Foto: Shutterstock/icemanphotos
Foto: Shutterstock/icemanphotos

Novi trend u oblasti putovanja: Astro turizam

Podeli

Entuzijaste i romantičare podjednako privlače destinacije koje nude jedinstven pogled na noćno nebo, u potrazi za trenucima nebeskog čuda i lepote koja izaziva strahopoštovanje.

Među ovim nebeskim čudima, Milaidhoo Maldivi se izdvajaju kao simbol nebeske romantike, nudeći putnicima izvanredno iskustvo pod zvezdama.

Kristalno čisto more

Smešten u okviru netaknutog UNESCO rezervata biosfere Baa Atola, Milaidhoo Maldivi se može pohvaliti okruženjem koje je savršeno usklađeno sa suštinom Astro turizma.

Poznati po kristalno čistom moru i idiličnim plažama, Maldivi pružaju očaravajuću pozadinu za avanture posmatranja zvezda. Optimalni period za posmatranje neba u ovom tropskom raju je tokom sušne sezone, od novembra do aprila. Međutim, letnji meseci otkrivaju magični fenomen poznat kao "More zvezda", gde bioluminiscentni fitoplankton osvetljava noćne vode očaravajućim plavo-zelenim sjajem, stvarajući zaista nadrealno iskustvo.

Nebeska čuda

Milaidhoo Maldivi podjednako pruža usluge iskusnim astronomima i romantičarima, nudeći osamljene i blago osvetljene oblasti dizajnirane za neprekidne sesije posmatranja zvezda. Bilo da se radi o mirnom ambijentu plaže u blizini ulaznog pristaništa ili spokojnoj privatnosti vile ili rezidencije, svaka lokacija nudi gostima neuporediv pogled na nebeska čuda.

Ono što Milaidhoo izdvaja je njegova posvećenost stvaranju nezaboravnih trenutaka intimnosti i romantike. Za parove koji traže očaravajuće iskustvo, odmaralište nudi priliku da spavaju pod zvezdama na osamljenom peščanom sprudu. Zamislite da tonete u san pod krošnjom svetlucavih zvezda, uz nežni mir okeana kao zvučnu podlogu, to je zaista magičan način da se povežete i sa prirodom i sa svojom voljenom osobom.

Ovo odmaralište obuhvata održivost i ekološku prihvatljivost, osiguravajući gostima da uživaju u nebeskim eskapadama, dok minimiziraju njihov uticaj na životnu sredinu. Od odgovornih praksi upravljanja otpadom do inovativnih inicijativa koje imaju za cilj očuvanje prirodnih lepota Maldiva, odmaralište je posvećeno zaštiti delikatnog ekosistema koji ga okružuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 20191 idi na stranu