Stošića napustila sreća, poražen odlukom sudija VIDEO

Srpski MMA borac Darko Stošić poražen je od Kenedija Nzečukvua posle tri runde na UFC Njuark događaju polu teške kategorije.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Sam Wasson/Getty Images
Photo by Sam Wasson/Getty Images

Američki borac Kenedi Nzečukvu pobedio je Darka Stošića na bodove, nakon što je doživeo nekoliko "zalutalih" udaraca u prepone, što je u UFC–u zabranjeno, pa je Stošić zaradio neke negativne poene.

Učenik Mirka Filipovića "Cro Cop"–a, bio je veoma agresivan od samog početka, imao je nekoliko ozbiljnih lou kik udaraca i Amerikanac je bio primoran da se brani, a kada se Stošić "zadihao" usledelo je nekoliko opasnih direkata, pa je srpskom borcu raskrvaren nos.

Posle toga usledio je prvi udarac u prepone i prvi negativni bod, tada se Darko "trgao" i borio sve bolje i bolje, uspeo džudo potezom da ga obori na pod da bi se ubrzo desio novi udarac u međunožje i nova pauza.

Kada su lekari reagovali, a sudije imale vremena da se dogovore, Stošić je dobio novu kaznu. Ispostavilo se da su ga ti nedozvoljeni udarci u prepone koštali pobede, pošto je Nzečukvu slavio odlukom sudija.

Stošiću je ovo drugi poraz u tri borbe u UFC–u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.