Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Omiljena među srpskim turistima: Ove sezone koštaće skijaše najmanje 46,5 evra na dan

Podeli

Jahorina će zvanično otvoriti sezonu početkom decembra. U nastavku pogledajte koliko novca treba da izdvojite ukoliko želite da skijate na Jahorini.

Kako kažu iz Olimpijskog centra Jahorina, nova skijaška sezona će biti u znaku pet novih žičara sa povećanim kapacitetom od 9.500 skijaša na sat.

Godinama unazad Jahorina je omiljena među srpskim turistima, a budući da je BiH jedna od zemalja u koju možemo da uđemo bez ikakvih ograničenja, čini se da će biti u užem izboru za skijaše koji žele da osvajaju planinske vrhove van granica naše zemlje, što su za B92.net potvrdili iz turističkih agencija.

Najpristupačniji smeštaj se može naći po ceni od 18 evra u apartmanima. Međutim, u proseku za apartmanski smeštaj treba izdvojiti po noćenju od 32 evra početkom decembra do 40 evra krajem decembra i početkom januara.

Za hotelski smeštaj za noćenje s doručkom treba izdvojiti 33 evra u novembru, 51 evro u decembru i 46 evra u februaru, dok cene za polupansion variraju od 43 do 60 evra.

U nekim hotelima ćete pronaći pristupačnu varijantu od 200 evra za 10 noćenja sa doručkom ili 140 evra za 7 noćenja.

Cena dnevne ski-karta varira od 28,5 do 33,5 za odrasle i od 20,5 do 28,5 evra za decu.

Dvodnevna ski-karta je od 49 do 56,5 evra, dok ćete za sedmodnevnu kartu morati da izdvojite od 128 do 151 evro, u zavisnosti od perioda u kojem idete na skijanje.

Da li planirate da idete na zimovanje i gde? Pišite nam u komentarima

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 336 idi na stranu