Foto: Promo
Foto: Promo

Još niste rezervisali letovanje? Kipar ili Kosta Brava sa Wayout-om su najpovoljniji izbor

Podeli

Najbolje moguće vesti - od sada u Španiju sa antigenskim testom.

Veoma smo zadovoljni što je Španija novom odlukom u vezi sa COVID regulativama maksimalno relaksirala uslove ulaza za državljane Republike Srbije. Vakcinisani putnici mogu ući u Španiju sa validnim sertifikatom o potpunoj vakcinaciji, dok je ulazak nevakcinisanim putnicima potpuno olakšan, stoga je sada za ulazak u Španiju dovoljan negativan Rapid Antigen test ne stariji od 24 sata.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ako ste mislili da Kosta Bravu možete posetiti samo autobusom, ovog leta smo odlučili da promenimo to mišljenje i svojim putnicima priredimo novo iznenađenje i u ponudu uključimo paket aranžmane avionom za Kosta Bravu sa neodoljivim i povoljnim ponudama za ovaj deo španske obale u blizini Barselone. Ova fantastična ponuda obuhvata polaske od sredine juna, pa sve do sredine septembra, a za sve naše putnike smo pažljivo izabrali hotele koji odgovaraju raznovrsnim ukusima i zahtevima putnika. Upoznajte lepote Kosta Brave i Barselone uz maksimalan komfor dobro poznatih hotel i uz minimalno utrošenog vremena u putovanju.

Za sve naše putnike bismo izdvojili ponude za Htop lanac hotela, a posebno bismo obratili pažnju na najprodavanije hotele ovog leta, a to su Htop Planamar, Htop Summer Sun i Htop Pineda Palace.

Foto: Promo
Foto: Promo

Htop Summer Sun 3*

Foto: Promo
Foto: Promo

Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Smešten na 150 metara od plaže Kosta Maresme.U ponudi ima sobe sa balkonom i bazen na otvorenom.Sve funkcionalne, klimatizovane sobe u hotelu Summer Sun nude TV sa satelitskim kanalima, sef i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom.Hotelski restoran na bazi švedskog stola služi jela mediteranske i internacionalne kuhinje. Hotel raspolaže i barom i zajedničkom terasom sa ležaljkama za sunčanje. Automat sa pićima je takođe dostupan na licu mesta.Zabavne aktivnosti se organizuju u prelaznim meseci i tokom sezone.
Hotel Summer Sun je udaljen 45 km od Aerodroma Žirona Costa Brava. Letovalište Blanes je udaljeno 6 km, a gosti mogu uživati u izletima do Barselone do koje se vozom stiže za oko sat vremena.

Htop Olympic 3*

Foto: Promo
Foto: Promo

Ovaj hotel je udaljen 5 min hoda od plaže. Smešten na 300 metara od plaže Kalelja, objekat htop Olympic #htopEnjoy poseduje 3 otvorena bazena za odrasle i decu. Sve sobe imaju klima-uređaj, sopstveni balkon ili terasu i TV sa satelitskim kanalima.U hotelu H TOP Olympic se organizuje besplatan program aktivnosti za decu uzrasta do 12 godina, koji je na raspolaganju 6 dana u nedelji. Dostupni su bazen za malu decu i igralište.U restoranu sa uslugom na bazi švedskog stola služe se jela katalonske, španske i internacionalne kuhinje.U okviru objekta nalazi se i bar. Večernji zabavni program uključuje živu muziku i kabaretske predstave. Gostima je dostupna besplatna usluga prevoza do obližnjih hotela iz lanca H Top (hotel nudi uslugu samo u jeku sezone, za više informacija kontaktirate objekat). Hotel H TOP Olympic se nalazi u Kalelji, na Kosta del Marezme. Barselona se nalazi na nešto više od 40 km.

Esplai Hotel 3*Lux

Foto: Promo
Foto: Promo

Ovaj hotel je udaljen 6 min hoda od plaže. Smešten u regiji Maresme, na 300 metara od plaže i starog grada Kalele, ovaj hotel je odlično povezan sredstvima javnog saobraćaja sa Barselonom i Đironom.Sobe su kompletno opremljene i gledaju napolje, na vrt, veliku terasu i 2 bazena sa đakuzijem koji okružuju hotel. Na raspolaganju vam je i bife-restoran, kao i zabavni program za čitavu porodicu.

Htop Royal Beach 4*

Foto: Promo
Foto: Promo

U srcu Kosta Brave naći ćete htop Royal Beach, porodični hotel sa 4 zvezdice u Ljoret de Maru koji se nalazi blizu plaže i blizu glavnih turističkih atrakcija. Njegova fantastična lokacija i raznovrsnost zabavnih aktivnosti čine ga idealnim odmorom za porodično uživanje u mediteranskoj klimi.

Udaljen je svega 10 minuta od centra grada prepunog sadržaja. Njegovih 368 prirodno osvetljenih, udobnih soba nalazi se na 100 metara od Platja de Fenals i nudi potpuni relaks uz maksimalnu udobnost.

Florida Park 4*Lux

Foto: Promo
Foto: Promo

Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Ovaj veliki hotel pogodan je za odmor ispunjen zabavom. Poseduje spa centar i nalazi se u oblasti Kosta Maresme u Španiji.Gosti mogu koristiti prostrani bazen hotela ili posetiti prelepe plaže u Santa Susani, udaljene svega 75 metara. Pored otvorenog bazena za odrasle, hotel Florida Park raspolaže takođe dečijim bazenom i hidromasažnom kadom na otvorenom.Spa centar nudi saune, teretanu, zatvoreni bazen sa toplom vodom i hidromasažne kade.Svake večeri, gosti mogu uživati u živom zabavnom programu nakon ukusnog obroka u restoranu sa uslugom na bazi švedskog stola.

Foto: Promo
Foto: Promo

Definitivno jedna od novih omiljenih letnjih destinacija naših turista jeste Kipar. Sunčano i toplo vreme, prelepe plaže, fantastično more, odlična usluga i kvalitetni hoteli, u kombinaciji sa nikad povoljnijim aranžmanima za najtraženiji period putovanja u junu, julu i avgustu, navelo je putnike da se odluče za putovanje na ovo prelepo ostrvo. A ako ste navikli da svoje putovanje na Kipar koristite turističke online portale, nemojte da vam bude teško da proverite Wayout cene aranžmana, uverićete se da ne postoji povoljnija, a kvalitetnija ponuda na tržištu, a ukoliko nađete jeftiniji aranžman nego u našoj agenciji, vratićemo razliku.

Takođe, želimo sa svima da podelimo veoma lepu vest, a to je da je Kipar maksimalno relaksirao COVID protokole za ulazak u zemlju, što znači da je ulazak na Kipar moguć bez bilo kakvih COVID sertifikata i testova.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ne propustite Letnju Šok akciju za jul i avgust, kao i za septembar i oktobar, koja se sastoji se od mešavine najtraženijih, najkvalitetnijih i najbolje ocenjenih hotela na Kipru, a sve to uz spektakularno povoljne cene, slobodno možemo reći i najpovoljnije do sad. Od hotela za ovaj period bismo izdvojili hotele u Aja Napi koji se nalaze na odličnim lokacijama blizu plaža i samog šetališta, a to su Pierre Anne Hotel i Tasia Maris Beach koji se nalazi uz obalu, i Fedrania Gardens, a svega nekoliko minuta hoda od samog centra Aja Nape, kao i Abacus Suites, luksuzni boutique hotel takođe nedaleko od plaže i centra svih zbivanja u Aja Napi. Svakako, ne smemo zaboraviti porodični hotel Callisto Holiday Village sa promocijom koja podrazumeva da dvoje dece do 14 godina ne plaćaju smeštaj kao i jedan od najluksuznijih hotela u Aja Napi Adams Beach, koji u Superior sobi može smestiti dvoje dece do 13 godina koja plaćaju samo avio kartu, kao i hotel Christofinia Hotel koji se nalazi svega 200 metara udaljen od Nissi plaže.

Foto: Promo
Foto: Promo

ANTHEA HOTEL APARTMENTS 3*Lux

Foto: Promo
Foto: Promo

Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Objekat Anthea Hotel Apartments se nalazi u Aja Napi, nedaleko od manastira Aja Napa. Iz smeštaja se pruža pogled na bazen, a u okviru objekta na raspolaganju je bazen na otvorenom. Klimatizovane smeštajne jedinice sadrže potpuno opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom i tosterom. Takođe imaju frižider i kuvalo. Kontinentalni doručak i doručak na bazi švedskog stola služe se svakog jutra u ovom apart-hotelu. U restoranu u okviru objekta pripremaju se raznovrsna jela lokalne i internacionalne kuhinje. U okviru objekta Anthea Hotel Apartments na raspolaganju je terasa. Smeštajni objekat nudi i usluge iznajmljivanja bicikala i automobila. Akva-park WaterWorld Ayia Napa je udaljen 5 km od smeštaja.

FEDRANIA GARDENS AYIA NAPA 2*Lux (WAYOUT PROCENA 3*Lux)

Foto: Promo
Foto: Promo

Hotel Fedrania Gardens se nalazi u centru, a u isto vreme u mirnom delu Aja Nape, na svega 400 metara udaljenosti od najbliže plaže. Ovaj hotel koji ima odlične recenzije ima otvoreni bazen i besplatan privatni parking.
Ovaj porodični smeštaj se nalazi na samo 20 minuta hoda od samog centra grada. Nedaleko od hotela Fedrania Gardens se nalazi odličan aqua park za sve uzraste. Hotel se nalazi na maloj udaljenosti od plaže Nissi Beach. LCD TV, besplatan bežični internet i klima uređaj su uključeni u klimatizovane sobe. Gosti takođe mogu koristiti fen za kosu i kadu. Hotel sviojim gostima nudi engleski doručak svakog dana u restoranu, kao i večeru tokom celog leta, obzirom na to da Wayout agencija ima ekskluzivnu ponudu smeštaja na bazi polupansiona po ceni noćenja sa doručkom. Restoran Fedra je idealno mesto za uživanje u bliskoistočnoj kuhinji. Snek bar na licu mesta ima prostranu terasu gde se gosti hotela mogu opustiti u bilo koje doba dana. Najbliža autobuska stanica je Nissi Avenue 3, udaljena svega 250 metara. Gostima sa decom je na raspolaganju igralište, poseban meni i dečiji meni.

MANDALI HOTEL 4*

Foto: Promo
Foto: Promo

Ovaj objekat je udaljen 4 min hoda od peskovite plaže u Protarasu. Takođe, hotel poseduje i spoljašnji i unutrašnji bazen sa ležaljkama. Svaka soba u Mandali hotelu sadrži: ketler, mini frižider, tv i privatni balkon. U kupatilima se nalazi fen. U hotelu je dostupan restoran sa lokalnim specijalitetima. Pored bazena se nalazi bar. Na ulazu u hotel se nalazi supermarket gde možete pronaći sve namirnice za pripremanje hrane. Popularna plaža Fig Tree se nalazi na 1km od hotela, grad Agia Napa je udaljen 12km dok je aerodrom u Larnaki udaljen 45km. Hotel pruža besplatno parking mesto.

PARK BEACH RESORT 3*Lux

Foto: Promo
Foto: Promo

Hotel okružen zelenilom, udaljen 50m od plaže, 4 km od centra Limasola, 70km od aerodroma. Hotel čine dve zgrade, jedna do plaže u kojoj su renovirane sobe i zgrada u drugoj liniji od plaže (sobe sa pogledom na ulicu nisu renovirane). Ležaljke I suncobrani na plaži-uz doplatu. Raspolaže sa 111 soba, ima glavni restoran (u kojem se služe pansionski obroci,) a la carte restoran. U baru kraj bazena se tokom dana služe osvežavajuća pića i lagani obroci, uveče je koktel bar sa muzikom. Internet je dosupan u zajedničkim prostorijama. Mini frižider je dostupan na upit i doplaćuje se. Gostima je na raspolaganju fitnes i manji spoljašnji bazen sa terasom za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen za kosu, klimu, SAT TV, telefon, sef (doplata), terasu ili verandu. Sobe nemaju bračni ležaj. Doručak je kontinentalni, na bazi švedskog stola. Večera je na bazi šnedskog stola, samoposluživanje.

AKTEA NISSI BEACH VILLAGE 4*

Foto: Promo
Foto: Promo

Ovaj objekat je udaljen 4 min hoda od plaže. Hotel Aktea Beach Village smešten je u Aja Napi, na 200 metara od plaže Nisi i peščane plaže. U ponudi ima elegantan smeštaj, osvetljen teniski teren i bazen sa prostranom sunčanom terasom i pogledom na more.Svi klimatizovani studiji i apartmani u hotelu Aktea Beach imaju dnevni boravak i čajnu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom. Sadrže takođe sef, fen za kosu i TV sa satelitskim kanalima.Tokom boravka se možete opustiti u klubu zdravlja, koji obuhvata zatvoreni bazen, tursko kupatilo i hidromasažnu kadu. Na raspolaganju su vam takođe sauna i potpuno opremljen fitnes centar, a najmlađi gosti se mogu zabavljati u dečijem klubu.Otvorena terasa je idealna za uživanje u piću iz bara u večernjim satima. U hotelskom restoranu služe se jela grčke i internacionalne kuhinje.U obližnjem centru Aja Nape možete pronaći brojne barove i restorane. Hotel takođe nudi besplatan bežični internet i besplatan parking u okviru objekta.

TSOKKOS BEACH 4*

Foto: Promo
Foto: Promo

Na samo 150 m od plaže, u centru Protarasa, nalazi se hotel Tsokkos Beach. Okružen je mnogobrojnim restoranima, prodavnicama i barovima, a pešačka staza uz more prolazi ispred hotela. Osim glavnog restorana, u kome se služe obroci po principu švedskog stola, hotel ima i kafetriju, bar na bazenu, bazen za odrasle, bazen za decu, salu za video igrice, teretanu, animaciju tokom dana i večeri, teniski teren. Sve sobe su moderno opremljene, uz doplatu je bežični internet, korišćenje elektronskog sefa i mini frižidera.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ako ste mislili da je na Kipru u septembru i oktobru hladnije vreme, varate se. Kipar je jedna od najsunčanijih zemalja Evrope, a temperatura vode i vazduha u septembru i oktobru je slična onoj u Hurgadi, tako da je kupanje i sunčanje u ovom periodu zagarantovano.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu