Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

HIT ponuda - Resort na obali mora sa DVA BAZENA I DORUČKOM za već od 220 evra

Podeli

Vaše parti letovanje može biti jednako ludo i nezaboravno, dok istovremeno imate luksuzan i pravi komfor godišnjeg odmora u smeštaju SEA GARDENS RESORT 3* u režiji najbolje agencije za mlade.

Agencija za putovanja Balkan Fun je pripremila do sada neviđenu ponudu za Krf, a naša je preporuka da za VEĆ OD 220 € rezervišete SEA GARDENS RESORT sa 3 zvezdice, i uverite se zbog čega je ovo najbolji hotelski smeštaj na Kavosu.

Svi gosti hotela mogu potpuno besplatno da koriste DVA BAZENA na samoj obali mora odakle se pruža fenomenalan pogled ka pučini.

U cenu je pored korišćenja bazena uključen i DORUČAK NA BAZI RAZNOVRSNOG I BOGATOG ŠVEDSKOG STOLA. Pogledajte kompletnu ponudu za SEA GARDENS RESORT 3* sa doručkom i bazenom na Kavosu i rezervišite svoje mesto na vreme, a u nastavku teksta pročitajte sve važne informacije o ponudi.

SEA GARDENS RESORT 3* - odaberite najbolji hotelski smeštaj na Kavosu

Foto: Promo
Foto: Promo

Iako je Kavos jedna od omiljenih parti destinacija za mlade, namenjena provodu i lumpovanju do ranih jutranjih sati, zašto sebi ne biste napravili kompletan ugođaj parti putovanja i rezervisali kvalitetan i luksuzan smeštaj na obali mora sa doručkom koji će vam pružiti sav potreban komfor?

Ne postoji ništa bolje za razbuđivanje nakon lude noći od kvalitetnog doručka na bazi švedskog stola koji će količinom i raznovrsnošću hrane odgovoriti na sve želje i potrebe.

Nakon dobre klope se možete opustiti u jednom od dva bazena sa pogledom ka pučini, a možete ih koristiti potpuno besplatno ili se umesto toga spustiti na privatnu plažu hotela i uživati u toplom Jonskom moru.

Savršen početak dana na moru!

Ukoliko ste odlučili da taj dan ne idete na fakultativne izlete i želite da se posvetite ležernijem odmoru, odmah pored bazena se nalazi a la carte restoran i snek bar sa osveženjima i hranom. Upravo zato ovde potpuno bezbrižno možete provesti ceo dan sve do večernjih sati i odmorni dočekati lud provod u centru Kavosa koji je udaljen na manje od 10 minuta hoda.

U sklopu smeštaja, odmah pored restoran bara se nalaze bilijarski stolovi i oprema za stoni tenis, dok su vam na raspolaganju i sadržaji za adrenalinske sportove na vodi!

SEA GARDENS RESORT je hotelski smeštaj koji vam pruža kompletan ugođaj parti odmora. Balkan Fun agencija za mlade je zakupila ceo hotelski smeštaj i omogućila vam da zajedno sa drugim mladim ljudima željnih kvalitetnog provoda uživate i u najboljem smeštaju na ostrvu.

Rezervišite smeštaj za već od 220 € po osobi - PONUDA KOJA SE NE PROPUŠTA!

Foto: Promo
Foto: Promo

Svoje mesto u najboljem hotelu na Kavosu možete rezervisati za već od 220 € po osobi i sebi obezbediti komforan odmor.

Cene se razlikuju u zavisnosti od termina u kome želite da putujete, kao i od toga da li je u pitanju trokrevetna, četvorokrevetna ili petokrevetna soba. Za koju god od soba da se odlučite, nećete pogrešiti jer su sve izuzetno prostrane, a sastoje se od dva nivoa, donjeg sa terasom i gornje galerije.

Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, televizor, frižider, trpezarijski sto, dok je besplatan WiFi internet dostupan u zajedničkim prostorijama hotela i na recepciji koja radi 24h dnevno!

Sobe poseduju klima uređaje, koji se doplaćuju 6 € dnevno.

Najbolji aranžman za najbolju parti destinaciju - Krf 2023

Pogledajte kompletnu ponudu za Kavos 2023. godine leto za mlade u režiji najbolje agencije za putovanja i videćete da SEA GARDENS RESORT prednjači po kvalitetu i obimu sadržaja, tako da ćete baš na ovom mestu imati najbolji ugođaj parti putovanja.

Za već od 220 € možete uživati u kompletnom komforu koji ovaj hotelski smeštaj pruža, dok uplatom aranžmana u celosti ostvarujete pravo na popust od 10 €. Ukoliko ne uplaćujete u celosti, već na rate, prilikom prijave za putovanje dajete prvih 5.000 dinara, narednih 7.000 dinara 28 dana od potpisivanja ugovora, dok se ostatak aranžmana uplaćuje najkasnije 20 dana pre aranžmana.

Aranžman obuhvata:

  • Smeštaj u izabranom smeštaju u Kavosu u trajanju od 9 noćenja, odnosno 7 noćenja u terminu 21.08;

  • Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio i video oprema, A/C) na relacijama prema programu;

  • Prevoz trajektom na relaciji Igumenica – Lefkimi – Igumenica;

  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana;

  • Organizaciju putovanja u celini.

Aranžman ne obuhvata:

  • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 evra, – 2 evra po danu – plaćanje u agenciji;

  • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€ - obavezno plaćanje u agenciji);

  • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – 10€ po promeni po osobi;

  • Fakultativne izlete;

  • Individualne troškove putnika.

Još jednom se vratite na početak teksta i pogledajte šta to sve nudi SEA GARDENS RESORT hotelski smeštaj sa 3 zvezdice na samoj obali mora. Uz ovakvu hit ponudu vaše parti putovanje postaje pravi komforan odmor sa svim blagodetima luksuznih odmarališta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu