Foto: Printscreen/ TV Prva
Foto: Printscreen/ TV Prva

Prestonica komplet lepinje i ljubaznih domaćina VIDEO

Podeli

Užički kraj ima da ponudi mnogo više od dobre hrane i poznate komplet lepinje. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite ovaj deo Srbije, možete to uraditi putem digitalnih medija.

Užički umetnici napravili su promotivni spot sa zanimljivim destinacijama.

Zlatiborski kraj je deo Srbije koji se može pohvaliti širokom turističkom ponudom. Grad Užice je centar zlatiborskog okruga, prestonica komplet lepinje i ljubaznih domaćina.

Kako bi se turistima predstavio bar deo turističke ponude užičkog kraja, urađen je promotivni spot "Užice okom umetnika".

"Ono što je meni ideja bila jeste da turistima, što stranim, što domaćim, približim Užice iznutra. Onako kako smo ga mi koji već duže vremena živimo ovde osetili", kaže režiser i glumac Vahidin Prelić.

Da je ovo korak napred u digitalnom marketingu kada je promocija grada u pitanju potvrđuje Danijela Đorđević Arsić, direktorka Turističke organizacije Užice.

"Ovaj spot će dati rezultate. Praktično sezona nam je trajala par meseci, ne znamo šta nas očekuje do kraja godine", napominje ona.

Kako kaže, po statistikama su postigli 50 odsto u odnosu na prethodnu sezonu.

Počeli su i radovi na turističkim lokalitetima u gradu:


"Rekonstrukcija starog grada odakle će svi naši posetioci moći da posmatraju naš grad. Biće tu još projekata, a ono što je skoro završeno to je replika neolitskog naselja kod Staparske banje", objašnjava Nada Jovičić, članica gradskog veća

strana 1 od 434 idi na stranu