- Komentari -
  1. Hhahah. Vidite snimak kako se posle timeout-a nabio na plesacicu. Hhahahahahahhahahahaha. Potpuno neplanirana i neptijatna situacija za oboje. Hahahah…ahah a
    (coach, 3. februar 2023 10:08)

    # Link komentara

  2. Lajavi krelac,
    24 sata pred utakmicu trazite alibi za sudije i bord evrolige.Vama pomoci nema,mozak ispran,kraj.
    (Milos, 1. februar 2023 22:35)

    Ako sam napisao da Zvezda nema šanse, to nije alibi. Jednostavno, loše igramo, Armani sve bolji i ako bi nekim čudom bili u Egalu sudije ne bi dozvolile iznenađenje, a iznenađenje je da Zvezda pobedi.

    Nisam mogao da gledam zbog nerviranja kada je Virtus vodio 19 razlike protiv Zvezde. Videh da su spustili na 12, krenuli da se vraćaju i onda kad sam video za šta je Vildoza dobio namernu i da je lična kad se Petrušev izmakne onom balvanu Šengeliji, i par nekažnjenih mesarenja nad Dobrićem prestao sam ponovo da gledam. Jednostavno, sudije sa 4-5 odluka ne dozvoljavaju iznenađenja. A to nas čeka i sa Armanijem.
    (Lajavi krelac, 2. februar 2023 12:49)

    # Link komentara

  3. Lajavi krelac,
    24 sata pred utakmicu trazite alibi za sudije i bord evrolige.Vama pomoci nema,mozak ispran,kraj.
    (Milos, 1. februar 2023 22:35)

    # Link komentara

  4. Vec ste mi se smucili sa sudijama, zaverama a gledate da vas tim igra ocajno. Znaci totalni ocaj? I onda skrecete temu i pricate o sudijama? Pa ja razumem da neko igra odlicno pa ga sudije ojade ali ovo?? Lazete bre sami sebe. Kada tim igra odlicno, ni jedan sudija tu ne moze nista. Znaci , nista . A tu nije 1 sudija nego troica. Znaci svima je cilj da se neki tim ojadi?
    (cccc, 1. februar 2023 22:30)

    # Link komentara

  5. Žalgiris neverovatna šuterska ekipa. To ne leži Partizanu.Mora se sa njima.potući do kraja...Bukvalno gostovanje u rangu Fenera, Reala...
    Zvezdi je sutra biti ili ne biti. Na njenoj strani je to što je uvek dobro igrala sa Armanijem u gostima. Sa druge strane Armani je mnogo jači nego što tabela pokazuje...
    (ekg, 1. februar 2023 21:42)

    # Link komentara

  6. Efes sa Micicem nema sanse za top 8.Bez njega bez problema final 4.Skoro nisam video da neko ima stetniji uticaj na svoj tim od njega.
    (Kameleon iz piramide, 1. februar 2023 21:40)

    # Link komentara

  7. Partozan ima sanse u Kaunasu samo ako se potuce sa ovim cepanicama. Ne sme da bude mekoce kao u 90% utakmica u EL do sada!
    (Mmrak, 1. februar 2023 21:17)

    # Link komentara

  8. Evidentan je pad u formi Zalgirisa, tacnije ne mogu vise da izdrze ovaj ubitacni ritam bez najboljeg igraca Evansa i njegove zamene koji se takodje brzo povredio.
    (Marko, 1. februar 2023 20:36)

    Jesu u blagom padu, ali sada i Efes pojačava tempo. Zadnje dve godine se uvek u zadnjih 5-6 kola nekako ušunjaju među osam. Prošle godine bili šesti, pretprošle treći sa dve pobede više od osmog Zenita...
    Sada će i Armani da krene da gazi sve pred sobom, onakvi igrači i Mesina na klupi da ne budu među osam?? Nemoguće. Zvezda sutra nema ni trunku šanse, morala bi za 30 poena da bude bolja da bi bilo egal da im sudije ne mogu ništa. Ako na pola treće četvrtine bude tesno ko sme da se kladi da kreće sudijska otimačina bez trunke blama, podržana od borda Evrolige.
    (Lajavi krelac, 1. februar 2023 21:15)

    # Link komentara

  9. veze nemaju ni jedni ni drugi...smeo bih se kladiti da Efes nece uci u 8..
    (građanin opasnih namera, 1. februar 2023 20:45)

    # Link komentara

  10. ode zvezda na dno jbt
    (cirkus, 1. februar 2023 20:44)

    # Link komentara

  11. Evidentan je pad u formi Zalgirisa, tacnije ne mogu vise da izdrze ovaj ubitacni ritam bez najboljeg igraca Evansa i njegove zamene koji se takodje brzo povredio.
    Nezgodna ekipa jesu, pogotovo kod kuce ali mislim da Partizan zaista ima dobru sansu u Kaunasu.
    (Marko, 1. februar 2023 20:36)

    # Link komentara