Foto: Shutterstock/Wirestock Creators
Foto: Shutterstock/Wirestock Creators

Srpkinje pitale Hrvate da li smeju da letuju u Splitu: "Opasno je"

Podeli

Na Reditu se pojavila zanimljiva rasprava u kojoj devojka iz Srbije pita Hrvate da li je bezbedno da ovog leta dođe na odmor u Split.

Srpkinja planira da sa drugaricom poseti Split, ali je upitno da li je odgovor na svoje pitanje potražila na pravom mestu, jer su reditovci uglavnom pisali sarkastične odgovore.

"Pozdrav Hreditori. Moja prijateljica i ja smo iz Srbije i rado bismo na leto posetile Split, pa me zanima da li možemo da očekujemo neke neprijatnosti i da li je tamo bezbedno za nas dve", pitala je devojka, a odgovori su čista komedija.

"Opasno je, ali za novčanik".

Pročitajte još:

Drama na letu iz Dubrovnika: "Mnogi su vrištali, nikad se u životu nisam toliko prepao"

"Ne brini. U Splitu sve mrze podjednako", bio je prvi odgovor na njeno pitanje, a potom je usledilo dodatno objašnjenje.

"Ljudi i stvari koje sam video na splitskim grafitima da se mrze: Purgeri, Dinamo, Srbi, škola, Vlaji, svaki kraj do vašeg, HNS, Romi, Šibenik, svaki deo Splita koji nije dovoljno Split (Mejaši, Visoka. ..), sve iza table Split (Solin), kad je sunčano, kad pada kiša, kad pada sneg, kad je jugo, kad je oluja, kad je najsavršenije vreme, jutro, podne, veče, hladna rebatinka ujutru Mamić, Bandić, reči kaj, kak, bum, buš i još par stvari“, odgovara drugi korisnik Redita.

Turisti nabrojali mesta koja nikad više ne žele da posete: Dubrovnik, Podgorica, Budimpešta...

Usledila je lavina šaljivih komentara, a mi smo izdvojiti samo neke od njih.

"Nemojte iznajmiti auto u Zagrebu i voziti ga u Splitu i sve će biti dobro“, "Šta vas plaše u Srbiji“, "Opasnije je imati ZD tablice u Šibeniku nego BG tablice u Splitu“, "Ako imate beogradski akcenat, u velikoj ste opasnosti od udvaranja“, "A šta mislite ko nam pravi sezonu na primorju i ostrvima“, "Najveća opasnost su pijani Englezi sa latentnim golden shower sklonostima ka arhitekturi ", "Nisi siguran. Cene su skočile. Sve je jebeno skupo", "Gore prolazimo sa Zg tablicama od tebe", "Opasno je. Za novčanik", bili su samo neki od urnebesnih komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu