Foto:depositphotos/ dell640
Foto:depositphotos/ dell640

Putnica je provela sedam sati u avionu potpuno ponižena

Podeli

Avio-kompanije pri zapošljavanju insistiraju na ljubaznosti, šta se kasnije dogodi, pa putnici postanu najmanje važni?

Jedna devojka bila je primorana da sedam sati leta provede sedeći u svojoj mokraći, jer je posada aviona nije pustila da ode do toaleta.

Let na kojem je bila ova devojka bio je odložen dva sata, a za to vreme je dvadesetšestogodišnja putnica nekoliko puta molila da joj dozvole da ode do toaleta, ali je svaki put bila odbijena.

“Pitala sam četiri puta za dva sata da odem do toaleta, naglasivši koliko je hitno i da neću moći da izdržim ukoliko me ne puste“, rekla je ona za “Dublin live“ i dodala da su je agresivno odbili i naredili da sedne ne svoje sedište.

Foto:depositphos/ overpower
Foto:depositphos/ overpower

Posle toliko odbijanja, krenula je samo da ustane i ode do toaleta, jer nije videla razlog da je ne puste, ali je na nju neko povikao kako mora odmah da se vrati na svoje mesto.

Nakon nekog vremena, putnica više nije mogla da izdrži... Potom joj nije bilo dozvoljeno ni da ustane iz sedišta koje je sada bilo natopljeno urinom.

“Bila sam apsolutno ponižena i vidno uznemirena posada aviona nije ni obraćala pažnju na mene u toku ostatka leta“, rekla je devojka koja je morala da plati hotel kako bi se istuširala i presvukla odeću.

Foto: depositphotos/ StockSeller
Foto: depositphotos/ StockSeller

Po povratku kući, požalila se avio-kompaniji koja se složila da je trebalo da joj dozvole da ode do toaleta, posebno zato što je drugom putniku bilo dozvoljeno.

U znak izvinjenja dobila je vaučer za letove do 500 dolara, međutim, to putnici nije bilo dovoljno za poniženje koje je doživela.

“Nisam zadovoljna time da se posada aviona tek tako “izvuče“ sa ovim, niti sam ja utešena vaučerom koji verovatno nikada neću iskoristiti“, rekla je putnica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5363 idi na stranu