Ilustracija Foto: Shutterstock/Markus Mainka
Ilustracija Foto: Shutterstock/Markus Mainka

Opasna atrakcija na Skijatosu: Žena ozbiljno povređena jer je snimala poletanja aviona VIDEO

Podeli

Nezgoda se dogodila na aerodromu u Skijatosu gde se turisti i meštani okupljaju da bi posmatrali poletanje aviona.

Šta se dogodilo? Turistkinja (61) je želela da fotografiše poletanje aviona, ali su je izduvni gasovi oborili i bacili u more.

Kao što se vidi na snimku, žena se nalazila na putu pored mora, samo nekoliko metara od zida i početka piste. U trentuku poletanja aviona ona je podigla ruke, a nedugo potom potisak ju je odbacio nekoliko metara u more.

Lekari lokalnog Doma zdravlja konstatovali su da je zadobila teške povrede glave, karlice i modrice na desnom ramenu i levom zglobu, a žena je čamcem odvezena u bolnicu u Volosu, najbližem gradu na kopnu.

To je druga slična nesreća u poslednjih nekoliko nedelja. U junu je 79-godišnji muškarac zadobio lakše povrede nakon mlazne eksplozije putničkog aviona.

Aerodrom Skijatos je omiljeno mesto za posmatrače aviona

Međunarodni aerodrom u Skijatosu Aleksandros Papadijamantis poznat je po niskim sletanjima i izuzetno je popularna destinacija za sve koji žele da posmatraju poletanje ili sletanje i fotografišu.

Uprkos istaknutim znakovima i upozorenjima vlasti da se ljudi klone oblasti oko aerodromske piste, mnogi turisti prilaze da slikaju ili snime video nadolazeće letelice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu