Foto: Promo
Foto: Promo

OC Jahorina dobitnik nagrade za najkreativnije obeležavanje Svetskog dana snega

Podeli

Olimpijski centar Jahorina ponosno objavljuje da je ovogodišnji dobitnik prestižne nagrade za najkreativnije obeležavanje Svetskog dana snega.

Ova nagrada, koju dodeljuje međunarodna organizacija World Snow Day, ističe izvanredan doprinos Jahorine u promociji zimskih aktivnosti i očuvanju snežnih sportova. Priznanje na svetskom nivou je dodatni podsticaj za sve zaposlene u Olimpijskom centru da svojim delovanjem pariraju najmodernijim svetskim skijalištima.

Nagrada je u ruke Olimpijskog centra otišla zbog sada već tradicionalnih akcija 1000. skija i 1000. kaciga za našu decu. Cilj ovih akcija je da skijanje učine dostupnim za svu decu bez obzira na ekonomski status porodice, kao i promocija prirode i pravih vrednosti.

Foto: Promo
Foto: Promo

Veliki broj mališana dobio je svoju prvu skijašku opremu na dodeli organizovanoj povodom Svetskog dana snijega. Dodela je organizovana u saradnji sa TechnoAlpinom. Organizatori World Day, prepoznali su ovaj događaj kao najkreativniji i pored izuzetno jake konkurencije ovo laskavo priznanje pripalo je upravo Olimpijskom centru.

Svestski dan snega obeležava se svake godine 19.januara, a OC Jahorina je već šest godina neizostavni učesnik.

Olimpijski centar Jahorina ostaje predan svom cilju promocije zimskih aktivnosti i omogućavanju jedinstvenog iskustva za sve posetioce. Svojim bogatim ski stazama, vrhunskom infrastrukturom i raznolikim zabavnim sadržajima, Jahorina je spremna primiti ljubitelje zimskih sportova svih uzrasta i nivoa iskustva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu