Foto: Shutterstock/xbrchx
Foto: Shutterstock/xbrchx

Nacionalni park iz Hrvatske najbolji među najboljima FOTO

Podeli

Nacionalni park Plitvička jezera prepoznat je i u američkom turističkom portalu Trip advajzor kao destinacija koju ne smete da propustite.

Američki turistički portal Trip advajzor nagradio je Nacionalni park Plitvička jezera za najbolji među najboljima prema izboru putnika u kategoriji top-atrakcije u Evropi i top-destinacije za ljubitelje prirode čitavog sveta.

"TripAdvajzor prepoznao je Nacionalni park Plitvička jezera kao dobitnika nagrade Travellers’ Choice Best of the Best za 2022. za najbolje atrakcije u Evropi, gde je zauzeo drugo mesto od deset. Takođe, ovaj Nacionalni park je dobitnik nagrade za najbolja odredišta za ljubitelje boravka u prirodi na svetskom nivou, gde je rangiran na 22. mestu na listi od ukupno 25 lokacija", ističe se u saopštenju NP Plitvička jezera.

S ovim nagradama Nacionalni park Plitvička jezera nalazi se među jedan odsto najboljih lokacija koje treba posetiti u svetu.

U godini velike konkurencije i promenljivih prioriteta putnika, Nacionalni park Plitvička jezera nadmašio je očekivanja i hvaljen je kao jedan od njihovih favorita. Na nivou cele godine recenzije Trip advajzora "Travellers’ Choice Awards" odaju priznanja najboljima u putovanjima i mestima koja su pružila najposebnija iskustva, dodaju iz plitvičkog Nacionalnog parka.

"Čestitamo pobednicima Tripadvisor Travellers’ Choice Best of the Best 2022", rekla je Kanika Soni, glavna komercijalna direktorka u Trip advajzoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu