Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zimbabve najpopularnija destinacija za venčanja - među prvih 10 samo dve evropske zemlje

Podeli

Nova studija koju je sprovela kompanija money.co.uk otkrila je top destinacije za venčanja u 2022. godini.

Svoje istraživanje su sproveli na osnovu Gugl pretrage, a ispostavilo se da je najpopularnija destinacija za venčanja u ovoj godini Zimbabve.

Zimbabve je zabeležio porast pretraga od 56 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Sa toliko toga u ponudi, to je destinacija koja može da ispuni viziju svakog para za njihov veliki dan.

Bez obzira da li par koji će se uskoro venčati želi da sudbonosno "da" u safari loži sa slonovima na njihovim fotografijama sa venčanja ili žele da uživaju u zadivljujućem pogledu na obale jezera Kariba, Zimbabve ispunjava mnogo uslova.

Srce iz vazduha: Grčko ostrvo ljubavi - popularna destinacija za venčanja VIDEO

Na drugom mestu se nalaze Italija i Južnoafrička republika, koje obe beleže porast od 40 odsto u odnosu na prošlu godinu. Obe destinacije nude srećnim parovima mnogo izbora, od idiličnih vila u brdima Toskane do prelepih južnoafričkih vinograda u Stelenbošu

Portugal i Kenija
su sledeće na listi koje zauzimaju četvrtu i petu poziciju, a slede ih zemlje koje su poznate po svojim prelepim plažama. Tajland zaokružuje top pet najpopularnijih destinacija za venčanja kao rezultat porasta pretraga za 23 odsto zahvaljujući onima koji sanjaju o venčanju na ostrvu Phi Phi-u ili Puketu.

Jamajka je sledeća na sedmom mestu, a slede Maroko, Brazil i Meksiko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu