- Komentari -
  1. Reci cu ti ja recept. Pogodis otvorene suteve kad si sam kao duh. To ti super, veruj mi... I probas da ne izgubis svaku utakmicu bzvz lopte po 2-3-4. I onda pobedis.
    (Keynes, 9. decembar 2022 00:49)

    # Link komentara

  2. Po meni, Partizan je blagi favorit, jer igra pred svojim navijačima. Otprilike 55- 45 u procentima za Partizan. Ali zvezda je u boljoj formi, sa dužim klupom i boljom atmosferom u ekipi. Plus im poraz ( osim ako ne bude baš neka katastrofa ), ne smeta previše. Dok bi eventualni poraz Partizana, verovatno, izazvao brojne potrese u klubu. Pitanje je da li su Papapetru i ostali stranci shvatili da ovo nije samo jedna utakmica više - manje .
    (Bocko, 8. decembar 2022 14:32)

    # Link komentara

  3. A možda da igramo odbranu?
    (BDj, 8. decembar 2022 14:17)

    # Link komentara

  4. Ako Zvezda nocas pobijedi, Partizan se vise ne sastavlja. Ovo je za njih kljucna utakmica sezone, prije svega da vrate samopouzdanje, u suprotnom slijedi raspad sistema. U Evroligi bi izgubili kontakt za top 8 definitivno, jer vec smo na trecini utakmica koje treba da odigraju, a vrlo brzo dodje i polovina sezone. Vec su 2 utakmice zaostatka za osmoplasiranim timom, ako bi zaostajali 3, tesko bi se to stizalo. Razlika izmedju prvoplasirane ekipe(koja ima samo 2 poraza) i osmoplasirane je takodje 3 pobjede, sto dovoljno govori koliko je to tesko stici. Ipak dajem prednost nocas Partizanu, bice vjerujem sjajna atmosfera (bar za Partizan) i ako krenu sa sutem za 3, koji im je kljucan za igru, tesko ce se Zvezda snaci. Zvezda mora od starta agresivno i da im ne da da se razmahnu suterski, da se prakticno ne zagriju.
    (kaokakao, 8. decembar 2022 13:49)

    # Link komentara

  5. Treba pustiti andjusica da igra! Zašto je doveden? Čovek ima šut za tri. I oseća klub. Sto je mnogo bitno.

    Ovi stranci su vrhunski igrači. Ali vidi se da nešto ne štima u ekipi. Igra je stvarno loša. Gube se dobijene utakmice ili se vode u dramatičnoj završnici.

    Nažalost nemamo pravog Play igrača. Sto je najveća mana ovog tima. Nemoze Mađar sam i nema on tu klasu koja treba Partizanu.
    (AjmoNaBasket, 8. decembar 2022 13:03)

    # Link komentara

  6. Неко раније,свеприсутни о свакој теми,са бар десетак коментара на било коју спортску вест,написао "будимо достојни итд".Јел то нека двојна или вишезначна личност,или проради понекад савест?Или су то разне особе (уобичајена мантра за извлачење у хватању у лажима или безобразлуку).Па прочитајте,ако вам се не гади,његове друге коментаре и биће вам јасно због чега губим време и ово пишем.
    (Zoran, 8. decembar 2022 12:42)

    # Link komentara

  7. Volim te Partizane!!
    (i svakog novog dana, 8. decembar 2022 12:25)

    # Link komentara

  8. Da budeš odličan i da Zvezda pobedi
    (Saša, 8. decembar 2022 12:11)

    # Link komentara

  9. andjusic 2 od 96 koševa..ostalo stranci..to je košarka.
    (Spale, 8. decembar 2022 12:10)

    # Link komentara

  10. Jesu li svi stranci trenirali? Jel Lesor zdrav, Panter jel sve ok??? Nemoj posle da nam se Obrad vadi ovo ono i da svaljuje krivicu na igrače!!!!!!!!!
    (Solarijum ekipa, 8. decembar 2022 11:39)

    # Link komentara

  11. zvezda je vec izgubila i to do zadra. tako da taj poraz Partizana od Valensije izgleda sasvim ok.
    (definitivno, 8. decembar 2022 11:34)

    # Link komentara

  12. Zanimljivi su rezultati ankete ako se gledaju izdvojeno navijači jednog i drugog tima.
    Naravno ovo uz pretpostavku da su skoro svi glasali optimistično za pobedu svog tima.
    Navijači Zvezde u najvećem procentu očekuju pobedu posle drame, dok većina navijača Partizana očekuje pobedu od 10+ razlike...
    Pa nek zaključak, ako ga ima, izvlači kako ko želi :)
    (Randy Marsh, 8. decembar 2022 11:30)

    # Link komentara

  13. Nek pobedi bolji uz fer igru,Danilo mi je drag igrac,ali nece se veceras mnogo naigrati,dace mu Obradovic max 8-10 minuta da odigra
    (celinc, 8. decembar 2022 11:26)

    # Link komentara

  14. Nadam se sportskom događaju uz pobedu kluba za koji navijam.
    Beograd ima prvi put evroligaški debi. Budimo i mi navijači dostojni toga.
    (Randy Marsh, 8. decembar 2022 11:22)

    # Link komentara

  15. Ne možete da pobedite raspalu Valensiju, ekipu koja je u rasulu od početka godine, ekipu koja nema od koga nije izgubila, još dosla bez 3 najbolja spoljna igrača i sad se nesto lozite i želite na Zvezdi da se vadite ... Zvezdu ćete verovatno pobedite jer u suprotnom ne mogu da zamislim koji bi raspad sistema bio kod vas, zato na pritisak, na moranje, sudije, dobićete ovo večeras jer i Zvezda mora jednom da izgubi, ali ne može vas to oprati i ubediti navijače da ste dobra ekipa, jer se vidi da je igra već druga godina haoticna da nesto ne štima...
    (Marko, 8. decembar 2022 10:55)

    # Link komentara

  16. Jel ovo poslednja utakmica Partizana pred publikom ove sezone?
    (Borko, 8. decembar 2022 10:39)

    # Link komentara