Komentari: "Hrvatska može da osvoji Evropsko prvenstvo"

Hrvatski štoper Dejan Lovren smatra da njegova reprezentacija može da ode do samog kraja na Evropskom prvenstvu.

Pošaljite komentar
  1. Panac

    Ne potcenjuj Hrvate imaju strašnu ekipu doduše to još nije najbolje posloženo ali zna Dalić šta radi. Uzo Ćorluku za pomoćnika koji zna sve njih u dušu igro s njima do juče. Hrvati su svakome neugodni niko ne želi protiv njih da igra velika su enigma.
    (Igor, 12. jun 2021 12:46)

    # Link komentara

  2. E moj Lovrene...na SP ste otišli u tišini i došli do finala. Sada se razbacuješ ... a od tog finala niste odigrali dobru tekmu svih 90 min. Tu i tam zabili na individualnu kvalitetu.... ali igre nema.. jer se Dalić totalno pogubio... svaki klinac je 2018 znao prvih 11.... a sada ? Svaka nova ... novih 11. A ovo iznenađenje za englete koje se najavljuje...pazi... Rebić centarfor !?...može zaraditi samo crveni zbog glupog starta. Ne propustite ...Sutra je zicer nad zicerima... min 2 razlike za eng. a možda bude već 3:0 u 30 min !!!
    (Panac, 12. jun 2021 11:01)

    # Link komentara

  3. Urota@ Tvoje shvacanje nogometa je vrlo povrsno pa ne znam cemu ga uopce komentiras. Hrvatska je prepoznata i priznata u nogometnom svitu. Velikanima nogometa nikad nije drago da dobiju nas za protivnike jer znaju da znamo igrat nogomet a pogotovo da znamo igrat turnire. Od 96 mi igramo dobro na turnirima. Znaci to je konstanta i nije slucajnost vec pravilo. Osvojili smo broncu 98 i poznavaoci su rekli ok imaju/ imali su dobru generaciju. Onda na sljedecim turnirima tucemo Spanjolce, Talijane, Argentince, Njemce sta je dovoljno da nas velikani i struka cijene. Onda 2018 igramo finale i struka kuzi da to nije slucajnost nego stvarnost, realnost. Sad igramo protiv Engleza i imena ka sta su Rooney, Neville i svi velikani engleskog nogometa pozivaju na oprez jer je Hrvatska prilicno dobra reprezentacija koja ih moze pobijedit. I meni je to dovoljno. Da se nogometni velikani plase Hrvatske snage. Nema vise podcijenjivanja ka sta je bilo pocetkom 2000ih. To postovanje dobijas kad imas konstantu. Vise velikani cijene nasu reprezentaciju nego osvajace Ep Grke ili Turke koji su bili treci na Sp ili Juznu Koreju. Jer njihov uspheh je bila slucajnost ili trenutna inspiracija, nazovi to kako hoces. Ponavljam mi imamo konstantu i naravno da cemo gubit od velikih repki utakmice u buducnosti ali cemo ih i dobijat jer imamo znanja i kvalitete za to. Imamo mentalitet za to. Dovoljno je reci da je Hrvatska u zadnjih 25 godina top 15 repki svita i to su cinjenice
    (Che, 12. jun 2021 10:35)

    # Link komentara

  4. Hrvatska fudbalska reprezentacija je priznata u svetu fudbala. Svi koji nešto vrede u fudbalu znaju za planetarno poznatog Luku Modrića osvajače lige šampiona Mandžukića Perišića Kovačića Rakitića jer su prosto rečeno veoma poznati pa ih svi znaju. Škotski selektor kad su ga pitali nije znao ni jednog našeg da nabroji pre baraža ne znaju za nas jer u fudbalu smo marginalni decenijama bez plasmana i rezultata.
    (Zoki Bg, 12. jun 2021 09:11)

    # Link komentara

  5. Balon d’or

    Znao sam da će Srbi opet da budu krivi za nešto 😁 Sad vam je i Subasic kriv. U finalu se nije proslavio ali je bio heroj protiv Danske i Rusije kada su bili penali.
    Nije Danska bila ni malo bolja nego su penali sreća/lutrija i zato sam rekao da ste prošli zahvaljujući sreći. I još važnije, i ta Rusija i Danska su miljana daleko od vrha u fudbalu pa ste ih prošli na sreću to jest penale. Znaci da niste bili bas toliko nadmocni kako se to predstavlja. Priznali vi ili ne, do polufinala ste imali lak žreb i opet ste morali u produžetke i penale.
    (Urota, 12. jun 2021 08:58)

    # Link komentara

  6. Plakali su zbog Hrvata redom: Nigerijci Argentinci Islandjani Rusi Danci Englezi, a Srbi jos uvijek plaču :D
    Prebolite, ljudi, Hrvati su aktualni Viceprvaci svijeta. Hrvat osvajac Balon d’ora.
    Sto prije prihvatite, manje cete prenositi frustracije na buduće potomke :D
    (Pik pik, 12. jun 2021 06:57)

    # Link komentara

  7. Urota,
    1. Hrvati su u finalu izgubili zbog Subasica na golu koji je primio sve sto su pucali. Svaka mu cast na penalima, ali preloš je bio protiv Francuza, Rusa, Danaca.
    2. Da ne ispadne urota, evo ti [link] komentar nekog neutralnog na sudjenje finala, Mourinha. Poslušaj i Schmeichela sto ima za reci o sudjenju Pitane. Eto, ti i ja smo laici i subjektivni, poslusaj struku sto kaze
    3. Iz tvog komentara vristi zavist :D
    Kako to Hrvati na srecu protiv Danaca, a uputili im, pazi, 22 udarca na gol? Rušili Rebica metar od gola za 2:1, i onda Modric fula penal i to je sreca???
    Da te naučim nesto, Srbine…to se zove mentalna snaga. Trebao je Modric nakon toga opet pucati Schmeichelu jr., i pogoditi nakon produžetaka, i je! Sto mislis, da li je to sreca ili mooda, hm?
    4. Nemojte samo vi Srbi o penalima i sreci, dižete u zvijezde titulu kluba tadašnje Juge CZ koja je do titule dosla na penale, i to nije bila sreca??? Licemjerstvo
    5. Kao Srbija ste pokazali mentalnu nemoć protiv Škota u finalu baraza, na penale! :D
    6. Tvoj komentar je cisto neznanje, ali razumijem te.Ipak su Hrvati igrali finale SP, sto je zemljama ex YU nedosanjani san.
    Samo amater moze reci da je netko 6 utakmica u nizu pobijedio i dosao na srecu do finala. To se zove mentalna nadmoć.
    Jaču repku imali smo na EP 2016., i ljepsi nogomet igrali nego u Rusiji, ali sreca nas nije mazila
    To zna svatko tko razumije nogomet
    Ti i slicni ne razumijete.
    I nikako da prebolite :D
    (Balon d’or, 12. jun 2021 06:55)

    # Link komentara

  8. Susjed

    Veliku većinu ove planete bas briga i za Srbe i za Hrvate. Ne mogu nas ni na mapi pronaći da traže 2 dana bez prestanka.
    To sto ste vi umislili da ste sila u fudbalu/nogometu to je već mitomanija. Dancima se daju vece šanse nego vama da osvojite EP. Eto koliko vas cene i poštuju. Na 10 ste mestu po šansama za osvajanje EP. Bas veliko postovanje 😂
    (Urota, 11. jun 2021 18:30)

    # Link komentara

  9. Maro

    Uvek neki izgovori. Tu ste gori od Srba. Te umor, te sudija kriv, te trava visoka itd. Jel bio penal ili nije? Jel igrao rukom vas igrač u šesnaestercu? Dalje, ako računate svaku sitnicu zašto onda ne računate da vam je Francuski golman poklonio jedan gol? Golman Argentine vam je isto poklonio gol. Rusiju I Dansku dobilii na sreću tj. penale. 3 utakmice posle grupe i nula pobeda u regularnom delu utakmice. Pa niko nikad u istoriji fudbala nije imao toliko srece na jednom takmicenju i još kukate i spominjete nekakvu urotu.
    (Urota, 11. jun 2021 18:11)

    # Link komentara

  10. Hrvatska je velika fudbalska reprezentacija i mnogi ovih dana pogotovo Englezi sa puno poštovanja govore o kockicama. Oni su zadnjih 25 god redovni učesnici svih velikih takmičenja i na taj način svojim prisustvom a rezultatima uspesima i medaljama stvaraju dobru sliku o sebi te izazivaju strahopoštovanje i veliki respekt kod protivnika.
    (Uroš, 11. jun 2021 17:45)

    # Link komentara

  11. Lagani trening Japanaca...Vratili kauchose u stvarnost ha ha ha ha ha
    (Kusta, 11. jun 2021 17:28)

    # Link komentara

  12. Hrvatska ne moze da osvoji EP,
    jedino ako ne?
    (spanija - hrvatska 2183:0, 11. jun 2021 17:02)

    # Link komentara

  13. Tko god izbaci Spaniju na SP, skidam kapu,
    da ne pricam ko je izbacio onoga ko je skinuo Spaniju.
    (spanija - hrvatska 1185:0, 11. jun 2021 16:43)


    Izbacili na penale sa Srbinom golmanom, ali viceprvak od te iste Španije dobije 6 golova u prvoj utakmici posle SP. To je vec bruka.
    (Ja, 11. jun 2021 16:57)

    # Link komentara

  14. Kako tako slabi Hrvati, a sluzbeno najnapadačkija ekipa SP-a, sa 16 udaraca na gol po tekmi?


    Jos jedan mit. Toliko ni Brazilci nisu imali. Bitno je da ste vi umislili da ste bolji i od njih.
    (...., 11. jun 2021 16:56)

    # Link komentara

  15. dodavanja: 528 - 289
    posjed: 65.5 % - 34.5 %
    udarci na gol: 15 - 7




    Imali 3 suta u okvir gola, a Francuzi 6. Malo si pogresio.
    (...., 11. jun 2021 16:55)

    # Link komentara

  16. Tko god izbaci Spaniju na SP, skidam kapu,
    da ne pricam ko je izbacio onoga ko je skinuo Spaniju.
    (spanija - hrvatska 1185:0, 11. jun 2021 16:43)

    # Link komentara

  17. @susjed

    Pa svet i ne zna istinu o Hrvatima, zamazivanje ociju zbog jednog vaseg velikog sportskog uspeha niposto ne znaci da se sve drugo iz drugih sfera zivota da izbrisati gumicom, ali bez brige, mi cemo uvek biti tu kao tihi podsetnik toga ko ste vi zapravo, danas, sutra, za hiljadu godina, uvek cemo biti tu za vas, "braco"...
    (Punto per Punto, 11. jun 2021 16:07)

    # Link komentara

  18. Sasa aka Xnodeh, i Japan sa C timom vas demolira, a ti i dalje drobiš o fudbalu. Mi mozemo izgubiti sve do kraja zivota, imamo srebro i broncu sp-a….a ti…prešaltaj se na nacionalni sport, odbojku jer tonete, iako ste oduvijek pri dnu :D
    (Pik pik, 11. jun 2021 15:52)

    # Link komentara

  19. Dalje, Hrvatska nije imala sta da trazi protiv Francuske, jer su vas demolirali.
    (Sasa, 11. jun 2021 14:31)

    Njemacki komentator je tokom utakmice rekao:"Rezultat je daleko pre visok, splet nesretnih okolnosti za Hrvate koji su vecinom kontrolirali ovu utakmicu".

    Francuzi su do poluvremena imali tocno 1 udarac na gol a vodili su 2-1, prvi gol je bio iz slobodnjaka nakon dive-a Griezmanna, drugi nakon ruke zbog koje se ne mora javiti VAR jer nije gruba sudacka greska (kao sto je rekao Urs Maier u studiju jos na poluvrijeme, covjek koji inace svirao finale LP, kao sto je rekao i Mourinho). A pogotovo se ne mora javiti VAR kad znaju da je vec prvi gol bio poklon.

    Statistike utakmice su:

    dodavanja: 528 - 289
    posjed: 65.5 % - 34.5 %
    udarci na gol: 15 - 7

    33 % utakmice se odvijala u trecini Francuza, 21 % u trecini Hrvata, 46 % u sredini.

    Cudno samo da su komentatori sirom svijeta to vidli tako, a bas u Srbiji suprutno. :) No nije cudno, motiv je toliko ocigledan da je zalosno, zavist do bola zbog naseg fenomenalnog rezultata a jos vise zbog podrske cijelog svijeta koju smo imali u finalu, od hollywoodskih do nogometnih velikana sirom svijeta, koji su se javili po drustvenim mrezama i na TV-u, divili se nasoj igri, borbenosti i ljepoti nasih dresova. Ta promocija Hrvatske u finalu pred milijardu ljudi vas je zapravo jos i vise bolela nego sportski uspijeh posto ste uvjereni da bi nas cijeli svijet mrzio da zna "istinu o Hrvatima". ;)
    (Susjed, 11. jun 2021 15:48)

    # Link komentara

  20. Opet mitovi. Koja sudijska podrska?! Jel fsul ako Grizman dobije udarac, jeste. Jel penal ako te lopta pogodi u ruku u svom 16-cu, naravno da jeste. Pa cemu onda mitovi. Izgubili ste posteno.
    (Turski konjusari,

    Xnodeh, ti si izgleda gledao utakmicu u konjušnici, vidim da se ponosiš svojim konjušarstvom :D
    Kakav udarac je dobio Griezman, kaj si ti gledao, dečec?
    Naočigled cijelog svijeta, odglumio je faul na rubu šesnaesterca, i nakon toga prozvan “glumcem”. Nepostojeci faul i sreca Francuza da se lopta odbila od Mandzinu glavu u gol, koji im je kasnije zabio gol koji ne bi primili ni da snimaju “skrivenu kameru”…
    Boli te Hrvatska, ali tvoj plač nece promijeniti stvarnost.
    Hrvati su OSVAJAČI svjetskog srebrne i bronce, finalisti SP-a, Hrvat je osvajac Balon d’ora.
    Gledaj, uči i divi se…tako mala zemlja, a tako maestralni dosezi.
    Nikada neces znati kako je kada ti svira himna u finalu SP-a koji prati 3.4 milijarde ljudi…BBC snima filmove o tome, a Xnodeh i dalje plače :D
    (Htjeli bi, a ne možete, 11. jun 2021 15:45)

    # Link komentara

  21. Tedy Rusija je izbacila Španjolsku, da Hrvatska nije bila umorna od tolikih produžetaka neznam da bi ih Francuzi dobili u finalu ni uz evidentnu potporu sudaca!
    (Maro, 11. jun 2021 13:08)


    Opet mitovi. Koja sudijska podrska?! Jel fsul ako Grizman dobije udarac, jeste. Jel penal ako te lopta pogodi u ruku u svom 16-cu, naravno da jeste. Pa cemu onda mitovi. Izgubili ste posteno.
    (Becki konjusari, 11. jun 2021 15:21)

    # Link komentara

  22. Sasa, tj Xnodeh,

    Kako tako slabi Hrvati, a sluzbeno najnapadačkija ekipa SP-a, sa 16 udaraca na gol po tekmi?
    Kako to da su Francuzi vodili na poluvremenu 2:1, a nisu uputili udarac u okvir hrvatskog gola?
    Kako to, Hrvati slabi, a kao prvi u grupi osvojili vise bodova, nego Nigerija, Island i Argentina zajedno? :D
    Vidis, da su Hrvati imali srece, ne bi danski igrac rušio Rebica 2m od gola za vodstvo Hrvatske i ne bi Modric fulao penal, pa Hr ne bi ni isla u produžetke s Dancima? Kako to?
    Da smo imali srece, ne bi Griezman glumio prekrsaj, pa ne ni ni bilo autogola.
    Ne sudi po Srbiji…vi niste u stanju vezati 2 pobjede u nizu protiv losih ekipa, a kamoli nanizati 6 do finala SP-a.
    Ne znas, ne razumijes i mozak ti se pomuti na rijec “Hrvat” i naravno da ne rasuđuješ zdrave pameti.
    Citirat cu Dechampsa, koji je ovo izgovorio kao vrhunski trener i najbolji na svijetu 2018., a odnosi se upravo na produžetke i penale koje su Hrvati ratnički podnijeli:
    “Mentalno najjača ekipa SP-a u Rusiji bila je Hrvatska”.
    Spanjolski izbornik Enrique: “Svatko kome je Hrvatska u finalu SP bila iznenadjenje, taj pojma o nogometu nema”…
    Pronašao sam te u zadnjem opisu, no kod tebe je dijagnoza opasnija. Ne toliko neznanje, koliko jal, ogorčenost i zavist prema maestralnim Hrvatima koji su 13.zemlja ikad koja je izborila finale SP-a u povijesti. Da te podsjetim, na svijetu je 205 zemalja. Ugodan ti dan i pusa iz zemlje Viceprvaka svijeta! :*
    (Jedna dama, 11. jun 2021 15:14)

    # Link komentara

  23. Evo kolike su šanse naših mitomana da budu prvaci.

    Euro 2021 odds
    France 9-2
    England 5-1
    Belgium 6-1
    Spain 8-1
    Germany 8-1
    Portugal 8-1
    Italy 9-1
    Netherlands 14-1
    Denmark 28-1
    Croatia 33-1
    (Mitomanija, 11. jun 2021 00:09)


    2018 FIFA World Cup Odds

    Brazil 4.5-1
    Germany 4.7-1
    Spain 6-1
    France 6.5-1
    Argentina 9.5-1
    Belgium 12-1
    England 18-1
    Uruguay 25-1
    Portugal 28-1
    Croatia 33-1
    (Susjed, 11. jun 2021 15:06)

    # Link komentara

  24. Moguće je za razliku od Srbije.
    (Ajde, 11. jun 2021 14:46)

    # Link komentara

  25. Tedy Rusija je izbacila Španjolsku, da Hrvatska nije bila umorna od tolikih produžetaka neznam da bi ih Francuzi dobili u finalu ni uz evidentnu potporu sudaca!
    (Maro, 11. jun 2021 13:08)

    Za razliku od Hrvatske, Francuska se nije mucila, a ti se zapitaj zasto. Hrvatska je imala veliku srecu dosavsi do finala. Dalje, Hrvatska nije imala sta da trazi protiv Francuske, jer su vas demolirali. Nije da nisu mogli vise. Razlika u kvalitetu je bila ocigledna. Francuzi bi sigurno pobedili u finalu odnosno bez obzira sto sada jeste dosao red na promociju novog argumenta kao poluge za kantanje od strane gorepomenutih. Kako god bilo, opet biste izgubili. Ostavi se mitova o umoru kao glavnom uzroku razvaljivanja. Vecito pokusavate umanjiti znanje, koncept, kvalitet i superiornost Francuske. Opet ti kazem, umor tu nista nije znacio, jer niste igrali dvadeset meceva zaredom i narednog dana finalni covece.
    (Sasa, 11. jun 2021 14:31)

    # Link komentara

  26. @Tedy,

    Moze li “stručno” objasnjenje, kako su Hrvati demolirali Argentinu 3:0, a tu istu, “slabu” Argentinu Francuzi jedva dobili 4:3, par dana kasnije? :D
    Sve sto Hrvati pobijede, vama je slabo.
    A te iste “slabe” reprezentacije vas tradicionalno demoliraju. Kako to? :D
    (Pik pik, 11. jun 2021 14:30)

    # Link komentara

  27. Tedy Rusija je izbacila Španjolsku, da Hrvatska nije bila umorna od tolikih produžetaka neznam da bi ih Francuzi dobili u finalu ni uz evidentnu potporu sudaca!
    (Maro, 11. jun 2021 13:08)

    # Link komentara

  28. Da može, ali bi moralo da se desi da protivnici u 1/8 finala i 1/4 četvrt finala budu Danska i Rusija ili njima u kvalitativnom smislu slične reprezenracije.... Realno je tako..... Da neko ne pomisli da sam sarkastičan, ironičan ili nerealan.... Uspesi Hrvatske sa SP 2018 i 1998 su fantastični i stvarno svaka čast.... Ali ipak ako se stvari posmatraju realno uz dužno poštovanje za utakmicu protiv Argentine i polufinala protiv Engleske smatram da Danska i Rusija nisu u tom trenutku top reprezenracije.... Hrvatska ih je dobila posle penal serije.... Finalna utakmica protiv Fra je pokazala da su to ipak reprezenracije iz različitih kvalitativnih razreda.... Fra- Bel utakmica je bila značajno zanimljivija.... Zato treba istaći da Hrv ima odličnu reprezentaciju i da ima šansu, ali stavljati ih među top favorite...?
    (Tedy, 11. jun 2021 08:41)

    # Link komentara

  29. Hrvati će za svoj dres ginuti, to je sigurno, sada imaju vrhunskog golmana, vezni red koji je jedan od najboljih u Europi i mlade talente koji dolaze Gvardijola,Ivanušeca, Bradarića...
    (Maro, 11. jun 2021 06:40)

    # Link komentara

  30. Vidim da ima dosta komentara koji su mahom od strane komšija i koji su dosta lajkovani, pretpostavljam i od strane naših ljudi
    Da potpunim pravom, ljudi su igrali finale sp
    Tu je kraj
    Svaka čast
    Mi da smo igrali, prebacivali bi narednih 100 godina, pa makar se i nikad ne plasirali
    Imaju ekipu, njihovo je da sanjaju, pustite ih...
    (amigo, 11. jun 2021 02:15)

    # Link komentara

  31. njima je bitno samo da nema Srba.
    (stt, 11. jun 2021 00:15)

    # Link komentara

  32. Evo kolike su šanse naših mitomana da budu prvaci.


    Euro 2021 odds
    France 9-2
    England 5-1
    Belgium 6-1
    Spain 8-1
    Germany 8-1
    Portugal 8-1
    Italy 9-1
    Netherlands 14-1
    Denmark 28-1
    Croatia 33-1
    (Mitomanija, 11. jun 2021 00:09)

    # Link komentara

  33. Che

    Jel su nas to prebacili pa sad učestvujemo u azijskom kupu nacija pošto se zadnjih 25god nismo plasirali na euro.
    (Trajko, 10. jun 2021 22:51)

    # Link komentara

  34. Dve stvari nikada nusu smele da napuste Sautempton. Dejan Lovren i Titanik...
    (Poslednji samuraj, 10. jun 2021 22:42)

    # Link komentara

  35. Sutra je brutalna utakmica. Japan-Srbija
    (Che, 10. jun 2021 22:10)


    Jeste brutalno, kad sutra budu igrali Novak Djokovic i Nadal u polufinalu RG.
    (Becki konjusari, 10. jun 2021 22:19)

    # Link komentara

  36. Sutra je brutalna utakmica. Japan-Srbija
    (Che, 10. jun 2021 22:10)

    # Link komentara

  37. [link]/

    Pogledajte skracenicu ispod imena Zvezde.
    (Petar, 10. jun 2021 22:06)

    # Link komentara

  38. Pa evo, kad vec gledamo stvari koje su potpuno nebitne u kontekstu reprezetnacija...dinamo osvojil pretecu kupa uefa-e. Jako bitno u ovom kontextu....
    (fudbalija, 10. jun 2021 21:38)


    Tako je, ali u vreme SFRJ.
    (...., 10. jun 2021 21:58)

    # Link komentara

  39. Pa evo, kad vec gledamo stvari koje su potpuno nebitne u kontekstu reprezetnacija...dinamo osvojil pretecu kupa uefa-e. Jako bitno u ovom kontextu....
    (fudbalija, 10. jun 2021 21:38)

    # Link komentara

  40. koliko iskomplexiran moraš biti da uspoređuješ dječje natjecanje s jednim finalom sp-om A selekcija. Osim toga, to kaj ste osvojili ta dječja prvenstva...kakve točno koristi od toga imate? Koje ste igrače stvorili da su iole bitni osim SMS-a, koji je precijenjen i eventualno Jovića koji je teški Realov flop?
    A ovo za zvezdu...uspoređivati klub u koje su igrali svi najbolji iz jugoslavije i koji je bil jugoslavenski projekt s natjecanjem reprezentacija je djetinjasto. Nista vi ništa osvojili vrijedno spomena, osim tih dječjih turnira...
    (fudbalija, 10. jun 2021 20:52)

    Odlicno, pa osvojite onda vise bilo sta, ja bih vam prvi srdacno cestitao, kao i vi nama kada se budemo kvalifikovali na Euro.
    U Crvenoj Zvezdi je od 24 igraca prvog tima koji je OSVOJIO KEŠ, 21 bilo srpskog ili crnogorskog porekla, a Prosinecki je Srbin sa majcine strane, a njega nisam ni racunao.
    Tako da, decko, mi itekako jesmo osvojili nesto itekako vredno spomena, a vi ste osvojili...sta tacno?
    Evo sta ste osvojili...moracu na engleskom:
    Croats? Ah you mean Balkan Nazis that play football well.
    (Vile, seno i udisanje metana iz balege, 10. jun 2021 21:08)

    # Link komentara

  41. Nema vecih licemera od ovih Hrvata.Zvezda nije srpski klub,nije ni iz Srbije,Beograda izgeda.Pa sto ste onda bacali one vaterpoliste u more?Da su kojim slucajem Hajduk ili Dinamo osvoji KES recimo 60 i neke,70 i neke,nebitno,dal bi govorli da je to jugoslovenski ili hrvatski klub.A tek ova prica o SRJ,kako eto to nije Srbija,to nisu Srbi,Srbija nije postojala.Dok na sva zvona govore o velikosroskoj agrsiji 90 tih.Znaci kad vas Srbi puknu u necemu kao SRJ onda to nisu Srbi al nekom negativnom smislu jeste.
    (bice opet srpsko sve, 10. jun 2021 21:07)

    # Link komentara

  42. fudbalija, 10. jun 2021 20:52)

    pa sto vi onda ne osvojite neki trofej :) a da, to vi ne znate.
    (bilde :), 10. jun 2021 21:04)

    # Link komentara

  43. "Ajmo ispocetka, Zvezda je osvojila KEŠ-a nakon referenduma u HR , a Svetski kup nakon zvanicnog otcepljenja HR. SFRJ tad nije postojala, da li shvatas sustinu?!"
    (bilde :), 10. jun 2021 20:38)

    Izgleda da ipak treba nacrtati, drugačije ne ide. Koju ligu je Zvezda igrala (i osvojila) da bi uopće igrala KEŠ te godine ?
    a) ligu sa Surdulicom, Obilićem, Spartakom iz Knjaževca, Jagodinom ili
    b) ligu sa Dinamom, Hajdukom, Sarajevom, Željom itd.
    Pokušaj zaokružiti točan odgovor. Jel se lampica upalila, ide li ??? Ili još ne ide ?
    (grupni_flex, 10. jun 2021 20:55)

    # Link komentara

  44. koliko iskomplexiran moraš biti da uspoređuješ dječje natjecanje s jednim finalom sp-om A selekcija. Osim toga, to kaj ste osvojili ta dječja prvenstva...kakve točno koristi od toga imate? Koje ste igrače stvorili da su iole bitni osim SMS-a, koji je precijenjen i eventualno Jovića koji je teški Realov flop?
    A ovo za zvezdu...uspoređivati klub u koje su igrali svi najbolji iz jugoslavije i koji je bil jugoslavenski projekt s natjecanjem reprezentacija je djetinjasto. Nista vi ništa osvojili vrijedno spomena, osim tih dječjih turnira...
    (fudbalija, 10. jun 2021 20:52)

    # Link komentara

  45. Pročitaj pažljivo (ako si sposoban); trofeji pripadaju FR Jugoslaviji a ne SFRJ. Dakle dva oka u glavi, bez ostalih republika. Ili u prijevodu, srpski trofeji. Čestitam još jednom, možda ćete jednog dana i braniti trofeje. Naravno, ako se ikad plasirate.
    (grupni_flex, 10. jun 2021 20:28)

    Ajmo ispocetka, Zvezda je osvojila KEŠ-a nakon referenduma u HR , a Svetski kup nakon zvanicnog otcepljenja HR. SFRJ tad nije postojala, da li shvatas sustinu?! To sto se ta zemlja tad tako zvala neumanjuje cinjenicu da ste igrali protiv Srba, otud i suze na Maksimiru. Da ste igrali protiv jugoslovena nekih, ne bi ni bilo suza...ovako, zna se. Isto vazi i za kosarku. Mislim, ti sad hoces nesto da predstavis kao da ste vi igraliprotiv Bugara a ovamo se kidali da nas pobedite. Jeftin pokusaj.
    (bilde :), 10. jun 2021 20:38)

    # Link komentara

  46. "Mi smo u povijesti osvojili titule u klupskom i reprezentativnom fudbalu."
    (Becki konjusari, 10. jun 2021 20:16)

    U seniorskom nogometu jedine titule koje Srbija ima (što se reprezentacije tiče) su titule najvećih rupa svih vremena Europskih prvenstava.
    Što se klupske konkurencije tiče, nema ni to. Zvezda je KEŠ osvojila kao predstavnik SFRJ a ne Srbije.
    Ali OK, ni ove titule višestrukih rupa nisu mala stvar, ne može to svatko :-).
    (grupni_flex, 10. jun 2021 20:36)

    # Link komentara

  47. "hahahaaaa...znaci, sad racunas Jugoslaviju kad su u pitanju negativni rekordi?!"
    (bilde :), 10. jun 2021 18:36)

    Pročitaj pažljivo (ako si sposoban); trofeji pripadaju FR Jugoslaviji a ne SFRJ. Dakle dva oka u glavi, bez ostalih republika. Ili u prijevodu, srpski trofeji. Čestitam još jednom, možda ćete jednog dana i braniti trofeje. Naravno, ako se ikad plasirate.
    (grupni_flex, 10. jun 2021 20:28)

    # Link komentara

  48. Sto se vi ravnate sa svetskim sampionom?! Poenta je da niko nikad u istoriji fudbala, tim koji je igrao finale SP u prvoj zvanicnoj utakmici dobije 6 golova
    (bilde :),

    Pa valjda se viceprvaci svijeta mogu usporedjivati s prvacima svijeta, koje uredno tuku kada igraju.
    Tragikomedija je kada se vi Srbi usporedjujete sa Viceprvacima svijeta.
    A u povijesti niste osvojili ni vrecu bombona u ozbiljnom nogometu. :D
    (Turske sluge, 10. jun 2021 19:52)

    Ako je Kup Sampiona i omladinsko prvenstvo sveta vreca bombona, onda ok...nego podseti me, sta ste tacno osvojili, as in pobedili, bili prvi, zauzeli prvo mesto, pobedili u finalu?
    Izvini na pojasnjenju, dobijam neki vibe od vas da vam taj koncept nije bas najjasniji.
    (Vile, seno i udisanje metana iz balege, 10. jun 2021 20:16)

    # Link komentara

  49. Pa valjda se viceprvaci svijeta mogu usporedjivati s prvacima svijeta, koje uredno tuku kada igraju.
    Tragikomedija je kada se vi Srbi usporedjujete sa Viceprvacima svijeta.
    A u povijesti niste osvojili ni vrecu bombona u ozbiljnom nogometu. :D
    (Turske sluge, 10. jun 2021 19:52)


    No, no...šampioni sa šampionima, a gubitnici sa gubitnicima. Vi mozete sa Madjarima i recimo Holandjanima. Dok vec sa Grcima i Dancima ne mozete, pogadjas, oni su prvaci Evrope.

    Mi smo u povijesti osvojili titule u klupskom i reprezentativnom fudbalu.
    (Becki konjusari, 10. jun 2021 20:16)

    # Link komentara

  50. Sto se vi ravnate sa svetskim sampionom?! Poenta je da niko nikad u istoriji fudbala, tim koji je igrao finale SP u prvoj zvanicnoj utakmici dobije 6 golova
    (bilde :),

    Pa valjda se viceprvaci svijeta mogu usporedjivati s prvacima svijeta, koje uredno tuku kada igraju.
    Tragikomedija je kada se vi Srbi usporedjujete sa Viceprvacima svijeta.
    A u povijesti niste osvojili ni vrecu bombona u ozbiljnom nogometu. :D
    (Turske sluge, 10. jun 2021 19:52)

    # Link komentara

  51. Za "damu" pitanje, jel si im davala podrsku kao Kolinda u mokroj majci?
    (Becki konjusari, 10. jun 2021 19:36)

    # Link komentara

  52. Xnodeše, ti se nisi makao iz svoje sobice.
    Doduše, ti nemaš gdje ni pratiti svoju repku.
    Mozda po splavovima :D
    Da, pratila sam Vatrene, i to ponosno kazem.
    Od 7-77 godina svi su ludjacki navijali za Hrvatsku, baka s placa zna nabrojati prvih 11, kao i dijete id 5 godina. Moja baba zna sve himne Vatrenih, od rijeci do rijeci.
    To se zove kult reprezentacije, ali, sto bi ti znao o tome? :D
    (Jedna dama, 10. jun 2021 19:24)


    Vidim, bas im je znacila tvoja podrska i tvoje babe. Ne brini, brzo cete doma.
    (Becki konjusari, 10. jun 2021 19:32)

    # Link komentara

  53. Ozbiljna reprezentacija koja ima glavu i rep posložena na svim pozicijama. Golman dobar pokazao protiv Belgije kvalitet. Levi bekovi Gvrdiol Bradarić omladinci ali superkvalitetni budućnost Hrvatske. Desni bekovi najslabiji deo tima jer je Vrsaljko van forme a nemaju neke zamene. stoperi Vida Ćaletacar dobar tandem stoper je po vokaciji takođe i mladi Gvrdiol a tu je i Lovren trenutno van forme ali ga poveli za kasnije utakmice. Vezni red najbolji na svetu Modrić Kovačić Broza Vlašić Pašalić to je svetski vrh. Napadači Kramarić Rebić Perišić Brekalo sve igrači najjačih liga bez klasičnog centarfora ubice. Ekipa koja može čuda napraviti a Srbi poštuju hrabre i jake momke.
    (Uroš, 10. jun 2021 19:32)

    # Link komentara

  54. Sve je moguce?!?!
    (Cinik lek za zgaravicu, 10. jun 2021 19:31)

    # Link komentara

  55. Izbacili smo vas, i tacka.
    Srbi i Crnogorci, ne CIA, ne Vatikan, ne Marsovci, vec Srbi i Crnogorci.
    Ponovi sada za mnom... Srbi i Crnogorci, pa opet... Srbi i Crnogorci, zaspi sa ovom mislju, bice ti lakse kada se probudis shvatajuci da si Hrvat, to je tesko za prezvakati, i jos svaki dan, biti Hrvat iz dana u dan... nezgodno.
    (Punto per Punto, 10. jun 2021 16:53)

    Tata zasto Hrvati uvijek navijaju za Hrvatsku a mi moramo za Nigeriju Argentinu Island Rusiju Dansku Englesku sad Skotsku pa Česku.
    (Tereza, 10. jun 2021 19:31)

    # Link komentara

  56. Vi Srbi zaista ne razumijete nogomet. Zato i jeste gdje jeste.
    Cast izuzecima!
    (Pik pik, 10. jun 2021 19:02)

    Da ste bolji od raspada Juge bolji ste,al ne mozemo vas u svemu drati.
    (bice opet srpsko sve, 10. jun 2021 19:26)

    # Link komentara

  57. Poseban je to adrenalin. Pratila sam Vatrene po cijeloj Rusiji i zato se usudim reci: sve je moguce! :D
    (Jedna dama, 10. jun 2021 18:48)


    Mora da si im davala moralnu podrsku po Rusiji.
    (Turski konjusari,

    Xnodeše, ti se nisi makao iz svoje sobice.
    Doduše, ti nemaš gdje ni pratiti svoju repku.
    Mozda po splavovima :D
    Da, pratila sam Vatrene, i to ponosno kazem.
    Od 7-77 godina svi su ludjacki navijali za Hrvatsku, baka s placa zna nabrojati prvih 11, kao i dijete id 5 godina. Moja baba zna sve himne Vatrenih, od rijeci do rijeci.
    To se zove kult reprezentacije, ali, sto bi ti znao o tome? :D
    (Jedna dama, 10. jun 2021 19:24)

    # Link komentara

  58. P.S. Jovic duplo vise vredi od Modrica.
    (Becki konjusari,

    Ahahahaha
    Zato ga potjeraš iz Reala, a kralju Modricu sa 36 produžiše ugovor.
    Nema zime za Jovica, uvijek se moze zaposliti kao čistac Modricevih kopacki. A i Modricev sin uskoro ce trebati čistača kopački.
    Rešeno! :D
    (The king, 10. jun 2021 19:19)

    # Link komentara

  59. Vi Srbi zaista ne razumijete nogomet. Zato i jeste gdje jeste.
    Cast izuzecima!
    (Pik pik, 10. jun 2021 19:02)


    Zato ste i plakali na Maksimiru, sto se ne razumemo u fudbal. Mi bar imamo trofeje u klupskom i reprezentativnom fudbalu, svrati da vidis.
    (Becki konjusari, 10. jun 2021 19:19)

    # Link komentara

  60. Pa i Njemci su nedavno primili 6 od Spanjolaca.
    Znaci, rupa su?
    Vi Srbi zaista ne razumijete nogomet. Zato i jeste gdje jeste.
    Cast izuzecima!
    (Pik pik, 10. jun 2021 19:02)


    Sto se vi ravnate sa svetskim sampionom?! Poenta je da niko nikad u istoriji fudbala, tim koji je igrao finale SP u prvoj zvanicnoj utakmici dobije 6 golova
    (bilde :), 10. jun 2021 19:17)

    # Link komentara

  61. Američki “The ringer” danas je proglasio hrvatski dres najljepšim na Euru.
    Drugi je talijanski, treci belgijski.
    Tako je nekako sve krenulo i prije Rusije, nije li? :)
    (Srce Vatreno, 10. jun 2021 19:16)

    # Link komentara

  62. ti bi se usporedjivao s goropadnim Hrvatima i osvajačima svjetskih medalja, Balon d’ora, Zlatnih lopti i kopacki???
    Samo cu reci: Hahahahahaha
    (Htjeli bi, a ne mozete, 10. jun 2021 19:03)


    Dobro je da ovo nije znala mocna: Slovacka, Madjarska, Tunis, Svedska...da su ovo procitali tesko bi im bilo sa osvajacima drvenih medalja.


    P.S. Jovic duplo vise vredi od Modrica.
    (Becki konjusari, 10. jun 2021 19:12)

    # Link komentara

  63. otprilike iste šanse kao i Srbija.
    (Radovan III, 10. jun 2021 19:11)

    # Link komentara

  64. Ko je Lovren govori činjenica da je on došao kao stub odbrane iz Liverpoola u Zenit iz St.petersburga i posle par utakmica dobio kap. traku. To najbolje govori na kojoj ceni je hrvacki fudbal i kako gledaju na njihove reprezentativce u jednoj Rusiji. Taj Lovren je nakon dolaska sa Zenitom osvojio titulu prvaka Rusije. Uzeo LŠ pre 2 god s Liverpulom i bio najbolji fudbaler u odbrani viceprvaka sveta Hrvatske na mundijalu. Postigao je više za svoju reprezentaciju nego svi naši fudbaleri zajedno u ovom veku.
    (Zoran KŠ, 10. jun 2021 19:08)

    # Link komentara

  65. Poseban je to adrenalin. Pratila sam Vatrene po cijeloj Rusiji i zato se usudim reci: sve je moguce! :D
    (Jedna dama, 10. jun 2021 18:48)


    Mora da si im davala moralnu podrsku po Rusiji.
    (Becki konjusari, 10. jun 2021 19:08)

    # Link komentara

  66. A kada ce Srbi kuci?
    Ah da, pa Srbi ne idu nigdje!
    Tradicionalnooooo :D
    (Prc, 10. jun 2021 18:57)


    Igrali SP, sto vas tice, ko visoko leti, nisko pada.
    (Becki konjusari, 10. jun 2021 19:07)

    # Link komentara

  67. U biti je vama Srbima svako ovakvo natjecanje super. Ne nervirate se oko svoje ekipe pošto vas nema ili ako i dođete na neko sp odete doma vrlo brzo, pa onda navijate za puno ekipa. Zadnji put ste navijali za 7 različitih ekipa, eto tek ta zadnja sedma vas razveselila....
    (multinavijači, 10. jun 2021 19:07)

    # Link komentara

  68. A kada ce Srbi kuci?
    Ah da, pa Srbi ne idu nigdje!
    Tradicionalnooooo :D
    (Prc, 10. jun 2021 18:57)

    Bar nas ne praše sa 6:0 , ili sa 8 komada od Portugala, a mi sa njima nerešeno...bolje da se ne blamiramo kao vi, sto ste umislili da ste neko i nesto.
    (Petar, 10. jun 2021 19:06)

    # Link komentara

  69. Zar je tesko reci da su jednostavno bolji od nas !
    Od Bobeka , Beare , Zebeca , Cajkovskog . Gde bi bili Zvezda i Partizan bez Hrvatskih igraca koji su u beograd dolazili politickom voljom vrha drzave !
    Nas najbolji igrac u poslednjih trideset pet godina je Stojkovic, koji je celu karijeru proveo u slabasnoj Japanskoj ligi , a oni su u medjuvremenu imali igrace najjacih klubova sveta ( Suker , Boban , Prosinecki , Rakitic , Modric , Mandjukic itd .
    Cast nam brane par bekova , halfova i defanzivnih veznih , njihovi ofanzivni igraci su kosmicki daleko od nasih !!!
    (Miki, 10. jun 2021 19:05)

    # Link komentara

  70. Nije iskljuceno,mada vrlo teško pored europske petorke,mada ko je 2018 na prošlom svetskom prvenstvu u Rusiji i na trenutak promislio da ce Hrvatska igrati finale protiv Francuza i dalje neverovatan i grandiozan uspeh hrvatskog fudbala i ubedljivo najveci ikada.Tako da mogu do polu-funala,sve zavisi kako ce odigrati protiv neugodnih Škota i ambicioznih polu-domacina Engleza u grupi,jer mislim da će Češku lagano da pobede,plus sa kim ce se ukrstiti u nokait fazi,osmina i četvrt-finale,ako bude neko europska petorke(ne racunajuci Englesku,pošto su sa njima u grupi) bojim se da ce to biti kraj Hrvatske na ovom EURU.
    Mada braco Hrvati glavu gore,držim vam fige i navijajte da Makedonija prodje grupu,što bi bio grandiozan uspeh,kao vaš 2018.
    (Mediterano Blanco, 10. jun 2021 19:04)

    # Link komentara

  71. Mozemo samo da lazemo sami sebe..Hrvati su miljama iznad nas..kod nas je rasulo svuda..oduvek..nismo se plasirali na Evropsko 20 god..ej bre..sad se nije plasirao ko nije hteo..protiv Skota..toliko bedno..bezdusno..sram vas bilo sve..jedino kad je bio Antic smo igrali za svoju zemlju i kako treba..tad nismo imali srece a i tada je bilo mangasa.mkoji su ga bojotovali.mumesto sad da uzivamo i da navijamo..mi iz ljubomore i iz besa popujemo Hrvatima..koji su bili drugi na svetu..ej bre..i da..da se ne lazemo..90 posto nas bi menjali i Djokoviceve grend slemove..kosarkase..odbojkase..za finale svetskog prvenstva..prvi ja..
    (Tomas ue, 10. jun 2021 19:04)

    # Link komentara

  72. Ne zanosi se da imate neki kvalitet, u Rusiji ste imali bas mnogo srece. Srbija sada ima pojedinacno veci kvalitet, srpska repka je skuplja a to nesto govori.
    (Gogo,

    A koliko to kosta srpska repka? Imali ste dva igraca po 70 milijuna, sms i Jovic.
    Znaci, dva igraca vam koštali ko pola repke :D
    U medjuvremenu, Jovic pao na 20 milijuna.
    A Hrvati poskupili za 60 mil i sada vrijede 376.
    Mladi u-21 Hrvati vrijede 81 milijun, srpski u-21 vrijedi 20 milijuna.
    Samo care da ti kazem da vam dzaba 2 skupa igraca kada nemate tim.
    Sto je s golmanom? Ostalim pozicijama? Da ne pricamo o gubitničkom mentalitetu, nejedinstvu, klasi, patriotizmu. Sve to nemate i nikada niste imali.
    Povijest? Pobijedili jednom u zivotu veliki tim, jedva 1:0.
    I ti bi se usporedjivao s goropadnim Hrvatima i osvajačima svjetskih medalja, Balon d’ora, Zlatnih lopti i kopacki???
    Samo cu reci: Hahahahahaha
    (Htjeli bi, a ne mozete, 10. jun 2021 19:03)

    # Link komentara

  73. P.S. Najveca rupa je ona sto posle finala SP primi 6 golova. Nema vece.
    (bilde

    Pa i Njemci su nedavno primili 6 od Spanjolaca.
    Znaci, rupa su?
    Vi Srbi zaista ne razumijete nogomet. Zato i jeste gdje jeste.
    Cast izuzecima!
    (Pik pik, 10. jun 2021 19:02)

    # Link komentara

  74. Braćo Srbi, šta bi dali da ste na našem mestu.
    (Ja iz HR, 10. jun 2021 19:00)

    # Link komentara

  75. Ilija, 10. jun 2021 18:15)


    Susjed, kaj se nerviras. Ionako cete kuci uskoro.
    (....,

    A kada ce Srbi kuci?
    Ah da, pa Srbi ne idu nigdje!
    Tradicionalnooooo :D
    (Prc, 10. jun 2021 18:57)

    # Link komentara

  76. Srbi, zahvalite Hrvatima na motivaciji. Svake 4 godine u ovo vrijeme vi se budite.
    Ne zato sto idete na euro! Vec zato sto se nabrijavate da navijate protiv Hrvata.
    Tako je to s gubitnicima.
    Sve ozbiljne, pa cak i prosječne nogometne zemlje navijaju da vide svoj tim na EP.
    Vas ni tu nema. Ali zato pametujete o sportu koje cijelo ovo stoljece niste u stanju prezentirati na Kontinentu.
    Zao mi vas je :D
    (Tuzni dnk, 10. jun 2021 18:54)

    # Link komentara

  77. Da, Srbi, veći je uspjeh kad se ne kvalificiraš jer ne možeš doživjeti neuspjeh na prvenstvu. Pametno, onako zen.
    (Netijak, 10. jun 2021 18:51)

    # Link komentara

  78. Izvlačite iz konteksta. Dao je intervju Englezima i nahvalio ih te rekao da imaju zastrašujuću ekipu. Nahvalio je rivale Francuze, Portugalce, Belgijce…Kada su ga pitali moze li Hrvatska osvojiti EP, rekao da je da Hrvati vole biti “dark horse” i da moze iznenaditi iz sjene.
    Mi u Hrvatskoj smo svjesni da trenutno nismo ni u top5 favorita za osvajanje EP-a. Ali smo svjesni i svoje snage - zajedništva! Kako znamo pobjedjivati i najbolje, koliko ginemo za svoj dres, pa zasto ne? Uz vrhunski pedigre (2 medalje SP, dva 1/4 finala EP), imamo pravo da vjerujemo! Znamo i kako se to radi i nitko nas ne moze uvjeriti da ne mozemo.
    U protivnom, bolje da se i ne natječemo.
    Bit ce tesko, maestralni su Francuzi, Portugal, Belgija, ali nismo ni mi za baciti. Ni Talijani Njemci i Nizozemci i Englezi, koji kao i mi, variraju u formi.
    Sve je moguce.
    Poseban je to adrenalin. Pratila sam Vatrene po cijeloj Rusiji i zato se usudim reci: sve je moguce! :D
    (Jedna dama, 10. jun 2021 18:48)

    # Link komentara

  79. Ilija, 10. jun 2021 18:15)


    Susjed, kaj se nerviras. Ionako cete kuci uskoro.
    (...., 10. jun 2021 18:39)

    # Link komentara

  80. Čestitke na trostrukom trofeju najvećih rupa; najveće rupe svih vremena, najveće rupe na jednom turniru i najveće rupe na golu.
    Svaka čast !
    (grupni_flex, 10. jun 2021 18:22)

    hahahaaaa...znaci, sad racunas Jugoslaviju kad su u pitanju negativni rekordi?! Sa vama uvek komedija. Bitno je da znas gde se nalaze pehari osvajača KEŠ-a i Svetskog kupa. Slobodno dodji da vidis.


    P.S. Najveca rupa je ona sto posle finala SP primi 6 golova. Nema vece.
    (bilde :), 10. jun 2021 18:36)

    # Link komentara

  81. Moze, al na Pes-u.
    (Vlado, 10. jun 2021 18:31)

    # Link komentara

  82. može i Makedonija.
    ali neće.
    (Aca,dreser j

    Eto, i Makedonija moze.
    A Srbija ne moze i nece :D
    Šou!
    (Balon d’or, 10. jun 2021 18:28)

    # Link komentara

  83. Niste izgubili, ali ste ispali od Srba. Cemu onda one suze na Maksimiru?!
    (bilde :), 10. jun 2021 17:09)

    Koliko znam Predrag Mijatović se nikad nije izjašnjavao kao Srbin, osim ako tokom te utakmice nije promjenio nacionalnost na par sati. Ali dobro, nije prvi put da tude uspjehe sebi pripisujete. Znate ono, tko laze, taj i krade.
    (Vedran, 10. jun 2021 18:23)

    # Link komentara

  84. "E moj ti. Mi se dicimo peharimo KEŠ-a ...."
    (Španija-hrvatska 6:0, 10. jun 2021 17:17)

    Oprosti što sam ti odrezao komentar ali ovdje se priča o nogometu/fudbalu. Budući da je riječ o tome, red bi bio da se spomenu i još neki trofeji koje ste osvojili:

    1. Highest average of goals conceded per match - 2.79 FR Yugoslavia (39 goals in 14 matches)

    2. Most goals conceded - 13 - FR Yugoslavia (2000)

    3. Most matches played without consecutive wins - 14 - FR Yugoslavia

    4. Most goals scored in a match, one team - 6 goals: Netherlands 6–1 FR Yugoslavia, 2000

    5. Most goals conceded, one tournament - 13, Ivica Kralj (FR Yugoslavia), 2000

    6. Most goals conceded, one match - 6, Ivica Kralj (FR Yugoslavia), 2000 (vs Netherlands)

    Čestitke na trostrukom trofeju najvećih rupa; najveće rupe svih vremena, najveće rupe na jednom turniru i najveće rupe na golu.
    Svaka čast !
    (grupni_flex, 10. jun 2021 18:22)

    # Link komentara

  85. I sta kazes mi smo igrali nereseno a vi! Stvarno uspjeh koji treba propovjedati, kao kad onomad pade Njemacka i nastade mit o kojem se sanjalo 15 a i pricalo jos 10 godina poslije pa napokon odlazi u legendu. Sad ce se stvarati mit o strasnoj utakmici sa Portugal om.
    (Jna, 10. jun 2021 18:17)

    # Link komentara

  86. Mozemo da trubimo do jutra, ali sto se fudbala tice komsije su apsolutni gospodari na Balkanu. Po pokazanim rezultatima, po omeru pobeda, po broju nastupa na takmicenjima, a i po broju vanserijskih igraca, ne moze niko u ex-yu prostoru da im parira. Osvojeno trece i drugo mesto od kako su samostalni su dokaz koliko odskacu, ne samo na Balkanu vec u celom svetu. A klincima koji ovde pljuju iz nekih licnih frustracija bi samo jedno porucio. Ovo je rubrika fudbal. I ako vam se ne svidja kako komsije igraju, onda ili ne volite fudbal ili ga ne razumete. A ako ih bockate samo da bi ih bockali, onda ste ili nezreli ili imate brdo vremena na pretek za gluposti. Sportski pozdrav.
    (Ilija, 10. jun 2021 18:15)

    # Link komentara

  87. Tesko ce proc grupu,
    al ce se bacat na glavu,
    to su oni.
    (Španija-hrvatska 217:0, 10. jun 2021 18:01)


    Tako i ti mozes u plićaku.
    (bilde :), 10. jun 2021 18:13)

    # Link komentara

  88. E moj ti. Mi se dicimo peharimo KEŠ-a, Svetskog kupa, Svetskog prvenstva u kosarci, odbojci, vaterpolu...najboljem sportisti na svetu Noletu. Nikoli Tesli Srbinu. Vase drvene medalje nas ne interesuju, samo pehari. Vi ne znate kako to izgleda.
    (Španija-hrvatska 6:0, 10. jun 2021 17:17)
    Vidimo koliko vas ne zanima, pa po cijele dane žuč prolijevaš objašnjavajući svima da je finale sp-a nebitno, da je bitniji poraz od španjolske. Vidimo da ne spavaš noćima zbog toga...mi igramo finala sp-a, vas nema na nogometnoj karti. Tješi se s teniserom kojeg ne voli cijeli svijet...
    (europeo, 10. jun 2021 18:07)

    # Link komentara

  89. Mogu ne proc grupu,
    al ne bi me iznenadilo i da osvoje,
    kod njih se nikad ne zna.
    (Španija-Hrvatska 189:0, 10. jun 2021 17:57)

    Susjed, u pravu si. Ali nije Srbin na golu, tesko...
    (ja, 10. jun 2021 18:03)

    # Link komentara

  90. Tesko ce proc grupu,
    al ce se bacat na glavu,
    to su oni.
    (Španija-hrvatska 217:0, 10. jun 2021 18:01)

    # Link komentara

  91. Mogu ne proc grupu,
    al ne bi me iznenadilo i da osvoje,
    kod njih se nikad ne zna.
    (Španija-Hrvatska 189:0, 10. jun 2021 17:57)

    # Link komentara

  92. CRO - ENG

    prva utakmica favorita, puno toga moze resit.
    (Španija-hrvatska 116:0, 10. jun 2021 17:46)


    Neka bude kao poslednji mec na Vembliju, bice viktorija.
    (ja, 10. jun 2021 17:57)

    # Link komentara

  93. Tko god dostigne cetvrtfinale,
    garantiram milion ljudi na ulicama,
    za HR i vise.
    (spanija - hrvatska 6:0, 10. jun 2021 17:39


    pa vas ima 3 miliona hahahahaaa....
    (ja, 10. jun 2021 17:56)

    # Link komentara

  94. Može al valjda neće :D
    (Zoranovic, 10. jun 2021 17:52)

    # Link komentara

  95. U badmintonu
    (Dragan Dulic, 10. jun 2021 17:51)

    # Link komentara

  96. CRO - ENG

    prva utakmica favorita, puno toga moze resit.
    (Španija-hrvatska 116:0, 10. jun 2021 17:46)

    # Link komentara

  97. malo sam posedeo, a vas jos nema nigde,
    pzz Jovo od Umag.
    (jugoslav, 10. jun 2021 17:33)

    Kako nema, neko izgubi od Slovacke a neko igra nereseno sa Prvakom Evrope, dok neko popije 8 komada u dve utakmice. Polako, i vi ce te Doma, ne bas u nedelju, koji dan kasnije. Ionako ste za dom skoferima uvek spremni.
    (ja, 10. jun 2021 17:44)

    # Link komentara

  98. Pa dobro, ajde prvo da odigrate u grupi, posle toga može biti svašta.
    (MileR, 10. jun 2021 17:44)

    # Link komentara

  99. Tko god dostigne cetvrtfinale,
    garantiram milion ljudi na ulicama,
    za HR i vise.
    (spanija - hrvatska 6:0, 10. jun 2021 17:39)

    # Link komentara

  100. Španija-hrvatska 6:0,

    malo sam posedeo, a vas jos nema nigde,
    pzz Jovo od Umag.
    (jugoslav, 10. jun 2021 17:33)

    # Link komentara

  101. Bas citam te vase komentare,cim krene svjetsko prvenstvo u nogometu,ili sad europsko,vama nista drugo ne preostaje da pricate hrvati ispadaju iz grupe,nemaju nikakve sanse,dobit ce 5 komada. Vi ne znate kakav je osjecaj kad igrate finale sv.prvenstva. Zamislite da jednom u buducnosti bude najavljeno finale Srbija- Njemacka. To ce te se nacekat. A dotad,pricajte o Monte video Bog te video. Jos su vam uvijek svjeza sjecanja. Drz te se moji Srbi
    (Hrvat, 10. jun 2021 17:06)

    E moj ti. Mi se dicimo peharimo KEŠ-a, Svetskog kupa, Svetskog prvenstva u kosarci, odbojci, vaterpolu...najboljem sportisti na svetu Noletu. Nikoli Tesli Srbinu. Vase drvene medalje nas ne interesuju, samo pehari. Vi ne znate kako to izgleda.
    (Španija-hrvatska 6:0, 10. jun 2021 17:17)

    # Link komentara

  102. Moze i Srbija! U vaterpolou.
    (čoveče ne ljuti se, 10. jun 2021 17:02)


    Naravno da moze, i poredtoga, i u kosarci, odbojci i tenisu. Vi se drzite pustanja brodica.
    (bilde :), 10. jun 2021 17:12)

    # Link komentara

  103. Oni još uvek nisu svesni da sadašnja njihova reprezentacija nije ni bleda senka pređašnje. Daleko od toga da su loši, ali mislim da su priče o osvajanju šampionata veoma, veoma preambiciozne.
    (Džoni, 10. jun 2021 16:50)

    Svjesni smo itekako, ali smo po meni 2016 bili još bolji nego 2018.
    (qw, 10. jun 2021 17:12)

    # Link komentara

  104. Napred Modri, navijamo za vas!
    (Mile, 10. jun 2021 16:43)

    Ante, ti si?
    (Dragan, 10. jun 2021 17:11)

    # Link komentara

  105. naiskrenije im zelim ispadanje u grupi... bas smarate sa njima...
    (Dragan, 10. jun 2021 17:11)

    # Link komentara

  106. Što se mene tiče i moje generacije, ne morate nikad više ništa osvojiti.
    Za mene ste vječni šampioni. Nije mala stvar biti u 20 godina jednom treći, a jednom igrati finale svjetskog prvenstva i taj osjećaj da igramo finale s Francuzima, a cijeli svijet, svi narodi, navijaju za tvoju malu domovinu.
    (Ja iz HR, 10. jun 2021 17:10)

    # Link komentara

  107. Krivo pamtis stvari zlatna ribice moja. Nikad nismo izgubili od Srba u nogometu. Dok vi od nas pak jeste. Vasa mitomanija jest beskrajna, ali nije lijepo tako notorno lagati.
    (., 10. jun 2021 17:05)


    Niste izgubili, ali ste ispali od Srba. Cemu onda one suze na Maksimiru?!
    (bilde :), 10. jun 2021 17:09)

    # Link komentara

  108. Bas citam te vase komentare,cim krene svjetsko prvenstvo u nogometu,ili sad europsko,vama nista drugo ne preostaje da pricate hrvati ispadaju iz grupe,nemaju nikakve sanse,dobit ce 5 komada. Vi ne znate kakav je osjecaj kad igrate finale sv.prvenstva. Zamislite da jednom u buducnosti bude najavljeno finale Srbija- Njemacka. To ce te se nacekat. A dotad,pricajte o Monte video Bog te video. Jos su vam uvijek svjeza sjecanja. Drz te se moji Srbi
    (Hrvat, 10. jun 2021 17:06)

    # Link komentara

  109. Pre nego što se rugate drugima, činjenica je da se Srbija od raspada YU još nikada nije kvalificirala za evropsko prvenstvo. Znači 21 godina.

    Uvjek je bolje prvo u svoje dvorište gledati i onda druge kritizirati.
    (Nedeljko, 10. jun 2021 16:57)


    takodje je cinjenica da je srpski klub osvojio dva trofeja nakon raspada SFRJ, da Srbija ima i trofeje u reorezentativnom fudbalu. Da je Srbija igrala sa Evropskim sampionom nereseno a neki tamo popili 8 komada. Budi dosledan kad pricas istinu.
    (...., 10. jun 2021 17:06)

    # Link komentara

  110. Sto ste plakali na Maksimiru 1999?Ko izbaci bronzance decke i igra na Euru 2000,marsovci?
    (Srb-Rs-Cg jedno, 10. jun 2021 16:11)

    Pa valjda sto su izgubili od Srba. Pamcenje im kao u zlatne ribice.
    (bilde :), 10. jun 2021 16:51)

    Krivo pamtis stvari zlatna ribice moja. Nikad nismo izgubili od Srba u nogometu. Dok vi od nas pak jeste. Vasa mitomanija jest beskrajna, ali nije lijepo tako notorno lagati.
    (., 10. jun 2021 17:05)

    # Link komentara

  111. Braćo Srbi ne sekirajte se nećemo proći grupu.
    (Kompleks, 10. jun 2021 17:05)

    # Link komentara

  112. @Luka
    Bravo za komentar. To me nervira sto se sve svodi na naboj, kult reprezentacije i slicne gluposti te ispada da kad tapkas kosarkasku loptu naglo postanes patriota, ali ako je slucajno sutnes, odjednom iscezne sva ljubav prema drzavi, dok je kod vas nekom magijom obrnuto. Ispade ljudima da su Modric, Mandzukic i Rakitic osvajali LS sa stranim klubovima jer vole Hrvatsku.
    I to sve samo da bi se komentatori osecali kako su oni nekako zasluzni za
    uspehe tima, odnosno da su neuspesi samo zamo zato sto su njih izneverili.
    S tim u vezi, verujem da vi nemate kvalitet da daleko dogurate na ovom EP, svakako ne da ga osvojite, a jeste bolji od nas ako vam to bas znaci, mene generalno bas briga kakvi smo u odnosu na vas u kosarci.
    (jsx, 10. jun 2021 17:04)

    # Link komentara

  113. Imam 50 g i obožavam sport. Uopće ne želim ulaziti u rasprave jer pola pratitelja na ovom portalu se nije rodilo dok su se rađale najljepše sportske priče na prostoru bivše Juge. Lovren ima puno pravo reći to što je rekao, mada se ja s tim ne slažem. Opet, rekao je što stvarno misli (kao i ostali u reprezentaciji) i to je naša snaga: vjerujemo i nećemo odustati sve dok ima teoretske šanse. Korak po korak, uz kvalitetu (koju imamo), vjeru (apsolutno imamo)i sreću (znamo je izazvati) možemo daleko, čak i osvojiti (gotovo sigurno pa nećemo). Ali..proživjeti sve to u najmanje tri utakmice, gotovo svako natjecanje..to je stvarno neprocjenjivo, zato hvala dečkima, makar samo za plasman na EP. Ne morate navijati za nas, ali nemojte biti zlobni: Njemci su dobili više utakmica na penale od nas pa nisu srećkovići, nego "hladnokrvni znalci".. Mi smo svoje odradili, sve ostalo je bonus. I da, možemo osvojiti..
    (goalkeeper71, 10. jun 2021 17:03)

    # Link komentara

  114. To je bila SRJ, a ne Srbija. A kako ste nas izbacili. Nepriznati gol Šukeru jer je Kralj izvadio loptu koja je za metar prešla gol-liniju. A igrali smo bez Bobana, Prosinečkog, Vlaovića, Štimca i Bilića.
    (:D, 10. jun 2021 16:29)



    Mit je da je Suker dao gol. Lako proverljivo na netu.
    (...., 10. jun 2021 17:02)

    # Link komentara

  115. Moze i Srbija! U vaterpolou.
    (čoveče ne ljuti se, 10. jun 2021 17:02)

    # Link komentara

  116. @ Luka E moj prika Hrvatska u nogometu ne da nije za klasu kvalitetnija od Srbije, nego nije ni kvalitetnija. Ne radi se samo o naboju i odnosu prema dresu, nego o mnogo drugih faktora. Skoti su izbacili na penal ruletu Srbe i otisli na EP, a kada bi od 22 igraca na terenu po kvalitetu izabrao najboljih 11, u tom timu bi se nasao tek jedan Skot. Ali oni su sve podredili tome da odu, imali i srece, izvukli maksimum maksimuma. A kod Srbije je sve bilo pogresno - od taktike, sastava, pozicioniranja pojedinih igraca. Ne zanosi se da imate neki kvalitet, u Rusiji ste imali bas mnogo srece. Srbija sada ima pojedinacno veci kvalitet, srpska repka je skuplja a to nesto govori.
    (Gogo, 10. jun 2021 16:58)

    # Link komentara

  117. Pre nego što se rugate drugima, činjenica je da se Srbija od raspada YU još nikada nije kvalificirala za evropsko prvenstvo. Znači 21 godina.

    Uvjek je bolje prvo u svoje dvorište gledati i onda druge kritizirati.
    (Nedeljko, 10. jun 2021 16:57)

    # Link komentara

  118. Hahahahah!!! Pa nećete ni u grupi proći.
    (s1pac, 10. jun 2021 16:38)

    Nećete vi drage komšije ni grupu proći!
    (boki, 10. jun 2021 16:35)

    Može,juče.
    (aleksandar, 10. jun 2021 16:29)

    -------

    Ovo je odraz vaseg mentaliteta. Umjesto da vam Hrvatska bude nogometna inspiracija, vi bi najradje da nas tamo svi napucaju kao kantu. To bi bio vas jedini uspjeh. Pljuc. Ali nema veze, jer sve se vraca sve se placa. Toliko ste lose karme skupili, da cisto sumnjam da cete se ikad kvalificirat.
    (Andro, 10. jun 2021 16:57)

    # Link komentara

  119. Daj Boze da ne izgubimo u nedelju, kakvo crno osvajanje.
    (Ante, 10. jun 2021 16:56)

    # Link komentara

  120. Sto ste plakali na Maksimiru 1999?Ko izbaci bronzance decke i igra na Euru 2000,marsovci?
    (Srb-Rs-Cg jedno, 10. jun 2021 16:11)

    To je bila SRJ, a ne Srbija. A kako ste nas izbacili. Nepriznati gol Šukeru jer je Kralj izvadio loptu koja je za metar prešla gol-liniju. A igrali smo bez Bobana, Prosinečkog, Vlaovića, Štimca i Bilića.
    (:D, 10. jun 2021 16:29)

    Da da, nebeska nepravda, da nije mozda CIA ili Vatikan u pitanju bio...a da, to vi obicno nama spocitavate, malo sam zbunjen, mislio sam da ste iznad toga?!
    A nije metar usla, makar 2.5m je lopta usla, ma moze i 5m.
    Izbacili smo vas, i tacka.
    Srbi i Crnogorci, ne CIA, ne Vatikan, ne Marsovci, vec Srbi i Crnogorci.
    Ponovi sada za mnom... Srbi i Crnogorci, pa opet... Srbi i Crnogorci, zaspi sa ovom mislju, bice ti lakse kada se probudis shvatajuci da si Hrvat, to je tesko za prezvakati, i jos svaki dan, biti Hrvat iz dana u dan... nezgodno.
    (Punto per Punto, 10. jun 2021 16:53)

    # Link komentara

  121. Sto ste plakali na Maksimiru 1999?Ko izbaci bronzance decke i igra na Euru 2000,marsovci?
    (Srb-Rs-Cg jedno, 10. jun 2021 16:11)

    Pa valjda sto su izgubili od Srba. Pamcenje im kao u zlatne ribice.
    (bilde :), 10. jun 2021 16:51)

    # Link komentara

  122. Teško. Jako teško.
    (Hrvat, 10. jun 2021 16:51)

    # Link komentara

  123. Hrvatska malo slabija sad a bice to ok sretno
    (ivan, 10. jun 2021 16:51)

    # Link komentara

  124. Oni još uvek nisu svesni da sadašnja njihova reprezentacija nije ni bleda senka pređašnje. Daleko od toga da su loši, ali mislim da su priče o osvajanju šampionata veoma, veoma preambiciozne.
    (Džoni, 10. jun 2021 16:50)

    # Link komentara

  125. Pa naravno da može. Samo neznalica će reći da ne može. To je kao da mi u košarci kažemo da možemo da osvojimo SP.
    (Masariko, 10. jun 2021 16:38)l

    Susjed, mogu i Makedonci da osvoje. Ali Hrvati nikad nece biti Grci sampioni EP.
    (bilde :), 10. jun 2021 16:50)

    # Link komentara

  126. Moze da osvoji, ali na Soniju.
    (bilde :), 10. jun 2021 16:49)

    # Link komentara

  127. Iskreno hrvati igrace i ovo evropsko dobro videcete
    (damijan, 10. jun 2021 16:48)

    # Link komentara

  128. Svet je lep kada sanjamo. Cccc...opet su poleteli. Umislili da su Rafal :)
    (Španija-hrvatska 6:0, 10. jun 2021 16:46)

    # Link komentara

  129. Napred Modri, navijamo za vas!
    (Mile, 10. jun 2021 16:43)

    # Link komentara

  130. Pa naravno da može. Samo neznalica će reći da ne može. To je kao da mi u košarci kažemo da možemo da osvojimo SP.
    (Masariko, 10. jun 2021 16:38)

    # Link komentara

  131. Hahahahah!!! Pa nećete ni u grupi proći.
    (s1pac, 10. jun 2021 16:38)

    # Link komentara

  132. Nećete vi drage komšije ni grupu proći!
    (boki, 10. jun 2021 16:35)

    # Link komentara

  133. Može,juče.
    (aleksandar, 10. jun 2021 16:29)

    # Link komentara

  134. Sto ste plakali na Maksimiru 1999?Ko izbaci bronzance decke i igra na Euru 2000,marsovci?
    (Srb-Rs-Cg jedno, 10. jun 2021 16:11)

    To je bila SRJ, a ne Srbija. A kako ste nas izbacili. Nepriznati gol Šukeru jer je Kralj izvadio loptu koja je za metar prešla gol-liniju. A igrali smo bez Bobana, Prosinečkog, Vlaovića, Štimca i Bilića.
    (:D, 10. jun 2021 16:29)

    # Link komentara

  135. Pa sta ima? Tko osvaja? Hoce li Srbija ikad igrat Euro? Cilj je upast u grupu a ne u rupu. A ako kanis pobjediti, ne smijes izgubiti. Znaju li to kaučosi?
    (P., 10. jun 2021 16:28)

    # Link komentara

  136. Dobro je rekao, Hrvatska moze do samog kraja na EP.
    Mislim da ce tako i biti ito ne samo sa HR nego i sa svim ostalim ucesnicama.Posto je vrag uvijek u detalju, nikad se ne zna kad je kome kraj.
    (reci_dvosmisleno, 10. jun 2021 16:22)

    # Link komentara

  137. Hrvatska će igrat minimum tri utakmice na najvecem turniru starog kontinenta. Epski okršaj na Wembleyu s Englezima ce tradicionalno bit nesto posebno, bez obzira kako zavrsi. Meni kao navijaču je to san snova i puna kapa. A mali bonus je šta mogu paralelno pratit i ovu kiselu patnju po vasim portalima, jer to daje dodatnu draž svakom turniru do sad. Idemo Hrvatska!
    (Kiselo samo kiselo, 10. jun 2021 16:21)

    # Link komentara

  138. Ovakve stvari se ne izjavljuju iz njihove pozicije. Ovakvu izjavu sebi mogu da priušte npr. Nemci i Italijani u fudbalu...
    (Rust, 10. jun 2021 15:30)

    Pitaj Nemce i Talijane kako su prosli protiv Hrvate.
    (Susjed, 10. jun 2021 16:13)

    # Link komentara

  139. Mozel tema o tome kako Hrvati nece klecati za blm? Cisto da vidimo kakvi ce bit komentari.
    Fala
    (Torcida Sarajevo, 10. jun 2021 16:12)

    # Link komentara

  140. može i Makedonija.
    ali neće.
    (Aca,dreser jaguara., 10. jun 2021 14:19)

    Može. Ali Srbija i Andora ne mogu jer nisu nikad igrale na evropskom.
    (Nikola, 10. jun 2021 15:37)

    Sto ste plakali na Maksimiru 1999?Ko izbaci bronzance decke i igra na Euru 2000,marsovci?
    (Srb-Rs-Cg jedno, 10. jun 2021 16:11)

    # Link komentara

  141. Mislim da mnogima nije jasno što je bitno u nogometu. Ne pobjeđuje kult niti želja niti naboj. Pobjeđuje kvaliteta. I tu je jedina razlika između onih koji su uspješni i onih koji su neuspješni a sve ostalo su prazne priče kojima se neuspješni tješe. Kad bi pojbeđivao naboj i kult reprezentacije onda Francuzi nebi imali šanse protiv Islanda ali kao što znamo, nije tako. Hrvatska je jednostavno za klasu kvalitenija od Srbije i tako već 25 godina...Jednom se možda to okrene, nadajte se...
    (Luka, 10. jun 2021 16:02)

    # Link komentara

  142. Ako je Grčka osvojila Euro, onda svako može da ga osvoji.

    A Hrvatska, ipak, nije svako. Igraju konstantno dobar fudbal 25 godina.
    (Miloš, 10. jun 2021 15:59)

    # Link komentara

  143. kako da ne
    (da da, 10. jun 2021 15:59)

    # Link komentara

  144. Hahahaha. Mozda ako nekako doguraju do penala svaki put, sto da ne?!
    (Sabre, 10. jun 2021 15:43)

    Pa ako budu imali upola srece kao na svrtskom da dobiju najlakse ptotivnike u nokaut fazi i da sve ptodju na penale onda mogu.
    (Petar, 10. jun 2021 15:29)

    Evo za obojicu, dvije muhe jednim udarcem.

    Stvarno vi nikada nemate sreće, pa vam dođu Škoti u finalu, ali baraža. Plakali ste što ste pali na penale u ključnoj utakmici za plasman na Euro. Netko se na penale plasira u polufinalu SP-a, a netko se u finalu baraža na penale plasira direktno na cauch. Cauchosi:D
    (:D, 10. jun 2021 15:55)

    # Link komentara

  145. može i Makedonija.
    ali neće.
    (Aca,dreser jaguara., 10. jun 2021 14:19)
    sto nece?!? ako su mogli grci, mogu i makedonci!!!
    (lal, 10. jun 2021 15:51)

    # Link komentara

  146. Prvenstvo nije ni počelo a patnja u komentarima već golema. Samo jako :)
    (?????, 10. jun 2021 15:45)

    # Link komentara

  147. A može i da ispadne u grupi...
    (ja, 10. jun 2021 14:53)

    Znate li koja je razlika izmedju Malte i Srbije? Pa nikad neces cuti navijace Malte da se sprdaju s drzavama koje igraju Euro ili Svjetsko. Moras stvarno imat poseban mozak za to.
    (KOMPLEKSI, 10. jun 2021 15:44)

    # Link komentara

  148. S prvim dijelom se mogu sloziti; istroseni smo i slabi. I dalje igramo napadacki, a vise nemamo temelja, obrana je porozna a ofenziva jalova. S drugim dijelom se ne slazem, mislim da ce nas najveci pad biti upravo na ovom euru, nakon njega slijedi otreznjenje, a onda cemo samo rasti i opet biti respektabilna reprezentacija.
    A i na ovom euru nemamo super jake protivnike, bit ce tesko al mozemo proci grupu, a ako se poslozi da budemo drugi i dobijemo npr poljake sto je realno, mozemo i do cetvrtfinala. Ali kvalitetu za nesto vise nemamo.
    (croata, 10. jun 2021 15:25)
    Nemate vi zamenu za tu generaciju koja je bila fantasticna.Nemaju Nemci,Spanci Italijani a ne vi.Ne moze uvek novi Modric,Raketic i ostali ne ide to baš tako.Kao sto ne moze uvek novi Inijesta i Cavi.Prodali ste dosta novih madih igraca na konto Modrica i Raketica i to za velike pare ali daleko su oni od tog kvaliteta.
    (KoRn, 10. jun 2021 15:43)

    # Link komentara

  149. Hahahaha. Mozda ako nekako doguraju do penala svaki put, sto da ne?!
    (Sabre, 10. jun 2021 15:43)

    # Link komentara

  150. Lepo covek kaze Hrvatska bi mogla da osvoji. To su njegove zelje i to treba postovati.
    (Zoran, 10. jun 2021 15:41)

    # Link komentara

  151. može i Makedonija.
    ali neće.
    (Aca,dreser jaguara., 10. jun 2021 14:19)

    Može. Ali Srbija i Andora ne mogu jer nisu nikad igrale na evropskom.
    (Nikola, 10. jun 2021 15:37)

    # Link komentara

  152. Nemaju vise jednog Mandzu koji je opasan u 16 razbija odbranu neumoljiv strelac. Sada tako nesto nemaju jer Petkovic nije taj nivo a Kramaric nikada nije bio klasicni centarfor vec vise desetka. Mogu oni puno svakako jer su izgradili kult reprezentacije i sam nastup za njihovu drzavu je najveca cast u istoriji. To ih drzi tako da sa njima nikada se nezna mogu mnogo sto su dokazali a mogu i da omanu.
    (Milan, 10. jun 2021 15:36)

    # Link komentara

  153. Bravo Lovrene. S takvom stavom se ide na Turniru. Kada je 1998 od hotela do stadiona Hrvatska reprezentacija putovala busom dogodilo se zastoj na cesti. Francuski policajac prelazi i kaže morate nazad s druge strane, a Blažević se digne i kaže ne, Hrvatska ne ide unazad, nego samo naprijed. I svi igrači su izašli i pješacili do stadiona. Idemo Hrvatska, samo naprijed.
    (hahaha, 10. jun 2021 15:35)

    # Link komentara

  154. Ovakve stvari se ne izjavljuju iz njihove pozicije. Ovakvu izjavu sebi mogu da priušte npr. Nemci i Italijani u fudbalu, Srbi u košarci, Srbi u odbojci, Srbi u tenisu, Srbi u vaterpolu, itd.
    (Rust, 10. jun 2021 15:30)

    # Link komentara

  155. Pa ako budu imali upola srece kao na svrtskom da dobiju najlakse ptotivnike u nokaut fazi i da sve ptodju na penale onda mogu.
    (Petar, 10. jun 2021 15:29)

    # Link komentara

  156. Ja sam jedno 99,9 posto siguran da ce Hrvatska da doživi fijasko,ne zato sto sam sada srbin pa ono prepucavanje vec zato sto je to istrošena generacija i zato sto njima sledi jedan veliki pad posle smene generacije.
    (KoRn, 10. jun 2021 14:21)

    S prvim dijelom se mogu sloziti; istroseni smo i slabi. I dalje igramo napadacki, a vise nemamo temelja, obrana je porozna a ofenziva jalova. S drugim dijelom se ne slazem, mislim da ce nas najveci pad biti upravo na ovom euru, nakon njega slijedi otreznjenje, a onda cemo samo rasti i opet biti respektabilna reprezentacija.
    A i na ovom euru nemamo super jake protivnike, bit ce tesko al mozemo proci grupu, a ako se poslozi da budemo drugi i dobijemo npr poljake sto je realno, mozemo i do cetvrtfinala. Ali kvalitetu za nesto vise nemamo.
    (croata, 10. jun 2021 15:25)

    # Link komentara

  157. Iskreno ne vjerujem u ovo ali je cinjenica da do 1/4f mozemo dogurati glatko i to bez da dobijemo eng.
    Znaci, prolazak grupe pa onda poljska/svedska i eto te u 1/4f.
    A onda na jednu utakmicu... svasta se tu moze dogodit. Dobijes samo jednu jaku ekipu i u polufinalu si.
    To nije domen sf.
    A i bolje je imat takav stav kao lovren- ako nemas samopouzdanja i vjere da mozes, sta ces onda na turniru?
    Bolje se glupirat po dubrovniku, kornatima i brijunima.
    Dakle, ne smatram realnim ali 1000% podrzavam stav.
    (Pijani zlotvor, 10. jun 2021 15:24)

    # Link komentara

  158. razbice ih englezi
    (o_o, 10. jun 2021 15:23)

    # Link komentara

  159. Da se ne lazemo, bili su vicesampioni sveta i treci.. Nas najveci uspeh je "da nas nisu izbacili sa evropskog '92, osvojili bismo ga". Igraju bolji fudbal od nas.
    (Nik, 10. jun 2021 15:16)

    # Link komentara

  160. A može i da ispadne u grupi...
    (ja, 10. jun 2021 14:53)

    # Link komentara

  161. Hrvatska možda može, ali vjerovatno ne ne može. Dok kod Srbije nema dileme, ona ne može sigurno.
    (szobi, 10. jun 2021 14:46)

    # Link komentara

  162. Normalno da može, na vreme su stvorili kult igranja za repku odvojivši klubske boje od nacionalnog dresa.
    (Mordor, 10. jun 2021 14:44)

    # Link komentara

  163. Ja ne znam ni zašto se ovo uopšte igra...dajte Hrvojima pehar i to je to...neće proći ni prvu fazu.
    (Fenomen, 10. jun 2021 14:39)

    # Link komentara

  164. Teško, ipak ima jakih kandidata tu, a Hrvatska iako jeste i dalje dobra reprezentacija, nisam siguran da su kolektivno na nivou 2018…
    (JPR24, 10. jun 2021 14:33)

    # Link komentara

  165. Može svako ko učestvuje
    (nebuloza, 10. jun 2021 14:33)

    # Link komentara

  166. Neće proći grupu.
    (Crna ovca, 10. jun 2021 14:31)

    # Link komentara

  167. fora godine
    (Jaime Vardy, 10. jun 2021 14:30)

    # Link komentara

  168. Pazi ponižavajući komentara na račun HR selekcije...a dečki igrali ne tako davno u jačoj konkurenciji finale SP!!Opišite se sami.
    (petar, 10. jun 2021 14:25)

    # Link komentara

  169. Ja sam jedno 99,9 posto siguran da ce Hrvatska da doživi fijasko,ne zato sto sam sada srbin pa ono prepucavanje vec zato sto je to istrošena generacija i zato sto njima sledi jedan veliki pad posle smene generacije.
    (KoRn, 10. jun 2021 14:21)

    # Link komentara

  170. može i Makedonija.
    ali neće.
    (Aca,dreser jaguara., 10. jun 2021 14:19)

    # Link komentara

  171. Haha ok
    (Radomir Salah, 10. jun 2021 14:19)

    # Link komentara