- Komentari -
  1. Srbin!
    (Strogo, 1. decembar 2022 00:47)

    # Link komentara

  2. Ljudina! Kam tu red star bro
    (Neđo Valderama, 30. novembar 2022 19:09)

    # Link komentara

  3. Ko misli da novac obezbedjuje zivotnu srecu i zadovoljstvo, neka pogleda koliko bogatih glumaca i muzicara je zavrsilo zivot samoubistvima (ne racunajuci drogu). Moj savet svima je uzivajte u zivotu, u danasnjem danu u sadsnjem trenutku sa voljenim osobama.
    (Portir, 30. novembar 2022 17:28)

    # Link komentara

  4. Ali neces biti bas ni nesrecan
    (zhol, 30. novembar 2022 14:40)

    # Link komentara

  5. Lako je to pricati kad si pun para
    (Operativac, 30. novembar 2022 14:22)

    # Link komentara

  6. Никола Миротић је створен и лепо васпитан човек у кругу својих родитеља и своје породице и фамилије.Добар човек се ствара у породици.Не у клубовима,не у школама,поготово не на улици.Колико сам ја разумео,Миротић је рекао између редова,као што и ја говорим многима,да свако треба да буде добар човек,свугде,увек,у свакој прилици и ситуацији.И да треба поштовати Божје речи-"у победи не полети,у поразу се не понизи".Миротић је попут Ђоковића хуманиста великог срца.
    (Бранковић, 30. novembar 2022 14:17)

    # Link komentara

  7. Nemanja-Немања,иако се ни ја ни нико од мојих нису бавили тзв професионалним спортом,велико ти хвала у моје име што си искрено и поштено пренео своја искуства.Све је то одавно познато,али кад теби нико није умео да те подучи,ти млад,пун себе,жељан успеха и славе си подлегао манипулацијама мешетара.Нека ова твоја исповест буде наук и усмерење за многе младе који планирају или почињу,или желе да се баве профи-спортом,да остану приземни и отресити.Знам да ће ти многи искомплексирани родитељи спортиста и неки спортисти то узети као фолирање,неуспешност итд.Али буди сигуран да ћеш многима отворити очи,избистрити ум и помоћи им у правилном усмеравању,развоју,сазревању.
    (Милан, 30. novembar 2022 14:06)

    # Link komentara

  8. Ja sam svojevremeno bio poznati fudbaler, od 18-e su me gurali da dajem izjave u kojima nisam znao šta da kažem, menadžer je plaćao tabloide da pišu o meni, kada sam to čitao, imao sam utisak kao da pišu o nekom drugom, ali mi je jako prijalo, kada si mlad promeniš način razmišljanja lako. kada sam otišao u inostranstvo kao "zvezda" domaćeg fudbala, video sam tek tamo da sam niko i ništa, sem novca ništa imao nisam. Tamo novinari za 100 evra neće pisati hvalospeve o tebi, te hvalospeve moraš da zaradiš na terenu... Tada kreću da ti se kače razni ljudi (i žene) koji ti žele "dobro" a za uzvrat traže deo para itd... Plaćao sam desetine hiljada evra mesečno ljude koji rade za mene, a ni sam nisam imao pojma šta. Sada pred kraj karijere, vidiš šta si i gde grešio, ali je kasno za to. ovom čoveku svaka čast kada je rano uvideo šta je za njega korisno a šta ne.
    (Nemanja, 30. novembar 2022 13:12)

    # Link komentara

  9. Dobar lik, jedino što je igrao za Španiju mu je mrlja u karijeri. Pitao sam ga jednom zašto to, a on mi kaže da su ostali SCG igrao bi za tu zemlju, ovako nije mogao da se postavlja između Srbije i Crne Gore. Razumeo sam ga, inače je 100% naš.
    (glas naroda, 30. novembar 2022 13:11)

    # Link komentara

  10. Ajd' za slavu manje - više, ali sa malo više novca BiH bio srećniji.
    (Bocko, 30. novembar 2022 13:09)

    # Link komentara

  11. Nikola Mirotić je uvek i pre svega čovek, i to jedan veoma dobar čovek, sudeći po njegovom ponašanju, kao i po svemu onome što se o njemu zna do sada. Normalno razmišlja, normalno priča i sasvim normalno se ponaša, bez obzira na to čime se bavi, i koliko je uspešan u tome čime se bavi.
    Ne folira se, pomaže kad god treba, nema šta, čovek za puno poštovanje.
    (posmatrač, 30. novembar 2022 12:47)

    # Link komentara

  12. Bolje je biti bogat nego ne biti.
    (absolutezero, 30. novembar 2022 12:34)

    # Link komentara

  13. Veliki je čovek Nikola Mirotić, kamo sreće da se svi ugledamo na njega i njegove stavove u životu.
    (dežurni, 30. novembar 2022 12:29)

    # Link komentara

  14. Koliko je ovaj covek normalan!Priznajem,ja sam bio prvi koji ga je osudjivao kad je nasu zastavu povukao,ali posle kad sam shvatio ko je i sta je Mirotic i sta je sve radio za srbe,promenio sam miljenje za 180 stepeni.Velika srbenda i zasluzuje sve dobro sto mu se desava.
    (Ivan V., 30. novembar 2022 12:26)

    # Link komentara