Foto:Altrendo Images/Shutterstock
Foto:Altrendo Images/Shutterstock

Najbolji hotel na svetu ujedno i jedan od jeftinijih? Cena noćenja neočekivano "niska" FOTO

Podeli

Rangiranje najboljih hotela na svetu može biti prilično naporan posao jer svako ima različite prioritete.

Sada se TripAdvisor uključio u raspravu svojim Traveller's Choice najboljim od najboljih hotela za 2023. Kompanija je svoj poredak izradila na temelju podataka o recenzijama tokom 2022. i uzela je u obzir neverovatnih 1,5 miliona hotela.

Kako je TripAdvisor izvestio, svaki pobednik je prošao njihove stroge standarde poverenja i sigurnosti.

Uz svoju lestvicu najboljih hotela, TripAdvisor je takođe otkrio popise u nekoliko potkategorija: all inclusive, B&Bs, prikladan za porodicu, najlepši novi hoteli, luksuz, neuobičajeno, mali hoteli, najbolji hoteli za spavanje.

Na vrhu glavne liste našao se hotel u Indiji. Za najbolje mesto za boravak na svetu ove godine proglašena je palata Rambagh u Džajpuru u Indiji. Hvaljen zbog svog bazena, spa-centra i gostoprimstva, Rambagh nosi nadimak Dragulj Džajpura i može se pohvaliti sa punih pet zvezdica na temelju više od pet hiljada recenzija.

Sledeći na listi je bio Ozen Reserve Bolifushi, all-inclusive resort i maldivski raj, dok je treći bio Hotel Colline de France. Hotel Colline de France, raskošan objekat u brazilskom planinskom letovalištu Gramado, takođe je bio među tri najbolja prošlogodišnja, piše Time Out.

Palata Rambagh

Predstavljajući negovane vrtove i prekrasnu indijsku arhitekturu, luksuzna palata Rambagh bila je bivša rezidencija maharadže od Džajpura.

Sada luksuzni hotel, ima unutrašnji i spoljni bazen, kao i kompletne spa-usluge. Prostrane klimatizovane sobe ukrašene su bogatim teksturama, elegantnim tepisima i ručno oslikanim zidnim motivima. Sve sobe sadrže TV ravnog ekrana, osobni sef i minibar. Moderna kupatila imaju walk-in tuš i odvojenu kadu.

Vožnja starinskom kočijom

U spa-centru Jiva Grande možete uživati ​​u opuštajućoj masaži. Gosti takođe mogu vežbati jogu sa iskusnim guruima a mogu se opustiti i u teretani. Batleri palate su tu za sve goste, a njihovo dodatno zaduženje je i da gostima organizuju vožnju kočijom svake večeri. U sklopu objekta dostupno je besplatno parkiralište. Doručak i lagani obroci poslužuju se u The Rajput Roomu, dok veranda nudi tradicionalni popodnevni čaj, šampanjac i koktele pre večere.

Ostale gastronomske mogućnosti uključuju indijsku kuhinju u Suvarna Mahal, ležerno obedovanje na otvorenom u Steamu i piće u Polo baru. Palata Rambagh udaljena je oko 3,5 km od gradske palate, Hawa Mahala i Jantar Mantara.

Najniža cena noćenja iznosi 390 evra, a najviše dosežu i do 5.315 evra

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 20191 idi na stranu