- Komentari -
  1. Cestitke Zvezdi na pobedi, u boljoj su formi, trgnuo ih je novi trener i to je to. Ima jos da se igra, od top8 nema nista ali sve snage usmeriti na Aba. Vratice se valjda i Avramovic ubrzo a mislim da on ima srca i inata da poveze ekipu. Sto se navijanja tice sve pohvale, tolika masa bez ijednog incidenta a izgubili, za ponos! Zamislite samo obrnutu situaciju da je Zvezda bila domacin, pa bio bi haos. Oni kad su domacini ako slucajno gube odmah prave incidente i prekidaju mec i to im se tolerise iznova i iznova.
    (Admiral, 8. decembar 2022 23:16)

    Pojma ti nemaš.

    Meč se prekida zbog sramnog suđenja onih kriminalaca iz ABA lige.

    Pogledaj derbi iz ABA?

    DESET pogrešnih odluka Javora i kompanije u prvih 14 minuta i onda pražnjenje hale. Ej, deset odluka, to je deset napada, to je barem +10

    Juče milina, sudije sudile, bilo dve lopte, jedna za Partizan, jedna za Zvezdu i to je to. Vrlo važno.

    Samo ukloniš Javora, Pukla, Boltauzera i kompaniju i eto sportskog derbija. U kome je pobedio sport, Panter se zezno, Nedović nije i eto. A moglo je i obruto i bilo bi sportski.
    (Nenad, 9. decembar 2022 14:22)

    # Link komentara

  2. Bio sam u Berlinu i gledao utakmicu protiv Albe. Izgledali smo kao raspustena banda, kao ekipa u kojoj se nezna ko pije a ko placa? Mislio sam prva utakmica, bice bolje. Bez Zeljka nikada nebi igrali ovu ligu, ali sa njim nikoga nemozemo dobiti. Tragicno je gledati kako vodi ekipu i koliko gresaka pravimo. Postao je stetocinja Partizana i lepo bi bilo da sam ode. Uprotivnom moraju ga smeniti. Ovo juce bila je velika sramota!
    (rade, 9. decembar 2022 13:14)

    # Link komentara

  3. Duško Ivanović da je ovde izgubio, čestitao bi u tri-četiri rečenice, bez patetike i otišao.
    (Nedović 002, 8. decembar 2022 23:48)

    Nikad necemo saznati
    (Rodja, 9. decembar 2022 07:05)

    # Link komentara

  4. Ništa tebi nije jasno kao i uvek a igrači krivi za svaki poraz jer ne znaju kako se igra za Partizan i navijače. Željko promeni malo priču i nauči kako se igra odbrana i kako se igra pod košem.
    (Milka, 9. decembar 2022 06:10)

    # Link komentara

  5. Samo se igraj i prosivaj aba…za pocetak da neki koji znaju pocnu da pricaju o vezi sa Slo sudijama (posebno jednim kome si vec usao u dzep)… nemoj da pocnemo da pricamo…
    (veza Bgd Emona, 9. decembar 2022 02:23)

    # Link komentara

  6. I nama se svidja EL derbi, nema onih odvratnih sudija iz ABA lige koje guraju JSD.
    (mich, 9. decembar 2022 01:49)

    # Link komentara

  7. Sve ce ti biti jasnije kada dodje cetvrti covek
    (s.p, 9. decembar 2022 01:06)

    # Link komentara

  8. @nemanja

    Dule Vujošević? Dule Vujošević je pacer nad pacerima a to ti govore njegovi rezultati...
    (nevernik, 9. decembar 2022 00:43)

    # Link komentara

  9. Aba ligi ne bi smeli da dobijemo ovakav meč pored tvog Javora i Boltauzera. Eto šta se desi sa stranim sudijama, hvala prijatno.
    (Entoni Majls, 08. decembar 2022 23:39)

    Tamo ne bi bilo ovakve utakmice. Zvezda bi na krilima sudija dobila glatko baš kao što radi 10 godina.
    (ej bre, 9. decembar 2022 00:24)

    # Link komentara

  10. Očajan gubitnik. Svaki put posle teškog poraza skreće pažnju na neke desete stvari. Umesto da se priča o odličnoj Zvezdi, strašnoj borbi i zasluženoj pobedi, on vadi neke priče o Aba ligi?! Čemu to sada, jadno.

    Duško Ivanović da je ovde izgubio, čestitao bi u tri-četiri rečenice, bez patetike i otišao.
    (Nedović 002, 8. decembar 2022 23:48)

    # Link komentara

  11. Zoc, kosarka svake dvije godine nije ista igra, mijenja se. Ti si bio i ostao trener dok je lepa brena bila zvijezda. Sad je breskvica. Smijesno je da prvu cetvrtinu zona da puni smisao i prednost a da se plus 6 zadnja tri minuta brani indvidualno protiv top5 najboljih igraca u evropi (1-1) vildoze i nemanje. Zona majstore zona. Nemanja probija kako zeli, klasa je. Taj momak kad je zdrav je najbolji evropski bek. Ogromni propusti i haoticnost. Objasniti zocu da napad sada traje 24 sekunde i da nema vremena za akcije blokove iz 1993 godine. Eeee da i hvala dusku ivanovicu sto nije plus 20, jer da ostavi duze nemanju, vildozu u igri bilo bi plus 20! Sam je vjerovatno i svjesno vratio partizan u igru. Zabavno mu da gasi navijace. Zvezda ima: podjelu uloga, zna se ko sta smije sta ne, ko gdje stoji i zbog cega... sve imaju jer imaju trenera! Bez dana treninga da odigrate sjutra a da rotirate trenere dobice partizan 35 razlike. Jer bi imao trenera. To medijsko ja sam najtrofejniji dza bu prics ne pije vodu. Trener si koliko napravis igraca: zoc nula / dusko mnogooo izmedju ostalih skola i manu ginobili 100% proizvod ovog covjeka. To su nba igraci u kuci slavnih. Jednostavno zoc je trener: dovedite mi 15 najboljih i dajte 50.000.000 eura i ja sam trener. To jes, odoh na cevape a itudis pomocni neka radi sve. I osvajamo titule ale ale ale... jednog dana ce neko realnije sjesti i ispricati sve vezano za obradovica. Dobra karijera ali treba znati kad je kraj. I treba znati da logicno nesto iz 1998 godine vise ne vazi. Razmislljajte svojom glavom i lako znate da bi dule vujosevic sa ovim timom bio prvak evrope bez problema. On je strance imao jednog do dva koji su na ljeto odlazili u nba, skupe klubove... dule vujosevic je trenercina koji je mnogo vise dao kosarci od Zoca. Sve navedeno su cinjenice
    (nemanja, 8. decembar 2022 23:48)

    # Link komentara

  12. Zamislite poslednje kolo, izgraju derbi, jednom nasem predstavniku potrebna pobeda za prolaz u top 8, drugi bez sansi... Da li bi bilo pustanja? + da - ne
    (gl, 8. decembar 2022 23:46)

    # Link komentara

  13. Sta znaci kada shvataju i jedni i drugi vaznost meca i nema Javora, Pukla i slicnih ljudi sa zadatkom. Imaju i grobari i delije svoje debilcine, nema nikakve dileme, ali kada nema provokacija, kada nema sudija koji svojim sudjenjem unistavaju mec i nerviraju navijace, sve moze da ispadne kul. Sad jos ostaje da vas i mi ovako ugostimo i da se jednom za svagda vidi da mogu derbiji da budu i samo derbiji, festival kosarke, a ne.. cega god ono bilo obicno.
    (Sabre, 8. decembar 2022 23:39)

    # Link komentara

  14. U Aba ligi ne bi smeli da dobijemo ovakav meč pored tvog Javora i Boltauzera. Eto šta se desi sa stranim sudijama, hvala prijatno.
    (Entoni Majls, 8. decembar 2022 23:39)

    # Link komentara

  15. Zna Zeljko, ali nije dobro da kaze. Ja smem, nista me ne kosta. EL se igra opusteno. Tamo ni Zvezda ni Partizan ne mogu ni do Top 8 ( mozda Zvezda), ali ne mogu ni prici osvajanju EL. Prema tome tu nema ni posebnih tenzija, goli smo ucesnici.
    Kroz ABA se dolazi do te EL i tu nastaje rat. Tu je kao u 'Gorstaku' : moze biti samo jedan. Jedno je mesto a dva pretendenta, nekad i vise.
    (Never Mind, 8. decembar 2022 23:39)

    # Link komentara

  16. Ja ne mogu da verujem kad neki navijači Partizana teraju Obradovića sa klupe?!
    Pa jeste vi normalni, koga bi to doveli?!
    U kanalu ste do juče bili i hoćete odmah rezultate, titule, Euroligu!? Pa ne ide to tako rodjaci, morate poštovati starije, bolje od sebe, pa vremenom kad popijete mleka puno, onda možete biti iznad Zvezde.
    (Neo@, 8. decembar 2022 23:31)

    # Link komentara

  17. Pa nisu ni Delije pravile incidente ti "divljaci" kako ih navijaci partizana demonizuju , jel su gadjali nekog? jel su pravili haos? I sta sad?

    Zvezdine navijace nece da pohvali???
    (Sta prica...., 8. decembar 2022 23:29)

    # Link komentara

  18. To je čovek!
    (Vožd Djordjije, 8. decembar 2022 23:25)

    # Link komentara

  19. Ćestitke Zvezdi, ali i čestitke Partizanu. Zašto Partizanu? Prije svega zato što pričamo o košarci, a ne o navijačima. Ujedno, preporuka da se derbi igra u Areni kada je god moguće. Drugo, napokon smo videli i ponekog domaćeg igrača u Partizanu. Nekada sam se divio navijačima Makabija kako mogu da navijaju za klub u kome ne igra ni jedan domaći igrač, barem ne igra neku značajnu ulogu. Kada je Zvezda imala jedne sezone tim sa 6, 7 crnih igrača, ja sam se "uhvatio" da navijam za Megu, koja je imala mlad tim, sastavljen od domaćih igrača. Pa ovaj Vildosa, koji je juče došao, nam je bliži mentalitetom i njemu je jasno ko su Zvezda i Partizan, a Amerikancima je važno samo za koliko para igraju.
    (Predo, 8. decembar 2022 23:24)

    # Link komentara

  20. Da to je sad najbitnije da se kaze. Nema veze sto ekipa ne moze da ti dobije ni jednu neizvesnu zavrsnicu. Odlazi bre neznalice…
    (građanin opasnih namera, 8. decembar 2022 23:24)

    # Link komentara

  21. Mi pobedimo večeras a niko izbačen iz hale, tako treba i kad budemo domaćini bez huligana....
    (bole, 8. decembar 2022 23:23)

    # Link komentara

  22. @Admiral

    Bukvalno prekidate svaki meč u Aba derbijima koje gubite. Poslednji je bio 3 meč finala, kada je glatko Zvezda vodila ceo meč i pod neregularnih uslovima izgubila na silu. Inače bi bilo 3-0, nismo svi zaboravili.

    Nema potrebe za neiskrenim čestitkama, samo manje laganja i sve 5. Pozzz dećki.
    (cccc, 8. decembar 2022 23:23)

    # Link komentara

  23. Nije ništa drugo, isto je i u aba i u Evroligi, Duško Ivanović te dere i tamo i vamo:)
    (weqy, 8. decembar 2022 23:17)

    # Link komentara

  24. Neka kaze istinu, zbog Javora, 90% vremena sudije provociraju I onda dodje do gadjanja sudija,
    (777, 8. decembar 2022 23:16)

    # Link komentara

  25. Cestitke Zvezdi na pobedi, u boljoj su formi, trgnuo ih je novi trener i to je to. Ima jos da se igra, od top8 nema nista ali sve snage usmeriti na Aba. Vratice se valjda i Avramovic ubrzo a mislim da on ima srca i inata da poveze ekipu. Sto se navijanja tice sve pohvale, tolika masa bez ijednog incidenta a izgubili, za ponos! Zamislite samo obrnutu situaciju da je Zvezda bila domacin, pa bio bi haos. Oni kad su domacini ako slucajno gube odmah prave incidente i prekidaju mec i to im se tolerise iznova i iznova.
    (Admiral, 8. decembar 2022 23:16)

    # Link komentara

  26. Odlazi neznalice.
    (Micko, 8. decembar 2022 23:16)

    # Link komentara

  27. Mrs...
    (Beli, 8. decembar 2022 23:12)

    # Link komentara