Komentari: Laser, dve lopte i sporan penal za prolaz Engleza FOTO

Englezi su u finalu. Međutim, relativizovali bi ako bismo rekli da im je to pošlo olako za rukom, pa čak i pošteno.

Pošaljite komentar
  1. Engleska je zemlja u kojoj su nastali Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep Queen Roling Stounsi.....ja obožavam Engleze a oni koji ih mrze za mene su majmuni....????
    (Kalevra, 08. jul 2021 14:02)

    Živeo u UK 5 godina od 2014te. Istu muziku slušam. Odrastao na Crnoj Guji, Only fools and horses, Father Ted-u, IT Crowd-u uz istu tu muziku koju pominješ. Otišao tamo pun entuzijazma. U 5 godina shvatio da najveći broj Engleza i ne zna za svoje legende. Loše vreme, loša hrana, ljudi nadobudni, sve gledaju kao low paid emigrante. "kulturno" te pitaju odakle si na početku svakog razgovora. Piju toliko da je to odvratno a drže Posle 5 godina pobegao u Madrid i mogu reci da nema tih para zbog kojih bi se vratio na ostrvo. Uz dužno poštovanje njihove velike istorije.... A ti verovatno nogom nisi kročio na ostrvo pa ti sve bajno.
    (ko nije gledao Karaulu nek ide da se samoubije o'ma, 8. jul 2021 18:45)

    # Link komentara

  2. Engleska je bila bolji tim i zasluzeno ide dalje iz tog aspekta.
    Medjutim, nacin na koji su pobedili ostavlja gorak ukus.
    Penal koji je dosudjen ... da, moze da se tako interpretira recimo u 20% slucajeva, ali niposto na utakmici ovakve vaznosti i bez intervencije VAR-a.

    No, mene druga stvar fascinira...srpski pravedni dusebriznici u komentarima zaboravljaju da je u pitanju isti sudija koji nije priznao gol Portugalcima u kval.utakmici za SP pre par meseci u Beogradu.

    Nesto se ne secam da su bili preterano uzasnuti takvim flagrantnim previdom.
    (Kennedy, 8. jul 2021 15:28)

    # Link komentara

  3. VAR je u fudbal uveden samo sa jednim ciljem ....da se spriječi Novaka Đokovića da obori rekord Rogera Federera....Ali Rusi su osujetili taj plan Amerike i Vatikana pa je Italija u po Beograda pobijedila Srbiju u košarci pomoću 5G mreže......
    (Kalevra, 8. jul 2021 14:04)

    # Link komentara

  4. Engleska je zemlja u kojoj su nastali Led Zeppelin Deep Purple Black Sabath Judas Prieest Pink Floyd Uriah Heep Queen Roling Stounsi.....ja obožavam Engleze a oni koji ih mrze za mene su majmuni....🤘🤘🤘🤘
    (Kalevra, 8. jul 2021 14:02)

    # Link komentara

  5. Uvek kazem da VAR bespotreban jer odluke i dalje donose sudije koje su neznalice…
    (realista, 8. jul 2021 12:56)

    # Link komentara

  6. Biće to fino kada u nedelju Englezi krenu u svoj agresivni presing, kad ono Italijani znaju s loptom a raniji protivnici nisu...
    (Hm, 8. jul 2021 12:42)

    # Link komentara

  7. Ako ćemo pošteno, i danski gol je sumnjiv, napadači ne smeju da budu u živom zidu prilikom izvođenja slobodnog udarca.
    (rene rast, 8. jul 2021 12:38)

    # Link komentara

  8. Engleski fer plej.
    (JBRef, 8. jul 2021 12:21)

    # Link komentara

  9. Jesu bili bolji ali ovo je sramna odluka da sudija ne pogleda ovako vaznu i spornu situaciju?
    Koja je onda uopste poenta tog Vara?
    Ako hoce transparentnost i navodno fer sudjenje ovakve situacije se moraju dobrano analizirati a ne bukvalno Var cekira 5 sekundi i kao ono idemo dalje sve ok .
    Sramota nisu mi nesto ni zabari dragi ali navijam da oduce Engleze od fudbala :)
    (Zoks, 8. jul 2021 12:20)

    # Link komentara

  10. Po prvi prikazanom, Italija nema sta da brine. Zaustavite Sterlinga ispred kaznenog prostora, Engleska ne može ništa. Dobra odbrana neutrališe Englesku a Italija ima mnogo bolju sredinu i napad od svih sa kojima je Engleska igrala. Biće ovo šok za njih.
    (Adriano_Galliani, 8. jul 2021 11:50)

    # Link komentara