- Komentari -
  1. da te ne vidim,ni tebe ni bilo koga stranca,amerikanca..
    (begaj prike, 6. oktobar 2022 10:13)

    # Link komentara

  2. Koliko zatucanog sveta po komentarima. Kaže lik, ne bih gledao reprezentaciju da dodje stranac. Pa ne gledaš je ni ovako samo se busaš u prsa da si neki veliki patriota. A da se sad napravi radna akcija da se očisti Morava od djubreta, prvi bi se napravio lud. isti ti i pljuju kada se neko ne odazove reprezentaciji, kao Srbija je svetinja, a ovamo ne bi prstom mrdnuo za nju.
    Pa nije svetinja da se prebacuje lopta kroz koš ili u mrežu, veća je svetinja njena priroda za koju baš briga većinu.

    Ali lako je biti patriota preko tuđih leđa...
    (Orlando, 4. oktobar 2022 13:50)

    sve to ok, ali i dalje nam ne treba stranac u kosarkaskoj reprezentaciji,
    sve i da ga ubace, realno to nece ocistiti moravu i sacuvati prirodu,
    nema to veze sa patriJotizmom, razlozi su cisto sportske prirode
    (wer, 5. oktobar 2022 17:41)

    # Link komentara

  3. Lik bi igrao za reprezentaciju izgleda samo zato što bi ušao u istoriji po njegovim rečima: "bio bi prvi Amerikanac koji bi zaigrao u dresu Srbije ". Parametar bitan za ponos, hahah. Kakva ljubav prema Srbiji i ostali bakraci, bitno je da bi se uvek pominjalo to kako je ON PRVI STRANAC, sve druge je izgleda nevažno. Inače moje mišljenje, kad se već busamo da smo zemlja košarke i slično, nikakav rasizam , nacionalizam i šta već, veliko NE strancima u reprezentaciji. Italija je na ovogodišnjem EP imala čak 6 igrača iz Milana, skoro svi igrači iz domaćeg prvenstva. Kad mogu oni možemo i mi. Kod nas je zamrla ljubav prema otadžbini i patriotizam, samim tim i igrači su na 50% kad igraju za sveti dres. Na tome treba raditi u budućnosti, a ne dovođenju stranaca.
    (Suncica, 5. oktobar 2022 17:12)

    # Link komentara

  4. moj sin ima 6 godina, polako kreće intenzivnije da ga zanima sport, EP se trudio sa mnom da gleda, nije mu se tek tako gledalo, koliko bi voleo da sa mnom navija, viče, raduje se... e sad, ako on odluči da se bavi košarkom sutra i dođe vreme da zaigra za A tim, a neki Panter Junior mu zauzme mesto, hm... moj sin bi igrao iz ljubavi prema domovini, a ovaj za milionče dva... ne zanima me takav uspeh... reprezentacija nije nasleđena, ona je pozajmljena od svakog klinca koji sanja taj dres, svakog klinca koji na terenu ispred zgrade šutira u zadnjoj sekundi i viče "Đorđević za tri", svakog klinca koji imitira Divca, Paspalja, Tea, Bogdana... ako se ikada desi taj momenat, minut jedan našu reprezentaciju neću pogledati, ali minut...
    (Aleksa, 5. oktobar 2022 00:24)

    # Link komentara

  5. Nema šanse!
    (Goran, 4. oktobar 2022 23:54)

    # Link komentara

  6. Prvi sam koji je bio protiv stranca u nasem, timu,medjutim ako covek u ovom slucaju Panter ima pasos a time je drzavljanin Srbije zasto da ne! Svet postaje sve vise globalizovan,a usput receno mnogi u Srbiji nisu etnicki Srbi,imamo mi mnogo nacija i nacionalnosti koji zasluzuju da igraju za nase reprezentacije ali zbog nekog cudnog razloga biraju da igraju za druge.Svako ko ima pasos Srbije a bolji je od ostalih po meni moze da igra,ne pravimo se cistunci gde ne treba!
    (bradina, 4. oktobar 2022 23:22)

    # Link komentara

  7. U srpskoj reprezentaciji treba da igraju igrači sa etničkim naslijeđem Republike Srbije!
    (Vladimir Zdjelar, 4. oktobar 2022 17:10)

    # Link komentara

  8. Nemam ništa protiv stranaca ako je to neophodno. Panter sigurno nije igrač koji pravi razliku. U Partizanu odigra jednu dobru pa ga narednih pet nema nigde, daleko je on od klase Đorđević, Bodiroge....
    (Kosta, 4. oktobar 2022 16:24)

    # Link komentara

  9. Zasto ne bi voleo Srbiju? Igra za najvecu platu koju je mogao da dobije u Evropi i nasi poreski obveznici ga placaju. Logicno da oseca pripadnost nama kad ga placamo. Kosarkaski gledano, ne poseduje kvalitet da igra u reprezentaciji Srbije.
    (realno, 4. oktobar 2022 14:31)

    # Link komentara

  10. Samo da se mi ne pravimo pametni. Da shvatimo da nismo više niko u košarci i da nam fale igrači na nekim pozicijama. Ako može jedna Španija koja ima sto puta jaču ligu od ABA da ima stranca zašto mi to ne možemo. Litvanija i Srbija? I kako su prošli na EP?
    (a, 4. oktobar 2022 14:24)

    # Link komentara

  11. Ja sam za to da ga iskoristimo samo za ove 2-3 utakmice u kvalifikacijama. Ali posto smo mi nebeski narod i zemlja kosarke, to se nece dogoditi. Time rizikujemo da ostanemo bez 1 velikog takmicenja sa ovim sjajnim momcima koji bi trebali da se iskupe za debakl na Evropskom prvenstvu.
    (zex, 4. oktobar 2022 14:23)

    # Link komentara

  12. Ovo je dokaz da trebamo "praviti" bekove i plejeve ! Sve ostalo na pretek imamo !
    (Sas, 4. oktobar 2022 14:14)

    # Link komentara

  13. Nisam za dovodjenje stranaca zbog nacina na koji smo mi kroz istoriju dolazili do najvecih uspeha u kosarci. Moramo provereni sistem selekcije igraca i rada da vratimo odmah da bi imali uopste sansu da se vratimo na stari put. Instant resenja ne mogu da daju plodove dugorocno. Medjutim, cinjenica je da je EP pokazalo da, u odsustvu Bogdanovica,nemamo prave i raskosne kosgetere, i tu bi Panter mozda i odgovarao. Ali vaznije je prvo uspostaviti sistem, pa tek onda na prepoznatljiv kostur od domacih igraca dodati eventualno stranca koji pravi veliku razliku, i to prvenstveno na pleju jer je to najvaznoja pozicija za fizionomiju tima, nesto slicno tome sto je uradio Skariolo u Spaniji sa Lorencom Braunom.
    (Demar Derozan, 4. oktobar 2022 14:13)

    # Link komentara

  14. Nada se penziji!
    (Ayala, 4. oktobar 2022 14:09)

    # Link komentara

  15. Koliko ovde ima nestrpljivih. Daj šta daš, samo što pre, i što lakše - do pobede.
    Nema šta, ma dobro vas je Jokić sve i opisao, samo vam je pobeda bitna, a kad i kako, i sa kim, to nije bitno i nema veze, "zato što to sutra nigde neće pisati" ili "zato što se toga niko neće ni sećati".
    Dakle, ako ovo novo i moderno vreme propagira "pamćenje kokoške" kao jedan opšte prihvatljiv, pa čak i poželjan obrazac razmišljanja u svim oblastima života, počev od politike pa sve do sporta, onda bi trebali i svi mi "kud i svi Turci" poput malog Muje.
    Polako, deco (pošto ne verujem da ima iole starijih koji podržavaju takve ideje) ovde se ipak radi o reprezentaciji Srbije, a ne o nekom timu Srbije koji će uz par jakih sponzora da skarabudži neki "koliko para toliko muzike" tim da nas predstavlja. Svaka čast Panteru kao košarkašu, kao i na iskazanoj volji/želji, ali ne radi se ovde ni o parama, a ni o boji kože. Time neka se bave oni koji nemaju (ili misle da nemaju) košarkaše.
    Taman i da nismo mogli da pobedimo one 'talijane, bila bi velika sramota i pomisliti na to. A mogli smo ih dobiti (i bez Bogdanovića), i jasno je da smo imali kvalitet za to, kao i za mnogo više. Nama je "samo" vremešni selektor izgleda malo "zabagovao" (zadremao) baš u najgorem trenutku po nas, a eto, izgleda da nije stigao ni da za sve vreme priprema objasni onom našem MVP-ju koji je njegov glavni zadatak kao pleja, pored onakvog igrača koga niko nema i neće skoro imati. Dakle, stranci nisu problem, a ni rešenje.
    (posmatrač, 4. oktobar 2022 14:01)

    # Link komentara

  16. Takve smo nekada pravili na mesecnom nivou.
    (Sani, 4. oktobar 2022 14:01)

    # Link komentara

  17. Trenutna situacija i ono sto dolazi a to su kvalifikacije, necemo imati Jokica i jos neke igrace( Bogdanovic) Nedovic covek zvani povreda a cekaju nas vazne utakmice. trebalo bi probati sa strancem, u stvari on i nije vise stranac posto ima Srpski pasosm, neznam zasto se kritikuje pa Anderson je amerikanka i igra odlicno u reprezentaciji...spanci su pred eurobasket angazovali stranca i uboli su zlato zahvaljujuci bas njegovoj igri.
    (siki, 4. oktobar 2022 13:58)

    # Link komentara

  18. Nikada. Tačka.
    (Exe, 4. oktobar 2022 13:56)

    # Link komentara

  19. Koliko zatucanog sveta po komentarima. Kaže lik, ne bih gledao reprezentaciju da dodje stranac. Pa ne gledaš je ni ovako samo se busaš u prsa da si neki veliki patriota. A da se sad napravi radna akcija da se očisti Morava od djubreta, prvi bi se napravio lud. isti ti i pljuju kada se neko ne odazove reprezentaciji, kao Srbija je svetinja, a ovamo ne bi prstom mrdnuo za nju.
    Pa nije svetinja da se prebacuje lopta kroz koš ili u mrežu, veća je svetinja njena priroda za koju baš briga većinu.

    Ali lako je biti patriota preko tuđih leđa...
    (Orlando, 4. oktobar 2022 13:50)

    # Link komentara

  20. Ne trebaju nam stranci u nacionalnoj selekciji Srbije!Valjda je to svima jasno!
    (Doca, 04. oktobar 2022 09:37)

    Naravno da ne trebaju. Osvojili smo sve moguće svetske titule, bili na olimpijskim igrama, i sada smo prvaci Evrope...
    (iskreno, 4. oktobar 2022 13:48)

    # Link komentara

  21. Kakav "stranac"?
    Covek ima srpski pasos i nije stranac ni po jednom kriterijumu, tako da nkpairam debatu na sajtu?
    Ujedno, ne bi on bio ni 1.ni poslednji "stranac" u nkoj nacionalnoj seekciji, Ivon Anderson igra odlicno za zene, imamo i rvace i boxere iz RUS, Kazahstana itd..
    Tqko da smanjitwedozivljaj malo, samo mi i LIT nemamo "strance" i nbi trebalo da oko toga pravimo
    (C i n i k, 4. oktobar 2022 13:48)

    # Link komentara

  22. @Dosta bre vise sa tim nacionalizmom! Ceo svet ima strance u svojim reprezantacijama a mi saka jada, tackica na mapi se nesto durimo i ponosimo. Sta imas od toga ko ti igra za reprezentaciju, da li je Srbin, Italijan ili Amerikanac? Nista, moze samo da donese kvalitet jer ga mi ocigledno nemamo, bar ne poslednjih X godina, i ide sve na gore. Bolje i da dodje neki kvalitetan stranac nego da nestanemo sa kosarkaske mape.
    (Brada_BG, 04. oktobar 2022 09:52)

    Ahahahaha, nacion-alna selekcija, nacion-alizam? Idi dečače liberalni prati NBA, tamo igraju najskuplji i najbolji. A za Srbiju igraju svi stanovnici Srbije ili Srbi iz regiona i dijaspore, koliko god dobri ili loši bili. Kako u košarci, tako i u fudbalu. Po mojoj logici, Rišairo Živković npr. može, Lijanko onaj isto može Greg Popović, može, Pistol Pit može... Ali Panter, Dženkins, Lebron, Kari, NE MOŽE.
    (Hamurabi, 4. oktobar 2022 12:16)

    A sto NE MOZE, pa on je stanovnik Srbije? Cak je i drzavljanin, ako znas razliku (a rek'o bih da ne znas).
    (crnac iz medjedje, 4. oktobar 2022 13:46)

    # Link komentara

  23. Moze ako nauci Srpski a onda da se svadja sa taksistima na Srpskom!

    Znaci menjamo SSSS u SASS (samo Amer Srbina spasava.)
    (Niko Kao Ja, 4. oktobar 2022 13:34)

    # Link komentara

  24. Za one koji ne znaju, po ustavu Republika Srbija je država srpskog naroda i svih građana koji u njoj žive. A gradjanin je onaj koji ima drzavljanstvo...
    (maneken, 04. oktobar 2022 11:16)

    Ne moze Panter da igra za Srbiju jer je pasos dobio iz razloga prevare sistema.
    (nista o nicemu, 4. oktobar 2022 11:59) # Link komentara

    Ma nemoj. Dobio ga je, i dok god ima drzavljanstvo on je gradjanin ove zemlje. A i kakvog "razloga prevare drzave" :D :D. Priznaj da si ovo lupio onako.
    (maneken, 4. oktobar 2022 13:32)

    # Link komentara

  25. Nasa deca neka igraju za nasu Srbiju makar bili i najgori na svetu, jer to smo onda mi! A i najbolji sa strancima gubimo identitet...nasi stari su ratovali da bi nama ostavili ovu zemlju da je sa ponosom predstavljamo!
    (Sou Bisnis, 4. oktobar 2022 13:30)

    # Link komentara

  26. Naopako.
    (Dzo, 4. oktobar 2022 13:29)

    # Link komentara

  27. I posle kažu ne pravi Željko igrače za reprezentaciju. Grobari ladno žele Pantera u reprezentaciji a istom se smejali kada je dobio naš pasoš. Sada kada je njihov onda odjednom ne smeta i može. Jezivo koliko je ovaj narod prevrtljiv i pokvaren. Ne drži isti stav ni dva dana, sve može od situacije.
    (cccc, 4. oktobar 2022 13:28)

    # Link komentara

  28. Hvala, nisi nam potreban, da si toliko dobar igrao bi za svoju zemlju!!!
    (POP, 4. oktobar 2022 13:11)

    # Link komentara

  29. Baš me zanima gde bi Amerika bila da su rekli "Šta će nas onaj Srbenda Tesla da nas uči šta je energija" ili da su posle rata rekli "Koji će nam Openhajmer, Ajnštajn i ostale švaburine, ima mi da napravimo sami nuklearku, ma kakva bila".
    Evo sve se španci čupaju za kosu, zapomažu i spremaju se da bace bombu na košarkaški savez jer im je Amer doneo titulu prvaka, pa umesto da slave, oni...

    Glupost je neuništiva, ali je zatucanost najveći neprijatelj Srbije. Nažalost, ona pomaže u svemu osim u razumnim stvarima
    (Lajavi krelac, 4. oktobar 2022 13:07)

    # Link komentara

  30. ZA povelju "Vodovoda i Kanalizacije" za moralnu pobedu.
    (Košarka je sport, a ne rat., 4. oktobar 2022 10:53)
    Za tu povelju se zahvali Kariju i njegovom pristupu Kalinic i Guduric su mi kljucni igraci.
    (Kohiba, 4. oktobar 2022 12:55)

    # Link komentara

  31. A vas će baš da pitaju evo biće referendum.
    (Koje plećkare, 4. oktobar 2022 12:50)

    # Link komentara

  32. Neka, bolje da budemo 10. sa nasim igracima nego prvi sa Amerikancima.
    (Srdjan, 4. oktobar 2022 12:48)

    # Link komentara

  33. Iskreno se nadam da je nikada nećeš dobiti. Ništa lično, ali stranac u košarkaškoj reprezentaciji Srbije je jeres. Neka igraju naši pa dokle stignemo. Ne volim ni u klubovima kada se nakrcavaju stranci, a ne reprezentacija. Bogu hvala Zvezda ove godine "samo" 4 što je podnošljivo a bilo je sezona kad ih je bilo previše. Partizan ove sezone da ne komentarišem. Ja volim košarku, volim Zvezdu, ali mi je milije kad vidim da jedan Vukčević ili Koprivica napreduju i da će nešto biti od njih nego da "naš" Martin, Bentil ili Adams budu neki MVP-jevi ABA i sl.(danas u Zvezdi, sutra ko zna gde)? Nadam se da će to biti Dobrić, Nedović, Mitrović, Lazarević...
    (Džoni, 4. oktobar 2022 12:43)

    # Link komentara

  34. Da smo imali Pantera verovatno bi dobili Talijane. Ovako smo ispali na jadan nacin, i to od mnogo slabijih.
    Radije bih da smo igrali cetvrfinale, polufinale i finale sa Panterom, nego da kosarkasi beze od novinara na Tesli, a selektor da se sakrije u Nemackoj.

    Ja sam racionalan a ne mazohista. Nisam manji patriota od drugih, ali volim brate i uspeh. Ko mi dokaze da smo vece patriote od Spanaca priznacu to. Oni imaju Brauna i on im je doneo zlato, mislite o tome.
    (profesor Baltazar, 4. oktobar 2022 12:42)

    # Link komentara

  35. Nasa reprezentacija kada je pobedjivala devedesetih a i pre pogotovo posle trojke Saletove tereni za basket su bili puni ,nisi mogao doci na red od timova ,na svakom ternu je cucao barem jedan potencijalni reprezentativac, a sad svi influenseri tik tokeri treperi ...itd..Tako da nemoj da se cudimo ako sutra cela reprezentacija bude sacinjena od stranaca...
    (ajmocrnobeli..oo, 04. oktobar 2022 11:22)

    baš tako prijatelju! u moje vreme si čekao na red da bi igrao nešto na terenu. kako te ubace u ekipu kao da igraš sa reprezentativcima. roditelji nisu mogli da nas uteraju u kuće. igralo se do pred mrkli mrak. sad deca ne izlaze iz kuće. ovo je jod i dobar period i dobri rezultati naših sportista imajuci u vidu kakvo vreme dolazi
    (dobro jutro Kolumbo, 4. oktobar 2022 12:39)

    # Link komentara

  36. Panter u dresu Srbija, Kampaco u dresu Partizana! Nemam ništa protiv.
    (Dobrivoj, 4. oktobar 2022 12:37)

    # Link komentara

  37. Panter nije stranac. On je državljanin Republike Srbije. Da su Amerikanci tako usko, zatucano i glupo gledali na nacionalno pitanje, sad bi bili meksička pokrajina, a ne najjača država na svetu Uopšte me ne interesuje odakle je. Ima papire da je jedan od nas. Samo je pitanje da li je bolji od drugih kandidata.
    (Alkos, 4. oktobar 2022 12:35)

    # Link komentara

  38. drugi osvajaju a od sramote ne mogu da slave........ u Španiju je bilo ludilo na doček....

    A mi se pravimo pametni....
    (deki-pariz, 4. oktobar 2022 12:35)

    # Link komentara

  39. Veća su sramota oni jugoslovenski dresovi nego da nam zaigra Panter ili bilo ko drugi.
    (Sandra, 4. oktobar 2022 12:28)

    # Link komentara

  40. Baš me briga za Špance i Brauna, imaš i primer Litvanije
    (Ns, 4. oktobar 2022 12:28)

    # Link komentara

  41. ako zaigra za repku prestajem da navijam za partizan. nama ne trebaju stranci u repki.
    (kristina, 4. oktobar 2022 12:28)

    # Link komentara

  42. Занимљиво како вам не смета Ивон Андерсон. Такође, занимљиво како Шпанце заболе уво што играо Лоренцо Браун и донео им титулу! НИГДЕ НЕЋЕ ПИСАТИ НИШТА О ЛОРЕНЦУ, СУДА ЋЕ ОСТАТИ ЗАБЕЛЕЖЕНО ДА ЈЕ ШПАНИЈА ШАМПИОН ЕВРОПЕ! Исто важи и за Словенију од пре 4 године.
    (veliki, 4. oktobar 2022 12:27)

    # Link komentara

  43. kad moze Španija sa amerom do titule, pre toga Slovenija, čak je i Rusija imala amera...i naravno svi ostali, apsolutno nemam nista protiv.
    Uostalom, nisam primetio da je neko omalovazavao titulu košarkašica sa Page ili sad dobre rezultate sa Anderson.
    Dobrodošao u Srbiju brate Kevine Srbine!
    (Spale, 4. oktobar 2022 12:27)

    # Link komentara

  44. A da za početak zabranimo Američke filmove,drogu, koka kolu, Marlboro, viski, Mercedes...
    Pa vodu smo dali strancima, rudnike, zemlju... radimo za strance. To vam ne smeta licemeri, smeta vam sportista?
    Samo kažeš, Srpska posla i skloni se od budala.
    (Sah mat, 4. oktobar 2022 12:24)

    # Link komentara

  45. Dobar je za Partizan ali ne i za Srbiju, za Srbiju treba da igraju Srbi, a kod Željka stranci!
    (šokirani zastavnik Džemo, 4. oktobar 2022 12:21)

    # Link komentara

  46. Dosta bre vise sa tim nacionalizmom! Ceo svet ima strance u svojim reprezantacijama a mi saka jada, tackica na mapi se nesto durimo i ponosimo. Sta imas od toga ko ti igra za reprezentaciju, da li je Srbin, Italijan ili Amerikanac? Nista, moze samo da donese kvalitet jer ga mi ocigledno nemamo, bar ne poslednjih X godina, i ide sve na gore. Bolje i da dodje neki kvalitetan stranac nego da nestanemo sa kosarkaske mape.
    (Brada_BG, 04. oktobar 2022 09:52)

    Ahahahaha, nacion-alna selekcija, nacion-alizam? Idi dečače liberalni prati NBA, tamo igraju najskuplji i najbolji. A za Srbiju igraju svi stanovnici Srbije ili Srbi iz regiona i dijaspore, koliko god dobri ili loši bili. Kako u košarci, tako i u fudbalu. Po mojoj logici, Rišairo Živković npr. može, Lijanko onaj isto može Greg Popović, može, Pistol Pit može... Ali Panter, Dženkins, Lebron, Kari, NE MOŽE.
    (Hamurabi, 4. oktobar 2022 12:16)

    # Link komentara

  47. Primetio sam da se vise ne pozivaju nasa deca iz regiona za mladje selekcije
    (Vlad, 4. oktobar 2022 12:16)

    # Link komentara

  48. Taman da Jokic zaigra za USA, kad dobije pasos....
    (qq, 4. oktobar 2022 12:15)

    # Link komentara

  49. Ne vidim nesto i da je u Partizanu nesto osvijio a takve imamo koliko heces.
    (Rumenko, 4. oktobar 2022 12:11)

    # Link komentara

  50. Svi mogu samo kod nas nikako ne sme. Drugi osvajaju medalje a mi se hranimo patriotizmom, uvek iste price.
    (Silni, 4. oktobar 2022 12:10)

    # Link komentara

  51. Za one koji ne znaju, po ustavu Republika Srbija je država srpskog naroda i svih građana koji u njoj žive. A gradjanin je onaj koji ima drzavljanstvo...
    (maneken, 04. oktobar 2022 11:16)

    Ne moze Panter da igra za Srbiju jer je pasos dobio iz razloga prevare sistema.
    (nista o nicemu, 4. oktobar 2022 11:59)

    # Link komentara

  52. NE! Nekada je bolje ici tezim putem!
    (imeprezime, 4. oktobar 2022 11:55)

    # Link komentara

  53. Ma da je Durent lično ne mo že.
    @delija bosanceros
    A od kud bosanci se
    pitaju u vezi Srbije?
    Meni se čini da ipak zivis u drugoj drzavi?
    (istina!, 4. oktobar 2022 11:55)

    # Link komentara

  54. Ako Panter ne bude igrao, nećemo otići na SP. Da se ja pitam, dva afro-amerikanca bih doveo.
    (bane, 4. oktobar 2022 11:52)

    # Link komentara

  55. Dugo sam mislio da takve stvari ne bi smele da se dešavaju u reprezentacijama u bilo kom sportu, posebno ne u muškoj košarci. Sada mislim da je to neizbežan proces. Ne govorim o Panteru već generalno. Svi imaju strance, Amerikanci su imali strance u košarci...Hakim i još neko verovatno. Dobrodošli u vrli novi svet.
    (Goks, 4. oktobar 2022 11:40)

    # Link komentara

  56. Ne
    (Krajišnik, 4. oktobar 2022 11:38)

    # Link komentara

  57. Eno Španci ne mogu na ulicu od sramote što im Lorenco Braun doneo titulu.
    (ma idi bre, 4. oktobar 2022 11:35)

    # Link komentara

  58. Ma da je Durent lično ne mo že.
    @delija bosanceros

    A kada bi Durent lično potpisao za fmp, uz njega još 10 stranaca. To nije isto jel da licemeri?
    Joooj muka mi je od izopacenog nacionalizma.
    (Fuj, 4. oktobar 2022 11:33)

    # Link komentara

  59. A neko naš neće, odbija tj ima preče obaveze.
    (bVb, 4. oktobar 2022 11:28)

    # Link komentara

  60. Zašto da ne? Srbija nema dovoljno dobrih igrača, a on želi. Uz to je po pasošu Srbin. Šta još treba da ispuni?
    (Sloboda govora, 4. oktobar 2022 11:26)

    # Link komentara

  61. @Cika Toni
    Micic nije alternativa ni za sam sebe. Njegova igra protiv italije u oba meca (i OI kvalifikacije i 1/8 EP) je bila sramotna. U obe prilike je imao jedan od tri najgora +/- faktora na utakmici. Klupski igrac koji u reprezentaciji ne daje ni promil onoga sto daje u Efesu. Nama je potreban neko ko ce Vasilija da zameni u ulozi prvog plejmejkera, i da ga oslobodi odgovornosti kojoj ocigledno nije dorastao. Iako smo ocekivali vise od njega, u njemu videti Teodosicevog naslednika je u najmanju ruku uzaludna nada. I povrh svega toga, mislim da bi retko koji stranac manje ginuo na terenu za Srbiju od Vase. I posle ovog nesretnog poraza, njegova reakcija je bila "sta sad, idemo dalje" - ni trunke stresa, ni trunke kaprica. Svaki stranac bi dao vise volje od toga. Tako da za sledecu akciju Srbije, radije bih gledao u nasem dresu i drugorazrednog Amerikanca nego bezvoljnog Vasilija.
    (Dookie, 4. oktobar 2022 11:25)

    # Link komentara

  62. Dalje od reprezentacije sa strancima, ja licno necu vise pratiti niti navijati. Oduzeli ste nam mnogo toga, nemojte i ovo
    (Mikele, 4. oktobar 2022 10:26)
    A nesmetaju ti stranci u rvanju, u boksu, u zenskoj kosarci?Busas se u grudi kada donesu medalju?
    I ako vec imaju nase drzavljanstvo, imaju ista prava kao i svi nasi gradjani, pa i pravo da igraju za reprezentaciju....
    (Cika Velja, 4. oktobar 2022 11:24)

    # Link komentara

  63. Ко ли форсира ову причу? Због чега? Јел неко узима новац за то да изгура Американца у репрезентацију? У чему је фора?
    (Вук, 04. oktobar 2022 10:10)

    Ko je počeo da deli pasoše strancima kako mu je odgovaralo?
    (Radijator, 4. oktobar 2022 11:24)

    # Link komentara

  64. Nasa reprezentacija kada je pobedjivala devedesetih a i pre pogotovo posle trojke Saletove tereni za basket su bili puni ,nisi mogao doci na red od timova ,na svakom ternu je cucao barem jedan potencijalni reprezentativac, a sad svi influenseri tik tokeri treperi ...itd..Tako da nemoj da se cudimo ako sutra cela reprezentacija bude sacinjena od stranaca...
    (ajmocrnobeli..oo, 4. oktobar 2022 11:22)

    # Link komentara

  65. Panteri, panteri, vi ste bravi borci, najhrabriji naši srpski dobrovoljci!
    (učili nas, mučili nas da budemo sve, 4. oktobar 2022 11:18)

    # Link komentara

  66. Ajde ovi sto su protiv da on igra za reprezentaciju da mi objasne koji je kriterijum. Jel moze neko da kaze kako da racunamo ko moze da igra. Da je beo, da je Srbin, da je rodjen na tlu Srbije, do kog koljena su mu preci Srbi u Srbiji... itd.

    Skoro sam video nasu zenu, belu sa malim crncem, sinom u marketu. Cekaju na kasi. Slatko dete, i interesantan kontrast, posto je mama plavusa (no to nije tema). I sad taj mali kad naraste da li on moze da igra za Srbiju.

    Za one koji ne znaju, po ustavu Republika Srbija je država srpskog naroda i svih građana koji u njoj žive. A gradjanin je onaj koji ima drzavljanstvo...
    (maneken, 4. oktobar 2022 11:16)

    # Link komentara

  67. Gde je jedan tu su 2, pa 3, pa.......!
    (Alba Graeca, 4. oktobar 2022 11:15)

    # Link komentara

  68. Samo smo mi pametni, ostali su ludi. Dok oni osvajaju medalje sa strancima u ekipi, nas tapsu po ramenima, a gledaju nas kao neku retku zivotinju u zoo vrtu. Stranac nam je neophodan.
    (DrMr, 4. oktobar 2022 11:15)

    # Link komentara

  69. Не странцима. Боље да имамо неуспехе. Они су одраз рада, талента и права слика друштва.
    (Раде, 4. oktobar 2022 11:11)

    # Link komentara

  70. Ajde bre novinari ne forsirajte glupe price. Jedini koji je predlozio amrikanca u reprezentaciji je Zarko Paspalj. A on je Crnogorac. Nijednom Srbinu takva glupost nije pala na pamet.
    (Milan, 4. oktobar 2022 11:11)

    # Link komentara

  71. Da da da da da da da da i da!
    (@rbc, 4. oktobar 2022 11:09)

    # Link komentara

  72. Odvaliti ga posle prve utakmice koju odigra (ako odigra), da dobro zapamti.
    (Odvala Johan Kruyf, 4. oktobar 2022 11:09)

    # Link komentara

  73. Ne vidim potrebu za tim jer imamo kompletnu reprezentaciju na svim pozicijama.Timu koji je Pesic selektirao nedostajao je Bogdanović da bi roster bio popunjen i ekipa imala potpunu fizionomiju...Jedino mesto gde postajemo tanki je pozicija 4 ali bi uz dobar razvoj sto EL svakako pruža mogli u budućnosti imati dva igraca koji mogu popuniti tu.poziciju u vidu Ilica i Smajlagica.Ne mozemo od svih igraca traziti da budu Jokici ili Bodiroge na terenu jer takva postavka vodi ka onome sto je Zeljko Obradović imao sa reprezentacijom u BG...u potpuni krah.Trebaju nam i igraci radnici sa povremenim svojim rolama u igri svesni svoje uloge i nosioci koji preuzimaju glavni teret na sebe.
    To je put ka dobroj hemiji.
    (Dejan CZ, 4. oktobar 2022 11:08)

    # Link komentara

  74. Protiv stranaca sam potpuno, ako bi bas morao neki stranac gledajuci ljudske kvalitete i privrzenost nasoj zemlji to bi bio Jan Veseli, ali mi kvalitet na njegovoj poziciji imamo, a on je covek ozenio srpkinju, zna srpski jezik, voli da dodje ovde kod nas i to bi bio jedini stranac ako bi moralo kojeg bi ja prihvatio, ovo sve ostalo jok to su samo placenici koji pricaju da im je stalo a u stvari gledaju samo pare.
    (Solarnaut, 4. oktobar 2022 11:06)

    # Link komentara

  75. @fenomen: "principijelcu", koliko puta dnevno "zazmuris" na nesto?
    (Slovenac, 4. oktobar 2022 11:05)

    # Link komentara

  76. Treba ga pitati da li bi igrao za dzabe kao i svi ostali reprezentativci kad vec tako prica...
    (miki, 4. oktobar 2022 11:04)

    # Link komentara

  77. Dobrodosao.
    (Milan Z, 4. oktobar 2022 11:02)

    # Link komentara

  78. Okej je lik.
    Ali ne.
    Ne zbog predrasuda. Niti nacionalizma.
    Jednostavno, to je veliki korak ka unistenju Srpske kosarke.
    Oduvek smo imali igrace na tom broju( najbolje na svetu).
    Zato pamet u glavu. Ko god da je u savezu i uradi to, tesko da bi preziveo dugi niz godina u tom istom savezu.
    (bolje sutra, 4. oktobar 2022 11:01)

    # Link komentara

  79. Samo ako ozeni neku nasu gradjanku i dobije s njom dete!
    (Mrsoje, 4. oktobar 2022 10:25)

    Onda to dete moze. On ne.
    (JT, 4. oktobar 2022 11:01)

    # Link komentara

  80. Ko je prvak Evrope u košarci? Španija
    Ko je bio najbolji igrač u dresu Španije, amerikanac Lorenco Braun, koga je Crvena zvezda lansirala u evropskoj košarci.
    Da li je to bitno, što je Braun sada postao Španac? Da li neko viče, Španija je prvak Evrope ili Braun je amerikanac koji je igrao za Španiju.
    (Sića, 4. oktobar 2022 11:00)

    # Link komentara

  81. Da bi igrao za Srbiju potrebno je da imaš poreklo iz Srbije ili da si poreklom Srbin. To je sasvim logično, reprezentacija ipak nije klub.🇷🇸❤
    (Ns, 4. oktobar 2022 11:00)

    # Link komentara

  82. Secamo se svi kako se zavrsila Grobarizacija reprezentacije kada je Vujosevic hteo da razigrava igrace Partizana kao selektor.

    Udarac od kakvog godinama nismo mogli da se povratimo.

    Sad zele izgleda ponovo da zakopaju reprezentativni sport u Srbiji
    (nista o nicemu, 4. oktobar 2022 11:00)

    # Link komentara

  83. Ne, ni za jednog. Ko god da je. Lebron licno da hoce, NE!
    (JT, 4. oktobar 2022 10:59)

    # Link komentara

  84. Ajde bre pali
    (Kukatilo, 4. oktobar 2022 10:57)

    # Link komentara

  85. Taj je izdao Zvezdu , a nece Srbiju ?
    (Pera Detlic, 4. oktobar 2022 10:56)

    # Link komentara

  86. Sve je is ok, ali ako vec dovodimo steanca dajte nekog boljeg!
    (Ivan, 4. oktobar 2022 10:55)

    # Link komentara

  87. Da smo ga imali na EP sigurno bi prosli Italijane jer Guduric ne moze ni tablu da pogodi. Ovako Spanci sa Lorencom Braunom slave zlato.
    (Slobo, 4. oktobar 2022 10:03)

    Pa da. Za 10 godina, niko neće znati da je Braun igrao ga Španiju, kao što sada ne zna da su za Španiju sedamdesetih godina igrali Luik i Brabender. Slovenci imaju zlato, a ja se jedva sećam imena onog njihovog Amera. Roberts? Rejnolds? Znam da je na slovo R. Medalje su zabeležene i one će se pamtiti, a mi ćemo se osvestiti kada budemo ispali u 3. diviziju i kada se budemo "klali" sa Jermenijom da ne ispadnemo u IV. Do tada će ostali da se napune nebitnim medaljama, a mi ćemo dobiti povelju "Vodovoda i Kanalizacije" za moralnu pobedu.
    (Košarka je sport, a ne rat., 4. oktobar 2022 10:53)

    # Link komentara

  88. Nacionalni tim polako gubi smisao. Mislim generalno, skoro sve reprezentacije imaju te strance, mi smo nekako tu poslednji mohikanci, i voleo bi da tako ostane. Nemam ja nista protiv Pantera, čak bi nam dobro došao u prozorima(mada verovatno ne bi igrao zbog evrolige), ali posto nije rodjen ovde, i u tom smislu nema veze sa nama, ne treba da igra. Gubi se više smisao, kako ko hoće dovodi strance, kao da je to klub a ne nacionalni tim. Kao Španci, fali nam plej, ajde daj Lorenca, koji nema veze sa njima, pa ne može to tako. U stvari može, očigledno, ali je stvarno bezveze, i gubi se poenta.
    (Beli_Vuk, 4. oktobar 2022 10:51)

    # Link komentara

  89. Koliko rasizma, ksenofobije i mržnje među ljudima. Da se ne lažemo, i ja se slažem da stranci ne treba da igraju za reprezentacije, zato i postoji kult reprezentacije. I drago mi je da je Srbija jedna od preostalih država koja nije imala naturalizovane strance.

    Ali mi nije jasno pljuvanje momka, rekao je da voli Srbiju i da bi mu bila čast da zaigra za nas što je samo velika pohvala za našu reprezentaciju. Izjava je izvučena iz konteksta da bi izazvala lavinu negativnih komentara.

    Nije kriv Panter, niti Kvinsi Miler, Markus Pejdž ni Dženkins što nam košarka propada. Problem su, kao i sve u ovoj državi, monopol koji kontroliše jedan čovek. Plasiraju se menadžerski instant igrači kojima se pumpa statistika u nebitnim utakmicama u klubovima poput Mege i onda ih odmah uvale za velike pare u neki levi klub. Ti isti klubovi uzimaju i najbolje prospekte iz Srbije.

    Razmislite koliko Bogdanovića smo još mogli da imamo da jednom čoveku nije bio zabranjen rad u ovoj državi.
    (mali čovek, 4. oktobar 2022 10:50)

    # Link komentara

  90. U normalnim okolnostima bih rekao ne uvek, međutim u ovom cirkusu od kvalifikacija, kada ne možemo ni 3. najbolji tim da okupimo, mislim da treba razmotriti sve opcije. Sukob na relaciji FIBA - ULEB, uništava evropsku košarku. Doći ćemo u situaciju da će velika takmičenja igrati Mađarska, Belgija, Britanija... Oni naturalizuju igrača koji može da napravi razliku, a naši igrači koji prave razliku ne mogu da igraju.
    A ovi koji kažu da bi i radije gubili sa domaćim igračima, lažu. Lepo je u jednom intervjuu Jokić rekao da mi nismo narod koji voli sport, već koji voli da pobeđuje. Da potone muška košarkaška reprezentacija na nivo rukometne, tvrdim da niko to više ne bi gledao, sa ili bez domaćih igrača.
    Svi hvale sistem rada u Španiji, a oni takođe naturalizovali igrača koji im je doneo zlato.
    Ja sam i dalje protiv stranaca u reprezentaciji, ali činjenica je da sve reprezentacije oko nas angažuju strance, kao i da zbog ovih nenormalnih prozora ne možemo skupiti kvalitetnu ekipu.
    (Đorđe, 4. oktobar 2022 10:49)

    # Link komentara

  91. Nece da moze i kraj price.
    (Zuba, 4. oktobar 2022 10:49)

    # Link komentara

  92. Sve sami kosarkaski znalci, majko mila b..la do b...dale, lepo je Paspalj objasnio, kratko i jasno pre Dokovica niku u Sr nije igrao tenis, Teniske terene si mogao na prstima da izbrojis, a sada bi svi da budu veliki Teniseri , ko Prica u Spaniji o Brown-u posle osvojene Titule ,NIKOOO, SAM USPEH REPREZENTACIJE salje decu u Hale da treniraju.... popularnost kosarke raste i samim tim se stvaraju novi Bogdanovic, Jokic,Kalinic,Lučić itd itd , ko shvata Razumece . Kratko ako moze da pomogne razvoju nase kosarke Vrlo rado dobrodosao si .
    npr Avramovic u Partizanu ima samo benefit sto sa njim trenira.... toliko.
    (vlada, 4. oktobar 2022 10:46)

    # Link komentara

  93. ne ne ne ne nee ne ne ne
    (rbc, 4. oktobar 2022 10:39)

    # Link komentara

  94. NEEEE!
    (YukioMishima, 4. oktobar 2022 10:36)

    # Link komentara

  95. Ako ikad bude KK Srbija to ce da se prati reda radi za kladzu i iz navike, prilicno sam siguran. Treba ovih preostalih 5-6 reprezentacija, da se bori za ravnopravan tretman u Fibinim takmicenjima, a ne da se povija u drugom smeru koji prakticno ukida reprezentativnu kosarku.
    (sasha, 4. oktobar 2022 10:33)

    # Link komentara

  96. I treba mu dati kapitensku traku u reprezentaciji i da maše zastavom na otvaranju Olimpijskih igra,i kad završi karijeru da bude ambasador u Rusiji ako je ikako moguće.
    (lazni banjalucanin, 4. oktobar 2022 10:32)

    # Link komentara

  97. Da nismo toliko limitirani i nesposobni da 2 puta zaredom ispadamo od petorazredne ekipe Italije, ne bi nam ni trebao. Dobrodošao brat. Make Serbia great again.
    (Obrad, 4. oktobar 2022 10:31)

    # Link komentara

  98. Naravno da sam protiv da stranci igraju za reprezentaciju srbije ali hipoteticki, ako bi se to desilo, Panter svakako nije taj koji bi doneo prevagu. Na poziciji beka imamo Bogdana, Marinkovica, Gudurica, Nedovica .... Ni od koga od navedenih Panter nije toliko bolji da bi bilo opravdano pozvati ga. Nama fali igrac na poziciji 1 gde prakticno nemamo adekvatnu alternativu za Micica sto se pokazalo u Nemackoj.
    (Cika toni, 4. oktobar 2022 10:30)

    # Link komentara

  99. Ma da je Durent licno, ne mo ze! Dosta vise!
    (DELIJA bosanceros, 4. oktobar 2022 10:29)

    # Link komentara

  100. voli Srbiju do poslednjeg evra!
    (nebulozator, 04. oktobar 2022 09:39)

    Igranje za nacionalni tim se ne plaća
    (ZnaOnKoSam, 4. oktobar 2022 10:26)

    # Link komentara

  101. Dalje od reprezentacije sa strancima, ja licno necu vise pratiti niti navijati. Oduzeli ste nam mnogo toga, nemojte i ovo
    (Mikele, 4. oktobar 2022 10:26)

    # Link komentara

  102. Samo ako ozeni neku nasu gradjanku i dobije s njom dete!
    (Mrsoje, 4. oktobar 2022 10:25)

    # Link komentara

  103. Što je najcrnje on i dalje mislin da je kvalitet, a ni za razvojn etimove u NBA ne može da igra. Šta će nam takav igrač u reprezentaciji? Na posletku i da je 10 puta kvalitetnije ne treba…
    (Loznica, Gučevo, Cer…, 4. oktobar 2022 10:22)

    # Link komentara

  104. Ne trebaju nam stranci u reprezentaciji. Potrebno je podići svest naših igrača o značaju igranja za reprezentaciju Srbije, uključiti mlade ljude,pratiti rad mladjih generacija i ulagati u dalji razvoj.
    (Veselin, 4. oktobar 2022 10:19)

    # Link komentara

  105. Vidi ove sto skaču kao opareni a dali mu Srpski pasoš kada su ga švercovali kao Srbina. E licemeri najveći,pa kako vas nije sramota.
    Ako je napravljen Srbinom za fmp zašto ne bi bio Srbin za reprezentaciju?
    Sigurno nema dušu što Srbin imade.
    (Giljam dade dudureste, 4. oktobar 2022 10:17)

    # Link komentara

  106. Može, ali pod uslovom da počne da slavi Đurđevdan.
    (blek stena, 4. oktobar 2022 10:14)

    # Link komentara

  107. Hvala mu na lepim rečima, neka uživa u našoj zemlji, ali ne bih se kitio tuđim perjem, voleo bih da igraju naši, makar poslednji bili!
    (Ljuba, 4. oktobar 2022 10:14)

    # Link komentara

  108. Samo opušteno, ja u slučaju stranaca počinjem navijam prptiv reprezentacije tzv Srbije.
    (posmatrac, 4. oktobar 2022 10:13)

    # Link komentara

  109. Ne, nikad, necu da se stidim i crvenim, da mi stranac "peva" himnu, pa ne moze on da "gine" za Srbiju. Neka smo mi zatucani ali crnac ne moze biti Srbin i nositi nas dres sa grbom.
    (Из Русиjе, 4. oktobar 2022 10:10)

    # Link komentara

  110. bljak
    (lionac, 4. oktobar 2022 10:10)

    # Link komentara

  111. Ко ли форсира ову причу? Због чега? Јел неко узима новац за то да изгура Американца у репрезентацију? У чему је фора?
    (Вук, 4. oktobar 2022 10:10)

    # Link komentara

  112. Ne samo jedan bar trojica takvih nam trebaju.
    (Torstein the King, 4. oktobar 2022 10:10)

    # Link komentara

  113. Bravo za Pantera.
    Al to nema veze da sa tim da li bi mi to želeli ili ne. Čovek samo kaže: Ako poziv stigne, ja sam tu.
    (Randy Marsh, 4. oktobar 2022 10:09)

    # Link komentara

  114. Zanima me samo da li bi hteo da bude placen za to?
    (BojanNS, 4. oktobar 2022 10:07)

    # Link komentara

  115. Katastrofa bre pa Radivoje Korać se u grobu okreće! Šta pišete ovakve gluposti, za uspeh je potrebno ici putem kojim se redje ide. Nemojmo gubiti glavu i kretati tamo gde svi idu. Ne trebaju nam stranci. To je trenutna buka koja prolazi. Nikako znak ili putokaz. Sto se tiče pantera on ne može da igra ni za reprezentaciju Bruklina a ne jedne svetske sile Srbije. Sramota bre šta pišete!
    (Laki, 4. oktobar 2022 10:07)

    # Link komentara

  116. Brate Panto, volim te u crno-beloj boji, ali nemo' se ljutiš, dalje od reprezentacije!!!
    (Grobar od malena..., 4. oktobar 2022 10:06)

    # Link komentara

  117. šta se nudiš, kad te niko neće.
    (Hamurabi, 4. oktobar 2022 10:06)

    # Link komentara

  118. NE.
    (Ime, 4. oktobar 2022 10:06)

    # Link komentara

  119. Da smo ga imali na EP sigurno bi prosli Italijane jer Guduric ne moze ni tablu da pogodi. Ovako Spanci sa Lorencom Braunom slave zlato.
    (Slobo, 4. oktobar 2022 10:03)

    # Link komentara

  120. Sto kaze onaj Argentinac "vise volim sa domacim igracima da gubim nego sa strancima da pobjedjujem"!!!
    (Delijaaaa, 4. oktobar 2022 10:03)

    # Link komentara

  121. Taman posla, ako pitas nase kosarkaske sladokusce, mi smo pametni sto smo ispali u osmini finala, a Spanci su glupi jer su sa Lorencom Braunom osvojili. Jer ovako spanska kosarka propada, a srpska cveta jer nema jednog stranca u reprezentaciji. Mislim sta nije jasno u ovoj logici.
    (Xin Zhao, 4. oktobar 2022 10:02)

    # Link komentara

  122. Razlika između Dženkinsa i Pantera. Jedan ne bi igrao i da ga zovu jer kapira naše razmišljanje 100% i nema problem sa tim. Drugi bi jedva dočekao jer želi promociju, još veće pare i još veću pažnju javnosti.

    Pazi on želi da bude prvi. Ko je tebe zvao, tražio. Više je Ilija Đoković zadužio srpsku košarku od Pantera. Besmislena tema potpuno. Nema stranaca i kraj priče. Da se zove Kevin Durent ne može. Ako se desi neki naš Janis, odrastao u Srbiji, niko ne bi imao problem.
    (basketaš, 4. oktobar 2022 10:00)

    # Link komentara

  123. Ne zelim strance u reprezentaciji. Ali ako je neki stranac to zasluzio to je Carls Dzenkins. Mozda vise po stazu u Srbiji nego bilo cemu, ali je to cinjenica. Inace navijam za Partizan
    (Pera85, 4. oktobar 2022 10:00)

    # Link komentara

  124. Ajde i to pa da niko vise ne pogleda representaciju. To bi bilo potpuno unistenje kulta reprezentacije, potpuna besmislica. Samo posedujes pasos drzave, niti si drzavljanin niti si gradjanin te zemlje. Niti ostvarujes bilo koje pravo koje imaju drzavljani. Daleko bilo da se ovakva katastrofa zaista desi!
    (Iskren, 4. oktobar 2022 09:59)

    # Link komentara

  125. Baravo Srbijo ! Srbi sa Kosova nemaju pravo na srpski pasoš, a crncima ih delite
    kao slatkiše deci. Svaka čast !
    (Brother, 4. oktobar 2022 09:58)

    # Link komentara

  126. Ко ли форсира ову причу? Због чега? Јел неко узима новац за то да изгура Американца у репрезентацију? У чему је фора?
    (Вук, 4. oktobar 2022 09:58)

    # Link komentara

  127. Puntere, uci od Jenkinsa.
    (HMHM, 4. oktobar 2022 09:57)

    # Link komentara

  128. Sve polako nagoveštava da će se to desiti.. možda ne Panter, neko drugi ? Kada ? Sad u Novembarskom prozoru teško, ali svemu sudeći doći će do pozivanja nekog stranca uskoro… pfff
    (JPR24, 4. oktobar 2022 09:56)

    # Link komentara

  129. Ne trebaju nam stranci u nacionalnoj selekciji Srbije!Valjda je to svima jasno!
    (Doca, 04. oktobar 2022 09:37)


    Dosta bre vise sa tim nacionalizmom! Ceo svet ima strance u svojim reprezantacijama a mi saka jada, tackica na mapi se nesto durimo i ponosimo. Sta imas od toga ko ti igra za reprezentaciju, da li je Srbin, Italijan ili Amerikanac? Nista, moze samo da donese kvalitet jer ga mi ocigledno nemamo, bar ne poslednjih X godina, i ide sve na gore. Bolje i da dodje neki kvalitetan stranac nego da nestanemo sa kosarkaske mape.
    (Brada_BG, 4. oktobar 2022 09:52)

    # Link komentara

  130. Volim Pantera i sve njih, ali NE ... NIKAD stranac!! Mi treba da pravimo igrače, prošlost nas obavezuje na tako nešto, a ako nismo kadri to da radimo ... nema nama uspeha još mnogo godina!
    (Dragon, 4. oktobar 2022 09:50)

    # Link komentara

  131. Uz duzno postovanje mene kao Grobara, radije bih gledao Lazica, Kuridzu pa i Bircevica.
    (SNS LGBT, 4. oktobar 2022 09:47)

    # Link komentara

  132. Одличан је играч, али радије бих гледао Добрића.
    (Хандо, 4. oktobar 2022 09:46)

    # Link komentara

  133. Sve je to ok, hvala na lepim recima ali on je ipak stranac koji trenutno živi i radi u Srbiji i ne treba da igra za Srbiju! Da je ovde rodjen, ili barem odrastao, govori srpski onda u redu, uzivali bi u njegovoj igri..
    (Gro8ar, 4. oktobar 2022 09:46)

    # Link komentara

  134. Ako može Anderson u ženskoj selekciji, može i mora Panter u muškoj!
    Mi smo deficitarni na spoljnim pozicijama, posle Micića i Bogdanovića sledi nam potop!
    Panter je ozbiljna mašina i rasteretio bi Bogdana na SP.
    Gudurić, Nedović, Jaramaz, itd...nije to taj kvalitet koji donosi Panter.
    Ako je Braun mogao da igra za Španiju koja ima 45 miliona stanovnika, najjaču omladinsku školu i ligu u Evropi, zašto da ne razmislimo o tome...
    (Srđan, 4. oktobar 2022 09:46)

    # Link komentara

  135. Prvo da se uljudiš. Da se obriješ i povadis mindjuše. i onda da čekaš poziv od USA. Stajem na stranu onih koji su protiv stranca. Taj neki stranac mora da bude rodjen u Srbiji ili da je oženjen srpkinjom i da oseca Srbiju kao domovinu. Takvih je malo ili ih nema. A ako bi nekad zažmurio onda bi to bilo samo da je u pitanju vanserijski kosarkas kao Kari ili Durent, neko ko stvarno donosi prevagu.
    (fenomen, 4. oktobar 2022 09:46)

    # Link komentara

  136. Razlika u izjavama Pantera i Dženkinsa od pre nekoliko dana

    Hvala tebi Kevine za sve i cenimo želju, ali nismo mi španija pa da nam igra Lorenzo Braun.

    A i radije ćemo igrati sa klincima ako ih uopšte i bude nego sa tobom.

    Danas je Srbin svako ko hoće, dobijate pasoše preko noći, a ljudi na prostorima Republike Srpske, Makedonije i drugih oblasti čekaju godinama za tako nesto
    (Paki, 4. oktobar 2022 09:45)

    # Link komentara

  137. Не, не и не!
    (РАС, 4. oktobar 2022 09:45)

    # Link komentara

  138. To bi bilo dobro narocito zbog cuvenih prozora kad niko iz Evrolige i Nba nmoze da igra.
    (C i n i k, 4. oktobar 2022 09:41)

    # Link komentara

  139. Bože sačuvaj, nikad
    (Valjevska podvala, 4. oktobar 2022 09:40)

    # Link komentara

  140. voli Srbiju do poslednjeg evra!
    (nebulozator, 4. oktobar 2022 09:39)

    # Link komentara

  141. Ne hvala
    (kakvo ime bre, 4. oktobar 2022 09:39)

    # Link komentara

  142. Ne trebaju nam stranci u nacionalnoj selekciji Srbije!Valjda je to svima jasno!
    (Doca, 4. oktobar 2022 09:37)

    # Link komentara

  143. takav nam treba
    (mile, 4. oktobar 2022 09:35)

    # Link komentara

  144. Brat naš crno/crveno beli
    (stoka17, 4. oktobar 2022 09:31)

    # Link komentara