Ilustracija; Foto: Shutterstock/Jenny Sturm
Ilustracija; Foto: Shutterstock/Jenny Sturm

Umesto peškira: Nov način čuvanja mesta na plaži FOTO

Podeli

I dok svi govore o tome da li treba ili ne treba zauzimati i rezervisati mesta na plaži peškirima, jedan posetilac je imao pametnije rešenje, te je mesto u prvom redu rezervisao automobilom.

Na Fejsbuku, u grupi "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" pojavila se fotografija koja je mnoge nasmejala, ali neke i naljutila.

Kako možemo da vidimo, neko je automobil parkirao na plaži i to tik do mora. Pretpostavljamo da je do toga došlo slučajno i da se automobil u stvari zaglavio u šljunku.

"Ožedneo Passat", pisalo je ispod fotografije, a iako smo ovakve prizore viđali i ranije, neko je u komentarima ispod ove fotografije sugerisao da je ovo možda kreativna metoda čuvanja mesta na plaži bez ostavljanja peškira.

"Pa zabranjeno je peškire ostavljati na plaži, ali za automobile je slobodno", napisao je jedan član grupe. Drugi je dodao: ''Sinoć ga je parkirao da mu čuva mesto na plaži''.

"Parking prvi red uz more", "Jedna od retkih slika Pasata koji pokušava da dođe do vode", ''Nije problem, bitno da je prošlu noć bilo romantično'', samo su neki od duhovitih komentara, ali bilo je i onih koji su se naljutili i bili odlučni u tome da ovo nije u redu i da se ne treba parkirati na plaži.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4017 idi na stranu