- Komentari -
  1. Niko te se nece setiti jer si se pokazao kao jako los covek, ne samo trener. Daleko ti lepa kuca.
    (Milan, 13. novembar 2022 23:11)

    # Link komentara

  2. (E, 3. novembar 2022 08:34)

    Nikako se ne bih složio da je istorijska greška otpuštanje Obradovića.

    Odgledao sam svaku njegovu utakmicu, i sa izuzetkom pripremnih mečeva, Zvzeda je igrala jako loše. Ne znam šta nije funkcionisalo, ali da je bilo dobro - nije.
    (Korto, 3. novembar 2022 12:06)

    # Link komentara

  3. Ceo problem sa Obradovicem i Zvezdom je nastao oko OBrajana. Pre njegovog dolaska, Zvezda je igrala odlicno, bilo je dobre hemije, sve je licilo da ide dobrim putem. Onda je dosao OBrajan na Obradicevo insistiranje. Nije se pokazao, rasturena je hemija. Obradovic je, tvrdoglav kao i vecina Srba, odbijao da prizna svoju gresku i nastavio je da ga forsira. Zavrsilo se kako se zavrsilo.
    Da OBrajan tada nije ni dosao u Zvezdu, siguran sam da bi Obradovic i danas bio trener u KKCZ
    (Nele, 3. novembar 2022 11:33)

    # Link komentara

  4. Iskreno ne razumem zasto je Zvezda pod Obradovicevim vodjstvom igrala onako lose ili njegov odnos prema np. Dobricu. S druge strane u Monaku ostvaruje sjajne rezultate. Naravno da znam za razliku u budzetu, ali ipak, u Zvezdi je izgledalo sve nekako rastimovano.
    (Pera, 3. novembar 2022 09:34),

    kako bi se iznenadio, kao i mnogi koji ga ovde prozivaju, kada bi znao kakvo misljenje ima Dobric o Saletu...
    (Upoznat, 3. novembar 2022 11:12)

    # Link komentara

  5. @Bukvalno istorijska greska je bila oterati ovog coveka, nije dobio dobio dovoljno vremena, igrao bez publike, prakticno od igraca koje je zeleo dobio samo Lojda a opet realno gurao solidno. Zamera mu se Dobric koji je i dan danas slab bljesne ponekad ili O Brajant koji se posle doneo Zvezdi kup....ali mislim da je tu glavni problem bio sto je normalno zeleo sam da donosi odluke a ne neko drugi...
    (E, 03. novembar 2022 08:34)
    Uopste se ne slazem, doveo je igrace koje je hteo, forsirao ih je pogotovo Obrajanta. Da niie doso Radonja i da nije oterao tog imbecila ne bi mi gledali Evroligu sezonu posle
    (6,50, 3. novembar 2022 10:33)

    # Link komentara

  6. najveću zvezdinu zvezdu su panteri onako najurili ali to je normalno jer efempeu on ništa ne znači
    (cirkus, 3. novembar 2022 10:02)

    # Link komentara

  7. Iskreno ne razumem zasto je Zvezda pod Obradovicevim vodjstvom igrala onako lose ili njegov odnos prema np. Dobricu. S druge strane u Monaku ostvaruje sjajne rezultate. Naravno da znam za razliku u budzetu, ali ipak, u Zvezdi je izgledalo sve nekako rastimovano.
    (Pera, 3. novembar 2022 09:34)

    # Link komentara

  8. Sto bi rekao Dulo, neko je Bertans neko je Lovern, apsolutno nema razloga da te se sete. jer si pozurio da uzmes pare a nije da si siroma...
    (Jonass, 3. novembar 2022 08:39)

    Neko Brtrans, neko Lovernj, a neko Vujošević. Grobar Grobara. Ološ.
    (čiča, 3. novembar 2022 09:24)

    # Link komentara

  9. Navika ti je čudo.jMi malo stariji se sećamo kad je kao košarkaš posle povrede i jednogodišnjeg lečenja od iste te Zvezde bez odigrane utakmice oporavljen napustio Zvezdu.
    (gox, 3. novembar 2022 09:23)

    # Link komentara

  10. Meni je sale bio odličan košarkaš i deo generacije koja je osvajala medalje . Kako misli da zaboravimo zlatne generacije ?
    (stabolče, 3. novembar 2022 09:21)

    # Link komentara

  11. On kao trener nema ozbiljne trofeje bio šampion u Nemačkoj, tamo uzimao kupove, uzeo nešto sitno po Rusiji i Ukrajini i bio trener godine u EC. Nabrao se medalja u reprezentaciji bio solidan igrač sa jakom karijerom. Prošle sezone sa Monakom imao F4 na jednu tekmu i nije dobio Oly u Atini.
    Realno u Zvezdi se nije snašao jer nije lako voditi ni igrati u Zvezdi veliki je pritisak.
    (mare, 3. novembar 2022 09:19)

    # Link komentara

  12. A mene, ako se sete na dan bezbednosti...
    (realno357, 3. novembar 2022 09:10)

    # Link komentara

  13. Od svih igrača iz te Zvezde, doveo je Lojda, a ne O'brajana kojeg je zacementirao u petorci.

    Rezultati su mu bili loši, a odnos ka našim igračima još gori.

    I da, ne manje važno, imao je najviše stranaca u ekipi od svih trenera Zvezde.
    (tamoneko, 3. novembar 2022 09:04)

    # Link komentara

  14. Isti Mile Kekin
    (Miki, 3. novembar 2022 08:48)

    # Link komentara

  15. Кошарка је предивна игра, за све, играче, публику, заљубљенике у ту игру, осим за тренере за које је чешће казна.
    И утакмице и сезона су стресни, успони и падови који се смјењују, преокрети у неколико секунди, ствари се у моменту окрену, свака погрешна одлука се кажњава, урадите често све како треба и опет крене по злу, а милости немају ни власници клубова ни публика, посебно не публика. Можете чинити годинама добре ствари, дође црни петак, све се заборави, публика вас узме на зуб и дуго не прашта.

    Саша Обрадовић је одличан стручњак, као личност готиван, доказао се у свом послу, иза њега су резултати, но имао је епизоду у Звезди када много тога није ишло како треба, а у Звезди се не добија нова шанса, и то је тако.

    Репрезентација? Па Саша је велики родољуб, за њега је дрес Србије светиња, то је доказао као играч. Могуће би био добро рјешење за селектора, можда не, у националној селекцији тренер не може селектовати играче према својој визији, ту имате играче које имате и ту се тражи селектор који ће најбоље искористити потенцијал играча.
    Мада у земљи Србији селектор кошаркашке репрезентације шта год урадио, пљувачина му не гине, јесте и част и привилегија али и проклетство.

    Наравно Саши све најбоље у наставку каријере и у животу.
    (Khal Drogo, 3. novembar 2022 08:46)

    # Link komentara

  16. Zvezda se ozbiljno ogresila o ovog coveka, vrhunski prifesionalac koji sigurno ima vece znanje i od Jovanovica i od Radonjica. Problem je sto se u Zvezdi za sve pita samo jedan covek i ako on pogresi to se vesto prebaci na druge a uvek je bilo da je vise glava pametnije od jedne. On je mogao biti nesto tipa sto je Vujosevic bio u Partizanu, da donese i titule ali i ono sto Zvezdi ocajnicki nedostaje uspeh u Evropi sto Radonjic nije bio sposoban da donese. Da je sve ove godine Obradovic bio trener umesto Radonjica cerujem da bi Zvezda imala makar 3 play off-a i mozda jedan final four.
    (Milovan, 3. novembar 2022 08:45)

    # Link komentara

  17. Ja ne razumem navijače igokeje koji dodje da sude o Obradovicu I zvezdi , da trpaju nos, kakav je odnos vašeg predsednika sa Trinkijerijem ili pre toga sa Duletom? sad vi kao sve zaboravljate?
    (ejjj, 3. novembar 2022 08:42)

    # Link komentara

  18. Sto bi rekao Dulo, neko je Bertans neko je Lovern, apsolutno nema razloga da te se sete. jer si pozurio da uzmes pare a nije da si siroma...
    (Jonass, 3. novembar 2022 08:39)

    # Link komentara

  19. Bukvalno istorijska greska je bila oterati ovog coveka, nije dobio dobio dovoljno vremena, igrao bez publike, prakticno od igraca koje je zeleo dobio samo Lojda a opet realno gurao solidno. Zamera mu se Dobric koji je i dan danas slab bljesne ponekad ili O Brajant koji se posle doneo Zvezdi kup....ali mislim da je tu glavni problem bio sto je normalno zeleo sam da donosi odluke a ne neko drugi...
    (E, 3. novembar 2022 08:34)

    # Link komentara

  20. Ne trebaš nam.
    (Da da, 3. novembar 2022 08:33)

    # Link komentara

  21. сећамо се, нажалост
    (опростити не и заборавити, 3. novembar 2022 08:33)

    # Link komentara

  22. Dobar trener ali nema potrebe da te se iko seti , uzeo si pare I to je tvoje pravo..
    (ehhh, 3. novembar 2022 08:30)

    # Link komentara

  23. Svaka cast za izjavu
    (Stari cigan, 3. novembar 2022 08:26)

    # Link komentara

  24. Siroma Saša ima svega 20 miliona budzet u Monaku
    (realno67, 3. novembar 2022 08:24)

    # Link komentara