Foto: Shutterstock/Konstantin Yolshin
Foto: Shutterstock/Konstantin Yolshin

Obustavljene vožnje u Diznilendu zbog zemljotresa

Podeli

Besni posetioci izrazili su ogorčenje nakon što je Diznilend bio primoran da zatvori desetine vožnji posle zemljotresa u tematskom parku Anahajm u ponedeljak.

Potres jačine 3,5 stepeni Rihterove skale pogodio je Fulerton, sa malim naknadnim potresom koji je prijavljen 20 minuta kasnije.

Iako prvobitno nije prijavljena nikakva šteta, osoblje Diznilenda je bilo prinuđeno da zatvori 35 vožnji, ostavljajući posetioce da stoje okolo dok su vršene bezbednosne provere.

"Šteta je mala, ali gosti će doživeti neprijatnosti dok se svi vozni parkovi proveravaju“, izvestila je u utorak novinska agencija Diznilend MiceChat.

Video-snimak koji je deljen na TikToku pokazao je mnoštvo Diznijevih fanova koji čekaju da se parkovi ponovo otvore, uz natpis "Diznijev protokol [ugasi] sve dok vatrogasna služba ne da dozvolu da se ponovo pokrene“.

"Kad jednom odem u Diznilend, desi se je**** zemljotres i zatvorili su sve vožnje!' napisao je jedan od posetilaca na društvenoj mreži "Iks" (X, ranije poznat kao Tviter).

Još jedan posetilac je takođe otišao na platformu "Iks" da bi podelio kako "Diznilend zatvara sve vožnje zbog zemljotresa jačine 3,5 Rihtera u Fulertonu, a zatim otkazuju vatromet!“

@steph.and.dee Disneyland earthquake protocols activated… 3.5 isn’t that big but any abnormal shaking to tracks or arms can cause damage. #earthquake #disney #disneyparks #disneyland #travel #stephanddee ♬ original sound - Steph & Dee

Brojni nezadovoljni i šokirani posetioci su podelili svoja iskustva na društvenim mrežama nakon što je potres doprineo da se njihova nezaboravna noć završi.

Zvanična stranica Diznilenda na platformi "Iks" još nije objavila ništa o privremenoj suspenziji.

Korisnik mreže "Iks" Džejson je napisao: "Svaka pojedinačna vožnja u Diznilendu je zatvorena nakon zemljotresa jačine 3,5 u okrugu Orindž".

Diznilend je takođe 2019. godine prekinuo vožnje nakon zemljotresa jačine 7,1 stepen Rihterove skale koji je pogodio južnu Kaliforniju, takođe navodeći potrebu za bezbednosnim inspekcijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu