Foto: Promo
Foto: Promo

Krstarenje grčkim ostrvima sa odmorom na Glifadi: Plovidba sa milion doživljaja

Podeli

Krstarenje grčkim ostrvima je više od doživljaja jer ljubiteljima Grčke daje mogućnost da ih bolje upoznaju i uvere se u njihove tajne i mitove.

Antička Atina, kosmopolitski Mikonos, legendarni Efes i romantični Santorini nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Na ovoj predivnoj plovidbi morskim plavetnilom čeka vas i uzbudljivi susret sa lepotom ostrva Mikonosa, odnosno magijom Milosa. Mikonos je decenijama sedište svetskog džet-seta. Poznato je po burnom noćnom životu i plaži Paradiso, pa ga često nazivaju i grčkom ibicom.

Foto: Promo
Foto: Promo

Svi sanjaju da dožive Santorini, ostrvo sa razglednice čija posebnost intrigira podjednako ne samo avantursite već i ljude koji imaju sposobnost da prepoznaju lepo.. Svoj izgled duguje vulkanskoj erupciji od pre 3500 godina kada je zapadni deo ostrva nestao u potpunosti, a na istočnom nestala civilizacija Minojaca.

Oduševiće Vas i plovidba od Santorinija do božanstvenog Krita, ostrva ponosa Grčke. Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Mesto Zevsovog rođenja i centar minojske kulture, danas je prestižna turistička destinacija kosmopolitskog opredeljenja i nevidljive posebnosti zbog koje mu se vraćaju svi oni koji ga jednom posete.

Foto: Promo
Foto: Promo

I na kraju Glifada i Atina u kojoj vas čekaju trgovi Omonija i Sintagma, spomenik Kolokotronisu, stari i novi Parlament, Kraljevska bašta, Predsednička palata, Zevsov hram na Marsovom polju, trijumfalna Hadrijanova kapija i stadion Kalimarmaro na kome su 1896. godine održane prve Olimpijske igre modernog doba i gde je bio cilj maratonske trke Letnjih olimpijskih igara 2004. godine.

Za vas ovaj san postaće java ukoliko odlučite da uplovite u ovu avanturu sa agencijom Kontiki Travel za polazak koji je 19.07.

Foto: Promo
Foto: Promo

Za ceo doživljaj Kon Tiki Travel nudi i specijalne cene. Uživajte na CELESTYAL CRYSTAL kruzeru sa all inclusive uslugom i ATHENS COAST 4* hotelu u okviru kojeg su predviđena noćenja sa doručkom. Cena aranžmana je 999 evra za dvokrevetnu sobu u unutrašnjoj kabini na brodu i 1.199 evra za smeštaj u spoljašnjim kabinama na brodu.

Napominjemo da pored navedenog termina nude i polaske svakog petka tokom jula i avgusta.

U cenu je uračunato: avio-prevoz, transfer, hotel, brod i vodič.

Foto: Promo
Foto: Promo

Kako bi doživljaj bio još potpuniji KonTiki Travel je pripremio i izlete u palate Konos na Kritu, gradić Oia na Santoriniju i lokalitet Efes nadomak Kušadasija koji su takođe uključeni u cenu aranžmana.

Foto: Promo
Foto: Promo

Za sva dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije KonTiki Travel na broj 011 20 98 000 ili posetite najbližu poslovnicu.

Za najaktuelnije ponude, zapratite KonTiki Travel na društvenim mrežama.

KonTiki Travel Facebook KonTiki Travel Instagram KonTiki Travel Twitter

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 363 idi na stranu