Foto: Shutterstock/Victor Maschek
Foto: Shutterstock/Victor Maschek

Tiktokeri izabrali najgore gradove za svaku državu Evrope: Šta je sa Srbijom? VIDEO

Podeli

Na Tiktok profilu koji neretko objavljuje mape Evrope s neobičnim podacima, objavljena je jedna koja prikazuje najgore gradove u svakoj zemlji.

Mapa objavljena na profilu Map of Geography prikupila je milion pregleda, ali i izazvala brojne rasprave, a prikazuje gradove koji su okarakterisani kao najgori u svakoj od država.

Mapa je izazvala mnogo komentara, uglavnom onih negativnih, a mnogima nije jasno ni na osnovu čega su neki gradovi završili na ovoj mapi.

"Nema šanse da je Varna najgori grad u Bugarskoj", "Frankfurt je najbolji grad u Nemačkoj", nizali su se komentari onih koji nisu zadovoljni ovom listom.

Bilo je više onih koji su iznenađeni listom i nije im jasno zašto su neki gradovi na ovoj neslavnoj listi: "Da li ste sigurni za Dablin?", "Beograd, zašto?", "Kako to da je glavni grad najgori?".

Ono što je zanimljivo jeste da nigde nije objašnjeno na osnovu čega je napravljena ova mapa, a mnogi su komentarisali da Beogradu i Lisabonu na ovoj listi svakako nije mesto.

Kada se radi o državama regiona- Hrvatsku "predstavlja"Đakovo, Makedoniju Tetovo, a Sloveniju Celje.

Slažete li se s korisnicima ove popularne društvene mreže ili imate drugačija mišljenja i iskustva? Pišite nam u komentarima!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu