Foto: Promo
Foto: Promo

Letovanje na Kipru ili Kosta Bravi sa Wayout-om je definitivno pravi i najpovoljniji izbor

Podeli

Najbolje moguće vesti - od sada u Španiju sa antigenskim testom.

Foto: Promo
Foto: Promo

Veoma smo zadovoljni što je Španija novom odlukom u vezi sa COVID regulativama maksimalno relaksirala uslove ulaza za državljane Republike Srbije. Vakcinisani putnici mogu ući u Španiju sa validnim sertifikatom o potpunoj vakcinaciji, dok je ulazak nevakcinisanim putnicima potpuno olakšan, stoga je sada za ulazak u Španiju dovoljan negativan Rapid Antigen test ne stariji od 24 sata.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ako ste mislili da Kosta Bravu možete posetiti samo autobusom, ovog leta smo odlučili da promenimo to mišljenje i svojim putnicima priredimo novo iznenađenje i u ponudu uključimo paket aranžmane avionom za Kosta Bravu sa neodoljivim i povoljnim ponudama za ovaj deo španske obale u blizini Barselone. Ova fantastična ponuda obuhvata polaske od sredine juna, pa sve do sredine septembra, a za sve naše putnike smo pažljivo izabrali hotele koji odgovaraju raznovrsnim ukusima i zahtevima putnika. Upoznajte lepote Kosta Brave i Barselone uz maksimalan komfor dobro poznatih hotel i uz minimalno utrošenog vremena u putovanju.Za sve naše putnike bismo izdvojili ponude za Htop lanac hotela, a posebno bismo obratili pažnju na najprodavanije hotele ovog leta, a to su Htop Planamar, Htop Summer Sun i Htop Pineda Palace.

Foto: Promo
Foto: Promo

Htop Planamar 3*

Samo 25 metara deli goste od zlatne peščane plaže od htop Planamar hotela, porodičnog mesta za uživanje na Kosta de Barseloni. Ovaj porodični hotel sa bazenom u Malgrat de Maru idealan je za parove i grupe koje žele da uživaju i isključe se iz svakodnevnih obaveza i problema, u samom srcu grada, u blizini svih važnijih gradskih dešavanja.

Hotel se nalazi samo 66 km od Barselone, 156 soba ovog hotela nude sve što vam je potrebno za autentično mediteransko iskustvo. Uživajte u pogledu na more, domaćoj kuhinji i turističkim atrakcijama bez dalekih putovanja, uz htop garanciju i udobnost.

Htop Olympic 3*

Foto: Promo
Foto: Promo

Htop Olympic 3*

Ovaj hotel je udaljen 5 min hoda od plaže. Smešten na 300 metara od plaže Kalelja, objekat htop Olympic #htopEnjoy poseduje 3 otvorena bazena za odrasle i decu. Sve sobe imaju klima-uređaj, sopstveni balkon ili terasu i TV sa satelitskim kanalima.U hotelu H TOP Olympic se organizuje besplatan program aktivnosti za decu uzrasta do 12 godina, koji je na raspolaganju 6 dana u nedelji. Dostupni su bazen za malu decu i igralište.U restoranu sa uslugom na bazi švedskog stola služe se jela katalonske, španske i internacionalne kuhinje.U okviru objekta nalazi se i bar. Večernji zabavni program uključuje živu muziku i kabaretske predstave. Gostima je dostupna besplatna usluga prevoza do obližnjih hotela iz lanca H Top (hotel nudi uslugu samo u jeku sezone, za više informacija kontaktirate objekat). Hotel H TOP Olympic se nalazi u Kalelji, na Kosta del Marezme. Barselona se nalazi na nešto više od 40 km.

Foto: Promo
Foto: Promo

Esplai Hotel 3*Lux

Ovaj objekat je udaljen 6 min hoda od plaže. Smešten u regiji Maresme, na 300 metara od plaže i starog grada Kalele, ovaj hotel je odlično povezan sredstvima javnog saobraćaja sa Barselonom i Đironom. Sobe su kompletno opremljene i gledaju napolje, na vrt, veliku terasu i 2 bazena sa đakuzijem koji okružuju hotel. Na raspolaganju vam je i bife-restoran, kao i zabavni program za čitavu porodicu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Htop Royal Beach 4*

U srcu Kosta Brave naći ćete htop Royal Beach, porodični hotel sa 4 zvezdice u Ljoret de Maru koji se nalazi blizu plaže i blizu glavnih turističkih atrakcija. Njegova fantastična lokacija i raznovrsnost zabavnih aktivnosti čine ga idealnim odmorom za porodično uživanje u mediteranskoj klimi.
Udaljen je svega 10 minuta od centra grada prepunog sadržaja. Njegovih 368 prirodno osvetljenih, udobnih soba nalazi se na 100 metara od Platja de Fenals i nudi potpuni relaks uz maksimalnu udobnost.

Foto: Promo
Foto: Promo

Florida Park 4*Lux

Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Ovaj veliki hotel pogodan je za odmor ispunjen zabavom. Poseduje spa centar i nalazi se u oblasti Kosta Maresme u Španiji.Gosti mogu koristiti prostrani bazen hotela ili posetiti prelepe plaže u Santa Susani, udaljene svega 75 metara. Pored otvorenog bazena za odrasle, hotel Florida Park raspolaže takođe dečijim bazenom i hidromasažnom kadom na otvorenom.Spa centar nudi saune, teretanu, zatvoreni bazen sa toplom vodom i hidromasažne kade.Svake večeri, gosti mogu uživati u živom zabavnom programu nakon ukusnog obroka u restoranu sa uslugom na bazi švedskog stola.

Foto: Promo
Foto: Promo

Definitivno jedna od novih omiljenih letnjih destinacija naših turista jeste Kipar. Sunčano i toplo vreme, prelepe plaže, fantastično more, odlična usluga i kvalitetni hoteli, u kombinaciji sa nikad povoljnijim aranžmanima za najtraženiji period putovanja u junu, julu i avgustu, navelo je putnike da se odluče za putovanje na ovo prelepo ostrvo. A ako ste navikli da svoje putovanje na Kipar koristite turističke online portale, nemojte da vam bude teško da proverite Wayout cene aranžmana, uverićete se da ne postoji povoljnija, a kvalitetnija ponuda na tržištu, a ukoliko nađete jeftiniji aranžman nego u našoj agenciji, vratićemo razliku.

Takođe, želimo sa svima da podelimo veoma lepu vest, a to je da je Kipar maksimalno relaksirao COVID protokole za ulazak u zemlju, što znači da je ulazak na Kipar moguć bez bilo kakvih COVID sertifikata i testova.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ne propustite Letnju Šok akciju za jul i avgust, kao i za septembar i oktobar, koja se sastoji se od mešavine najtraženijih, najkvalitetnijih i najbolje ocenjenih hotela na Kipru, a sve to uz spektakularno povoljne cene, slobodno možemo reći i najpovoljnije do sad. Od hotela za ovaj period bismo izdvojili hotele u Aja Napi koji se nalaze na odličnim lokacijama blizu plaža i samog šetališta, a to su Pierre Anne Hotel i Tasia Maris Beach koji se nalazi uz obalu, i Fedrania Gardens, a svega nekoliko minuta hoda od samog centra Aja Nape, kao i Abacus Suites, luksuzni boutique hotel takođe nedaleko od plaže i centra svih zbivanja u Aja Napi. Svakako, ne smemo zaboraviti porodični hotel Callisto Holiday Village sa promocijom koja podrazumeva da dvoje dece do 14 godina ne plaćaju smeštaj kao i jedan od najluksuznijih hotela u Aja Napi Adams Beach, koji u Superior sobi može smestiti dvoje dece do 13 godina koja plaćaju samo avio kartu, kao i hotel Christofinia Hotel koji se nalazi svega 200 metara udaljen od Nissi plaže.

Foto: Promo
Foto: Promo

ANTHEA HOTEL APARTMENTS 3*Lux

Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Objekat Anthea Hotel Apartments se nalazi u Aja Napi, nedaleko od manastira Aja Napa. Iz smeštaja se pruža pogled na bazen, a u okviru objekta na raspolaganju je bazen na otvorenom. Klimatizovane smeštajne jedinice sadrže potpuno opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom i tosterom. Takođe imaju frižider i kuvalo. Kontinentalni doručak i doručak na bazi švedskog stola služe se svakog jutra u ovom apart-hotelu. U restoranu u okviru objekta pripremaju se raznovrsna jela lokalne i internacionalne kuhinje. U okviru objekta Anthea Hotel Apartments na raspolaganju je terasa. Smeštajni objekat nudi i usluge iznajmljivanja bicikala i automobila. Akva-park WaterWorld Ayia Napa je udaljen 5 km od smeštaja.

Foto: Promo
Foto: Promo

FEDRANIA GARDENS AYIA NAPA 2*Lux (WAYOUT PROCENA 3*Lux)

Hotel Fedrania Gardens se nalazi u centru, a u isto vreme u mirnom delu Aja Nape, na svega 400 metara udaljenosti od najbliže plaže. Ovaj hotel koji ima odlične recenzije ima otvoreni bazen i besplatan privatni parking.
Ovaj porodični smeštaj se nalazi na samo 20 minuta hoda od samog centra grada. Nedaleko od hotela Fedrania Gardens se nalazi odličan aqua park za sve uzraste. Hotel se nalazi na maloj udaljenosti od plaže Nissi Beach. LCD TV, besplatan bežični internet i klima uređaj su uključeni u klimatizovane sobe. Gosti takođe mogu koristiti fen za kosu i kadu. Hotel sviojim gostima nudi engleski doručak svakog dana u restoranu, kao i večeru tokom celog leta, obzirom na to da Wayout agencija ima ekskluzivnu ponudu smeštaja na bazi polupansiona po ceni noćenja sa doručkom. Restoran Fedra je idealno mesto za uživanje u bliskoistočnoj kuhinji. Snek bar na licu mesta ima prostranu terasu gde se gosti hotela mogu opustiti u bilo koje doba dana. Najbliža autobuska stanica je Nissi Avenue 3, udaljena svega 250 metara. Gostima sa decom je na raspolaganju igralište, poseban meni i dečiji meni.

Foto: Promo
Foto: Promo

LOUTSIANA DELUXE HOTEL APARTMENTS 4*

Ovaj objekat je udaljen 6 min hoda od plaže. Ovi apartmani u porodičnom vlasništvu nalaze se na mirnoj lokaciji, nedaleko od dinamične Aja Nape. Predstavljaju prijatnu i opuštajuću bazu, sa obiljem rekreativnih sadržaja.Prostrani, u potpunosti klimatizovani apartmani Loutsiana Deluxe sadrže veliki balkon ili terasu i besplatan WiFi. Pojedine smeštajne jedinice sadrže potpuno opremljenu čajnu kuhinju sa električnim kuvalom, frižiderom i tosterom. Takođe uključuju prostor za sedenje sa LCD TV-om. Sef je dostupan uz doplatu.Veliki bazen ima hidromasažni deo i okružen je predivnim vrtom. Potrošite energiju u novoj teretani ili uživajte u partiji bilijara u igraonici. Kada vam se otvori apetit, možete da uživate u raznovrsnim internacionalnim i lokalnim specijalitetima i laganim obrocima u restoranu pored bazena koji radi gotovo tokom celog dana.Jednom nedeljno, tokom večeri, u objektu Loutsiana možete da se zabavite uz roštilj i karaoke. Ispred samog hotela nalazi se autobusko stajalište, odakle autobusi saobraćaju do centra Aja Nape. U Aja Napu stiže se nakon 5 minuta vožnje, a tamo vas očekuju sjajne prodavnice i mesta za noćni izlazak. Čuvena plaža Makronisos udaljena je 10 minuta hoda od apartmana Loutsiana Deluxe, a najveći akva park u Aja Napi nalazi se na 5 minuta hoda.

Foto: Promo
Foto: Promo

BLUE HARBOUR BOUTIQUE HOTEL

Hotel Blue Harbour Boutique nalazi se u Aja Napi, na 300 metara od Manastira Aja Napa. Akva-park WaterWorld Ayia Napa udaljen je 5 km od objekta. Plaža i deo oko luke nalaze se na samo 50 metara od objekta Blue Harbour. Sve sobe u hotelu Blue Harbour imaju prostor za sedenje i izlaze na balkon ili terasu. Takođe sadrže flat-screen TV, frižider, kuvalo i sopstveno kupatilo. Pojedine smeštajne jedinice podeljene su na 2 sprata sa metalnim stepeništem. Klima-uređaj i WiFi su obezbeđeni. Do raznovrsnih restorana i mesta za zabavu može se stići za nekoliko minuta hoda. Muzej mora (Thalassa Museum) udaljen je 200 metara od objekta Blue Harbour Boutique.

Foto: Promo
Foto: Promo

ADAMS BEACH HOTEL 5*

Sa širokim spektrom aktivnosti i sadržaja, luksuzni hotel Adams Beach nudi sve usluge koje je hotel sa 5 zvezdica potrebno da ima uz opuštajuću atmosferu, sa ciljem da se osećate kao kod kuće dok ste na odmoru. Osim toga, hotel ima fantastičnu lokaciju na zlatnom pesku zaliva Nissi plaže, jedne od najpoznatijih na Kipru. Za one koji žele da istraže sjajna svetla Aja Nape, centar ovog prelepog mesta udaljen je svega 3 km, samim tim se možete kratkom vožnjom taksijem odvesti do tamo. Uživajte u bazenu velike površine i zabavite se sa svojom porodicom! Za sunčanje idite na terasu sa ležaljkama i suncobranima koje predstavlja pravo mesto za odmor i opustanje. Bez obzira da li želite obrok, laganu užinu ili samo piće, hotel Adams Beach ima sve to na raspolaganju. Izaberite glavni restoran, a la carte restoran na krovu, bar pored bazena, bar na plaži, suši bar, sportski pab sa satelitskom televizijom... lista se može nastaviti. Sa savršenom kombinacijom zabave i uživanja, hotel Adams Beach je veoma omiljen među putnicima, parovima, porodicama i grupama prijatelja. Hotelski smeštaj je moderan i veoma udoban (svaka soba je opremljena klima uređajem, mini barom, telefonom i sopstvenim kupatilom sa kadom i fenom za kosu), a širok spektar sadržaja znači da nećete morati da napuštate hotel u potrazi za zabavom. Deca će takođe voleti da se provedu ovde jer postoji dečiji bazen, živahan animacijski program i dečiji klub za najmlađe.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ako ste mislili da je na Kipru u septembru i oktobru hladnije vreme, varate se. Kipar je jedna od najsunčanijih zemalja Evrope, a temperatura vode i vazduha u septembru i oktobru je slična onoj u Hurgadi, tako da je kupanje i sunčanje u ovom periodu zagarantovano.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu