Z.K.

Komentari: Kjelini: Nešto je magično u vazduhu

Reprezentativac Italije Đorđo Kjelini odigrao je još jednu sjajnu partiju u dresu "azura".

Pošaljite komentar
  1. Ovo je pravi kapetan ! Markantna faca i uvijek hladne glave. Gledam kad je neki prekid - tip samo mahne glavom, mlađi igrači odmah trče. Totalni autoritet !
    (djedmedjed, 12. jul 2021 19:49)

    # Link komentara

  2. Mnogo mi je krivo što mu je VAR poništio onaj gol zbog igranja rukom. To je posle mađarskih golova bilo najiskrenije radovanje na Euru. Ne mogu da verujem da ti igrači dolaze na jedno od dva najveća takmičenja na svetu, borbu naroda, i da poziraju posle datih golova za svoje zemlje kao portugalski rekorder i one francuske zvezdice.
    (Red brigades, 12. jul 2021 17:59)

    # Link komentara

  3. (Kjelini stena, 12. jul 2021 15:17)

    niko nista nije govorio protiv njih vec protiv panjeva poput Bentankura,Rabioa,Sandra,Danila,Morate...cak su De Liht i Demiral imali uzasan turnir.
    (el_patron, 12. jul 2021 16:08)

    # Link komentara

  4. Kažu ljudi,Penaldo ima loše saigrače u Juventusu.Kjelini,Bonuci,Bernadeski i Kijeza,su doneli ovu titulu Italiji.Dakle glavu igrači Juvea su najzaslužniji za Euro.A sa druge strane pogledajte šta su Mesijevi panjevi iz Barse uradili na Euru.Pedri,Alba,Buskets i Serdji Roberto malo je reći da su bili očajni.De jong i Dembele se videli nisu u Holandiji a ovaj u Francuskoj.O odbrani neću ni da govorim,Pike nije ni igrao,Lenglet pa onom čoveku treba zabraniti da igra fudbal.Seferovic ga je nadskocio kao da je malo dete.Ter stegen nije ni branio za Nemce.Ma uzas!
    (Kjelini stena, 12. jul 2021 15:17)

    # Link komentara

  5. Одличан штопер и много готиван лик заједно с Бонучијем. Какав тандем, стара школа! Надам се да ћемо их гледати и следеће године на Светском и да ће тек онда са задовољством завршити каријере.
    (Вукан, 12. jul 2021 13:51)

    # Link komentara