- Komentari -

Obradović: Lesor i Smailagić? Ne znam

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da ne zna koliko će Matijas Lesor i Alen Smailagić moći da pomognu u predstojećoj utakmici Evrolige protiv Valensije.

Pošaljite komentar
  1. (Gossa placa Zeljko 89, 30. novembar 2022 21:20)

    Da, Nedović(kao i Kalinić prethodne sezone) primaju istu ili veću platu od Pantera. Šta nije jasno?

    A zašto porediš Mitrovića sa Lesorom?
    Lesora poredi sa Hasanom Martinom, Papapetrua i Nanelija sa Vildosom i Bentilom.

    To što pričaš bi bilo isto kao kada bih ja uporedio Koprivicu sa Martinom. Ko li tu ima veću platu?
    Ili Lazić u poređenju sa Đorđijem Jovanovićem? Ko ima veću platu?
    Smajli ili Bentil. Ko ima veću platu?
    Vukčević ili Vildosa. Ko ima veću platu.

    Ko li je vama ispao mozak, da mi je znati...
    Da nisu eksel tabele u pitanju?
    (Diamond, 1. decembar 2022 13:20)

    # Link komentara

  2. Nikada ni jednom rečju Obradović nije uvredio CZ, a tolika mrznja izbija iz svakog ciganskog komentara.Ovo je vec pitanje za psihijatre!
    (kum žoržo, 30. novembar 2022 21:30)

    Znaju to oni dobro!!!
    (Loznica, 1. decembar 2022 06:30)

    # Link komentara

  3. Prosle godine je Zvezda sve trofeje uzela sa Kuzmicem i Mitrovicem na centru !!? Zapitajte se....
    (molina, 1. decembar 2022 00:25)

    # Link komentara

  4. Odjednom tim kroz čije dve ekipe su u proteklih skoro 10 godina prošlo preko 100 stranih igrača, prebrojava strance i kritikuje njihovo dovođenje u druge timove. Malo im je što sva takmičenja igraju sa dva tima, osim EL gde prevara ne može da prođe, startuju sa plus 4 svake godine i sad su tobož odjednom naprasno zabrinuti za razvoj naše košarke. Proletos nisu pustili Kalinića u reprezentaciju iako je Pešić javno to tražio. Bilo je važnije njihovo mesto na začelju tabele EL nego to što su tada ozbiljno ugrpzili plasman reprezentacije na SP.
    (View, 30. novembar 2022 22:49)

    # Link komentara

  5. @Lord of flies
    Bez obzira na vase pretpostavke i utiske, ako razmislite pazljivo, u smislu ko igra za Part, ko igra za Zvezdu, koliko igraca broji roster Zvezde, sta je izjavio Covic nedavno, ko finansira oba kluba itd., lako se zakljucuje da su oba tima priblizno jedake vrednosti. Nadam se takodje da prepoznajete nacin na koji je igran zadnji derbi, kako ce se igrati skedeci i svaki drugi imajuci u vidu ko je domacin. Sve to govori o propadanju kosarke jer su derbiji postali sve suprotno od npr. nacina na koji se bore i neguju rivalstvo Real i Barsa u Spaniji. Zato je Spanija sa trecim timom aktuelni svetski i evropski prvak, a Srbija u problemu da prodje cak i kvalifikacije za sledece SP. Razmislite malo pre nego sto pisete komentare, ako niste fudbalski navijac koji je operisan od svake lepote kosarkaske igre.
    (Demar Derozan, 30. novembar 2022 22:48)

    # Link komentara

  6. A evo ga i gradjanin, poznatiji na ovom portalu kao krezubi Ostojin sendvicar koji za crvenu pise sta god mu se u centrali kaze. Ne zamerite decku, jos nije izasao iz osnovne, ne zna gde je levo a ne Arena. Malo je bio u rupi, savijen u fetus polozaj jer mu je tesko palo ono polivanje u ponedeljak. Dosao je samo da pusti kao po obicaju glup komentar i dobije svoje sledovanje u vidu sendvica i crvene.
    (Gossa placa Zeljko 89, 30. novembar 2022 21:46)

    Nemoj tako ostro na........ htedoh reci coveka ali sam se brzo predomislio.......nece on uvek biti krezub, napravice mu Ostoja limene zube moci ce dva sendvica da utamani........nazalost ono najvaznije, mozak......tu ne moze niko da mu pomogne, priroda je bila surova.
    (Skorpion, 30. novembar 2022 22:34)

    # Link komentara

  7. I sta to ne mozes da slusas? Lesor ne trenira i videlo se protiv CZ a bio je nosilac igre od pocetka. Smailagic i to si valjda video? Povredio se, ne treba da igra ali je ipak hteo na svoju odgovornost i igrao je 1 minut i 46 sekundi u derbiju? I od centara je ostao Brodzianski, zdrav? Ko ce da ga menja, ko ce da igra centra? Bitno je da ti pises gluposti ali ovo sto je rekao Obradovic i sto ja pisem je istina.
    (321, 30. novembar 2022 21:06)

    A ko je kriv sto Partizan ima 1 centra trenutno, sto se Smailagic ne sastavlja vec godinu i po dana (ne samo od povrede), sto je Koprivica igrao u garbage time-u kad se jurio rezultat prosle sezone, sto Lesor igra po 30 minuta svaki mec. Pa tako bih i ja vodio ekipu u ritmu 2-3 utakmice nedeljno dok na pola sezone ne bih izbacio iz stroja minimum pola, a ostatak tima prikovao za klupu jer nema kvalitet (ova saka jada srpskih igraca). I onda je logicno da te tim koji je uravnotezen na svim pozicijam (pojedinacno slabiji skoro svaki clan prve petorke od tvog) nakanta na klupu, rotaciju, emocije (jer nasi igraci razumeju sta je derbi), svezinu. Istina je - a za tu istinu je kriv trener, to je takodje istina :)
    (Lord of the Flies, 30. novembar 2022 22:32)

    # Link komentara

  8. (ej, 30. novembar 2022 20:24)

    Kakav arsenal zamena teza - sad ispada da su Naneli, Panter, Egzum, Papapetru, Ledej, Lesor zajedno igraci koji manje kostaju od kombinacije Nedovic/Kalinic i Dobric, Lazic, Mitrovic, Kuzmic, Petrusev, Markovic zato sto je Jokic placeniji od mnostva amerikanaca u NBA i zato sto su srbi pa se ovde vode kao domaci igraci? Svaki od navedenih stranaca iz Partizana je dosao iz top EL klubova gde je primao vise nego ozbiljnu platu da bi kostao manje od Dobrica ili Lazica? Trzisna plata odredjuje koliko igrac kosta, cak je teze dovesti takve igrace u malu zemlju - Kalinic, Nedovic, Andjusic su odavde, pa je logicno da ovde vec imaju gde da zive, imaju porodice, prijatelje, pa im je lakse da se odluce da dodju. Sta je dovelo Nanelija u Srbiju? Ljubav prema Zeljku? Da, Nedovic, Kalinic i mozda Vildoza su top klasa igraca i Zvezda ih po sezoni ima 1-2 max (Lorenco Braun, Markus Vilijams, Kvinsi Miler, mozda jos par imena). Ali ovde neko skupi nosioce igre iz ekipa iz F4 EL timova i prica kako je to jeftinije od svega sto Zvezda ima, sa sve Martinom (2-3 opcija Olimpijakosa(, Holandom - iz Burse?!, Bentilom (isto solidan, nikakva mega karijera). Daj bre...
    (Lord of the Flies, 30. novembar 2022 22:25)

    # Link komentara

  9. Meni kao navijaču nisu bitni potezi, pobede, trofeji, titule, sama igra ili igrači i trener. Meni su samo ugovori važni! Ko koliko para i od koga? To je draž košarke.
    (glas naroda, 30. novembar 2022 22:25)

    # Link komentara

  10. Da si bio malo manje alav i da nisi gomilu para potrošio na 5 igrača i sebe, nego da si razredio na 10 bilo bi nešto od vas. Hteo si sa 7 igrača da igraš evroligu na svaka 2-3 dana. E, pa ne može.
    (nemesis, 30. novembar 2022 22:19)

    # Link komentara

  11. A evo ga i gradjanin, poznatiji na ovom portalu kao krezubi Ostojin sendvicar koji za crvenu pise sta god mu se u centrali kaze. Ne zamerite decku, jos nije izasao iz osnovne, ne zna gde je levo a ne Arena. Malo je bio u rupi, savijen u fetus polozaj jer mu je tesko palo ono polivanje u ponedeljak. Dosao je samo da pusti kao po obicaju glup komentar i dobije svoje sledovanje u vidu sendvica i crvene.
    (Gossa placa Zeljko 89, 30. novembar 2022 21:46)

    # Link komentara

  12. Pobeda ili otkaz nema tu sta.
    (Aleksandar, 30. novembar 2022 21:39)

    # Link komentara

  13. Nikada ni jednom rečju Obradović nije uvredio CZ, a tolika mrznja izbija iz svakog ciganskog komentara.Ovo je vec pitanje za psihijatre!
    (kum žoržo, 30. novembar 2022 21:30)

    # Link komentara

  14. Druže, najvredniji i najskuplji u domaćem klubu je srpski igrač, ja razumem da ti ništa ne znaš, ali da toliko ne znaš, stvarno mi nije jasno. Srpski igrači su jedni od najtraženijih u evropskoj košarci, vrhunski evropski i svetski košarkaši, prošle godine ste doveli Kalinića, to je kao da ste doveli Di Mariju u zvezdu, to je taj nivo. Sada imate Nedovića, koji je na sličnom nivou, nebitno da li se on često povredjuje ili ne, igrač je na ceni. Pobogu, pa najskuplji košarkaš sveta je Srbin!

    Pričate stalno o budžetu KKP-a, kao da je veći od zvedinog, a sama ta činjenica ti govori suprotno. Da KKP ima toliko para doveli bi Lučića, Marinkovića, pa i Milutinova, e to bi onda bio jak klub. Strani igrači nisu na tom nivou, znači da nije ni ta cena. Svaka čast pojedincima, ali njih nema mnogo, pričam za evropsku košarku. KKP ima to što ima i to je sve shodno mogućnostima. Na žalost niko više nema ni novca ni vremena da pravi ekipu, to dug i spor proces i ne mora da znači da še biti uspešan, zato se odlučuju za proverene igrače. To mogu samo NBA timovi, tamo je košarka biznis.
    (ej, 30. novembar 2022 20:24)

    A da li ti sam sebi veruješ u ovo sra si napisao? realno?
    (SUNĐER BOB, 30. novembar 2022 21:24)

    # Link komentara

  15. Ek, Nedovic skuplji od Pantera? Mitorvic od Lesora? Dobric od Nanelija? Lazic od Papapetrua? Sta vama radi Tegltija sa mozgom, pa to je cudo jedno. Odsustvo potpune realnosti,
    (Gossa placa Zeljko 89, 30. novembar 2022 21:20)

    # Link komentara

  16. ej,Znaju se odlicno plate igraca, informacije su isplivale na portalima odavno. Od Srpskih igraca u top 10 Evrolige po platama su jedino Micic i Teodosic. Nedovic, Lucic i Marinkovic nemaju vecu platu od Papapetrua, Ledeja, Exuma ili Pantera. Ni u ludilu nemaju vecu platu. Mogu da budu jedino tu negde sa platama. Matematika je vrlo prosta, imate 5 igraca sa platama od oko milion evra, Zvezda ih ima dva. I naravno da imate veci budzet to svi znamo, nema potrebe da izvrcete realnost. E sad, sto vas i vasa preplacene strance polivaju Nedovic, Dobric, Mitrovic i ostali, nema veze sa budzetom vec totalno drugim stvarima.
    (Gossa placa Zeljko 89, 30. novembar 2022 21:14)

    # Link komentara

  17. Ako je mislio da rotiranje sedam igraca na pocetku sezone nece doci na naplatu grdno se prevario, vidi se da je uvek radio sa 12 vrhunskih i skupih igraca pa se sada ne snalazi.
    (Cubaka, 30. novembar 2022 21:08)

    # Link komentara

  18. Daj ljudi kupite mu sto pre jos 7-8 amera ovo kukumavcenje se vise ne moze slusati.
    (Papilon, 30. novembar 2022 20:33)


    I sta to ne mozes da slusas? Lesor ne trenira i videlo se protiv CZ a bio je nosilac igre od pocetka. Smailagic i to si valjda video? Povredio se, ne treba da igra ali je ipak hteo na svoju odgovornost i igrao je 1 minut i 46 sekundi u derbiju? I od centara je ostao Brodzianski, zdrav? Ko ce da ga menja, ko ce da igra centra? Bitno je da ti pises gluposti ali ovo sto je rekao Obradovic i sto ja pisem je istina.
    (321, 30. novembar 2022 21:06)

    # Link komentara

  19. Еј,Човече,пошто ти тврдиш да све о парама у Звезди и Партизану знаш,ајде молим те дај изводе из АПР,пореске управе или буџетске инспекције (пошто се и Звезда и Партизан доминатно финансирају из буџета Србије).Немој нам продавати магле и лажи од Остоје и Тегелтије.Хвала унапред.
    (Zoran, 30. novembar 2022 21:01)

    # Link komentara

  20. Niko ti više ne veruje
    (KK drzavni projekat, 30. novembar 2022 20:35)

    # Link komentara

  21. Daj ljudi kupite mu sto pre jos 7-8 amera ovo kukumavcenje se vise ne moze slusati.
    (Papilon, 30. novembar 2022 20:33)

    # Link komentara

  22. Da mu se dovedu jos 3 stranca ne vredi...
    (tugica.., 30. novembar 2022 19:26)

    Druže, najvredniji i najskuplji u domaćem klubu je srpski igrač, ja razumem da ti ništa ne znaš, ali da toliko ne znaš, stvarno mi nije jasno. Srpski igrači su jedni od najtraženijih u evropskoj košarci, vrhunski evropski i svetski košarkaši, prošle godine ste doveli Kalinića, to je kao da ste doveli Di Mariju u zvezdu, to je taj nivo. Sada imate Nedovića, koji je na sličnom nivou, nebitno da li se on često povredjuje ili ne, igrač je na ceni. Pobogu, pa najskuplji košarkaš sveta je Srbin!

    Pričate stalno o budžetu KKP-a, kao da je veći od zvedinog, a sama ta činjenica ti govori suprotno. Da KKP ima toliko para doveli bi Lučića, Marinkovića, pa i Milutinova, e to bi onda bio jak klub. Strani igrači nisu na tom nivou, znači da nije ni ta cena. Svaka čast pojedincima, ali njih nema mnogo, pričam za evropsku košarku. KKP ima to što ima i to je sve shodno mogućnostima. Na žalost niko više nema ni novca ni vremena da pravi ekipu, to dug i spor proces i ne mora da znači da še biti uspešan, zato se odlučuju za proverene igrače. To mogu samo NBA timovi, tamo je košarka biznis.
    (ej, 30. novembar 2022 20:24)

    # Link komentara

  23. Nevezano za gos. Obradovića, koji jeste vrsni stručnjak, nije mi jasno kako Kuzmić već 2 godine ne može da veže barem po 20-30 minuta na terenu koliko igra i Lesor ili Smailagić.
    (Magnus, 30. novembar 2022 19:48)

    # Link komentara

  24. Koliko su našim komsijama nabijeni kompleksi kada napadaju sopstvene igrace jer su se pozdravili sa igracima zvezde, koja je to bolesna mrznja ej, sta im uradi zvezdo ,avangarda propala ,čime se oni bave.. bas ih boli poraz
    (dzoni, 30. novembar 2022 19:41)

    # Link komentara

  25. Da mu se dovedu jos 3 stranca ne vredi...
    (tugica.., 30. novembar 2022 19:26)

    # Link komentara