- Komentari -
  1. Fantasican tekst, svaka cast Stefane. Bilo bi lepo da se sada pozoves na ovo i ponovo pokazes kako Partizan igra i koje akcije korsiti sigurno je Zeljko menjao i dodavao. Srdacan pozdrav
    (Armada, 6. april 2023 01:49)

    # Link komentara

  2. Promenite trenera i rešićete problem.
    (Ti li si bre, 11. decembar 2022 12:37)

    # Link komentara

  3. gasman,ako već nije došlo na svoje mesto,jedno 10 godina unazad.Jesi li razmišljao o tome
    (igor, 10. decembar 2022 09:38)

    # Link komentara

  4. Pericu, Milutinova mozes samo da sanjas...
    (Dezurni smarac, 10. decembar 2022 09:37)

    # Link komentara

  5. @Osnova Zvezde Lazic,Dobric,Mitrovic,Markovic,Petrusev,Lazarevic,Kuzmic i Nedovic.Tu su jos i Raduljica,Ilic i mladi Topic.Plus Vildoza,3 crnca i Ivanovic koji je vise naš nego stranac…

    Dogodine 3 crnca menjamo sa Kalina, Milutinov i Gudurić. Pa da vidiš šta je rapsodija u belom.
    (Perić, 10. decembar 2022 08:21)

    # Link komentara

  6. Zeljko odlazi!
    Da se ne ljubimo Ajde!
    Zeljko džada bre!
    (Perić, 9. decembar 2022 22:30)

    # Link komentara

  7. Da se dovede Djordjevic,Obradovic nema više petlju za košarku. I Jordana da mu dovedemo opet će da izgubi!!!!
    (gunneR, 9. decembar 2022 22:15)

    # Link komentara

  8. Zna se i kad je poceo da tone...kad je gospodar zivota dosao na vlast,kad je Dule Vujosevic morao da ode zbog doticnog, kad se sve sipalo u jedan klub, kad su se i u fudbalu i u kosarci kupovali stranci na kilo,a Partizan igrao sa onim sto mu se dodeli...unisteni i spolja i iznutra...
    Ovo sto sad radi Partizan nije nama Grobarima na ponos! Nista nam ne treba na silu,a ovo je bas na silu, bez sistema,bez duse i srca!
    Sacekati momenat,a doći ce kad tad! Mozda ti bez mene mozes,a ja bez tebe tesko! Volim Partizan!
    (svemu dođe kraj, 09. decembar 2022 17:14)

    Kunete se u tog Duleta kao nekog vanzemaljskog trenera a u sustini sta je on napravio u karijeri sem u partizanu gde je imao svu mogucu i nemogucu podrsku pocev od drzave preko svih ostalih institucija? Otisao u Cska najurili ga posle par meseci,jedini put u istoriji evrolige da nisu prosli grupu. Posle toga trenirao rumunski Kluz i koga jos? Sa reprezentacijom doziveo fijasko. Pa gde je to vanzemaljsko trenersko znanje nestalo kad je izgubio podrsku drzave? Sta bi sa stipendijom od par stotina hiljada evra za koju je radio iz ljubavi prema Partizanu?
    (Da..a, 9. decembar 2022 17:50)

    # Link komentara

  9. Mesto da se ne javljaju uopšte, oni spinuju kako Zvezda igra na limitu a Partizan na 50 posto.Nema sramote,obraza bez.Pa tek sada ide pad.Poradujete se posle Cedevite,počinje serija???Pa bam,bam u Evroligi.Samo očajan navijač može ovako nešto da piše.I šta ostaje.Nismo igrali deset godina!Pa nećete još deset.Niste ni zaslužili.
    (Suspicious Minds, 9. decembar 2022 16:43)

    Zato vi necete vise nikad.
    (Željko Tomić, 9. decembar 2022 17:32)

    # Link komentara

  10. Željko je jedini krivac za sve ovo. Selektovao je tim, imao respektibalan budžet, podršku navijača, ali rezultata nema. Možda je vreme da počne da razmislja o penziji.
    (Joca, 9. decembar 2022 17:20)

    # Link komentara

  11. Zna se i kad je poceo da tone...kad je gospodar zivota dosao na vlast,kad je Dule Vujosevic morao da ode zbog doticnog, kad se sve sipalo u jedan klub, kad su se i u fudbalu i u kosarci kupovali stranci na kilo,a Partizan igrao sa onim sto mu se dodeli...unisteni i spolja i iznutra...
    Ovo sto sad radi Partizan nije nama Grobarima na ponos! Nista nam ne treba na silu,a ovo je bas na silu, bez sistema,bez duse i srca!
    Sacekati momenat,a doći ce kad tad! Mozda ti bez mene mozes,a ja bez tebe tesko! Volim Partizan!
    (svemu dođe kraj, 9. decembar 2022 17:14)

    # Link komentara

  12. Nemas ti.blage veze sa kosarkom..
    Nedovic je jedan od najboljih sutera Evrope poslesnjih 10 godina.
    (urke, 09. decembar 2022 13:04)


    Hahahahahahaha...samo se nadam da si ironičan???? Nedović jedan od najboljih šutera evrope...hvala kućo,lepo si me nasmejao...ako se računaju promašiji onda sigurno jedan od najboljih!!!!!!
    (Jakoje, 9. decembar 2022 17:05)

    # Link komentara

  13. Ne znam šta se sve ovde komentariše i sa čim se sve kalkuliše. Da je promašio da je pogodio da je..... Dve pobede u 10 dana. Ende.
    (Šta reći...., 9. decembar 2022 16:51)

    # Link komentara

  14. Mesto da se ne javljaju uopšte, oni spinuju kako Zvezda igra na limitu a Partizan na 50 posto.Nema sramote,obraza bez.Pa tek sada ide pad.Poradujete se posle Cedevite,počinje serija???Pa bam,bam u Evroligi.Samo očajan navijač može ovako nešto da piše.I šta ostaje.Nismo igrali deset godina!Pa nećete još deset.Niste ni zaslužili.
    (Suspicious Minds, 9. decembar 2022 16:43)

    # Link komentara

  15. Postovani kako je nedovic postigao trojku kad se vidi da je gazio liniju


    Ma da bre ja mislim da je gazio liniju partera,treba da se zalite,a i da je gazio ne bi izgubili sa 3 nego sa 2 razlike haahaha
    (Bata Zivotinja, 9. decembar 2022 16:12)

    # Link komentara

  16. Ajde ovako. Panter je igrač za 10 - 15 minuta u dobroj ekipi. Da udje, kad timu ne ide i da proba šutem. Ako ide ok, ako ne ide kao što u pravilu ne ide, nazad na klupu. Da on bude glavni igrač može jedino u Željkovoj glavi. Nemoguća misija.
    (Goks, 9. decembar 2022 15:29)

    # Link komentara

  17. Podhitno,ali podhitno dovesti trenera,ali podhitno verujte mi jer ovo se ponavlja iz utakmice u utakmice(nedopustive početničke greške),a sve je to do trenera koga je nažalost skroz pregazilo vreme.
    (Dejan, 9. decembar 2022 15:07)

    # Link komentara

  18. Sve ce doci na svoje mesto.
    Zapamti ovaj komentar.
    (gasman, 9. decembar 2022 11:07)

    Sledeće sezone?
    (Gordon Bennett, 9. decembar 2022 14:34)

    # Link komentara

  19. Moje skromno mišljenje je da ovaj tim Partizana nije dobro uklopljen. Jesu svi dobro igrači, i trener najbolji, ali jednostavno nisu tim i ne igraju timski. Ne može Željko to da ispravi uz svo svoje znanje i iskustvo. I to je to. A što se tiče budžeta ni tu mi nije jasno zašto se navijači Partizana pravdaju zvezdašima kad je španska marka objavila budžete prema podacima EL.Jeste bez veze kad skuplji tim gubi od jeftinijeg, ali tako je kako je. Ne treba da se stide toga. Jedino čega treba da se stide je strašno i pogrdno vredjanje porodice predsednika drugog kluba, mada vidim da su sinoć vredjali i svog predsednika kluba. E to je za osudu.
    (Giga Moravac, 9. decembar 2022 14:33)

    # Link komentara

  20. Panter je strava igrač pomeni najbolji od svih ali njegov problem je mala inteligencija a imao je šanse u nekoliko navrata da asistira za pobedu jednostavno to su takvi igrači koji če baciti kad vidi i najmanju šansu slično zna da povuče i Miloša Teodosiča jednostavno takvi su igrači Teodosič če 10.puta promašiti ali če baciti i 11.put neznam to su jednostavno takvi igrači moje mišljenje jeste da je utakmicu dobio trener Duško Ivanovič svaki teemaut na vreme i uvek reakcija igrača Obradovič sve kontra fenomenalnog Anđušiča menja i nazad vrača pogubljenog Pantera jednostavno Duško Ivanovi.
    (Slaviša, 9. decembar 2022 14:32)

    # Link komentara

  21. Pa kako izgubiste ove silne utakmice. Jeli u taj prosek ide i ABA? I ne piši gluposti. Na sajtu EL najbolje stojie Žalgiris, Olimpijakos, Fener. Vas u prvih 5 nema nigde
    (a, 09. decembar 2022 13:32)

    Fener, Efes, Barsa, Baskonija i Partizan na petom mestu posle ove očajne utakmice. Ne znam šta ti gledaš, ali definitivno lažeš.
    (iskreno, 9. decembar 2022 14:31)

    # Link komentara

  22. Kao Zvezdas moram da kazem iskreno , da ne vidim da Partizan ima losu sezonu . Jesu izgubili od Zvezde , ali Zvezda je odlicna ekipa , i juce je jedna lopta odlucila . Ljudi koji se razumeju u kosarku to vide . Da ostavimo strasti po strani , da budemo svesni da u ovom trenutnu i Zvezda i Partizan imaju mozda najbolje trenere trenutno u Evropi , igrace takodje veoma dobre , mada bi bilo bolje da Partizan ima vise domacih igraca . Treba da se okrenemo pravim vrednostima i da uzivamo u gledanju ove prelepi igre , a ne da posle svakog poraza pljujemo igrace i trenere !!!
    (Nenad, 9. decembar 2022 14:20)

    # Link komentara

  23. Da ovakav Patizan ne moze da dobije nikoga, a da Zvezda leti, stvarno mi nista nije jasno. Toliki padovi u igri. Uvek isti scenario. Umesto da smo iskoristili upad zvezde u bunar i poveli 20 razlike u 1/4, sledi opustanje, pad koncentracije i svega 9 poena na kraju. Kao, igrali smo super i postigli mrsavih 20 poena, umesto 25-30. Vec tada sam znao da ovo gubimo. Nisam ni gledao do kraja. Vidim da ekipa nema ono nesto i ne moze da se vrati iz minus faze i sta? Da se nerviram do neba?
    Ne zelim, lepo promenim program i gledam nesto sto me opusta. Znate li koliko puta sam omasio u proceni i da procitam da smo dobili na kraju? Moze se prebrojati na prste jedne ruke. Nije vredno pomena. Bilo bi jos gore da sam otisao do Arene i onda morao napustiti halu, a i toga je bilo.

    Nema od nas nista, cestitam Zvezdi. Nemaju jaci tim od nas, ali njihov tim je podmazana masina, a nas je pred generalkom. Ako je odradimo mozda nesto i spasemo u suprotnom bice i gore.
    (profesor Baltazar, 9. decembar 2022 14:19)

    # Link komentara

  24. A da partizan uzme 3-4 igrača iz zvezde
    (nesa, 9. decembar 2022 14:19)

    # Link komentara

  25. Ovo je dno dna...
    (Johnny B, 9. decembar 2022 14:13)

    # Link komentara

  26. Zgazi ih sve!
    (Liberty, 9. decembar 2022 14:11)

    # Link komentara

  27. Evo linka interesantna informacija
    [link]
    (Samo kažem, 9. decembar 2022 14:01)

    # Link komentara

  28. EL ce igrati tim koji osvoji Abu a to nece biti tim za koji navijas.
    Previse ste poleteli.
    Ekipa vam igra sa 90% mogucnosti a Partizan sa 50%,jednostavno u takvoj su formi i igrackom momentu te dve ekipe.
    Sve ce doci na svoje mesto.
    Zapamti ovaj komentar.
    (gasman, 09. decembar 2022 11:07)
    Ma kakvih 50 trenutno su na 15 %
    (Samo kažem, 9. decembar 2022 13:54)

    # Link komentara

  29. @Postavlja se pitanje odgovornosti, jer ako uzmeš milione od svog voljenog kluba i onda dovedeš isto tako igrače za milionske ugovore i nemaš rezultata. Jednostavno ne opravdavaš te pare već drugu godinu. Zbog neuspeha u oba takmičenja prošle godine klub je platio za učešće u Evroligi ove godine. Ove godine si među najgorim timovim u istoj, u ABA ligie gubiš od jedinog konkurenta i imaš jedan poraz manje od FMP koji je Zvezdin razvojni tim.
    Ta demagogija ja sam kriv a ustvari igrači su krivi može da prođe samo ako odustaneš od astronomske plate koju imaš. A ovako šta god bilo ti ćeš svoje pare da uzmeš a za rezultate koga briga.
    (ŽD, 09. decembar 2022 12:18)
    Pogledati konferenciju za štampu Žoca posle ispadanja sa evropskog prvenstva 2005 godine ,
    .
    (ispijač piva ispred dragstora, 9. decembar 2022 13:41)

    # Link komentara

  30. EL ce igrati tim koji osvoji Abu a to nece biti tim za koji navijas.
    Previse ste poleteli.
    Ekipa vam igra sa 90% mogucnosti a Partizan sa 50%,jednostavno u takvoj su formi i igrackom momentu te dve ekipe.
    Sve ce doci na svoje mesto.
    Zapamti ovaj komentar.
    (gasman, 09. decembar 2022 11:07)

    Momak, nismo mi mnogo poleteli već vi. Od trenutka kad vam je proslavljeni rumenko došao mnogo visoko letite sa prizivanjima evrotitula a popili ste letos šamarčinu od Alimpijevićeve Burse i Radonjićeve Zvezde. Sad vas šamara i ova Zvezda bez Radonjića, Kalinića i Davidovca. Na 3 skupa jaka stranca ste dodali još 3 takva plus Anđušića. Napravili legiju stranaca, srpsku Darušafaku. Unapred upisali sve trofeje i Top 8 jer tu je Želimir. I posle mi poleteli.
    (Antimit, 9. decembar 2022 13:40)

    # Link komentara

  31. Jeste, bravo na zapažaju. A nisi kojim slučajem zapazio da je Partizan imao očajno šutersko veče, sa samo 19% za 3. Inače je najbolja ekipa Evrolige po tom parametaru sa 45%.
    Čisto da znaš panteru, koliko to može bolje...
    (iskreno, 09. decembar 2022 12:55)

    Pa kako izgubiste ove silne utakmice. Jeli u taj prosek ide i ABA? I ne piši gluposti. Na sajtu EL najbolje stojie Žalgiris, Olimpijakos, Fener. Vas u prvih 5 nema nigde
    (a, 9. decembar 2022 13:32)

    # Link komentara

  32. Ova ekipa je definisala svoj gubitnički mentalitet još protiv Burse.
    Ne mogu da verujem da Željko to tada nije uvdeo.
    Egzum i Naneli nisu igrači za Partizan. Nisu loši, ali nisu za nas.
    Ovaj Slovak nije igrač za EL. Panter nije lider, već džoker koji sa klupe treba da uđe i da par trojki - ništa više od tofa. Ledej velika štetočina. Madar je dobar, ali on dečko igra isključivo za sebe, ne za tim.
    Papapetru možda najveće razočarenje ikada.
    Takođe selekcija mladih nada je jako loša - niko nema kvalitet za Partizan.
    Teško će da se vrate posle ovog poraza. Sve u svemu veliko razočarenje...
    (Branko, 9. decembar 2022 13:32)

    # Link komentara

  33. Tolike pare uložiš i ništa. Poreski dug samo raste. Dok balon ne pukne a onda će kuknjava kako država uništava Partizan. Ne može ovo da traje. Godinama unazad nikada nismo videli finansijsku konstrukciju. Ko koliko daje, koliko igrači, treneri, osoblje primaju. Ko su sponzori
    (Paja, 9. decembar 2022 13:30)

    # Link komentara

  34. gasman: što je babi milo, to joj se i snilo!!
    (SAŠA FRANKFURT, 9. decembar 2022 13:27)

    # Link komentara

  35. Nedović da nije ubacio trojku, bila bi mu jedna od losijih utakmica. Imao je 0/6 za tri.
    Čisto sa znaju limari, koliko to može bolje..
    (Spale, 09. decembar 2022 11:33)

    Jeste, bravo na zapažaju. A nisi kojim slučajem zapazio da je Partizan imao očajno šutersko veče, sa samo 19% za 3. Inače je najbolja ekipa Evrolige po tom parametaru sa 45%.
    Čisto da znaš panteru, koliko to može bolje...
    (iskreno

    A ti čisto da znaš da može to bolje ali ako ti protivnik to dozvoli!!!
    (Aster Blistok, 9. decembar 2022 13:22)

    # Link komentara

  36. Druže, 8 godina je bio jedan tom u EL i sve su pare trpane u njega. Epilog je jednom top9...
    (Randy Marsh, 9. decembar 2022 12:06) 

    Druže, Zvezda je igrala Top8 2016. protiv budućih šampiona CSKA i izgubila dve od tri utakmice u poslednjem minutu.
    Znam da si zaboravio ali to je ono kad smo imali Kvinsija koji se iživljavao po raznim ekipama, pa i vama u KLS.
    (Antimit, 9. decembar 2022 13:22)

    # Link komentara

  37. Nedović je inače čuveni trojkaš!
    Da očajni Partizan nije promašio 22 trojke,da Panter siledžija nije promašio ono što daje vezanih očiju...da nije da nije...
    (Jakoje, 09. decembar 2022 12:43)

    Zemljak ostao si u 2011. godini. Ažuriraj se malo, igrači su se izmenili od tada.
    (Antimit, 9. decembar 2022 13:18)

    # Link komentara

  38. Jedini spas za Partizan je odlazak Željka Obradovića, neosporivo najboljeg trenera Evrope ali do 2018. godine.Obradovićeva filozofija košarke je prevaziđena i to je problem.Problem je još veći za Partizan što ga ne mogu smeniti a on će otići kad on to bude hteo, a na to će se dugo čekati jer čovek nema alternativu,tj neće ga nijedan veliki klub u Evropi.Naravno,neko će se složiti sa mnom a neko ne ali ovo vam je tako.
    (dule, 9. decembar 2022 13:07)

    # Link komentara

  39. Nedović da nije ubacio trojku, bila bi mu jedna od losijih utakmica. Imao je 0/6 za tri.
    Čisto sa znaju limari, koliko to može bolje..
    (Spale, 09. decembar 2022 11:33)

    Nedović je inače čuveni trojkaš!
    Da očajni Partizan nije promašio 22 trojke,da Panter siledžija nije promašio ono što daje vezanih očiju...da nije da nije...
    (Jakoje, 9. decembar 2022

    Nemas ti.blage veze sa kosarkom..
    Nedovic je jedan od najboljih sutera Evrope poslesnjih 10 godina.
    (urke, 9. decembar 2022 13:04)

    # Link komentara

  40. gasman, na osnovu cega delis te procente ko je na koliko i jos bahato pretis krajem sezone? Pre 10 dana ste pricali kako cete da nas dobijete u Pioniru, posle toga pricate videcete vi u Areni, bice 20,30 razlike a sada se prica o kraju sezone. Dokle? Da ne gubimo reci na prazne pretenje, ajmo o kosarci. Ono sto sam gledao Partizan ove sezone, mislim da je osnovni problem u tome sto dosta igraca nisu kompletni. Recimo, Ledej ako mu zatvoris ulazak u reket gde on moze da pogodi jednom rukom, ako ga udvojis on se potpuno pogubi. Nema igru ledjima, a ni skok ni odbrana mu nisu jace strane. Exum, odlican prodor ali bez suta, dobra i odbrana ali covek nema smisla za asistenciju. Panter nije kompletan igrac isto. Ima sut ali nema odbranu, nema prodor. Naneli je oduvek bio suter, ali zato u odbrani katastrofa. Tri da kazemo skoro kompletna igraca u Partizanu su Papapetru, Madar i Lesor, od kojih je jedan bas mlad a drugi ima manji IQ. Premalo je to za ovaj nivo kosarke gde se traze igraci na oba dela terena.
    (Gossa placa Zeljko 89, 9. decembar 2022 12:59)

    # Link komentara

  41. Zeljku zelim sve najbolje ali za godinuipo nista nije uradio i treba ga smeniti. Najbolji primer koliko znaci trener je dovodjenje Ivanovica za trenera Zvezde, covek nije selektovao tu ekipu ali kako je dosao Zvezda nize pobede. Navijam za Partizan ali mi se ne svidja toliki broj stranaca u ekipi zato sam i prestao da gledam utakmice Partizana. Pre bih voleo da vidim na terenu 5 nasih omladinaca da igraju pa sta urade nego 5 stranih igraca na terenu.
    (Gagi, 9. decembar 2022 12:57)

    # Link komentara

  42. Pirke-Није ти лоша идеја у основи.Само мала корекција.Уложиш брале своје милионе евра у неки клуб а не државне.Уосталом,и садашњи тренер Партизана,и многи други тзв "велики Партизановци" бивши играчи су вишеструку милионери,исто као и многи бивши играчи Звезде,па нека уложе своје личне милионе евра у "своје" бивше клубове и доказују своју кошаркашку генијалност.Чуј,све геније до генија,имају идеју да дрпају милионе евра од државе,као од краве музаре и глуме "легенде".Државне паре су новац свих нас.И треба да се троше кад се зараде за државне трошкове а не на некаква "друштва грађана" како се сада воде спортска друштва и клубови.Репрезентација је државна и то је друга ствар.
    (Jovan, 9. decembar 2022 12:57)

    # Link komentara

  43. Nedović da nije ubacio trojku, bila bi mu jedna od losijih utakmica. Imao je 0/6 za tri.
    Čisto sa znaju limari, koliko to može bolje..
    (Spale, 09. decembar 2022 11:33)

    Jeste, bravo na zapažaju. A nisi kojim slučajem zapazio da je Partizan imao očajno šutersko veče, sa samo 19% za 3. Inače je najbolja ekipa Evrolige po tom parametaru sa 45%.
    Čisto da znaš panteru, koliko to može bolje...
    (iskreno, 9. decembar 2022 12:55)

    # Link komentara

  44. Hahahaha
    (Paquito, 9. decembar 2022 12:49)

    # Link komentara

  45. Nedović da nije ubacio trojku, bila bi mu jedna od losijih utakmica. Imao je 0/6 za tri.
    Čisto sa znaju limari, koliko to može bolje..
    (Spale, 09. decembar 2022 11:33)

    Nedović je inače čuveni trojkaš!
    Da očajni Partizan nije promašio 22 trojke,da Panter siledžija nije promašio ono što daje vezanih očiju...da nije da nije...
    (Jakoje, 9. decembar 2022 12:43)

    # Link komentara

  46. Idemo u Afriku da sadimo papriku...buahahahahahq
    (NebaCar, 9. decembar 2022 12:38)

    # Link komentara

  47. Postovani kako je nedovic postigao trojku kad se vidi da je gazio liniju
    (Bojan, 09. decembar 2022 12:19)

    Postigao je iz auta
    (Ajgor, 9. decembar 2022 12:35)

    # Link komentara

  48. Druže, 8 godina je bio jedan tom u EL i sve su pare trpane u njega. Epilog je jednom top9...
    (Randy Marsh, 9. decembar 2022 12:06) 

    Zvezda - Cska 2016 F8. Mantra kao i ona da Vujošević nije prvi uveo zabranu gostujućih navijača 2006.
    (Sunce Slobode, 9. decembar 2022 12:34)

    # Link komentara

  49. Nisam gledao, pa me interesuje - da li se Lesor busao i pravio neartikulisane grimase i da li je LeDay klimao glavom?
    (Ajgor, 9. decembar 2022 12:34)

    # Link komentara

  50. Željko Obradović je jedini, ponavljam, jedini razlog zbog čega uopšte KKP igra Evroligu, tako da, što se mene tiče, može da bude i poslednji na tabeli, hvala Željko.
    Očekujem titulu u Jadranskoj i samo to me zanima. A do završnice sezone će proteći još mnogo Dunava i Save, samo strpljivo.
    (Nenad, 9. decembar 2022 12:32)

    # Link komentara

  51. Samo jedna konstatacija….Zvezda pobedi Partizan u gostima u prvoj utakmici u EL kosem Nedovica u poslednjoj sekundi….na ovom portalu od tog trenutka sest vesti o Partizanu ukljucujuci i kukumavku tekst “Sta sada,kako posle ovoga” pa “Igraci Partizana posle utakmice analizirali poraz” pa “Ostojin auto nije polupan” pa “Obradovic svaljuje krivicu na sebe” i tako dalje.Onda imamo dva teksta o Zvezdi za koju navija 80% Srbije,jedan kako je Zvezda pobedila i jedan “Ovako je Nedovic dao trojku”…..Samo kazem da ne bude posle plakanja kad se promene vremena pa sportska redakcija ovog portala bude nosila dzakove krompira nakupcima na Cvetkovoj pijaci i gajbice sa pilecom iznutricom kod Vukenovica jer nista drugo nece moci da rade.
    (Nemanja V., 9. decembar 2022 12:27)

    # Link komentara

  52. Željko nije uradio ništa za sezonu i po. Dobio je odrešene ruke za pravljenje ekipe, nisu mu valjali Pejdž, Tomas i Mozli, a bili su nosioci kod Trinkijerija. Najurio je kompletan roster, doveo sve nove i šta je napravio od njih? Ništa.
    Slažem se da ne može ništa preko noći. Ali godinu i po dana nije malo. Trebalo je odavno da se vide neki obrisi ekipe. Ovo što gledamo ne liči ni približno na ozbiljnu ekipu. Trener nije samo trener. On treba da bude u nekim situacijamai pedagog, psiholog, da utiče na igrače. Ova ekipa nesumnjivo ima kvalitet. Problem je u glavama igrača i pretpostavljam trenerov pogrešan pristup. U košarci sam trideset godina. Ovo što gledam jednostavno ne mogu da verujem. Da je neki nepoznati trener, možda bi i shvatio greške. Ali prosto je neverovatno da ovu ekipu vodi najtrofejniji trener Evrope.
    Mislim da je u ovom momentu jedino normalno promena trenera, jer ova konekcija očigledno ne funkcioniše nikako. Prvo što mi je palo na pamet je ima Zvezdana Mitrovića. Slobodan je i treba ga angažovati dok još nije kasno, jer ovako očigledno ne ide. Željku sve najbolje, ali jedno je sigurno - njegovo vreme je prošlo.
    (davor, 9. decembar 2022 12:25)

    # Link komentara

  53. Da je Duško Ivanović bio trener od početka sezone Zvezda bi sada imala skor od 9-3 a ne 6-6.
    A u ABA ligi maksimalan učinak.
    Daleko bi bila lepša slika.mada i sada izgleda fantastično.
    Videćemo kako će da funkcioniše Partizan kada se budu vratili Avramović i Smajlagić,mada za Avramovića će trebati vreme dok se vrati u forumu.
    (Ti li si bre, 9. decembar 2022 12:22)

    # Link komentara

  54. Postovani kako je nedovic postigao trojku kad se vidi da je gazio liniju
    (Bojan, 9. decembar 2022 12:19)

    # Link komentara

  55. Postavlja se pitanje odgovornosti, jer ako uzmeš milione od svog voljenog kluba i onda dovedeš isto tako igrače za milionske ugovore i nemaš rezultata. Jednostavno ne opravdavaš te pare već drugu godinu. Zbog neuspeha u oba takmičenja prošle godine klub je platio za učešće u Evroligi ove godine. Ove godine si među najgorim timovim u istoj, u ABA ligi gubiš od jedinog konkurenta i imaš jedan poraz manje od FMP koji je Zvezdin razvojni tim.
    Ta demagogija ja sam kriv a ustvari igrači su krivi može da prođe samo ako odustaneš od astronomske plate koju imaš. A ovako šta god bilo ti ćeš svoje pare da uzmeš a za rezultate koga briga.
    (ŽD, 9. decembar 2022 12:18)

    # Link komentara

  56. Druže, 8 godina je bio jedan tom u EL i sve su pare trpane u njega. Epilog je jednom top9... A F4 svi znamo kad u ko je ušao. I to sa koliko malo para...
    Al vi ne pamtite duže od prethodne utakmice...
    (Randy Marsh, 09. decembar 2022 12:06)
    Sram te bilo.
    (Ludovan, 9. decembar 2022 12:17)

    # Link komentara

  57. "Nažalost,juče se pokazalo da Partizan nema igrača koji u egal završnici može da pogodi odlučujući šut.Kao i prošle,tako i ove godine u neizvesnim završnicama smo gubili utakmice,samo smo dobili PAO.Panter je igrač koji može da ubaci 10 do 15 poena ako ima svoj dan,ali nije igrač koji može da reši utakmicu.Danas smo nadskakali komšinicu,ali bez prave ùčinkovitosti-nismo pobedili.Videćemo kad dodje Aleksa,dali će se nešto prometnuti.
    (BG 1958, 9. decembar 2022 11:57)"
    Je l' mozes nama, koji ne govorimo strane jezike, da prevedes ucinkovitost?
    (Miskec, 9. decembar 2022 12:17)

    # Link komentara

  58. Najlošija utakmica Zvezde od kada je došao Ivanović. Ali Želimirov Partizan ne bi bio Želimirov Partizan kada ne bi našao način kako da izgubi utakmicu. Nedović Partizanu nudio pobedu i nudio, Partizan neće pa neće da uzme pobedu i čovek se iznervirao i rešio.
    (Hoću neću, 9. decembar 2022 12:13)

    # Link komentara

  59. Osnova Zvezde Lazic,Dobric,Mitrovic,Markovic,Petrusev,Lazarevic,Kuzmic i Nedovic.Tu su jos i Raduljica,Ilic i mladi Topic.Plus Vildoza,3 crnca i Ivanovic koji je vise naš nego stranac.
    Kostur Partizana ne želim ni da pominjem.
    Sve dok ti nemas jednu krstenu domacu petorku od pleja do centra ti nemaš kostur ako nemas kostur nemas ekipu.Ovo sto ima Partizan je legija stranaca.Srce na teren ginuti za loptu ljubav prema klubu-to su stvari koje ovde nedostaju.A pare to kupiti ne mogu.
    (Hombre, 9. decembar 2022 12:10)

    # Link komentara

  60. Indijaaa Pakistaaan...
    (SkankHunt42, 9. decembar 2022 12:08)

    # Link komentara

  61. Nema zvezda para samo što im milion sedi na klupi(holand,raduljica,ilic)
    (nnp, 9. decembar 2022 12:08)

    # Link komentara

  62. @E sad bi bilo pošteno reći da Srbija treba i može imati samo jednu ekipu u El. sa pristojnim budzetom.Mozda bi tada i F4 bio realan ,ovako bacaju se pare i na ekipu koja je za zelenim stolom stigla do El. Kad daš dva osrednja budzeta 10. ili 12. mesto je uspeh.Partizan je sa celom državnom masinerijom igrao F4, u smesnom sistemu kad od 6 ekipa 4 idu dalje.

    Druže, 8 godina je bio jedan tom u EL i sve su pare trpane u njega. Epilog je jednom top9... A F4 svi znamo kad u ko je ušao. I to sa koliko malo para...
    Al vi ne pamtite duže od prethodne utakmice...
    (Randy Marsh, 9. decembar 2022 12:06)

    # Link komentara

  63. Nažalost,juče se pokazalo da Partizan nema igrača koji u egal završnici može da pogodi odlučujući šut.Kao i prošle,tako i ove godine u neizvesnim završnicama smo gubili utakmice,samo smo dobili PAO.Panter je igrač koji može da ubaci 10 do 15 poena ako ima svoj dan,ali nije igrač koji može da reši utakmicu.Danas smo nadskakali komšinicu,ali bez prave ùčinkovitosti-nismo pobedili.Videćemo kad dodje Aleksa,dali će se nešto prometnuti.
    (BG 1958, 9. decembar 2022 11:59)

    # Link komentara

  64. Nažalost,juče se pokazalo da Partizan nema igrača koji u egal završnici može da pogodi odlučujući šut.Kao i prošle,tako i ove godine u neizvesnim završnicama smo gubili utakmice,samo smo dobili PAO.Panter je igrač koji može da ubaci 10 do 15 poena ako ima svoj dan,ali nije igrač koji može da reši utakmicu.Danas smo nadskakali komšinicu,ali bez prave ùčinkovitosti-nismo pobedili.Videćemo kad dodje Aleksa,dali će se nešto prometnuti.
    (BG 1958, 9. decembar 2022 11:58)

    # Link komentara

  65. Nažalost,juče se pokazalo da Partizan nema igrača koji u egal završnici može da pogodi odlučujući šut.Kao i prošle,tako i ove godine u neizvesnim završnicama smo gubili utakmice,samo smo dobili PAO.Panter je igrač koji može da ubaci 10 do 15 poena ako ima svoj dan,ali nije igrač koji može da reši utakmicu.Danas smo nadskakali komšinicu,ali bez prave ùčinkovitosti-nismo pobedili.Videćemo kad dodje Aleksa,dali će se nešto prometnuti.
    (BG 1958, 9. decembar 2022 11:57)

    # Link komentara

  66. Nažalost,juče se pokazalo da Partizan nema igrača koji u egal završnici može da pogodi odlučujući šut.Kao i prošle,tako i ove godine u neizvesnim završnicama smo gubili utakmice,samo smo dobili PAO.Panter je igrač koji može da ubaci 10 do 15 poena ako ima svoj dan,ali nije igrač koji može da reši utakmicu.Danas smo nadskakali komšinicu,ali bez prave ùčinkovitosti-nismo pobedili.Videćemo kad dodje Aleksa,dali će se nešto prometnuti.
    (BG 1958, 9. decembar 2022 11:57)

    # Link komentara

  67. Panter u Partizanu je ono što je Ronaldo u Portugaliji. Staviti ga malo na klupu i eksplodiraćemo
    (sasa pg, 09. decembar 2022 09:16)

    Porediš Pantera i Ronalda... Zato ste tu gde jeste.
    (Peca Slic, 9. decembar 2022 11:55)

    # Link komentara

  68. Obradovic je tvrdoglav kao mazga. Najtrofejnini trener u istoriji EL i zbog sujete mu ne pada na pamet da uvede nesto novo u svojoj igri ili da nesto koriguje. To nas skupo kostalo i prosle sezone ali i ove. Jedanput ili najvise dvaput moze da se desi da protivnici pobede u zadnjim sec, ali kad ti se to stalno desava i to u najbitnijim utakmicama onda nisi bas sjajan trener ako pritom nista ne menjas. Ivanovic je isto strog ali sve vreme govori i pokretima tela objasnjava sta da rade igraci i bodri ih,posle verovatno vice na njih u svlacionici i na treninzima, a Zoc samo urla i mase rukama(u fazonu ma teraj se bre) bez nekih korisnih saveta igracima. I on i Pesic su za penziju.
    (aca, 9. decembar 2022 11:51)

    # Link komentara

  69. a zamisli da je Lesor ili Ledej ili neko drugi dao koš za pobedu sinoć....to bi bilo keženje, pokazivanje mišića, vrv i unošenje u facu igračima Zvezde itd itd....a Neda opušteno u fazonu sve je ovo normalno ? Što bi reko Ekrem Jevrić "gospodče" ?
    (Deda Gligorije, 9. decembar 2022 11:51)

    # Link komentara

  70. Sta kazu grobari , da nije to zato sto su se pozdravili sa igracima zvezde, eto tolike komplekse imate...
    (Mukice male, 9. decembar 2022 11:48)

    # Link komentara

  71. (gasman, 9. decembar 2022 10:56)

    Znam da su Andjusic i Naneli spotap suteri dok Panter sutira iz driblinga, ali, da je Panter recimo zadrzao onu loptu i potrosio jos nekoliko sekundi (naravno, potpuno je logicno bilo da to uradi pogotovo iz ove perspektive), ljudi bi mu zamerili na tome sto nije sutnuo kada je bio sam iako je i pre toga jednom ili dva puta vec promasio otvoren sut. Da ne pricam o tome da smo mozda trebali da pravimo faul odmah cim su oni uzeli loptu nakon promasaja. Trebalo je covek to da pogodi i to je sve, sta sad da se radi, zivot ide dalje...
    (Pirotehnicar, 9. decembar 2022 11:47)

    # Link komentara

  72. Zapamti ovaj komentar.
    (gasman, 9. decembar 2022 11:07)



    :)))))
    komentari poput tvog su lako pamtljivi, jer ih svakodnevno, kao mantru, ispaljuju svi limarovi svedoci.
    posle kališa u junu, jezičkom preobrazbom u narodu poznatom kao plaky, ona se pretvara u "sledeća sezona", a onda, opet, jovo-nanovo...
    naravno, originalniji među vama imaju i ono "dulo, dalo, salo i plejo - i pali se mašina", ali je to nivo kreativnosti koji tebe nadskače.
    (mladići borovi, devojke jele, 9. decembar 2022 11:45)

    # Link komentara

  73. Sa ovim igračima bi se Trinkijeri prošetao kroz ABA ligu a F4 bi se podrazumevao. Zašto ga je Mijailović oterao da se sada videti. Mislim da je Obradović zasićen košarke.
    (Jole, 09. decembar 2022 10:58)

    Trinkijeri prodao vikendicu da bi doveo pojacanja, jel se zna sta dal je uspeo?
    (nista o nicemu, 9. decembar 2022 11:39)

    # Link komentara

  74. uspeh.Partizan je sa celom državnom masinerijom igrao F4, u smesnom sistemu kad od 6 ekipa 4 idu dalje.
    Sad je kuknjava i politika da je to kao institucija kosarke sa 11 stranaca.
    (Misa, 09. decembar 2022 08:37)

    EL ce igrati tim koji osvoji Abu a to nece biti tim za koji navijas.
    Previse ste poleteli.
    Ekipa vam igra sa 90% mogucnosti a Partizan sa 50%,jednostavno u takvoj su formi i igrackom momentu te dve ekipe.
    Sve ce doci na svoje mesto.
    Zapamti ovaj komentar.
    (gasman, 09. decembar 2022 11:07)

    Ne mogu vise da zadrzim bol ne pomazu tablete uz sav alkohol...
    (nista o nicemu, 9. decembar 2022 11:38)

    # Link komentara

  75. Deluje cudno ali pad u formi Partizana nastaje sa utakmicom protiv Olimpijakosa, poslati desetkovan tim na mec protiv jednog od favorita za osvajanje je totalno unistilo tim.
    Od tada je odigrano samo 2 dobra meca, po jedan u EL i jedan u ABA.Totalno van forme su svi osim Lesora.Papapetrua je juce prvi put nagovestio zasto je skupo placen, Naneli igra odbranu kao da sam ja u pitanju, ko je pratio njegove kretnje bice mu jasno da je i Nedovic za njega Lazic.
    (Dzeronimo, 9. decembar 2022 10:55)

    Tu smo izgubili prvi put kad smo dali igrace za reprezentaciju, a ovi nisu pod laznim izgovorom i plastom povrede (cak smo se i dobro drzali dve i po cetvrtine u Atini), drugi put kad je bilo nagovesteno da ce oni imati svoje navijace u Areni zbog cega je posle bilo kasno da se predomislis, moralo se podleci pritisku i pustiti ih prve u dvoranu dok su Grobari cekali ispred...
    (Pirotehnicar, 9. decembar 2022 11:37)

    # Link komentara

  76. Jaki mi smeta kad se govori o "bacanju" para u kosarci i u Zvezdi i u Partizanu...pa šta onda reći za fudbal?!?!?!
    Možemo uporediti i reprezentativni i klupski ova dva sporta...a uspeh kroz istoriju moramo uporediti!
    Pa ono sinić je bila suština svega...pršti na sve strane, tribine, teren, usijanje, utakmica na jednu loptu...danas je pobedila moja Zvezda, sutra će Partizan...treba uloziti jos toliko novca u oba kluba i isti da dobiju A licence pa kad nema pritiska da moraš u ABA da budeš prvi kako bi igrao EL, i tribine bi bile "mirnije" na tim utakmicama, a i najveći uspeh bi bio da možes da praviš i sistem i mlade NAŠE igrače koji treniraju i stasaju sa najboljim u Evropi na toj poziciji...to je jedini pravi put ulaganja i u kvalitet odnosa između 2 kluba i u kvalitet stvaranja i stvorenih NAŠIH mladih igrača!
    Toliko...
    (Pirke, 9. decembar 2022 11:35)

    # Link komentara

  77. Nedović da nije ubacio trojku, bila bi mu jedna od losijih utakmica. Imao je 0/6 za tri.
    Čisto sa znaju limari, koliko to može bolje..
    (Spale, 9. decembar 2022 11:33)

    # Link komentara

  78. Јел Партизану толико мрска Звезда,да је ужас изгубити од ње,а сви страни клубови од којих је до сада изгубио драги клубови.Па људи,Партизан има (по шпанској "марки") далеко већи буџет од Звезде,али Звезда има врло добру основу од домаћих играча уз неколико странаца.
    (Zoran, 9. decembar 2022 10:49) # Link komentara

    To za daleko veci budzet je gnusna laz, da nije tako, ne bismo sad doveli Brodzijanskog i ne biste vi bili blizu Kampaca, a vidim da biste cak i to krilo (90 posto da ce to biti neki stranac) da dovedete sto znaci da stvarno nemate meru i granicu. Pobogu, vama su sporedni igraci Markovic, Ilic, Kuzmic, Raduljica, vama igraci koji su ko zna koji u rotaciji mogu da budu i neki stranci tipa Holand, Bentil i Martin.
    (Uvek protiv juvea, reala i zvezde, 9. decembar 2022 11:33)

    # Link komentara

  79. Ukratko:
    - sut vam je bio dobar od pocetka EL, posto niste igrali odbranu
    - kada ste krenuli odbranu da igrate, pokvario se sut
    - da bi igrali odbranu, a imali bar solidan sut, treba vam 10-12 igraca
    - tu je glavni problem, posto rumeni ne daje sansu Vukcevicu, Trifunovicu, Glasu,..., tj. igra sa 7-8 igraca od pocetka EL
    - niko ne moze da me ubedi da su Vukcevic, Trifunovic, Glas,..., losiji od Lazica, Lazarevica, Holanda, Kuzmica, pa cak i ako jesu losiji, to su nijanse u pitanju. Ivanovic im je nasao ulogu u Zvezdi, svaki igra po minimum 5 minuta, odradi svoje i odmori glavne igrace.
    - zasto je Panter sinoc promasio? Zato sto je bio premoren sto do vremena koje provodi na parketu od pocetka sezone(30-35 minuta), sto od odbrane koju ste pokusali da igrate sinoc, a na koju nije naviknut...
    (Inace, odlican tekst, 9. decembar 2022 11:30)

    # Link komentara

  80. Dzeronimo, tebi necu da protivrecim, ako ti kazes da je Naneli dobar kod nas, onda verovatno i jeste:-D
    (Uvek protiv juvea, reala i zvezde, 9. decembar 2022 11:30)

    # Link komentara

  81. Osnovni problem je premala rotacija igrača, Smajlagić, Vukčević i Trifunović moraju igrati više, nikad neće postati igrači ako ne dobiju šansu. Miskomunikacija je posledica da se od igrača traži da rade nešto što ne znaju da rade. Lesor nije šuter, Panter nije defanzivac i nikad neće biti.
    Egzum promašaj kao i grk. Kao što je Vildosa rešio probleme zvezde, partizanu je potreban plej sa kreacijom. Madar je OK kao rezerva
    (Milan, 9. decembar 2022 10:45)

    Trifunovic da postane igrac? Tesko. Da si napisao Koprivica pa i da razumem.
    Inace, nije Grk (toliki) promasaj nego Naneli.
    (Uvek protiv juvea, reala i zvezde, 9. decembar 2022 11:29)

    # Link komentara

  82. Sa ovakvim plejmejkerima nema sta da se trazi u Evroligi. Madar jeste talentovan i simatican decko, ali neam kvalitet da igra prvog pleja u EL, dok je Egzum igrac koji nije za pleja, nema sposobnost organizacije igre. Koliko plej znaci ekipi nabolje se vidi na primeru Zvezde, koje nije bilo nigde dok Vildoza nije stigao, a sad igraju kao ludi.
    (Limanac, 9. decembar 2022 11:11)

    # Link komentara

  83. Istine radi, Zvezda uopšte nije odigrala spektakularnu utakmicu sinoć. Škripalo je dosta na skoku, što je naš zaštitni znak, šut je bio jako slab, u organizaciji igre smo grešili i u dodavanjima smo dali u ruke protivniku previše lopti. Nedović je previše nerezonski šutirao, MItrović vrlo slabo odigrao. Vidi se da nam nedostaje Ivanović jer bi sa njim bilo daleko lakše.
    Međutim čak i u takvoj situaciji Zvezda ne odustaje od plana igre. Igra čvrstu odbranu, traži pametna rešenja u napadu i dobro čita igru protivnika. Prosto IQ zvezdinog tima je na mnogo višem nivou od Partizanovog i to se ne može utrenirati.
    Koliko god da Partizan može bolje, realno je da to može i Zvezda pa ćemo opet doći na isto.
    (iguadala, 9. decembar 2022 11:08)

    # Link komentara

  84. E sad bi bilo pošteno reći da Srbija treba i može imati samo jednu ekipu u El. sa pristojnim budzetom.Mozda bi tada i F4 bio realan ,ovako bacaju se pare i na ekipu koja je za zelenim stolom stigla do El. Kad daš dva osrednja budzeta 10. ili 12. mesto je uspeh.Partizan je sa celom državnom masinerijom igrao F4, u smesnom sistemu kad od 6 ekipa 4 idu dalje.
    Sad je kuknjava i politika da je to kao institucija kosarke sa 11 stranaca.
    (Misa, 09. decembar 2022 08:37)

    EL ce igrati tim koji osvoji Abu a to nece biti tim za koji navijas.
    Previse ste poleteli.
    Ekipa vam igra sa 90% mogucnosti a Partizan sa 50%,jednostavno u takvoj su formi i igrackom momentu te dve ekipe.
    Sve ce doci na svoje mesto.
    Zapamti ovaj komentar.
    (gasman, 9. decembar 2022 11:07)

    # Link komentara

  85. Ne igraju melioni dolara...
    Ej bolan!
    Igra volja.
    (Safet šumar, 9. decembar 2022 11:04)

    # Link komentara

  86. Vidim da navijači Partizana najviše kritikuju Pantera. Moje mišljenje kažem, nisam hejter, msm da je on najmanji problem u Partizanu. Zvezda sa sada prikljuci takvog strelca išla bi u 8, Panter bi ubijao u Zvezdi. Problem Partizana je koncepcija i postavka igre, unutrašnju igru nemaju, Panter mora da solira, a nije lako kada te čuvaju zvijeri poput Lazića, Markovica, Lazarevića. Ja npr nz zašto je Partizan doveo Andjusica, ja tog igrača nebih voleo gledati u Zvezdi sve i da igra sa kokice i semenke.
    (RSCZ, 9. decembar 2022 11:02)

    # Link komentara

  87. Važno je da će te šerpe od igrača uzeti platu i na kraju sezone torbu na leđa pa na avion.
    (Dundo Čmaroje, 9. decembar 2022 10:58)

    # Link komentara

  88. Sa ovim igračima bi se Trinkijeri prošetao kroz ABA ligu a F4 bi se podrazumevao. Zašto ga je Mijailović oterao da se sada videti. Mislim da je Obradović zasićen košarke.
    (Jole, 9. decembar 2022 10:58)

    # Link komentara

  89. Bilo bi korektno da si napisao i koga bi ti doveo, ovako si ostao nedorecen.
    Morali smo da dovedemo klasicnog pleja, Egzum mozda i nije totalni promasaj, ali, decko opasno remeti koncepciju. O Brodzijanskom ne vredi trositi reci, covek je pogubljen, ne zna gde je dosao, ne zna da li je dosao ili je posao, ako postoji prostor da ga otpustimo i dovedemo neku pravu ispomoc, treba to uraditi, ali, i taj prevremeni raskid ugovora bi 100% isao na stetu kluba i nemamo luksuz da to uradimo. Madar i Lesor su sinoc uz Janisa bili najbolji. Andjusic- vise promasaj nego pogodak, Naneli- promasaj i to teski (najveci), Papapetru- jako lose poceo, sad to vec polako pocinje da lici na nesto, lik ce imati neku svoju ulogu u timu u oba pravca, Panter i Lidej bas divljaju, od njih se manje-vise najvise ocekuje u ovom timu, a oni slabo vracaju Zocu.
    Elem, imali smo mogucnost da imamo skor 8-4 ili bar 6-6 ili 7-5 sto bi opet bilo solidno, ovo sada je bas jako lose- Baskonija (Taukeramika), Olimpija Milano, Valensija i limenarija, previse je to za nas u samo dvanaest kola, ako ti gubis maltene svaki mec sa neizvesnom zavrsnicom, tu nesto ne valja.
    (Pirotehnicar, 09. decembar 2022 09:0

    Svi koje si naveo nisu nikakav promasaj vec su to igraci koji "zive" to jest daju najvise kada je dobar protok lopte u napadu.
    Mi to nemamo cele sezone.
    Imali smo par utakmica na pocetku i to je to.
    Jednostavno igraci se dovoljno ne krecu u napadu pa zbog toga fali i kreativnost i asistencije.
    Sve se svodi na tapkanje lopte pleja i onda ide ishitreni sut zbog nedostatka vremena.
    Ne moze ni zamena pleja to promeniti,jednostavno kada nema otvaranja i slobodnih igraca nema ni otvorenih suteva za Nanelija a on je karijeru gradio na otvorenim sutevima.
    Nije tip igraca koji pravi poziciju sebi za sut i pogadja.
    Panter jeste takav tip igraca ali evidentno je u krizi.
    Ono sto je problem Partizana su lose odluke koje igraci prave na terenu.
    17 sekundi do kraja da se ide na sut za tri a imas pun napad je nenormalno losa odluka.
    Posle tajm auta gde trener trazi samo da se ne primi trojka ostavlja se sam na sutu za tri Vildoza i to u dva napada.
    A u nijednom od ta dva slucaja to sto je ostao sam nije posledica nekog super protoka lopte igraca CZ vec bukvalno je igrac Partizana bio tu u blizini Vildoze ali nije bio dovoljno koncetrisan da ga pokrije.
    Celu utakmicu su igrali dobro ma Nedovicu i Vildozi,nisu se naubacivali koseva a na kraju ih tri napada za redom ostavljaju same na sutu za tri.
    Problem je u glavama igraca i moze se to resiti.
    (gasman, 9. decembar 2022 10:56)

    # Link komentara

  90. Deluje cudno ali pad u formi Partizana nastaje sa utakmicom protiv Olimpijakosa, poslati desetkovan tim na mec protiv jednog od favorita za osvajanje je totalno unistilo tim.
    Od tada je odigrano samo 2 dobra meca, po jedan u EL i jedan u ABA.Totalno van forme su svi osim Lesora.Papapetrua je juce prvi put nagovestio zasto je skupo placen, Naneli igra odbranu kao da sam ja u pitanju, ko je pratio njegove kretnje bice mu jasno da je i Nedovic za njega Lazic.
    (Dzeronimo, 9. decembar 2022 10:55)

    # Link komentara

  91. Fale Zeljku ekstra igraci, malo inteligentniji od ovih,koji sami resavaju meceve, fali mu vodja na tetenu, fali mu Itudis kao pomocnik, fali mu znanja za kosarku koja se promijenila, fali mu malo prizemnosti, fali mu malo samokritike, ali ne one lazne koja se svodi na to da kaze moja je odgovornost a na kraju optuzi igrace indirektno. Kad ste culi zadnji put da je rekao pogrijesio sam kod te i te akcije, postavio sam pogresan napad? Ne, uvijek kaze kako je in rekao jedno a igraci odigrali drugo. Dakle, imas igrace koji te ne slusaju ili sta? Igra mu se svodi na sut za tri i da je to sinoc islo bilo bi 15 razlike za Partizan i danas bi bili hvalospjevi. To mozda protiv Zvezde moze i da prodje, jer ima Zvezda i te kako mana, ali protiv ozbiljnijih ce biti kao protiv Reala. Imali su sut za tri skoro 50 posto i opet su izgubili lagano.
    I Partizan ako nema takvo sutersko vece, ako nema neke procente za tri preko 40-45 posto , kao da je Stef Kari na terenu, on u 90 posto slucajeva gubi utakmicu, bar protiv ozbiljnih ekipa a Buducnost ne racunam u te.
    (mojnemenito, 9. decembar 2022 10:53)

    # Link komentara

  92. Belgrade good morning.
    (ГМ, 9. decembar 2022 10:52)

    # Link komentara

  93. Стварно,не разумем ову и овакву хистерију,након пораза од 3 поена од Звезде.Па шта ако је Партизан 2 пута за редом изгубио од Звезде.Каква је то катастрофа?Испада да је трагедија када се изгуби 2 пута од Звезде,а није ништа лоше осталих 7 пораза у Евролиги.Значи 2 пораза од нашег клуба више боле од 7 пораза од страних клубова.Јел Партизану толико мрска Звезда,да је ужас изгубити од ње,а сви страни клубови од којих је до сада изгубио драги клубови.Па људи,Партизан има (по шпанској "марки") далеко већи буџет од Звезде,али Звезда има врло добру основу од домаћих играча уз неколико странаца.Има и у овом тренутку много бољег тренера,тако да није уопште срамота изгубити од Звезде.Проблеми у игри Партизана ове сезоне је исти као и прошле сезоне.Исти човек је бирао,куповао и тренирао,и водио те играче.Многи добронамерни коментатори,неки навијачи Партизана,неки навијачи Звезде,већ другу сезону исто или слично примећују и пишу о грешкама у игри и концепцији Партизана.Али ништа не одлучују,само прате резултате и игре.
    (Zoran, 9. decembar 2022 10:49)

    # Link komentara

  94. Nema mesta za paniku i secu glava, jednostavno su Nedovic i Vildosa u odlicnoj formi i svaka ekipa u Evropi ce imati problema sa njima ne samo Partizan dok su Panter, Naneli i Ledej u padu forme , bice to sve u redu ima mnogooo jos da se igra samo da Lesor ostane ovakav kakav je monstrum.
    (Djordje, 9. decembar 2022 10:02)

    U kakvoj je to Naneli bio formi da bi ti konstatovao da je sad u padu iste?
    (Uvek protiv juvea, reala i zvezde, 09. decembar 2022 10:36)

    Pogledaj pre utakmice u EL.
    (Dzeronimo, 9. decembar 2022 10:47)

    # Link komentara

  95. Osnovni problem je premala rotacija igrača, Smajlagić, Vukčević i Trifunović moraju igrati više, nikad neće postati igrači ako ne dobiju šansu. Miskomunikacija je posledica da se od igrača traži da rade nešto što ne znaju da rade. Lesor nije šuter, Panter nije defanzivac i nikad neće biti.
    Egzum promašaj kao i grk. Kao što je Vildosa rešio probleme zvezde, partizanu je potreban plej sa kreacijom. Madar je OK kao rezerva
    (Milan, 9. decembar 2022 10:45)

    # Link komentara

  96. Nisam sanjao da ću ikada ovo napisati...Obradoviću,treba da te je sramota!!!!!!
    (Jakoje, 9. decembar 2022 10:44)

    # Link komentara

  97. @ Darko

    Kao da igrači Partizana, barem oni, koji uglavnom igraju, znaju šta viču i o čemu pevaju navijači Partizana, to je za njih samo buka na jeziku, koji ne razumeju. E sad, tačno je da Nedović, Dobrić, Lazić, Petrušev i kompanija to razumeju, ali iskreno mislim da ne obraćaju pažnju, navikli su na to. I jednoj i drugoj ekipi prija da igra pred 20000 ljudi i da ih pri tom ne gađaju, a šta viču, manje je važno.
    (Predo, 9. decembar 2022 10:39)

    # Link komentara

  98. Partizan se jos uvek trazi, ispade sada zvezda sa ovim pobedama mega tim. Da se razumemo nije to slab tim niti jeftin kako ga pokusavaju pojedini da ga predstave, dok pobedjuju svi su dobro sta ce biti u januaru februaru kad dodje do pada forme, istrosenosti bice opet ovo nista ne valja treba menjati.
    (anti Rola, 9. decembar 2022 10:39)

    # Link komentara

  99. Mi Denver volimo zbog Jokića, Atlantu zbog Bogdanovića.
    Baš mi je teško da navijam za Partizan u Evroligi, kada prvi naš igrač uđe na pola druge četvrtine.
    Ovako, razvojna liga razvojne lige.
    (Blagota, 9. decembar 2022 10:36)

    # Link komentara

  100. Za neizvesne završnice, potreban je uigran tim koji ne pravi gluposti i da imaš par clutch igrača. Kod Zvezde tu ulogu u odlučujućim trenucima preuzimaju Nedović i Vildosa i dosta su dobri u tome za sad. Kod Partizana ima više kandidata za clutch ulogu, ali je niko ne opravdava. Zašto? Pitajte trenera.
    (Milan, 9. decembar 2022 10:36)

    # Link komentara

  101. Nema mesta za paniku i secu glava, jednostavno su Nedovic i Vildosa u odlicnoj formi i svaka ekipa u Evropi ce imati problema sa njima ne samo Partizan dok su Panter, Naneli i Ledej u padu forme , bice to sve u redu ima mnogooo jos da se igra samo da Lesor ostane ovakav kakav je monstrum.
    (Djordje, 9. decembar 2022 10:02)

    U kakvoj je to Naneli bio formi da bi ti konstatovao da je sad u padu iste?
    (Uvek protiv juvea, reala i zvezde, 9. decembar 2022 10:36)

    # Link komentara

  102. Nemoj molim te. Celo leto nas davi s tim glupostima, prvo je kukao da dodju Darius Tompson (sa kojim je bilo dogovoreno) ili Pjerija Henri, pa onda Devon Pursel iz Galatasaraja uz kritike Papapeptruu kako je u Panati bio SERIF i sad kad nas je napokon ostavio na miru ti ga pitas koga bi doveo
    (@Pirotehnicar, 9. decembar 2022 09:37)

    Hvala na odgovoru:-D Ne bih to pitao da nisam zaboravio koga je spominjao Stefan, a verujem da sam to svojevremeno citao.
    (Pirotehnicar, 9. decembar 2022 10:29)

    # Link komentara

  103. Dajte zeljku jos 10 miliona pa da dobije kao u feneru sto je imao..
    (nema smisla.., 9. decembar 2022 10:25)

    # Link komentara

  104. Mi smo narod koji želi žrtvu, nekoga na koga treba svaliti svu krivicu i onda će sve da krene na bolje. To je ta mantra zaostalog plemena, koja je više svojstvena afričkim plemenima, nego narodu koji pretenduje da pripada civilizovanog svijetu (ako uopšte pretenduje). U civilizovanog svijetu se stvari rade sistematski, analizirajući situaciju, postupno...
    Ja, kao navijač Zvezde, ne mogu da prihvatim da je jedan čovjek kriv, da smo svi mi dobri i da ne valja čovjek koji je osvojio sve što se može osvojiti. Sigurno nije došao zbog para i dokazivanja. Jednostavno, ne mogu da podnesem ovu "pljuvačinu" po ljudima koji su nešto postigli u životu, za razliku od većine iz sekcije komentara i dokonih "pljuvača".
    (Dark, 9. decembar 2022 10:23)

    # Link komentara

  105. Sve je ovo tacno ali kad mec dobijes u poslednjoj sekundi, nije to umece protivnika vec sreca, koja jednom ode na jednu ili drugu stranu. Ovde ispade da je CZB bila odlicna u svim segmentima a protivnik los. Da je tako bilo bi lagano plus 10 i utakmica zavrsena 5 minuta pre kraja.
    (View, 9. decembar 2022 10:22)

    # Link komentara

  106. Košarkaške utakmice između timova približnog kvaliteta se uglavnom rešavaju u zadnjih nekoliko minuta.Završnica prošlog derbija 13:3 za Zvezdu, ovog 11:2 za Zvezdu. Sve jasno. Pečat trenera.
    (Okvirno, 9. decembar 2022 10:18)

    # Link komentara

  107. kako opsirna analiza svaka cast.....ispada da je partizan sam sebe pobedio da nije bilo nikog preko puta.....gde je bila ovakva analiza kad je zvezda bila na 1-6.....mnogo placete glodari i plakacete jos meni se cini....
    (zipa, 9. decembar 2022 10:12)

    # Link komentara

  108. Tekst strucan i komplikovan za ljude koji ne prate kosarku, primetio sam i dosta ironije
    (MM, 9. decembar 2022 10:11)

    # Link komentara

  109. Dajte Dzileta,Lukovica,Bircu i Gordica vise sam voleo njih da gledam nego kad imamo ovako skupe igrace a nista ne igramo.
    Niko nema nista protiv ovih stranaca ali ne
    (Lzrvc, 9. decembar 2022 10:09)

    # Link komentara

  110. Nije zeljko kriv, covek radi sa onim sto ima. On je covek navikao da ima budzet 50 miliona, sta sad da radi sa ovih tricavih 20 miliona
    (Zoc ostani, 9. decembar 2022 10:08)

    # Link komentara

  111. Nema mesta za paniku i secu glava, jednostavno su Nedovic i Vildosa u odlicnoj formi i svaka ekipa u Evropi ce imati problema sa njima ne samo Partizan dok su Panter , Naneli i Ledej u padu forme , bice to sve u redu ima mnogooo jos da se igra samo da Lesor ostane ovakav kakav je monstrum.
    (Djordje, 9. decembar 2022 10:02)

    # Link komentara

  112. Partizan-potpuna taktička nedisciplina skupo plaćenih igrača.
    (ST, 9. decembar 2022 09:58)

    # Link komentara

  113. obradovic jeste veliko ime, budimo realni, ovo je druga sezona, veliki budzet, igra Evroligu, da je bilo ko drugi bio bi otpusten, ovako..ali Panter sa sitnim provokacijama, gledanjem ka publici u fazone ja sam najbolji..ono gumom u ustima,koju pljuje svako malo, i kralj maši dva suta na 17sec do kraj,idi bre...
    sa druge strane, zestok rad, disciplina, kada su pukli prvu, vidjelo se das ih Ivanovic podrzava, ono, ucice sledeca, mijenja i na kraju sve na svoje mjesto..
    (rajaram, 9. decembar 2022 09:57)

    # Link komentara

  114. Na osnovu ovog teksta, neko neupucen rekao bi da je Zvezda pobedila samo zato sto je Partizan lose odigrao, i samo zbog promasaja Pantera i gresaka u odbrani Partizana. Drugim recima, nista kosarkasi zvezde nisu uradili da je vredno pomena, da bi dosli do pobede. Nece biti da je bas tako - i pored katastrofalno loseg pocetka, i ocajnog suta Nedovica za 3, Zvezda je uspela upornom i pametnom igrom da stigne i prestigne Partizan. Na kraju, poslednji trzaj Partizana bilo je ono vodjstvo 6 razlike pred sam kraj. Kazu, Panter ih kostao na kraju. Odbijte koseve Pantera na ovoj utakmici, i sve njegove poteze, pa vidite sta ostaje. Da je igrao nerezonski - jeste, ali ne bi bilo lose da poneko i kaze - Zvezda je bila bolja, upornija, zrelija, i zasluzeno pobedila. Slusajuci neke izjave ispada da je Zvezda pobedila ovo na cistu srecu. O reakciji Lesora pri zakucavanju, i Nedovica posle pobedonosnog kosa necu. Sve jasno i ocigledno.
    (Dex, 9. decembar 2022 09:52)

    # Link komentara

  115. Da li da se menjaju svi igrači ili jedan trener?
    (Bro, 9. decembar 2022 09:41)

    # Link komentara

  116. Realno, partizan nije za evro ligu. Evro kup je realnost. Tamo bi nesto i uradili sa ovom igrom. Pogledajte samo ponasanje igraca kad daju kos a pogledajte zvezdine igrace. Zvezdini se ne raduju, nego odmah spremaju odbranu i plan za sledeci napad. Tu je razlika velika!
    (Robot, 9. decembar 2022 09:41)

    # Link komentara

  117. Lepa analiza, više ovakvih tekstova.
    (Nikola, 9. decembar 2022 09:38)

    # Link komentara

  118. Partizan ima previše igrača koji su navikli da budu jedni od nosilaca u ekipama gde god da su igrali. Ne možeš ti da imaš 8 takvih u ekipi i da onda odabereš od njih dvojicu koji će to da budu u Partizanu.

    Mislim možeš, ali se onda ostala šestorica ne vide i ne pružaju ništa.

    Zvezda mnogo kompaktnija i liče na tim. Evo vodeći se ovom logikom oni imaju ukupno dva igrača koji su lideri generalno, to su i u Zvezdi (Neda i Vildosa), a ostali samo popunjavaju i nadograđuju sistem.

    Na poziciji "trećeg ešalona" je korisniji mnogo više igrač koji je treći ešalon celu karijeru, nego onaj kog dovedeš iz drugog ili prvog čak da bude treći u Partizanu.
    (Aristotel, 9. decembar 2022 09:38)

    # Link komentara

  119. Ma menjajte igrace , najbolji strelci, armanija , Makabija, Pao, očigledno su skromni igraci I igraju za stipendijice kao kod duleta.
    (Yorker, 9. decembar 2022 09:37)

    # Link komentara

  120. Partizan je juce imao 11 suteva vise i 13 skokova vise, i 8 slobodnih bacanja manje od Zvezde. To sto igraci nisu sposobni da otvorene suteve pogode to nije trener kriv jer 5/27 za tri je svarno kriticno. Zvezda je juce dobila na cistu srecu, posto je Partizan promasio 4 otvorene trojke poslednja 2 minuta.
    (polusvet, 9. decembar 2022 09:37)

    # Link komentara

  121. Nemoj molim te. Celo leto nas davi s tim glupostima, prvo je kukao da dodju Darius Tompson (sa kojim je bilo dogovoreno) ili Pjerija Henri, pa onda Devon Pursel iz Galatasaraja uz kritike Papapeptruu kako je u Panati bio SERIF i sad kad nas je napokon ostavio na miru ti ga pitas koga bi doveo
    (@Pirotehnicar, 9. decembar 2022 09:37)

    # Link komentara

  122. Trener je kriv za sve.Evo sinoc mrcvari Lesora,izvlaci ga tek 2 minuta pred kraj druge cetvrtine i normalno da se covek ugasio.Nije uspeo da uklopi preskupe strance koje bi svaki tim pozeleo.Egzum igra 15 a Naneli 8 minuta.Akcija nijedna ne postoji a odbranu kao da ih ne trenira.Dve godine je tu i ne vidi se pomak u igri a zadrzao je osnovu tima.Pa jadnom Vujoševiću su svake godine rasprodavali tim i on je uvek uspevao da ostane konkurentan u Evroligi.
    (Aleksandar, 9. decembar 2022 09:34)

    # Link komentara

  123. Tek ce da tone i mnogo mi je drago zbog toga.
    (Iskreno..., 9. decembar 2022 09:32)

    # Link komentara

  124. Da, slazem se sa tekstom. Prosto je neverovatno kako Partizan sa ovakvim istorijski visokim budzetom ovako bruka... americku kosarku!
    (Zakon (re)akcije, 9. decembar 2022 09:29)

    # Link komentara

  125. Kakav bezidejni tekst... Sta si ti druze rekao? Konstatovao si ocigledne probleme, bez ikakve konkretnosti. Ekipa koje osvaja trofeje mora da ima i dobru odbranu i dobar napad? Ma idi, nismo znali... Papapetru je bio los, sad je bolji? Panter nekad pogodi, nekad promasi? Aleksa Avramovic je mozda rešenje, ali mozda i nije. Da mi vratis 5 minuta zivota, nekako..
    (mare car, 9. decembar 2022 09:29)

    # Link komentara

  126. Mene me zanima, jeste li sinoć izgubili od Zvezde ili FMP -a? Jel i dalje važi pravilo: kad gubimo to je Zvezda, kad pobedimo, to je FMP? Ili kako ono beše?
    (KolPorter, 9. decembar 2022 09:26)

    # Link komentara

  127. Panter ce svejedno da primi 1.5 miliona evra platicu pogodio ili ne.
    (Kosjan, 9. decembar 2022 09:25)

    # Link komentara

  128. Bravo Stefane za analizu, sve tačno. Jasno je iz teksta da je osnovni problem Partizana trener. Nerešiv problem već drugu godinu za redom. Objašnjavati sve manjkom koncentracije a istovremeno igrati sumanutu svič u odbrani i iskakati na pik vredja inteligenciju. Kad bi imao oko trener bi video da sve vrhunske ekipe i u nba igraju različite varijacije zonskih odbrana...Boston, Milvoki, Voriorsi, Dalas... fingirajući ih jer je zona zabranjena. Ali su to čiste zonske odbrane. Otuda kod Partizana trojke i promaja u reketu, to vrhunske ekipe kažnjavaju. Kad bi imao u ekipi Jokića ili Luku...isto bi izgledalo, oni ljudi ne bi znali šta ih je snašlo. Neće se ništa promeniti do kraja sezone jer je Želimir dovoljno sujetan i tvrdoglav sa ambicijom da pokaže kako je nemoguće moguće. Užas.
    (Goks, 9. decembar 2022 09:23)

    # Link komentara

  129. Mlada doktorka od 25g je čudo.
    (Kenija, 9. decembar 2022 09:23)

    # Link komentara

  130. Njihova poslednja 3 šuta 3 trojke.
    (naterati bogate da troše, 9. decembar 2022 09:23)

    # Link komentara

  131. Slab je Exum, anonimni igrac iz prve petorke barselone morace da se dovede neko jaci ,brzi bolji, khm
    (Zocko, 9. decembar 2022 09:22)

    # Link komentara

  132. Problem Partizana je između ostalog i previše igrača koje su dovukli a koje Željko ne koristi u rotaciji. Npr Anđušić prošle godine trpa u Monaku, ove godine jedva koš da pogodi, rekao bih da je problem neigranje i mala minutaža. Ostali ništa bolje, sve se vrti oko trojke Panter, Ledej, Lesor. Ljudi bukvalno ne izlaze ni u ABA ligi.
    (drvobradi, 9. decembar 2022 09:21)

    # Link komentara

  133. Kada daju kos kao da su se popeli na Mont everest...ko se seca D.Ivanovica kao igraca zna da je igrao u Jugoolastici i da je trpao po 20p,blok Sobina i Radje istrcava i prangija,retko kada je masio...e ta Jugoplastika je bila masina,secam se,Kukoc trci kontru,kuca,doskace i okrece se u mestu i sprint u odbranu,isto i Petrusev juce,bez busanja,vike,dreke...trci sine u odbranu,to moze ali ako vodis sa 20razlike,to su neke sitnice koje prave razliku pogotovo u kosarci ono sto je Ivanovic uspeo je to da su skoncentrisani celu utakmicu za razliki od Partizana
    (Kblo7063, 9. decembar 2022 09:17)

    # Link komentara

  134. Panter u Partizanu je ono što je Ronaldo u Portugaliji. Staviti ga malo na klupu i eksplodiraćemo
    (sasa pg, 9. decembar 2022 09:16)

    # Link komentara

  135. Predugacak tekst a nepotreban. Jednostavno juce je zvezda bila bolja jer ima bolje igrace i duzu klupu. Koliko para toliko muzike. Drugo pogodili su u zavrsnici svoje ciste suteve, partizan nije. To je to. Laku noc.
    (Miloš, 9. decembar 2022 09:11)

    # Link komentara

  136. Realno, Zeljko je kriv. On je selektirao igrace, on insistira na ovakvoj odbrani i definitivno ne moze da kontrolise igrace, najocitiji primer Panter. A on je posebna prica. Direktan krivac za Bursu, Zvezdu prosle godine, Baskoniju, Valensiju. A da ne pricam o pijacanju, tipa Borzijanski. Udje covek, napravi namernu i faul u napadu o ode na klupu. Sacuvaj Boze!
    (Borkes, 9. decembar 2022 09:10)

    # Link komentara

  137. (Misa, 09. decembar 2022 08:37)

    Vi ste prvu EL igrali kada ste ispali u polufinale i cibona odustala od EL...to pričaj ovim novopečenim navijačima, mani nas koji pratimo košarku duže vreme.
    (ej, 9. decembar 2022 09:09)

    # Link komentara

  138. Коментар је опширан и доста добар, али ми се чини да је писцу овог коментара теже пао пораз Партизана него Жељку Обрадовићу ???!!!
    (Градимир, 9. decembar 2022 09:09)

    # Link komentara

  139. "Promašio sam više od 9000 šuteva u karijeri. Izgubio sam skoro 300 puta. 26 puta su mi saigrači poverili poslednji šut za pobedu koji sam promašio. Nisam uspevao iznova i iznova i iznova i zbog toga sam na kraju i uspeo."

    Majkl Dzordan
    (Dezurni smarac, 9. decembar 2022 09:07)

    # Link komentara

  140. Bilo bi korektno da si napisao i koga bi ti doveo, ovako si ostao nedorecen.
    Morali smo da dovedemo klasicnog pleja, Egzum mozda i nije totalni promasaj, ali, decko opasno remeti koncepciju. O Brodzijanskom ne vredi trositi reci, covek je pogubljen, ne zna gde je dosao, ne zna da li je dosao ili je posao, ako postoji prostor da ga otpustimo i dovedemo neku pravu ispomoc, treba to uraditi, ali, i taj prevremeni raskid ugovora bi 100% isao na stetu kluba i nemamo luksuz da to uradimo. Madar i Lesor su sinoc uz Janisa bili najbolji. Andjusic- vise promasaj nego pogodak, Naneli- promasaj i to teski (najveci), Papapetru- jako lose poceo, sad to vec polako pocinje da lici na nesto, lik ce imati neku svoju ulogu u timu u oba pravca, Panter i Lidej bas divljaju, od njih se manje-vise najvise ocekuje u ovom timu, a oni slabo vracaju Zocu.
    Elem, imali smo mogucnost da imamo skor 8-4 ili bar 6-6 ili 7-5 sto bi opet bilo solidno, ovo sada je bas jako lose- Baskonija (Taukeramika), Olimpija Milano, Valensija i limenarija, previse je to za nas u samo dvanaest kola, ako ti gubis maltene svaki mec sa neizvesnom zavrsnicom, tu nesto ne valja.
    (Pirotehnicar, 9. decembar 2022 09:03)

    # Link komentara

  141. Koliko su samo para skucali u igrace i trenera a plus su u dugovima, a odakle taj novac uostalon kad Partizan nije imao para, imao je samo dugove
    (Uzmi bobike, 9. decembar 2022 08:59)

    # Link komentara

  142. Kriza rezultata? Pre je losa,katastrofalna igra skupo placenih stranaca! Obradovic stavio svoju reputaciju na kocku? Zelimir je dosao kad mu je dat veliki ugovor,i vrhunski budzet,da se ne lazemo vise!
    (Pjana Pavlovic, 9. decembar 2022 08:58)

    # Link komentara

  143. Neda on fire!!!
    (Bodinn, 9. decembar 2022 08:58)

    # Link komentara

  144. Vreme je da vlada Srbije izdvoji jos 10 miliona na ovih 20, jer kako ce jadni zeljko da igra sa anonimusima panterom, Nanelijem,exumom ,Papapetruom, lidejom... stvarno nema smisla
    (babunski, 9. decembar 2022 08:58)

    # Link komentara

  145. Poslednji put dobio Split 20.11.?
    Partizan je pobedio Buducnost 4.12.
    I sinoc na konferenciji novinari postavljaju neka nebulozna pitanja totalno nepripremljeni . Kedan ovinar postavlja pitanje i uporno govori MI smo izgubili Mi smo.... otvoreno lik navija .
    (RedMetox, 9. decembar 2022 08:57)

    # Link komentara

  146. Nije trebalo da se kupuje mesto u EL.
    (Goran, 9. decembar 2022 08:52)

    # Link komentara

  147. Poslednji put pobedili Split?
    Budućnost se ne računa?
    (Gagi 013, 9. decembar 2022 08:52)

    # Link komentara

  148. Ma bre imaju 11 skupih stranaca, tuga te uhvati, kakav aperthejd ...
    (Zorna, 9. decembar 2022 08:51)

    # Link komentara

  149. Panter dobar igrač, ali previše slobode mu je dato i previše puta je ove sezone napravio greške kakve ne smeju da se događaju košarkašima sa njegovim stažom. Ono sinoć je bilo bolno za gledati, igrao je totalno bez rezona, a na kraju napravio potez koji je odlučio utakmicu. Nadam se da će Žoc da koriguje igru i dodeli prave uloge igračima. Ovu utakmicu treba da gledaju i analiziraju iznova i iznova jer upravno ona pokazuje sve njihove slabosti i ono na čemu treba da se radi.
    (Bivši igrač, 9. decembar 2022 08:51)

    # Link komentara

  150. Samo polako momci sa komentarima, ne mudrujte...
    (Aleksandar, 9. decembar 2022 08:49)

    # Link komentara

  151. Greška, pobedili su Budućnost prošlo kolo u Aba ligi...
    (knbNeFAIL, 9. decembar 2022 08:48)

    # Link komentara

  152. Naših para 20 miliona bacenih niz vetar
    (tuga., 9. decembar 2022 08:47)

    # Link komentara

  153. Nemanja Nedović je nebuloznim promašajima(trojke 1/7) omogućio Partizanu da ode na +6 na par minuta do kraja i dao mu pobedu u ruke a junak meča je Luka Vildoza koji je pogodio dve najbitnije trojke i obezbedio produžetak, čak je imao i veći indeks od Nedovića.
    (Fun fact, 9. decembar 2022 08:47)

    # Link komentara

  154. Partizanovi stranci su na nivou juniora Yu košarke, ne znaju koliko traje napad, kad napraviti faul. Ja ne verujem da ih Željko trpi.
    (Vlada, 9. decembar 2022 08:46)

    # Link komentara

  155. Željko se izgleda vratio u Partizan da uživa u atmosferi i klinkama.
    (Roki, 9. decembar 2022 08:45)

    # Link komentara

  156. Da se prebace pare za narodne kuhinje na racun partizanke
    (zdravko, 9. decembar 2022 08:45)

    # Link komentara

  157. Vrijeme je da se Panter zakuca za klupu , iako nema na njegovoj poziciji boljeg , da bi on shvatio da ne moze da igra onako letargicnu defanzivu ( direktno nas kostalo protiv Baskonije) i da sutira nerezonski kao sinoc. Mislim da ce ovaj tim sa povratkom Avramovica i potpunim oporavkom Smajlija znacajno da napreduje ( dva jaka two-way igraca)
    (MarkoSimpson, 9. decembar 2022 08:45)

    # Link komentara

  158. Partizan nema vodju na terenu, nema ni plejmejkera. Obradovic je osvajao titule jer je imao na terenu sjajne plejmejkere koji su bili garant izvrsenja igre koju je on postavljao. Ovako igra izgleda kao da lopta ide od igraca do igraca i onda se napad zavrsava na silu. Odbrana je iskljucivo na igracima a mislim da ovaj roster nikada nije igrao odbranu niti ce. Bice ovo jos jedna razocaravajuca sezona za Partizan.
    (Aleksandar, 9. decembar 2022 08:44)

    # Link komentara

  159. greske partizana:

    exum - plej
    panter - kapiten i nosilac igre
    pojacanje - brodzjanski
    (Igrajmo taj tango smrti, 9. decembar 2022 08:40)

    # Link komentara

  160. E sad bi bilo pošteno reći da Srbija treba i može imati samo jednu ekipu u El. sa pristojnim budzetom.Mozda bi tada i F4 bio realan ,ovako bacaju se pare i na ekipu koja je za zelenim stolom stigla do El. Kad daš dva osrednja budzeta 10. ili 12. mesto je uspeh.Partizan je sa celom državnom masinerijom igrao F4, u smesnom sistemu kad od 6 ekipa 4 idu dalje.
    Sad je kuknjava i politika da je to kao institucija kosarke sa 11 stranaca.
    (Misa, 9. decembar 2022 08:37)

    # Link komentara

  161. Problem je na klupi...
    (Scooby Doo, 9. decembar 2022 08:36)

    # Link komentara

  162. Tanak je Partizan.
    Bio jednom jedan dobar trener.
    Ostalo je samo vikanje i gestikuliranje.
    (Dragan, 9. decembar 2022 08:35)

    # Link komentara