliga.
    Euroliga odlučuje kome šalju pozivnicu iz ABA lige.
    Tako je bilo i sa Cibonom, Igokea sada recimo Partizanom...
    Shvatite da prvo mesto u Aba ligi nije garant za Euroligu nego "jedno mesto" iz Aba lige je sigurno.
    Naravno da to nije sportski, ako hoćemo tako ali ni u Ligi Šampiona nema logike da recimo Liverpul pobedi Ligu Šampiona a City premijer ligu.
    Kako možeš biti šampion Evrope a nisi ni u tvojoj ligi najbolji.
    Znači, Partizan mora da balansira ekipu i igrače i odmara važne igrače za sledeću EL utakmicu, koja je mnogo važnija nego Aba...
    (Samo Euroliga je cilj, 11. mart 2023 11:32)

    # Link komentara

  71. Pokazalo se da svako svakoga moźe da pobedi bilo gde. Bice velika borba do poslednjeg kola. Sada odlučuje izdržljivist igrača, klupa, forma da li je u usponu ili u padu.
    Realno mislim da u T8 idu:
    Olipijakos
    Real
    Barsa
    Monako
    Feber
    Macabi
    Partizan
    Vaskonija
    (Toma, 11. mart 2023 11:30)

    # Link komentara

  72. pazi na raskrsnici@ pa ne okrecu se vucku ko vi. zato i jeste tu tih 10 god u kukuruz ligi prvi i nigde vise .
    (sky, 11. mart 2023 11:30)

    # Link komentara

  73. partizan moze samo da sanja

    makabi je sinocnom pobedom broj 15
    gotovo siguran
    ima 4 domacinstva I dve na strani
    znaci 18-16 sigurno po meni 19-15

    zalgiris ima lep raspored I jedina je sansa
    partizana grupa u kojoj bi bio zalgiris

    sve ostale kombinacije
    partizan ispada

    ps.na.primer trenutni cetvorougao sa 15-13 partizan je najbolji tj 6 mesto.na tabeli
    (kali the greek, 11. mart 2023 10:20)

    Samo si jednu stvar zaboravio, Partizan drzi sve u svojim rukama, ne zavisi ni od Makabija ni od Zalgirsa i njihovih rezultata, takodje isto ima dve utakmice na strani i cetiri kuci kao i Makabi, na primeru Zvezde se videlo da je Makabi ranjiv u Tel Avivu, pa sto ne bi neku izgubio, a isto na primeru kako Virtusa, Zvezde, Bajerna, Fenera da Partizan ume da dobije u gostima tako da nikad ne otpisuj srce sampiona...
    (Petar, 11. mart 2023 11:28)

    # Link komentara

  74. Nece biti dovoljno 18 pobeda za prolaz. 19 je minimum po mom misljenju. A Partizan iustvari ima jako dobar raspored.Sve je u Partizanovim rukama. Mislim da je realno da dobije sve kuci, jer ako ne moze da dobije kuci onda ne treba da ide u Top8. Slusam konstantno luzerske komentare da imamo tezak raspored. U nok aut fazi moras kuci da dobijes favorita da ne bi bilo tri nula u seriji i tako samo treba namestiti glavu kao da je cetvrt finale i da poraz ne dolazi u obzir. Protivnici treba da igraju pred 20000 navijaca protiv ekipe kojoj pobeda samo dolazi u obzir. A ja njima ne bi bio u koži. Ipak smo mi ekipa sa tradicijom i sampionskom istorijom, mi smo PARTIZAN!!!
    (Topss, 11. mart 2023 10:57)

    Pa vidi, raspored je objektivno tezak, nije isto da ti je ostalo u poslednjim tekmama da igras protiv Bajerna i da igras protiv Reala. Ali u pravu si da jeste sve u Partizanovim rukama, sad je vreme da stisnu zube i da dobiju pola od preostalih utakmica. Ja mislim da bi 18 pobeda trebalo da bude dovoljno, ali nije nemoguce i da ne bude dovoljno. Jako bitna utakmica nam je protiv Efesa, ako bismo nekako mogli njih da dobijemo (a itekako im je poljuljano samopouzdanje), njih bismo mozda i izbacili iz trke, pa bi u tom slucaju prakticno preostalo samo da nekako do kraja budemo bolji od jedne ekipi iz trojca Makabi, Zalgiris, Baskonia. Ako puknemo od Efesa, onda nam trebaju 3 pobede u preostalih 5 duela, gde je Pao jedini gde smo da kazem ociti favoriti. U svakom slucaju bice zanimljivo do samog kraja regularnog dela, vise od toga nisam ni ocekivao pre pocetka sezone :)
    (Zhol, 11. mart 2023 11:28)

    # Link komentara

  75. Raspored ne može biti bolji. Sada na površinu isplivava psihologija, zagrevanje za plej of sa najjačim ekipama, psihička i fizička sprema. Najgore je kada pred kraj sezone imaš lagan raspored, pa čim u plej ofu naiđeš na nekog teškog, pucaš... Ne govorim samo o EL, već i o ABA. Šta misliš ako dobiješ jednu Barsu, šta će neka Budućnost misliti pred meč sa tobom. Gače će da im se tresu, a ti pun samopouzdanja!
    (voma, 11. mart 2023 11:25)

    # Link komentara

  76. Показати ће Звезда "своје вредности" у понедјељак када игра не "са" већ "против" Партизана ! Има да "изгину" али морају побиједити . Душко има да искочи из одијела при силном гестикулирању и свађи са суцима ! Све би то било ОК да смо то видјели у Атини , а видјели смо "јад и чемер" !
    (Мислим , дакле постојим, 11. mart 2023 11:24)

    # Link komentara

  77. Kad izgubiš od Albe(već 6-7 godina konstantno u Bg), Bayerna i ovakvog PAO i ne zasluzujes dalje od ove ligaške faze.
    Grobare bi lako mogla stići karma sprdnje sa Zvezdinim top 9 i da budu baš deveti.
    (Spale, 11. mart 2023 11:24)

    # Link komentara

  78. Partizan je trenutno u top8, nema sta da sanja. Momci igraju da ostanu tu.
    (hesoyam, 11. mart 2023 11:23)

    # Link komentara

  79. Pre bih rekao da je Zvezda sebi pucala u glavu.
    (RR, 11. mart 2023 11:22)

    # Link komentara

  80. Ovo je korisno za ljude koji su imali dilemu za koja dela je Zvezda sposobna. Ako redovno gube od losije plasiranih ekipa, apsolutno nisu za top 8. Ista prica je i sa reprezentacijom (fudbal, basket, svejedno), tenisom itd. Nije fazon da prolazis na foru, nego na kvalitet, a Zvezdi nesto fali, definitivno!
    (pfff, 11. mart 2023 11:20)

    # Link komentara

  81. ne znam sta se ljudi zale na raspored partizana pa od 6 utakmica igramo 4 kuci,ej 4 a zadnju sa raspalim pao,eto barsa izgubila dve zaredom sta kao mi ne mozemo da ih dobijemo ili matori real,olimpijakos izgubi 20 razlike od milana.u gostima igramo sa monakom i efesom koji su odbrambeno mnogo gori od milana i bice tu 50-50.ja bih rekao ok raspored,videce se da li smo za top 8 ili ne,uostalom ako nedobijemo sve kuci sta bi i radili uopste u top 8 kad posle svakako dobijamo jednu od te 3 ekipe u plej of.i drugima drhte ruke a ne samo nama,treba da se opustimo i ovo je vec uspesna sezona a ostalo je slag na tortu.partizan kad je isao na f4 pobedio je tada za prolaz mocni pao i cska u gostima,ovo sad je mnogo laksi posao
    (nesa80, 11. mart 2023 11:17)

    # Link komentara

  82. Ovo "zvezdino najskuplje pojačanje verovatno i u istoriji" je neka sprdnja? Kako to mislis, verovatno? Jedino ako ne racunas po utakmici pa je mozda i Divac skuplji od njega. Dalje, Tavares igra za Real, ne za Barselonu, trece, Fener ima jos sedam utakmica do kraja (ne sest) i otuda taj procenat.
    (Zeljko Tomic, 11. mart 2023 11:10)

    # Link komentara

  83. Ispadaju oba kluba!
    (MatijaBg, 11. mart 2023 10:58)

    # Link komentara

  84. Partizan sanja top 8...
    I ja sanjam Moniku Beluči...
    (Aco, 11. mart 2023 10:57)

    # Link komentara

  85. Nece biti dovoljno 18 pobeda za prolaz. 19 je minimum po mom misljenju. A Partizan iustvari ima jako dobar raspored.Sve je u Partizanovim rukama. Mislim da je realno da dobije sve kuci, jer ako ne moze da dobije kuci onda ne treba da ide u Top8. Slusam konstantno luzerske komentare da imamo tezak raspored. U nok aut fazi moras kuci da dobijes favorita da ne bi bilo tri nula u seriji i tako samo treba namestiti glavu kao da je cetvrt finale i da poraz ne dolazi u obzir. Protivnici treba da igraju pred 20000 navijaca protiv ekipe kojoj pobeda samo dolazi u obzir. A ja njima ne bi bio u koži. Ipak smo mi ekipa sa tradicijom i sampionskom istorijom, mi smo PARTIZAN!!!
    (Topss, 11. mart 2023 10:57)

    # Link komentara

  86. Klasika za Zvezdu...Neka se okrenu ABA ligi.
    (Fikus, 11. mart 2023 10:10
    Cemu se ti fikuse okrećeš zadnjih 10 godina ahahaahaha
    (Pazi na raskrsnici, 11. mart 2023 10:56)

    # Link komentara

  87. Kao i do sada bice prica da CZ sve karte "baca"na ABA ligu,jer ipak je bolje i vaznije takmicenje od evrolige,koja je prevazidjena.
    (Zoran YNWA, 11. mart 2023 10:55)

    # Link komentara

  88. zvezda svake godine ista priča.na početku sezone loženje na max a zadnjih 10 kola igraju rekreativno pošto nemaju nikakve šanse za top 8!
    (boban, 11. mart 2023 10:28
    Da nije rata sine ne bi video eurolige narednih 10 godina
    (Ratarataratar, 11. mart 2023 10:55)

    # Link komentara

  89. Ako Partizan ne osvoji Aba ligu ove godine, nece nikada verovatno.
    (NR, 11. mart 2023 10:53)

    # Link komentara

  90. partizanov raspored da se ubiješ:) Valjda će biti dobro .
    (Rio, 11. mart 2023 10:52)

    # Link komentara

  91. Za tri utakmice u kojima je Partizan domacin, Oli,Real i Barsa, kakvo je interesovanje ni hala od 100k ne bi bila dovoljna.
    (Sah mat, 11. mart 2023 10:51)

    # Link komentara

  92. Dobro u svemu ovome je što će napokon navijači Zvezde prestati da prate ovaj divni sport.
    A i dosadili su vala i bogu i narodu svojim neznanjem i još većom željom da to istaknu.
    (Randy Marsh, 11. mart 2023 10:20)

    Nikada i ništa u košarci niste pošteno osvojili, sve vam je kupljeno ili na silu namešteno ( gepekovanja sudija, itd). I to dobro znate, i zato ćete biti prizemljeni u ponedeljak. Ako ne pobegnete...
    (Mogul, 11. mart 2023 10:51)

    # Link komentara

  93. KKP dobija 3 utakmice do kraja (PAO i 2 od 3 protiv Reala, Barse i Oly), a gubi od Efesa i Monaka u gostima. Pitanje je da li će to (3:3 iz narednih 6 kola) biti dovoljno za top 8, u kombinaciji sa ostalim rezultatima?!
    (dr Srbin, 11. mart 2023 10:33)
    Zašto Partizan ne bi mogao da dobije Efesa koga je čak i Zvezda dobila 20 razlike i koji je u očajnoj formi? Izgleda da slabo pratiš Evroligu druže.
    (miki76, 11. mart 2023 10:50)

    # Link komentara

  94. iskreno, nema sta ni zvezda ni partizan da se nadaju. Partizan moze eventalno da dobije jos PAN do kraja realno, a zvazda i da iznenadi nekoga, kasno je, prolaz je izgubljen protiv "losije rangiranih" ekipa kao sto su alba, pan, bajern, virus,...
    (eu cirkus, 11. mart 2023 10:35)
    Partizan ide u top 8 a Zvezda 16 ta.
    (gogo, 11. mart 2023 10:48)

    # Link komentara

  95. Partizan ima jako tezak raspored, tako sta bude bice treba se samo boriti do kraja. Realno igrom zasluzuju top 8. Igraju napadacki i imaju jako dobru energiju.
    Zadnja utakmica je Samo pokazala veliki umor.

    E moja Zvezdo ono sinoc je ne dopustivo, dobili utakmici pa je izgubili. I to od po meni najlosije ekipe EL uz Albu naravno.
    Mora puno toga da se mjenja, jer za ono sinoc ste sami krivi.

