Ilustracija, Foto: Shutterstock/karamysh
Ilustracija, Foto: Shutterstock/karamysh

Hotel na Ibici nudi sobu u kojoj možete da prespavate besplatno: "Najgora noćna mora" FOTO

Podeli

Jedan hotel na Ibici odlučio se na zanimljiv marketinški potez tako što je gostima ponudio sobu u kojoj mogu besplatno da prespavaju. Međutim, kvaka je u tome da su zidovi sobe stakleni, tako da vas svi ostali gosti mogu videti.

Apartman se zove "Zero Suit"e, a nalazi se u prilično "prometnom" predvorju hotela, kroz koje prolaze svi gosti koji dođu u ovaj hotel. Ova soba definitivno nije za one lakog sna, a nije prikladna ni za one, kako su napisali iz hotela, "koji se lako postide".

Mogućnosti su beskrajne ako "želite da budete u centru pažnje"

Na stranici hotela piše kako se u sobi može besplatno prespavati jednu noć te da je dostupna za "umetničke nastupe, radijske emisije, DJ setove". Dodali su i kako su mogućnosti beskrajne, sve dok "želite da budete u centru pažnje".

Tiktokerka Olympia Anley odlučila je da isproba "Zero Suite", a sa pratiocima je podelila perspektivu gostiju ove sobe. Napisala je da je te večeri "stekla mnogo prijatelja".

Njeni su pratioci su imali različita mišljenja oko ove neobične sobe. Jedni su priznali da bi to bila njihova "najgora noćna mora", dok su drugi pak otkrili da bi tamo odseli "bez oklevanja", dok su se treći zapitali "zašto ovakva soba uopšte postoji".

@olympiaanley i’ve made a lot of friends tonight #ibiza #paradiso #art ♬ Lights - Em1r

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu