Komentari: Fudbal izvukao ono najgore iz Engleza – tragičari na meti rasista

Fudbaleri Engleske koji su promašili penale u finalu Evropskog prvenstva našli su se na udaru javnosti.

Pošaljite komentar
  1. Ti momci su milioneri, voze Ferarije i Bentlije,
    menjaju plavuše manekenke. Što nisam na njihovom
    mestu, pa nek pričaju šta hoće.
    (Kole, 12. jul 2021 17:27)
    ~~~…~~
    Ne hvala, ja nikada ne bi želio biti na njihovom
    mjestu, uz sve što si naveo. Bijelo je bijelo :-))
    (Mantis, 12. jul 2021 21:00)

    # Link komentara

  2. Kad su takvi prema "svojima", kakvi su prema strancima???
    (Dragan, 12. jul 2021 17:55)

    # Link komentara

  3. Ti momci su milioneri, voze Ferarije i Bentlije, menjaju plavuše manekenke. Što nisam na njihovom mestu, pa nek pričaju šta hoće.
    (Kole, 12. jul 2021 17:27)

    # Link komentara

  4. @"Frustracije zbog neuzimanja pehara preko 50 godina ih opasno drma, a još više zbog njihove oholosti da su najbolji i najpametniji!"

    Nije to u pitanju. U Engleskoj je srebrna medalja sramota. Tako ih vaspitavaju, samo kao pobednike.

    Bonusi za zlato i srebro recimo na Olimpijadi: zlatna medalja donosi oko 20-25 puta veći bonus nego srebro. Srebrom brukaš sponzora jer njegov proizvod nije povezana sa najboljima. Pobednikov sponzor ima i bolji proizvod. Osvajača srebra nema u TV emisijama. Puca bruka. Takva tradicija, takav red. Niko to neće promeniti.
    (dzericak, 12. jul 2021 16:55)

    # Link komentara

  5. Verovatno je tačno da je procenat crnog stanovništva u Engleskoj 3% ali gde su tu Indijci i Pakistanci, Arapi? Osim toga, koliki je procenat crnih sportista u Engleskom sportu? O Amerikancima i Francuzima da ne pričam. Ipak, sramota je da se pljuje po igračima koji reprezentuju svoju zemlju u bilo kom sportu. Sigurno nisu zauzeli mesto nekom belcu već su se za to izborili kvalitetom.
    (Siniša Milosavljević, 12. jul 2021 14:42)
    Ja sam naveo taj podatak o procentu i on je tačan, za UK, ne za Englesku. U Engleskoj je 3.4%, crnog (crnackog)stanovnistva.
    Drugo, ja nisam spomenuo Indijce, Arape i Pakistance, zašto bih? Niti su igrali niti je ovde reč o tome. Ako pažljivo pročitaš moj prvi komentar, verujem da ćeš primetiti, da se odnosi na BLM, i preveliki znacaj koji se pridaje njima, političkoj korektnosti i sl stvarima.
    A, da li je neko zauzeo mesto u nekoj ekipi ili kompaniji, na osnovu kvaliteta, boje koze ili rodne pripadnosti, veruj mi da je tema o kojoj se može diskutovati.
    (Aleksa, 12. jul 2021 16:43)

    # Link komentara

  6. Sa ovim dustabanlijama, Pep ne bi ni grupu prošao. Svaka čast Southgate-u.
    (spock, 12. jul 2021 16:42)

    # Link komentara

  7. Mogu samo da zamislim kakvi bi komentari bili da je Srbija u finalu EP i da tri Roma šutiraju i promaše penale!
    (Kum Žoržo, 12. jul 2021 15:50)

    Optimistični prijatelju, nama ne bi jedan rom igrao za repstaciju a kamoli tri. Najbliži je bio Dejan Osmanović ali je povučen sa spiska pred neku utakmicu, mrzi me da proveravam davno beše...
    (Miki Pirs, 12. jul 2021 16:36)

    # Link komentara

  8. Igrač sa brojem 25 kada je ušao u igru je bio igrač manje za Englesku, bukvalno ništa korisno nije uradio i izgubio je svaku loptu koju je dobio. Kada sam video da je peti izvođač sve je bilo jasno. Dečko je bio na nivou amaterskog fudbalera
    (Milisav Vokri, 12. jul 2021 16:24)

    # Link komentara

  9. Mogu samo da zamislim kakvi bi komentari bili da je Srbija u finalu EP i da tri Roma šutiraju i promaše penale!
    (DEBILCINA SRBIMA ISKOMPLEKSIRANA, 12. jul 2021 15:50)

    Ne mozes da zamislis. Da bi nesto zamisljao prvo moras imati mozak.
    (:D, 12. jul 2021 16:07)

    # Link komentara

  10. I takvi nama dele lekcije.... Ma kakav je ttakav je igra za tvoju ekipu... Koga ga napravi viša sila ili manja.... Opsuj ga, ali ovo je uzas.... Zato nikd vise titula na ostrvo
    (Jox, 12. jul 2021 16:04)

    # Link komentara

  11. Ako su beli igrači superiorniji što oni nisu stisli petlju da šutiraju penale.
    (budva, 12. jul 2021 15:54)

    # Link komentara

  12. Mogu samo da zamislim kakvi bi komentari bili da je Srbija u finalu EP i da tri Roma šutiraju i promaše penale!
    (Kum Žoržo, 12. jul 2021 15:50)

    # Link komentara

  13. Mogao je da šutira ko hoće ishod bi bio isti, jer uopšte nije stvar u tome pošto je sa suprotne strane branio Donaruma, Donaruma fudbalski Bog lično.
    (KAZNA KRU, 12. jul 2021 15:47)

    # Link komentara

  14. Rasisticke uvrede nisu zasluzili ali da li je neko gledao dodelu medalja ? Koliko su prepotentni i bezobrazni , bukvalno su svi sem Kejna i Hendersona odmah skidali i bacali medalje za drugo mesto .
    Nisu ni zasluzili da osvoje .
    (ivke, 12. jul 2021 09:57)

    Gledao ja, i prvi put sam video tako nešto za 30+ godina praćenja sporta. Jedan čak nije ni dao da mu onaj Čeferin ni stavi medalju oko vrata. Ima taj snimak i na Youtube pa pogledajte ko nije video. Englezi jesu jedan od najgadnijih naroda na planeti, ali znaju za red i protokol i poštuju fair play. Za ovo je bilo preko 1000 komentara, i 90% komentatora ih je nagrdilo na pasja kola zbog ovakvog ponašanja, bahatosti i nepoštovanja protivnika, samog takmičenja, ceremonije i čelnika UEFA.
    (Srednji bloker, 12. jul 2021 15:41)

    # Link komentara

  15. @NapredEngleska
    Ako su izvodjaci sami birali tim gore. To je kao kada ti klinac od 2g kaze hocu ja sam i onda napravi karambol. Super je to, naucice, bice bolji, ali neces dobiti rezultat koji ocekujes. Sautgejt je jedini krivac, uvodi 2 igraca da sutiraju penale, loptu nisu dirnuli i stavlja momka koji je 2002 godiste da sutne poslednji penal. Redosled sutiranja mu je isto katastrofalan.
    Bolje da je ostavio one sirovine iz odbrane, oni bi raspalili bez razmisljanja.
    (drvobradi, 12. jul 2021 14:50)

    # Link komentara

  16. Verovatno je tačno da je procenat crnog stanovništva u Engleskoj 3% ali gde su tu Indijci i Pakistanci, Arapi? Osim toga, koliki je procenat crnih sportista u Engleskom sportu? O Amerikancima i Francuzima da ne pričam. Ipak, sramota je da se pljuje po igračima koji reprezentuju svoju zemlju u bilo kom sportu. Sigurno nisu zauzeli mesto nekom belcu već su se za to izborili kvalitetom.
    (Siniša Milosavljević, 12. jul 2021 14:42)

    # Link komentara

  17. Da li je rasizam to sta su ih pokazali na slici ili su pisali rasisticke komentare? Nisam ispratio. Ako je rasizam objava slike, šta bi bilo da su samo napisali imena i prezimena bez objave slike? Da li bi to bio rasizam ili diskriminacija ili oboje? Onda bi bio prigovor da taje njihov identitet ili šta bi već smislili? Ako neko zeli da te optuži taj će već smisliti kako, nije vazno šta si ti uradio jer šta god uradiš optuziće te. Zašto to rade neki krugovi? Rade to iz interesa i njih ne zanima ni istina ni dobri odnosi. Taj interes je većinom materijalan, većinom pare, vlast ili tzv. čast, tzv. ugled (tzv. jer su u službi “mode” tj. dodvoravanja), moć ili neke druge vrste nagrada i satisfakcija. Nisam rasist ni na koji način i ništa ne vidim uvredljivo da svako nosi svoj identitet i da se njime ponosi. Veci je rasizam glumatati da razlike ne postoje. To je očigledna
    až i to je uvredljivo i ponižavajuće. Svakog čovjeka bilo koje boje smatram jednakog i ravnopravnog.
    (Dejo, 12. jul 2021 14:37)

    # Link komentara

  18. Odlican izbor penaldzija. Ova trojica engleza zajedno imaju manje godina nego kijelini i bonuci. Saka je maltene tinejdzer, sutira odlucujuci. A Rašfordu posle onakvog penala, treba zauvek zabraniti da sutira.
    (armadajj, 12. jul 2021 11:28)

    # Link komentara

  19. Belog selektora treba razapeti, a ne ovu trojicu. Selektor im je ukazao poverenje.
    (Harry, 12. jul 2021 10:59)

    Sam se razapeo. Preuzeo je SVU odgovornos na sebe i porucio da javnost ne napada mlade igrace zbog promasenih penala. Imas vest na internetu, guglaj.
    (Optimista pripravnik, 12. jul 2021 11:22)

    # Link komentara

  20. Pritisak BLM na Sautgejta je doveo do odluke da njih trojica sutiraju tri poslednja penala. BLM je zeleo da od njih napravi heroje. Malo su se presli,heheh
    (Oliver, 12. jul 2021 10:30)

    Apsolutno. Kratko i jasno objasnjeno. Bravo. Previše im se daje na značaju - mislim na BLM. Inače procenat crnog stanovnistva u UK je 3% a u USA OKO 13%, što se ne može zakljuciti iz medija, zar ne?
    (Aleksa, 12. jul 2021 11:17)

    # Link komentara

  21. obratite paznju na sliku koju je izbacio lik,poslednji tvit...kako ih je poredjao crno,malo svetlije,najsvetlije
    redosled izvodjenja penala nije iso tako
    sanco je bio drugi.
    (ljubi ga menadjer, 12. jul 2021 11:13)

    # Link komentara

  22. Sve sve, ali onako šutirati penale u finalu Evropskog prvenstva je smešno. Glumili su ludilo za medalju.
    Bio beo, crn, narandžast, ljubičast...

    Onaj poslednji penal nije smeo da šutira onako mlad igrač i to je to...
    (Neki tamo, 12. jul 2021 11:11)

    # Link komentara

  23. Zivim u Engleskoj. Pratim fudbal. I stvarno ne verujem da je Sautgejt odlucio ko ce da izvodi penale. Ne verujem u to jer nema nikakve logike u tome ko je izvodio penale. Uvesti dva igraca pred penale, nisu se posteno ni zagrejali, i ocekivati da ce sve da ide po planu. A onda postaviti najmladjeg igraca tima (koji je na terenu) da izvede peti penal - to nema logike. Nije Saka neko ko izvodi penale svaki dan, pa da kazem da to sto je mlad nije bitno. Bitno je samo zato sto nije redovan izvodjac penala. Ja pretpostavljam da su izvodjaci sami izabrali da sutirjau (a to govori o Sakinom karakteru vise nego milijardu reci), i bilo je sto je bilo. Igraci koji su izvodili penale imaju petlju, i nadam se da ce im to pomoci da prevazidju posledice promasaja. Ipak je fudbal samo igra, to ne treba zaboraviti.

    Sautgejt sigurno pokusava da zastiti igrace od (malog dela) maloumnih navijaca (vecina je normalna, i podrzava tim, i smatra da je i samo finale super rezultat, sto realno i jeste). On zna kako je ziveti sa promasenim penalom. To ga jede vec 25 godina.

    A svi oni sto znaju bolje i misle da bi oni dali gol, pa probajte. Znate li sta znaci napraviti nesto veliko u bilo kom poslu? Fudbal, programiranje, tenis ili gajenje malina? Nebitno. Penjanje na vrh u bilo kom poslu je posuto trnjem. Samo malobrojni uspevaju. Koji ste to vi vrh osvojili? U cemu ste najbolji? Setite se koliko ste vi puta pali na svom putu, pa pomozite drugima da ustanu kad padnu.
    (NapredEngleska, 12. jul 2021 11:11)

    # Link komentara

  24. Nisu krivi ti mladi igraci vec totalno nesposobni trener Sautgejt koji je dozvolio najneiskusnijima i najmladjima da sutiraju tri zadnje serij
    (dusan, 12. jul 2021 11:11)

    # Link komentara

  25. Ma nije moguće, zar takva civilizacijska tekovina????
    (Rhyzm, 12. jul 2021 10:18)

    Upravo tako! Evo, sad nema nas , pa nek se lijepo medju sobom rijese ko. je veci Englez.
    (kakone, 12. jul 2021 11:06)

    # Link komentara

  26. Najveci krivac im je na klupi, sta ima da dajes takvu odgovornost neiskusnim igracima ( ne mislim na Rasforda ), kada su isli ka lopti vidio sam im strah u ocima, nesigurnost, svi su zastajali pri zaletu, cekaju golmana, gledaju ga... penali nisu rulet , oni koji su sigurniji izvodjaci ti dobiju mec. Ako si siguran pri sutu, golman se nista ne pita.
    (Boro, 12. jul 2021 11:06)

    # Link komentara

  27. Niko ne prica o tome kakakv stav na terenu imaju ovi tamnoputi igraci. Prosto zrace odbojnoscu,da ne kazem gluposcu, a tu prednjace Sterling i Rasford. Kad je Rasford krenuo da izvodi penal, pomislio sam da je Nik Kirjos na terenu. Citava procedura, pa odlazak u stranu, pa ono "trcanje" ka lopti... O Sterlingu padavicaru da ne pricam. I sinoc je htio jedan nepostojeci penal. Pricate o rasizmu, a oni se postavljaju kao veci englezi od kraljevske porodice i uvijek im nesto fali. Dodju u Srbiju da igraju i zale se na rasizam a eto i svi Engleski mediji udare po Srbiji. E pa, eto im Engleske i Engleza, drago mi je sto na kraju sve ispliva na povrsinu, sva njihova licemjernost.
    (kaokakao, 12. jul 2021 11:03)

    # Link komentara

  28. Koliko su Italijani kulturniji od Engleza. Da su kojim slučajem izgubili, niko od njihovih igrača ne bi bio izložen ovakvim napadima.
    (Siki, 12. jul 2021 10:28)
    Italijani i kultura to tek da vidiš.
    (Back In Black, 12. jul 2021 11:01)

    # Link komentara

  29. Belog selektora treba razapeti, a ne ovu trojicu. Selektor im je ukazao poverenje.
    (Harry, 12. jul 2021 10:59)

    # Link komentara

  30. Ne mogu da pljujem po Englezima više, jer ako pljujem po njima, pljujem po Del Boju, Rodniju, Trigeru, Bojsiju... Oprostite, ali ne mogu!
    Jesu oholi, jesu arogantni, ali i oni su ljudi željni pobede. Frustracije zbog neuzimanja pehara preko 50 godina ih opasno drma, a još više zbog njihove oholosti da su najbolji i najpametniji!
    (Koji moj@, 12. jul 2021 10:59)

    # Link komentara

  31. Sterling i Grilisu nisu htei da sutiraju iako su bili na spisku. Zvezde...
    (Proka, 12. jul 2021 10:58)

    # Link komentara

  32. Kriv je selektor. Početnicke greške.
    (Telal, 12. jul 2021 10:56)

    # Link komentara

  33. Selektor je kriv. Ja ovima ne bih dao po sladoled da mi odu. Ali namerno se forsiraju za bilo sta, iako nemaju kvalitet.
    (Bgd, 12. jul 2021 10:54)

    # Link komentara

  34. Sva krivica je do trenera! Neverovatno je da Englezi ne mogu da nađu krštenog selektora zadnjih 50 godina! Očigledno je da ga među engleskim stručnjacima nema. Rešenje - skupite pare i angažujte
    Gvardiolu!
    (Imay, 12. jul 2021 10:28)

    Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

    Perusko, Engleska nije ispala u grupnoj fazi takmicenja, druga je u Evropi odnosno izgubili su u finalu mec nakon izvodjenja jedanaesteraca. Dok ti pises kako nemaju nekog dobrog strucnjaka. Neverovatno. :) Svakako da jeste doslo do nekih gresaka tokom izvodjenja jedanaesteraca ali isto nije uvek do selektora.
    (Sasa, 12. jul 2021 10:54)

    # Link komentara

  35. Bik@ Ovde svetla nema odavno!
    (charlie, 12. jul 2021 10:52)

    # Link komentara

  36. pa dobro ljudi se malo opustili populi po koje pivo i pokazali svoje pravo lice, nisu oni ni prvi ni jedini, a preko interneta budes jos hrabriji.
    (mare, 12. jul 2021 10:51)

    # Link komentara

  37. englezi bi se raspali, da nema ovih nerazvijenih zemalja da ih ugnjetavaju i da im zive na grbaci.. ja sam siguran da bi 20 mil srba uradilo sve bolje od njihovih 60 miliona.. najobicnija ol*s. nadam se da ce kolo srece da se okrece i da ce sve lose sto su uradili da im se vrati visestruko.
    (Guts, 12. jul 2021 10:51)

    # Link komentara

  38. Možda su za Engleze krivci, ali za mene su junaci.
    (Koni, 12. jul 2021 10:48)

    # Link komentara

  39. To su bezveznjaci koji ima svuda i nisu to Englezi. Engleska je postindustrisko društvo tolerancije i multikulturaknosti. Čak neki i postavljaju pitanje da se ne preteruje sa tom tolerancijom i političkom korektnosti. Kod njih je sasvim normalno da Crni igrači igraju za reprezentaciju već decenijama, i mnogi su stekli kultni status Pol Ins, Sol Kembel, Ferdinand... Engleska je društvo Del Boja i Rodnija a ne rasizma.
    (Aron, 12. jul 2021 10:47)

    # Link komentara

  40. Krivac je isključivo trener. A što se tiče ovih reakcija, pa ko je zašao malo dalje od soho-a, se neće čuditi.
    (Mare, 12. jul 2021 10:45)

    # Link komentara

  41. UEFA i FIFA moraju ozbiljno da reaguju. Da ih izbace sa svih međunarodnih takmičenja od 13.7.2021. do 13.8.2021. Mislim da će ih to naučiti pameti.
    (Iks, 12. jul 2021 10:39)

    # Link komentara

  42. По мени је у сваком случају бесмислено у 120. минуту уводити 2 играча да би шутали пенале. При том изводиш Хендерсона којег си увео у игру претходно. Без обзира што они сигурно на тренингу добро изводе пенале, ипак је ово финале и сигурно је лакше шутати онима који претходно мало "осјете" утакмицу и атмосферу. Зашто не да баш тај Хендерсон, који је уведен па изведен, шута тај пенал, сигурно је дорастао том изазову.
    (Новицки, 12. jul 2021 10:32)

    # Link komentara

  43. Pritisak BLM na Sautgejta je doveo do odluke da njih trojica sutiraju tri poslednja penala. BLM je zeleo da od njih napravi heroje. Malo su se presli,heheh
    (Oliver, 12. jul 2021 10:30)

    # Link komentara

  44. Koliko su Italijani kulturniji od Engleza. Da su kojim slučajem izgubili, niko od njihovih igrača ne bi bio izložen ovakvim napadima.
    (Siki, 12. jul 2021 10:28)

    # Link komentara

  45. Sva krivica je do trenera! Neverovatno je da Englezi ne mogu da nađu krštenog selektora zadnjih 50 godina! Očigledno je da ga među engleskim stručnjacima nema. Rešenje - skupite pare i angažujte
    Gvardiolu!
    (Imay, 12. jul 2021 10:28)

    # Link komentara

  46. Pa neka glumataju i sledeći put pre nego što izvedu penal. Sta ono znači? Znaš valjda kako se šutira penal.
    (Bože Petra, 12. jul 2021 10:27)

    # Link komentara

  47. Kakav dan za Engleze.. prvo im Djokovic opet uzme Vimbldon, onda ovo.
    (Sabre, 12. jul 2021 10:27)

    # Link komentara

  48. Ne razumem šta sada hoće od Rašforda recimo? Paklen igrač, sigurno je morao ranije da bude uveden u igru! Isto važi i za Sanča. Bukvalno 2 sata nisu pipnuli loptu i haje sad pucaj penal u finalu?? Sautgejt je glavni krivac ovde, niti je postavio najbolje igrače niti je postavio igru kako treba. Ne kažem, nije bezveze sigurno uveo Saku, sigurno on zna zašto... ali dečko je slabo odigrao. Nikada igraču ne bih prebacivao promašen penal (osim ako ga ne izvodi indolentno), tako ni ovima. A od rasizma sam tek operisan, nisam ni primetio to do jutros...
    (Simon, 12. jul 2021 10:26)

    # Link komentara

  49. Moje mišljenje je da su ova tri igrača trebala da uđju čim je Italija izjednačila, jer nisu mogli da prenesu loptu koliko ih je Italija sabila u nastavku. Ova utakmica nije ni trebala da dođe do penala, ali loše vođenje od strane trenera Engleske je jedini razlog. Sudije im pomagale, izmuljali da skoro sve urakmice igraju na Vembliju, apsolutno sve je išlo u njihovu korist, ali džabe care... Igrači koji su ušli sa klupe su skkuplji nego startna postava Italije...To pokazuje koliko su ovi fudbalerčići precenjeni do maximuma... Ali opet na stranu to što su precenjeni, da li je moguće da u startnoj postavi nisu Rašford, Saka, Sancho ili Griliš?
    (Expertinho, 12. jul 2021 10:20)

    # Link komentara

  50. Pa ubacio ih je 20 sec prije kraja!zasluzili su da igraju makar 45 min...
    (daki, 12. jul 2021 10:19)

    # Link komentara

  51. Ma nije moguće, zar takva civilizacijska tekovina?😂😂😂
    (Rhyzm, 12. jul 2021 10:18)

    # Link komentara

  52. Naviajci su potpuno u pravu. Sautgejt nije dao Grilisu i Sou da sutiraju a poslao ove ogranicene klince koji veze nemaju sa Engelskom.
    (SDGG, 12. jul 2021 10:12)

    # Link komentara

  53. Znao sam da ce promasiti ovi malisani.
    (zex, 12. jul 2021 10:11)

    # Link komentara

  54. Nije teško izvući nešto najgore iz Engleza.
    (Mare, 12. jul 2021 10:07)

    # Link komentara

  55. Rasford najveci krivac, jel ste videli kako je izveo penal? zatrcao pa stao pred loptu pa hoce iz mesta glumiti neki majstor.
    (salerno, 12. jul 2021 10:07)

    # Link komentara

  56. E, Srbijoooo... Ko poslednji izadje neka ugasi setlo.
    (Bik, 12. jul 2021 10:06)

    # Link komentara

  57. Ovakve vesti me nikad nisu iznenadile, i nista novo od engleza..zao mi ovih momaka jos su deca i nemaju nekog iskustva u ovakvim utakmicama ali eto, ako vec moraju nekog da okrive, neka to budu ljudi drugacije boje koze...
    (barmen, 12. jul 2021 10:06)

    # Link komentara

  58. treba i pameti malo da se izvede penal
    (djoko, 12. jul 2021 10:01)

    # Link komentara

  59. Sta ima da izvlaci? Oni su uvek takvi, zvizde kad ide himna druge reprezentacije, osnovna nekultura domacina!
    (mina, 12. jul 2021 10:00)

    # Link komentara

  60. ma nisu Englezi takvi??! to su Srbi garant??!
    (Vitas, 12. jul 2021 09:58)

    # Link komentara

  61. Ma nema sansi,gde bi taj fini svet to izjavljivao! Kakva ljigava nacija...
    (Clark_Kent_Bg, 12. jul 2021 09:57)

    # Link komentara

  62. Rasizam je nažalost ukorenjen u svako društvo. U svakom društvu ima budala koje to moraju da ispolje. U gotovo svakoj državi u Evropi je bilo incidenata u poslednjih desetak godina. Jedina razlika je u tome kako se država ophodi prema rasizmu. Poprilično sam siguran da niko od njih koji su tako pisali više nikada neće videti stadion.

    Podrška za Rašforda, Sanča i Saku. A njihov selektor da se zapita kome daje da šutira penal u finalu. Razumem ajde za Rašforda koji u Junajtedu izvodi penale, ali dati Saki koji ima 19 godina i pritom ne izvodi penale u Arsenalu (šutira ih Obamejang, pa Lakazet pa Pepe ako prva dvojica ne igraju) da šutira odlučujući peti penal je ludost!
    (Otheym, 12. jul 2021 09:57)

    # Link komentara

  63. Rasisticke uvrede nisu zasluzili ali da li je neko gledao dodelu medalja ? Koliko su prepotentni i bezobrazni , bukvalno su svi sem Kejna i Hendersona odmah skidali i bacali medalje za drugo mesto .
    Nisu ni zasluzili da osvoje .
    (ivke, 12. jul 2021 09:57)

    # Link komentara

  64. Secate se kako su nama drzali lekcije pre 10 godina? Ono u Krusevcu jeste bio skandal, ali ne zato sto su prozivani anglo-afrikanci, vec zato sto su ovaj prvi deo, "anglo". Da nije bilo Hitlera, Englezi bi bili definitivno losi momci svetske istorije.
    (Aleksandar, 12. jul 2021 09:56)

    # Link komentara

  65. Prvo nadjite rasiste u Bakingemskoj palati pa onda jurite ove po društvenim mrežama,licemeri jedni,heheh
    (Oliver, 12. jul 2021 09:55)

    # Link komentara

  66. oni su čudom ušli u četvrtfinale bre...
    (dalje, 12. jul 2021 09:53)

    # Link komentara

  67. Tako je...oni su jedni od najvećih rasista na svetu,krivi su za mnoge tragedije,zločine i represiju po tom osnovu a sebi daju za pravo da drugima dele lekcije na temu ljudskih prava i zakona. Najveći svetski licemeri i foliranti. Nisu slučajno bez titule 55 godina...nadam se da je nikad neće ni osvojiti !
    (Duško Popović, 12. jul 2021 09:52)

    # Link komentara

  68. Ma nemoguce da su Englezi takvi? :)
    (Go Pro, 12. jul 2021 09:52)

    # Link komentara

  69. Englezi su izmislili rasizam. Samo anemični Srbi cene svakog više od sebe.
    (MileR, 12. jul 2021 09:52)

    # Link komentara

  70. Englezi su uvek bili najgori. Ali uvek. I na utakmice, i na letovalista, svugde. A posle im smetaju Novakovi navijaci... Sramota.
    (Deda Kreza, 12. jul 2021 09:52)

    # Link komentara

  71. Najveći licemeri na planeti i najgori narod po svim parametrima.
    (veljavp, 12. jul 2021 09:52)

    # Link komentara

  72. rasizam nije ukorenjen u engleskom drustvu, rasizam je izum engleskog drustva.

    Najgori su mi ne-englezi, Srbi ili Talijani kad krenu da oponasaju rasizam, zanemarujuvi cinjenicu da rasisti, kreatori rasizma, Englezi i Nemci, nas ne dozivljavaju kao deo svoje rase. Mi pogresno tumacimo rasu, rasa nije bela/white, superiorna rasa je WASP, "white anglosaxon protestant"...Englezi, Nemci, Holandjani...
    (Mi nismo beli, 12. jul 2021 09:51)

    # Link komentara

  73. Stoka
    (Oscar De La Penja, 12. jul 2021 09:51)

    # Link komentara

  74. Vredjas 19-godisnjaka zbog promasenog penala, nema sta veoma zrelo..
    Ucite decu da mrze Engleze
    (Nbgd, 12. jul 2021 09:51)

    # Link komentara

  75. A drugima drze slovo haha
    (stankela, 12. jul 2021 09:51)

    # Link komentara

  76. Zašto im uopšte 19-ogodišnjak šutira odlučujući penal? Gde je Sterling nestao u penal seriji? Svašta ...
    (Kecman, 12. jul 2021 09:51)

    # Link komentara

  77. Tipican primer podmuklosti i licemerja prosecnog Engleza. Dok se pobedjuje, i sve ide dobro, onda je sve OK, sto kazu: ONE HAPPY FAMILY...ali cim se izgubi krivi su oni koji imaju tamniju put!!! Pa, ko ih je zvao u reprezentaciju i ko ih je sinoc stavio na listu izvodjaca penala? Jesu i to 'tamnoputi' uradili? Nisu. Kao neko ko je 12 godina ziveo u Engleskoj, ovo me ni najmanje ne iznenadjuje, da budem iskren. Da umres od muke, kakav narod!!
    (Optimista pripravnik, 12. jul 2021 09:51)

    # Link komentara

  78. Zasto nema tekst o delu kada su Englezi skinuli medalju istog sekunda kako su je dobili?

    Nepostovanje kakvo nikad nije vidjeno.
    (123, 12. jul 2021 09:49)

    # Link komentara

  79. Bukvalno smo ovo prokomentarisali sinoć kada se utakmica završila. Moj drug je odmah rekao gledajte sad kako rasizam u Engleskoj ponovo postaje aktuelan.
    (Millennium, 12. jul 2021 09:49)

    # Link komentara

  80. To su bili Srbi, oni koji su se preselili sa Vimbldonskog finala na Vembli. Englezi nisu rasisti.
    (Dr.Primarijus, 12. jul 2021 09:49)

    # Link komentara

  81. Hahahahahahaha! To je ta "demokratska" Engleska. Samo sacekas pogodan trenutak da pokazu kakvi su i kakvi ce uvek biti.
    (plavi bechar, 12. jul 2021 09:48)

    # Link komentara

  82. civilizovani englezi..
    (petar, 12. jul 2021 09:48)

    # Link komentara

  83. Za poraz Engleske su krivi belci svojom arogancijom, a ne ova trojica ODLIČNIH igrača. Sve dok ne preispitaju svoj stav i prihvate svoju odgovornost umesto da je prebacuju na druge, neće ništa osvojiti.
    (Nikola, 12. jul 2021 09:48)

    # Link komentara

  84. Nije to najgore, to jedino sto imaju i znaju...bitno da svima sole pamet. Sm...ovi
    (kondor, 12. jul 2021 09:48)

    # Link komentara

  85. Koji mentalni sklop pusta decka od 19 godina da mu puca zadnji penal u seriji? To nema nigde zato su i prosli kako su prosli. A druga stvar, ne moze igrac sa klupe da udje i sutira penal u takvom finalu, onda si ga trebao ubaciti bar na 15-20min da oseti igru pa da puca a ne ovako
    (Pavle, 12. jul 2021 09:47)

    # Link komentara

  86. A Sautgejt? Da detetu da puca penal, pored mnogo iskusnijih...
    (nmvmmh, 12. jul 2021 09:47)

    # Link komentara

  87. I oni nekom dele lekcije iz demokratije.... sramota, licemerje.
    (Realno, 12. jul 2021 09:47)

    # Link komentara

  88. Nisu ova deca kriva, vec onaj diletant, trener, sto ih stavlja u 120 min u igru da bi tako hladni sutirali penale. E, svasta...
    (Herbalajzer, 12. jul 2021 09:45)

    # Link komentara

  89. Zar nisu oni kaznili Kavanija pod izgovorom da je rasista, a oni nisu, pa im to smeta? Ko ce sad da odgovara za ovo? Nikog nece kazniti? Naravno. Dvolicni Englezi. Dvostruki stanradi kao i uvek kroz istoriju, slicni su Grobarima po duplim arsinima.
    (nista o nicemu, 12. jul 2021 09:45)

    # Link komentara

  90. Pravi Englezi, i jedni i drugi...
    (Pit, 12. jul 2021 09:45)

    # Link komentara

  91. Englezi u stilu:Nismo rasisti ali....
    (Debeli Sava, 12. jul 2021 09:43)

    # Link komentara