- Komentari -
  1. Svi ste vi veliki treneri i košarkaški znalci, niko od vas bre ne zna ni sva pravila kamoli nešto više. Ćutite u svojim foteljama i zabadajte malo više nos u svoj mizerni živo, a malo manje u Duškov rad! Ovaj čovek je institucija košarke ne samo za vas nego i za obradoglua!
    (bura konjarnik, 30. januar 2023 19:35)

    'de mi nabroj trofeje te trenerske institucije za 35 godina karijere ?
    (nbgd, 31. januar 2023 14:58)

    # Link komentara

  2. Srecno Asvelu...
    (Delije Kovin, 31. januar 2023 11:37)

    # Link komentara

  3. Mnogo bitan meč. Virtus hvata poslednji voz za borbu za 8 a Zvezdi treba jedan brzi brejk u gostima da se povadi par poraza iz Pionira.

    Generalno nam leži ova ekipa Virtusa. Mekši su dosta od nas, nešto slično Valensiji samo sa doktorom košarke na pleju. Dakle zaista mora strpljivo u našem ritmu, nametnuti kontakt igru i odseći Miloša od ostatka ekipe. Šengelija je u očajnoj formi, ali to ne sme zavara, Lazarević mora zaključati. Ono njegovo.
    (basketaš, 30. januar 2023 14:19)
    estrada..
    "generalno nam leži ova ekipa"
    "naš ritam"
    Lazarevic da zaključa Šengeliju?!@
    i tako, zvezdaši
    (jg, 31. januar 2023 05:41)

    # Link komentara

  4. #Grobar - i ti bi vise voleo da na fajnal foru gledas potencijalni duel Virtusa i Partizana nego li Zvezde i Partizana? Samo se to zapitaj kad vec odlucis da pustis takav komentar. Ja sam Partizanovac i zelim i nas i komsije u top 8, a potom i na fajnal foru, pa ko pobedi.

    Sto se tice strpljenja u igri Zvezde slazem se sa vecinom pismenih komentatora da fale minuti Pefija (stetocine kako ga zove veliki strumf, jedan od najupornijih komentora na vestima o KK Crvena Zvezda).
    Markovic je trenutno jedini koji moze da pokrene igru, strpljivo da trazi resenje, da ona ne bude u napadu puko tapkanje lopte na 8 metara od kosa i onda da se sve svodi na izuzetne fizikalije Nemanje i Vildoze. Dok se Kampaco ne prikljuci ili vise minuta za Pefija ili zbogom razigravanju u Euro ligi. Onakvom igrom kao protiv Partizana mozda dobijete jedino Armani koji se vec predao ove sezone. Mozda se Dzoni zalaze na treninzima vise od Pefija, ali dzaba sve to kad se na utakmicama nista ne vidi. Covek je bezopasan. Kao Naneli kod nas od pocetka sezone.
    (pejton, 30. januar 2023 22:02)

    # Link komentara

  5. (Marko, 30. januar 2023 14:16)

    Partizan im oteo samopouzdanje? Dobro skautirana i pripremljena utakmica? Ovo drugo da, za prvo ne bih rekao - kad izgubis onoliko lopti, a gubis ih iz jednog jedinog razloga - navikavas se na monstruozne asistencije, manje "radis" u rotacijama, kretnji od lopte, kombinacijama od short-rolla, pick igre - to je posledica cinjenice da na svakoj drugoj utakmici i svakom treningu imas mastora razigravanja koji deli lopte kao da protivnik ne postoji. U takvim okolnostima svi drugi koji su do tad koristili milion malih kretnji i minijatura postaju lenji i pocinje navikavanje na to savrsenstvo od pasova kakve deli Kampaco bez imalo truda ekipe da napravi visak ili missmatch. Sad toga na EL utakmicama nema a i dalje gledas protivnika da "resis" brzo i efikasno. Drugi razlog - 2 od 3 pleja izasla iz povreda, skracena rotacija na 5 (Martin koji defanzivno moze da sacuva bilo koga na niskom postu) - dobijes egal zavrsnicu iako si izgubio dvocifreno vise lopti od protivnika.
    (Lord of the Flies, 30. januar 2023 21:45)

    # Link komentara

  6. Svi ste vi veliki treneri i košarkaški znalci, niko od vas bre ne zna ni sva pravila kamoli nešto više. Ćutite u svojim foteljama i zabadajte malo više nos u svoj mizerni živo, a malo manje u Duškov rad! Ovaj čovek je institucija košarke ne samo za vas nego i za obradoglua!
    (bura konjarnik, 30. januar 2023 19:35)

    # Link komentara

  7. Nikola Ivanovic ni pre povrede nije bio kalibar za evroligu. Sada je katastrofa. Olej koji samo prenese loptu preko pola i doda prvom slobodnom, nije za evroligu. Cak i previse davi loptu u mestu jer se zbuni i nije prodoran.
    (nnn, 30. januar 2023 19:10)

    # Link komentara

  8. Dusku pre ise igra cg plej
    Koji se realno 2 godine nije uklopio
    (Kali the greek, 30. januar 2023 17:26)

    # Link komentara

  9. Ide priča da je sve veća napetost na treninzima Zvezde. Igrači ne mogu i neće da više trpe torturu Ivanovića...
    A znajući njegovu prošlost, to nimalo ne čudi.
    (Timmy, 30. januar 2023 17:18)

    # Link komentara

  10. Ajde bre Ivanoviću, otkad je utakmica protiv FMP neki pokazatelj . Bolje smanji minutažu prezimenjaku. Marko - Svaka čast Obradoviću, ali uopšte nije teško primetiti da Partizan ima bolju unutrašnju igru od zvezde. Lesora nema ko da čuva, a ako se skupimo, stvori se višak za slobodan šut . Dovoljno je sabrati poene zvezdinih i Partizanovih unutrašnjih igrača ( 12:47 ! ). Zvezda ima lakši raspored . Recimo, sasvim je moguće ( u kompletnom sastavu ) da dobijemo zadnjih pet utakmica u EL.
    (Bocko, 30. januar 2023 15:32)

    # Link komentara

  11. Nadam se da Petrušev neće čuvati Šengeliju. Mora se brže prenositi lopta a onda imati vremena za smislen napad. Iliću dati priliku umesto Bentila
    (Siniša J, 30. januar 2023 14:37)

    # Link komentara

  12. Mnogo puta ponovljena laž na kraju postane istina.
    Oni su ubeđeni da su juče igrali takmičarsku utakmicu, a u stvari su bili slobodni u aba ligi!
    (sale, 30. januar 2023 14:31)

    # Link komentara

  13. Gube. Utakmica protiv RadnickogFmp je lazna. Pad je ocigledan.
    (NR, 30. januar 2023 14:24)

    # Link komentara

  14. Mnogo bitan meč. Virtus hvata poslednji voz za borbu za 8 a Zvezdi treba jedan brzi brejk u gostima da se povadi par poraza iz Pionira.

    Generalno nam leži ova ekipa Virtusa. Mekši su dosta od nas, nešto slično Valensiji samo sa doktorom košarke na pleju. Dakle zaista mora strpljivo u našem ritmu, nametnuti kontakt igru i odseći Miloša od ostatka ekipe. Šengelija je u očajnoj formi, ali to ne sme zavara, Lazarević mora zaključati. Ono njegovo.
    (basketaš, 30. januar 2023 14:19)

    # Link komentara

  15. Primećujem da Duško uporno apostrofira strpljenje kao glavni razlog zašto su izgubili u derbiju i sada to navodi kao glavnu stvar za sledeće mečeve. Tačno da je Zvezda na krilima lepe atmosfere želela brzo da slomi Partizan ali je glavni razlog poraza dobra priprema Željka, dobar skauting i Partizanova koncentracija. Posle uvodnih 9:8 za Zvezdu, Partizan je preuzeo kontrolu i Zvezda nije uspela čak ni da izjednači. Imali su dosta šansi čak i za preokret ali im je Partizan oteo samopouzdanje, stegla se ruka i to onda ide jedno za drugim. Dva glavna oružja Zvezde su prodor Nedovića i kratka otvaranja visokih igrača, to je u početku prolazilo ali kao što sam i najavio još kada je Zvezda vezala vrhunske pobede, samo je pitanje momenta kada će biti skautirani i razoružani. Nedović je zaustavljen u Kaunasu, a kratka otvaranja im je Partizan pročitao (čak je i Anđušić ukrao loptu?!). Prema tome, sada će biti sve teže i teže doći do pobeda zbog toga. Kapmaco će naravno doneti ogroman kvalitet ali se bojim da će u martu biti kasno za top 8. Malo je euforija uhvatila Zvezdu nakon vezanih pobeda ali sada se polako stvari vraćaju na svoje mesto. Duško jeste vrhunski trener ali postoje još bolji od njega, što poslednji rezultati to i potvrđuju.
    (Marko, 30. januar 2023 14:16)

    # Link komentara

  16. Nek se Virtus ugleda na Partizan i vas poraz se ne dovodi u pitanje!!!
    (Grobar, 30. januar 2023 13:47)

    # Link komentara

  17. A ja ocekujem da Ivanovic ustupi minute Markovicu. Nenormalno je bilo protiv Partizana da Ivanovic igra toliko.
    Markovi je protiv Monaka pokazao kako razigrava. I to treba da bude model, timska igra, imali smo 28 asistencija.

    A to proizilazi uprvo iz strpljenja, odnosno duzih napada, i neko ce vec utrcati gde i kako treba...
    (Pedja J7, 30. januar 2023 13:22)

    # Link komentara