    Pozdrav dobri ljudi
    (Treba sanjati, 11. mart 2023 10:42)

    # Link komentara

  96. Facu is free!
    (-1, 11. mart 2023 10:42)

    # Link komentara

  97. @mmm Po tvojoj logici i filozofiji da ako se udje u TOP8 odma ce biti ispadanje i deranje, zato i prolazite poslednjih 10.godina kako prolazite od 16-18 mesta. Koja je vasa poenta igranja EL sa takvim mentalitetom gubitnickim? Turisticka? Tako su pricali i za nas 2011. da ce nas Makabi pocistiti, gubili smo prvu tamo 26 razlike oko poluvremena pa smo ih ocetkali. Barselona je te godine imala jedan poraz u celoj godini, samo od nas u Pioniru. Polufinale i borbu za trece mesto smo izgubili na produzetak, prvo od Pirejaca, drugo od CSKA. Hocu da kazem da nista nije nemoguce, pa ni da izbacimo Reala ili Barsu ako udjemo u top8. Nije realno, ali sta je danas realno?
    (polusvet, 11. mart 2023 10:41)

    # Link komentara

  98. 19 pobeda je siguran prolaz. Sa 18 ce vrv neko biti 9. mozda cak i 10. Svakako ce biti gledanja medjusobnih duela. No, ono sto mene unapred raduje je raspored Partizana. Tacno je da je tezak, ali ovo je Evroliga. I ono klicno - ako svaku sledecu utakmicu gledamo kao plej of, Partizan ima prednost domaceg terena. Dakle 4 od 6 utakmica igramo kuci u nasoj Areni gde ce biti ludnica. Ako to preguramo, onda i u plej ofu imamo sanse. Naravno, imamo sanse protiv Efesa (mozemo da ih izbacimo) i Monaka. Ali sjajno bi bilo napraviti seriju kuci kao sto smo u gostima do Milana - 4 pobede.
    Napred crno-beli!
    (Isterivac botova, 11. mart 2023 10:38)

    # Link komentara

  99. Kao realan navijac koji nema nameru da se prepucava zelim da kazem da ce tesko biti Partizanu da ostvari top 8 .Nije nemoguce ali je tesko najvise zbog kratkog rostera dobrih igraca. Videlo se u Milanu kako su pali na kraju .Osim teskiv utakmica u EL, ceka ih pakleni raspored i u ABA gde ce biti tesko protiv pojacane Buducnosti u PG a ni CedOli koji je davno digao ruke od EK, nece doci tek tako. Eventualni poraz od Zvezde, totalno menja stvari gde ni top 8 vise nece biti bitan
    (deki27, 11. mart 2023 10:37)

    # Link komentara

  100. iskreno, nema sta ni zvezda ni partizan da se nadaju. Partizan moze eventalno da dobije jos PAN do kraja realno, a zvazda i da iznenadi nekoga, kasno je, prolaz je izgubljen protiv "losije rangiranih" ekipa kao sto su alba, pan, bajern, virus,...
    (eu cirkus, 11. mart 2023 10:35)

    # Link komentara

  101. KKP dobija 3 utakmice do kraja (PAO i 2 od 3 protiv Reala, Barse i Oly), a gubi od Efesa i Monaka u gostima. Pitanje je da li će to (3:3 iz narednih 6 kola) biti dovoljno za top 8, u kombinaciji sa ostalim rezultatima?!
    (dr Srbin, 11. mart 2023 10:33)

    # Link komentara

  102. zvezda svake godine ista priča.na početku sezone loženje na max a zadnjih 10 kola igraju rekreativno pošto nemaju nikakve šanse za top 8!
    (boban, 11. mart 2023 10:28)

    # Link komentara

  103. Biće zeznuto...da ima dužu klupu ne bi se bojao za Partizan,a što se tiče Zvezde ..mislim da će već posle Barse sve biti jasno.
    (bolji život, 11. mart 2023 10:24)

    # Link komentara

  104. Kako god, ali mi cemo utakmicu godine igrati u Monaku. Pobedom u tom, a naravno i u poslednjem mecu protiv Panate, treba da obezbedimo to osmo mesto. A tada, niko nam se nece obradovati.
    (Doktor, 11. mart 2023 10:23)

    # Link komentara

  105. partizan moze samo da sanja

    makabi je sinocnom pobedom broj 15
    gotovo siguran
    ima 4 domacinstva I dve na strani
    znaci 18-16 sigurno po meni 19-15

    zalgiris ima lep raspored I jedina je sansa
    partizana grupa u kojoj bi bio zalgiris

    sve ostale kombinacije
    partizan ispada

    ps.na.primer trenutni cetvorougao sa 15-13 partizan je najbolji tj 6 mesto.na tabeli
    (kali the greek, 11. mart 2023 10:20)

    # Link komentara

  106. Dobro u svemu ovome je što će napokon navijači Zvezde prestati da prate ovaj divni sport.
    A i dosadili su vala i bogu i narodu svojim neznanjem i još većom željom da to istaknu.
    (Randy Marsh, 11. mart 2023 10:20)

    # Link komentara

  107. Ako Turska napadne Spaniju , Francuska gadja atomskom bombom Italiju , Panteri su nadomak Top 8 .
    (LesorMatias, 11. mart 2023 10:19)

    # Link komentara

  108. Odavno bolji tekst nije izasao u sportskoj rubrici b92. Uzivao sam citajuci.
    (stevan, 11. mart 2023 10:18)

    # Link komentara

  109. Partizan dobija minimum 4 do kraja.
    (linolada, 11. mart 2023 10:13)

    # Link komentara

  110. Ne treba ni Partizan previše visoko da leti, jer može da se desi pad u formi kada se lomi sezona i kada se igraju najjvažnije utakmice, što je svojstveno našem Balkanskom mentalitetu, a taj mentalitet brzo upiju i stranci koji igraju za naše klubove.Partizan je blizu cilja, ali ima tu još mnogo posla.
    (Sinisa, 11. mart 2023 10:13)

    # Link komentara

  111. Jos da im evroliga dozvoli da registruju Nocionija i Delfina i da pobede 8 od poslednjih 6 utakmica i zvezda je sigurno u top8.

    zaista mislim da je Campazzo iskreno rekao da mu je ovo najzanimljivija sezona ikada, u evroligi index minus a puni mzt i borac
    (Ljemenkacz, 11. mart 2023 10:10)

    # Link komentara

  112. Klasika za Zvezdu...Neka se okrenu ABA ligi.
    (Fikus, 11. mart 2023 10:10)

    # Link komentara

  113. Raspored pakao, Efes pod moranjem još ako izgube od Reala u utorak. Tri meča vezana u Areni verujem da uz 20.000 ludih navijača mozemo do pobeda biće stvarno ludnica, a i u Aba ligi raspored ne može teži tako da mart ko preživi pričaće.
    (Lester Bo Mekejleb, 11. mart 2023 10:09)

    # Link komentara

  114. Partizan sanja, a nekom su komsar svitanja.
    (BorishaNS, 11. mart 2023 10:07)

    # Link komentara

  115. Molim vas da ne pišete više o bilo kakvim šansama Zvezde za plasman u top 8 jer te šanse ne postoje!

    Sramotno je da ljudi kod kuće gube od poslednjeplasirane Albe, zatim neverovatno gube u Minhenu iako su do samog kraja imali pobedu u džepu i na kraju kao šlag na tortu - dozvoljavaju seriju 30-5 Panatinaikosa , ekipe koja je do juče imala 6 poraza zaredom u EL i koja puca po šavovima...

    Da sam na mestu igrača Zvezde, zacrveneo bih se od sramote šta su ljudi sebi dozvolili da izgube!

    Najmanje nam trebaju ložački naslovi o šansama Zvezde za top 8.
    (JeRemija, 11. mart 2023 10:06)

    # Link komentara

  116. Partizan je bolji ove sezone. Igra lepu, napdačku košarku za razliku od Zvezde.
    (pop, 11. mart 2023 10:05)

    # Link komentara

  117. Zvezda se od Asvela oprostila od svega, nije ovo nikakva tragedija, realnost, i taj top 8, to je samo dve utakmice vise gde bi Olimpijakos ili Real oderali i Zvezdu i Partizan ako prodju.
    Ja sam Zvezdas, nisam sujetan, ako Partizan uspe sto da ne prodje, ja volim Zvezdu, bila prva ili poslednja, ali nemam nista protiv da drugi timovi naprave uspeh.
    Zvezdi niko nije kriv, sopstvena odgovornost!
    (mmm, 11. mart 2023 10:05)

    # Link komentara