Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Influenseri iz regiona promovišu Srbiju: Kroz svoje objave će pokazati lepote naše zemlje

Podeli

Turistička organizacija Srbije (TOS) organizovala je dolazak influensera iz Severne Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije kako bi kroz svoje objave preneli doživljaje iz Srbije i na taj način promovisali turistički potencijal zemlje.

Kako je saopšteno iz TOS, influenseri će u Srbiji boraviti od danas do 28. maja i tokom boravka imaće priliku da se upoznaju sa kulturno-istorijskim spomenicima, uživaju u prelepim pejzažima, otkriju gradove i gastronomsku ponudu Donjeg Podunavlja.

"Srebrno jezero, tvrđave Golubac i Ram, Arheološko nalazište Lepenski vir, Nacionalni park Đerdap, samo su neke od destinacija koje će obići i čije će tajne i lepote otkriti. Kroz svoje objave i lična iskustva dodatno će pojačati promociju i plasman naših destinacija na turističkim tržištima zemalja u regionu. Najlepše priče, pesme i doživljaji sa lepog plavog Dunava ove nedelje obići će ceo region", navodi se u saopštenju.

Kako navode, turisti iz zemalja u regionu tradicionalno su među top 10 po broju dolazaka i broju noćenja i očekuju da će u narednom periodu broj gostiju iz zemalja u okruženju biti u porastu, a zemlja beležiti sve bolje turističke rezultate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu