Foto: Rina
Foto: Rina

Poznati vloger, nakon zlatiborskog kajmaka, upoznao i lepote Tare: "Ne mogu da verujem"

Podeli

Prethodnih dana u Nacionalnom parku Tara i Bajinoj Bašti boravio je jedan od najuticajnijih turističkih vlogera iz Indije, popularni jutjuber Varun Vadiš, navodi se na sajtu NP Tara.

Varun Vadiš, osnivač kanala "Mauntin treker" na Jutjubu i portala "Turist help lajn", od 28. septembra do 6. oktobra imao je priliku da obiđe područje Tare i Bajine Bašte i da se upozna sa turističkom ponudom, atrakcijama i kulturno-istorijskim nasleđem ovog kraja.

Uz podršku NP Tara i TO "Tara-Drina", Bajina Bašta Vadiš je obišao najposećenije turističke lokalitete, ali je imao priliku i da vidi neke manje poznate atrakcije ovoga kraja. Najjači utisak na njega su ostavili krstarenje kanjonom Drine i vidikovci Sjeninič i Drlije.

"Oduševljen sam gostoprimstvom ljudi u Srbiji. Priroda je neverovatna, vidikovci i kanjon Drine svrstavaju Taru u moje omiljene destinacije“, kaže Varun i dodaje: „Ne mogu da verujem da jako malo turista iz Indije posećuje vašu zemlju".

Poznati vloger na Zlatiboru: Prvi snimak iz Srbije već ima 750.000 pregleda FOTO/VIDEO

Njegova poseta organizovana je u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i ambasadom Indije i vodi kampanju na svom jutjub kanalu za promociju Srbije i njenih turističkih potencijala. Pre Tare i Bajine Bašte poznati bloger je posetio Beograd i Zlatibor.

"Mountin treker" je najposećeniji indijski kanal o putovanjima na Jutjubu, koji ima više od milion pratilaca, na kojem Varun deli savete o putovanjima.

Pored vođenja tog kanala, koji prati preko 1.250.000 pratilaca, Varun je jedan od Ted govornika. Prvi video-snimak koji je snimio po dolasku u Srbiju, za svega sedam dana dostigao je preko 750.000 pregleda i izazvao značajne reakcije i interesovanje za putovanje u Srbiju.

strana 1 od 448 idi na stranu