Foto: Depositphotos /  Nedomacki
Foto: Depositphotos / Nedomacki

Za one koji nisu posetili našu zemlju: "Srbija ima sve"

Podeli

Er Srbija je u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije pokrenula specijalno kreiranu stranicu u okviru svog veb sajta posvećenu promociji naše zemlje i njene turističke ponude, saopšteno je danas iz te kompanije.

Stranica pod nazivom "Srbija ima sve" namenjena je, pre svega, onima koji do sada nisu posetili Srbiju ili su bili samo u prolazu kroz prestonicu, bez napuštanja aerodroma Nikola Tesla.

Stranica nudi tri posebne rubrike, kreirane u skladu sa interesovanjima i preferencijama putnika. Avanturistima će se najviše svideti rubrika "Otkrijte" koja pruža informacije o različitim lokalitetima, nalazištima, iskopinama i istorijskim rutama Srbije.

Foto: Depositphotos/ nikola31
Foto: Depositphotos/ nikola31

Ljubitelji prirode i gastronomije sigurno će najčešće istraživati rubriku "Organsko" koja otkriva mesta divlje i zaštićene prirode, bogata lepotom i biodiverzitetom. U planu je i promocija organskih prehrambenih proizvoda, kao i više sadržaja na temu proizvodnje voća, povrća i vina.

Za putnike koji imaju na raspolaganju samo malo vremena do sledećeg leta iz Beograda, kreirana je rubrika "Na vrelom asfaltu" u okviru koje mogu pronaći preporuke atraktivnih lokacija za kratke turističke rute, u krugu do 100 km udaljenosti od prestonice, kao i u samom gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu