Foto: Nataliya Nazarova / Shutterstock
Foto: Nataliya Nazarova / Shutterstock

Vi birate - koje je najbolje skijalište u Srbiji? ANKETA

Podeli

Kroz seriju tekstova predstavili smo planine Srbije i uverili se da naša zemlja može da ponudi odličnu zabavu za skijaše. Sada pitamo vas – koje je najbolje skijalište u Srbiji?

Iako je pandemija koronavirusa promenila planove i navike ove godine, ski-centri u Srbiji i regionu su ipak spremno dočekali sezonu. Predstavili smo mapu skijališta Srbije, kao i kompletni vodič kroz cene ski-pasa na svakom od naših skijaških bisera.

Uverili smo se da, pored Kopaonika i Zlatibora, naša zemlja ima još skijališta koja u nekim budućim vremenima mogu da postanu ozbiljni skijaški centri, ukoliko se u njih bude ulagalo. Naše planine su veliki potencijal, a prošla pandemijska godina uverila nas je da letovanje, kao i zimovanje u Srbiji može da bude odlična ideja.

Foto: Nataliya Nazarova / Shutterstock
Foto: Nataliya Nazarova / Shutterstock

Pročitajte još:

U Srbiji je moguće skijanje na više od 12 planina: Najjeftinije 600 dinara FOTO/MAPA

Olimpijska lepotica prepuna skijaša iz Srbije: Pod snegom je čak 175 dana godišnje FOTO

U Srbiji je moguće skijanje na više od 12 planina, a cene ski-pasa variraju: od 600 dinara pa do 3.300 dinara. Kopaonik je ovu sezonu dočekao sa tri nove staze. Zlatibor, Stara planina, Divčibare i druge destinacije nude mnoštvo raznih aktivnosti pored skijanja, koje je svakako jedan od potencijala na ovim mestima u Srbiji.

Kuda na skijanje u Srbiji? 4 manja skijališta pogodna za početnike FOTO

Videli smo da i na manjim skijalištima poput Crnog vrha, Kraljevice, Tare i Besne kobile može da se skija. Da skijanje nije uvek skup sport videli smo na Goču, ali i na Goliji. Utisak je da, iako nemamo more, poput drugih turistički privlačnih destinacija, imamo planine koje nude mnoštvo toga, kako zimi tako i leti.

Sada pitamo vas – gde ste sve skijali u Srbiji i gde je bilo najbolje?

Pozivamo vas da popunite našu anketu i da zajedno izaberemo najbolju planinu za skijanje u našoj zemlji!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 336 idi na stranu