Foto: K./J.
Foto: K./J.

Počeo međunarodni sajam zimske sportske opreme u Beogradu - Expozim

Podeli

37. Tradicionalni, međunarodni sajam zimske sportske opreme “Expozim” počeo je danas i trajaće do 03. decembra 2023. godine.

Održava se u Beogradu, u organizaciji Beogradskog sajma i Asocijacije Sport za sve.

Sajam zimske sportske opreme “Expozim” održava se od 1986. godine na Beogradskom sajmu, i predstavlja tradicionalnu manifestaciju namenjenu svim zainteresovanim za uživanje u zimskim sportovima i korišćenju jednog dela godišnjeg odmora zimi na snegu, pružajući im mogućnost da se na početku sezone pripreme za predstojeću zimu i informišu o cenama zimskih aranžmana i opreme.

Ovogodišnji sajam zimske sportske opreme održava se u hali 5 Beogradskog sajma (ul. Bulevar vojvode Mišića 14) u Beogradu, sa ciljem da promoviše zimske sportove kod nas i ukaže na značaj bavljenja sportom u cilju održavanja zdravlja, ali i da omogući prodaju nove i razmenu polovne zimske opreme.

Programom sajam zimske sportske opreme predviđeno je prezentovanje najvećih proizvođača, uvoznika, distributera i servisera zimske sportske opreme za profesionalce i rekreativce, zastupnike vrunskih svetskih brenodava, zimskih turistički centara i skijališta, vodećih turističkih agencija, hotela i odmarališta.

“Expozim” predstavlja jedinstvenu priliku da lјubitelјi zimskih sportova i turizma na jednom mestu pronađu kompletnu najsavremeniju sportsko-rekreativnu opremu, razmene ili servisiraju polovne rekvizite i obezbede povolјne turističke aranžmane.

Takođe, programom manifestacije, predviđeno je održavanje i dodatnog programa, u vidu: predavanja, izložbi, kvizova o poznavanju zimskih sportova i stručna savetovanja o bezbednosti na ski stazama.

Cene ulaznica za sajam zimske sportske opreme “Expozim 2023”:

-Pojedinačna ulaznica 400 dinara.
-Grupna ulaznica 300 dinara.
-Parking po satu 150 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu