- Komentari -

Zvezda bez šanse u Bolonji

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Bolonji na gostovanju Virtusu rezultatom 84:72 u meču 22. kola Evrolige.

Pošaljite komentar
  1. Virtus je dosta jak tim ali opet haland fali kuzmic i bentil u tandemu sa petrusevim zamene ilic dobric mitrovic ova zadnja dva moraju eksplozivnije i ebergičnije.
    (Bojan Paunovic, 2. februar 2023 01:45)

    # Link komentara

  2. Uz dužno poštovanje trenera ali sa halandom mora da se pomiri i proguta potreban je zvezdi centri kuzmic petrusev bentil ilic bi trebalo da zadovolje, mitrovic i dobrić bi morali mnogo eksplozivnije i energičnije da igraju ili da igraju manje i sa kampacom zvezda bi mogla da bude bolja. Ne može neko reći da je ilić bolji od halanda.
    (Bojan Paunovic, 2. februar 2023 01:38)

    # Link komentara

  3. Ne. Maksimum Nikole Ivanovića je upravo Zvezda. On vas voli bre, a mi smo ga se ratosiljali. Sad uživate i vi i on. :)
    (PG _Budućnost, 1. februar 2023 15:18)

    # Link komentara

  4. A da li ce zvezda igrati kup??? A.
    (Marinko bidzic, 1. februar 2023 10:04)

    # Link komentara

  5. Opet poraz? Znaci nisu isle trojke?
    (PRSKAJ POLIVAJ !!!, 1. februar 2023 07:20)

    # Link komentara

  6. Jel dao Nedovic trojku u zadnjoj sekundi???
    (Srbin, 1. februar 2023 07:10)

    # Link komentara

  7. Kada Nebojsa gostuje u jutarnji program?
    (Mile, 1. februar 2023 07:06)

    # Link komentara

  8. Dzaba ih FMP 2 vracao u zivot. Opet na su respiratoru.
    (PRSKAJ POLIVAJ !!!, 1. februar 2023 06:58)

    # Link komentara

  9. Saopstenje molim!
    (PRSKAJ POLIVAJ!!!, 1. februar 2023 06:50)

    # Link komentara

  10. Sta je potrebno za kanal?
    Ivanovic na klupi, Ivanovic na parketu.
    (Dukljanin iz plemena Kuči., 1. februar 2023 03:20)

    # Link komentara

  11. Je l' pogodio Nedović trojku za bolji medjusobni skor sa Virtusom?
    Jeste li izvukli tu pobjedu?
    Ooooops!
    (Lord, 1. februar 2023 03:14)

    # Link komentara

  12. Dragi moji Zvezdasi od srca vam zelim jos puno ovakvih utakmica
    (Igor, 1. februar 2023 01:00)

    # Link komentara

  13. Svako je poceo da brise parket sa nama:(
    (Gossa placa Zeljko, 1. februar 2023 00:43)

    # Link komentara

  14. Bravoooo, Bolonjeziiii špagetiiii
    (ojsaaaa, 1. februar 2023 00:26)

    # Link komentara

  15. Kosarka=Partizan,laku noc
    (Pfc, 1. februar 2023 00:10)

    # Link komentara

  16. Free Petrusev
    (lesor, 1. februar 2023 00:07)

    # Link komentara

  17. Prilično malokrva igra Zvezde, ali ne mogu da se ne otmem utisku da su sudije ponovo po ko zna koji put sramno sudile na štetu crveno belih. Ono nisu greške, ono je toliko providno da postaje smešno. Uvlačenje ekipe u bonus na silu i onda konstantno sviranje faulova pod košem tako da se pravi situacija da će igrač Virtusa, kada krene na prodor, ili poentirati, ili ako promaši dobiti 2 bacanja koja se sviraju onda kad sudija shvati da lopta izlazi iz koša. Neverovatno. Ista situacija je bila i na derbiju.
    (kocka, 31. januar 2023 23:30)

    Ti si verovatno jedan od onih koji je uveren da su Srbi najstariji narod, i zato zapad hoce da nas unisti. Kakve crne sudije buraz? Ovde je Zvezda bila losija i to je jedini razlog zasto je izgubila. Isto kao protiv Partizana. Ali tvoj mozak odbija da prihvati tu jednostavnu cinjenicu, i onda naravno sudija je kriv. Najjaci smo narod, svega mi.
    (Zhol, 1. februar 2023 00:05)

    # Link komentara

  18. Kad je Virtus poražen od Partizana, pisaše ovde mnogi da u toj ekipi nema tri krštena igrača. Samo kažem.

    Valensija, Partizan i Virtus- Cipiripi !
    (🙂, 1. februar 2023 00:04)

    # Link komentara

  19. Momci, da li su adekvatni vaši učinci uloženim sredstvima ? Ali iskreno.
    Znači da se ne ljubimo da većinom od vas.
    (VIT, 1. februar 2023 00:01)

    # Link komentara

  20. Baš mi je žao onog Dalibora Ilića. Miško ga je ukanalio ove godine.Čitava karijera će krenuti unazad
    (matori, 1. februar 2023 00:00)

    # Link komentara

  21. zdravko, vidi, veceras su zasluzili kritike. Neverovatan je pad protiv Zalgirisa koji i daje traje. Ako sam ja grobar, onda stvarno. Bice bolje svakako sa Kampacom i Martinom svakako, ali to trenutno nije slucaj. Inace, ja zaista verujem da cemo dobiti Armani u cetvrtak. Gledao sam utakmicu sa Baskonijom, Armani je bas islo sve veceras. Ne verujem da mogu opet da odigraju ovakvu partiju u cetvrtak, a mi gore ne mozemo. Tako da mislim da mozemo da dobijemo tu utakmicu.
    (Gossa placa Zeljko 89, 31. januar 2023 23:58)

    # Link komentara

  22. Ja stvarno ne razumem da gledas utakmicu i vidis kako tvoj tim igra, ocajno? Ili ne vidis? Pa sta gledas? Da su Markovic, Holand, Nedovic, Ivanovic, Bentil, Petrusev, Lazrevic ZAJEDNO, sutirali za 3 poena 14 puta i niko nije pogodio ne jednu trojku? 14 puta? Gledas, kako igrac probija i promasuje iz reketa, neke floutere, kako se promasuju ziceri i onda kazes, da su krive sudije? Da su sudije u bitnim trenucima ostetile Zvezdu?? O nekim drugim stvarima da ne pisem? Neverovatno? Kakve bre sudije, pa nisu mogli da se sastave..Ocaj od igre..
    (furi, 31. januar 2023 23:54)

    # Link komentara

  23. Muka mi je dok gledam ovu anti kosarku,koja nema veze sa euroligom.
    Dobric blage veze nema,oni prodori pod kos njega i Nedovica i ono bacanje lopte negde pod oblake,majko rodjena!!

    Dal ce Zvezda ikad u zivotu imati normalnog centra.
    (Laniko, 31. januar 2023 23:51)

    # Link komentara

  24. Ne bih se ja mnogo uzbudjivao. Jednostavno, posle derbija i poraza, nisam ocekivao da ce ekipa odigrati fantasticnu utakmicu. Isto kao sto se Partizan podigao i dobio utakmicu na svom terenu, protiv ( po imenima) mnogo slabijeg rivala nego sto je Virtus. Sve je otvoreno. Ovo je ekipa koja je dobila Olimpijakos, bila blizu da dobije Barselonu, dolazi nam dosta ekipa u Pionir, sa koji cemo se boriti direktno za plasman, a ako otkinemo neku pobjedu favoritima, bice super. Jos malo i Kampaco igra, tako da ima nade jos..Ako i naredna dva kola osvojimo jednu pobjedu, bice super, a ako ne, mislim da ce biti sanse i dalje, ali moraju se pobediti Fener i Olimpijakos kuci, a zasto ne i Efes..
    (Mladen, 31. januar 2023 23:47)

    # Link komentara

  25. Nista bolje nece biti ni protiv Milana, zapamtite.Dolaskom Ivanovica je bila sok terapija i pobede u nizu. Sada se pokazuje kakav imamo tim. Sta tu vredi za EL a sta ne. A ima mnogo igraca koji nisu za ovaj nivo. Cak i oni koji su dobri..padaju i gube se..O cemu se radi..ne znam..I da se ne zavaravamo. Nije Kampaco izmislio toplu vodu i svi ce da se sklanjaju?? Tek tada ce da ga dave , jer ovo su igraci EL a ne iz ABA lige kao i timovi..
    (111, 31. januar 2023 23:43)

    # Link komentara

  26. Ala su se sjatili ovi grobari prestavjiajuci ka zvezdini navijaci pa kritikuju igrace zvezde. Posto se ne razumet ivanovic tek izaso iz povrede nedostaje kampaco koje sredijo savic da ne igra ali se prevario bol ce mu naneti kad bude naj potrebnije u aba i prvenstvu nije bijo martin kuzmic holand jos trazi sebe a bentil je veceras odigro solidno. polako ima jos da se igra moze jos do top osam grobari jesu sad pobedili ali oni imaju vise gostovanja do kraja evro lige i teze protivnike. Vidicemo stace biti ali aba ligu osvajamo sa kampacom. a moce da igra posle ove tri utakmice evro lige sa njim bice druga pesma
    (zdravko, 31. januar 2023 23:43)

    # Link komentara

  27. Stigao umor posle FMP
    (STEVAN Milovanovic, 31. januar 2023 23:40)

    # Link komentara

  28. Пре 2 месеца сам замолио навијаче Звезде и Партизана да се узалуд не брукају,провоцирају и заносе о некаквом пласманом у првих 8.Од кад САД компанија руководи евролигом,све се зна унапред.Написао сам да у 8 иду;Реал,Барселона,оба турска клуба,Олимпијакос,Макаби и по 1 клуб из Италије и Француске.То је ствар геополитике под илузијом спорта.Многи ми тада нису веровали,сад не верују,али ће се на њихову жалост уверити.Ако Партизану успе да се приближи позицији са могућношћу да уђе у 8,масакрираће га судије као вечерас Звезду.нема то никакве везе ни с Обрадовићем,Бодирогом,Човићем.То је политика САД,запада,нато,и никакве везе са регуларношћу нема.
    (Младеновић, 31. januar 2023 23:39)

    # Link komentara

  29. Podrška Dobriću i podrška radilicama poput Lazarevića i Lazića. Ovaj drugi da radi na šutu kao što je i ovaj prvi svojevremeno i biće igrač. Vildoza na svom nivou. Bravo za Ilića koji je iskoristio priliku i pokazao da je korisniji od Kuzmića, nadam se da je trener to zapazio.
    Oštre kritike moram uputiti Nedoviću koji kao bek šutira manje od 20% trojke a i prodor mu je sve lošiji. Dečko mora da se uozbilji za pare koje prima i ulogu koju ima.
    Što se tiče evrolige, ako se ne dobije barem jedna od naredne dve, top 8 je definitivno gotova priča.
    (Antimit, 31. januar 2023 23:37)

    # Link komentara

  30. Kampaco i Vildoza imaju kao svi ostali igrači primanja. Pa neka igraju
    (Zlatan, 31. januar 2023 23:34)

    # Link komentara

  31. Ovim porazom i onim od Žalgirisa (manje više i od Partizana) izgubili smo šanse za top8-nije ni trebalo ni dovoditi Kampaca samo se digla prašina za džabe. Najuriti sve ove strance dovesti Teodosića koji iako je u godinama je dobar plej (ne kažem bolji od Kampaca i Vildoze ali od Micića u reprezentacije itekako) i mladi igrači-vratitei Topića, Šaranovića, Vujačića, MAtovića, Vudragovića dovesti Tomaševića iz Borca i uz Ilića i Petruševa (kojem je NBA opet ušao u glavu pa zato i pad forme) igrati ABA ligu i Evrokup pa šta bude bude. Naravno ako Duško sam želi da ide iz Zvezde vratiti Radonju ili Tomića.
    (Samo kažem, 31. januar 2023 23:33)

    # Link komentara

  32. Čitam ovde komentare kritike prema pojedinim igračima, niko da spomene Luku Mitrovica, dečko se raspada u svakoj fazi igre. Očekivanja od njega nisu mala, a dečko ništa apsolutno ne pruža, a možda je to i realnost. Dalibor Ilic će biti Garnet za njega.
    (Lazar, 31. januar 2023 23:31)

    # Link komentara

  33. 23 kolo evrolige u petak izuzetno važno,Zvezda ako izgubi od Milana ispada iz trke za top 8,Partizan ako dobije Žalgiris ide u top 8.. Sad se lomi..
    (Šomi, 31. januar 2023 23:30)

    # Link komentara

  34. Prilično malokrva igra Zvezde, ali ne mogu da se ne otmem utisku da su sudije ponovo po ko zna koji put sramno sudile na štetu crveno belih. Ono nisu greške, ono je toliko providno da postaje smešno. Uvlačenje ekipe u bonus na silu i onda konstantno sviranje faulova pod košem tako da se pravi situacija da će igrač Virtusa, kada krene na prodor, ili poentirati, ili ako promaši dobiti 2 bacanja koja se sviraju onda kad sudija shvati da lopta izlazi iz koša. Neverovatno. Ista situacija je bila i na derbiju.
    (kocka, 31. januar 2023 23:30)

    # Link komentara

  35. Otkad je Ivanovic dosao Zvezda igra nikad bolje, a otkad se Ivanovic vratio Zvezda igra nikad gore.. Razlika je u imenu.
    (Milan Spanac, 31. januar 2023 23:30)

    # Link komentara

  36. У ранијим сезонама се дешавало пар утакмица где су судије на утакмицама Звезде судиле приближно коректно.Никад нису навлачили за Звезду-и не треба.Ове сезоне,сваку утакмицу у ЕЛ Звезду су судије оштећивале,крале,неке и покрале коначни резултат.И када поштен човек помисли-десило се са овим судијама,неће са другим,не може горе,и следећа утакмица покаже да може још горе.Вечерас класика како се некој клубу навлачи самопоуздање,а други клуб убија не само поуздање,него и подиже нервоза,бес,разочарање-што убија вољу и самопоуздање.И онда из тога иду почетничке грешке.Једноставно,од самог почетка кад је Виртус био у нападу,његови играчи у рекету руше све пред собом,ако дају кош добијају обавезно додатно бацање.Ако промаше,добијају 2 бацања.Чим Звездин играч приђе у став одбране,играч Виртуса крене у играча Звезде,шутира.И исто,ако погоди добија додатно бацање,ако промаши 2 бацања.Кад Звезда иде у напад,у рекету играчи Виртуса крљају,често по 2 истовремено или 1 за другим.Фаула нема.Ако бек крене на улаз бар 2 фаула над њим који се не суди.Ако Звездин играч узме или задржи лопту свирају му се кораци.И кад се тако навуче 20 разлике,играчи Виртуса су слободнији у шуту.Ако се разлика смањи на 10,судије дају гас,и готово.Старе форе и фазони.
    (Zoran, 31. januar 2023 23:28)

    # Link komentara

  37. Непедагошке изјаве Ивановића о Петрушеву долазе на наплату, руку на срце Скариоло је врхунски скаутирао Звезду. 6 играча сигурно није ни за Еврокуп а бојим се психичке и физичке потрошње Вилдосе која може да доведе и до његовог канала.
    Ивановић мора да пресече и не враћа у игру играче којима није дан и који упропастише тим.
    Недопустиво.
    (kkcz, 31. januar 2023 23:28)

    # Link komentara

  38. Nedja,Markovic,Petrusev,Bentil,Lazarevic,Holand,Vildoza,Ivanovic sut za 3 poena 1/17,
    Dobric, Lebranko 5/5. Karma ima bas smisao za humor.
    (Kutak za statisticare, 31. januar 2023 23:27)

    # Link komentara

  39. Da je se posle onih 7 uzastopnih pobeda Zvezde priključio Kampaco i da je doveden centar kojeg su najavljivali, druga bi se pesma sada pevala. Sa onom zabranom su nas baš osakatili i obustavili planirano pojačanje na crntru. Bili bi sda među 5-6 ekipa na tabeli. Uz to kao da nije bilo dovoljno ispadnu nam Ivanović, Hasan i Vildoza zbog povreda. I ovo što smo do sada uradili je ogromno. Vildoza se i vratio posle povrede a Ivanović još ne može da nađe samopouzdanje i koristi kvalitetno minute.
    Ovako idemo od utakmice do utakmice za top 8 biće jako teško a za osvajanje ABA lige se ne sekiram ni malo. Tu nam kvalitetniji centar od Kuzmića i ne treba, teško da će sada i dovoditi nekog na 12 utakmica do kraja ligaškog dela.
    (Ratko, 31. januar 2023 23:26)

    # Link komentara

  40. Španci 4/8 trenutno. Sva 4 španska tima u zoni za prolaz. Kakva dominacija.
    (Mikii, 31. januar 2023 23:25)

    # Link komentara

  41. zato je onaj ovojio 9 a ovaj 0
    sad se tim podiže a ne da se raspadaju
    (bre, 31. januar 2023 22:36

    Zato i vi svake godine evo vec decenija ce, u isto vreme, dizete one vase posle jedne pobede u derbiju, pa kad dodje Maj-Juni, slavi se Kalemegdan.
    A vidim neki ponovo komentarisu budzete, kako se drzavni projekat citaj Zvezda raspada..pa se pitam je li realno. Jeste Zvezda dovela Kampaca, i jeste vratila Nedovica, i jeste dovela Vildozu, al me niko ne moze ubediti da KK Partizan ima slabiji budzet od Zvezde. Jesu li ljudi svesni ili se prave ludi, da igraci poput Exuma koji je bio u jednoj Barsi, da jedan Naneli koji je medju boljim suterima Evrope unazad 7-8 godina, da jedan kapiten Panatinaikosa, da jedan Kevin Panter za koga je i Etore Mesina rekao da je imao sjajnu ponudu Milana ali da se Partizan umesao za ludom ponudom i ovaj se uputio put Beograda. Da takodje jedan Zek Ledej koji je vazio za jedno od boljih krila, da Danilo Andjusic koji je imao sjajnu sezonu u Monaku, da jedan od najvecih talenata i pik Bostona Jan Madar, da svi ovi igraci imaju manje plate od gore pomenutih igraca Zvezde. Nemojte samo da spominjete Bentila ili Petruseva, njihove uloge u prethodnim ekipama naspram ovih vasih su mizarne. Jedino je Kampaco verujem skuplji od svakog gore navedenog. Medjutim uporediti budzete oba kluba, pa skoro sig mogu reci da Partizan cak i nesto vise prednjaci u tome.
    (Sbsb, 31. januar 2023 23:25)

    # Link komentara

  42. Izvinjavam se na lošoj prognozi, ali bio sam ubeđen da danas dobijamo... sva sreća pa se ne kladim više... ne znam šta bih rekao, nadam se boljoj igri i prolazu u top 8
    (Pipara, 31. januar 2023 23:24)

    # Link komentara

  43. Kratka dodavanja su nam zatvorili i Žoc i Skariolo, bili smo nemoćni! Zato je odnos u asistencijama bio 28/15! Još kad se dodaju 14 izgubljenih lopti, dobro smo i prošli! Šut nam je katastrofalan od Kaunasa, petorka Ivanović, Nedović, Marković, Bentil i Petrušev nula trojki iz 12 pokušaja!
    (evropejac, 31. januar 2023 23:22)

    # Link komentara

  44. Sta je Dusko pricao o Petrusevu kada je igrao izvanredno? A sta ce sada da prica?? Kako je igrao na ovoj utakmici? Covek pobrkao loncice i na kraju jako lose uticao na decka..To su cinjenice..
    (ccc, 31. januar 2023 23:21)

    # Link komentara

  45. Molim vas vi koji mislite da je Dobrić dobar igrač da se sa nekim doktorom posavjetujete jer niste normalni...
    (Alex, 31. januar 2023 22:57)

    Dobrić jeste večeras odigrao loše, ne idu ga oni njegovi prodori i flouteri već par utakmica. Za tri i dalje uredno šutira kad je sam. Ali podrška Dobriću koji već 6 godina igra u Zvezdi i ne štedi se ni na jednoj tekmi. Ko njemu ne pruža podršku slobodno nek vrati sezonsku i ako mu je do košarke, pređe u štark arenu.
    (Antimit, 31. januar 2023 23:20)

    # Link komentara

  46. Porazi od Armanija i Makabija i kraj sezone otprilike u isto vreme kao i svake godine i pored ogromnog loženja dobrih 2 meseca.
    (ghh, 31. januar 2023 23:19)

    # Link komentara

  47. Nije mi jasan ovakav pad u igri, dva potpuno drugačija tima kad uporedim utakmicu sa FMP-om i ovo danas. Razlika je samo dva dana, šta se u medjuvremenu desilo???
    (m1stery, 31. januar 2023 23:19)

    # Link komentara

  48. Kampaco nam nece ni trebati u martu..KK Sledeca sezona
    (Vladimir, 31. januar 2023 23:19)

    # Link komentara

  49. Partizan kod kuće više neće izgubiti nijednu. Hoće li biti snage za dvije pobjede u gostima, vidjećemo.

    Zvezda ako preživi do marta, imaće čemu da se nada.

    I jedni i drugi imaju šanse za top 8, ali biće mnogo teško.
    (Sale, 31. januar 2023 23:18)

    # Link komentara

  50. Mi smo svoje sanse prokockali sa Barsom i Zalgirisom,Partizan je bila utakmica za prestiz.Ozbiljni timovi sa svim popunjenim pozicijama sada krecu u trku i uglavnom pobedjuju.Kada pogledate Virtus,oni mogu bilo koga da pobede.Sta nama sve fali,centar,ozbiljna cetvorka,ozbiljan suter,ne mozemo ovako,preslabi smo.Nije mi jasno zasto na startu sezone nije odluceno da napadamo osam,nego onda kada je prekasno.Elem,ja zadovoljan,bilo je lepo dok je trajalo i dok nas ostali nisu skautirali i na vrlo jednostavan nacin provalili.Ovde smo i dobro prosli,Armani,preko 20 razlike nazalost.
    (WalterNBGD, 31. januar 2023 23:18)

    # Link komentara

  51. Biće mnogo bolje kad na scenu stupe Kampaco i Martin, ne treba previše očajavati zbog ovog poraza, upitanju je mali pad forme, što se tokom sezone svima dešava da osciliraju u igri.
    (KAZNA KRU, 31. januar 2023 23:16)

    # Link komentara

  52. Брате мили овај Ивановић играч је обичан тапкач лопте у месту.
    (мрк, 31. januar 2023 23:15)

    # Link komentara

  53. Nikoli Ivanoviću podhitno karta u jednom pravcu nazad za Podgoricu...Dobrić se predugo čeka,jednostavno momak ne vredi ništa...Bentil,Holand nisu vredni bilo kakvog komentara.Za Mitrovića bar znamo da može bolje.Hmm dodao bih nadobudnog Duška Ivanovića,koji je ubio i trunku samopouzdanja u Petruševu!Pa taj momak je igrao konstantno dobro,i dizao se iz meča u meč,da bi ga Duško neprestano kritikovao ,i uporno pronalazio mane čak i kada je proglašen za igrača kola u Euroligi?!
    (Šlager pevač, 31. januar 2023 23:12)

    # Link komentara

  54. Katastrofalna igra Zvezde. Treći poraz u nizu. Ali xa igračima u napadu kao sto su Ivanovic Lazarevic Dobric Mitrovic Markovic si bez potencijala. Bentil 2 poena Holand nula to su pojačanja koja nisu za Srpsku ligu a ne da igraju EL. Sa ovim igračima nemas čemu da se nadas. Oni ulazi Dobrica ono je bruka i sramota za profesionalnog košarkaša. A imao je sam jedno 7-8 prodatih lopti. Oni se samo oslanjaju na Vildosu i Nedovica pa ne mogu oni sami da igraju u napadu ako izostane podrška ostalih onda ste nula nista od trijumfa. Ovako se ne igra sad idu jos dva teska gostovanja Milanu i Makabiju i tu se završava EL za Zvezdu. Mislim sta reci za neke igrace u napadu bruka i sramota da ne mogu nista da pogode.Da uveden nekog amatera iz publike bolje bi pucao za tri poena nego neki košarkaši Zvezde. Nedopustivo je da takvi igraju EL.
    (Del Boj, 31. januar 2023 23:12)

    # Link komentara

  55. Polako dolazi do izrazaja izmedju trenera zvezde Ivanovic i trenjer Partizana Obradovic.
    (Miksa, 31. januar 2023 23:12)

    # Link komentara

  56. Meni trofej stvarno ne treba, jel ti si moja radost najveca!!!
    (Aki, 31. januar 2023 23:11)

    # Link komentara

  57. Nikola Ivanovic, poslednje tri utakmice u proseku igra oko 12 minuta. Ukupno je dao 4 poena, sut za tri 0/6.
    (bvb, 31. januar 2023 23:11)

    # Link komentara

  58. nikola ivanovic, da li je skakavac ili kosarkas?! kakvo je to vodjenje lopte sa poskakivanjem, kao klinci od 8 godina kada pocinju da treniraju...bentil decko vidi se da ga ne interesuje organizovana kosarka, markovic penzioner, dobric bez herca, nedovic pogubljen...mitrovic nwdostatak visine, dok holand moze samo u portoriko da igra... ode euroliga i ove godine, sledece bi bilo sramota da je uopste igramo
    (vukan, 31. januar 2023 23:11)

    # Link komentara

  59. Slave i dalje bolji medjusobni skor.A rekao sam posle derbija da nakon vasa 3 gostovanja ne bi bilo cudno da vam Partizan ode na 2-3 pobede vise.A da ne pricam o Valensiji recimo.Podici ce se i Efes i Virtus,svi trenutno igraju bolje od vas.Ovim porazom mislim da su vam sanse za top8 teoretske.Tesko ce biti vaditi se protiv Armanija i Makabija u gostima.
    (milos, 31. januar 2023 22:52)
    тешко је објаснити гробарима да се на табели пењеш само ако победиш у гостима односно падаш ако изгубиш кући,то ти је као у тенису,брејк није брејк док га не потврдиш односно може Звезда изгубити сва три гостовања а ви да добијете обе кући и нећете побећи Звезди ни корак док не добијете неку у гостима или док Звезда не изгуби кући
    (DžejAr65, 31. januar 2023 23:11)

    # Link komentara

  60. veliki strumf, jao on i floter. Ajde sto je promasio te flotere, desava se los dan, to mogu i da razumem da te nece na nekoj utakmici. Ono sto ne mogu da razumem da lik to radi 3 puta kada se lomi utakmica u tri napada uzastopno. I posle toga jos prodaje loptu u ruke. 4 napada gde smo i odigrali nesto u odbrani, imali sansu za kakav takav prikljucak i dzaba. Jednostavno, volim Dobrica ali on je decko igrac da stoji na 3, odigra odbranu, i da pogodi to sto moze da pogodi spolja. Unutra na ulazu nema sta da radi.
    (Gossa placa Zeljko 89, 31. januar 2023 23:09)

    # Link komentara

  61. Osim Vildoze,Ilica,Lazica i donekle Petruseva veceras- NIKO NIJE IGRAO! Ili,bilo bi bolje da nisu ulazili...Ivanovic ozbiljno razocarenje,Dobric ocajan ,Bentli strasljiv i neznaven,Mitrovic kao curica,Nedovic bezvrijedan...Ne znam ,na koju foru Raduljica,Kuzmic,Holand i Markovic uredno PRIMAJU PLATU?
    (DUDA, 31. januar 2023 23:08)

    # Link komentara

  62. Ne verujem da jedna evroligaska ekipa moze doziveti ovakav pad za dve-tri utakmice. Kako smo na pocetku mandata za Ivanovica pisali hvalospeve, smatram da je doslo vreme i za kritiku, iako je pad forme normalan, ovako nesto se bas retko dogodi. Pocevsi od Nedovica, veceras uzasnog Dobrica, Ivanovica, koji svi imaju vise min od Lazica, a covek savrseno branio Tea, pogodio dve trojke, covek koji slobodno mogu reci da je bolji suter od Nedovica, Ivanovica, Markovica, Lazarevica. I opet ne bas znacajna minutaza. Uspeo je trener Ivanovic da ubije jedino vredno u Bentilu, a to je sut za 3. Covek koji je na pocetku sezone bio nas najbolji suter, a Ivanovic ga uporno forsira unutra, a svakako nam nedostaje taj sut spolja, pa vidis da ne ide, sto se onda uporno forsira, pusti ga nek igra ono sto najbolje ume.. Iako je Virtus strasna ekipa, ovo veceras je bilo ponizavajuce, Teo je pokazao da je klasa za 99% plejmejkere u Evroligi, najbolji dodavac Evrope. Protiv Armanija cemo odigrati bolje, jer ovako nesto se tesko ponavlja, a smatram da cemo doziveti i taj poraz. Koliko zicera samo promaseniv veceras, cist amaterizam. Igracima treba psiholog, veceg tremarosa od Dobrica nisam video, ovo je porazavajuce za jedne profesionalce.
    (Czv Pz1989, 31. januar 2023 23:08)

    # Link komentara

  63. Ne verujem da jedna evroligaska ekipa moze doziveti ovakav pad za dve-tri utakmice. Kako smo na pocetku mandata za Ivanovica pisali hvalospeve, smatram da je doslo vreme i za kritiku, iako je pad forme normalan, ovako nesto se bas retko dogodi. Pocevsi od Nedovica, veceras uzasnog Dobrica, Ivanovica, koji svi imaju vise min od Lazica, a covek savrseno branio Tea, pogodio dve trojke, covek koji slobodno mogu reci da je bolji suter od Nedovica, Ivanovica, Markovica, Lazarevica. I opet ne bas znacajna minutaza. Uspeo je trener Ivanovic da ubije jedino vredno u Bentilu, a to je sut za 3. Covek koji je na pocetku sezone bio nas najbolji suter, a Ivanovic ga uporno forsira unutra, a svakako nam nedostaje taj sut spolja, pa vidis da ne ide, sto se onda uporno forsira, pusti ga nek igra ono sto najbolje ume.. Iako je Virtus strasna ekipa, ovo veceras je bilo ponizavajuce, Teo je pokazao da je klasa za 99% plejmejkere u Evroligi, najbolji dodavac Evrope. Protiv Armanija cemo odigrati bolje, jer ovako nesto se tesko ponavlja, a smatram da cemo doziveti i taj poraz. Koliko zicera samo promaseniv veceras, cist amaterizam. Igracima treba psiholog, veceg tremarosa od Dobrica nisam video, ovo je porazavajuce za jedne profesionalce.
    (Czv Pz1989, 31. januar 2023 23:08)

    # Link komentara

  64. Znaci pet uzastopnih poraza da vec uracunamo Zalgiris, Partizan, Virtus, Milan, Makabi . U kakvom smo katastrofalnom stanju .
    (Milko, 31. januar 2023 23:08)

    # Link komentara

  65. Stvarno ne razumem Ivanovića,poslednji tajm aut i napad u kome bi CZ trebala 3P zbog razlike od 9P iz prvog meča i on uvodi kao spoljne igrače Ivanovića,Dobrića i Lazarevića koji ništa spolja nisu ubacili večeras...?
    (Dule Popović, 31. januar 2023 23:07)

    # Link komentara

  66. Mislim da se jedan od problema u igri krije u Kampacu!
    Imamo ga u Aba ligi, gdje se sva igra vrti oko njega: ili poentira ili izmisli asistenciju!
    Zatim dođe Evro scena, gdje ovaj šraf nestaje i sve se raspada.
    Možda je najveća greška njegov angažman u jednom takmičenju, kad ne može igrati drugo!
    Nemoguće je resetovati stil igre i strategiju igre svaka 2-3 dana!
    (Herc, 31. januar 2023 23:07)

    # Link komentara

  67. Ne verujem da jedna evroligaska ekipa moze doziveti ovakav pad za dve-tri utakmice. Kako smo na pocetku mandata Ivanovica pisali hvalospeve, smatram da je doslo vreme i za kritiku, iako je pad forme normalan, ovako nesto se bas retko dogodi. Pocevsi od Nedovica, veceras uzasnog Dobrica, Ivanovica, koji svi imaju vise min od Lazica, a covek savrseno branio veceras Tea, pogodio dve trojke, covek koji slobodno mogu reci da je bolji suter od Nedovica, Ivanovica, Markovica, Lazarevica. I opet ne bas znacajna minutaza. Uspeo je trener Ivanovic da ubije jedino vredno u Bentilu, a to je sut za 3. Covek koji je na pocetku sezone bio nas najbolji suter, a Ivanovic ga uporno forsira unutra, a svakako nam nedostaje taj sut spolja, pa vidis da ne ide, sto se onda uporno forsira, pusti ga nek igra ono sto najbolje ume.. Iako je Virtus strasna ekipa, ovo veceras je bilo ponizavajuce, Teo je pokazao da je klasa za 99% plejmejkere u Evroligi, najbolji dodavac Evrope. Protiv Armanija cemo odigrati bolje, jer ovako nesto se tesko ponavlja, a smatram da cemo doziveti i taj poraz. Koliko zicera samo promaseniv veceras, cist amaterizam. Igracima treba psiholog, veceg tremarosa od Dobrica nisam video, ovo je porazavajuce za je
    (Czv Pz1989, 31. januar 2023 23:06)

    # Link komentara

  68. Losa zavrsnica protiv Zalgirisa im je unistila samopouzdanje! Samo polako, kolo srece se okrece!
    (Realno, 31. januar 2023 23:06)

    # Link komentara

  69. Branko Lazić + poena
    (dragavej, 31. januar 2023 23:05)

    # Link komentara

  70. Ništa čudno. Toliko povreda do sada pogotovo centra ostavlja posledice. Da ne pominjem zabranu registrovanja koja je možda i ključna za trenutan odnos pobeda i poraza. Nisam nikad ni mislio da ce mo osvojiti evroligu ali bilo je pravo uživanje gledati sve predhone pobede. Bice ih još u to ne sumljam. Napred Crveno beli
    (Zvezdaš, 31. januar 2023 23:05)

    # Link komentara

  71. Kakav bre top 8.Pa to je tri utakmice više.Ko god da prodaje u svlačionici gubi 3-0.Nemamo tim za to i ovo je veliki uspeh.
    (Suspicious Minds, 31. januar 2023 23:04)

    # Link komentara

  72. Звездаши ово је карма ништа друго. Поздрав
    (Сале, 31. januar 2023 23:03)

    # Link komentara

  73. Evrokup izdanje.Sada na naplatu stižu porazi od Žalgirisa i Partizana.
    (Zoran Mitrović, 31. januar 2023 23:03)

    # Link komentara

  74. Kad je pre par godina Kari rekao na konferenciji za stampu: Ko je Nedović? Bilo pljuvanje po Kariju. Eto, danas smo dobili odgovor. Treba ipak biti realan i spustiti loptu sto se kvaliteta tice i to je ok, ali bez ikakve borbe i totalno bez koncentacije-sramota. U pojedinim momentima sam mislio da namerno radi protiv Duska i saigraca.
    (Draško, 31. januar 2023 23:03)

    # Link komentara

  75. Ivanovicu, opet im reci "Vidite, MI SMO DANAS POBEDILI" vidis da ima efekta. Radonja je za tebe Greg Popovic licno,ovako skupu ekipu nije imao ali je bilo odbrane.
    (Sport, 31. januar 2023 23:02)

    # Link komentara

  76. Koliko smo igrali loše, poraz sa 12 razlike nije strašan! Trener mora nešto da menja, pročitali nam igru, zatvorili Nedovića i Vildosu! Petrušev izgubio samopouzdanje posle žestokih kritika trenera, Dobrić večeras užas! Džoni mora da manje igra, ipak je Marković za njega majstor odbrane i organizacije igre! Zanimljivo da su večeras Lazić, Ilić i Lazarević bili dobri, korektno odigrali! Od Bentila i Holanda nema vajde, Mitrović večeras previše nervozan! Raduljica, ako ima obraza i časti, odmah da napusti klub i da se ne bruka više! Napred Zvezda, biće bolje ali kriza mora da se prebrodi!
    (komentator, 31. januar 2023 23:01)

    # Link komentara

  77. Još Teodosić nije hteo da trpa svoje. Marković se zbunio, ne zna da li igra za CZ ili za Virtus.
    Normalno je da dodje pad forme, jedino je nezgodno što se pad forme dešava sad kada se lome stvari.
    Osim Vilodoze stranci igraju mnogo, mnogo lošije nego što su igrali pre dolaska u CZ.
    Domaći igrači, osim Nefovića, Petruševa i donekle Mitrovića su tu samo da popune rupu her drugi kvalitet nemaju osim možda borbenosti.
    Videćemo šta će biti u martu. Valjda će Kamaco da pokida.
    (glupi zmaj, 31. januar 2023 23:01)

    # Link komentara

  78. Očigledan pad forme.Nedovic veze večeras,Dobric,Ivanovic,Holand,Bentil isto.Petrusev skoro kao oni.Igrali Vildoza,Lazarevic i Ilic.I Mitrovic tragičan u oba pravca.
    (Kartonka za vanka, 31. januar 2023 22:59)

    # Link komentara

  79. Mislim da će sa Radonjićem biti sve bolje.
    (Kupus a, 31. januar 2023 22:59)

    # Link komentara

  80. Ne treba analizirati mnogo tekmu jer je od samog pocetka imala isti tok. Virtus je kontrolisao tekmu sto je plod sjajno postavljene taktike od strane velemajstora Skariola. Zvezdine igrace sustize umor malo, pokusavali su, ali ne ide, jedino je Ilic odigrao muski.
    (Demar Derozan, 31. januar 2023 22:58)

    # Link komentara

  81. A gde je onaj dečkonja što se samo protiv Partizana napali da šuta ključne trojke, što nije došao na utakmicu?
    (iskreno, 31. januar 2023 22:57)

    # Link komentara

  82. Ivanović stiže Vladu Jovanovića sa pet uzastopnih poraza.Sa ovakvom igrom Milano i Makabi će nas odučiti od košarke.
    (Ja, 31. januar 2023 22:57)

    # Link komentara

  83. Večeras je repati Ivanović za sve kriv. Zamisli izvede Vildozu 3 minute pred kraj I uvede raspalog Ivanovića koji pimpla loptu 10 sekundi u napadu okrenut ledjima. Molim vas vi koji mislite da je Dobrić dobar igrač da se sa nekim doktorom posavjetujete jer niste normalni...
    (Alex, 31. januar 2023 22:57)

    # Link komentara

  84. Ivanović nekako nezainteresovan kraj aut linije. Poslednjih nekoliko minuta je morao da digne igrače da bar odbrane 11 iz Beograda, ali ništa.
    (Urbansub, 31. januar 2023 22:56)

    # Link komentara

  85. Šta klub planira da uradi sa Bentilom i Holandom, do kada će oni primati platu?
    (M, 31. januar 2023 22:56)

    # Link komentara

  86. Jedino Dalibor Ilic i Vildoza zaslužuju pohvale. Nedović kada ga udvoje na piku totalno se pogubi.
    (Deki, 31. januar 2023 22:55)

    # Link komentara

  87. Pohvale za Zvezdu ima moć da izgubi pristojno
    Partizan je bio bolji za 10 razlike
    Virtus za 20
    (Veverac, 31. januar 2023 22:55)

    # Link komentara

  88. Igra Zvezde u velikom padu poslednjih 20 dana. Da bi se pobeđivalo, Zvezdini najbolji igrači, Vildoza, Nedović, Dobrić i Perušev, moraju biti na maksimalnom učinku. Večeras Nedović i Dobrić, najgori u ekipi Zvezde. Veliki problem Zvezde je što ima nekoliko igrača koji su potpuno bezopasni za koš protivnika, a to su Marković, Holand, Bentil, Ivanović, i poslednje dve utakmice Mitrović. Kada igra Kuzmić, takođe, bezopasan. Čak su sutevi Branka Lazića za 3 sasvim ok. Kada se tome doda da već dugo gramo bez pravog centra, teško je očekivati pobedu. Večeras su Lazarević i Ilić, opravdali poverenje. Mislim da se treba maksimalno okrenuti ABA ligi i da se osvoji prvo mesto uz pomoć Kampaca.
    (objektivan, 31. januar 2023 22:55)

    # Link komentara

  89. Ode ponovo TOP 8 niz vodu. Žalgiris i Partizan su morali da se pobede.Ove ako krene mogu i na F4, sjajna ekipa.
    (Misa, 31. januar 2023 22:55)

    # Link komentara

  90. Bentil, Holand, Dobric, Ivanovic out
    (Padaju mi kapci, 31. januar 2023 22:54)

    # Link komentara

  91. Jedino je Lazic klasa
    (plus, 31. januar 2023 22:54)

    # Link komentara

  92. Potpuno odsustvo bilo kakve ideje da se napadne Virtus veceras. Ubili su na u untrasnjoj igri, bukvalno nista nismo uradili da to zaustavimo. Utakmica izgubljena jos u prvoj cetvrtini. Ne znam sta da kazem za vecerasnju partiju Ivanovica i Dobrica. Jedina svetla tacka ove utakmice je Ilic i Lazarevic. Kada ne ide nikoga osim Vildoze, nista bolje ne mozes ni da ocekujes. Nadam se boljoj igri protiv Armanija. Uvek uz vas, verujem u vas.
    (Gossa placa Zeljko 89, 31. januar 2023 22:54)

    # Link komentara

  93. poslednje 3 utakmice u EL
    Luka Mitrovic
    4
    2
    2
    Nikola Ivanovic
    0
    2
    2
    (Veverac, 31. januar 2023 22:54)

    # Link komentara

  94. to je razlika između vrhunskog i osrednjeg trenera,
    podizanje forme za završnicu.
    (ende, 31. januar 2023 22:53)

    # Link komentara

  95. Nema veze idemo dalje
    (Srb, 31. januar 2023 22:52)

    # Link komentara

  96. Ivanovic tapse loptu panicno ceo prokleti napad i onda 6 sekundi pre isteka bukvalno ubija loptom saigraca koji je vec na pola puta nazad.
    (bvb, 31. januar 2023 22:52)

    # Link komentara

  97. Добрић - СРАМОТА И БРУКА!!! Човек је продао гомилу лопти, промашио све, у одбрани ништа није одбранио! Чиста штета сваки секунд у игри. Да ли он може да разуме да НЕ СМЕ ДА ИДЕ НА БИЛО КАКАВ УЛАЗ??? То му треба забранити под претњом новчане казне. Није способан за то. Сваки улаз је или промашено полагање или флоутер, или изгубљена лопта! Свако!!! Ивановић нула, он и Добрић штеточине, Марковић нула, Бентил нула, Холанд нула. Апсолутно нико од њих не заслужује један секунд. Петрушев погубљен после критика. Нису му судили 2 чиста фаула али и овако шутирао бацања очајно. Недовић везе имао није. Чим он промаши први шут у првом нападу - нестане. Митровић исто катастрофа. Нама после Вилдосе најбољи играч био вечерас Илић, после њега Лазаревић и Лазић - па то је смешно. У расулу смо, великом паду, а мој утисак је да Душко појма нема шта да ради. Трећи пораз у низу, а имамо још 2 тешка гостовања. На крају јуримо да дођемо на -9 он задњи напад игра са Ивановићем, Лазаревићем, Бентилом, Добрићем… Па да ли је могуће??? Ту се види колико се потпуно човек изгубио.
    (veliki strumf, 31. januar 2023 22:52)

    # Link komentara

  98. Slave i dalje bolji medjusobni skor.A rekao sam posle derbija da nakon vasa 3 gostovanja ne bi bilo cudno da vam Partizan ode na 2-3 pobede vise.A da ne pricam o Valensiji recimo.Podici ce se i Efes i Virtus,svi trenutno igraju bolje od vas.Ovim porazom mislim da su vam sanse za top8 teoretske.Tesko ce biti vaditi se protiv Armanija i Makabija u gostima.
    (milos, 31. januar 2023 22:52)

    # Link komentara

  99. Izgleda da je Zvezda jedina ekipa u evroligi bez petice centra.
    (Slaviša, 31. januar 2023 22:51)

    # Link komentara

  100. Ono kad ih penzioner Teodosić razbija...
    (Top, 31. januar 2023 22:51)

    # Link komentara

  101. Vraćamo se u realnost...
    (Vladimir, 31. januar 2023 22:51)

    # Link komentara

  102. Teodosić vredi koliko svi plejmejkeri zvezde zajedno i to sa Kampacom....
    (Petar, 31. januar 2023 22:49)

    # Link komentara

  103. Страшан пад у Звездиној игри,како у нападу,тако и у одбрани...неки играчи су залутали у ЕЛ. Неки играчи играју као да их неко силом тера...шта се догодило то је за дубоку анализу. Ивановић полако губи конце,бојим се док се Мартин опорави,и Кампацо заигра биће касно за ЕЛ,јер се сезана сада ломи ко ће горе,а ко доле
    (Ратар, 31. januar 2023 22:49)

    # Link komentara

  104. Treba biti realan. Previše imamo igrača za Evrokup nivo. Da ne nabrajam ovde. Grobari su kupili pet jakih igrača, trener ih forisira do iznemoglosti ali to daje rezultat.

    Kod nas nivo EL su Nedović, Vildoza, Kampaco (koji ne igra) i Petrušev.

    Od ostalih jedino Dobrić i Mitrović ali ne iz ovogodišnje forme koja je loša.

    Marković i Lazić mogu da budu odlični ali samo u odbrani, u napadu neupotrebljivi. I to je sve.

    EK nivo: Bentil, Martin, Kuzmić, Raduljica, Holand, Ivanović, Ilić, Lazarević. Previše takvih igrača.
    (аналитичар, 31. januar 2023 22:49)

    # Link komentara

  105. Sta reci,Markovic,Raduljko,Lazic,Ivanovic,Bentil sigurna metla,sa ostalima pokusati napraviti nesto iako vise jos dvojica.Ovi pojma nemaju ,kos nemogu iz zicera ubost a Ivanovic kad prevodi loptu ko da kolce igra
    (Laki, 31. januar 2023 22:48)

    # Link komentara

  106. Da je panicno tapsanje lopte u mestu sport Ivanovic bi bio MVP.
    (bvb, 31. januar 2023 22:47)

    # Link komentara

  107. Prije dolaska Duška, igrači su bili u strahu zbog Duškove reputacije da je surov i da satire igrače, tako da su se trudili da mu se predstave u što boljem svetlu i davali su 110% svojih mogućnosti, što je rezultiralo preporodom Zvezde. Svojim dolaskom on nastoji da skine sa sebe reputaciju "babaroge" i da ih rastereti straha, opraštajući im neoprostive greške i trudeći se da skine pritisak sa njih, što dovodi do njihovog opuštanja i smanjenog fokusa!
    Rezultat toga vidimo u zadnje vrijeme. Bojim se da kola idu u pogrešnom smjeru!
    (Herc, 31. januar 2023 22:47)

    # Link komentara

  108. Loša igra Zvezde, ne bi dobili ni sa boljim suđenjem, ali ne bi ni bila ovakva razlika. Kada smo došli na 12 kako su nas sudije izmasakrirale to je strašno. Za šta je Vildoza dobio namernu, a Petrušev faul za izmicanje Šengeliji, pa zatim nekažnjeno mesarenje u reketu Virtusa i više nisam mogao da gledam. Ionako smo lošiji, a još nas sudije satiru.
    Ovako će, nažalost, biti i u četvrtak.
    (ZaphodBeeblebrox, 31. januar 2023 22:47)

    # Link komentara

  109. Duel Šengelija-Bentil
    Kakav susret košarkaške inteligencije i mišića
    (krtac, 31. januar 2023 22:46)

    # Link komentara

  110. Evidentan pad u zadnjih 15 dana, zalgiris, partizai, sad virtus... Ne zna se koja je gora a nema ni borbe. Da bar daju sve od sebe kao do skoro pa i nema veze ako izgube ali sad se igra nonsalantno u fazonu sta bude bude. 😎😎😎
    (POP, 31. januar 2023 22:46)

    # Link komentara

  111. Zna li neko šta se dešava sa Dobrićem, šta je ovo?!
    Većeg kukavice nisam video u nekoj utakmici, a toliko malo samopouzdanja da ima, to je strahota!
    (Neo@, 31. januar 2023 22:46)

    # Link komentara

  112. Vildosa stvoren za basket 3X3....
    (Petar, 31. januar 2023 22:44)

    # Link komentara

  113. Ivanović o Petruševu posle sjajne igre: Nije dobro odigrao večeras? I od tada dečko ne da ne igra, nego evo sada popi i rampu kao iz vremena Jovanovića. Što bi se reklo restartovao ga.
    A mi zbog sudija kojima je očigledno naloženo da sude protiv Zvezde (zviždimo sada još jače i kar.... EL još više po mrežama, malo ironično) moramo da pogađamo otvorene šuteve ukoliko želimo da budemo konkurentniji.
    (Sića, 31. januar 2023 22:44)

    # Link komentara

  114. Uh. Nista ne funkcionise ali bas nista. Izlaze lopte iz obruca, pogresna dodavanja, nerezonski sutevi. Bukvalno mi se stvara pritisak u potiljku dok gledam ovo. Bice bolje...
    (J9j, 31. januar 2023 22:43)

    # Link komentara

  115. Auuu...ne mogu da verujem da je ovo ista ekipa Zvezde od pre tri utakmice
    (Petar, 31. januar 2023 22:43)

    # Link komentara

  116. Dobrić očaj živi, koliko je ceo tim očajan, on bar 3 puta više.
    (Babangida, 31. januar 2023 22:43)

    # Link komentara

  117. Najjace je sto Nedovic ima ugovor na 3 godine, a platu slicnu kao sto je Kalinic imao.
    (bvb, 31. januar 2023 22:43)

    # Link komentara

  118. Realno zvezda timski katastrofa večeras.....
    (Petar, 31. januar 2023 22:42)

    # Link komentara

  119. Jadni Dobrić , mislim da mu je ovo najgora utakmica u životu.
    Izgleda ipak da su domaći igrači lako kvarljiva roba.
    (flok, 31. januar 2023 22:42)

    # Link komentara

  120. Nije mi jasno kako je ovaj tim dobio Olimpijakos u Atini.
    (Slobo, 31. januar 2023 22:42)

    # Link komentara

  121. Ali Dobric... Lazic je za njega Mike James licno.
    (bvb, 31. januar 2023 22:42)

    # Link komentara

  122. Ceo tim u kanalu... Neverovatno kakav pad forme i morala.....
    (Petar, 31. januar 2023 22:42)

    # Link komentara

  123. Majko moja Dobric. Da li je realno kako je covek odigrao?
    (Savke, 31. januar 2023 22:41)

    # Link komentara

  124. Dobric doslovno protivnicki igrač!
    (Sale, 31. januar 2023 22:41)

    # Link komentara

  125. Mirno spavajte momci.
    (aca, 31. januar 2023 22:41)

    # Link komentara

  126. Zvezda je Virtus ono sto je Asvelu Partizan.
    (yo.dorro, 31. januar 2023 22:40)

    # Link komentara

  127. Kada se nikola Ivanovic iskljuci iz rotacije igracemo bolje tj barem kao do zalgirisa...
    (niks, 31. januar 2023 22:40)

    # Link komentara

  128. Ognjen sramota.
    (Draško, 31. januar 2023 22:38)

    # Link komentara

  129. Sta radi Belineli od 50 godina Dobricu ovo je neverovatno. NIKADA nece biti igrac od Dobrica. Cekamo Studentski centar, MZT, FMP i ostale kls nivo ekipe. Tu je on Dzordan, tu se on istrese i da po 30 poena. O Ivanovicu, Lazarevicu, Lazicu, Bentilu i Markovicu ne treba trositi kiseonik. Kako oni zive od kosarke, sam Bog zna
    (smederevac, 31. januar 2023 22:38)

    # Link komentara

  130. Šansu smo propustili protiv Zalgirisa,posle je usledio pritisak pred derbi i naravno poraz i sad to ide svojim redom.
    (chypsy, 31. januar 2023 22:37)

    # Link komentara

  131. zato je onaj ovojio 9 a ovaj 0
    sad se tim podiže a ne da se raspadaju
    (bre, 31. januar 2023 22:36)

    # Link komentara

  132. jel se sad gleda koš razlika ili medjusobni mečevi? :P
    (pera detlić, 31. januar 2023 22:36)

    # Link komentara

  133. Virtus i Olimpija su odlični timovi , ali su u startu imali dosta povreda i pogubiše mnogo utakmica....Sada igraju odlično.....
    (Petar, 31. januar 2023 22:35)

    # Link komentara

  134. Klasika kada dodje. Obi trener, napale se, dobiju nekoliko utakmica, a onda bunar. Sada im sledi deset izgubljenih u nizu.
    (sasa the king, 31. januar 2023 22:34)

    # Link komentara

  135. Kriza u ekipi, igra bez borbenosti, trener preteruje sa Nikolom Ivanovićem! Nedović i Vildosa zatvoreni, Petrušev van utakmice! Od Bentila nema mnogo vajde kao i od Holanda! Dobrić zbunjen, Mitrović bez energije! Zamor čini svoje, za par utakmica se resetujemo ali bićemo daleko od TOP8! Nema veze, idemo dalje pa u finišu sezone da budemo pravi!
    (severnjača, 31. januar 2023 22:33)

    # Link komentara

  136. Bolje da Duško odmara Nedovića za kup, ako ga budemo igrali, Martin, Haland, Raduljica ...Ko ih je doveo taj je " ludak"....
    (Petar, 31. januar 2023 22:33)

    # Link komentara

  137. Postali smo mnogo teski za gledanje
    (cocoloco, 31. januar 2023 22:33)

    # Link komentara

  138. Forma je u padu, nema sta! Ali, ja bih pre rekao da je ovo nasa realnost, i dalje stojim iza svojih reci s pocetka sezone. Ovo je jedan prosecan tim koji ce biti pri dnu tabele! Osim Vildose i Nedovica, svi ostali su jedan obican prosek.
    (bradabg, 31. januar 2023 22:33)

    # Link komentara

  139. Sta se desilo ovoj ekipi? Od ona poslednja 4 min u Kaunasu, ne mozemo se sastaviti.
    Mitrovic, Bentil i Dobric su u ozbiljnom padu.
    (Mare, 31. januar 2023 22:26)

    Evo ti info iz kluba, kasne plate a neki igrači imaju dobre ponude od drugih klubova!
    (Top, 31. januar 2023 22:32)

    # Link komentara

  140. Ми играмо више него срамно. Али однос фаулова после 3/4 12-20!!! Дупло више скоро, а они нас убише, изузетно јака одбрана. Увек имају преко 20 фаулова, а сада само 12 за 3/4. Заиста срамота. Не суде секирицњ на Петрушеву и Недовићу, а досудише Петрушеву онај срамни фаул на Шенгелији.
    (veliki strumf, 31. januar 2023 22:32)

    # Link komentara

  141. Zvezda nije imala ukupnu koš razliku u plusu do sada u EL. 22 kola odigrana, a oni večito u minusu. Užas!
    (Mahatma Pandi, 31. januar 2023 22:31)

    # Link komentara

  142. Tako prolazw ekipe koje zgazi Partizan
    (tox, 31. januar 2023 22:31)

    # Link komentara

  143. Zvezda nije zaslužila da bude ni u 12 a ne u 8. Sa 3 do 4 krštena igrača Evroliga se ne igra. Priča o domaćim igračima je tanka jer da nemamo Luku brisali bi sa nama patos svi živi.
    (Kedi, 31. januar 2023 22:31)

    # Link komentara

  144. Sve je ovo posledica samoubistva protiv Žalgirisa. Posle one utakmice ne mogu da prepoznam igrače,totalno su mentalno pali,nevjerovatno. Nadam se da mogu da se trgnu protiv Armanija jer ako i tamo izgubimo to je to od ove sezone u evroligi.
    (ivan, 31. januar 2023 22:30)

    # Link komentara

  145. Vi i vaši domaći igrači... Dade Vildoza 30%koševa.
    (magija, 31. januar 2023 22:30)

    # Link komentara

  146. Pet plejmejkera - veliki problem, svi vole loptu.....
    (Petar, 31. januar 2023 22:30)

    # Link komentara

  147. I zvanicno najgori napad u EL. Partizan ima 200 poena vise datih od red stara .
    (Man, 31. januar 2023 21:54)
    Ja cele godine pisem kako Zvezda nema ama bas nikakvu igru dok je Partizanu samo potrebno vreme da sve legne. Zvezda igra hrkljus. A napred ako sta bude brzo i lako kad se posreci hrkljus ili ako nekoga krene da ubacuje ves masine kroz obruc. Igre nigde, akcija nigde. Jednom recju kosarke nigde a hoce se nesto. e pa ne moze. Dzaba milioni i zilioni.
    (Kosarka a ne rukomet, 31. januar 2023 22:29)

    # Link komentara

  148. Ne zna se šta je gore, suđenje ili naša igra. Ponovno loša , ovog puta katastrofalna, prva četvrtina. Ivanović to mora što pre da reši . Realno, ima i njegovih grešaka .
    (Bocko, 31. januar 2023 22:29)

    # Link komentara

  149. Auuuu koja smo mi " grupa gradjana"......
    (Petar, 31. januar 2023 22:28)

    # Link komentara

  150. Nikola Ivanovic se vratio u tim protiv Zalgirisa i mi poceli da se raspadamo, hoce li neko reci treneru da nema prava da igra samo zato sto je preziva isto kao trener? da nije zaslužio toliko minuta da uzima drugim igračima..
    (ej bre..., 31. januar 2023 22:28)

    # Link komentara

  151. Uteg’o Duško i odbranu i napad…
    (čika dača, 31. januar 2023 22:28)

    # Link komentara

  152. Užas od igre. Loše,loše...odvratno slabo. Svi su pročitali igru CZ. Blamaža !!! Sramota !!! Šta radi uprava?
    (VUK, 31. januar 2023 22:28)

    # Link komentara

  153. Uhvatio sam sebe kako prizeljkujem da se Nedovic povredi i ne ulazi više u igru.Sramotna igra i raspad čitavog tima.
    (kris, 31. januar 2023 22:27)

    # Link komentara

  154. -17, крај треће.
    Тешко до преокрета са оволико изгубљених поседа. И четврта лична Митровића.
    (Никола, 31. januar 2023 22:27)

    # Link komentara

  155. Nedovic. Koji je ovo promasaj od igraca... Od svog dolaska u KKCZ, sem one trojke Partizanu, nista nije pokazao.
    (nidzerland, 31. januar 2023 22:26)

    # Link komentara

  156. Sta se desilo ovoj ekipi? Od ona poslednja 4 min u Kaunasu, ne mozemo se sastaviti.
    Mitrovic, Bentil i Dobric su u ozbiljnom padu.
    (Mare, 31. januar 2023 22:26)

    # Link komentara

  157. Ovo je bolno gledati. Porazi od Barse, Žalgirisa i Grobara ključni. Odoše kola nizbrdo…
    (Rankovic od Rasine, 31. januar 2023 22:26)

    # Link komentara

  158. Nedović pola čovek pola izgubljena lopta.
    (metalstorm, 31. januar 2023 22:26)

    # Link komentara

  159. Ivanović, Bentli, Dobrić, Holand, Marković... Zločin koji traje!
    Od one pobede nad Oly u Grčkoj, ovaj tim se raspao!
    (Neo@, 31. januar 2023 22:26)

    # Link komentara

  160. Kako se sve brzo menja u kosarci pre par kola isti ovi navijaci koji sad pljuju po zvezdinim igracima su vikali kako idemo na final 4 . Niti je par poraza katastrofa niti je par pobeda znak da je neko vec osvojio titulu . Jos ima dosta da se igra bice jos pobeda ali i poraza da mi je neko rekao da cemo posle 6:1 biti na 10:10 ili 10:11 ja mu ne bi verovao. Na kraju sezone se podvlaci crta Pa cemo videti sta I Kako je sve proslo a do tad uzivajte u jos jednoj evroligaskoj sezoni
    (istoricar, 31. januar 2023 22:25)

    # Link komentara

  161. Joj brate sutnite ovog Nedobica iz ekipe, pa on je uzasan. A Ivanovic? Jel taj decko trenirao kosarku?
    (sasa the king, 31. januar 2023 22:25)

    # Link komentara

  162. Zvezda opet u kanalu! Prodje medeni mesec Ivanovica! Da je toliko dobar trener angazovao bi ga neki jaci klub a ne Zvezda!Partizan i top 8 i prvak ABA lige!
    (Radisa, 31. januar 2023 22:24)

    # Link komentara

  163. stiže to velika Zvezda
    (hm, 31. januar 2023 22:24)

    # Link komentara

  164. Polako ljudi.
    Martin i Kampaco i biće opet dobrih rezultata .
    (Krajišnik, 31. januar 2023 22:24)

    # Link komentara

  165. Дај бре истерај више ову незналицу Ивановића!!! Уђе на паркет направи кораке, промаши чисту тројку, баци циглу на кош! 3 напада упропасти час посла. Нила од играча. Петрушев играо сјајно, Душко га је НЕПОТРЕБНО КРИТИКОВАО и ево дечко не може да се опасуљи! Очајан педагошки потез тренера према младом играли који је месец дана био убедљиво најбољи. Потпуно је урнисао екипу непотребним критичким коментарима. Бентил је човек са екстремно ниским IQ, баш као и Холанд. Тужно је што смо меч изгубили после 3 минута утакмице.
    (veliki strumf, 31. januar 2023 22:24)

    # Link komentara

  166. Sta izvodi ovaj sa Ivanovicem pre Markovica? Uzas!!!
    (Revizor, 31. januar 2023 22:23)

    # Link komentara

  167. Forma im je u slobodnom padu... Sad kad polako dolazi najvažniji deo sezone oni su sve gori...
    (Nebojša R., 31. januar 2023 22:22)

    # Link komentara

  168. Sta radi ovaj N Ivanovic?!!! Covek ne zna gde tera
    (Ivica, 31. januar 2023 22:22)

    # Link komentara

  169. Kukavička igra..ne zaslužuje da igra u euro ligu.... slabi ste i od partizana....slučajno ste pobedili. Zašto plačate igrače kad ne može da igraju..
    (Muhamed xhemaili, 31. januar 2023 22:21)

    # Link komentara

  170. Uz ovakvo sudjenje sta Zvezda da ocekuje...???Sramno sudjenje...
    (Rade S, 31. januar 2023 22:21)

    # Link komentara

  171. Greota je sta radi Nikola Ivanovic... Veceras je i Dobric promasio svaki ulaz, kod njega se vidi da je manjak samopouzdanja...
    (Chivu89, 31. januar 2023 22:21)

    # Link komentara

  172. Od kada se vratio Ivanovic mi nismo uspeli nista da dobijemo.Lik je katastrofa!
    (chypsy, 31. januar 2023 22:21)

    # Link komentara

  173. Ako sam dobro razumeo Zvezda želi u top 8 sa Ivanovićem na pleju?
    (krtac, 31. januar 2023 22:21)

    # Link komentara

  174. Razlika je stvorena u 1/4 mu uvek lose počinjemo 1/4 , kada počnemo da igramo normalno onda cemo igrati egal...
    (niks, 31. januar 2023 22:20)

    # Link komentara

  175. Ivanović je pročitan sa njegovom taktikom.
    Nedović igra sve više kao u reprezentaciji, sakriva se po ćoškovima.
    loše nam se piše u nastavku
    (ronn, 31. januar 2023 22:19)

    # Link komentara

  176. Nece nama ni Kampaco bog zna sta pomoci. Dobric, Mitrovic, Ivanovic ,Bentil, Holand, Kuzmic. Svi su redom ili u padu forme ili nisu ni za Ukeb Kup, a ne EL.
    (bvb, 31. januar 2023 22:19)

    # Link komentara

  177. Ajd što smo loši, ali što ove sudije počele već redovno da nas masakriraju.
    (milan, 31. januar 2023 22:19)

    # Link komentara

  178. Ivanović Nikola - nije ni za Zdravlje Leskovac trenutno...
    (Pedja J7, 31. januar 2023 22:17)

    # Link komentara

  179. Да ли је овај Добрић нормалан??? Дечко има тоталну промају у глави. ТРИ ПУТА ИДЕ НА УЛАЗ и три пута промашује! У одбрани ТРИ ПУТА ПОТПУНО САМОГ ОСТАВЉА ВИМСА и примамо 3 узастопне тројке. Најјаче од свега је што човек убацује у каријери 10% оз улаза! Не постоји играч који је више полагања промашио. Њему бох забранио шут за 2 поена јер он то не убацује. Само тројке шутирај па како буде. Јуримо резултат у 3/4 са Илићем и Бентилом који су не зна се где више шупљи док Вилдоса црче и прави неспортски. Наравно све већи минус. Душко се потпуно погубио, испустио дизгине из руку и кола дамо иду низбрдо.
    (veliki strumf, 31. januar 2023 22:15)

    # Link komentara

  180. Joj Dobricu pa kakav je to ulaz i bacanje tih cigli na kos??? Sta radis bre covece
    (nnn, 31. januar 2023 22:15)

    # Link komentara

  181. Izgledamo bezidejno,nema nikakvog koncepta u igri.Dusko pokusava da izvuce maksimum ,ali ne moze u kontinuitetu to da mu uspeva.
    Na zalost ,Partizan je dosta jaci od nas ove sezone.
    (divlja mackica, 31. januar 2023 22:14)

    # Link komentara

  182. Dok Zvezda ne dovede igrače koji mogu da igraju u 1 na 1 u reketu, nema ništa od ozbiljne košarke. Protivnici obrate pažnju na Voldozu i Nedovića a ovi moraju sami da izmisle poene jer su im saigrači Lazić, Lazarević, Marković, Kuzmić... Tu neće mnogo moći da promeni ni Kampaco!

    Tacno,bez unutrasnje igre nista.
    Za tu igru nemamo igrace.
    (urke, 31. januar 2023 22:14)

    # Link komentara

  183. Svaki put kada neko pita "zašto Dobrić ne igra u nekom jačem timu" pustite mu večerašnju utakmicu
    (krtac, 31. januar 2023 22:13)

    # Link komentara

  184. Bentil vec pocinje da iritira.
    (sto mu gromova, 31. januar 2023 22:11)

    # Link komentara

  185. Sto bi DUSKO rekao momci mirno spavajte laka lova.
    (Baki, 31. januar 2023 22:11)

    # Link komentara

  186. Dobrić mutira u Lazića.
    (VAR, 31. januar 2023 22:11)

    # Link komentara

  187. Početkom treće četvrtine, Virtus 11 bacanja, Zvezda 11 bacanja i svih 11 izveo Vildoza.
    :)
    (lupa, 31. januar 2023 22:09)

    # Link komentara

  188. Moze i mora bolje
    (Svetlana, 31. januar 2023 22:04)

    # Link komentara

  189. Gotovo, Zvezda što je odigrala u EL ove sezone, odigrala je!
    Ne razumem kako neko misli da se može igrati EL bez pravog i dobrog centra?
    Kuzmić je centar, ali on je dečko operisan od košarke, valjda mu je alkohol izgoreo mozak, Raduljica je najobičniji klovn i pojma nemam ko je njega uopšte doveo u CZ, a Zvezdine "četvorke" jednostavno ne mogu da se nose sa centrima evroligaških ekipa, to je tako evidentno!
    Drugo, ko je i zašto u CZ doveo Markovića, niko ga nije hteo u Evropi, pa ajde da igra kod nas?
    Koji je njegov doprinos na terenu? Da popunjava brojno stanje? Pa to može bilo ko od nas, isti bi doprinos bio da igram ja ili on!
    I ovaj Holand, ko je njega doveo, na čiju preporuku?
    Pa on vola prstom u d.pe ne ume da ubode, nije dovoljno biti crnac i misliti da znaš da igraš košarku da bi te neko doveo u CZ, ali očigledno je to nekome u CZ dovoljno!
    Prosto je neverovatno koliko loše CZ igra, ne bi me čudilo da na kraju bude i 30+ razlike za Virtus!
    (Cinik, 31. januar 2023 22:04)

    # Link komentara

  190. Bentil i Holand, uzas koji traje, i traje, i traje….
    (exaltedflesh, 31. januar 2023 21:57)

    Dok Lazić, Dobrić, Kuzmić, Marković kidaju.
    (spock, 31. januar 2023 22:03)

    # Link komentara

  191. Gazi bre zvezdu!
    (grobar, 31. januar 2023 22:03)

    # Link komentara

  192. @Kako smo mi dobili Olimpijakos u pireju to meni nije jasno, Pogledajte sta rade Feneru u Istambulu...
    (Auuu covece, 31. januar 2023 20:05)

    - Врло просто, били сте у врхунској форми док је Олимпијакос био у паду. Сада је Олимпијакос у пуној брзини, а ви сте успорили. Ништа ту није спорно, чисте законитости спорта.
    (Leogane, 31. januar 2023 21:35) Није тачно! Очи је и тада био у одличној форми, делили су друго место. Не пишите непроверене информације које се на нету могу проверити са 3 клика! Ниједног тренутка Оли није био у паду ове сезоне. Квота на њих је била 1,18.
    (veliki strumf, 31. januar 2023 22:02)

    # Link komentara

  193. Evo spanci su postigli svoje, 4 ekipe u top8. Komedija od lige. Fino ce gazde da ostave Zvezdu i Partizan da igra od 10 mesta pa dole, tek toliko da popune spancima kalendar.
    (sportdetective, 31. januar 2023 22:01)

    # Link komentara

  194. Nista nije gotovo, - 13 nije nedostizno, a njih mora malo stati. Bice ovo na kraju ooet neizvesna zavrsnica...
    (gl, 31. januar 2023 22:01)

    # Link komentara

  195. sad u pauzi prebacim na sk1 i primetim nesto zanimljivo

    Crvena Zvezda Meridianbet Beograd

    Znaci - Meridianbet GLAVNI SPONZOR

    na dresu reklame:

    napred - Soccer i mts
    pozadi - idea

    koja ste vi muljavina i prevara od kluba
    (Igrajmo taj tango smrti, 31. januar 2023 22:01)

    # Link komentara

  196. Ne zna, Teo. Starter. Servira im tacne....E moji stručnjaci što su pričali bolji kako zvahu oni, ni imena im ne znam.
    (???, 31. januar 2023 21:42)

    Niko pri zdravoj pameti to ne moze stvarno da misli, to ih neka mrznja tera da tako pricaju, e sad odakle mrznja prema coveku koji je toliko zaduzio nasu reprezentaciju stvarno ne znam, verovatno se udruzili grobari i cigani, ovi prvi ga mrze sto navija za Zvezdu, a ovi drugi sto nije dosao u Zvezdu, ali ga zato u Bolonji obozavaju, mnogo smo jadni i mali ponekad, salju ga u penziju vec 5 godine a covek je genijalac, ali dobro svakom po zasluzi zato smo tako i prosli.
    (E moji Srbi, 31. januar 2023 22:00)

    # Link komentara

  197. Dok Zvezda ne dovede igrače koji mogu da igraju u 1 na 1 u reketu, nema ništa od ozbiljne košarke. Protivnici obrate pažnju na Voldozu i Nedovića a ovi moraju sami da izmisle poene jer su im saigrači Lazić, Lazarević, Marković, Kuzmić... Tu neće mnogo moći da promeni ni Kampaco!
    (SIMA, 31. januar 2023 22:00)

    # Link komentara

  198. Vi koji govorite da se ekipa raspada za samo par nedelje od kada ste veličali Zvezdu, Duška Ivanovića, Neda, Vildoza itd
    Razumete se u košarku kao moja baba u programiranje
    Ne mogu Nedovic i Vildoza da vuku celu sezonu, iseđeni su, pad forme..
    Ivanovic nije igrao poprilično, treba vremena da se vrati, nemamo centra Hassana jako dugo a Kuzmic nam nije tu danas iz nekih razloga
    A sa druge strane Virtuos odlicno igra..
    Malo podrške I strpljenja..
    (Paki, 31. januar 2023 21:38)

    Velika verovatnoca je da takve komentare pisu grobari, navikli da tako pisu za svoj tim na svake dve nedelje. :D
    (76er, 31. januar 2023 22:00)

    # Link komentara

  199. Navijam za moju Zvijezdu crkvenu i nije me sramota!
    (roarrr, 31. januar 2023 21:59)

    # Link komentara

  200. Nemojte odmah pljuvati pa posle lizati.
    Naiđu periodi pada forme.
    Doćiće i pobede pa na kraju po
    dvlačimo crtu.
    (flok, 31. januar 2023 21:59)

    # Link komentara

  201. A gde je Kampaco?
    (čika dača, 31. januar 2023 21:59)

    # Link komentara

  202. partizan divljačka ekipa
    (dejo, 31. januar 2023 21:59)

    # Link komentara

  203. Pod hitno dovesti J Le Brona.!
    (paja čutura, 31. januar 2023 21:58)

    # Link komentara

  204. Zasto partizanovi navijaci dolaze ovde i komentarisu? Ima ih vise nego zvezdinih.
    Nisu mi jasni kako ne vide da partizan ima bolji tim ali i duplo skuplji. I to u prvoj sezoni posle koliko godina bez evrolige. I imaju obraza da komentarisu nesto.
    (nnn, 31. januar 2023 21:58)

    # Link komentara

  205. Napad jeste problematican. Sa Ivanovicem na pleju ni ne postoji. Ali ajde.
    Odbrana reketa je dupla nula.
    Petrusev nikada, Bentil promaja i mozga bez, Mitrovic nervozan. Svi dekoncentrisani, spori i mekani. Ilic jos i nesto. Pa s kim igrati?
    (Udah, 31. januar 2023 21:58)

    # Link komentara

  206. Vise Kamerunaca ovde nego u Areni.
    (sporogoreci, 31. januar 2023 21:57)

    # Link komentara

  207. izgleda da su se zasitili.duskovih treninga...
    (zipa, 31. januar 2023 21:57)

    # Link komentara

  208. Bentil i Holand, uzas koji traje, i traje, i traje….
    (exaltedflesh, 31. januar 2023 21:57)

    # Link komentara

  209. Ивановић и Холанд залутали у кошарку.
    (Објављен коментар, 31. januar 2023 21:57)

    # Link komentara

  210. Ja mislim da nam je ovde kraj. daj Boze da da se varam,ali ova igra je katastrofalna. pogledajte samo kako Partizan igra a mi smo im se smejali.
    (gagi, 31. januar 2023 21:56)

    # Link komentara

  211. Auuu Pesicu. Za par minuta Teo napravi 15 razlike i izadje, like a boss. Koliko pravi razliku ovaj covek, kakva poezija
    (Sub013, 31. januar 2023 21:43)

    Volim ga, ali je Teo isto tako bacio 3-4 cigle, plus se u odbrani ne vidi.
    (76er, 31. januar 2023 21:55)

    # Link komentara

  212. Ivanovic isključiv krivac,za ovu u onu protiv Partizana.Tolika minuta za Bentila i Ivanovica katastrofa.Ivanovic ne moze igrati EL.Markovuc je za njega dr.Unustio je dobru formu Petruseva Lazic u autu skroz.Nedovic za ove pare koje igra nista.Holanda ne treba uopšte uvoditi.U velikom smo kanalu...
    (gagi, 31. januar 2023 21:55)

    # Link komentara

  213. Rezultat ovakve igre je katastrofalan skauting u prelaznom roku, Hoaland, Bentil, Adams, Raduljica itd...previse je to za jednu sezonu. Ne mogu 2 - 3 igraca da svaku utakmicu daju 80 posto koseva.
    (basketas, 31. januar 2023 21:54)

    # Link komentara

  214. I zvanicno najgori napad u EL. Partizan ima 200 poena vise datih od red stara .
    (Man, 31. januar 2023 21:54)

    # Link komentara

  215. E ovo je pravi FMP! Ono u decembru je bila lazna slika kao i Partizana!

    Sad dolaze stvari na svoje mesto dok jedni grabe nezaustavljivo u TOP 8 drugi se brukaju po 20 razlike za poluvreme!
    (Grobar, 31. januar 2023 21:46)

    Lako je to pricati bas u ovom trenutku, ali imate vi ove godine vise epizoda, kad ste malo osvajaci EL, a malo terate Obradovica iz kluba, iskuliraj na trenutak.
    Nemoj da opet da bude samaranje od neke Valensije bez 5 igraca.
    (76er, 31. januar 2023 21:54)

    # Link komentara

  216. Znamo da su plaćeni ali lakše bi mi bilo da gledam utakmice kad bi Holand i Bentil bili na tribinama. Kinta neka leže kad već sportski sektor veze nema sa životom.
    (metalstorm, 31. januar 2023 21:54)

    # Link komentara

  217. Душко је заиста потпуно погубио конце. Не зна више шта ради. У почетку смо бар одбрану играли. Сада за полувреме нисмо одбранили више од 3 напада. Све преко тога што су промашили - промашили су из чистих позиција. Овог Жаитеа нити ко може да брани, нити да му парира у скоку а баш сада нема Кузмића који је дрво, али би ухватио нешто. Примамо од Виртуса скоро 50 поена за полувреме - скандалозно. Нико ништа не игра, ама ништа. Напад нам је ужасан, нико ништа да искреира, убаци. Мизерних 5 асистенција за полувреме, нико нема више од једне, а сам Тео их има 5.
    (veliki strumf, 31. januar 2023 21:54)

    # Link komentara

  218. Vidite, to vam je onaj Virtus što je osvojio onaj smešan Cipiripi kup.
    (Mirotić iz auta, 31. januar 2023 21:37)

    Iz Arene pratis Zvezdu na gostovanju?
    (jel guzva, 31. januar 2023 21:54)

    # Link komentara

  219. Petrusev ? Koje je (trenerovo)"opravdanje"- za MIZERNU minutazu?Sta se desava?
    (DUDA, 31. januar 2023 21:54)

    # Link komentara

  220. NAJJAČI KOMENTAR-EMOTIVNO SE ISPRAZNILI POSLE FMP-A!!! Umreti od smeha
    (dure, 31. januar 2023 21:53)

    # Link komentara

  221. Sve dolazi na svoje. Mutant u kolapsu. Institucija melje sve pred sobom. I da se ovih predhodnih 10 godina zla i mafijasenja vise nikad ne ponovi.
    (dawson, 31. januar 2023 21:53)

    # Link komentara

  222. Delije, cemu defitizam, ovo se dobija.
    (Ciganin, 31. januar 2023 21:53)

    # Link komentara

  223. Hahah, a ovaj bot od komentatora na sport klubu 1 veli fenomenalna odbrana Zvezde, a ista primi za poluvreme 50 poena.
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 31. januar 2023 21:46)

    Ne gledaš svoj klub, nego Zvezdu ??? Kompleks ???

    Pa čovek sve vreme priča o lošoj odbrani, što lažeš ?
    A, da...
    (O, glupog li čoveka..., 31. januar 2023 21:53)

    # Link komentara

  224. Kod nas dosadno, ponižavamo Asvel, a vi, kako te?
    (dure, 31. januar 2023 21:52)

    # Link komentara

  225. Ni ovaj trener ne valja?
    (Alien, 31. januar 2023 21:51)

    # Link komentara

  226. pozicija 3 i 5 katastrofalna! ocigkedan pad forme... daj boze da se nesto promeni kad pocbe da igra kampaco i martin ali mislim da je bila neka vrsta adrenalinske inekcije dolazak duška ali da je doza prosla i da je to bilo to od ove ekipe ove sezone... limitirana ekipa i u sutu i pod kosem..
    (vukan, 31. januar 2023 21:51)

    # Link komentara

  227. Oterati na kraju sezone Vildosu i Nedovića kao i Duška Ivanoviċa i onda sa Kuzmom i Lazom dogodine
    (Kornjača Rade, 31. januar 2023 21:51)

    # Link komentara

  228. Nismo se mi raspali za dvije sedmice,već su protivnički treneri shvatili da nemamo ni četvorku ni peticu,pa sve spuštaju pod kos.Sa Mitrovicem,Bentilom i Ilicem mi pričamo o top 8.
    (kris, 31. januar 2023 21:49)

    # Link komentara

  229. kakav raspad od ekipe.. za 5 kola odoše na top 17 zapamtite!!!
    (pop, 31. januar 2023 21:49)

    # Link komentara

  230. mitrovic,dobric , strasno nedovic drogiran bentlija holanda zali boze komentara
    (mire, 31. januar 2023 21:48)

    # Link komentara

  231. Oterati na kraju sezone Vildosu i Nedovića kao i Duška Ivanoviċa i onda sa Kuzmom i Lazom dogodine
    (Kornjača Rade, 31. januar 2023 21:48)

    # Link komentara

  232. Namestio Savic
    (Obrisi suze mala moja, 31. januar 2023 21:48)

    # Link komentara

  233. Nema ništa od top8 Žalgiris i sad ovo i kraj
    (Samo kažem, 31. januar 2023 21:28)

    I Partizan kući, to se MORALO dobiti.
    (Džoni, 31. januar 2023 21:48)

    # Link komentara

  234. Bentil…kakav je to balvan…
    (sasa the king, 31. januar 2023 21:47)

    # Link komentara

  235. Ne ide ,Pa ne ide svi se bore i trude ali bas se neda.svaki kos kao gol u fudbalu . Vildosa jedini raspolozen igrac napad nam nikad nije bio jaca strana ali bar je odbrana bila dobra sad smo i tu zakazali. Sta je tu je valjda ce nas ponovo krenuti
    (Mike, 31. januar 2023 21:47)

    # Link komentara

  236. Hahah, a ovaj bot od komentatora na sport klubu 1 veli fenomenalna odbrana Zvezde, a ista primi za poluvreme 50 poena.
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 31. januar 2023 21:46)

    # Link komentara

  237. Ovaj Bentil samo vadi ovu protezu. Uzasni su nam stranci mozda najgori ikad sto smo imalj.
    (Majesty, 31. januar 2023 21:46)

    # Link komentara

  238. E ovo je pravi FMP! Ono u decembru je bila lazna slika kao i Partizana!

    Sad dolaze stvari na svoje mesto dok jedni grabe nezaustavljivo u TOP 8 drugi se brukaju po 20 razlike za poluvreme!
    (Grobar, 31. januar 2023 21:46)

    # Link komentara

  239. Ovaj Bentil samo vadi ovu protezu. Uzasni su nam stranci mozda najgori ikad sto smo imalj.
    (Majesty, 31. januar 2023 21:46)

    # Link komentara

  240. Glupo sto moram da kazem ali bolje je kad je Ivanovic povredjen.
    (Pokondirena Tikvica, 31. januar 2023 21:45)

    # Link komentara

  241. Dobric užas , kao i ostali….
    (Janko, 31. januar 2023 21:45)

    # Link komentara

  242. Dzaba vam milioni i argentinci ZGAZICE vas opet Partizan
    (Partizan je kosarka, 31. januar 2023 21:45)

    # Link komentara

  243. nije mi jasno šta Ivanovič dokazuje da ne igranjem Petruševa
    (ev, 31. januar 2023 21:44)

    # Link komentara

  244. Auuu Pesicu. Za par minuta Teo napravi 15 razlike i izadje, like a boss. Koliko pravi razliku ovaj covek, kakva poezija
    (Sub013, 31. januar 2023 21:43)

    # Link komentara

  245. nema plate?
    (jel tako?, 31. januar 2023 21:43)

    # Link komentara

  246. Ne zna, Teo. Starter. Servira im tacne....E moji stručnjaci što su pričali bolji kako zvahu oni, ni imena im ne znam.
    (???, 31. januar 2023 21:42)

    # Link komentara

  247. Komentarisanje plavšića je u najmanju ruku sramotno, dok se zvezda raspada na terenu pominje suđenje, na poene virtusa reaguje kao da prisustvuje tragediji.
    (druga postava, 31. januar 2023 21:42)

    # Link komentara

  248. Bentil, Kuzma, Ivanović, Raduljica....sa njima u top8...šalite se
    (Kornjača Rade, 31. januar 2023 21:40)

    # Link komentara

  249. Ali covek s ovakvim predispozicijama da bude ovoliko neinteligentan. Tuzno ga je gledati kroz karijeru. Dao bi' 2 Nedovica za jednog Kecmana
    (Bifana, 31. januar 2023 21:39)

    # Link komentara

  250. Vidim piše se Ivanović ovakav, Marković onakav,a niko da napiše da nas Nedovic ubija već nekoliko utakmica.
    (kris, 31. januar 2023 21:39)

    # Link komentara

  251. Pa treba da je svima jasno da je čela Evro liga protiv Zvezde…vidite po suđenju iz svake utakmice je sve gore i gore….ovo sramota šta radu sudije…
    (Pazarc, 31. januar 2023 21:39)

    # Link komentara

  252. Problem se zove Kampaco. Igra ABA ligu, sve se vrti oko njega, trenira sa timom za euroligue, al se pravi druga taktika jer njega nema...i tu nastaje problem. Teško je uklopiti sve kockice. Al je neko kriv što se došlo dotle...ma nije niko.
    (Marko, 31. januar 2023 21:38)

    # Link komentara

  253. AKTIVIRAJTE PP APARAT!
    (bre, 31. januar 2023 21:38)

    # Link komentara

  254. Vi koji govorite da se ekipa raspada za samo par nedelje od kada ste veličali Zvezdu, Duška Ivanovića, Neda, Vildoza itd
    Razumete se u košarku kao moja baba u programiranje
    Ne mogu Nedovic i Vildoza da vuku celu sezonu, iseđeni su, pad forme..
    Ivanovic nije igrao poprilično, treba vremena da se vrati, nemamo centra Hassana jako dugo a Kuzmic nam nije tu danas iz nekih razloga
    A sa druge strane Virtuos odlicno igra..
    Malo podrške I strpljenja..
    (Paki, 31. januar 2023 21:38)

    # Link komentara

  255. Nedovic, ni boljih fizickih predispozicija, a ni goreg igraca.
    (sasa the king, 31. januar 2023 21:38)

    # Link komentara

  256. Dobijamo mi ovo!
    (Mr. Spock, 31. januar 2023 21:37)

    # Link komentara

  257. Veliki pad u formi,to se i videlo protiv kameruna u pioniru,kada su nas oni kao totalni autsajderi dobili na nasem terenu onda moze svako,sve je to normalno,bice bolje
    (urke, 31. januar 2023 21:37)

    # Link komentara

  258. Sibaj Virtuse drzavni projekat ahahahhaha
    (Paradox, 31. januar 2023 21:37)

    # Link komentara

  259. Jel igra Kamaco??
    (Paradox, 31. januar 2023 21:36)

    # Link komentara

  260. Partizan ove vratio na fabricka podesavanja hahaha
    (Istanbul 92, 31. januar 2023 21:36)

    # Link komentara

  261. Nikad vise nećete glavu dići, igrate poslednju sezonu u EL ikada.
    Sportski pozdrav.
    (samokažem, 31. januar 2023 21:07)
    Mesto da gledaš kako razbijate Asvel ti si došo da komentarišeš kako Zvezda nikada više neće igrati Evroligu. Pa šta ako je ne igra nije kraj sveta igraćemo evrokup i gotovo
    (Samo kažem, 31. januar 2023 21:35)

    # Link komentara

  262. @Kako smo mi dobili Olimpijakos u pireju to meni nije jasno, Pogledajte sta rade Feneru u Istambulu...
    (Auuu covece, 31. januar 2023 20:05)

    - Врло просто, били сте у врхунској форми док је Олимпијакос био у паду. Сада је Олимпијакос у пуној брзини, а ви сте успорили. Ништа ту није спорно, чисте законитости спорта.
    (Leogane, 31. januar 2023 21:35)

    # Link komentara

  263. Igra li onaj od 4 miliona? zali boze drzavnih para
    (#FreeMoney, 31. januar 2023 21:34)

    # Link komentara

  264. Pod novim trenerom Zvezda igra sve bolju odbranu.
    (ćelavi reponja, 31. januar 2023 21:34)

    # Link komentara

  265. Opet Bodiroga.... hehehehe
    (dure, 31. januar 2023 21:34)

    # Link komentara

  266. Pogledaš prvih 3 minuta i jasno ti je odmah da su igrači Virtusa izašli sa energijom kojom se dobija utakmica, a igrači Zvezde sa željom da potroše što manje energije.
    E to trener ne može da (u)trenira igrača, to on sam donosi na teren. Zbog toga puna podrška Ivanoviću da Zvezdine "zvezde" iz prve petorke drži na klupi do kraja utakmice jer je utakmica njihovom "energijom" već izgubljena. A čak ih ne bih pustio ni na sledećoj utakmici da počnu, već da možda zarade po 5, 6 minuta ludačkim potrošnjom energije i željom da (za)igraju.
    Ja sa 40 god bih imao energije za tih 3 minuta, ali garantujem da bih ta 3 minuta odradio sa najviše energije i želje za pobedom na terenu.
    (Energetičar:-), ali u pravu., 31. januar 2023 21:33)

    # Link komentara

  267. Posle Partizana i Virtus nastavlja reciklazu hahaha
    (Karma, 31. januar 2023 21:33)

    # Link komentara

  268. Kritikovao je cak i kampaca protiv fmp-a
    (Neko iz mase, 31. januar 2023 21:32)

    # Link komentara

  269. Kaže Legenda da ima dogovor sa Teom! Verovatno je ovo deo tog dogovora?
    (matori, 31. januar 2023 21:32)

    # Link komentara

  270. Partizan je pocetak vaseg KRAJA!
    (Sampion Evrope 1992, 31. januar 2023 21:32)

    # Link komentara

  271. Bentil je ponizenje za ovaj lep sport
    (ajmo do 1000, 31. januar 2023 21:32)

    # Link komentara

  272. tolike pare skrckali u ekipu, a ekipa 0...
    (Bard Živa, 31. januar 2023 21:31)

    # Link komentara

  273. Odličan početak, još bolji nastavak utakmice…
    (Hopkins, 31. januar 2023 21:31)

    # Link komentara

  274. Što se mene tiče,posle večerašnjih utakmica želim Zvezdi i Partizanu sve pobede do kraja ligaškog dela,pa šta bude.
    (Joffrey, 31. januar 2023 21:31)

    # Link komentara

  275. tolike pare skrckali u ekipu, a ekipa 0...
    (Bard Živa, 31. januar 2023 21:31)

    # Link komentara

  276. u kakvom je kanalu celu sezonu dobrić, sta je sa tim čovekom, trema ga drma kao da ima 16,5 godina. ej posle 13 minuta 19-38.
    (nba-86, 31. januar 2023 21:31)

    # Link komentara

  277. Ivanović se oporavio pre 3 utakmice, proradila crnogorska veza, mora da igra i sve je poremećeno.
    Dečko je vezara.
    Ne zna se da li su sada gori Vildosa ili Nedović na mestu pleja.
    Ovo je,nažalost, početak kraja.
    (Torrente, 31. januar 2023 21:30)

    # Link komentara

  278. Kad sam pricao da je Vildosa igrac koga briga za rezultat, dobijao sam minuse. Posle Zalgirisa su ljudi videli kako to izgleda evo i veceras nastavlja. Nedovic za nijansu bolji jer oseca klub ali i on ima previse slobode. Ivanovic neka pokaze da je trener, sada kad su kola krenula nizbrdo. Generalno,nisam optimista, poceli smo da ratujemo van terena a na terenu kao babe. Niko nam nije kriv, sami sebi krojimo sudbinu ovakvim igrama.
    (MiksaCZ, 31. januar 2023 21:30)

    # Link komentara

  279. Ivanović se oporavio pre 3 utakmice, proradila crnogorska veza, mora da igra i sve je poremećeno.
    Dečko je vezara.
    Ne zna se da li su sada gori Vildosa ili Nedović na mestu pleja.
    Ovo je,nažalost, početak kraja.
    (Torrente, 31. januar 2023 21:30)

    # Link komentara

  280. Instalacija ce vise da prati Zvezdu, kao i obicno.
    (urke, 31. januar 2023 20:15)

    Vi ne znate sta da izbegnete jer vam je lose i od jedne i od druge utakmice.
    (Djurisilo, 31. januar 2023 21:29)

    # Link komentara

  281. Nasi navijaci postadose kao grobari - razmazeni i neozbiljni. Polako ljudi, ne moze svaka da se dobije ili da se igra egal, nesto ce i da se gubi, nesto ce i da se bas jako izgubi ali nesto ce i da se dobije. Da li ce to biti dovoljno za plej-of videcemo, bilo bi bolje sa Kampacom ali sta da se radi. Grobarima su igraci u usponu forme a kod nas je Bentil zaboravio da igra kosarku, dok Raduljica i Holand nisu u formi ni za mahanje peskirom. Strpljenje je potrebno navijacima oba tima.
    (LFC91, 31. januar 2023 21:29)

    # Link komentara

  282. Nema ništa od top8 Žalgiris i sad ovo i kraj
    (Samo kažem, 31. januar 2023 21:28)

    # Link komentara

  283. Emotivno se ispraznili nakon FMP-a.
    (aca, 31. januar 2023 21:28)

    # Link komentara

  284. Ala smo vas vratili na fabricka,sad cete svaku utakmicu ovako
    (dadoda, 31. januar 2023 21:27)

    # Link komentara

  285. Nikad vise nećete glavu dići, igrate poslednju sezonu u EL ikada.
    Sportski pozdrav.
    (samokažem, 31. januar 2023 21:07)

    samo se ti nadaj, ucicemo preko wild card kao vi...
    (Dzoniii, 31. januar 2023 21:16)

    To će biti onda kad vam Željko Obradović bude trener.

    Lagano. Sad ste u fazi negacije.
    Prihvatićete vremenom.
    (samokažem, 31. januar 2023 21:27)

    # Link komentara

  286. Odakle Ivanovicu ovakav kredit
    (Kali the greek, 31. januar 2023 21:26)

    # Link komentara

  287. kao što je neko već napisao protiv one utakmice sa partizanom.
    oni mogu još 40% da napreduju a zvezda je na vrhuncu i kola će da krenu nizbrdo.
    plašim se da oni imaju trenera koji će ekipu da učini još boljom a mi idemo u kanal.
    (., 31. januar 2023 21:26)

    # Link komentara

  288. uzasno su naporni sa ovim reklamama kladionice na pauzama. bukvalno iritantno do maximuma
    (Peca, 31. januar 2023 21:26)

    # Link komentara

  289. Kampaco stavlja probne tablice, pošto još nije registrovan pa će na poluvremenu sa čildersicama da odigra moravac u opančićima.
    (Dragan, 31. januar 2023 21:26)

    # Link komentara

  290. Radonjic je doveo iz Buducnosti Mitrovica i Ivanovica, a vec u februaru rekao da mu ne trebaju Davidovac i Holins. Nisu mu smetali Kuzmic i Markovic. E sada, Dusko Ivanovic radi sa raspolozivim igracima i to je to. Za ocekivati na leto da se zahvali Mitrovicu, Markovicu, Kuzmicu, Ivanovicu, Holandu i Bentliju.
    (ZT, 31. januar 2023 21:26)

    # Link komentara

  291. Gde je onaj strucnjak koji je rekao ako pobedimo Zalgiris , Partizan i Virtus sigurno idemo u Top 8 ?
    (LesorMatias, 31. januar 2023 21:26)

    # Link komentara

  292. Morao je da se desi pad forme, ovi sto troluju, kad pocne ponovo da meljemo prvi ce da aplaudiraju.. Samo lagano..
    (Svilena buba, 31. januar 2023 21:25)

    # Link komentara

  293. I to bi bilo to...
    Pa,bar smo se nadali.
    (Hrundi Bakshi, 31. januar 2023 21:25)

    # Link komentara

  294. zašto utakmicu gubimo redovno u prvoj četvrtini? ako primiš 30 poena već u prvoj četvrtini i imaš -14 ugasiš TV!
    (super, 31. januar 2023 21:25)

    # Link komentara

  295. Ista 1/4 kao u Kaunasu, sta vam nije jasno...
    (Niks, 31. januar 2023 21:25)

    # Link komentara

  296. Kad groblje nismo pobedili, koga ce mo?
    (Revizor, 31. januar 2023 21:25)

    # Link komentara

  297. Dobija ovo zvezda do kraja, sada je minus 16, sve ulazi a Zvezdi sve izlazi iz kosa.
    (zex, 31. januar 2023 21:25)

    # Link komentara

  298. vi sansu protiv nas niste imali jer skoro celu tekmu smo vodili
    (pera81, 31. januar 2023 21:25)

    # Link komentara

  299. Bre, pre dve nedelje odbrana je bila kao granit, u napadu bilo more akcija, milina za gledanje. Sad nam se kroz reket šetaju kao na promenadi, a u napadu kud koji mili moji. Ne znam šta je u pitanju, nije Duško odjednom zaboravio kako se vodi tim, ali definitivno nešto nije kako treba. Ovde nam ni Kampaco ne bi pomogao koliko loše igramo.
    (Lajavi krelac, 31. januar 2023 21:25)

    # Link komentara

  300. desi pešiću da te pitam nesto za tea
    (tegi limar, 31. januar 2023 21:24)

    # Link komentara

  301. Holand je mnogo limitiran u svakom pogledu
    (nnn, 31. januar 2023 21:24)

    # Link komentara

  302. Mene zanima da li Savic igra veceras?
    (Bizon, 31. januar 2023 21:24)

    # Link komentara

  303. 30-14 на крају 1/4 и још су промашили 2 пенала, куцање и зицер! Реално 36 требало да примимо. У нападу тројке 1/8! Бедници, срам вас било!
    (veliki strumf, 31. januar 2023 21:23)

    # Link komentara

  304. Pa sta je bre ovo kakva je ovo sramota, do pre 3-4 kola timcina a sada raspad.....ne znam....kad je ovakav nagli pad obicno znaci da nema plate...
    (Alo, 31. januar 2023 21:23)

    # Link komentara

  305. Ali zasto tolike izmene stalno zasto. I cemu ovoliko forsiranje Ivanovica. Covek nije igrao dva meseca i dobije kljucni 5 min u Litvaniji na kraju tekme. Ne razumem Duska vise.
    (Roster, 31. januar 2023 21:22)

    # Link komentara

  306. Ivanovic u igri +16,dva suta za tri jedva prvi obruc plus ni jedan napad nije organizovaosa svojim poskakivanjem i bezanjem od kosa.Ostali utopili se jade bez ideje pleja a Teodosic se sprda sa njima
    (Laki, 31. januar 2023 21:22)

    # Link komentara

  307. samokažem



    Neka igramo poslednju sezonu,časno ćemo odigrati do kraja,ali komplekse koje vi imate nikada nećete izlečiti...A onaj odozgo sve gleda,pa kako ste ušli u tu Evroligu tako ćete i da izađete!
    (Dušan, 31. januar 2023 21:21)

    # Link komentara

  308. Svaku utakmicu krecemo sa -10, odvratno!
    (Mica, 31. januar 2023 21:21)

    # Link komentara

  309. Uvek Stefan Marković pre Nikole Ivanovića.
    (Chivu89, 31. januar 2023 21:21)

    # Link komentara

  310. Sramno izdanje posle prvih 10 minuta. Izgledamo kao neki autsajder koja igra 1/4 finale Kupa Koraća protiv favorita.
    (Rakoč, 31. januar 2023 21:21)

    # Link komentara

  311. Mogu da dodju i 4 Kampaca, ne znaju...
    (Liu Kang, 31. januar 2023 21:20)

    # Link komentara

  312. Da li neko moze da mi objasni koja je uloga Holanda? Neverovatno, goreg stranca mislim da nismo imali. Bas ozbiljan promasaj je napravio onaj koji ga je doveo i dao mu platu.
    (zoran, 31. januar 2023 21:20)

    # Link komentara

  313. Ивановић је почео да губи конце. Утакмицу почиње сваки пут са другом петорком, увек имамо ВЕЛИКИ МИНУС у 1/4 и стално јуримо резултат. Некад смо окретали, више не. Форсира Ивановића који ПОЈМА НЕМА и сваки потез му је грешка. НАПАД НЕ ПОСТОЈИ! Пушта ову незналицу Холанда! За 3 месеца апсолутно није унапредио напад. Виртус игра пет пута брже од нас, док смо ми статични и гњавимо лопту. Меч је изгубљен после 3 минута, а тренутно је срамних 27-9! Одбрану нико живи не игра, НЕ ПОСТОЈИ НИЈЕДАН ПРИНЦИП! 8 фаулова за 8 минута, а Виртус само 2. Онда убаци петорку која не може НИКАДА кош да да. Катаклизма и велика срамота! Потпуно је изгубио концепцију игре.
    (veliki strumf, 31. januar 2023 21:20)

    # Link komentara

  314. Zvezda igra rukomet...
    (Liu Kang, 31. januar 2023 21:20)

    # Link komentara

  315. Sramotna igra,utakmica već gotova Bruka!!!!!
    (Ja, 31. januar 2023 21:20)

    # Link komentara

  316. Dve godine pričamo, NEMAAMOOO CEEENTRAAAA !!!
    (nemesis, 31. januar 2023 21:20)

    # Link komentara

  317. Zar zaista mislite da ste vise zanimljivi sa kometarima o Kampacu? Smislite sta drugo pa se vratite a do tada gledajte svoja posla, iliti svoj klub.
    (A.T., 31. januar 2023 21:20)

    # Link komentara

  318. Nikola Ivanović

    Kraj vica.
    (Kole, 31. januar 2023 21:20)

    # Link komentara

  319. ona kradja i gluposti protiv barse su nam okrenuli sezonu. porazi od reala, armanija i partizana u pioniru, dobijena protiv zalgirisa, previše je to za ovako tesnu evroligu gde ce jedan poraz ili pobeda odlučivati.
    (nba-86, 31. januar 2023 21:19)

    # Link komentara

  320. Vraćaju je tamo gde joj je i mesto...
    (Liu Kang, 31. januar 2023 21:19)

    # Link komentara

  321. Dusko odlazi!
    (Jon, 31. januar 2023 21:19)

    # Link komentara

  322. Dobro zapamtite ovu petorku

    N. Ivanovic
    Holands
    Branko Lazic
    Dalibor Ilic
    Bentil

    ZLOCIN PROTIV COVECNOSTI!

    Ja ne znam jel mi imamo nekih povreda o kojima se ne prica, ili je Dusko Ivanovic totalno poceo da se gubi. Cemu ovo, i cemu se nadati u ostatku meca kad i prvu cetvrtinu udjes sa -20?!
    (MenVud, 31. januar 2023 21:19)

    # Link komentara

  323. Ovo je sramota
    (nnn, 31. januar 2023 21:19)

    # Link komentara

  324. sramna igra.dokle vise ovakav start utakmice?!
    (slobodan, 31. januar 2023 21:19)

    # Link komentara

  325. au da li je ovo istina
    (cirkus, 31. januar 2023 21:19)

    # Link komentara

  326. Svaka utakmica loš početak. Sa rovitim igračima bez Martina teško. Jedna mi stvar nije jasna. Tolike godine Kuzmić? Kao da imaju moralnu obavezu. Ne može se sa Nedovićem i Vildosom i još neko ko je raspoložen
    (Cojle Manojle, 31. januar 2023 21:19)

    # Link komentara

  327. Mi odbranu ne igramo od Barcelone, od tad smo u krizi, to bi bilo to sto se nas tice ove sezone.
    (Slavisa, 31. januar 2023 21:18)

    # Link komentara

  328. Paaaaad je uveliko poceo. Top16 je tu.
    (NR, 31. januar 2023 21:18)

    # Link komentara

  329. Već na pola prve četvrtine izgubili utakmicu, sad mogu da tankuju do kraja i da se odmore za sledecu
    (g, 31. januar 2023 21:18)

    # Link komentara

  330. Mi vec izgubili utakmicu u prvoj cetvrtini.Odbrana suplja kao svajcarski sir.
    (Red, 31. januar 2023 21:18)

    # Link komentara

  331. Vildoza u mislima već u Italiji...
    (Neđo Valderama, 31. januar 2023 21:17)

    # Link komentara

  332. Izgleda nije samo do Vlade Jovanovica bilo.
    (bvb, 31. januar 2023 21:17)

    # Link komentara

  333. Zadnjih nekoliko utakmica CZ redovno za poluvreme prima 45-50 poena, i to ne moze voditi dobrom rezultatu...
    (Zorz, 31. januar 2023 21:17)

    # Link komentara

  334. Kakvo dvostruko horor veče za panterčiće!
    (dure, 31. januar 2023 21:16)

    # Link komentara

  335. Auh petorke
    Ivanovic, Ilic, Bentil, Holand, Lazic
    verujem u Duska, u padu smo forme treba pruziti podrsku
    (MrC, 31. januar 2023 21:16)

    # Link komentara

  336. Ali Nikola Ivanovic... Njegov maksimum je Buducnost i ABA liga. Sa njim pod ruku mogu da idu i inteligentni Bentil i Holand...
    (bvb, 31. januar 2023 21:16)

    # Link komentara

  337. Nikad vise nećete glavu dići, igrate poslednju sezonu u EL ikada.
    Sportski pozdrav.
    (samokažem, 31. januar 2023 21:07)

    samo se ti nadaj, ucicemo preko wild card kao vi...
    (Dzoniii, 31. januar 2023 21:16)

    # Link komentara

  338. markovic vako mator polupokretan je lično teo za ivanovica, izgubi minute povratkom ivanovica a odigrao maestralno svaki minut i svaku šansu koja mu je pruzena, tek defanzivno milion puta bolji
    (nba-86, 31. januar 2023 21:15)

    # Link komentara

  339. Deluje, posle dobrih partija po dolasku Ivanovića, da nam je forma u slobodnom padu. Unutrašnja linija nam je baš, baš loša za ovakav nivo takmičenja.
    (Petar Denda, 31. januar 2023 21:15)

    # Link komentara

  340. Od danas krece preokret, vezujemo par pobeda
    (Pipara, 31. januar 2023 21:14)

    # Link komentara

  341. Kratka horor priča, Nikola Ivanović na pleju.
    (krtac, 31. januar 2023 21:13)

    # Link komentara

  342. Da li je moguce da ovakav trener i dalje uvodi Ivanovica i daje mu znacaj a decko i da da 30 poena opet nema pojma o kosarci
    (Laki, 31. januar 2023 21:12)

    # Link komentara

  343. Ali zasto uvek ocajno pocinjemo?!? Pa posle jurimo rezultat. Bolje sto ne gledam...
    (Batisuta! Ma svega mi., 31. januar 2023 21:12)

    # Link komentara

  344. Зашто не игра Кампацо?

    Па није ваљда доведен да игра Аба лигу за 12 000 евра дневно?
    (Брус Вејн, 31. januar 2023 21:10)

    # Link komentara

  345. Katastrofa kada vec izgubis utakmicu u prvih 5 minuta. I ovo se stalno ponavlja. Treba da nas razbiju 40 razlike.
    (Vlad, 31. januar 2023 21:09)

    # Link komentara

  346. Срамотне ли игре у одбрани. Све мекушци, нигде чврстине. Првих 15 поена смо примили да ниједан напад нисмо одбранили!
    (veliki strumf, 31. januar 2023 21:09)

    # Link komentara

  347. Kakav je ovo raspad od ekipe postao....
    (Kontraš, 31. januar 2023 21:08)

    # Link komentara

  348. Nema Zvezda sta da trazi,igraju rekreativci Nedovic,Lazic...A i DUSKO polako gubi konce ...
    (Dejan, 31. januar 2023 21:08)

    # Link komentara

  349. Nikad vise nećete glavu dići, igrate poslednju sezonu u EL ikada.
    Sportski pozdrav.
    (samokažem, 31. januar 2023 21:07)

    # Link komentara

  350. Kao i uvek grozno počinjemo i nista se ne menja.
    (niks, 31. januar 2023 21:06)

    # Link komentara

  351. 10:12
    (Mahatma Pandi, 31. januar 2023 21:06)

    # Link komentara

  352. Partizan posle poraza u derbiju bio u kanalu 10-15 dana, cini mi se da je zvezda u slicnom “raspolozenju”
    (Bojan, 31. januar 2023 21:05)

    # Link komentara

  353. Naјкп која какав старт… Вилдоса продаје 2 лопте, фаул, Недовић се испуцава у првој секунди напада, игра под кошем јадна, мекана, у нападу очај… Како смо експресно испали из форме, а све је било сјајно до 3 минута пре краја меча у Каунасу… Вилдоса џабе убаци 20 поена кад прода гомилу лопти и превише петља.
    (veliki strumf, 31. januar 2023 21:04)

    # Link komentara

  354. Kakav smo raspad od ekipe postali za samo 15 dana....
    (AO, 31. januar 2023 21:04)

    # Link komentara

  355. Ajde pomozi boze...da nekako dobijemo da Teo masi trojke i tako....
    (Navijac zvezde, 31. januar 2023 20:55)

    # Link komentara

  356. Jel igra Kampaco, zna li se sta ?
    (shumadinacc, 31. januar 2023 20:52)

    # Link komentara

  357. Posle dve velike propustene sanse ptotiv Zalgirisa i grobara, pobede u Italiji su imperativ ako hocemo dalje, pogotovo posto posle sigurno necemo dobiti u Tel Avivu...
    (E, 31. januar 2023 20:51)

    # Link komentara

  358. Ajde Zvezdo samo napred do nove pobede
    (Samo kažem, 31. januar 2023 20:30)

    # Link komentara

  359. Završila je Zvezda sa ključnim borbama u EL. Posle one katastrofe u derbiju i Kaunasu, ssad može samo revijane utakmice da igra.
    (the doc, 31. januar 2023 20:19)

    # Link komentara

  360. ZA TOP 18 SPREMNI!
    (Grobar, 31. januar 2023 20:15)

    # Link komentara

  361. Sta ce panteri gledati? Kako Partizan RASTURA ili kako FMP se bruka!
    (Grobar, 31. januar 2023 20:15)

    # Link komentara

  362. Instalacija ce vise da prati Zvezdu, kao i obicno.
    (urke, 31. januar 2023 20:15)

    # Link komentara

  363. Minutazu za Ivanovica preusmeriti na Markovica, sto manje minuta za bentila i dobijemo.
    (Ajdeee, 31. januar 2023 20:12)

    # Link komentara

  364. Kako smo mi dobili Olimpijakos u pireju to meni nije jasno, Pogledajte sta rade Feneru u Istambulu...
    (Auuu covece, 31. januar 2023 20:05)

    # Link komentara

  365. Srecno Zvezdo
    (Ajmooo, 31. januar 2023 20:04)

    # Link komentara