Foto: Shutterstock/Tatiana Popova
Foto: Shutterstock/Tatiana Popova

Srbija kao turistička destinacija sve interesantnija državljanima ove evropske zemlje

Podeli

Turistička organizacija Srbije i nacionalni avio-prevoznik Er Srbija, u periodu od 29. maja do 1. juna, organizuju dolazak predstavnika pet organizatora putovanja iz Holandije, što je dokaz da je njihovim turistima Srbija kao turistička destinacija sve interesantnija poslednjih godina, saopštila je danas TOS.

Kako se navodi, tome u prilog govori i značajan rast, sa više od 100 posto broja gostiju i ostvarenih noćenja holandskih turista.

Ističe se da su, nakon dolaska organizatora putovanja iz Kine, Grčke, Turske, Velike Britanije, kao i zemalja bivše Jugoslavije, u Srbiju stigli i partneri iz Holandije, za koje će biti organizovan obilazak Beograda

Holanđani će videti beogradske kulturno-istorijske spomenike, muzeje, kao i Beograd na vodi, Hram Svetog Save, Kalemegdan, Zemun i Adu Ciganliju.

TOS ističe da će boravak holandskih partnera u Srbiji biti i prilika za razmenu iskustva, predstavljanje planova i usaglašavanje koraka dalje saradnje, a sve to "kako bi zajedno beležili uspehe i ostvarivali najbolje turističke rezultate u 2023. godini“.

"Divno proleće u Beogradu, u Srbiji, ispunjeno je gostima, planovima, razgovorima, osmesima, doživljajima i najlepšim pričama, koje o turističkoj ponudi Srbije putuju u svet“, poručuje se u saopštenju, a dodaje se da se već krajem nedelje očekuje i grupa novinara iz Nemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu