Komentari: Selektor na udaru: "Da li je neko mogao da mu kaže da to ne radi?"

Selektor Holandije Frank De Bur našao se na udaru bivših reprezentativaca Holandije.

Pošaljite komentar
  1. Po onome sto sam ja vidio kasnio je sa zamjenim za Blinda. Česi su dominirali po toj strani nakon crvenih kartona.
    (blokiran, 27. jun 2021 23:28)

    # Link komentara

  2. De Bur...
    Holandska verzija Krstajića!!
    Toliko je imao iskustva, a toliko i znanja i uspeha.
    (dacha Zvezda, 27. jun 2021 21:42)

    # Link komentara

  3. De Bur ostavi se trenerskog posla!
    (deniro, 27. jun 2021 21:02)

    # Link komentara

  4. Sevilja,Hofenhajm,Sparta,Viktorija Plzenj,Vest Hem,Bristol,Verona,Herta,
    Slavija,Bajer Leverkuzen,PAOK,Slavija,Slavija,Sampdorija,Vest Hem,Sigma Olomouc,Slavija,Slavija,Sparta,Barnli,Spartak Moskva,Bresa,Augsburg,Legija Varsava,Slovan Liberec,Slovan Liberec.DAME I GOSPODO,ovo su klubovi u kojima nastupa 26 ceskih igraca sa ovog EP. Osim Sevilje koju golman Vaclik uskoro napusta, navedite mi samo jos jedan klub ovde koji spada u sam vrh Evrope (iako ni Sevilja realno nije bas sam vrh)? Nema? Onda mi navedite samo jednog ceskog igraca zvucnog imena u ovom timu? Nema? Kazite mi onda,koliko ste uopste znali ceskih igraca pre ovog EP? Mozda samo znate Vaclika koji odlazi iz Sevilje, Kufala i Suceka iz Vest Hema zbog pracenja Premijer Lige i eventualno Sika koji je jedno vreme bio u Romi. Ostalih 22 igraca, koliko ste znali, onako iskreno? Nijednog naravno.
    E zasto ovo govorim? Govorim jer stalno slusamo "pametnjakovice" kako je problem Srbije u kvalitetu i u tome "sto nemamo nosioce u najvecim evropskim klubovina". Pa koliko ih ima Ceska? Hoce zaista neko da se izlozi blamu i da pokusa da mi kaze da Ceska ima veci kvalitet od Srbije? Ni veci kvalitet, ni bolje igrace ni bolje klubove u kojima su. Naprotiv, sve je to na strani Srbije. Pa onda? Kako Ceska moze bez igraca u Realu,Barsi,Celziju,Juveu da pocisti Holandiju i ode u 1/4 EP? Dakle opet razbijen mit kako je problem Srbije "kvalitet" jer ga Ceska ima jos manje, ali ima selektora,organizaciju i volju,sve ono sto mi ne.
    (plavi bechar, 27. jun 2021 20:39)

    # Link komentara

  5. Uvek kritični Holandjani, kod njih nema šale jer imaju taj kapitalististucki duh. Od kada je otišao Van Gal oni nemogu da nadju, a i iskreno i nemaju, krstenog trenera. Van Gal je takav majstor da bi sa ovom ekipom stigao do finala samo tako. On je sa onom ekipom prosek 32 godine sa Snajderom i Robenom bio treći na SP. Najbolje za njih bi bilo ili da ga vrate ili da dovedu stranca.
    (Aron, 27. jun 2021 20:36)

    # Link komentara

  6. Malen direktan krivac za poraz. Omasi onaj zicer i posle toga konta i crveni za Holandiju.
    (gkgk, 27. jun 2021 20:29)

    # Link komentara

  7. Bili su bolji rival do crvenog, nije on kriv što je De Liht isključen. Jednostavno Holandija nema kvalitet kao pre i teško je ljudima da se naviknu na to, ali je tako. Što mrzim ove bivše fudbalere kad krenu da prosipaju pamet kako treba, sve znaju, a trenersko iskustvo nula. Najbolji primer Geri Nevil, koji je kritikovao sve i onda kad je došao on da bude trener popio otkaz posle tri meseca. Malo razumevanja nije na odmet...
    (Gazela11, 27. jun 2021 20:28)

    # Link komentara

  8. Očigledno se već zauzimaju startne pozicije za novog selektora, jer je de Bur već bivši.
    (veliki strumf, 27. jun 2021 20:26)

    # Link komentara