- Komentari -
  1. Zika, mislis pre Frejzera? Zato sto je Valinskas vise kombo bek a Frejzer plej? Ne znam, po meni su oba super igraci. Zavisi sta Dusku treba od ta dva.
    (Gossa placa Zeljko 89, 3. decembar 2022 18:33)

    # Link komentara

  2. Ima zaista puno pozitivnih utisaka sa ove utakmice, ali je na mene najviše ostavilo utisak to kako igrači koji su na klupi prate meč, kako sufliraju saigračima na terenu šta treba da rade i kako se savadjaju sa sudijama, i to ne jedan igrač nego cela klupa! To je neki žar koji dugo nije vidjen.
    (Radonja car, 3. decembar 2022 13:37)

    # Link komentara

  3. Dovesti litvanca iz fmp
    (zika, 3. decembar 2022 10:33)

    # Link komentara

  4. Moj najomiljeniji ograč dok je igrao a treneri Slavnić, Maljković, Aca Nikolić, talenat i treneri. Tu je nešto i Šaper radio. A duško? Prvak Evrope a imali smo i Dražena i još puno njih.
    (neca., 3. decembar 2022 10:27)

    # Link komentara

  5. Bravo momci
    (starac, 3. decembar 2022 08:37)

    # Link komentara

  6. @demar Nemas ti pojma o kosarci
    (Lazar, 3. decembar 2022 06:29)

    # Link komentara

  7. Vildozu zadržati za sledeći sezonu ako je ikako moguće!
    (MilosNS, 3. decembar 2022 00:57)

    # Link komentara

  8. Eto šta znači trener!
    (MilosNS, 3. decembar 2022 00:17)

    # Link komentara

  9. Partizan bi trebao da se skloni pa vratićemo im nekad.
    (miško, 3. decembar 2022 00:03)

    # Link komentara

  10. Pefi Marković pokazao definiciju rezervnog plejmejkera. 2 poena, 5 asista, 8 skokova!
    Šteta što nema jedno 4-5 godina manje, bio bi savršen kao pomoć Vildozi. Eto i ovakav pred penziju ima još uvek srca i volje da pomogne ekipu. Svaka mu čast, kao i svima!
    Duško je doktor posla, držao bi ga do penzije sve i da ne osvoji Aba ligu i ne uđe u top 8. Zvezda boljeg trenera ne može naći.
    (basketaš, 2. decembar 2022 23:51)

    # Link komentara

  11. Duško igra košarkaški šah. Neverovatno kako u pravo vreme oseti dobitnu petorku, i što je najvažnije ne robuje nikakvim imenima i starim zaslugama. Večeras bez Nedovića u finišu, više Dobrića i Markovića, manje Petruševa a više Bentila, a do juče je bilo sve suprotno. Tako to rade majstori zanata.
    Svaki meč priča za sebe.

    Za 3 dana počistiti Željka i Skariola nije mala stvar. 4 uzastopna EL pobeda, 6 ukupno. Biće naravno i kriza i lošijih partija ali sistem, uloge i obrisi igre se odavno već vide.

    Drago mi je što su svi momci kao jedan, digli se redom od Petruševa, Martina, Dobrića, Markovića. Svi oporavljeni i svi pomažu. Duško se očigledno uželeo posla i vidi se na oko da je motivisan i skoncentrisan. Samo podrška i ljubav za nove vetrove. Zvezda!
    (zvezdale, 2. decembar 2022 23:47)

    # Link komentara

  12. Skoti Pipen i Stefan Markovic...jedina dva igraca koji nisu morali da daju kos a da budu igraci utakmice
    (Mandrak, 2. decembar 2022 23:37)

    # Link komentara

  13. Uz sjajne rezultate , dobijamo nove igrace...Veceras Dobric,Markovic ,Petrusev..Sve se sklapa u sampionsku puzlu! Naravno koncipiranu na cvrstoj odbrani . Baza su domaci igraci pojacani sa kvalitetnim stranim. To je dobitna varijanta za finis kad se bude igralo "za pare". Mi to tako poslednju deceniju..
    (DrL, 2. decembar 2022 23:32)

    # Link komentara

  14. Imam utisak, kao i nkei drugi ovde, da Ivanovic mnogo vise ucestvuje u igri nego Radonjic, skoro nista ne prepusta "toku u takmice", uvek brzo reaguje (izmena, tajm-aut), i kad oseti da ima dobitnu petorku, pusti je da igra, ne preseca sablonskim izmenama.

    Danas je poceo s Kuzmicem i brzo odustao od njega, trazio tajm-aut nakon 4 minuta prve 1/4 jer su poveli 11:4

    Prepoznao je da je Ogi vatra veceras iako je krenuo s promasenim zicerom u prvom napadu, i ciglom za 3. Ispao igrac utakmice.

    Za razliku od Radonje, u napda ima vise opcija kad se lopta spusta u reket, cesto se vrati otvorenom suteru, ili neko ide na protrcavanje po ceonoj. Tu je Mitar postao kjucni igrac. Imamo vise laganih timskih poena koji nisu iz kontre ili polukontre.

    Veceras prakticno bez Nedovica.

    Uspeo je za kratko vreme da digne nivo energije svima koji dobijaju minute.

    Jedva cekam da vidim kako ce uklopiti Ilica.
    (Dvokorak, 2. decembar 2022 23:14)

    # Link komentara

  15. Браво Душко, браво момци.ЗВЕЗДА! ✊
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 2. decembar 2022 23:07)

    # Link komentara

  16. Најозбиљнији тренер до сад,најбољи тим до сада делује да би могли далеко. Повредом Ивановића остали смо на једном правом плеју то може да буде проблем. Волео бих да видим Илића коначно и можда Радуљицу уместо Кузмића.
    (Душан, 2. decembar 2022 22:45)

    # Link komentara

  17. Eh da je ostao Kalinić...
    Kako bi legao na ovu ekipu i ovaj stil košarke.
    Ovo je pravljeno za njega i on za ovu ekipu.
    (AtomAnt, 2. decembar 2022 22:38)

    # Link komentara

  18. Eh da je ostao Kalinić...
    (AtomAnt, 2. decembar 2022 22:36)

    # Link komentara

  19. Једна од ствари која ми се јако свиђа код Ивановића за разлику од Радоњића је што он није ШАБЛОНСКИ ТРЕНЕР! Радоња је измене вршио по шаблону, тачно се знало ко када улази и излази и ко кога мења. Код Душка то никако није случај. Има опасан нос за измену, промену ритма… И тачно осети када да преломи меч. Из утакмице у утакмицу смо све сигурнији и бољи, одбрану смо затегли. Од кад је он дошао примили смо: 67 Асвел, 53 Цибона, 75 Алба (у регуларном делу), 68 Макаби, 74 Партизан и 74 Виртус. Дакле око 71 поен у просеку против евролигашких тимова (без Цибоне). Стварно сјајно!
    (veliki strumf, 2. decembar 2022 22:27)

    # Link komentara

  20. Ljudi, ne letite. Kakav crni F4 ili top 8? Realno, sve preko 12mesta je veliki uspeh za nas. Trenutno smo u formi ali je nemoguce da budes cele sezone u formi. Mi imamo dva vrhunska igraca (Vildoza/Nedovic) ostali ih imaju mnogo vise, niko manje od 5-6. Raspali Partizan ima 7 igraca te klase. A ovi nasi ostali igraci nisu bolji od rezervi u drugim timovima, tako da.. uzivajmo dok traje.
    ABA liga bila i ostala prioritet, u EL dok nemamo budzet bar priblizno koliko Partizan ove godine nemoguce je da gadjamo F4.
    I NAPRED ZVEZDA!
    (nele, 2. decembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  21. Ponos Železnika !
    (Doktor, 2. decembar 2022 21:23) # Link komentara


    BOl je tvoja velika što je Ponos Železnika, pre par dana razbucao srpski Makabi, a ovom pobedom je i u Evroligi ispred njega
    (Sofronije, 2. decembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  22. @ Demar Derozan
    Scvi vrhunski timovi gledaju da naprave dobru odbranu, pa tek onda dobar napad. Zato Realu, Barsi, Feneru, Efesu, Olimpijakosu niko ne može da uvali stotku. Evo, večeras Fener Realu dao samo 71. Rudonja utegao odbranu Pao i Žalgiris u Kaunasu im ubacio samo 67. Svi ti timovi gledaju da imaju što više two-way igrača, pa zato Partizan svaku utakmicu prima astal poena jer ima strogo ofanzivno orjentisane igrače.
    I Radonji se dešavalo da mu Kej SI Rivers sipa 7 trojki na utakmici od toga 5 na jednu te istu foru, što kod Ivanovića ne bi bilo teorije da se desi, jer je Dejan „uzan“ trener koji se slabo prilagođava situaciji. Zato večeras početna postava sa Kuzmićem nije funkcionisala jer je Kuzma prespor za njihove brže i okretnije centra. Zato više nije ni ulazio u igru, koliko se sećam, dok bi kod Radonje i pored svega imao uobičajenu minutažu.
    I opet, za razliku od Radonje, kod Ivanovića se vidi neka ideja u napadu. Igraju se često dupli blokovi, korišćenje udvajanja i mismeča, širenje odbrane prilikom izolacija i druge varijacije u odnosu na situaciju što je kod Dejana bila misaona imenica. Kod njega je bio pik i lopta pod koš, što je bilo odlično kad su igrali Jović i Marjanović, plus je imao šablonske tajmaute, izmene takve da svako dobije svoju minutažu, često seckajući momentum igre, što, opet, kod Ivanovića nije slučaj, pa Pefi traži izmenu kako ne bi izdahnuo na terenu.
    OVA Zvezda nema dodira sa Radonjićevom jer ne igra SAMO odbranu.
    (NastyB, 2. decembar 2022 21:52)

    # Link komentara

  23. Bravo, Bravo i jos jednom Bravo za moju ZVEZDU!!!
    (ime je moje, 2. decembar 2022 21:41)

    # Link komentara

  24. Победа браво ЗВЕЗДО
    (Бата, 2. decembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  25. Ne znam kako vi ljudi, jos je rano u sezoni ali ja sam vec rastuzen kad pomislim da sljedece sezone nece biti Vilodoze. Treba gledati i uzivati u njegovim potezima. Sumnjam da je Zvezda ikad imala bolji (i svakako najbrzi) par bekova (Vilodza-Nedovic). Sjajno. Veceras su svi najbolji.
    (vasavlada, 02. decembar 2022 21:02)

    Vildoza ima ugovor za ovu i sledeću sezonu
    (treakss, 2. decembar 2022 21:32)

    # Link komentara

  26. Ponos Železnika !
    (Doktor, 2. decembar 2022 21:23)

    # Link komentara

  27. Ne znam kako vi ljudi, jos je rano u sezoni ali ja sam vec rastuzen kad pomislim da sljedece sezone nece biti Vilodoze. Treba gledati i uzivati u njegovim potezima. Sumnjam da je Zvezda ikad imala bolji (i svakako najbrzi) par bekova (Vilodza-Nedovic). Sjajno. Veceras su svi najbolji.
    (vasavlada, 02. decembar

    Vildoza je potpisao na 2 godine..
    (SUNĐER BOB, 2. decembar 2022 21:20)

    # Link komentara

  28. Oderemo komsije i eto nas u gornjem delu tabele.
    (Ljubisa Livac, 2. decembar 2022 21:11)

    # Link komentara

  29. Као окорелом Звездашу ми је заиста пуно срце! Ивановић је успео за непуних месец дана да веже 6 победа заредом, али има нешто много важније - свима је нашао улогу, маестрално распоредио минутажу и сви дају одређени допринос! Пробудио је најпре Ивановића и Петрушева, сада и Добрића и Митровића, човек је мајстор свог заната! Само напред, Звезда може у топ 8!
    (Dr Dulitl, 2. decembar 2022 21:05)

    # Link komentara

  30. Ne znam kako vi ljudi, jos je rano u sezoni ali ja sam vec rastuzen kad pomislim da sljedece sezone nece biti Vilodoze. Treba gledati i uzivati u njegovim potezima. Sumnjam da je Zvezda ikad imala bolji (i svakako najbrzi) par bekova (Vilodza-Nedovic). Sjajno. Veceras su svi najbolji.
    (vasavlada, 2. decembar 2022 21:02)

    # Link komentara

  31. Zvezda jeste dobila i veliki pomak u odnosu na Jovanovica je evidentan. Medjutim, sve vise tim pocinje da lici na Radonjinu Zvezdu, igra pocinje da se bazira iskljucivo na odbrani i bacanju igraca po terenu, i tu su dometi ograniceni. Na srce se u EL ne moze daleko, tako da provincijski mentalitet ponovo uzima maha. Igra se za cast, a tek je jedna trecina tekmi iza nas. Jasno je ko dan da niti Zvezda niti Partizan nista vise ne mogu da napave u EL, a skandalozna Aba liga ostaje njihov nivo.
    (Demar Derozan, 02. decembar 

    zvezda ima kvalitet.
    dva vrhunska igrača,10 dobrih.
    a svi igraju za tim.
    a tvoj provincijski mentalitet ne može da shvati.
    (nismo isti, 2. decembar 2022 21:01)

    # Link komentara

  32. Ако је дошао да ради у интересу српске кошарке а пошто не даје нашим играчима да играју, највећи тренер на свету би бар морао да пусти Звезду следеће коло јер она има реалне шансе за ф8. Ми смо се тамо већ пласирали после четири кола.

    У ствари, не мора да је пусти, треба само да води екипу као и до сада.
    (Гробари Железник, 2. decembar 2022 21:00)

    # Link komentara

  33. Ranoranilac
    Potpuno se slazem. Ni meni nije jasno kako je Vildoza dosao( moze da igra bilo gde......ne sumnjam da je dobro placen).Samo da Nedovic ostane zdrav, Zvezda ima vrhunski bekovski par!
    Napred Zvezda!!!!!!
    (Misko, 2. decembar 2022 20:59)

    # Link komentara

  34. Цибона, Добрићевих "1000 промашаја", цела хала му даје подршку, верује.....
    Верујемо ми, верује Добрић, верује Ивановић.... Лазић гине, Марковић гине.....
    Надам се да су ово схватили ови што су већ на Ф4.....
    (Црвена звезда 1913, 2. decembar 2022 20:59)

    # Link komentara

  35. Zvezda bi sa dva prava pojacanja mogla ove sezone iznenadjujuce daleko da dogura. Pre par nedelja sam pisao ovde da ce svima biti lakse da igraju kada Dobric vrati formu, izgleda da je vec tako. Nismo vise u losoj poziciji uopste.
    (garda, 2. decembar 2022 20:55)

    # Link komentara

  36. Dobrić dao 10 puta više poena nego juče svi domaći kosarkaši Partizana zajedno
    (Milan, 2. decembar 2022 20:53)

    # Link komentara

  37. javi se top 13...do pre tri kola ste likovali okrecali tabelu a sada?ne uzimaju se titule u novembru-decembru to smo van rekli!Bravo za sve a naročito raduje Dobrić konačno se vratio!
    (super, 2. decembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  38. deki 27, pusti ti Derozana..covek je expert za golf, bilijar i stoni tenis. Do juce je za kosarkasku loptu mislio da je medicinka. Voli da komentarise sport o kome blage veze nema. Voli da pise dugacke komentate bez ikakvog smisla. Takav je i to je to. Tu mogu da pomognu samo specijalne institucije.
    (Gossa placa Zeljko 89, 2. decembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  39. Bravo
    (nikola, 2. decembar 2022 20:49)

    # Link komentara

  40. Partizanovac Sam,svaka cast Zvezdi sada ce da pobede I nas koji nemamo centra I pleja,steta sto Ivanovic nije pomogao Podgorickoj Busucnosti.
    (Logan 57, 2. decembar 2022 20:42)

    # Link komentara

  41. Bravo za trenera, bravo za igrače. Uz svo poštovanje za Radonjića, mislim da je glupo upoređivati ga sa Ivanovićem. Koliko je neizvesnih utakmica Radonjić izgubio, da ne govorim o tome da gotovo nisu postojale akcije u napadu. Sve se svodilo na jaku odbranu, pa šta bude. Neuporedivo Duško bolje vodi utakmicu, osmišljene akcije, kontrola dešavanja... Hvala Radonjiću za sve, ali Duško je za klasu iznad.
    (Dejan, 2. decembar 2022 20:39)

    # Link komentara

  42. Tako je,breee!!! Zvezda, Srbija!!! Pozdrav iz Istre!!!
    (Alex, 2. decembar 2022 20:32)

    # Link komentara

  43. Imali smo samo 3 slobodna bacanja,ali to nije rekord EL. Rekord EL (sezona 2016/17) drži Makabi na meču protiv Zvezde odigranom u Izraelu,kada za 40 minuta nisu izveli nijedno slobodno bacanje. To je bio jedan od mečeva iz Zvezdine serije od 7 uzastopnih pobeda.
    (Rollo Tomasi, 2. decembar 2022 20:27)

    # Link komentara

  44. Čestitam komšije!! Samo cepajte. Valjda će i nama da krene pa da se vidimo u F8.
    (Oblak u Bermudama, 2. decembar 2022 20:22)

    # Link komentara

  45. Kao Partizanovac cestitam,svaka cast .Igrate srcem, imate izuzetnog trenera.
    (Stefan, 2. decembar 2022 20:20)

    # Link komentara

  46. Kako je krenuo Ivanovic nece nikad izgubiti. Sta im je radio ne znam, ali funkcionise. Ljubomoran sam na te pobede, pogotovo dok se moj Partizan raspada. Dolaskom Zeljka ocekivao sam tako nesto i od njega, pa i vise, medjutim nema od toga nista, izgleda.
    Cestitam na pobedama u EL. Predvidjam da mozete i dalje od osmine finala. Tu sam ocekivao moj Partizan, ali sada vise ne ocekujem. Onaj ko izgubi od Armanija i Valensije kuci nema sta tu traziti.
    (profesor Baltazar, 2. decembar 2022 20:19)

    # Link komentara

  47. Marković je CAR!!! Sa dva postignuta poena imao je indeks korisnosti 17! Kada se još neki igrači "probude" bićemo još jači. Prostora za napredak itekako ima,a Duško Ivanović iz meča u meč uspeva da dodatno unapredi kvalitet igre. Ponekad poraz dobro dođe,hvala ekipi Zadra koja je pomogla da se skrati agonija u kojoj smo bili.
    (Jackie Treehorn, 2. decembar 2022 20:17)

    # Link komentara

  48. Zvezda jeste dobila i veliki pomak u odnosu na Jovanovica je evidentan. Medjutim, sve vise tim pocinje da lici na Radonjinu Zvezdu, igra pocinje da se bazira iskljucivo na odbrani i bacanju igraca po terenu, i tu su dometi ograniceni. Na srce se u EL ne moze daleko, tako da provincijski mentalitet ponovo uzima maha. Igra se za cast, a tek je jedna trecina tekmi iza nas. Jasno je ko dan da niti Zvezda niti Partizan nista vise ne mogu da napave u EL, a skandalozna Aba liga ostaje njihov nivo.
    (Demar Derozan
    Moram da prekinem pracenje fudbala da ti odgovorim.O kakvom provincijskom mentalitetu pricas,dali smo 83 poena,pobedili,stigli 10 razlike,sutnuli samo 3 bacanja a oni 23 i ti pricas o provincijskom mentalitetu zbog odlicne odbrane.Ili je mozda bolje da das 96 koseva a da primis 100
    (deki27, 2. decembar 2022 20:16)

    # Link komentara

  49. Da ne urknem, Zvezda nikada bolje nije igrala sa ovako malim rosterom.Vildosa jedan od najboljih igrcaa u poslenjih 5godina ako ovako nastavi.Trener izuzetan.
    (zex, 02. decembar 2022 19:38)

    Dobro, bas se i ne bi reklo da nam je roster mali/uzak... fino smo popunjeni na svim pozicijama brojcano, i neki igraci jesu tanki za vece domete u EL, ali daleko od toga da smo tanki i slabi da se umesamo u borbu za Top8. Imamo 2 igraca top EL klase, Nedovica i Vildozu, ostali su ratnici, ali je roster pun, izbalansiran dobro izmedju niskih i visokih igraca.
    (Lord of the Flies, 2. decembar 2022 20:13)

    # Link komentara

  50. Uživanje je večeras bilo gledati ove momke.
    Stef sa asistencijom, krađom i 8 skokova , Mitrović , Dobrić.
    Nisam verovao da trener , iako veliko ime , toliko znači.
    (vladimir, 2. decembar 2022 20:11)

    # Link komentara

  51. Iskompleksirani su se podsmevali i Zvezdi i Radonjicu a i Zvezda i Radonjic ce preskočiti njihov klub ahhaha
    (da se zna, 2. decembar 2022 20:10)

    # Link komentara

  52. Steta za ove 3 trojke na kraju, mogla je razlika da bude jos bolja. Markovic doktorski, Shegi nam se setio da igra a zamislite kad u rotaciju upadnu Dalibor, Lazarevic i Raduljica i kad se vrati Ivanovic, pa redom cemo da meljemo.
    (Azerot, 02. decembar 2022 19:54)


    U rotaciju da upadnu Ilić, Lazarević i Raduljica??? Ne budi smešan, niko od njih neće biti u rotaciji.
    Od svih što si nabrojao samo ce Ivanović biti u rotaciju.
    (fliper, 2. decembar 2022 20:10)

    # Link komentara

  53. Slobodna bacanja 3:23.Strašno...
    (Sloba, 2. decembar 2022 20:10)

    # Link komentara

  54. Grobari zbunjeni konceptom Evrolige, misle da se skupljaju poeni kao u UEFA takmicenjima u fudbalu.
    (nista o nicemu, 2. decembar 2022 20:10)

    # Link komentara

  55. Koliko bolje igra Dobric od dolaska Duska, neverovatno!!!!
    (Aki, 02. decembar 2022 19:35)

    Svi osim Bentila igraju bolje, i to osetno bolje nego pre samo mesec dana. Bentil je negde u nivou onog sto je igrao pre promene trenera, samo manje lopta ide na njega i u smislenijim akcijama, pa i to deluje bolje.
    (Lord of the Flies, 2. decembar 2022 20:08)

    # Link komentara

  56. Važna pobeda. Po meni je jednako važno da smo, konačno, dobili i Dobrića u napadu. Maksimalno je iskoristio Nedovićevo " odsustvo ". Uzgred, mislim da je oboren jedan rekord Evro lige. Nikad domaćin nije izveo manje slobodnih bacanja.
    (Bocko, 2. decembar 2022 20:06)

    # Link komentara

  57. Bravo Dusko, bravo momci tako se bori💪
    (Baki, 2. decembar 2022 20:04)

    # Link komentara

  58. Ovo je bilo milina za gledati,cak i u prvoj deonici kada smo gubili,videla se zelja i borbenost.Lazic i Pefi objasnili neke stvari a namerno pominjem njih a ne Dobriva i Vildozu.Dobili smo ovo sa samo 3 izvedena slobodna bacanja i 5 poena Nedovica.Zvezda u naletu i u odlicnom raspolozenju docekujemo prvi drbi u EL.Do kraja Decembra samo putujemo u Podgoricu protiv SC Derbija i u Atinu,sve vreme smo u Beogradu.Sve u svemu ,imamo mnoooogo razloga da budemo zadovoljni.Prelazimo na fudbal-ajmo ajde svi u napad
    (deki27, 2. decembar 2022 20:04)

    # Link komentara

  59. ....vratio se OGNJEN...Pefi dobio kondiciju,odigrao je perfektno,ostali TIMSKI...uz veliko požrtvovanje,još jedna TIMSKA pobeda.
    (Košarka, 2. decembar 2022 20:02)

    # Link komentara

  60. Hvala Partizanu, razigraše nam Dobrića i Markovića.
    (Zoran, 2. decembar 2022 20:01)

    # Link komentara

  61. Za ovakvu Zvezdu cela košarkaška Srbija navija ?

    Bravo Momci!!

    Duško svaka čast!!!
    (Naša posla..., 2. decembar 2022 20:00)

    # Link komentara

  62. Bravo komšije !
    U mnogo ste boljem momentu od nas. Vratiće se i moj Partizan svakako, nadam se već 8 -og.
    Napred Srbija !!!
    (+41, 2. decembar 2022 20:00)

    # Link komentara

  63. Kratko receno :Zvezda razvaljuje!
    Ako se desi da pobedio u derbiju iduce kolo ode Zvezda do skora 8:6 i to lagano.
    (shkafishkafnjak, 2. decembar 2022 19:59)

    # Link komentara

  64. Zvezda jeste dobila i veliki pomak u odnosu na Jovanovica je evidentan. Medjutim, sve vise tim pocinje da lici na Radonjinu Zvezdu, igra pocinje da se bazira iskljucivo na odbrani i bacanju igraca po terenu, i tu su dometi ograniceni. Na srce se u EL ne moze daleko, tako da provincijski mentalitet ponovo uzima maha. Igra se za cast, a tek je jedna trecina tekmi iza nas. Jasno je ko dan da niti Zvezda niti Partizan nista vise ne mogu da napave u EL, a skandalozna Aba liga ostaje njihov nivo.
    (Demar Derozan, 2. decembar 2022 19:59)

    # Link komentara

  65. Dusko - covek od reci. Piksi, na tebe je red.
    (1/2, 2. decembar 2022 19:59)

    # Link komentara

  66. Pa kažu stručnjaci sa interneta nije do trenera. Hahyhahaha. Bravo Dusko Ivanovicu bravo doktore zahvaljujući tebi sa ovim prosečnim rosterom igrača ubijas od košarke. Da je ostao Jovanovic imali bi jednu pobedu nista vise. Ovako Ivanovic je sve to poslužio i zna se ko sta igra i gde mu je mesto. Dao je ovoj ekipi slobodu volju zelju podigao im samopouzdanje i evo rezultata. Nedao ti Bog da ima jos dva tri vrhunska igrača bili bi glavni hit EL. Svaka čast majstore bio si ekstra košarkaš a i trener si sami vrh.
    (Pall Mall, 2. decembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  67. Odlična Zvezda !! Velika pobeda u jednoj veoma dobroj utakmici. Svi igrači su dali sve od sebe, a posebno Marković (kao u najboljim danima) i Dobrić. Mitrović, Nedović i Vildosa srandardni, odlični. Bentil, Martin u Petrušev, vrlo dobri. Lazić i Holand, dovoljno dobri da daju potreban doprinos pobedi. Duško Ivanović, fantastičan trener, našao je mesto i ulogu svakom igraču, bez obzira što nije selektovao ekipu. Nadam se još boljim igrama Zvezde. Naravno biće nekih poraza, ali sada možemo da gledamo u svetlu budućnost ove ekipe. Napred Zvezda !!!
    (objektivan, 2. decembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  68. Bravo momci... To je PRAVA ZVEZDA!
    (Nebojša, 2. decembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  69. Bravooooooooo Crveno beliiiii. Takojeee bree
    (Zvezdaš, 2. decembar 2022 19:58)

    # Link komentara

  70. Bravo momci!Kada postoji jaka volja svaki cilj je dostižan.
    (Horhe Lorenco Braun, 2. decembar 2022 19:57)

    # Link komentara

  71. Bravo momci, idemo dalje. Mocan je ovo tim. Dusan Ivanovic je podigao novo igre.. Nadam se da je ovo samo pocetka serije. Ok, doci ce i porazi ali tada treba biti jos snaznije uz ove momke, zasluzili su.
    (Goran, 2. decembar 2022 19:57)

    # Link komentara

  72. nasi igraci su benzin i pogon,a vildoza i danas dobric su turbine.
    (peca, 2. decembar 2022 19:56)

    # Link komentara

  73. Zvezda kida. Toliko pametna igra da je to neverovatno, ali imamo i igrače za tako nešto. Za ovu utakmicu reći samo:BRAVO!
    (Džoni, 2. decembar 2022 19:56)

    # Link komentara

  74. Očekivana pobeda, kako je krenuo Ivanović će odmah da obori Radonjićev niz od 7 uzastopnih pobeda u EL. 😁
    (POP, 2. decembar 2022 19:55)

    # Link komentara

  75. Steta za ove 3 trojke na kraju, mogla je razlika da bude jos bolja. Markovic doktorski, Shegi nam se setio da igra a zamislite kad u rotaciju upadnu Dalibor, Lazarevic i Raduljica i kad se vrati Ivanovic, pa redom cemo da meljemo.
    (Azerot, 2. decembar 2022 19:54)

    # Link komentara

  76. ovo je zaista fenomenalno sta rade,zaista im treba cestitati,steta za Nikolu Ivanovica,ali ovi momci su i za njega odigrali.
    (peca, 2. decembar 2022 19:54)

    # Link komentara

  77. Ovakav Dobric je ono sto npr. Partizan ovih godina nema i zasto ne postizu nista. Jos kad je tu i Mitrovic, kad se makar defanzivno aktivira i Lazic, to je ta prevaga. Steta sto vise nemamo Kalinu i Davidovca, ali lepo je videti kada je i pored svih skupih stranaca na terenu najbolji domaci igrac.
    (Sabre, 2. decembar 2022 19:54)

    # Link komentara

  78. 3 slobodna bacanja smo imali???? Rekord evrolige
    (Saki, 2. decembar 2022 19:54)

    # Link komentara

  79. BRAVO ZVEZDO!!!
    (celeron, 2. decembar 2022 19:54)

    # Link komentara

  80. Снимак другог полувремена пренети на CD и делити уз уџбеник "Како се гине у одбрани"
    (Капа доле, 2. decembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  81. Браво за Добрића, и за све наше момке!!! Тако се гине за свој клуб и своје навијаче! Срце ми је пуно кад гледам ову нашу децу!
    НАПРЕД, ЗВЕЗДО, ОВА СЕРИЈА ЋЕ СЕ НАСТАВИТИ!!!
    (Стара школа, 2. decembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  82. Свака част момци
    Сад сви навијамо...зна се за кога!!!
    СРБИЈА!!!
    (Зоран, 2. decembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  83. Dusko KRALJ Ivanovic
    (shone bjelovacki, 2. decembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  84. Dobric se ne kupuje, Dobric se stvara. Ko je razumeo, shvatio je.
    (zvezdas-rajvoSa, 2. decembar 2022 19:52)

    # Link komentara

  85. Шта оно рекосте ономад: Добрићу, да се не љубимо?
    Шта кажете, Марковић рањени пуж?
    (Миле, 2. decembar 2022 19:52)

    # Link komentara

  86. Тријумф тимске игре - погоци након израђених акција и лепих додавања, има ли шта лепше?
    (I love this game, 2. decembar 2022 19:51)

    # Link komentara

  87. Je l' sad jasno šta znači struka, šta znači trener znalac? Sa maltene istim igračima, nešto uigranijim Vildozom tek. Jovanović je dobar trener ali nije dorastao EL još uvek, nema preskakanja stepenica kao i u životu uopšte.
    (toboparaliza, 2. decembar 2022 19:51)

    # Link komentara

  88. Secam se one sezone 97/98, promasene trojke Vojkana Bencica u finalu kupa Koraca, ovo kako Zvezda igra i kakvog trenera ima nisam video od tada, bravo momci, treneru doktore!!!
    (E, 2. decembar 2022 19:50)

    # Link komentara

  89. Moram opet da pustim komentar,a samo zbog opsteg utiska.Bas sve je savrseno veceras.Atmosfera kosarkaska,navijanje od samog pocetka bez predaha,zalaganje igraca,ucestvovanje trenera u igri i na kraju pobeda.Petrusev,Dobric pa i sam Nedovic drugi igraci.Markovic kao da je neki dobri duh usao u njega,bez greske.Jedino sto je malo zasmetalo veceras su sudije ali neka ovako nam je sladje.Velika Zvezda
    (Pokondirena Tikvica, 2. decembar 2022 19:49)

    # Link komentara

  90. Sta je trener
    Kada sam rekao da je najbolji u zadnje 20 godina mnogi su govoroli da preterujem
    (Boro, 2. decembar 2022 19:48)

    # Link komentara

  91. Dolaskom Ivanovića sve se promenilo, daje se više koševa, odbrana još bolja i to sa istim igračima
    Putokaz za partizan, dovedite boljeg trenera
    (g, 2. decembar 2022 19:47)

    # Link komentara

  92. Šta ti je karma
    (Goran 14, 2. decembar 2022 19:47)

    # Link komentara

  93. Bravo za celu ekipu,ali Dobric razvalio.
    (CZ, 2. decembar 2022 19:46)

    # Link komentara

  94. Тријумф тимске игре - погоци након израђених акција и лепих додавања, има ли шта лепше?
    (БРАВО!!!, 2. decembar 2022 19:46)

    # Link komentara

  95. Svaka cast. U hali je prava zurka i podrska kakvu momci zasluzuju. Svaka cast Dusku i svim igracima na jos jednoj velikoj pobedi.
    (Gossa placa Zeljko 89, 2. decembar 2022 19:46)

    # Link komentara

  96. Odbrana, napad, karakter, disciplina.. Sta reci, osim RESPEKT za DUSKA IVANOVICA!!!
    (Svilena buba, 2. decembar 2022 19:46)

    # Link komentara

  97. Људи буквално ГИНУ у одбрани. За такво пожртвовање прашта се и пораз, мада све личи на нову победу.
    (Sacrifice, 2. decembar 2022 19:41)

    # Link komentara

  98. Dobrić je nešto večeras popio !!!
    Nije normalno, mkajke mi da ovakvu energiju ima čovek

    Teško da će ikada i jedan stranac da pravi paradu da prekine napad protivnika
    (Batko, 2. decembar 2022 19:41)

    # Link komentara

  99. Добрићу, добродошао назад!!!
    (veliki strumf, 2. decembar 2022 19:39)

    # Link komentara

  100. E. A kukalo se da ce Ivanovic da nas ukanali. Ne postoji sport u kom kvalitet trenera moze da utice vise na igru, nego sto je to slucaj u kosarci.
    (uros, 2. decembar 2022 19:39)

    # Link komentara

  101. Dobricu breeeeeee :))))))
    (danijel, 2. decembar 2022 19:39)

    # Link komentara

  102. Ognjen Dobrić k'o dizelka, svake godine isto, na početku sezone čisto da se odradi posao a onda eksplodira oko nove godine i bije sve do kraja!!! 😁😁😁
    (POP, 2. decembar 2022 19:39)

    # Link komentara

  103. Kakva odbrana, kakva borba , bravo bre Zvezdo! Koliko mi je drago zbog Dobrića. Ubeđen sam da dobijamo one sledeće nedelje!
    (zzzzz, 2. decembar 2022 19:39)

    # Link komentara

  104. Da ne urknem, Zvezda nikada bolje nije igrala sa ovako malim rosterom.Vildosa jedan od najboljih igrcaa u poslenjih 5godina ako ovako nastavi.Trener izuzetan.
    (zex, 2. decembar 2022 19:38)

    # Link komentara

  105. Ал' нам леже црно-бели...
    (Бананамен, 2. decembar 2022 19:37)

    # Link komentara

  106. Vratio se Ognjen, najveći dobitak ove utakmice ...
    (masterkg, 2. decembar 2022 19:37)

    # Link komentara

  107. Duško Ivanović mađioničar, ovakvu zvezdu volim da gledam borbenu.
    (goran, 2. decembar 2022 19:37)

    # Link komentara

  108. Koliko bolje igra Dobric od dolaska Duska, neverovatno!!!!
    (Aki, 2. decembar 2022 19:35)

    # Link komentara

  109. Isti igraci, isti tim i potpuno suprotni rezultati. Sta ti je vrhunski trener
    (Operativac, 2. decembar 2022 19:34)

    # Link komentara

  110. Gaziiii Zvezdooo mojaa...
    (Suspicious Minds, 2. decembar 2022 19:30)

    # Link komentara

  111. Izgleda da cemo zavrsiti sa 1/3 za 1
    (dunjaaa, 2. decembar 2022 19:29)

    # Link komentara

  112. Душко сјајно меша шпил, свака измена правовремена и има смисао.
    (Ко зна зна, 2. decembar 2022 19:29)

    # Link komentara

  113. Duško Ivanović nije mađioničar već samo stučnjak u svom poslu! Ovo je prava Zvezdina košarka!
    (Vilingrađanin, 2. decembar 2022 19:28)

    # Link komentara

  114. Oni.skoro 20 bacanja vise i.deljemo.ih
    (urke, 2. decembar 2022 19:27)

    # Link komentara

  115. Masu gresaka je Zvezda ove sezone napravila, sa Jovanovicem i mnogim igracima, ali kako ubodose ovog Vildozu, to mi nije jasno.
    Covjek je za nase prilike bomba atomska.
    Veceras puno gresaka, ispraznjenost od derbija ali nadajmo se najboljem.
    (Ranoranilac, 2. decembar 2022 19:22)

    # Link komentara

  116. Zvezda, sjajna ekipa, neverovatna borba, zajednistvo...puno mi je srce.
    Sta god da urade,naklon do zemlje.
    (urke, 2. decembar 2022 19:20)

    # Link komentara

  117. kada pogledam zelju igraca Zvezde danas u odnosu na Partizanove juce, ne mogu a da ne kazem da je ovo mnogo bolje i smislenije. ovi momci ginu za loptu dok se juce ovi drugi vukli po terenu...a nisam neko ko mrzi Partizan, naprotiv uzivam u dobroj kosarci.
    (anakin, 2. decembar 2022 19:20)

    # Link komentara

  118. Звезди суде и "мрк поглед". Тотално неуједначен критеријум.
    (5-6, 2. decembar 2022 19:19)

    # Link komentara

  119. holand i bentil ne mogu da odbrane nista. tu je problem...na 1 se krpimo bez Ivanovica koji je poceo da lici na igraca i opet se povredio. bice ovo dobro. msm da smo blizi pobedi nego porazu.
    (anakin, 2. decembar 2022 19:02)

    # Link komentara

  120. Kad zvezda igrao ovako dobro I borebeno stvarno uzivam gledajuci ih Pa mi nekako I nije toliko vazno na kraju dali ce zvezda pobediti ili ne. Nisam mogao ni Sanjati da ce se sve ovako okreniti za samo 6 utakmica od Kako je trener ivanovic.
    (istoricar, 2. decembar 2022 19:02)

    # Link komentara

  121. Ovi momci zasluzuju pun pionir!
    (Ivanoo, 2. decembar 2022 19:01)

    # Link komentara

  122. Bravo momci, idemo po pobedu. Srecno delije.
    (Goran, 2. decembar 2022 19:01)

    # Link komentara

  123. Bice gusto verujem dace zvezda smoci snage da pobedi ovaj virtus. Mnogo je jaci virtus sad nego kad su igrali sa partizanom
    (zdravko, 2. decembar 2022 19:00)

    # Link komentara

  124. VELIKA CRVENA ZVEZDA!Sve sto su do sada uradili je za postovanje,bice ovo dobra sezona!Nije tako izgledalo na pocetku,ali sada smo sjajni!Samo podrska za nase momke!
    (Avatar, 2. decembar 2022 18:58)

    # Link komentara

  125. Naravno da Zvezda vodi.
    (marko, 2. decembar 2022 18:57)

    # Link komentara

  126. Dusko legenda!
    (DELIJA bosanceros, 2. decembar 2022 18:57)

    # Link komentara

  127. Skariolo ozbiljan trener, veliko poštovanje za ovo što prikazuje Virtus i defanzivno i ofanzivno večeras.

    Jeste da Zvezda ne izgleda kao do sada ali je i do protivnika.

    Virtus ima dosta divljaka ali ima i igrače koji vodu nose a mogu da uzmu i koji šut.

    Poluvreme je iskočio Vildoza inače bi gubili mnogo.
    (onako, 2. decembar 2022 18:56)

    # Link komentara

  128. teska i tvrda utakmica, i da izgube momci se bore, ali verujem da mozemo da ih slomimo i pobedimo
    (olos, 2. decembar 2022 18:55)

    # Link komentara

  129. Zar svaku utakmicu moramo da se nerviramo?Uvek neizvesno.
    (Goran, 2. decembar 2022 18:52)

    # Link komentara

  130. Bice ovo teska utakmica, nema sanse da nas celu noc ide sut za 3 poena.
    (Boki, 2. decembar 2022 18:52)

    # Link komentara

  131. Vildosaaaaaaaaa
    (Dusan, 2. decembar 2022 18:48)

    # Link komentara

  132. Dobijamo ovo..

    Kraj druge cetvrtine, 12-2 za Virtus u slob bacanjima.
    (urke, 2. decembar 2022 18:46)

    # Link komentara

  133. -Mnogo vazan meč za Zvezdu.
    Pobedom bi se Zvezda upotpunosti
    priključila za moguću borbu u top 8.
    Poraz bi devalvirao sve do sada postignuto od dolaska Duska Ivanović.
    -Nekako je Zvezda usla u meč dosta opušteno jer su očekivali slabiji Virtuz zbog izostanka nekih igrača.
    Dobili su disciplinovan Virtus i angazovan i kola su krenula nizbrdo.
    Sad se treba vratiti brzo u meč, stabilizovati igru i brzo iznaći slabosti protivnika. Biće sve to tesko uraditi u hodu. Biće ovo još jedan težak meč i veoma iscrpljujuć.
    - Očekivanja su bila jedno a ovo skroz nešto drugo.
    -Svaki meč Zvezde u evroligi opako težak sa puno naboja i potrošnje.
    -Ako ovaj meč Dusko Ivanović preokrene stvarno je onda trener da nema dalje.
    (zoran, 2. decembar 2022 18:44)

    # Link komentara

  134. Valjda ćemo šutnuti bacanje večeras
    (zzzzz, 2. decembar 2022 18:43)

    # Link komentara

  135. Не могу да схватим игру Добрића и Марковића. Марковић стоји на центру, тапка лопту под 5,6,8 секунди и пар секунди пре истека напада је баци неком! Уз дужно поштовање то могу и ја. А Добрић узме ону лопту и крене негде у рекет, не зна ни он где… Или промаши или још чешће прода лопту. Па стварно невероватно.
    (veliki strumf, 2. decembar 2022 18:42)

    # Link komentara

  136. Holand, da se ne ljubimo...
    (yupi, 2. decembar 2022 18:36)

    # Link komentara

  137. Virtus ima ozbiljnog trenera,a znaju i odbranu da igraju. Mi uopste nismo favoriti.
    (Batistuta, 2. decembar 2022 18:35)

    # Link komentara

  138. Marković je brz kao ranjeni puž.
    (2S, 2. decembar 2022 18:32)

    # Link komentara

  139. Preslabo za sad
    (Dusan, 2. decembar 2022 18:30)

    # Link komentara

  140. poraz na zalost .. mi smo sad bez ivanovica jos gori nego pre..
    (ehhh, 2. decembar 2022 18:29)

    # Link komentara

  141. Nema energije, igraci su psihicki ispraznjeni posle pobede u derbiju. Bice tesko dobiti ovo..
    (nele, 2. decembar 2022 18:29)

    # Link komentara

  142. Ovo sto rade sudije protiv Zvezde je masakr. I pored toga Zvezda ce dobiti utakmicu.
    (Ja, 2. decembar 2022 18:28)

    # Link komentara

  143. Prva cetvrtina bas lose odigrana,napad potentan,slab protok lopte,mora bolje.
    (Red, 2. decembar 2022 18:26)

    # Link komentara

  144. unistise nas sudije u 1/4, 8-9 poena ukradenih, nemam recu, svakuuu ovako
    (goran, 2. decembar 2022 18:24)

    # Link komentara

  145. mnogo će nam nedostajati Nikola Ivanovic... penzos marković ne moze da zameni
    (Sta reci.., 2. decembar 2022 18:24)

    # Link komentara

  146. Kakvu odbranu igra Virtus,covek,zona,preuzimanje bice ovo napeto do kraja ali verujem u Ivanovica.
    (Pokondirena Tikvica, 2. decembar 2022 18:23)

    # Link komentara

  147. Napred Zvezdo
    (Dusan, 2. decembar 2022 18:15)

    # Link komentara

  148. Srecno zvezdo.
    (Zvezdas., 2. decembar 2022 18:12)

    # Link komentara

  149. Loša odbrana... nekako su ušli u utakmicu neizainteresovano
    (steta..., 2. decembar 2022 18:11)

    # Link komentara

  150. Ajmoooo, mora se ovo dobiti!
    (vuk, 2. decembar 2022 17:42)

    # Link komentara

  151. Nema u Euorologi oslabljenih.Svi su jaki.
    (Giga Moravac, 2. decembar 2022 17:42)

    # Link komentara

  152. Ne volim da spominjem sudije, ali Peres nas bas ne gotivi. Skoro kao tandem Slovenaca i Hrvat.
    (maximuss, 2. decembar 2022 17:29)

    # Link komentara

  153. Partizan je, nažalost, završio svoje za ovu sezonu. 😞 Stoga, srećno Zvezdi u borbi za Final 8 u EL!

    I, naravno, čestitke na novoj tituli u ABA ligi! 👏
    (Mahatma Pandi, 2. decembar 2022 17:24)

    # Link komentara

  154. ajmo zvezdo, ajmo dusko, ajmo momci!!!
    (micko, 2. decembar 2022 17:20)

    # Link komentara

  155. Идемо Звездо!
    (ДЕЛИЈА🔴⚪, 2. decembar 2022 17:17)

    # Link komentara

  156. Hvala bogu pa Valensija nije bila oslabljena sa dva svoja najbolja igraca...
    ("oslabljeni", 2. decembar 2022 17:16)

    # Link komentara